Terroristi isku

AllHappy

Suomen otettava pikaisesti lisää lainaa ja tehtävä maahan tulijat onnellisiksi,me annamme heille kaiken,mitä he vain pyytävät.Pariisin tapahtumat eivät saa toistua täällä,

13

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaalääkettä

      Oot sä ihan pimeä. Suomen täytyy alkaa ottaa osaa oikein kunnolla isisiä vastaan käytävään taisteluun. Ei muuta kun hornetteihin täydet latingit.

    • Smokings

      Tähän ollut osittain syynä liian kallis TUPAKKA,siis teot olivat voineet jäädä tekemättä,muutamien "hermo"savujen jälkeen.Kumpi tappaa enemmän.Ase,vai tupakka?

    • ihmeihme

      Telkarissa ihmetellään että miten on mahdollista että pariisin kaltaisessa kaupungissa on näin laaja mittainen terrori isku mahdollista. Jos vähänkin mietii niin ei todellakaan vaikeaa. Pystyy huomatavasti suurenpaankin ja helposti. Tynyä on saatavilla jos sitä joku hullu oikeasti haluaa.

    • Tynyttää

      Mikä on Tyny?En tie,mutta totta puhut,jos älyä olisi,voisi jälki olla paljon pahempaakin.Onneksi terroristit vielllä lapsen asteella.

    • Eläkuinminä

      Ensin oltiin niin avoimia että,kaikki saa mennä ja tulla kuin huvittaa.Saas nähdä miten on ensi vuonna,luulen että aitoja tulee minulle rahoille.Venäjä saattaa olla epäsuorasti kaiken takana,kaaos Euroopassa olisi sille eduksi,toisaalta Amerikka ja nimenomaan Nato on tämän kaaoksen luonut teoillaaan.Pitikö väkisin yrittää viedä kapitalismia lähi itään,yrittää muuttaa toisia?Vietnamia tainnu viellä opetttaa.

      • Siberiahymni

        USA.n Lähi-idän politiikka suojelee Israelin olemassa oloa, mistä muslimit (ja kommunatsit) eivät pidä kovin paljon. Mihin tuo Vietkong läppä oikein verhoutuu? Onko joillain tyypeillä vielä katkeruutta, ettei kommunistien maailman valloitus saanut edetä Kaukoidässä esteettä?


    • Perhee

      Toivottavasti nyt myös loppuu tuo Viron helppo viina ja tupakka ralli ja tulee kunnon kontrolli tällekin rajalle.Pelkkää pahaa vain tullut ulkoa ja oma vanha maan rakentanut kansa unohdettu täysin.Veloilla vaan elellään ja holhotaan ulkomaiden asioita,vaikka omat nurkat repsottaa.Liian isot palkat EU viroissa,monenko meistä pitää kuolla maailman väestön puolesta,meitä vain noin viisi miljoonaa.Rajat KIINNI kun viellä itse voidaan ne sulkea.Walking dead tyyliin kai kohta menee,jos nöin jatkuu,vahinko vain kun vihollinen on jo täällä.

    • kylmähullu

      isisille oma valtio

    • juhygtfr

      Se vaan on vaikeaa, kun emme itsekkään pysy rajojen sisällä.

    • Lahdenpoukama

      Kaikki tappamiseen kehottavat uskonnot pitäisi jotenkin saada kieltoon, ja vaikka väkisin juurrutettava pois. Eiväthän he voi tulla Eurooppaan rikkomaan meidän lakejamme! Täällä on sentään kuolemanrangaistus poistettu melkein kaikista maista. Edes raskaimmista rikoksista ei kuolemaan tuomita, saati sitten uskonnollisista syistä.
      Eivät ole täysissä järjissään nämä terroristit, heitä ei saa Eurooppaan päästää! Suomeenkin nyt sinisilmäisesti haalitaan ns. pakolaisia, ja heidän joukkoonsa on terroristeja soluttautunut. Jopa väkirikkaisiin lähiöihimme on perustettu pakolaiskeskuksia.

    • 00000

      Näissä terroristi-iskuissa on pitkälti kyse seksuaalisista turhautumisista. Jos naiset eivät pihtaisi, niin terroristeilla ei olisi ollut aikaa muuhun kuin siihen. Eli kaiken takana on nainen.

    • Poismaampäältä

      Joo kaiken takana on nainen,juuri siksi kai teemme töitä.
      Isis vain haluaisi kaiken ilmaiseksi,koko maailman vihat kerää.Kuka muka puoltaa,sekä Amerikka,etttä nyt myös Venäjä pommittaa niitä,kyl täytyy sanoo jotta todella tyhmä järjestö,suututtaa kaikki,tuho tulee.

    • OhoLaukes

      Ja nyt sitten alkoi ammukset lennellä täälläkin,ihan omilla kaluillaan suomen neitoja raiskataan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe