Smile ehditkö tulkitsemaan

Kesänneito

Kaipaan säpinää elämääni ja tämä tälläinen perussetti puuduttaa. Olen tehnyt elämänmuutoksen, mutta nyt tarvitsen vielä muutakin. Tapasin kesällä hurmaavan ihmisen, hän lienee mennyttä miestä? Itse viehdyin häneen kovasti. Näetkö korteistasi, saanko koskaan mitään ihania perhosia vatsanpohjalle muistuttamaan hienosta ihmisestä?

Entä nämä menneisyyden miehet? Vaalea kaukaa, yhteyttä emme ole enää pitäneet, elämäni rakkaus kuitenkin. Ristiverinen nettiystävyys? Vaalea mies, joka minua rakastaa, mutta koen häneen vain ystävyyttä...

Kertoisitko onko jossain joku minulle, jossa tunteet olisivat molemmin puoliset?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Hmm

      Mennyt:
      Täällä on ollu joku nainen, ei ihan luotettavimmasta päästä, mutta hänestä olet päässy jo jollain tapaa tilanteen herraksi, silkalla tahdon voimalla. Jotain uutta tilaisuuttakin täällä on tarjoiltu, jonkun asian myötä, joka on eteesi tullut jonkun 'maailmalta' tulleen tilaisuuden myötä. Jotakin sulle on ehdoteltu, muttet oikein oo ollu ihan varma mitä tehä ja oot aika paljonkin 'antanut pölyn laskeutua' ja itekses ollessasi, kuulle ulvonut haaveitasi. Tämän kortin vaarana, on paikoilleen jähmettyminen ja tää kertoo kaverista, kunistuu yksinäs kannon nokallaan soitintaan soittelemassa, katse luotuna kuuhun, täynnä haaveita, unelmia ja odotuksia.., kuitenkin jalkojen juuressa, on vesilätäkkö, josta on kapuamassa rapu ja tää kaveri, ei kaikissa unelmissaan välttämättä tajua vaaraa, joka nousee toisaalla..

      Nyt
      Asias sillä lailla on balanssissa, kuitenkin fundeeraat jotain vaaleata/punahiuksista aikuista miestä ja sitä, joudutko miettimään arvojasi uusiksi tämän tiimoilta. Hän asuu eri paikkakunnalla TAI sitten jonkun ajan kuluttua tulee jotakin, jonka tuloon, et millään voi itse vaikuttaa. Täällä on pakan suurin rakkauskortti ja sen myötä tuleva uusi toiveikkuus.

      Tulee
      Joku nyt puuhaa selkäs takana jotain ja tässä on joku vaaleahko aikuinen nainen ja joku yllättävä tieto. Tässä nyt tarvit kaiken nokkeluutesi tai päättäväisyytesi, sillä vääjäämättä suutut/tykkäät kyttyrää. Tämä voi olla peräti ravisteleva juttu sulle/tiputtaa sut aika korkealta sen suhteen, mihin olit jo tottunut ja tää saa sut ymmärrettävästi, aika tyytymättömäksi.

      Kuitenkin tässä myös on anteeksiantoa/sopusointua ja taidat luonteeltasikin olla aika anteeksiantavainen ihminen - lopulta. Ystäväsi, jonka kanssa koet olevasi hyvinkin pitkälle samoilla aallontaajuuksilla - tässä kombinaatiossa, alkaa valokin asioihin pilkahdella. Kuitenkin tulevaisuuden näkymät tässä jutussa, ovat aika vaikeat ja stressaannut moisesta.
      Nyt on aika takoa, kun rauta on kuuma. Tässä on joku kypsä nainen/vaalea nainen/äiti/mummo - jokin elämää paljon nähnyt nainen. Ja jokin asia, joka odottaa nytkähdystä liikkeelle, jota ehkä pikkusen pelkäätkin. Kilpailutilanne, jossa oot päättänyt onnistua, olkoonkin vaikka jokin tieto pikkusen pistää kapuloita rattaisiin.
      Jonkun ihmisen tiimoilta, jolla on suuri valta tekemisiisi, paljastuu jotain ja luottamuksesi pikkuhiljaa alkaa palailla. Tässä on nyt kyse jostain ristiverisestä aikuisesta miehestä ja asiasta, joka on jo jonkun aikaa kestänyt ja vaikka tää on aikalailla eläväisen sorttinen juttu - tää lopulta menee niinkun on parhaaksi katsottu.
      Uutistulva ja sitten joku juttu, kun tulee sulle täysin puskista ja 'pistät tanssikengät jalkaasi' ja vipellät polullasi ' vailla huolen häivää.' Tässäkin, kuten tuossa kuun kortissa, on vaarana, ettet huomaa ympärilläsi tapahtuvaa - et vaikka pieni koira pyörii jaloissasi näykkien housun punttejasi ja yrittää varoittaa vaarasta. Tässä on romantiikkaa/harmoniaa ja sitä, että ratkaiset lopulta tämän asian, kun olet riittävästi saanut 'ilmaa' asioitten alle ja se on tiesi muutoksiin, jotka ovat jo alkaneet elämässäsi puhaltaa.
      Kuitenkin.., sun on silti aika vaikea niellä tapahtuneita, etenkin sitä että joku juttu päätyi eroon tai että siinä oli 1 ylimääränen henkilö sotkemassa asioita.
      Täällä on joku harvemmoin tapaamasi henkilö, jonka kanssa onnesi on ylitsevuotavainen, olkoonkin vaikka haalit hartioillesi hirveän kasan huolia. Kohtaat faktat ja niitten myötä, koet voittajafiiliksiä :)
      Kaikille asioille on oma aikansa ja tajuat itsekin aiempien juttujen mahdottomuuden. Menestystä, täällä on työ/opiskeluasiat TAI sitten joku juttu, joka on vaatinut paljon työtö ja siinä alat päästä niskan päälle. Täällä on joku kotiasioihin liittyvä juttu, jossa pitää pohtia joitain rahasopimusasioita ja vaikka kuinka yrität olla kärsivällinen - et meinaa tästä päästä järkevään ratkaisuun.

      Ristiverinen nainen (voi olla sukulaisnainenkin) Joku juttu tässä, sua ahistaa - vaikka oma kotisi onkin oikeinpäin. Nyt on hyvä ottaakin, se järjen lamppu käteen ja funtsia asioita. Jokin viesti tulossa ja sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan, mutta pidä silti jalat maassa ja järki päässä.
      Iso muutos tulossa ja sinä pitelet niitä onnistumisen avaimia omissa hyppysissäsi. Tässä on varakas vaaleahko aikuinen mies, jonka takia joudut valintojen eteen. Kyseessä on sinulle rakas ihminen, jonka takia aiemmin koit olevasi sivusta katsoja ja voi olla että niin pikkusen on vieläkin, sillä ei tää kauheen helpolle jutulle kyllä vaikuta :(
      Enempää en tästä osaa sanoa, kolusin koko pakan loppuun..

      Sanoisin, että tää vaaleahko kaveri tulee 'vainoamaan' sinua edelleen ja jotain ton ristiverisen kaverin kanssa oli ja siin pitelit niit onnistumisen tiirikoita. Tilanne vissiin jatkuu samanlaisena kun nytkin..

      • 4Smile

        Hah.., just väärinpäin - sen vaalean miehen kanssa pitelit niitä onnistumisen avaimia, eikä sen ristiverisen..

        Ota tästäkin nyt selevä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe