Järjestetty avioliitto. WFN

TeaMunkki

On tulossa tai on ollut joksikin Suomessa. Ajatus että järjestettyjä avioliittoja esiintyy vain kaukomaissa, on väärää, sillä Suomessa niin tuppaa myös.

Vedän pääkopan fiiliksellä yleistäen asiasta, joten täydentää saa.

Secret Agents ovat usein ihmisvirtojen takana. Suomi on eksoottinen maa. Se mitä EU:n liigat päättävät ovat aika etulinjassa siitä, mistä köyhälistä pitää. Siksi on hyvää puhua, muuten yllättyy yhtäkkiä eläneensä jonkun toisen suunnitelmien mukaan. Ja kun joku toinen vielä hyötyy sinusta tai tekee jopa rahaa, niin asia kannattaa käsitellä.

Juutalaien ihminen on Gaijaa kulunut jokaisella maanosalla, vaikka lukumääräisesti Israel ei ole suuri valtio. Maailmalla juutalaisia on enemmän. Ja kuka ei kuuluisi sukuun? Juutalainen arvostaa oman suvunsa jäsentä ja heidän verkostonsa on laajaa. Juutalainen saa rahatukea Usalta ja sillä on korkeata teknologista osaamista, jota on saatu maailmalta. Juutalainen secret agency on maailman vahvimpia. Ikiajoista lähtien onkin puhuttu juutalaisten salaiseta maailmanvalloituksesta.

Toinen suku, romaanit, sen sijaan on jätetty kakkoseksi, vaikka hekin omalla ajallaan levittäytyivät maailmanlaajuisesti. Ajattelen, että Intialainen kulttuuri kukoisti ennen juutalaisarabialaista. Jotakin siis olisi voinut tapahtua astrologista tähdissä kun kansojen virtaukset alkoivat.

Ja siinä missä molemmat suvut saavuttivat elämän kokemusta kuinka selvitä valtiossa kuin valtiossa (katso youtube), niin nykymaailmaa astelee pikku hiljaa jäljessä. Englanti sekoittumassa noin 200 vuotta Viktoriaaniselta kolonialismilta alkaen, USA noin 400 vuotta. Pienempia väestöryhmien sekoittumisia on ollut kaikialla, mutta globaalista liikettä vasta nyt.

Suomen Romaanit ovat asuneet täällä 400 vuotta ja tulivat Englanista.

Rikkailla on usein avioliittopaineita. Vanhemmat valitsevat tarkasti suvunsa. Ja etnisillä ryhmillä. Köyhät ja keskiluokka valitsee vapaasti. DNA:n myötä ja maahanmuuton, suurvaltiot ovat laatineet kartaston ja keränneet henkilödatatietoja Facebookkien ja lääkärien myötä. Jokaisesta on olemassa kansiot, jota valtiot vaihtavat keskenään. Näin kukaan ei ole turvassa, vaikka oma valtio lupaa tietoturvaa. Sellaista ei ole olemassa globaalisessa taloudessa. Usa vie pitkän voiton tästä ja vaikuttaa Israelin, Saksan, YK:n kautta maailmaan. Lisäksi kehitysmaat. Kehittyneillä valtioilla on käytössä tietoja jotka perustuvat menneiden aikojen ihmistutkimuksiin - humanismi ja nykyisiin länsimaisiin teknologioihin. Yhdessä heillä on selkeä kuva sitä, miten saa haluamansa tuloksen. Tavalliselle kansalaiselle voi tulla ähky siitä kuinka pitkällä ihmisen tietous on valtiomahdeilla. Valtiot voivat mennä niin pitkälle, että yksilön vapaa tahto hämärtyy. Eli valtio syö kansalaisen. Tätä toimintaa huomaa siinä, kuinka valtiovalta suhtautuu kansalaiseen. Ihminen elää eikä edes huomaa sitä, että elää valmiiksi luotujen ohjelmien mukaan, mitä tiede on väsänyt. Ohjelmilla on toinen puoli. Se on inhimmillinen virhe. Kuka johtaa? Erehtymätöntä ei ole. Lisäksi luonnollinen sopimattomuus. Elämä on pyörremyrskyä, eikä ole kontrolloitavissa. Suuri tiedemiesäly voi siis tehdä virheitä. Virheistä maksaa tavallinen kansalainen, mutta kuka vastaa virheistä? Miten yksilö kokee hallintovaltaa, joka työntyy niin pitkälle kuin uneeseen? Sinua synnytettään keinotekoisesti, sinulle kerrotaan, mitä syödä, mitä opiskella, mitä työtä tehdä, kenen kanssa harrastaa seksiä ja mennä naimisiin. Kaikki on ohjattavissa.

Jos sanomme, että järjestettyä avioliittoja ole olemassa, niin erehdymme. Suomalainen puhdas geeniperimä, joka säilyi pitkään muuttumattomana onkin arvokas kauppatavaraa maailman markkinoilla. Usalaiset tuuppautuvat kylään ja vievät suomalaisia naisia. Suomi on pieni maa, eikä sillä ole sanottavaa, jos amerikkalainen ukko haluaa erota ja viedä lapset maasta. Tämä on pienen maan kohtalo, jäädä viimeiseksi. Tuskin USA tekee mitä tekee mielihyvästä. Köyhä köyhtyy ja rikas rikastuu. Suomea raiskataan, ellei Suomi saa tehtyä yhteiskuntasopimuksen koskemattomuudesta. Ja mitä nyt Globalisaatio tuo seuraavaksi. Arvokas yksikkö on kuitenkin yksilö, jonka on tiedostettavaa ympärillään tapahtuvia asioita. Siksi on pakko puhua. Koska Suomi itse antaa pois esimerkiksi lapsia.

Valinnan vapaus omasta hengestään on arvioitavana. Vanhanan aikana buddhalainen munkki osasi varastaa sieluja eli asettua asumaan samaan taloon eli kehoon kuin toisen ihmisen henki. Tälle käytännölle on vastinetta länsimaisessa tieteessä kun tiedemies voi ottaa omakseen toisen ihmisen kehon. Hän voi suorittaa sillä kokeita, tapattaa ja elävöittää taas. Uskooko tiedemies elävään sieluun, jotta osaisi antaa arvoa ihmisen valinnan vapaudelle, muuten tiedemies ja lääkäri voi muitta mutkitta tappaa toisen ihmisen ja kutsua sitä normaaliksi ilmiöksi. Lääkäreillä jotka tekevät "vain työtä" ei ole järkeä. He työskentelevät kehon kanssa ja heillä voi mennä hengen taju muualle ja raja siitä, mikä on normaalia hämärtyä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeaMunkki

      Yksinkertaisesti sanoen: lääkäri tappaa.

      Samalla tavalla nyt, maailman agentit sotkevat avioliittoja. He tuovat hämärissä olosuhteissa ihmiset yhteen, mutta kuka on jumalaa, että tietäisi mitä on rakkaus. Rakkautta ei voi ostaa rahassa koskaan, eikä koskaan pystytty. Lukekaa kirjallisuutta ja kuunnelkaa satuja, ikiviisauksia, niin toteatte, että Rakkaus on ainoa voima, joka ei ole kenellekkään annettua, vaan sitä pitää saavuttaa itse. Rakkaus on sinä itse. Et voi antaa sitä toiselle. Rakkaus on Jumalallista. Se tulee kun on aikaa. Sitä ei voi ajatella valmiiksi, valmistella. Rakkautta ei voi huijata. Rakkauteen antaudutaan, heittäydytään ja ollaan, itketään ja tapellaan ja himoitaan ja nautitaan, kaikkea. Kukaan tiedemies ole koskaan keksinyt Rakkautta. Sinusta voidaan tehdä invalidia, mutta jos elät Rakkaudessa, niin olet silloinkin täydellinen. Kirkko esti meiltä naiset, tiede estää meiltä valinnan vapautta, niinpä olkaamme tosissamme sitä, mitä olemme, eikä mitä emme ole. Kun afrikkalainen voodoo herra sanoi, että älkää kuunnelko, uskotkoo ketään muuta kuin itseään.

    • TeaMunkki

      Kuin Matrix elokuvassa, tarjottiin kahta pilleriä, toinen herättää unesta ja toinen uinuttaa. Kaljupää, joka piti naisista ja joka ei halunut ottaa vastuuta ja joka petti muut, valitsi unen. Muut saavat johtaa häntä.

      Ehkä Matrixissa oli liikaa älyä.

      Nykyajan suurin turhamaisuus on äly, jota työnnetään kaikkialle. Olla hiljaa - oli afrikkalaisen neuvo. Ja olla itse.

      Keskustelin nuorten amerikkalaisten kanssa ja häkellyin kuinka hyötykäyttö - ajattelu oli voimakkaasti läsnä heissä. He hyväksikäyttivät minua ja ympäristöä. Heillä oli selkeä päämäärä mitä halusivat. Totesin että päämäärämme eivät kohdanneet, koska heiltä puuttui suomen kulttuurin tavallinen arvostus. Sitä mitä on, eikä mitä pitäisi olla.

      Mutta tapaamani herrat olivat valtion asettamalla linjauksella, eikä sellaisten kanssa ehkä puhuta? Kuin unessa.

      Harva nykyisin osaa puhua. Puhua vain puhuakseen, eikä tavoitellakseen päämääriä. Osaako kukaan nauttia puhumisesta, toistensa seurasta, ilman että haluaa mitään sen jälkeen tai enne tai aikana. Nauttii vain hyvästä seurasta.

      Koska viimeksi nautitte hyvästä seurasta? Jossa voitte ilmaista itseänne vapaasti ja olla kuka haluatte olla? Mikään ei estää teitä ilmaisemasta itseään.

      • TeaMunkki

        ystävyys on harvinaista nykyään. Olenko aikuinen? En tavanut ystävyyttä Ukrainan sodan jälkeen. Enkä rakkautta liiaksi. Ihmiset ovat uneksineet iteään muualle. Viha söi meidät ja pelko.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe