Smile ehditkö tulkitsemaan

Kesänneito

Kaipaan säpinää elämääni ja tämä tälläinen perussetti puuduttaa. Olen tehnyt elämänmuutoksen, mutta nyt tarvitsen vielä muutakin. Tapasin kesällä hurmaavan ihmisen, hän lienee mennyttä miestä? Itse viehdyin häneen kovasti. Näetkö korteistasi, saanko koskaan mitään ihania perhosia vatsanpohjalle muistuttamaan hienosta ihmisestä?

Entä nämä menneisyyden miehet? Vaalea kaukaa, yhteyttä emme ole enää pitäneet, elämäni rakkaus kuitenkin. Ristiverinen nettiystävyys? Vaalea mies, joka minua rakastaa, mutta koen häneen vain ystävyyttä...

Kertoisitko onko jossain joku minulle, jossa tunteet olisivat molemmin puoliset?

2

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Hmm

   Mennyt:
   Täällä on ollu joku nainen, ei ihan luotettavimmasta päästä, mutta hänestä olet päässy jo jollain tapaa tilanteen herraksi, silkalla tahdon voimalla. Jotain uutta tilaisuuttakin täällä on tarjoiltu, jonkun asian myötä, joka on eteesi tullut jonkun 'maailmalta' tulleen tilaisuuden myötä. Jotakin sulle on ehdoteltu, muttet oikein oo ollu ihan varma mitä tehä ja oot aika paljonkin 'antanut pölyn laskeutua' ja itekses ollessasi, kuulle ulvonut haaveitasi. Tämän kortin vaarana, on paikoilleen jähmettyminen ja tää kertoo kaverista, kunistuu yksinäs kannon nokallaan soitintaan soittelemassa, katse luotuna kuuhun, täynnä haaveita, unelmia ja odotuksia.., kuitenkin jalkojen juuressa, on vesilätäkkö, josta on kapuamassa rapu ja tää kaveri, ei kaikissa unelmissaan välttämättä tajua vaaraa, joka nousee toisaalla..

   Nyt
   Asias sillä lailla on balanssissa, kuitenkin fundeeraat jotain vaaleata/punahiuksista aikuista miestä ja sitä, joudutko miettimään arvojasi uusiksi tämän tiimoilta. Hän asuu eri paikkakunnalla TAI sitten jonkun ajan kuluttua tulee jotakin, jonka tuloon, et millään voi itse vaikuttaa. Täällä on pakan suurin rakkauskortti ja sen myötä tuleva uusi toiveikkuus.

   Tulee
   Joku nyt puuhaa selkäs takana jotain ja tässä on joku vaaleahko aikuinen nainen ja joku yllättävä tieto. Tässä nyt tarvit kaiken nokkeluutesi tai päättäväisyytesi, sillä vääjäämättä suutut/tykkäät kyttyrää. Tämä voi olla peräti ravisteleva juttu sulle/tiputtaa sut aika korkealta sen suhteen, mihin olit jo tottunut ja tää saa sut ymmärrettävästi, aika tyytymättömäksi.

   Kuitenkin tässä myös on anteeksiantoa/sopusointua ja taidat luonteeltasikin olla aika anteeksiantavainen ihminen - lopulta. Ystäväsi, jonka kanssa koet olevasi hyvinkin pitkälle samoilla aallontaajuuksilla - tässä kombinaatiossa, alkaa valokin asioihin pilkahdella. Kuitenkin tulevaisuuden näkymät tässä jutussa, ovat aika vaikeat ja stressaannut moisesta.
   Nyt on aika takoa, kun rauta on kuuma. Tässä on joku kypsä nainen/vaalea nainen/äiti/mummo - jokin elämää paljon nähnyt nainen. Ja jokin asia, joka odottaa nytkähdystä liikkeelle, jota ehkä pikkusen pelkäätkin. Kilpailutilanne, jossa oot päättänyt onnistua, olkoonkin vaikka jokin tieto pikkusen pistää kapuloita rattaisiin.
   Jonkun ihmisen tiimoilta, jolla on suuri valta tekemisiisi, paljastuu jotain ja luottamuksesi pikkuhiljaa alkaa palailla. Tässä on nyt kyse jostain ristiverisestä aikuisesta miehestä ja asiasta, joka on jo jonkun aikaa kestänyt ja vaikka tää on aikalailla eläväisen sorttinen juttu - tää lopulta menee niinkun on parhaaksi katsottu.
   Uutistulva ja sitten joku juttu, kun tulee sulle täysin puskista ja 'pistät tanssikengät jalkaasi' ja vipellät polullasi ' vailla huolen häivää.' Tässäkin, kuten tuossa kuun kortissa, on vaarana, ettet huomaa ympärilläsi tapahtuvaa - et vaikka pieni koira pyörii jaloissasi näykkien housun punttejasi ja yrittää varoittaa vaarasta. Tässä on romantiikkaa/harmoniaa ja sitä, että ratkaiset lopulta tämän asian, kun olet riittävästi saanut 'ilmaa' asioitten alle ja se on tiesi muutoksiin, jotka ovat jo alkaneet elämässäsi puhaltaa.
   Kuitenkin.., sun on silti aika vaikea niellä tapahtuneita, etenkin sitä että joku juttu päätyi eroon tai että siinä oli 1 ylimääränen henkilö sotkemassa asioita.
   Täällä on joku harvemmoin tapaamasi henkilö, jonka kanssa onnesi on ylitsevuotavainen, olkoonkin vaikka haalit hartioillesi hirveän kasan huolia. Kohtaat faktat ja niitten myötä, koet voittajafiiliksiä :)
   Kaikille asioille on oma aikansa ja tajuat itsekin aiempien juttujen mahdottomuuden. Menestystä, täällä on työ/opiskeluasiat TAI sitten joku juttu, joka on vaatinut paljon työtö ja siinä alat päästä niskan päälle. Täällä on joku kotiasioihin liittyvä juttu, jossa pitää pohtia joitain rahasopimusasioita ja vaikka kuinka yrität olla kärsivällinen - et meinaa tästä päästä järkevään ratkaisuun.

   Ristiverinen nainen (voi olla sukulaisnainenkin) Joku juttu tässä, sua ahistaa - vaikka oma kotisi onkin oikeinpäin. Nyt on hyvä ottaakin, se järjen lamppu käteen ja funtsia asioita. Jokin viesti tulossa ja sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan, mutta pidä silti jalat maassa ja järki päässä.
   Iso muutos tulossa ja sinä pitelet niitä onnistumisen avaimia omissa hyppysissäsi. Tässä on varakas vaaleahko aikuinen mies, jonka takia joudut valintojen eteen. Kyseessä on sinulle rakas ihminen, jonka takia aiemmin koit olevasi sivusta katsoja ja voi olla että niin pikkusen on vieläkin, sillä ei tää kauheen helpolle jutulle kyllä vaikuta :(
   Enempää en tästä osaa sanoa, kolusin koko pakan loppuun..

   Sanoisin, että tää vaaleahko kaveri tulee 'vainoamaan' sinua edelleen ja jotain ton ristiverisen kaverin kanssa oli ja siin pitelit niit onnistumisen tiirikoita. Tilanne vissiin jatkuu samanlaisena kun nytkin..

   • 4Smile

    Hah.., just väärinpäin - sen vaalean miehen kanssa pitelit niitä onnistumisen avaimia, eikä sen ristiverisen..

    Ota tästäkin nyt selevä..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   204
   4186
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   164
   2671
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2073
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   129
   1391
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   41
   1339
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1162
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   952
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   924
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   889
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   64
   821
  Aihe