Tyttöpojat?

YOHIO_Seremedy

Tuli mieleen, että mitä mieltä ihmisen on tyttöpojista? Kaikki tuntuu hyväksyvän poikatytöt. Mitä, jos poika pukeutuiski tyttöjen vaatteisiin, meikkais yms.?

28

2253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • QwertytrewQ

      Mikäs siinä

      • orpopoika2

        Mulle se kävi niin että kun sanoin yhtä transvestiittiä neidiks, niin se löi mua käsilaukulla lanttuun.


    • Marja12345

      Ei ole koskaan tullut mielee. Miksipä ei. Voisihan se ensi näkymällä tuntua hieman erikoiselta jos poika tulee vastaan hame päällä.

    • Mitäontapahtunut

      Mua ei paljoa muiden ihmisten elämä kiinnosta jotka ei mun elämään mitenkään vaikuta, pukeutukoot ja laittautukoot miten lystää, mulle on ihan ok vaikka poika kulkis "tyttöjen vaatteissa" tai meikkais. Mistä ylipäätään on tullut se että NAISEN pitää laittautua ja olla aina pinkki hame päällä ja miehen ronski ja puvustus kaikkea mustan ja valkosen välillä? Ei nyt ihan kirjaimellisesti enkä halua yleistää mutta silti.

      • 0kjhgf

        Ihan samaa mieltä


      • Olen samaa mieltä.


    • MageESpärisee

      KIKKELI :-DDD

    • epätasa-arvoa

      Se on tosiaan jännää, että tyttöjen pukeutumisen suhteen ollaan paljon vapaamielisempiä kuin poikien. Tyttö saa leikata hiusket lyhyiksi ja käyttää huppareita, mutta auta armias jos poika pukisi hameen - siitä nousisi hirveä meteli ja homoksi haukkuminen.

    • Omaitsensäseollapitää

      Multa jokainen jätkä/mies, joka käyttää arkena hametta, meikkaa tms., saa aina rispektiä. En halua edes kuvitella sitä vittuilun ja huutelun määrää, mitä siitä on seurannut. Suomalaiset (etenkin miehet) on niin kovin kapeakatseisia ja tuomitsevia.

    • Hintti

      Homo!

    • fwatt

      Mä oon "tyttöpoika". Käytän salaa siskon hameita ja sukkahousuja. Ihan kivalta tuntuu päällä. En oo homo.

    • pikkuveli

      En tiedä mikä olen, kun käytän sukkahousuja ja mielelläni käyttäisin korkokenkiä, mutta en oikein rohkene koroissa kaupungille kuin joskus hämärässä isosiskoni talvisaappaissa. Kotona yksin ollessani olen pitänyt hänen korkkareitaan ja 10 sentin koroista huolimatta osaan niillä aika luontevasti kävelläkin. Pitäisikö uskoutua ja kertoa siskolle pikkuveljen mieltymyksestä?

      • jhgfd

        Transvestiitti.


    • Tyttöpoika

      Näin se on nännit. Mä oon 16 v poika, haluaisin kulkea hameessa ja pitää sukkahousuja. Miten se on mahdollista?

    • VitunSiistiPotkulauta

      Ei mulla mitään sitä vastaan ole että poika käyttää meikkiä etc. Kerran näin semmoisen tyypin kaupassa. Vittu sillä oli siisti potkulauta :D

      • Tanjazz

        Mustaki miehet saa käyttää meikkiä.


    • Poika15vx

      Mulla on sukkahousut. Mitä sitten.

    • lollipoooop

      mää oon kateellinen yhel poikatytölle :D

    • Vanhaliitto16v

      En ole kyllä hyväksynyt vielä poikatyttöjäkään saatika sitten tyttöpoikia.

    • pojallasukkikset

      mäkin käytän sukkahousuja vähintään syksystä kevääseen housujen alla. syksyllä kävi köpelösti,kun mutsi käski kokeileen onko villasukat sopivat. pois heittäessä jäi nilkkasukat villasukkiin kiinni ja jalassa pelkät mustat sukkahousut . .. mutsi vähän aikaa tuijotti ja sanoi, ei kai noin ohuilla sukilla tarkene . sanoin siihen naama punaisena, että ne on sukkahousut. mutsi siihen että ,aijaa. olin piilotellut sukkahousuja aivan turhaan kun luulin sen räjähtävän vähintään . . eilen kävin alennusmyynnistä ostamassa 6 erilaiset sukkahousut. ale rekistä pongasin yhen hameen ,sovitan sitä illalla päälleni sukkahousujen kanssa.

    • rintsikkapoika

      Eiks kukaan käytä rintsikoita omien vaatteitten alla?
      Mä käytän ja oon 14v poika.
      Usein runkkaankin liivit päällä. Ne on mun äidin alusvaatteita mitä mä käytän.
      Oon varma, että se on huomannu, että oon käyny sen alusvatehyllyllä jossa sillä on vaikka minkälaisia alusvatteita sekä dildojakin ja kortsuja ja liukastetta
      . Oon käyttäny niitäkin runkatessa, mutta yrittäny laittaa aina takasin samalla lailla kun ne olikin.
      Äiti ei oo koskaan sanonu mitää.
      Onks kukaan muu harrastanu tälläsii samanlaisii juttuja äidin, isosiskon, tai jonkun muun naisen alusvaatteilla?
      Kertokaa!

    • alkkarit

      Sama täällä oon 14, kundi. Olen pitänyt siskon pikku housuja, se on 12. Aina silloin kun omat bokserit on kaikki pesussa, niin on pakko ottaa aamulla siskon pöksyt. Muuten ihan hyvät, kokeilkaa.

      • kivaisosisko

        Mä oon kans pukenu mun isosiskon rintaliivejä ja pikkuhousuja oon kokeillu sen sukkiksii ja korkokenkiä sekä korkosaappaita. Kerran olin kotona yksin ja hain isosiskon huneesta sen rintsikat ja pikkarit ja korkosaappaat puin ne päälleni ja menin omaan huoneeseeni kattoon pornoo ja runkkaan. Olin juuri parhaimmassa vauhdissa kun ovi aukaistiin ja isosisko tuli huoneeseen. Se jäi suu auki kattoon mua ja mä säikähdin niin, että multa lensi karmeet spermat suoraa siskon farkuille. Se vain katto mua ja sai vihdoin sanotuksi, että olipa komee kaari. Mua hävetti aivan hirveesti, kun vein siskolle sen vaatteita, mutta sisko sano ymmärtävänsä hyvin 13 vuotiasta velipoikaansa ja sanoi, että saan ottaa toistekki hänen vaatteitaan ja kenkiä. Mun sisko on 24 ja se on aina ollu mulle tosikiva isosisko.


    • EiPisteitäEnää

      Mode!
      Voisitko poistaa noi Pistepirkon mielipiteet!
      On musta vähän liian tylsii.

    • ostoksilla

      Litlissä oli sukkahousuja ja legginsiä tuotevalikoimassa. Onneksi niitä voi ostaa ruoka ostosten kanssa. Ei tarvitse mennä naama punaisena naisten alusasuliikkeeseen. Otin 2 kuviosukkahousut ja yhdet legginsit.

    • kjklfdkjlhgklöfdkjöl

      Hyvä kysymys
      Kyllä tytöksi pukeutuvaa poikaa katotaan pitkään.
      70-luvullahan oli unisexpukeutuminen muotia ja tulossa jopa suomeen, mutta eipä sitten tullut. Äitini väittää nähneensä yhden miehen hame päällä silloin. Minua pukeutuminen ja itseni laittaminen kiinnostaa harvinaisen vähän (kulkisin kesäisin varmaan alasti pitkin katuja jos se olisi sallittua), mutta olisi hauska kerran kokeilla. Ja totta kai on poikia jotka haluaisivat pukeutua naismaisesti, ilman että haukuttaisiin transuksi. Taistelkaa itsellenne se oikeus!

    • sukkissääret

      Jo 10 vuotiaana lainasin äidin sukkahousuja , siitä se ihastus naisten vaatteisiin varmaankin jäi...? Yhtenä viikon loppuna otettiin kaljaa kaverin kanssa, kun housujen lahe nousi liian ylös. Kaverin tuijottaessa jalkojani huomasin sukkisten näkyvän sukkien ja lahkeen välistä. Ei auttanut kun kertoa sukkiksista. kaveri oli ensin aika pöyristynyt ! Ihmetteli miten olen voinut peitellä moista ! Sanoin , Eihän ne housujen alta näy. Sittemmin olen ostanut muutaman hameenkin ja kymmeniä sukkahousuja .

    • Anonyymi

      En pukeudu tyttöjen vaatteisiin. Tykkään tytöistä (en voisi kuvitella olevani miehen kanssa), mutta huomaan, että ihastukseni, rakkauteni, ystäväni ovat yleensä mieluummin poikatyttöjä. Valtaosa näistä ollut homoseksuaaleja, joskin ovat kokeneet vetovoimaa minua kohtaan. Eli meitä on moneksi, eikä kaikki ole mustavalkoista.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe