Midnightweiler

freeyaard

tunteeko joku aavasaksalta kasvattajaa?

13

1155

  Vastaukset

  • Tutkin tuossa juuri koiranettiä ja tosiaan useampi pentue 2 eri nartulla (27pentua) jotka ei mitään priimaa ole, ja samaa urosta käytetty useamman kerran,tosin eri nartuilla. Harva koira käynyt testeissä tai näyttelyissä.Yhtään koulutustunnusta ei yhdeltäkään koiralta löydy. Tämä voi toki johtua myös iästä. Kotisivuilta selviää millaiset kasvatus ja pennutus periaatteet kasvattajalla on ja millaiseen kotiin hän koirat luovuttaa. Parhaiten varmaan asiat selviää soittamalla ja kysymällä ko. henkilöltä riippuen tietenkin millaista koiraa etsii.

  • Aitoja Rottweilereitä eikä mitään pulkanaru koiria löytyy Mw:stä!

  • Ainakin kotisivujen tekstin perusteella mikään ei ole kasvattajan vika, oli koira sitten huonohermoinen tai -luustoinen jne. En kyllä ottaisi sieltä koiraa pelkästään jo kotisivujen esittelyn perusteella.

  • Kilpaileminen ei tee koirasta valioyksilöä. Hienoja koiria Aavasaksalta. Maailman paras kotikoira. Kauniiksi ja kookkaaksi kehuttu ja siihen ei kisoja tarvita. Upean luonteen omaava. Oikeita maalaiskoiria!

  • Kyllä kannattaa etsiä parempi kasvattaja mistä koiran hankit.

  • Hui, jo pelkkien kotisivujen perusteella tulee sellainen fiilis, että hyi olkoon.

  • Onko koirissa ollut jotain vikaa?

  • Kiertäkää tämä kasvattaja kaukaa!

  • Ylläpito voisi poistaa tämän aloituksen, monta vuotta vanha ja asiattomia viestejä. Itsellä koira täältä ja ei ole tarvinnut pettyä. Ja tunnen kasvattajan.

   • Olen ketjun aloittaja, ja omistan koiran jonka häneltä ostanut 2011, totean nyt vain että minun pyynnöstä ja em. kasvattajan tuntemasta mielipahasta johtuen, olen ITSE pyytänyt ylläpitoa poistamaan koko aloituksen, missä sinänsä ei ole loukkaavaa ollut, loukkaavia ovat taas kommentit olleet, Toki kritiikkiä saa antaa, mutta olkaapa asiallisia, minun aloitus johtui yksistään siitä mitä vuonna pekka ja paavo täällä yleisesti kirjoiteltiin em.kasvattajasta, kasvattaja minun yhteyksissä ja toimin mutu tuntumalta tämän asian suhteen. Paskaa saa jauhaa, mutta rajansa kaikella.


   • freeyaard kirjoitti:

    Olen ketjun aloittaja, ja omistan koiran jonka häneltä ostanut 2011, totean nyt vain että minun pyynnöstä ja em. kasvattajan tuntemasta mielipahasta johtuen, olen ITSE pyytänyt ylläpitoa poistamaan koko aloituksen, missä sinänsä ei ole loukkaavaa ollut, loukkaavia ovat taas kommentit olleet, Toki kritiikkiä saa antaa, mutta olkaapa asiallisia, minun aloitus johtui yksistään siitä mitä vuonna pekka ja paavo täällä yleisesti kirjoiteltiin em.kasvattajasta, kasvattaja minun yhteyksissä ja toimin mutu tuntumalta tämän asian suhteen. Paskaa saa jauhaa, mutta rajansa kaikella.

    Se, mihin raja vedetään, riippuu täysin katsojasta. Jos sinulla on ko. kennelistä koira, niin asia lienee sen verran lähellä kotia, että se värittää väkisinkin mielipidettäsi. Minua myös kiinnostaisi tietää, mihin vedät rajan asiallisuudessa, jos kritiikkiä kuitenkin saa mielestäsi muka antaa? Tietyn tyyppisiä asioita ei voi niin linnunkielellä liverrellä, että se olisi sinusta asiallista, vaikka kertoma sinänsä täysin paikkansa pitävää olisikin.

    Itse tsekkasin ko. kasvattajan kotisivut ja totesin, että huh huh. Hälytyskellot soivat sen verran ihan kasvattajan itsensä kirjoitteluista, että pystyn kaukana.


  • Sairaita yksilöitä....paljon. Korvienväli monella suoraan sanottu "sekopää". Kasvattaja ei ota vastuuta mistään. Kaikki on kasvattien omistajien syy. ...Ihan kaikki!

  • Paskaa jalostusta....

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5331
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   938
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   879