Goottityttö

Poju

Lukion kakkosen historian tunti oli tylsääkin tylsempi, opettaja unettava, aihe kuiva, nukahtaminen läheni kun oveen koputettiin.

Opettaja kävi avaamassa ja päästi sisään pahasti myöhässä olevan Jonnan, luokkamme goottitytön jonka näkeminen piristikin oloani kummasti, mustat pitkän hiukset oli ponnarilla, enkelin kasvot meikattu kauniisti mustalla, musta tiukka toppi korosti ihanasti isoja rintoja, minimaalinen musta hame jätti tiukat ja nätisti ruskettuneet reidet paljaaksi, pitkät musta saappaat täydensivät asusteen. Silmät suurina katseeni seurasi Jonnan keinuvaa kävelyä kun hän käveli pupettien välissä luokan taakse ja istui viereeni.

Mielikuvitukseni laukkasi ja kalu housuissani kasvoi hetkessä täyteen mittaansa, Jonna tervehti mua ja huomasi pullottavat housuni ja kysyi viekkaasti hymyillen että hänkö sen sai aikaan. Kasvoni punoittivat ja käteni hikosivat mutta sain "melkein" tyynesti vastattua että mitäs luulet.

Tunti alkoi olla lopuillaan, olin ajatellut Jonnaa koko ajan ja housuni pullottivat edelleen, kun Jonna kuiskasi "seuraa mua tunnin jälkeen niin hoidetaan toi pullotus"

Kun tunti päättyi, Jonna nousi ja mä seurasin, kävelin perässä kun hän suuntasi kulkunsa vessoja kohti. En voinut irrottaa katsettani ihanasti keinuvasta pepusta, mutta silti ei jäänyt huomaamatta että kaikki muutkin koulun pojat pistivät merkille kun Jonna kulki ohitse

Jonna meni tyttöjen vessan ovelle ja suoraan sisään, jättäen oven auki, seurasin häntä. "Lukitse ovi" Jonna sanoi ja tein työtä käskettyä. Kun käännyin ympäri hän painoi mut ovea vasten tarttuen käsillään hiuksiini ja painoi huulensa omiani vasten.
Kielemme vaeltelivat toisiaan vasten samalla kun kätemme vaeltelivat toistemme vartaloilla.

Jonna avasi farkkuni ja antoi niiden pudota lattialle, hän kaivoi kaluni ulos boksereistani ja teki muutaman runkkaus liikkeen. "istu pöntölle" hän käski ja minä tottelin

Jonna tuli seisomaan eteeni kädet lanteillaan, katsoi mua silmiin, sitten kaluani ja alkoi nostamaan hamettaan ylös. Alta paljastui mustat stringit, Jonna istui hajareisin syliini, siirsi stringejään hieman syrjään, asetti kaluni reiälleen ja alkoi hitaasti liikuttaan lanteitaan. Tunsin kuinka kaluni hitaasti työntyi hänen sisään, otin häntä pakaroista kiinni ja hän tarttui hiuksiini kädellään, veti pääni taakse ja alkoi imemään kaulaani.

Hitaasti liikkuen Jonna upotti kaluni syvemmälle pilluunsa kunnes olin kokonaan hänen sisällä, sitten hän alkoi ratsastamaan todella rajusti kalullani imien samalla kaulaani todella lujaa.
Ei kestänyt kuin hetken kun alkoi tuntumaan että laukean, puristin Jonnan persettä ja sanoin että saan justiin. Jonna kovensin tahtia edelleen ja hetken päästä tuntui että kaluni räjähtää! Laukesin kunnolla, en ollut aiemmin kokenut semmosta orkkua, tuntui että kaluni roisiki ikuisuuden spermaa Jonnan sisään.
Kun kaluni lopetti nytkähtelyn, Jonna lopetti kaulani imemisen.

"Mä en saanu vielä" hän sanoi, nousi ylös, kääntyi selin muhun päin, levitti jalkansa, nojautui eteen ja otti ovesta tukea. "Sormeta mua" hän käski ja tottelin mielelläni. Nousin seisomaan ja laskin Jonnan stringit pepun alle ja työnsin kaks sormea sisään pilluun. Aloin runkkaamaan rajusti hänen pillua puristellen toisella kädellä vuorotellen Jonnan persettä ja rintoja. Jonna ynisi voimakkaasti runkkaukseni tahtiin ja sanoi saavansa pian.

Kaluni alkoi olla taas paraati kunnossa niinpä asetuin Jonnan taakse, asettelin kaluni pillulle ja upotin sen pohjaan asti yhdellä työnnöllä. Jonna kiljaisi isosti kun kaluni työntyi sisään, otin häntä lanteilta kiinni ja aloin nussimaan oikeen rajusti. Jonna kiljui työntöjeni tahdissa ja huusi saavansa, "mäki saan justiin" sanoin huohotukseni lomassa.
Tunsin kuinka kaluni paisui Jonnan sisällä orkun lähestyessä, Jonna huusi saavansa ja parin työnnön jälkeen kaluni roiski jälleen spermaa syvälle Jonnan pilluun.

Jonna nousi seisomaan suoraan, laski päänsä olalleni, puristelin hänen rintoja ja suutelin kaulaa. "kiitos" sanoin, "eiköhän se pullotus nyt vähäksi aikaa helepota".
Jonna otti kaluni sisältään ja kääntyi minuun päin, antoi pienen suudelman "mitäs jos mentäs meille varmistaan asia, porukat on poissa?" hän sanoi viekkaasti hymyillen.
"passaa kyllä oikeen hyvin" totesin, laitoin kaluni sisään boksereihin ja aloin nostaan farkkujani ylös. Jonna nosti stringinsä ylös ja laski hameensa alas ja avasi oven.
Kävelimme ulko-ovelle ja jätimme koulun taaksemme.

14

12740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie

      oli muute suht hyvä tarina, ehkä pikkase lisää kuvailuu ni alkaa olee melko mukava lukusta.
      jatkoa vaa tulemaa...

    • Gootti

      Gootin asuste? Hmm.... Taitaa melkein täsmätä... :D

    • joo

      mitä kaunista gooteissa on????
      juu kuvailit gootin kyllä joksikin muuksi kuin gootiksi...

      • vain että

        ja ruskettuminen ja goottialakulttuurin ihmiset eivät oikein sovi keskenään:)


    • Lunaris

      Suoraan sanottuna: Jo parin kappaleen jälkeen tajusin, ettei tässä ole totuuden ripaustakaan. Eikä voisikaan olla. Kokemuksesta, koska olen itse hiukan gothic, tiedän, että todelliset gootit eivät hyppää tuosta noin vain ehdottelemaan luokkatovereilleen sänkyynmenoa.

      • Nimetön

        Kaiken lisäksi pukeutuminen ei ollut kovin "goottia" millaisen mielikuvan neidosta nyt sain. Ja kuten on huomautettu, on loukkaavaa kutsua goottia ruskettuneeksi.


    • fvdddfv

      siis niinku goottien elinkeino on olla kalpee eikä ruskettunu.

      • tytteli

        olet oikeassa !


      • tytteli

        olet oikeassa !


    • hellu

      Kuinka vanhoja olitte oote?

    • ...

      täsmätä nuo kuvaukset.Onko joku nähnyt goottia, joka olisi RUSKETTUNUT?!?!?!?!?!

      • knowe

        Onko kaikilla gooteilla noin kamala tarve lokeroida/lokeroitua?


      • Nemi

        Joo, niinhän ne gootit aina hyppää sänkyyn heti ensimmäisen telttahaaran tullessa vastaan. JA paskat, sanon minä. Kuten huomautettu, on jopa loukkaavaa kutsua goottia ruskettuneeksi. Ja tässäpä oivasti kuvailit gootti-jonnan teinihuora-jonnaksi.

        Pojalla taitaa olla totuus hiukka hakusessa.


      • Mitä ihmettä
        Nemi kirjoitti:

        Joo, niinhän ne gootit aina hyppää sänkyyn heti ensimmäisen telttahaaran tullessa vastaan. JA paskat, sanon minä. Kuten huomautettu, on jopa loukkaavaa kutsua goottia ruskettuneeksi. Ja tässäpä oivasti kuvailit gootti-jonnan teinihuora-jonnaksi.

        Pojalla taitaa olla totuus hiukka hakusessa.

        Vaikkei tuo nyt vastaa gootin asustusta ja goottiahan en ruskettuneena ollut nähnyt mutta tämä on fantasia, ei todellisuus. Kaikki ei ole välttämättä nähnyt goottia. Ottakaa myös huomioon että mielikuvat ovat erinlaisia erinlaisilla ihmisillä.

        Mutta, hyvä tarina pikkaisen lisää kuvailua niin kyllä .


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe