Unijukalle

Kesänlapsikaipaavaloon

Rakkaus, työt ja elämä yleensä. Mitä minulle tuodaan? Elämä vakiintunut radalleen, lapset muuttamassa pois. Vakituinen työ. Uutta kaipaan. Minne askeleeni suuntaan? Pysynkö paikoilllani vai saanko kaipaamaani elämääni? Tumma nelikymppinen nainen eloansa pohdiskelee :)

3

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   kaikille kolmelle alueelle erikseen

   rakkaus
   ylipappi: Pysy tyynenä vaikka joskus ympärilläsi kuohuisikin. Elämän suurin haaste on löytää tie omaan sisimpäänsä. Ole kärsivällinen ja ymmärrä miten menneisyys vaikuttaa nykyhetkeesi. Vastaukset löytyvät kun osaat kuunnella sisintäsi.

   työ
   maljojen kuningatar: Maljojen kuningatar edustaa naista, jolla on syvä intuitio elämään, hän osaa kulkea siis vaistojensa mukaan. Vaistojen ja herkkyyden kautta olisi myöskin hyvä miettiä ihmissuhteita, jotka ovat myöskin työelämässä varsin tärkeitä. Jaa asioita ihmisten kanssa joihin voit luottaa niin saat itsekin enemmän. Kortti tarkoittanee myöskin sitä, että uutta työpaikka hakiessa sinun kannattaisi kiinnittää paljon huomiota myöskin uuden työpaikkasi henkilökemioihin.
   Maljojen kuningatar kertoo myöskin että nyt olisi aika jollakin uudelle elämässä. Mieti miten voisit saada elämääsi uusia näkökulmia ja olla näin mm.paremmin hyödyksi muille ihmisille.

   elämä yleensä
   miekkojen 3: Mikään elämässä ei ole lopulta pysyvää. Kaikki mitä elämässä tulee ja on tullut vastaan täytyy hyväksyä. Joskus on myös aika luopua ylimääräisestä.
   Miekkojen 3 kertoo, että sinussa on syviä tunteita, jotka haluavat nyt päästä pinnalle käsiteltäviksi. Joskus, oikeassa tilanteessa täytyy osata laittaa itsensä alttiiksi. Älä siis ole liikaa puolustuskannalla vaan hyväksy kaikki tunteesi ja ole oikeissa tilanteissa avoin.
   Elät nyt tärkeää aikaa, joitakin asioita on tunne-elämässäsi jotka tarvitsee käsitellä ennen siirtymistä uuteen. Kaikille tunteille ei aina edes löydy selitystä, mutta hyväksy silti erilaiset tunteet ja uskalla myöskin olla joskus haavoittuva. Hiljentyminen ja yksinolo voivat olla aika ajoin sinulle hyväksi tällä hetkellä.

   • Minäjatkan

    Hei ja kiitos ajatuksia herättävästä tulkinnasta. Työpaikkaa en ole vaihtamassa ainakaan oma-aloitteisesti, rakastan työtäni, se on raskasta toisten ihmisten huomioimista ja auttamista. Sinällään olen kuullut, että jatkan samaa kotona ja ubohdan omat tarpeeni ja itseni. Elämä tuntuukin pysähtyneen kodin ja työn välille, johon olen toivonut uusia näköaloja.

    Rakkautta on perheessä monin eri tavoin, ja lasten onnellisuus ja tasa-paino onkin tärkeintä.


  • Unijukka15

   Selvä, aina ei kaikkea nopeasti ymmärrä "Vakituinen työ. Uutta kaipaan." - nämä kun peräjälkeen tulivat niin arvelin, että kaipaat uutta työtä !
   Niin kaikki kortit jotenkin edustivat syviä tunteita. Se millaisia muutoksia kukin tarvitsee (vai tarvitseeko) on tietenkin jokaisen oma asia. Jotakin muutoksiahan elämä aika ajoin kuitenkin tuo. Mutta jos on tyytyväinen niin miksi väkisin muuttamaan asioita?! Ja yleensä ihminen on tyytyväinen aika vähään, eli jos on "liikaa" niin sitten ei olekaan niin tyytyväinen ... Ja liika muutos (varsinkin jos se ei tule "luonnosta") myöskin sekoittaa ihmistä ...
   Toivotan mukavaa loppu vuotta !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   206
   4292
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   167
   2956
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   2414
  4. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   47
   1539
  5. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   133
   1444
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   1349
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   9
   1065
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1054
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   989
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   65
   864
  Aihe