Uskon sana seurakunta?

Kyseenalaistajako

Onko normaalia toimintaa, jos ko seurakunnassa käyneet ovat joutuneet psykiatrin vastaanotolle kokouksissa käynnin jälkeen? Kaikkea muutakin kummallista on tästä yhteisöstä kuulunut. Mielestäni uskon pitäisi olla rauhoitava ja tasapainottava tekijä eikä sekasortoa aiheuttava. Täten olisi varmaan hyvä, että ihmiset pitäisivät kiinni niistä seurakunnista ja yhteisöistä missä ovat tottuneet käymään ja kuulumaan, sillä ei se ruoho oo aidan takana sen vihreämpää.

55

1053

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kokeillaanpa

   Aioin käydä ja katsoa, epäilen ettei järki mene. Tiainen vaikuttaa ihan normaalilta TV 7:lla.

  • eipahalle

   Missä päin uskon sana seurakunta on?
   Mitä tulee psykiatrilla käyntiin niin ei siinä sinänsä mitään tavatonta pitäisi olla sillä käyväthän monet niitä palveluja käyttämässä.
   Kerro tarkemmin havaintosi tai luulosi jostakin?????

  • ekstempores

   Minun isäukko oli jonkin sortin saarnaaja. liikkui noissa piireissä. Minä erkaannuin uskonnosta kun omaksuin maallisemman ajattelutavan, mistä huolimatta tunnen sympatiaa uskonnollisuutta kohtaan. Se ei kuitenkaan enää rajoita eikä hallitse tekemisiäni.
   Tuo kysymys että tekeekö uskonto tai jokin lahko ihmisestä sairaan, niin on kokemuksen pohjalta myönnettävä että eihän se nyt tee. Ei sekään tee sinusta sairasta vaikka luet Marxin kootut teokset ja Mustan Raamatun ja pari pornolehteä päälle. Yleensä terve ihminen ei sairastu uskonnollisiin juttuihin. Mutta riivaajilla, Pyhän Hengen pilkalla ja helvetillä pelottelu tekee kieltämättä pahaa jälkeä henkisesti sairaan ihmisen pääkopassa. Sairas ihminen ei pysty käsittelemään uskontoa terveesti, se on sanomatta selvää. Mutta sellaisen ihmisen ei tarvitse olla huolissaan, koska Jumala suuressa viisaudessaan kyllä päästää heidät taivaan portilta sisään, koska Raamatun mukaan "hullukaan ei eksy", eli kyllä sinne kaikenlaiset hullut kelpaa. Voit olla huoletta.

  • Kyseenalaistajako

   Siis tarkennusta alkuperäiseen. Eli eräs ihminen oli joutunut niin hämmennyksiin kyseisessä paikkaa että joutui turvautuun sen jälkeen psykiatriin.

  • Rulle

   Lessuistako tässä on kyse ? Ne on tosi hankalia ainakin naapureina. Ja jotenkin vajaita ihmettelevät aivan outoja asioita kuinkahan suppea maailmankuva niillä mahtaa olla. Meidän lessu naapuri luuli että me kuullaan lämpökeskus huoneesta jotain koputusta meidän keittiössä vaikka lämpökeskus on eri rakennus. Ääni tulikin naapurista seinän takaa eikä 25 metrin päästä lämpökeskuksesta. Mutta eihän se hiffannu joten antimolla saatin vaan hyvät naurut tuttavien kanssa myöhemmin.

   • ääniefekti

    Olisko aika hakeutua hoitoon, jos kovin paljon kuulet selittämättömiä ääniä?
    Pystyikö se sinun lessunaapuris pidättelemään nauruaan, kun äänistä kerroit? Minullakin oli kerran naapuri, joka kuuli vaikka mitä ääniä.
    No sen haki piipaa-auto.


  • perkeleenjumala

   kyseinen seurakunta käyttää myös ala-aste ikäisiä lapsia "jumalan johdattimina" ne höpisee käsittämättömiä kielillä tyyliin. "löpö löpö höpö ha ha haa Jeesus räpä lähää aa hah ha haa! ja pitää kiinni vanhemmista seurakuntalaisista jotka höpisee kans ja antaa synnin päästön ihmisille pitäen kättään siunattavan pään päällä. Lapset ovat selvästi hädissään ja peloissaan että mikä noihin vanhempiin on mennyt kun noin höpisevät.

   • Maailmanloppu

    Pietarsaaressa toimiva Sosiaalidemokratian suojissa oleva uskonlahko toimii samoilla periaatteilla. Pakko käännytystä "syntisille".
    http://www.vedahenkea.com/


  • KävinMuttaEiEnää

   Hedelmistä tunnistaa onko asia oikein vai väärin, itse en usko noihin feikkijuttuihin
   kun huudetaan pälälälälä, blalalala jne kun rukoillaan, ei löydy raamatusta sellaisia
   ohjeita, rukouskieli on eri asia mutta tässä tapauksessa kun kuuntelee tarkemmin
   se on sitä samaa ölömölöä ehkä vain sen takia että se olisi jotenkin enemmän
   hengellistä ihmisten silmissä, luulen että tämä liike loppuu uupumukseen ja
   hedelmättömyyteen, liian amerikkalaista opittua saarnaamista ?

  • Seniilit_touhuaa

   Minkä takia vanhat lahkojen miehet haluaa harrastaa uskontoaan lasten seurassa ?
   Systeemi vikako vai mikä ?

  • perkeleenjumala

   Ihmiset kaipaa Jumalia ja johtajia jotka näyttää niille oikean tien onneen ja paratiisiin. Nuoret naiset uskoo että niiden poikaystävät tekee niille uuden paremman elämän mikä ei ole enää tylsää eikä tyhjää vaan täynnä riemua.
   Kumpa ihmiset tajuais että elämä ja onni pitää tehdä itse sitä ei saa Jumalia kumartamalla eikä johtajia seuraamalla siinä menee vain tämä ainut elämä täysin hukkaan. Tosin moni uskovainen raukka ei tajua sitä edes kuolinvuoteellaan. Että on jauhanu paskaa koko elämänsä rukoillu ja pelänny olematonta jumalaa kun ois voinu nauttia elämästään ilman synnin pelkoa. Vielä kuolinvuotellankin hän pyytelee että otathan sinä herra minut taivaan kotiin asumaan aamen.

  • saskonuna

   Eikö Ev Lut papit voisi ottaa voimakkaammin kantaa ja varoittaa kaikkia jäseniään osallistumasta tällaiseen huijaukseen mukaan menemisestä, sillä kyse on hyvin vakavista asioista ja niistä aiheutuvista seuraamuksista.

   • kokeillanpa

    Heh, ev lut oppi perustuu nykyään gallupeihin. Tuskin sellaista Jumalaa on. Miettikääpä oikeesti! Jos Jumala on, niin sen voi ymmärtää Raamattua lukemalla. Muu on itsepetosta ja huijausta.


  • iggcdsbc

   Eiköhän näitä sekaisinmenneitä ole joka seurakunnassa.Vaarallista touhua.

  • piiriläinen

   miesten sana ja saunapiirissä on näitä sekopäitä harhaoppisia lahkolaisia. Vaarallista porukkaa.

  • älähän

   Kyllä sana ja saunapiirin porukka on ihan ok porukkaa verrattuna uskis sanaan, sillä ne mainostaa että kuka on viime kokouksessa parannut mistäki taudista. Ei Jeesuskaan muutes kulkenu megafonin kanssa huutelemassa, että kenet hän oli parantaunut, vaan ihmiset kertoivat ketkä oli tulleet parannetuiksi.

   • hekmonk

    Pitäisköhän tämän ko. ryhmän mennä sairaalaan vierailulle ja parantamaan siellä väkeä jos kerran poppaskonsteihin pystyy...


   • exhomo
    hekmonk kirjoitti:

    Pitäisköhän tämän ko. ryhmän mennä sairaalaan vierailulle ja parantamaan siellä väkeä jos kerran poppaskonsteihin pystyy...

    Sana ja sauna piirissä minut parannettiin homoudesta. Tunsin yhteyttä siinä saunoessani miesten kanssa. ensi viikolla sunotaan taaas


  • ammaonjumala

   Äiti amma on parantanut spitaalisen imemällä mädän hänen paiseistaan, suudellut kobraa päästänyt sen menemään ja sanonut sitä veljekseen, sitten hän on vielä laittanut vettä vanhaan öljykannuun ja muuttanut sen ensin maidoksi ja sitten heti kohta Jugurtin kaltaiseksi paikalliseksi herkuksi.Kaikilla näillä teoilla on runsaasti todistajia esimerkiksi kyseinen spitaalinen elää vielä. Eli yritän sanoa että hän on tehnyt kaikki samat ihme teot kuin Jeesus ja paljon paljo muitakin. Hän ei ole kävellyt vettenpäällä mutta on rakennuttanut sairaalan keralaan "veden päälle".
   Jeesuksen ihmeet kalpenee Amman tekojen rinnalla. Joten jos haluatte kumartaa Jumalia niin menkää kumartamaan elävää Jumalaa Ammaa.

  • Puistomammeli

   kyllä me uskovaisetkin ollaan rehellisiä ja ystävällisiä kuten suurin osa Suomalaisista (: mistä tuommoiset avausviestin perättömät huhut?

  • kirkonpappi

   uskon sanassa vaikutta kundaliini henki (pahat henget). Harhaoppi. Se joka menee sinne ei ole oikeassa elävässä uskossa. Moni luterilainenkin on harhautunut sinne.

   • jumalarankaisee

    Uhraavatko he siellä viattomia neitseitä? Se on syntiä ja harha oppia vain pastori saa yhtyä kuoripoikaan Jumalan siitä rankaisematta.


  • hoilatahoilataunnunnuu

   Uskon sanan papillakin meni 20.2.2016 kokouksessa taju kun hän hulluna heilutti kravattia lavalla kuin lasso, ensin lensi kravatti ja sitten meni mies kanveesiin, mitäköhän lapset ajattelevat kun vanhemmat ovat noin hulluja ?

   Tätä se on kun saa vaikutteita voodoo-Keniasta ja amerikasta, huutelee muka kielillä ja höpöttää jotakin sekoitusta lapinjoikasta ja humpuukia, no kyllä ne hedelmät siitä homehtuu ja liike kaatuu konkurssiin, lahkolaiset joutuvat todennäköisesti hoitoon ja siinä se soppa loppuukin, harmittaa vaan kun viattomat aikuiset ja lapset kärsivät.

   • meillekanssa

    Kertovat että Afrikka on maailman kristillisin maanosa.


  • psykiatriaparantaa

   Voi hyvänen aika, jos tuo on totta, te taidatte kaikki olla vakio kävijöitä siellä. Psykiatrista hoitoa vaille olette kaikki. Vai oletteko avohoidossa?

  • Meidän kaikkien olisi hyvä muistaa sellainen tosiasia että koskaan ei kukaan ole missään päin maailmaa tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta, menninkäisestä tai jumalasta. Ovat siis kaikki mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

   • minäkintahtoisin

    Mutta, jos Raamattu on totta, niinkuin nämä uskossaan olevat väittää täällä, niin silloin me taidetaan olla pojat kusessa jos me näiden Jumala alennetaan maahiseksi. Tuntuu siltä nimittäin –sen vähän mitä olen sitä kirjaa tutkinut –, että ei se kokonaan näytä olevan humpuukia. Liian paljon tulee ihmisiä uskoon "ei mihinkään" sen kirjan kautta.


   • Edelleenkään ei yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumalasta. Enemmän ihmisiä uskoo johonkin muihin kirjoihin kuin Raamattuun. Ovatko ne kirjat sitten mielestäsi humpuukia?
    Elämän ja kuoleman pelko ajaa uskomaan olemattomiin olioihin jotta muka se olio tasottaisi elämää ja estäisi kuoleman. Ovatko sellaiset ihmiset mitään muuta kuin pelkureita tai mieleltään järkkyneitä?


   • luuleeolevansaviisas

    mistä sinä koko maailman tiedät!


   • luuleeolevansaviisas kirjoitti:

    mistä sinä koko maailman tiedät!

    Koska jos joku olisi joskus jossain päin maailmaa tuonut esiin yhdenkään todisteen jostain riihitontusta tai jumaluudesta olisi siitä uutisoitu.
    Edelleenkään ei todisteita sen kummemmin riihitontuista kuin jumaluuksistakaan. Ovat siis mielikuvitusolentoja.


  • Lahkotappaa

   Paljon älämölöä ja huutamista, kävelevät sukkasilla ja väittävät että heidän alla on pyhää maata, joutuvat kyllä tilille tästä lahkosta, kohta joku haastaa ne oikeuteen ja saavat vielä miettiä mitä Jumala tekee heille kun johtavat harhaan ihmisiä.

   • Oikeuteen heidät pitäisi haastaa lasten hyväksikäytöstä kun uskottelevat heille silkkoja valheita totena. Jumalat eivät olemassaolemattomina voi näitä huuhaansaarnaajia rangaista. Kyllä se on ihan aikuisten oikeasti olemassa olevien ihmisten tehtävä.


  • Lastenhyväksikäyttöä

   Toimivat systemaattisesti kuten jehovan todistajat, mormoonit yms... harhaoppiset, uskon sanan ohjelma on 95 % älämölöä ja huutamista 5 % sanaa josta ½ on ehkä sinne päin opetusta, jos 100 % jää 2,5 % niin ei se ole kovinkaan karismaattinen tai uskottava.

  • dfgsdfgsdfgsdfg

   Toivottavasti loppuu

  • Uskikset.ja.kannabis

   Joku kamilla sano että helluntailaiset tuo moskovassa lahjoituksia viemässä käydessänsä takaisin tullessansa "muutakin" kuin ilosanomaa sieltä päin.

  • hellfireeee
  • mihintämäloppuu

   seurakunnan pastori on taas ollut auto-onnettomuudessa Etelä-Pohjanmaalla

  • ValheetValoon

   Niinpä väsymyksellään vaarantaa muita kanssa-matkustajia tai olikohan tämäkään totta vai valetta niinkuin yleensä ??

  • olenhuolestunut

   tällainen lahko pitäisi lailla kieltää voisko joku olla yhteydessä meidän kansanedustajiin

  • poliisitvoisivattutkia

   Patu ajaa puolisokeana, pitäisi olla silmälasit mutta heitti ne pois väittämällä että näkee, nyt vaarantaa muita liikenteessä kun ei näe kunnolla, sairasta touhua ??

  • mitätepuhutte

   Käsittämätön sana tuo lahko. Maailmaa hieman nähneenä ihmettelen täkäläistä nurkkakuntaista ajattelua. Harvassa maassa on "valtionkirkko" - Suomessa on. Ajatelkaa vähän mitä puhutte. Katoliset pitävät luterilaisia heistä erkaantuneena lahkona. Kreikkalaisortodoksit katsovat, että katoliset ovat heistä erkaantunut ryhmä. Luterilaisista erkaantuneita ryhmiä nimittävät jotkut luterilaiset lahkoiksi. Maissa, joissa ei ole valtionkirkkoa, ei ole myöskään "lahkoja" - on vain eri kristillisä (enemmän tai vähemmän) seurakuntia.

  • kristillinenkirkko

   onko suomen ev.lut. kirkko valtionkirkko? Eikö kansankirkko olisi parempi termi? Kristuksen kirkko on maailmanlaajuinen siihen ei lahkot kuulu ainoastaan katolinen, ortodoksinen,luterilainen ja anglikaaninen kirkko.

   • vaiettäkansan

    ja höpön höpön kirkkokarsinoija !


   • voiyksisilmäisyyttä

    kyllä on VALTIONKIRKKO kun kerran verotusoikeuskin on ja maan lakeja yrittää noudattaa. Älytöntä, että joku luulee tietävänsä, ketkä kuuluvat Kristuksen kirkkoon. Koko kirkko-sanaa ei ole edes raamatussa.


  • mariatuomitseehelvettiin

   Perjantai-illan ohjelmassa patun vaimo kertoo ketkä menevät taivaaseen ja ketkä helvettiin, mistä hän sen voi päätellä joka ei edes pysy sanassa, nainen vaietkoon seurakunnassa ja seurakunnan paimen patupoika ei täytä timoteuskirjeen kriteerit joten se siitä lahkosta ja hierarkiasta, toivottavasti heidän hengellinen sokeus poistuisi jotta he voisivat nähdä.

  • ApplenMyyntipaikka

   Tuskin loppuu uskon sanan seurakunnan toiminta.
   Asentavat uutta peltikattoa seurakunnan tiloihin.
   Minä muistan, kun joskus 20 vuotta sitten samaisessa kiinteistössä myytiin apple tietokoneita ja kävimme silloin siellä, tarkoituksena ostaa tietokone, mutta ei sieltä ostettu.

  • väärääoppia

   miks ne muutti kirkkolehtoon oliko siellä toisessa paikassa liian korkeat kulut

  • uskovapoika

   Jeesus kulki nuorena poika porukassa ilman naisia saarnaamassa ei silloinkaan ollut syntiä nuorten miesten läheisyys. Se oli vain harjoittelua tulevaa avioitumista varten. Miehellä on penis ja reikä eikä se ole syntiä. Jeesuskin teki sitä.

  • Anonyymi

   kutsu junnu mukaan sinne kokouksiin

  • Anonyymi

   Katsokaa netistä kyseisen seurakunnan tilaisuuksia ja puheita siellä... Niissä ei ole mitään hengellistä sisältöä...
   Lähinnä koetetaan hakea voimakasta tunnetilaa ja tämän tilan tuomaa hyvän olon tunnetta.

  • Anonyymi

   Kun saa voimakkaan herätyksen tai näkee valon liian kirkkaana saattaa tarvita psykiatrin apua.

  • Anonyymi

   Pyhän kasteen sakramentin vedessä on pelastava voima siinä on Kristuksen Golgatan sovintoveren puhdistava ja pelastava vesi.

   • Anonyymi

    Vettä päähän ja vähän mumbojumboa niin johan rupeaa ihmeitä tapahtumaan...

    Miten ihmeessä joku voi vielä anno 2022 ottaa noita kirkon jäsenhankintatempauksia vakavasti?

    Järkyttävää!

    Ja sitten vielä liitetään pikkulapsia kirkon jäseniksi niin, etteivät pääse irti ilman vanhempiensa suostumusta, ennen kuin ovat täyttäneet 18v.

    Jos saman tekisi poliittisten puolueitten jäsenyyden suhteen, syntyisi kyllä haloota.

    Mutta nyt...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vettä päähän ja vähän mumbojumboa niin johan rupeaa ihmeitä tapahtumaan...

    Miten ihmeessä joku voi vielä anno 2022 ottaa noita kirkon jäsenhankintatempauksia vakavasti?

    Järkyttävää!

    Ja sitten vielä liitetään pikkulapsia kirkon jäseniksi niin, etteivät pääse irti ilman vanhempiensa suostumusta, ennen kuin ovat täyttäneet 18v.

    Jos saman tekisi poliittisten puolueitten jäsenyyden suhteen, syntyisi kyllä haloota.

    Mutta nyt...

    Lapsihan siunataan ja rukoillaan hänen ja perheen mummujen ja pappojen puolesta.

    Sehän on kaunis ja herttainen tilaisuus iloinen perhetapahtuma, kiitetään Jumalaa elämän antajaa.

    Ja juodaan kahvia ja syödään kakkua. Pitääkö tätäkin rienata. Ja se on hyvä ja oikein, että lapset saavat kasvatuksen vanhemmitaan samoin seurakunnan.
    Tietenkin.

    Kyllä vanhemmat ohjaavat lapsiaan myös oman vakaumukernsa mukaisiin puolueiden nuorisojärhestöihin., kodin perintöä sekin. Ei siitä kukaan haloota nosta.

    Oletpa sinä tietämätön.


  • Anonyymi

   kirkko sana on kreikaksi kyriake eli kyllä se löytyy raamatun alkuteksteistä

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   2847
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   289
   2403
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1871
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1386
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   414
   1341
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   65
   1293
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1002
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   808
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   800
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   792
  Aihe