Aihe

Alan valinta

bdgfs

Millaiselle ihmiselle kauppatieteellinen tutkinto on hyvä?
Jos ihminen tahtoo vain siistin sisätyön rutiineilla, eikä tahdo jatkuvasti uusia haasteita, mutta on huolellinen. Älykkyydeltään perustasoa muttei rakasta jatkuvaa ongelmanratkaisua. Onko tällaiselle ihmistyypille järkevää kaupallinen ala? Pärjääkö siellä?

1

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tilintarkastaja

   Aika vähissä on hommat millään puolella, jos tavoitteena on vain rutiinien ja olemassa olevan pyörittäminen. Ilmeisesti/toivottavasti et ole kuitenkaan mukavuudenhaluinen laiskuri. Olet ilmeisesti luonteeltasi perfektionisti ja syrjäänvetäytyvä. Kirjanpitoala ja tilintarkastustoimi voisi olla hyvät setti sinulle. Tosin uutta täytyy kuitenkin opetella, kun lainsäädäntö ja säädökset muuttuvat. Se uhka vielä, että kirjanpitotyö tullaan automatisoimaan lähitulevaisuudessa. Kaikki mikä on rutiinia voidaan periaatteessa automatisoida. Suosittelisin lentokapteenin hommia, mutta se ei ole kaupalliselta alalta. Ja farmaseutin hommat sopisi varmaan. Arkistointiala. Onhan näitä kuitenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4475