Atlantico-ostoskeskukseen

shopataan_taas

Millä bussilla pääsee Gran Canarian eteläosista Atlantico-ostoskeskukseen? Hotellimme on San Agustinissa.

16

73

  Vastaukset

  • Bussilla 77 pääsee suoraan sinne. Lähtee kolme kertaa tunnissa. 10 yli, puolelta ja 10 vaille tasan. Maksaa 2,80 euroa

   • Olen ehkä väärässä, mutta en ole nähnyt bussipysäkillä aikataulua nrolle 77, enkä myöskään löydä sitä globalsu.net sivuilla http://www.globalsu.net/es/lineas.php.
    San Agustinista pääsee ainakin busseilla 01, 25 suoraan C.C. Atlanticon pysäkille.


   • Basuralle ja muille tiedoksi että ei ole olemassa bussia numero 77
    Väärää tietoa on basura sinulla nyt


   • Talviasukkaat kirjoitti:

    Basuralle ja muille tiedoksi että ei ole olemassa bussia numero 77
    Väärää tietoa on basura sinulla nyt

    En ole koskaan tuota väärää tietoa antanutkaan. Tiedät sen varsin hyvin, mutta yrität hämätä. Etkö voisi keksiä jotakin muuta tekemistä kuin tämän palstan sabotointia.


   • basura kirjoitti:

    En ole koskaan tuota väärää tietoa antanutkaan. Tiedät sen varsin hyvin, mutta yrität hämätä. Etkö voisi keksiä jotakin muuta tekemistä kuin tämän palstan sabotointia.

    Tässä on näköjään mainittu useampia linja-autoja. Numeroita 01,25,36,90,66,77 on kerrottu.
    Ainostaan tuota 77 bussia ei taida olla liikenteessä. Ei muuten ole tapana sabotoida mitään vaan yrittää jakaa oikeata tietoa. Anteeksi jos korjasin virheesi.


   • Talviasukkaat kirjoitti:

    Tässä on näköjään mainittu useampia linja-autoja. Numeroita 01,25,36,90,66,77 on kerrottu.
    Ainostaan tuota 77 bussia ei taida olla liikenteessä. Ei muuten ole tapana sabotoida mitään vaan yrittää jakaa oikeata tietoa. Anteeksi jos korjasin virheesi.

    En ole milloinkaan maininnut tuota olematonta linjaa 77, kuin toteamalla, ettei sitä ole. Olet mennyt trollin ansaan, ellet ole sellainen itse. Tarkkuuta, tarkkuuta!!!


  • Juu ja tuo 77 on viimeistään San Agustinissa tupaten täynnä varsinkin viikonloppu aamupäivisin. Samaten paluuta saa Atlanticon pysäkillä jonottaa. Mutta kätevästi menee ihan ovelle...

   • Näyttäisi nro 90 sopivan teidän paluumatkalle, koska lähtee aivan C.C. Atlanticon etelänpuoleisten portaiden edestä. Atlantico toisessa kerroksessa, ennen uloskäynnin tuulikaappia on opaskyltti, eli käännytte luikuovien jälkeen vasemmalle ja pienen kävelyn jälkeen portaat alas ja se on siinä.
    http://www.globalsu.net/es/lineas.php


  • Lienekkö muita vuoroja kuin bussi nro 1, jos menee Arguineguin-Atlantico -shopping center ja toisinpäin? Kiitos vastauksista.

  • Kiitokset vastauksista! Itse löysin vain tuon bussin 90, jonka arvelin menevän sitä kautta.

   Ostoskeskukset aukeavat Espanjassa muistaakseni vasta klo 10 aikaan, joten aamu-unisetkin pääsevät lähtemään ajoissa. Kannattaa ennakoida ja mennä vähän etuajassa.

   Asiasta toiseen: oletan myös Las Palmasin bussien olevan täynnä San Agustinin kohdalla jo heti aamusta? Sinne me varsinaisesti ajateltiin lähteä shoppailemaan, mutta otettiin nyt maajoitus etelärannikolta, kun Palmasissa oli viileähköä ja pilvistä viime talvena. Mutta täytyyhän tuo Atlanticokin katsoa. Alennusmyyntien aika. Jos ei olisi laukuissa painorajoituksia, tulisi ostettua vielä enempi tarpeetonta tavaraa.

  • Bussit: 01,25,36,90,66......nykyään kaikki nämä menevät C.C.Atlanticon kautta.Vecindarion pääkatu on nykyään suurelta osin kävelykatuna,joten bussit menee ostarin kautta.

  • Nimimerkkini varastanut iski heti ensimmäisessä vastauksessa, kuten oli luvannutkin, että basura antaa väärää tietoa.
   Bussia 77 ei todellakaan ole olemassa.
   Nimimerkki "pojito" antaa hyviä neuvoja, mutta muutamaan vuoteen lentokenttäbussi 66 ei ole ajanut Atlanticon kautta. Se ei edes pysähdy moottoritiellä Atlanticon kohdalla.
   Vecindariossa on tehty liikennemuutoksia ja bussit 1, 25, 36 ajavat Atlanticon läheltä. Ne lähtevät Maspalomasin majakan läheltä Melonerasin bussiasemalta ja kiertävät koko Inglesin niemen ja ajavat vanhaa tietä Vecindarioon.
   Bussi 90 ajaa lähtee samasta paikasta, mutta ajaa Bahia Felizin kautta pikana moottoritietä pitkin. Arkisin tällä pääsee myös Puerto Ricosta kerran tunnissa. Katso aikataulu Puerto Ricon bussiasemalta. Bussilla 1 sieltä pääsee koko päivän aamusta iltaan.
   Ajakaa joskus bussilla 25 aina sen päätepysäkille asti Playa de Arinagaan. Se on kiva pieni rantakaupunki, jossa ei ole liikaa turisteja. Rantabulevardilla kivoja pieniä ravintoloita. Nimimerkki "playadeArinaga" on joskus paikkaa suositellut.

  • Nostetaan ylös. hetken päästä joku kuitenkin tätäkin asiaa kysyy.
   Lukekaa lopusta alkuperäisen basuran ohje.

   • Huijareitaliikkeellä kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Älkää uskoko näitä nimimerkkivarkaiden terrori-iskuja. Kaikki me jotka olemme jo vuosia seuranneet tätä palstaa tiedämme "sinisen" basuran AINA kirjoittavan asiaa. Hyvä että hän ryhtyi käyttämään rekisteröimäänsä nimimerkkiä.
    Tämän palstan uskottavuus on kärsinyt pahasti tämän tai näiden terroristien tempuista.
    Toivottavasti ylläpito herää joskus ongelmaan. Muuten palsta jää trollien huomaan ja sen voi lopettaa.


  • Pikkusen asian vierestä, mutta jos haluaa todellisen paikallisbussielämyksen kannattaa matkustaa bussilla 01 vaikka Inglesistä Las Palmasiin. On semmonen maitolaiturivuoro joka ei todellakaan kulje moottoritietä kuin muistaaksenin vasta ihan loppuvaiheessa. Näkeepähän paikallistakin asutusta :-). On tullut jokunen kerta matkustettua kun siinä on yleensä tilaa. Takaisinpäin 91 linjalla nopeesti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Maallinen ja henkinen omaisuus likoon! Joensuulainen Antti, 37, toteutti salaisen haaveensa – ”Vastoinkäymiset karkottivat auttajat!”
  • Big Brother joutui puuttumaan kovin käskyin – Ella ja Arttu hivelivät nukkuvan Samin vartaloa: ”Lopettakaa välittömästi!”
  • Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   7573