Unijukalle

Kesänlapsikaipaavaloon

Rakkaus, työt ja elämä yleensä. Mitä minulle tuodaan? Elämä vakiintunut radalleen, lapset muuttamassa pois. Vakituinen työ. Uutta kaipaan. Minne askeleeni suuntaan? Pysynkö paikoilllani vai saanko kaipaamaani elämääni? Tumma nelikymppinen nainen eloansa pohdiskelee :)

3

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      kaikille kolmelle alueelle erikseen

      rakkaus
      ylipappi: Pysy tyynenä vaikka joskus ympärilläsi kuohuisikin. Elämän suurin haaste on löytää tie omaan sisimpäänsä. Ole kärsivällinen ja ymmärrä miten menneisyys vaikuttaa nykyhetkeesi. Vastaukset löytyvät kun osaat kuunnella sisintäsi.

      työ
      maljojen kuningatar: Maljojen kuningatar edustaa naista, jolla on syvä intuitio elämään, hän osaa kulkea siis vaistojensa mukaan. Vaistojen ja herkkyyden kautta olisi myöskin hyvä miettiä ihmissuhteita, jotka ovat myöskin työelämässä varsin tärkeitä. Jaa asioita ihmisten kanssa joihin voit luottaa niin saat itsekin enemmän. Kortti tarkoittanee myöskin sitä, että uutta työpaikka hakiessa sinun kannattaisi kiinnittää paljon huomiota myöskin uuden työpaikkasi henkilökemioihin.
      Maljojen kuningatar kertoo myöskin että nyt olisi aika jollakin uudelle elämässä. Mieti miten voisit saada elämääsi uusia näkökulmia ja olla näin mm.paremmin hyödyksi muille ihmisille.

      elämä yleensä
      miekkojen 3: Mikään elämässä ei ole lopulta pysyvää. Kaikki mitä elämässä tulee ja on tullut vastaan täytyy hyväksyä. Joskus on myös aika luopua ylimääräisestä.
      Miekkojen 3 kertoo, että sinussa on syviä tunteita, jotka haluavat nyt päästä pinnalle käsiteltäviksi. Joskus, oikeassa tilanteessa täytyy osata laittaa itsensä alttiiksi. Älä siis ole liikaa puolustuskannalla vaan hyväksy kaikki tunteesi ja ole oikeissa tilanteissa avoin.
      Elät nyt tärkeää aikaa, joitakin asioita on tunne-elämässäsi jotka tarvitsee käsitellä ennen siirtymistä uuteen. Kaikille tunteille ei aina edes löydy selitystä, mutta hyväksy silti erilaiset tunteet ja uskalla myöskin olla joskus haavoittuva. Hiljentyminen ja yksinolo voivat olla aika ajoin sinulle hyväksi tällä hetkellä.

      • Minäjatkan

        Hei ja kiitos ajatuksia herättävästä tulkinnasta. Työpaikkaa en ole vaihtamassa ainakaan oma-aloitteisesti, rakastan työtäni, se on raskasta toisten ihmisten huomioimista ja auttamista. Sinällään olen kuullut, että jatkan samaa kotona ja ubohdan omat tarpeeni ja itseni. Elämä tuntuukin pysähtyneen kodin ja työn välille, johon olen toivonut uusia näköaloja.

        Rakkautta on perheessä monin eri tavoin, ja lasten onnellisuus ja tasa-paino onkin tärkeintä.


    • Unijukka15

      Selvä, aina ei kaikkea nopeasti ymmärrä "Vakituinen työ. Uutta kaipaan." - nämä kun peräjälkeen tulivat niin arvelin, että kaipaat uutta työtä !
      Niin kaikki kortit jotenkin edustivat syviä tunteita. Se millaisia muutoksia kukin tarvitsee (vai tarvitseeko) on tietenkin jokaisen oma asia. Jotakin muutoksiahan elämä aika ajoin kuitenkin tuo. Mutta jos on tyytyväinen niin miksi väkisin muuttamaan asioita?! Ja yleensä ihminen on tyytyväinen aika vähään, eli jos on "liikaa" niin sitten ei olekaan niin tyytyväinen ... Ja liika muutos (varsinkin jos se ei tule "luonnosta") myöskin sekoittaa ihmistä ...
      Toivotan mukavaa loppu vuotta !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe