Kuka suunnitteli napin?

Varmasti jokainen ihminen on pitänyt yllään vaatteita, joissa on nappeja. Kysymys, josta haluan kirjoittaa tässä, on, onko nappi syntynyt ja kehittynyt evoluution kautta tuhansien, miljoonien tai satojen miljoonien vuosien saatossa, vai onko joku persoonallinen elävä ja älyllinen olento sen suunnitellut?
Jos evolutionisti olisi rehellisesti ja vilpittömästi evolutionisti myös sisimmässään, hän uskoisi napin kehittyneen luonnonlakien ja luonnonvalintojen mukaan asteettain pitkien ajanjaksojen kuluessa. Hän perustelisi asian siten, että kukaan ei ole nähnyt napin tekijää tekemässä nappia. Hänestä ei ole siten mitään objektiivista todistetta. Jos joku väittää tavalla tai toisella tehneen jotain havaintoja napin tekijästä, niin kyse on hallusinaatiosta tai muuten päästään vialla olevasta henkilöstä. Jossain piireissä tai julkaisuissa on voitu kertoa napin tekijöistä, mutta niinhän on kerrottu Jumalastakin. Ja jos Jumalaa ei ole olemassa, ei napintekijääkään ole olemassa.

Totuus on kuitenkin se, että rehellistä ja vipitöntä evolutionistia, joka sisimmässään uskoisi evoluutioon, tuskin on olemassakaan. Siksi jokainen evolutionistikin tietää, että koska nappi on olemassa, sillä on myös tekijä, joka on älyllinen persoona - tässä tapauksessa ihminen. Jokainen evolutionisti tietää, että vaikka nappi tieteen kannalta on erittäin yksinkertainen esine, se on kuitenkin evoluutiolle niin monimutkainen esine, ettei evoluutiolla ole mitään mekanismia sen suunnitteluun ja kehittämiseen, vaikka sille annettaisiin siihen aikaa 1000 miljardia vuotta. Evolutionisti USKOO 100 prosenttisen varmasti, että napilla on älyllinen tekijä, vaikka evolutionisti ei olisi koskaan häntä nähnyt, eikä olisi mitään luonnontieteellistä todistetta hänestä, korkeintaan kuulopuheita.
Onkin ristiriitaista, että evolutionisti sokeasti uskoo napilla olevan tekijä, mutta kieltäytyy uskomasta, että maailmankaikkeudella ja luonnonlaeilla olisi tekijä, vaikka viimeeksi mainitut ovat moninkertaisesti monimutkaisemmat kuin joku nappi. Mutta sitä se Jumalfobia teettää.
"Alussa loi Jumala taivaan ja maan." (1.Moos.1:1)

22

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjmhjmkhjkhk

      Hyvä että noin reippaasti kerrot että et tiedä mitä evoluutio tarkoittaa:).

    • truuups

      Kuka suunnitteli Jumalan? Et voi väittää tosissasi että hän olisi ollut aina olemassa, kerta kaikella pitää olla suunnittelija ja rakentaja.

    • sivustaseuraaja--

      Ootko sä kenties henkisesti jälkeenjäänyt? Ei aikuinen voi noin tyhmä olla...

      • "Ootko sä kenties henkisesti jälkeenjäänyt? Ei aikuinen voi noin tyhmä olla..."

        Ateistien ja evolutionistien terminologiassa ilmaisut ovat harhaanjohtavia. Se mikä heidän mielestä on tyhmyyttä, on todellisuudessa viisautta ja päinvastoin. Raamattu sanookin:

        "Älköön kukaan pettäkö itseään. Jos joku teidän joukossanne luulee olevansa viisas tässä maailmassa, tulkoon hän tyhmäksi, että hänestä tulisi viisas." (1.Kor.3:18)


    • ihme_ja_kumma
    • Niin, miten ihmeellisen hienosti ihmisen käsi on suunniteltu, kun se sopii nappeihin ja hansikkaisiin! Naapurin kissa osannee kertoa noiden kapineiden sopivuudesta kissantassuihi, omissa koirankäpälissäni ne ovat joskus vähän hankalia. :-)

      Kovin heikossa hapessa MarkJaakobin usko tuntuu taas olevan.

    • Elollinen

      Napilla ja evoluutiolla ei ole mitään tekemistä keskenään - ymmärrät varmasti miksi?

    • "Napilla ja evoluutiolla ei ole mitään tekemistä keskenään - ymmärrät varmasti miksi?"

      Olen täysin samaa mieltä! Samasta syystä myöskään millään luonnossa tehdyllä havainnolla ei ole mitään tekemistä evoluution kanssa.

      • OtaÄlypilleri

        Paitsi luonnosta löytyvät todisteet puoltavat evoluutiota ei luomista tyhmä.


      • OtaÄlypilleri kirjoitti:

        Paitsi luonnosta löytyvät todisteet puoltavat evoluutiota ei luomista tyhmä.

        "Paitsi luonnosta löytyvät todisteet puoltavat evoluutiota ei luomista tyhmä"

        Samalla perusteella nappikin olisi kehittynyt evoluution kautta, mutta kuitenkaan et siihen usko.


      • OtaÄlypilleri
        Mark5 kirjoitti:

        "Paitsi luonnosta löytyvät todisteet puoltavat evoluutiota ei luomista tyhmä"

        Samalla perusteella nappikin olisi kehittynyt evoluution kautta, mutta kuitenkaan et siihen usko.

        Oletko sinä oikeasti trolli vain oikeasti päästäsi vajaa kaveri? Et tosiaan voi väittää ett nappikin olisi pitänyt kehittyä evoluutionn kautta.
        Ota nyt Google käyttöön ja opiskele mitä evoluutio tarkoittaa vajakki.


    • O.Z

      Tähän asti olen luullut, että evoluutioteoria koskee eläviä olentoja eikä nappeja, kiviä tai autoja. Ei voi kuitenkaan olla uskomatta aloittajaa, koska hän tuntee henkilökohtaisesti maailman vanhimman ihmisen eli Jeesuksen.
      Täytyypä muistaa sanoa veljen ekaluokkalaiselle pojalle, että unohtaa ne saakelin kouluopit ja kuuntelee jatkossa vain suomi24:lla suoraan jeesukselta viestiä välittävää Markin kautta. Jos ope on eri mieltä, niin sanokaan vaan että ope on väärässä, todisteet ovat väärässä, tiede on väärässä.

      • "Tähän asti olen luullut, että evoluutioteoria koskee eläviä olentoja eikä nappeja, kiviä tai autoja. Ei voi kuitenkaan olla uskomatta aloittajaa, koska hän tuntee henkilökohtaisesti maailman vanhimman ihmisen eli Jeesuksen."

        Olet luullut väärin! Jos evolutionisti on rehellinen ja vilpitön sisimmässään, hän ei voi tehdä eroa elottoman ja elollisen välille, koska evoluutioteorian mukaan elämäkin on vain ainetta tai sen ominaisuus, kuten painovoima.
        Mutta kuten tiedämme, evolutionisti ei ole rehellinen. Vaikka hän puhuu elämästä aineen ominaisuutena, hän itse suhtautuu omaan ja toisten elämään sellaisella kunnioituksella (onneksi olkoon!) , jota hän osoittaisi millekään muulle aineen ominaisuudelle. Sisimmässään hän tietää, että elämä on eri asia kuin aine tai sen ominaisuus, vaikka hän ei sitä tunnusta, koska se ei sovi hänen evoluutioteoriaansa.


      • tieteenharrastaja
        Mark5 kirjoitti:

        "Tähän asti olen luullut, että evoluutioteoria koskee eläviä olentoja eikä nappeja, kiviä tai autoja. Ei voi kuitenkaan olla uskomatta aloittajaa, koska hän tuntee henkilökohtaisesti maailman vanhimman ihmisen eli Jeesuksen."

        Olet luullut väärin! Jos evolutionisti on rehellinen ja vilpitön sisimmässään, hän ei voi tehdä eroa elottoman ja elollisen välille, koska evoluutioteorian mukaan elämäkin on vain ainetta tai sen ominaisuus, kuten painovoima.
        Mutta kuten tiedämme, evolutionisti ei ole rehellinen. Vaikka hän puhuu elämästä aineen ominaisuutena, hän itse suhtautuu omaan ja toisten elämään sellaisella kunnioituksella (onneksi olkoon!) , jota hän osoittaisi millekään muulle aineen ominaisuudelle. Sisimmässään hän tietää, että elämä on eri asia kuin aine tai sen ominaisuus, vaikka hän ei sitä tunnusta, koska se ei sovi hänen evoluutioteoriaansa.

        Taas tuossa kirjoittelet kuvitelmiasi toisten ajatuksiksi:

        "Jos evolutionisti on rehellinen ja vilpitön sisimmässään, hän ei voi tehdä eroa elottoman ja elollisen välille, koska evoluutioteorian mukaan elämäkin on vain ainetta tai sen ominaisuus, kuten painovoima."

        Väitteesi on väärä ja sen perustelut kelvottomat.


      • Nimi_Ja_Merkki

        Mutta sehän on tunnettu ja todistettu asia, että 'elämä' ON vain aineen ominaisuus, ihan puhdasta kemiaa ja fysiikkaa. Tämä ihan riippumatta siitä, uskooko johonkin luojajumalaan ja ihmistä koskevaan suunnitelmaan. Ja materialla voi olla kemiallisia ominaisuuksia, jota jollain toisella materialla ei ole. Nitroglyseriini räjähtää, mutta kivi ei. Vertauksessasi ei ole mitään järkeä, koska napit eivät lisäänny biologisesti jakautumalla tai sukusoluilla.


    • nappiotsassa

      Sillä lailla nappi hyvinkin merkittävässä roolissa, että Israelin kansahan sai alkunsa napista.

      Jossain Mooseksen kirjassa kerrotaan, että Israelin kansa alkoi napista.

      • Kolmekakaraajarakki

        No kappas, tämä pelasti päiväni :-D


    • DRHouse

      Aluksi evoluutio kehitti ihmisen joka kehitti napin. Ja kappas, evoluutio siis kehitti napin välillisesti.

    • Taikauskonnoton

      "Hän perustelisi asian siten, että kukaan ei ole nähnyt napin tekijää tekemässä nappia."

      Napin on tehnyt ihminen, ja ihmisiä olen nähnyt elämässäni vaikka kuinka ja paljon. Yhdestäkään yliluonnollisesta hengestä (kuten jumalista) ei sen sijaan ole kenelläkään mitään objektiivista havaintoa.

      Napilla on tekijänsä, mutta ei kaikella ole tekijää. On myös objekteja jotka ovat yksinkertaisesti muodostuneet ilman mitään suunnittelua.

      Sitäpaitsi valehtelet väittäessäsi, ettei kukaan ole nähnyt napintekijää tekemässä nappeja. Kuka tahansa meistä pystyy helposti valmistamaan napin, paitsi ehkä kreationisti, jonka älynlahjoilta ei voi liikaa odottaa.

    • Taikauskonnoton

      Kuka teki hiidenkirnut?

      On suunnattoman typerää väittää, ettei tekijää voi tietää ellei ole nähnyt tekijää työssään. On myös suunnattoman typerää väittää, että jollei ole nähnyt jonkin havaittavan asian tekijää työssään, sen on silloin suunnitellut ja valmistanut Taivaallinen Taikahenki (jota jotkut myös Jumalaksi kutsuvat).

    • Sankarimyytin ja henkilöpalvonnan tarve ollos ylitsevuotavainen :D Oli mikä asiayhteys tahansa kyseessä, kunhan jostai saa kavettua jonkun yksittäisen tahon, supersankarin mitä palvoa :D

    • Mehujanne

      "onko nappi syntynyt ja kehittynyt evoluution kautta "

      Ei, koska se ei ole orgaaninen, elävä olento. Ei taida kreationisti tietää mitä evoluutio edes on kun tarvii noin tyhmiä kysellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe