Virtsatietulehdus vai klamydia????

hlhlhlhlh

Hei!

Menin päivystykseen seuraavien oireiden takia: tiheentynyt virtsaamistarve, kirvely virtsatessa, kuumeinen olo (max. 37,3). Minulta otettiin viikko sitten pikatesti virtsasta päivystyksessä. Tulos oli positiivinen eli oli virtsatietulehdus. Sain siihen lääkekuurin (Selexid), joka kesti ke-su). Myös viljelyn tulos oli positiivinen ja bakteeri E-coli. Tuon minulle määräämän lääkkeen piti purra ihan tohon bakteeriin. Kun kuuri su iltana loppui olo tuntu ihan terveeltä. No nyt viime ma iltana alko sitten jotenkin selkää vihloon illalla. Ja ti tuli lisäksi vihlontaa mahaan ja kylkiin. Ja kuumettakin oli toi 37,3 max. Ja välillä kirveli myös taas. No nyt tänään menin päivystykseen toisen kerran ja tehtiin pikatesti ja se näytti negatiivista, eli ei olisi enää virtsistä. Mutta sekin näyte laitettiin nyt vielä viljelyyn ja sen tulos tulee ensi viikon maanantaina. Sain nyt negatiivisesta tuloksesta huolimatta toisen lääkekuurin virtsikseen, eri lääke tällä kertaa. Kuuri loppuu maanantaina. Mietin, että voinko mennä sitten heti ensi viikon ke klamydiatestiin kun toi lääkekuuri loppuu ensi maanantaina? Ettei sekota tulosta. Lääkäri puhu et pitäs odottaa se 3pv eli torstaina sais mennä. Mut onko sillä niin väliä??? Ku luin jostain vaan et klamydiatestiä ei saa ottaa jos antibioottikuuri on vielä kesken??

2

445

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lääkärineuvoi

   Luota siihen lääkäriin ja malta odottaa torstaille. Lääkäri tietää, miten pitkään elimistössäsi on liikaa antibioottia.

  • dfgdfhhghgfshgsjg

   Muistaakseni sukupuolitautien polilla ainakin kysytään, onko syönyt antibiootteja viikon sisällä.

   Suomi24:nkin sivuilta löytyy varmasti myös keskusteluja, missä naiselle on jäänyt erilaisia oireita jonkin hoidetun infektion jälkeen, eikä niille ole löytynyt selitystä. Tietysti klamydia on järkevää sulkea pois.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   841
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   669
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   559
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe