Jämsän uudet tulokkaat

Nytonaika

Jämsän VOK:in ympärillä tapahtunutta. SPR:n edustajat toimittivat jämsäläisten lahjoittamia vaatteita, vastaus oli että "ei todellakaan tälläisiä, me ostamme merkkivaatteita" tai kun "pakolaiset" pääsi ruokakauppaan "hyi tälläistä moskaa, missä on kunnon ruoka?" Jämsän Lidl kaupassa valitus loppui kun iäkäs paikkakuntalainen asiakas totesi että hävetkää. Kaikilla pakolaisilla on uudet älypuhelimet ja tabletit.

En halua tuomita ketään tai syyttää ketään, mutta...Miksi jämsässä ei saa vapaasti kertoa ja ennenkaikkea keskustella auvilan tilanteesta. Kunnallisveron maksajana olisi vähintään oikeus saada tietää paljonko Kaupunki maksaa auvilan VOK:ista ja paljonko kuluja tulee oikeasti veronmaksajille. Eikö Jämsän-seutu lehdellä olisi tehtävä uutisoida rehellisest?

Tiedän kyllä että tämäkin keskustelu pilataan trollauksella ja floodaamallla, mutta yritetaan kuitenkin.

20

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paskanmöevät

      Ei sitten saatukaan niitä hellyttäviä, ihania, sivistyneitä lapsiperheitä ja korkeasti koulutettuja syyrialaisia hädänalaisia Jämsän alakuloa rikastuttamaan.

      Saatiin sitä samaa jota ovat muutkin vokkipaikkakunnat saaneet jo ennen meitä. Muuanne muuttokaan ei auta rauhaa etsivää Suomipoikaa ja -tyttöä, kaikki Suomen kylät ja kaupungit tullaan täyttämään yläasteikäisen hormonit ja käytöstavat omaavilla sotilaskarkureilla ja muilla maleksijoilla ja kivikauden sivistyksen omaavalla väestöryntäyksellä.

      Jäljelle jääkin vain kysymys: MIKSI?

      Eli kuka tai mikä tästä kantasuomalaisten alistamisesta hyötyy?

      E tiedä muttä varmaa on vain se että ne jotka hyötyvät, eivät elä lapsineen jokapäiväistä elämäänsä siellä missä nämä häiriötekijät vaikuttavat.

    • Paskanmöevät

      Eihän kaupunki maksa mitään, maahanmuuttovirasto joka rahoitetaan valtion taikaseinärahalla, maksaa kaiken! Ai niin, olen kyllä kuullut että valtio saa rahansa kansanedustajien, ministerien ja muiden loisten tukiin ja palkkoihin ja maahantunkeutujien elättämiseen ottamalla velkaa veronmaksajien laskuun ja käymällä heidän (meidän) kukkarollaan. Oh, boy, me tienataan tällä, ei mulla muuta.

      • kysynpävaan

        Jos kaupunki ei maksa mitään, niin kuka maksaa kaupungin ateriapalvelun palkat? Nyt ateria liikelaitoksen työntekijöille oli ilmoitettu että työaikaa voidaan pidentää iltaan saakka jos pakolaisia alkaa illalla hiukomaan. He kun ei itse kokkaa. Kyllä näitä piilokuluja kertyy kun asioita vähän tutkii.


    • papurätti

      Ranskastako alkaa Isis valloitus 3 erillistä terrori-iskua yli 18 kuollut ja lisäksi pankkivankeja.Tätäkö Orpo ja muut partalapsien kerääjät haluavat

    • isionjotäällä

      Täällä jo ainakin 20000 kpl mahdollisia terrorin tekijöitä,ajan kysymys milloin pamahtaa. Jämsän seutu ei julkaise mitään negatiivista matuista mutta onneksi on internet, kattokaa facebookista tuon yhden profiili mikä on afganistanista
      Löytyy kaikenlaista mielekiintoista

      • vastakymi

        Jos Jämsässä on 22500 asukasta, niin melko moni kantajämsäläisistä on näitä taistelijoita. Jäitä hattuun ja tyhmyys kuriin. Älä tee pelleä itsestäsi.


    • Hupskakkaa1

      Ei maksanut kaupunki porukan alkoholia vaikka kovasti yrittivät, sujuvalla englanninkielellä.
      Poliisi korjasi tilanteen

    • kukkiahattuun

      Kohta kirjoittaa joku kukkahattu, mutta eihän täällä meillä tapahdu tällaista kun nämä ovat niitä avuntarvitsijoita. Voi näitä ressukoita jotka kuvittelevat rauhoittavansa nämä "vääräuskoiset" islamistit ja sitten yhdessä vaalittaisiin maailman rauhaa, kunpa se olisikin niin mutta se on täysi mahdottomuus... uskokaa nyt jo. Islamisteille ei ole muuta oikeaa uskontoa kun islam ja vääräuskoiset rangaistaan. Ääri-islamisti ja islamisti ... aivan sama asia mutta Ääri vaan radikaalimpia jotka tekee sen likaisen työn ja raivaa väärät pois. Kaikilla on vaan parasta asua ja olla ihan siinä omassa maassa. Ei vie montaakaan vuotta kun nämä mamut "kotoutuu" tänne niin alkaa täälläkin ikävä kyllä tapahtumaan.

    • Suivaantunut

      Allahu Akbar

    • ähvätti

      Muuten hyvä, mutta haukkuivatko he kenties englanniksi keskenään tuota ruokaa, vai mistä iäkäs paikkakuntalainen tiesi, mitä molottavat, osaako kenties arabiaa?
      Ovathan paholaiset tosi nopeita oppimaan, naisen käsialalla kirjoittelevat selvällä suomella lappuihinsa, mikä milloinkin on perseestä. Kaikilla vieläpä sama käsiala.

    • Uskoppase

      Näin ne soluttautuvat , tulos näkyy Pariisissa.

      Koko systeemi on tarkoin harkittua ja nyt ollaan kakkosvaiheessa.

    • saaripuu

      Ooteko niin tyhmiä hyysärit, mitä enemmän teette niiden eteen, mamut pyytävät enemmän , jos ei tehdä niin, ISIS näyttää meille??? Paakkanen ja peltonen hävetkää mitä olette saanut aikaan. Ette ole suosittuja Jämsässä, älkää unta nähkö että äänestän teitä????????

    • SupriseAll

      Muistakaa Troijan hevonen...

    • kamalakameli

      Jos tämän syksyn ryntäyksestä osakaan saa jäädä Suomeen, tulee ensi kesänä paljon suurempi ja paremmin ohjattu invaasio. Sitten alkaa se perheitten yhdistämisshow, mikä kymmenkertaistaa tulijoitten määrän. Tämän päivän ehkä siisti käytös loppuu, kun näkevät että meistä ei ole vastusta.
      Koska te Jämsän pöljät luulette tulohaluisten loppuvan?

    • Pöljämuttajärkevä

      "Koska te Jämsän pöljät luulette tulohaluisten loppuvan?"

      Niin äärettömän tyhmää ja typerää jankutusta. Jämsän pöljien mielipiteet ei vaikuta tähän asiaan yhtään enempää kuin sinunkaan.

    • poikasvalveillaon

      Missähän T.P luuraa nyt ois ihan hyvä saada kommentteja, vaikka pariisin asioista. Ja tietenkin asiallisia, että eihän semmosta kuin terrori uhkaa suomessa ole?? vaan taitaa olla jo. Jos Supon uutisiin on uskomista. Herätkää pahvit! sanois joskus joku peikko

      • järkikäteenpahvi

        Taisi supon mukaan terrorin uhka olla Suomessa tasoltaan matala. Saatko jotain kicksejä, kun lietsot täällä vihaa ja pelkoa? Tuo lietsominen on uhka turvallisuudelle. Mietitkö sitä ollenkaan??


    • Allahuakbar_

      Kannattaa googlettaa mitä taqiyya ja kitman tarkoittaa

    • terrorisitsiperiaan

      spr on rahaa ja jos loppuu niin 100milj tulee kyselemättä
      meilläpäin menee vaatteet ,huonekaut ym kaikki poltettava roviolle
      kokoista video kooste pistetty spr.lle
      vittu pärjätköön kun mamu touhua pohjustaneet vuodesta 2013 asti
      meillä kohdellaan yhtä suopeasti suvakkeja kuin musumaanit kohtelee naisia

    • HillotLiiviin

      Kyllä poliitikot kok kepu sdp vas vihr rkp laittavat hyvät hillot liiveihinsä näistä mamutusbisneksistä. Luona niminen yritys on esim juuri tällainen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2950
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2174
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe