Hyvää ja nautinnollista.

susiparipari

"Lähde nyt jo meneen" sanoin naisystävälleni ja melkein tuuppasin hänet ulos ovesta. Olin ihan sairaana jännityksestä, sillä hetken päästä kohtaisin treffipalstalla tapaamani miesehdokkaan ja halusin kohdata hänet yksin. Ystäväni oli ollut yökylässä ja kuultuaan miesehdokkaan tulosta hän ei millään tahtonut lähteä. Olin ollut vuoden verran sinkkuna ja vannonut etten enää miehiä ota elämääni. Mutta niin vain se halu heräsi ja nettihän oli oiva keino etsintään.
Kohta ystävän lähdettyä sain lähteä bussipysäkille vastaanottamaan miestä. Oli kevät ja vielä aika kylmää, luntakin vielä maassa paikoitellen. Tärisin kylmästä ja jännityksestä. Bussi tuli ihan aikataulussa ja pysähtyi. Sieltä astui kuvista tutunnäköinen mies ja suuntasi minua kohti.
Jo kirjoittelumme oli herättänyt minussa luottamuksen tunnetta ja hänen olemuksensa vahvisti käsitykseni. Tervehdimme ujosti ja lähdimme asunnolleni pienen kävelymatkan päähän. "Aiotko heti päästää minut asunnollesi" hän kysyi hieman yllättyneenä. "Kyllä vain, eikä tässä ole oikein muutakaan paikkaa" vastasin.

Avasin oven ja astuimme sisään. Sitten se ratkaiseva hetki, halasimme. Valtava hyvänolontunne vyöryi lävitseni ja tiesin jo silloin, tässä se on. Olen herkkä vaistoamaan ihmisten hyviä ja huonoja puolia ja tässä tunsin vain hyviä. Olin tavannut jo muutamia muita ehdokkaita, eikä mikään niistä ollut tuntunut oikealta.

Tutustuimme asuntooni ja hän oli taiteen harrastajana kiinnostunut ostamistani tauluista. Hän löysi heti ne arvokkaimmat ja kiinnostavimmat.

Söimme ja kahvittelimme ja juttelimme kaikesta. Sitten menimme olohuoneen sohvalle jatkamaan jutustelua. Mieleni teki suunnattomasti mennä hänen lähelleen. Vaistosiko hän sen vai mitä mutta lopulta hän pyysi minua "Tuletko tänne syliin niin katsotaan miltä se tuntuu". Minua ei tarvinnut kahdesti pyytää.

Painauduin tuohon ihanaan syliin ja tunsin haluavani jäädä. Olimme melkein päivälleen samanikäisiä, hän pitkä, hoikka ja jäntevä, minä hieman pyöreä. Halu saada hänet voimistui, minun täytyi saada pitää hänet, täytyi täytyi.
Lopulta hän nosti paitani helmaa saadakseen tuntea ihoni ja silloin olin lopullisesti mennyttä, hänen kädestään virtasi valtavan voimakasta energiaa.

Vaihdoimme sitten toistepäin, hän tuli minun syliini. En malttanut enää mieltäni vaan availin paitansa ja hyväilin koko yläruumista. Hänenkin kätensä kävivät rohkeammiksi ja hyväilivät niskaani.

Käännyimme vastakkain ja riisuimme paidat kokonaan. "Ei sun tarvi näytellä siveää, mutta voit keskeyttääkin koska tahansa" hän sanoi riisuessaan rintaliivini.
"Eiköhän mennä oikein sänkyyn" minä sanoin, sillä haluni oli käynyt sietämättömäksi. Niinpä suuntasimme kohti makuuhuonetta.

Riisuimme loputkin vaatteemme ja silloin järkytyin. Hänen kyrpänsä oli valtava!!!!!
Tartuin siihen varmistuakseni näinkö oikein. Kyllä, se oli iso, kova ja kuuma.
"Olethan varovainen" sanoin arasti. Halasimme ja suutelimme ensimmäisen kerran. Aloin vapista hillittömästi, jalat tuntuivat pettävän.

Asetuimme makuulle ja jatkoimme kiihkeämmiksi käyviä hyväilyjä ja suuteluja.
Hän suuteli minua kaikkialta, nännejä, vatsaa, reisiä ja painui sitten kohti pimpsaani. Kiduttavan hitaasti hän lähestyi vuotavaa pilluani ja lopulta painoi kielensä sinne tutkien jokaisen poimun ja löytäen klitorikseni. Tuntui että laukean koska tahansa. Minun täytyi vetää hänet pois ja pyytää "Tule jo, ota minut ja nussi minua". "Tarkoitatko että minä, tällä kyrvällä nussin sinun pilluasi" hän kysyi. "Kyllä juuri sitä minä haluan" vastasin. " Selvä, halusin vain olla varma, en tykkää mistään epäselvyyksistä" hän sanoi.

Asetuin selälleni ja levitin reiteni. Sitten tuo valtava kyrpä työntyi minuun ensikerran. Ei se sattunut yhtään. Kuumana ja kovana se täytti kaipaavan pilluni ja teki taivaallisen hyvää. Silloin ensimmäinen orgasmi vyöryi lävitseni. Varovasti hän alkoi työnnellä ja kohta uusi orgasmi tuli taas. Ja sitten taas ja taas kunnes olin uuvuksissa. Oli pakko levätä, ja silloin minulta tuli itku. Viimeinkin taivaallista onnea niin monien tyhjien vuosien jälkeen.

Toivoin että hänkin olisi jo saanut. "Mulla taitaa olla jokin henkinen este, ehkä ollaan edetty liian nopeasti" hän selitti. Olimme aika uuvuksissa joten aloimme nukkua, mutta lupasimme jatkaa aamulla. Nukuin ihmeen rauhallisesti, ja kun välillä heräsin tuntui niin luonnolliselta että vieressäni nukkuu HÄN.

Heräsin hänen hyväilyihinsä. Näin että hän oli valmis uuteen koitokseen ja pyllistin hänelle. Hän tuli takaapäin sisääni ja alkoi rajun nussimisen. Pillun litinä ja vatsansa läiske vasten pyllyäni kuulosti kiihottavalta ja hetken päästä hän lopulta tuli valittaen ja vaikertaen. Se kuulosti niin ihanalta että minäkin tulin vielä kerran.
Mikä ihana aamu.

Nyt on hengailtu yhdessä kohta kaksi vuotta ja tunne yhteenkuuluvuudesta vain vahvistuu. Seksi on nautinnollista, hän on kova, kookas ja kestävä, minä herkkä, valmis ja halukas. Yli viisikymppisenä voi vielä löytää uusia ulottuvuuksia itsestään

0

1335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

        Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
        Perussuomalaiset
        261
        2403
      2. Miksi tunnet vetoa..

        Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
        Ikävä
        84
        1921
      3. Mitä te palstan ihanat naiset

        Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
        Sinkut
        77
        1586
      4. Tapaus Vornanen

        Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
        Maailman menoa
        141
        1371
      5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

        Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
        Ikävä
        65
        1224
      6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

        Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
        Ikävä
        53
        1165
      7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

        Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
        Suhteet
        19
        1066
      8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

        Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
        Ikävä
        11
        1064
      9. Ilona Siekkinen

        Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
        Yhteiskunta
        1
        1000
      10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

        Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
        Turvallisuuspalvelut
        13
        901
      Aihe