Pk-seudun talousrikosasianajajat & lakimiehet

Päämies100

Millaisia kokemuksia teillä on?

Kävin itse kahdella ja molemmat leikkivät poliisia ja yrittivät vittuilla. Toinen vasta kun oli palkannut ja toimeksianto loppusuoralla. Tuli hieman lohduton kuva suomen asianajon tilasta.

Huomioita
- Kuulusteluihin ei prepata, ei kerrota oikeuksia, ei mitään
- Vihjaillaan syyllisyydestä ja vittuillaan
- Annetaan todella huonoja ja selkeästi vääriäkin neuvoja
- Jos kysytään oikeasti tärkeitä asioita tehdään passiivista vastarintaa eli heittäydytään typeräksi. En osaa neuvoa mitään.

Alkaa olla aika nähty tämä Suomen oikeusjärjestelmä. Tätä se "Suomalainen rehellisyys" teettää. Kaikki luulee että pelkkä epäily on rikoksen merkki, myös oma asianajaja. Sitten hoidetaan huonosti juttu jotta koettu oikeus toteutuis mahdollisimman tehokkaasti. Aikamoista touhua.

Hyviä / huonoja PK-seudun asianajajia tai lakimiehiä jotka käsittelee talousrikoksia? Kokemuksia? Vastaavia?

11

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tonttu_tollukkala

      Mitä sitä preppaat. Kerrot totuuden oikeudessa mitä teit. Se riittää oikeaan tuomioon. Jos olet jotain väärää tehnyt, ansaitsetkin tuomion.

      • Voisuatonttu

        Voi voi. Heikkoa ymmärrys. Jos kaltaisesi Tonttu joskus joutuu epäillyksi jostakin mitä et ole tehnyt, sinut tuomitaan varmasti. Poliisi esittää tuttuun tapaansa joitakin täysin naurettavia väitteitä (koska jokainen tutkija esittää jotakin hömppää, että poliisin kirjoihin tapaus saadaan "selvitetyksi" ja selvitysprosentit näyttää kivalta ja tutkija voi saada ylennyksen ehkä joskus). Näille hömppäväitteille ei tarvita edes näyttöä, kun sinun kaltainen kunnon kansalainen ei niiltä vaivaudu puolustautumaan. Vastailet rehellisesti niin astut jokaiseen johdattelevaan kysymykseen, johon vastaamalla yhtään mitään syyllistät itsesi tavalla tai toisella ja asia näyttää joltain ihan muulta kuin se todellisuudessa oli. Valitettavasti poliisi osaa valehdella siten, että sinut saadaan näyttämään valehtelijalta.


    • LeipäveitsiHeikki

      Ota yhteys Heikki Lampelaan. Hän on se joka sai tuomion leipäveitsellä uhkailusta ja joka irvistelee seiskan ja muiden höpölehtien palstoilla lainaferrarin katto auki. Heikki varmasti jeesaa ja ajaa asiaasi parhaiten.

      • Pyhäisä

        Tarkoitatko kuristaja lampelaa?


    • Väsyneet

      Kannattaa käydä Hgin oikeusavussa. Sieltä löytyy elämäänsä väsyneimmät ja huonoimmin palkatut, jotka sitten kyllä näyttää sen sinullekin jossain vaiheessa että haluavat vain jutun pois pöydältään. Niihin kun luotat niin ei paljon hyviä neuvoja tarvitse odotella.

    • Hän_joka_tietää

      Höpö, höpö
      Sekä poliisin kuuleminen että asianajajien käyttäytyminen on asiallista. Eikä poliisi syötä tarinaa että saisi sinut huijattua ja merkitä jutun ratkaistuksi.
      Puheesi on tyypillistä WC harhaisuutta.
      Vai,yritätkö salata jotakin ?
      Et kai, rehellinen mies !

      • Hokihoki

        Joo. Ei ole poliisi syöttänyt mitään koskaan. Mitä näitä nyt julkisimmissakin oikeudenkäynneissä jatkuvasti pitää lukea että poliisi on keksinyt ja valehdellut aineistosta. Jos nyt mennään taas kaikille tutuimpaan, niin Auer jutussa poliisi keksi ja kehitti aivan hömppää, kuten jo ilmaistiin. Ei sitä voi millään muulla ilmaisulla sanoa kuin valehteli.

        Tämä on tällainen tabu, että viranomainen ei valehtele edes silloin kun valehtelee. Se joka häntä siitä syyttää on aina harhainen tai itse se syyllinen. Tämän taustalla on taas se kulttuurisesti opittu "poliisi on rehellinen" hokema. No, eihän se kovin rehellinen ole. Tosin siitä varsin vähän on tietoa.

        Yksi tutkimus saatiin, mutta kun siinä Marko Viitanen rehellisesti tutki ja todisti, että Suomen poliisin yleisimmät rikokset ovat tutkinnoissa valehteleminen ja väkivalta, loppuivat tutkimukset kuin seinään. Valitettavasti valitsivat liian rehellisen tutkijan tai tutkija löysi aiheen itse. Poliisihallitus myös kieltäytyi luovuttamasta täysin julkisia poliisirikollisien tutkintaraportteja yli 100 kappaletta tuohon tutkimukseen... varmasti ihan puhtaat jauhot pussissa. Itsekin salaisin omat rikokseni jos olisin poliisi ja siihen annettaisiin valta.


      • Hokihoki

      • Kuulikkona

        Pysy sinä siellä wc fetissi maailmassas, kun ihmiset jakaa kokemuksiaan.


    • 12-3

      Talousrikokset ovat usein vaikeita ja harvempi poliisikaan haluaa erikoistua niitä tutkimaan. Lisäksi niissä on lähes aina asianomistajalla isot rahat pelissä, joka nostaa tunteita poikkeuksellisen korkealle. Vielä jos on käsitys täydellisestä pulmuisuudesta, vaikka todistusaineistossa on selvästi havaittavissa, että kaikki ei ole mennyt nuotilleen myöskään asianomistajan osalta, niin harvempi asianajaja nyökyttää päätään, että kyllä kyllä ja sanoo samalla, että vtuiksihan tämä menee.

    • juuso-VILLE

      Juristit.com on ainakin hyvä. Hoitavat homman ilman turhia mutkia suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe