Annoin aikanaan lapsen ns avoimeen adoptioon.

bioäiti

Eli tiedän hänen vanhempiensa nimet, missä asuu. Hän tietää minusta myös samat asiat. Hän on jo aikuinen 19v ja yrittää pitää minuun yhteyttä. Tilanne on vaikea koska jo 10v sitten hänen bioisänsä kuoli,jäin leskeksi, löysin uuden miehen ja sain lapsen . Tälle nuoremmalle kouluikäiselle lapselle en ole puhunut adoptioon antamasta lapsestani mitään koska nykyinen mieheni ei halua että kerromme hänestä. Myös adoptiovanhemmat ovat olleet tapaamisissa vallan töykeitä kun niitä aikoinaan oli ennen kuin nykyisen mieheni kanssa syntyi yhteinen lapsi, niitä ei ole enää ollut. Pyysivät mm rahaa minulta vaikka olen työtön yms haukkumista.Miten selvittää tämä tilanne?

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Elles

   Tapaile ensimmäistä lastasi aluksi ilman muuta perhettäsi ja jos ja kun välillenne kehittyy läheisempi suhde, puhutte uudestaan miehesi kanssa ja valmistaudute ottamaan hänet osaksi lähipiiriänne ja lapset pääsevät tapaamaan toisensa. Jos miehesi ei halua että tapaat omaa lastasi, eikä ajattele lapsien etua, pitää sinun miettiä onko lapset vai mies tärkeämpiä sinulle.
   Myös nuorempi lapsesi tulee koko elämänsä ihmettelemään miksei hänelle kerrottu vanhemmasta sisaruksesta, koska tämä tulee varmasti viimeistään aikuisena hänelle selviämään. Minulla on useampi ystävä, jolle on paljastunut tällainen salattu sisarus ja on yli kolmikymppiset miehetkin itkeneet ja surreet miksei oltu kerrottu, eikä ole päässeet koskaan tapaamaan. Varsinkin jos uudessa perheessäsi on vain yksi lapsi, tämä varmasti on toisinaan toivonutkin sisarusta. Itse ainakin ainoana lapsena kadehdin usein kavereiden sisaruksia ja mieluiten olisin halunnut isoveljen. :)
   Ensimmäisen lapsesi kannalta voit miettiä, miltä tuntuu, jos olet pienenä antanut hänet adoptioon, etkä nyt sitten hänen sitä varmaan vuosia odotettuaan, vieläkään haluaisi tavata ja tutustua, torjutuksi tuleminen aiheuttaa hänellekin varmasti monia murheita.
   Onnea tutustumiseenne! Alku voi tuntua hankalalta, mutta keskity miettimään sitä mitä kaikkea hyvää ja ihanaa se tuo elämiinne nyt ja tulevina vuosina, pääset myöhemmin osaksi mahdollisten tulevien lastenlastesi elämääkin jne.
   Ihanaa jatkoa perheellenne!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4327
  2. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   316
   1723
  3. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   252
   1655
  4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1525
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   75
   1317
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   34
   1194
  7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   231
   1046
  8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   31
   990
  9. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   46
   916
  10. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   29
   881
  Aihe