Millaisen huoneen saatte pakettimatkalla?

Matkamari

Hotellista hyvällä paikalla ja näköalalla, vai jostain varjoisasta nurkasta ekasta kerroksesta?
Onko matkatoimistoilla omat tietyt huonekiintiöt, vai miten huoneet jaetaan?Itsellä käynyt melko huoneen suhteen.

20

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkamari

      Siis melko huono tuuri huoneen suhteen.

    • Kertakiellonpäälle

      Härmän pakettimatkoilla pääsääntöisesti huonoimmat huoneet,matkan itse rakentamalla saa aina parempaa.

    • Matkaajatar100

      Hyvät huoneet on aina saatu. Joskus jopa parempi. Ei ole vielä kertaakaan (kop. kop) tullut sellaista tilannetta vastaa, että olisi pitänyt huonetta vaihtaa tai et olisi joku loukko huonolla sijainnilla.
      Tässä on reissattu Kanarialla 2-3 matkan verran per vuosi. Useamman vuoden ajan.
      Ja sama homma kesän matkojen suhteen muualle. Hyvin on homma pelittänyt. Ei pettymyksiä.

    • Nykyisin huoneet vastaavat sitä ,mistä on maksettu.Joissakin paikoissa jopa ennakkotoiveet toteutetaan.

      • Onkokemusta

        Ei pidä paikkaansa,samanhintaisella pakettimatkoilla huone voi olla hotellissa huonolla tai erittäin hyvällä paikalla, huoneen taso on tietenkin sama.Toivomuksia huoneen paikan suhteen ei oteta, ainakin matkatoimistot näin sanovat.


      • Huone418

        Ainakin Tjäreborg nimenomaan kysyy huonetoivetta, tosin ilmoittaa ettei toiveen toteutumista voida täysin taata. Omalla kohdallani toive toteutui 100%sti.


      • Satunnaisetmatkailijat

        Sinä kun siellä inglesissä asut niin tunnetko itse käytäntöjä noissa huoneasioissa? Onko sinulla paljon tuttuja jotka kertoo vai tunnetko ihmisiä jotka on töissä hotelleissa vai mistä tiedät? Varmastikin tunnet paljon ihmisiä siellä


      • Matkailijaitsekin
        Satunnaisetmatkailijat kirjoitti:

        Sinä kun siellä inglesissä asut niin tunnetko itse käytäntöjä noissa huoneasioissa? Onko sinulla paljon tuttuja jotka kertoo vai tunnetko ihmisiä jotka on töissä hotelleissa vai mistä tiedät? Varmastikin tunnet paljon ihmisiä siellä

        Satunnaiset matkailijat: se on se alkuperäinen don luis joka asuu Inglesissä, tämä allaoleva on feikki "suomen don luis" :D


      • Matkailijaitsekin kirjoitti:

        Satunnaiset matkailijat: se on se alkuperäinen don luis joka asuu Inglesissä, tämä allaoleva on feikki "suomen don luis" :D

        Asuinpaikka ei vaikuta alkupräisyyteen .


    • En tiedä kenelle osoitit kysymyksen Inglesin asukkina (asun Helsingissä).Parina viime kertana olen ennalta esittänyt huonetoiveen suoraan hotellille ja olen saanut mitä olen pyytänyt.Seuraavan matkan huonekin on tiedossa ja toiveen mukainen.Joitakin majoituspaikkoja on jotka suhtautuvat maksajiinsa ylimielisesti (esim. Santa Fe)joka säännöllisesti yritti jakaa tulijalle huonoimman bungalovin mitä siivottuna oli, lisäten ,että huomenna voi vaihtaa jos ei käy.Monikaan ei viitsi"huomenna"ryhtyä vaihtamaan ,vaan tyytyi siihen mitä sai.Jos sensijaan et antanut alunperinkään periksi,niin parempikin sitten löytyi "yllättäin".Myös mitään ennakkotoivetta ei otettu mitenkään huomioon.Näistä pitää pysyä poissa ,vaihtoehtoja on runsaasti.

    • Vikkelälintu

      Parhaat huoneet menevät ensimmäisenä matkansa varanneille, jos huoneet ovat saman hintaisia.

    • gobson

      Jotta vähemmän kokeneet matkailijat eivät säikähdä niin kerron, että hotelleissa on toki aivan huippupaikalla olevia huoneita, mutta ei niitä surkeita pimeitä loukkoja ole oikeasti olemassa. Olemme perheen kanssa 2 4 viettäneet joulu, pääsiäs -ja hiihtolomaa Knarialla n. 15 kertaa. Ei ole ollut mitään ongelmaa. Kaikki kunnon hotellt myyvät aina seuraavaa sesonkia. Lisäksi monessa paikassa saa varata haluamansa huoneen sijainnin muutaman kympin hinnalla.

    • suoraanhotellista

      Riippumatta onko omatoimi- vai pakettimatka, otan yhteyttä s-postilla suoraan hotelliin. Usein olen saanut esim. lähellä allasta, tai rauhallisemmalta puolelta, ylimmästä kerroksesta ym. ym. Aina ei tosin toteudu, mutta voi toivoa. Palkitsen sitten respassa esim. Suomalaisella sinisellä suklaalla..

    • Vanhatäti

      Huoneiden sijainnilla on toki huomattaviakin eroja, turha esittää että huonoja paikkoja ei olisi.
      Kertokaa missä hotlassa voi maksamalla lisää saada tietyn huoneen, ja missä otetaan toivomuksia huomioon, ja missä taas ei.

      • suoraanhotellista

        Ne tiedot näkyy matkanjärjestäjien sivuilla. Lisämaksusta esim. huone altaalle päin, merelle päin jne. jne.
        Kaikkiin hotelleihin voi lähettää toivomuksia, osa huomioi, osa ei. Tuurista kiinni, miten heillä on vapaana tietynlainen huone milloinkin.


    • Matkaveka

      Puerto de la Cruzissa apt Altassa sain juuri sen huoneiston palmukujalle päin jota olin toivonutkin.Tosin ei ollut enää paras sesonki, taisi olla huhtikuun puolivälissä.

    • rajoitettunäköala

      Kreikan matkoilla surkeimmat huoneet ovat osuneet Finnmatkoilla. Nykyään ostan erikseen lennon ja majoituksen ja sillä on vaikutusta hotellin/huoneiston henkilökunnan palvelualttiuteen.

      • Aikakumma

        Mistähän voisi johtua että pakettimatkoilla saa huonomman huoneen ja huonompaa palvelua?Ovatko siis pakettimatkalaiset jotain aivotonta karjaa, joita voi palvella miten sattuu?
        Lyhyellä matkalle kuitenkin paketti tulee yleensä edullisemmksi kuin hotelli plus lennot erikseen.


    • Syksyn matkalla hotellin palvelu oli suorastaan liiankin hyvää,joten se ei johtunut pakettimatkailun tai muunlaisen varailun eroista.Joissakin hotelleissa yritetään palvella kaikkia hyvin.Eipä tarvitse ainakaan kohtelun takia vaihtaa seuraavan matkan majoitusta.Helmikuussa kokeillaan taas.

    • thaimaassaollaan

      Ensimmäisen kerran Kanarialla 1975. Siellä tuli aikoinaan oltua paljon Spiesin ja Aurinkomatkojen asiakkaana. Koska matkustin yksin, tunsin saavani yleensä paskan huoneen. Silloin kun siirryn kolmen viikon matkoihin, huonetaso parani, huomasin myös sen, että suomalaiset saivat usein hotelleista huonot huoneet, koska muilla matkanjärjestäjillä oli isommat kiintiöt huoneisiin, loppuaikana varasin lisämaksusta merinäköalaa, kahden hengen huonetta yhdelle.
      Viimeiset 10 vuotta olen ollut Thaimaassa, viimeiset 7 vuotta omatoimatkalla. Kuukauden lento, majoitus 2..3 t, vesi, sähkö ja aamiainen yhteensä 1000 euroa, ei Finnairilla.
      Parhaimmat huoneet mielestäni saa, kun hoitaa asiat suoraan hotellin kanssa. Ilta-ateria maksoi äsken veden kera alle 4 euroa, aamiainen 6 euroa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      690
      5294
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3337
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2583
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe