BF4 ongelma

kärsivällisyysloppu

Moro! Mulla siis ps3 ja bäfä nelosta pelatessa tuntuu, että toimii silloin kun haluaa. koitan valottaa ongelmaa mahd. selkeästi niin ehkä joku osaa jeesata.

nettiyhteys on langaton 4g (dl yli 20megaa) ja kaikki nettihommat pelittää moitteettomasti, esim. pelien päivittäminen, psn, netti jne.jne. mutta sitten bf4 multiplayeriin en pääse.

menen test rangelle ja hillun sielä hetken, kunnes se kaatuu ja tulee ilmoitus, että lost connetion to ea servers tms. ja painan ookoota, jonka jälkeen multiplayer toimii.

joskus tuo pitää toistaa useasti ja joskus toimii ihan veetuilematta heti ku pelin käynnistää.

ainiin ja silloin, kun tuo multiplayer ei toimi ja ps näppäimellä valitsen "lopeta peli" pleikka heittää jonku errorin ja käynnistyy uudelleen....muilla peleillä ei ole moisia ongelmia ollut. kysykää tarkentavia jos tarvii ja kertokaa ihmeessä, jos tiiätte miten ongelma poistuu.

muuten hyvä peli mutta hatuttaa tuo kun multiplayeriin pääsy niin työlästä.

ps. kun sinne pääsee, se pelaa ku kello.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werkku1

      Saattaa johtua liian hitaasta ja katkonaisesta yhteydestä. Langaton aina huonompi langallista mutta pelin omat servutkin voivat lagailla, oli yhteys mikä vain.
      Mikä liittymä kyseessä ja mikä nettinopeus tarkalleen on ja mitä kautta yhteys konsoliin kulkee? Modeemi? Mikä merkki? Lukeeko pelin nettipuolen menussa NAT:n "Open"?. Oletko mahdollisen modeemin käynnistänyt uudelleen? Onhan langaton vastaanotin mahdollisimman lähellä konsolia?

      • kärsivällisyysloppu

        langaton 4g mokkula. en nyt mallia muista mutta voin sen iltasella tsekata kun palaan kotiin. yhteysnopeus vaihtelee käytännössä 10-40 megan downloadi välillä. uploadeja en muista. nat tyyppi on 2 muuta en siitä muista.

        olen käynnistänyt uudelleen monestikin mutta ei aina toimi. sepä se ongelma onkin kun välillä pelaa ku kello ja välillä ei millään. pitääpä tsekata toi natti homma.

        kiitos vastauksesta:)


      • Nattipaska

        Nettipelit toimii jopa megan liiittymällä. Pullonkaulaksi muotoutuu tuo NAT. 4G-liittymillä ei ip-osoitetta taida enää staattiseksi saada.
        Itselläni on PS3, 4G mokkulan perässä ja NAT 3, ei juurikaan vaikeuksia uusimpien pelien kanssa, COD Ghost, AW, BF4. Vanhemmat CODit ei lähde moninpeliaulaa pidemmälle juuri koskaan.


      • ketjunaloittaja
        Nattipaska kirjoitti:

        Nettipelit toimii jopa megan liiittymällä. Pullonkaulaksi muotoutuu tuo NAT. 4G-liittymillä ei ip-osoitetta taida enää staattiseksi saada.
        Itselläni on PS3, 4G mokkulan perässä ja NAT 3, ei juurikaan vaikeuksia uusimpien pelien kanssa, COD Ghost, AW, BF4. Vanhemmat CODit ei lähde moninpeliaulaa pidemmälle juuri koskaan.

        Morjesta! Pitäskö mun vaihtaa NAT 3 ? kaikki suosittelee kakkosta..... eilen ei enää suostunu kirjautuu edes psn networkiin. Mulla cans cod ghost, joka ei menny monipeliaulaa pidemmälle ikinä. pitäsköhän luovuttaa ja ostaa ps4


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe