HEDMAN PARTNERILTA YMS LASKUN SAANEET !!

hittoetketuttaajavduttaa

Tälläkin sivustolla on viestiketjus jossa porukka saanut lakifirmalta laskun laittomasta elokuvan jaosta. Mulle tuli tosiaan tänään kirje jossa vaaditaan maksua jonka maksamatta jättäminen voi johtaa syytteeseen.

Katselin että porukalle on tullut vastaavanlaisia kirjeitä n. vuosi sitten. Osa oli ottanut yhteyttä eri viranomaisiin jne. Maksoiko joku tuon summan? Ja mitä on seurannut jos ei ole maksanut vai onko mitään ?

En meinaa mistään löytää tietoa mitä näistä maksamatta jättämisistä on seurannut?

62

16445

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jepsisrä

   Itselle tuli ensin yksi kirje kesällä ja myöhemmin muistutus. En ole tehnyt mitään niiden suhteen kun vaikuttaa kiristykseltä. Toisaalta ovat kuulemma viemässä oikeuteen ensimmäisiä tapauksia tai myös vieneet joitakin tapauksia oikeuteen nyt syksyllä. Itselle ei ole vielä osunut vaatimusta oikeuden eteen. Olisi mielenkiintoista kuulla jos joku on saanut kolmannen kirjeen tai joutunut syytteeseen? Miten kuuluisi silloin toimia jos tulee jatkotoimenpiteitä? Voiko vielä sopia asioista ennen kin joutuu oikeuteen?

  • skjfsdkjfdskljsdklgj

   En ole lataillut mitään elokuvia saati jakanut niitä, en ole käyttänyt torrenttia muutenkaan milloinkaan mutta tämä asia periaatteellisena asiana huolestuttaa minua kun syyttömillekin on lähetetty tällaisia uhkauskirjeitä. Joku oli joutunut hankkimaan itse todisteet että ei ollut käyttänyt ko. IP-osoitetta vaan ko. ajankohtana se oli ollut jollakin toisella käytössä, ym.
   Tällainen mafiamainen uhkailu ja kiristys ei kuulu Suomalaiseen yhteiskuntaan, eihän tällainen vetele että yksi päivä tulee kiristyskirje vaikkapa että koska omistatte auton niin luultavasti olette pysäköineet joskus väärin ja asia voidaan sopia siten että maksatte 5000 euroa parkkifirmalle tai joudutte oikeuteen.

   Tällainen summanmutikassa syyllisten hakuammunta ja yllätysjättilaskujen langettaminen ei kuulu sivistysvaltioon. Jos jotakuta epäillään rikoksesta niin asian hoitaa poliisi ja jos jotain laitonta on tapahtunut niin asiasta tulee lainmukainen rangaistus eikä niin että joku epämääräinen "firma" lähettelee uhkaus- ja kiristyskirjeitä että joko maksatte tai haastetaan oikeuteen tekaistuilla syytteillä.

   En kannata piratismia mutta en kannata kyllä tällaistakaan toimintaa jossa täysin syyttömille voi tulla tuollainen jättilasku ja jos ei ole tietotaitoa miten todistaa syyttömyytensä niin joutuu kärsimään huomattavan taloudellisen vahingon jos pitää maksaa tuhansia euroja tyhjästä! Ei kertakaikkiaan voi hyväksyä tällaista toimintaa!!

   • sjskdkjfskljfklsd

    Lisään vielä että tällaiset epäoikeudenmukaisuudet ja vääryydet ovat omiaan aiheuttamaan ihmisille epäluottamusta yhteiskunnan toimintaan ja oikeudenmukaisuuteen.
    Lähetänkö hedmanille 10 miljoonan euron laskun sillä perusteella että heidän saalistuskirjekampanjansa aiheuttaa minulle henkistä kärsimystä koska en pysty luottamaan oikeudenmukaiseen toimintaan... asia voidaan sopia niin että hedman maksaa minulle 10 miljoonaa euroa henkisistä kärsimyksistä ja luottamuksen menetyksestä yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen.


  • jhhk

   Kaiken lisäksi käsittääkseni Hatanmaa on onnistunut harhauttamaan markkinaoikeutta määräämään operaattoreita luovuttamaan epäiltyjen henkilötiedot vääristelemällä teon merkittävyyttä satuilemalla parven koosta vaikka vastaavissa tapauksissa tuomioistuin on aina katsonut todellista ulos jaetun datan määrää.

   http://www.markkinaoikeus.fi/fi/index/paatokset/teollisjatekijanoikeudellisetasiat/teollisjatekijanoikeudellisetasiat/1392371737976.html

   Koko kuvio on seuraava:

   1. Excipio valvoo jostain Keski-Euroopasta käsin sellaisia torrent-parvia, jossa levitetään sellaisia teoksia, joihin heidän asiakkaansa omistavat oikeudet. Tämä siis näin nätisti ilmaistuna. Touhuun kun tuntuu liittyvän paljon sellaisia kytkentöjä, joissa liikutaan vähintäänkin lain harmaalla alueella.

   2. Excipio listaa keräämänsä suomalaiset IP-osoitteet ja luovuttaa ne oikeuksienomistajien suomalaisille edustajille, joko Hedman Partnersille tai Adultia Tekijänoikeusvalvonnalle.

   3. Suomalainen edustaja tekee listojen pohjalta hakemuksen markkinaoikeuteen, ja tekojen luonnetta sopivasti suurentelemalla saa päätöksen, jossa operaattorit määrätään luovuttamaan niiden liittymänhaltijoiden yhteystiedot, joiden hallussa IP tekohetkellä oli.

   4. Tällä tavalla haltuun saatuihin osoitteisiin sitten lähtee kirjemuotoisia terveisiä.

   5. Jos vastaanottaja ei ensimmäise kirjeen jälkeen maksa, vaatimuksia tehostetaan parilla jatkokirjeellä. On myös ilmennyt tapauksia, joissa "tietokonevirhe" on pistänyt terveiset tulemaan perintätoimistolta asianajopuljun sijasta. Näitä on tosin nopeasti, ihan parin arkipäivän sisällä pahoiteltu ja todettu perintään mennyt vaatimus erehdykseksi. (Kuinkahan moni ehti maksaa siinä välillä?)

   Excipio siis myy ja markkinoi näitä valmiiksi räätälöityjä kiristyspaketteja aktiivisesti lakifirmoille ympäri maailmaa joista moraalittomimmat tarttuvat tarjoukseen. Toiminta on jo ehditty tuomita ja lopettaa useiden maiden tuomioistuimissa.

   Asiaa käsittelevä ketju:
   http://murobbs.muropaketti.com/threads/hedman-partnersilta-kiristyskirje.1213329/page-150

   Kannattaa aloittaa lukeminen sivun 150 tienoilta koska sitä ennen käyty keskustelu oli turhaa spekulaatiota rikosoikeuden kannalta. Nyt asiaa puidaan markkinaoikeudessa riita-asiana.

   Kiristyskirje on lähetetty ainakin yli 6000 henkilölle Suomessa. Ihmiset olisivat varmasti kiitollisia jos joku asian tunteva valittaisi ja tekisi tutkintapyyntöjä kyseisten lakifirmojen ja markkinaoikeuden toiminnasta asiassa.

  • against_cheaters

   Toimintaohje Hedman & Partnersin ja muiden hämäräfirmojen uhreille:

   Sääntö nro uno: Älkää olko missään yhteydessä kyseiseen kiristysfirmaan. Eikä missään nimessä kannata maksaa senttiäkään näiden lafkojen kiristäjille. Pian tulee
   10 000 kiristyskirjeen raja täyteen ja vain kolme(!) tapausta on mennyt markkinaoikeuteen eli siviilioikeuteen ja näistäkin kaksi sovittiin ennen varsinaista markkinaoikeuden oikeudenkäyntiä paperit salaiseksi julistettuna (=ei tullut siis mitenkään vaaditusti rahaa Hedman & Partnersille, koska muutoin tapaukset olisivat julkisina ja niillä peloteltaisiin ihmisiä 24/7).

   Markkinaoikeuden tapauksissa siis poliisi ei edes ole mukana tutkimassa eikä siellä mitään rikosnimikkeitä jaellakkaan, vaan kyse on silloin "riita-asiasta" ja ainoastaan Hedman & Partnersin hamuamasta bisnesrahasta (Hedman & Partnershan tekee tällä vain bisnestä ja näemmä uusia tekijänoikeustrollaajia liittyy koko ajan alalle vielä, kun tätä moraalisesti arvelluttavaa toimintaa ei ole kitketty). Alkaa muistuttamaan yksityisten pysäköintifirmojen alkuaikoja...

   Nämä alla olevat linkit kannattaa lukaista, jos/kun mahdollinen, hyvin uhkaavaan sävyyn kirjoitettu kirje pistää ahdistamaan olit sitten syytön (H&P ei edes vaivaudu selvittämään (JA TIEDÄ) todellista syyllistä, vaan lähettelee summan mutikassa kirjeitä liittymänomistajille) tai syyllinen (korvausvaatimukset tällöinkin olisi kymmenkertaisia rikkeeseen suhteutettuna, syy miksi H&P ei vie asiaa poliisille selvitettäväksi).

   http://murobbs.muropaketti.com/thre...iristyskirje.1213329/page-261#post-1716539733 (koko topikki, joukossa paljon trolleja joiden syytä puolustella kiristystä voimme vain arvailla...terveiset H&P:n toimistolle! Mutta joukossa myös paljon vilpittömiä IT-alan ja TO-asioiden asiantuntijoita.)

   http://kiristyskirje.fi/

   Keväällä käsitellään tämä yksittäinen tapaus markkinaoikeudessa ja silloin olemme kaikki viisaampia asian suhteen eli ei kannnata mitenkään reagoida nyt tai ottaa yhteyttä näihin huijareihin (pl. korkeintaan paskantaa kys. paskapaperin päälle).

   Jo nelinumeroinen määrä on jättänyt kiristyskirjeen maksamatta (joka EI OLE LASKU eikä perintäkelpoinen siis), eikä siltikään kyseinen "rehtifirma" Hedman & Partners ole vienyt yhtäkään asiaa poliisille tehden rikosilmoitusta koskaa tietää itsekin, että tällöin ei voisi enää summan mutikassa yrittää kiristää satunnaisia ihmisiä, koska rangaistus mahdollisesta pienestä rikkeestä (ei RIKOS) jaettaisiin ainoastaan mikäli sinut todettaisiin TODISTETUSTI TODETTAISIIN syylliseksi.

   Hyvää uutta vuotta Suomi24:n lukijoille ja erittäin sekavaa vuotta Hedman & Partnersin moraalittomille kiristäjille.

   • Anonyymi

    Mulle tuli eilen kirje missä väitetään että ensimmäinen kirje tullut 2017 ja vaaditaan 700€ korvauksia. Tyhmänä menin vastaamaan tähän sähköpostilla. Mitäs seuraavaksi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mulle tuli eilen kirje missä väitetään että ensimmäinen kirje tullut 2017 ja vaaditaan 700€ korvauksia. Tyhmänä menin vastaamaan tähän sähköpostilla. Mitäs seuraavaksi?

    Moi. Mulle tuli myös samanlainen kirje. Emn ole ikinä' saanutkaan ensimmäistäkään kirjettä. En ole myöskään kuullut tästä koko asiasta, ennen kuin nyt. Soitin firmaan ja kysyin mikä homma, luopasivat soittaa maanantaina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mulle tuli eilen kirje missä väitetään että ensimmäinen kirje tullut 2017 ja vaaditaan 700€ korvauksia. Tyhmänä menin vastaamaan tähän sähköpostilla. Mitäs seuraavaksi?

    Älä ota yhteyttä
    Älä ilmoita mitään
    Älä ota minkäänlaista kontaktia


  • kaskasko

   Liekö mitään uutta asiaan liittyen?

   Mitä kuuluu heille, jotka ovat jättäneet vastaamatta näihin kiristyskirjeisiin?

   • Anonyymi

    Ei ole tullut mitään!
    Uhkailut ovat laittomia


  • ssgsghjshjshs6

   Ainakin Sonera ja Elisa ovat jakaneet ihmisten yhteystietoja. Itse irtisanoin jo Elisan liittymän.

  • kokemus_83

   Älä ole missään yhteydessä, älä maksa. Ei mitään hätää kunhan ei mene ottamaan yhteyttä kiristäjiin ja möläyttelemään. Heillä ei edes ole mitään todisteita tekijästä (vain yksi liittymän IP-osoite, joka ei yksilöi tekijää) ellet anna heille niitä.

   ~Kirje 2015 kesäkuussa, en maksanut~

  • kokemus_83

   itse olin syytön, mutta kaveri oletettavasti ladannut järjestämieni bileiden aikana. Kirjeessä kyllä suoraan yritettiin syyllistää minua liittymän omistajaa, hävytöntä touhua.

   • Jimbo5644

    Kukaan saanut kolmatta kirjettä??


   • 2000w
    Jimbo5644 kirjoitti:

    Kukaan saanut kolmatta kirjettä??

    Vastaus ko: kysymykseen olen saanut kolme kirjettä ja jatkan imurointia !


  • podxykingg

   ostakkee hyvät immeiset prepaid netti ja käyttäkää proxya. ja ei muuta ku imuttamaan.

  • Hissipoika

   Olen saanut kolmannen kirjeen. Siinä vaiheessa ilmoitin, että en ole tehnyt ko. tekoa. Kun he alkoivat kyselemään olenko tai onko joku perheessäni käyttänyt x-ohjelmaa ja näkyykö koneella x-tiedosto päätin lopettaa yksipuolisesti kommunikoinnin.
   He eivät ole viranomaisia, joten näille lakitoimistoille ei tarvitse vastata mitään muuta kuin kiistää syyllisyytensä.

  • NoPrivatism

   Itselläni on kai avoin verkko, niin kuin jokaisella kunnon vasemmistolaisella pitäisikin olla, näin päättelin kun rupesin lukemaan eri foorumeita.
   Tänään putosi postilaatikosta jo toinen kirje samaisesta asiasta, että olen mukamas jakanut jotain, firman nimi kirjeessä on tällä kertaa eri, Filmia.

   Ekat laput, jotka tuli ja pyydettiin rahaa, lensi roskiin, koska vaikuttivat samanlaiselta kusetukselta kuin nigerialaiskirjeet.
   Ensimmäisen kirjeen tosiaan taisi lähettää tämä otsikossakin mainittu pulju, vapaasti suomentamani, "Päämies + muut runkkarit".

   Ihmetyttää, koska laki ei kiellä avointen verkkojen olemassaoloa, niin miten pystytään syyttämään ihmisiä tällaisesta humpuukista.
   Tietty olisihan se verkko omalla kohdalla hyvä salata, jos vain osaisi, ettei karhukopla hyöki sisälle, kun naapurin pedofiilisetä, minun verkkoani käyttäen, runkkailee lapsipornon tahdissa.

   Toisekseen, ei edes käsittääkseni poliisi saa seurata teleliikenne tietojani ilman oikeuden lupaa, ja teon tarvitsisi olla törkeä,
   kuten yllä mainitsemani.
   Saatika sitten joku, kellogs-muropaketista asianajajatutkintonsa löytänyt äpäräjoukkio, joka porsaanreiän löydettyään koittaa raiskata sen kaikin mahdollisin tavoin.
   Jos tosiaan olisinkin heroiiniä maahantuova KGB-agentti, joka on mieltynyt lapsipornoon, ymmärtäisin teleliikenteen seurannan ja poliisien hellävaraisen koputuksen oveeni.

   sen enempää tutkimatta, maalaisjärkeäni käyttäen, ilman hienoja selkärangattomien pykäliä, löysin tällaisen:

   "Telekuuntelu

   Telekuuntelu on teknisesti sama asia, kuin signaalitiedustelu, mutta sanaa käytetään puhuttaessa ei-sotilaallisesta tietoliikenteen seurannasta. Sana telekuuntelu viittaa puheluiden kuuntelemiseen, mutta sillä tarkoitetaan kaikkea tietoliikenteen sisällön seuraamista tai tallentamista viestinnän osapuolten siitä tietämättä.
   Suomen lain mukaan telekuuntelua voi tehdä vain esitutkintaviranomainen ja vain tuomioistuimen luvalla silloin, kun selvitetään törkeitä rikoksia. Tällaisia ovat muun muassa maanpetokset, huumausaine- ja väkivaltarikokset sekä törkeät omaisuusrikokset.

   Telekuuntelun edellytyksenä on, että saatavilla tiedoilla voidaan olettaa olevan erittäin tärkeä merkitys rikoksen selvittämiselle.

   Televalvonta

   Televalvonnassa on kysymys salassa pidettävien teletunnistetietojen hankkimisesta sellaisista viesteistä, joita on lähetetty tai vastaanotettu rikoksesta epäillyn puhelinliittymästä, sähköpostiosoitteesta tai faksista.
   Teletunnistetieto pitää sisällään tietoa esimerkiksi tietoliikenneyhteyden (puhelu-, sähköposti- tai internetyhteys) osapuolista, yhteyden reitistä tai reitityksestä, tapahtuma-ajasta ja käytetyistä päätelaitteista. Teletunnistetieto ei kerro viestin sisältöä. Näin televalvonta eroaa telekuuntelusta.

   Myös televalvontaa voi esitutkintaviranomainen Suomen lain mukaan tehdä vain tuomioistuimen luvalla ja vain silloin, kun selvitetään rikoksia. Poliisi voi käyttää televalvontaa myös rikosten ennaltaehkäisemiseksi.

   Televalvontaa voidaan kohdistaa myös rikoksen uhriin, jos tämä siihen suostuu ja jos televalvonta on tarpeen rikoksen selvittämiseksi."

   Eli onko minun ip-osoitteeni tai verkkoni, jota naapurini on todennäköisesti hyväksikäyttänyt, syyllistynyt johonkin NIIN törkeään rikokseen, että siihen on saatu seurantalupa.

   PS. Voisiko ip-osoitteeni tahi verkkoni nostaa syytteen hyväksikäytöstä naapuria vastaan? Ja saisiko se/ne lähestysmiskiellon näitä kirjeitten lähettäjiä vastaa, onhan kuitenkin vähintään kysymys joistain näistä: tirkistely / kotirauhan häirintä / kunnianloukkaus /
   yksityisyyden suojan loukkaaminen / vainoaminen / herjaus /
   väärä ilmianto / laiton uhkaus.... ym.

   Korjailkaa, jos olen ymmärtänyt jotenkin väärin oikeudet yksityisyyteeni, melellään ilman lakitekstejä, niin että ummikkokin ymmärtää.

   • partnerii

    Maksat kiltisti vain, niin selviät ongelmasta. Myös tulevat laskut.
    Et voi mitenkään todistaa olevasi syytön.


   • Anonyymi
    partnerii kirjoitti:

    Maksat kiltisti vain, niin selviät ongelmasta. Myös tulevat laskut.
    Et voi mitenkään todistaa olevasi syytön.

    Älä tee mitään! Älä vastaa, ei mitään kontaktia!!!


  • NoPrivatism

   Todella rakentava kommentti, kiitos tästä.

   Olisiko muilla aiheettomia laskuja, voin maksaa myös nekin.
   Jos olette esim. saaneet ulkomailta postia, että tarvitaan rahaa ison perinnön lunastukseen yms.

   • pannaakiertää

    Itse kopion kirjeen ja vaihdoin nimen tietenkin.
    Lähetin yhdelle tutulle, ehkä maksoi sen, en tiedä.


  • Adolf-Mansikka

   Maksoin 2 ensimmäistä, kolmatta en maksa!

   • maailmatappiimaksat

    Adolf, sinut on todettu lypsylehmäksi.
    Maksat jokaiset kirjeen tai lähdet oikeuteen ja maksat 30.000€


   • Anonyymi

    Saitko kolmatta kirjettä, Adolf?


  • leikinloppu

   Sain kirjeen jossa väitetään että olen jakanut laittomasti jotain av tuotantoa
   en ole koskaan mitään laitonta lataillut tai jakanut ko tuotantoa en ole koskaan missään edes nähnyt tai siitä kuullut.

   Kuulun itse teostoon ja tämä kirjehässäkkä aiheutti sen että laitan eroilmoituksen menemään ja otan tuotantoni omaan hallintaan
   Katson ettei ole kenenkään edeun mukaista että joku pellefirma lähettelee uhkauskirjeitä syyttömille.

   Lisäksi perheen vastutselusta huollimatta läheti kirje Netfliks Viaplay yrityksiin että halauamme irtisanoa tilauksemme heti ja pyysimme niistä eriksee vahvistuksen sekä että meidän henkilökohtaiset tietomme poistetaan ko firmojen rekistereistä syyksi kerroimme juurikin tämän firman lähettämät uhkailevaan sävyyn kirjoitetut ja lähetetyt aiheettomat kirjeet joissa meiltä vaaditaan rahaa koska olemme jakaneet tuotantoa mistä emme ole koskaan kuulleet tai sitä nähneet

  • kakkipalikka

   Jahas, olen näköjään jakanut pornoa vuosi sitten ja nyt pitäisi maksaa. Ei mitään tietoa tai muistikuvaa asiasta mutta eihän syyttömyyttä voi mitenkään todistaa ja oikeuteen meno tuon takia olisi aika epämukavaa. Toisaalta voisi kysyä tuomarilta että "minkä takia lataisin pornoa kun sitä saa laillisesti ilmaiseksi Pornhubista"

   • eiedesvituta

    ^ Mulla napsahti tänään luukusta kirje jossa syytetään elokuvan jakamisesta viime vuoden syyskuulta. Tekiskö joku palveluksen ja käy polttamassa hedman pussyners toimiston maan tasalle...


  • EUapuunHETI

   Kirjeiden lähetystahti näyttää kiihtyvän, kun taitaa kiristyspisnes vaikeutua viranomaisten herättyä. Kaikenlaista laitonta kiristystä tuulesta temmattuine summineen sitä saakin puuhastella. Markkinaoikeus on menetellyt lainvastaisesti luovuttaessaan tietoja massana, sen todistaa se että tietoja ei enää luovuteta niin heppoisesti. Tässä on myös unohtunut EU:n yksityisyydensuojaa korostava lainsäädäntö.
   Itse en reakoisi mitenkään näihin kiristyskirjeisiin. Mistä voi tietää ovatko nämä kirjeet feikkejä. Mihinkähän nuo rahat lopulta päätyvät, jos joku peloissaan maksaa ? Tuleehan nykyään oikeita laskujakin, joihin rikolliset vaihtaneet tilinumeron.

  • Pimeäävaiei

   Minkä laskun ? Laskulta vaaditaan tietyt tiedot. Lähettäjä, vastaanottaja, laskun päiväys, laskun numero, maksuaika, saajan viralliset tiedot, alv tiedot jne. ....
   Kirjeitä olen nähnyt, mutta en mitään laskua. Lähettäjän pitää kirjata laskut kirjanpitoon saataviin. Konkurssihan siitä tulisi, jos ne joutuu kirjaamaan tappioihin, kun kukaan ei maksa.

  • tomsuli

   Olisikohan ryhmäkanteen paikka ko. asianajotoimistoa vastaan. Aiheuttavat ahdistusta ja tuskaa kiristyksen kaltaisilla uhkauksillaan viattomille kansalaisille. Ainakin toistaiseksi oikeusvaltion periaatteisiin on kuulunut, että syyttömyyttä ei tarvitse todistella, vaan syyllisyys.

  • Hanuri1000

   Pari kirjettä tuli about 1,5 vuotta sitten sen jonkun paskasarjan lataamisesta, lataukset kuulema tehty 2015. Vieläköhän nuo mulkut voisivat näin pitkän hiljaiselon jälkeen alkaa jotain penäämään? Onko vastaavia kokemuksia?

  • 2000w

   Tietokone nerot hommiin nyt ja imurointi ohjelma suojauksella (kaikki katsoo ilmaisia elokuvia )
   salattu verkko ! ohjelma maksulliseksi .

  • Hedmanpartners_APUA

   Sain 3. kirjettä jossa vaadittiin maksu 7 päivän kuuluessa kirjeen päiväyksestä tai asia menee oikeuteen. Mua ahdistaa ja olen ihan panikissa. Mua ei ole varaa maksamaan.

   • fgdfgdfgdfg

   • dgdgdfgdfg

    Sun kannattaa tosiaan vaan jäädä rauhassa odottelemaan seuraavia kirjeitä, koska Hedman lähettää niitä 5-6. Eli odottele rauhassa aina seuraavaa kirjettä. Itselle jo 4 kirjettä tullut HP:ltä. Eli mitään hätää ei ole pitää vaan odotella ja odotella.


   • sdfsdfsdfsdfffff

    Et ole joutumassa mihinkään oikeuteen 99,999% varmuudella ja todennäköisyydellä selviät ilman mitään seurauksia. Sulla on suurempi todennäköisyys voittaa lotossa jättipotti, kuin saada mitään seurauksia Hedmanilta. Lisäksi Hedman lähettää sulle uusia kirjeitä eli ei mitään hätää muista vaan odotella rauhassa uusia kirjeitä niitä tulee lisää.


   • 5456jhjhjhj

    Sulla ei ole yhtään mitään hätää olet täysin turvassa, koska Hedman lähettää vielä useita kirjeitä sulle. Joten jää odottelemaan rauhassa uusia kirjeitä.


  • Hedmanpartners_APUA

   Kiitos! Niin kun selitin muualla täällä sivulla, katsoin vain osaa elokuvaa, 20 minsaa, suomea ei ole äidinkieleni ja sain paniikkikohtauksen kun ole selvä kirjessä että oikeuteen mennään. Olin peloissani, itkemässä ja vihainen. Ei sellaista voi tehdä ihmisille, otin lainaus jotta voisin maksaa tä paskaa, mutta en todellakaan maksa enää!! 550e on iso sumaa mulle!

  • koiranelkku

   Calm down ihmiset, 150 000 ihmisen tiedot on näillä huijareilla. Ette ole ainoita vaan osa laajaa massapostitussysteemiä, jossa ihmisiltä yritetään kiristää rahaa halvalla tavalla. Pääsääntö on ettette ole missään yhteydessä näihin huijareihin.

   Hedman Partners lähettää neljä kirjettä (ja jos olette useamman saaneet, niin se tarkoittaa nimenomaisesti ettei teillä ole mitään hätää). Vai miksi lähettäisi, jos teillä olisi? Rahan perässä he ovat (helpon sellaisen).

   Adultia/Filmia sen sijaan on sitkeämpi tapaus. Lähettää vessapaperia jopa yli 10 kertaa. Toiminimen alla työskentelee eräs säälittävä keski-ikäinen setä, joka nuolee kirjeitä päivät pitkät. Väsytystaktiikalla yrittää saada ihmisiä lahjoittamaan heille kiristysrahaa. Vaarattomampi, mutta sitkeämpi tapaus tämä surkimus.

  • Die_Höhle_de_Löwen

   Juu, Hedman Partnersilta tuli kaksi kirjettä yhdestä elokuvasta, jota en muuten vieläkään ole nähnyt...
   En yleensäkään katsele b-sarjan toimintaleffoja, edes Netflixistä(!!!)

   Sain ensimmäisen kirjeen "joitakin aikoja sitten", n. 1,5 vuotta väitetyn salakatselun jälkeen.
   Netistä oikein piti etsiä kyseinen leffa ja osoittautui minulle täysin tuntemattomaksi.

   Kuitteja kaivellessani sain selville, että salakatselun aikoihin minulla oli "erään" palveluntarjoajan minulle toimittama modeemi/reititin, joka epäsäännöllisen säännöllisesti hidastui reippaasti alta luvattujen yhteysnopeuksien.
   Lankayhteydellä masiina toimi virheettömästi.
   Hidastelulla saattoi olla jotakin tekemistä kyseisen salakatselun kanssa(?) ...asun kerrostalossa ja tälläkin hetkellä näkyvissä on kymmenkunta, salattua, verkkoa.
   En jostakin syystä päässyt kyseisen modeemin asetuksiin kiinni, joten heitin romun roskiin ja hommasin tilalle uuden.

   Kyseisen ajankohdan jälkeen päätietokoneeni on vaihtunut kolme kertaa ja langaton reititinkin kerran.
   Ensimmäisen tietokoneeni ostin 80-luvulla, joten ikääkin alkaa jo olemaan;). Asun sinkkuna ja lapsia ei ole (lue. mahdollisia syyllisiä)
   Oikein innolla odotan, että HP haastaisi minut markkinaoikeuteen, saisivat satavarmasti turpaansa!!!

  • linnaanjoutasit7

   Die_Höhle_de_Löwen
   -turha täällä on anteeksi pyydellä ja selitellä, maksat sitten kunnolla, vaihda tietokone vielä 7 kertaa.

  • jaksamaksaa1

   Hah Die_Höhle_de_Löwen...
   Muista et saat maksettavaa 35.000€ paitsi jos tänään maksat sen hedulaskun.
   Muista omaisten tuska.

  • Anonyymi

   Se on hauskaa kun ihmiset saavat näitä olemattomia kirjeitä ja sanovat etteivät edes osaa ladata mitään. Kuitenkin selittävät netissä sellaisia juttuja että minulla joka pelaa koneiden kanssa päivät pitkät, menee suurin osa ohi.
   En ainakaan itse usko että nuo kirjeet tulee vahingossa. Ostakaa hyvät ihmiset se VPN. Elisalta saa F-securen VPN parilla eurolla kuussa.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä olen.7000 elokuvan kokoelma ja 50 000 musiikkikappaleen omistajana tiedän tuon.Ei sen puoleen omaan käyttöön saa vieläkin ladata jos ei jaa.


  • Anonyymi

   Hedman rosvot laittoivat kolmanen kirjeen.Suurin osa sisällöstä oli esimerkkejä mitä ovat muka voittaneet. Korostaen suurilla oikeuskuluilla, jos en suostu heidän vaatimuksiin. Vetavat joulukuuhun 2016 lähetettyyn kirjeeseen. Ihmettelen kuinka pitkään Suomessa voi olla syytettynä ilman oikeuden käyntiä.Kyseinen tapahtuma ajoituu ajalle ollessani ulkomailla ystävien kanssa. En maksa huijareille settiäkään.

   • Anonyymi

    Samalla tavalla sain tänään kolmannen kirjeen joka vaikutti epätoivoiselta viimeiseltä yritykseltä saada rahaa, mikäli vielä haluan sopia asiasta. Sama tuttu summa 550.00 euroa pitäisi lähettää heidän tililleen. Pyyhin paperilla persettä ja heitin roskikseen. Todellinen roskasakki. Tulkaa vaikka hakemaan täältä kotoa se 550 euroa niin yskin jokaisen 50 euron setelin päälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samalla tavalla sain tänään kolmannen kirjeen joka vaikutti epätoivoiselta viimeiseltä yritykseltä saada rahaa, mikäli vielä haluan sopia asiasta. Sama tuttu summa 550.00 euroa pitäisi lähettää heidän tililleen. Pyyhin paperilla persettä ja heitin roskikseen. Todellinen roskasakki. Tulkaa vaikka hakemaan täältä kotoa se 550 euroa niin yskin jokaisen 50 euron setelin päälle.

    noihin kiristäviin mulkkuihin iskee korona ja heidän jälkeläisiin, hyvä juttu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    noihin kiristäviin mulkkuihin iskee korona ja heidän jälkeläisiin, hyvä juttu

    Multa yrittävät kymmeniä tuhansia saada neljästä elokuvasta ja sarjasta josta en tiedä mitään en ole ladannut mitään lisäksi vain katsellut Viasat, canal ja Netflix suoratoistoja VPNllä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samalla tavalla sain tänään kolmannen kirjeen joka vaikutti epätoivoiselta viimeiseltä yritykseltä saada rahaa, mikäli vielä haluan sopia asiasta. Sama tuttu summa 550.00 euroa pitäisi lähettää heidän tililleen. Pyyhin paperilla persettä ja heitin roskikseen. Todellinen roskasakki. Tulkaa vaikka hakemaan täältä kotoa se 550 euroa niin yskin jokaisen 50 euron setelin päälle.

    Sama täällä. Tänään tuli 550Eur Kiristyskirje Eestiläiseltä HaistaPa*ka kusetus Firmalta. Ja on myöskin kolmas muistaakseni. Ainut se että ne kaksi ekaa kirjettä taisivat tulla minulle muistaakseni joskus 2017 vuoden keväällä jo. Jos niillä on Kusetuskassassa vajetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Multa yrittävät kymmeniä tuhansia saada neljästä elokuvasta ja sarjasta josta en tiedä mitään en ole ladannut mitään lisäksi vain katsellut Viasat, canal ja Netflix suoratoistoja VPNllä

    Uskoo ken tahtoo. Minä en. Olet ladannut kuitenkin.


   • Anonyymi

    Joo ulkomailla tottakai.


  • Anonyymi

   4 vuotta sitten uhkaili 60k oikeuden käynneillä jne sainoin silloin kyseiselle pojulle että tulee hakemaan sitä rahaa jos uskaltaa kun tuntui tietävän oisoitteeni.. ei ole pojusta kuulunut pihaustakaan aika säälittävää.

  • Anonyymi

   Hei

   Sain hedman partnerilta kirjeen missä väittävät minun jakaneen the flash sarjaa kolme tuotantokautta. Loppusummana olisi 3000€.

   Kirjeessä on monta sivua tekstiä missä kerrotaan kuinka monta kertaa olen jakanut mitäkin jaksoa ja minä päivinä. Ensimmäiset merkinnät ovat toukokuulta ja viimeisimmät merkinnät on elokuulta.

   Lopussa sanotaan että kyseessä on merkittävä rikkomus ja jos en myönnä jakaneeni näitä tiedostoja niin MINULLA on velvollisuus selvittää kuka on näitä tiedostoja jakanut minun IP:stä.

   Onko tälläisellä kirjeellä mitään pohjaa? Lähtökohtaisesti kiellän kaiken, mutta voiko IP:n omistaja joutua vastuuseen? tai pitääkö minun todistaa, että kyseessä on ollut joku toinen henkilö?

   Vai pitäisikö vaan olla välittämättä tästä ja toivoa heidän lopettavan lähettelyn?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun ei tarvi todistaa syyttömyyttäsi, vaan heidän pitää todistaa syyllisyytesi. Kiistä lasku, tee rikosilmoitus, ota yhteyttä kuluttajaviraston https://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/asiointi/

    Hedman on huijausfirma vert. Finergy. Ei mitään yhteydenottoa sinne. Kokeilevat, kuka reagoi.


   • Anonyymi

    Älä lataile. Ei tule kirjeitä. Naurattaa kun ihmiset länkyttää ettei tiedä mistään mitään vaikka ihan selvästi latailevat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä lataile. Ei tule kirjeitä. Naurattaa kun ihmiset länkyttää ettei tiedä mistään mitään vaikka ihan selvästi latailevat.

    Naurattaa kun ihmiset länkyttää ettei firmoilta tule huijauskirjeitä tai aiheettomia rahakerjäyksiä.


  • Anonyymi

   Niin arvelinkin, en vain ollut varma onko joku lakipykälä muuttunut siihen suuntaan että IP:n omistajaa voidaan pitää vastuussa ja on korvausvelvollinen.

   Voi olla parempi etten laita asiaa eteenpäin, enkä vastaa heille mitään.
   Vaikka tekisi mieli uhoa niille että senkun vievät asian oikeuteen ja yrittävät nyhtää rahaa tyhjästä. En nimittäin omista mitään ja elelen toimeentulotuen varassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   300
   4693
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3312
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   92
   1419
  4. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1350
  5. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   272
   1234
  6. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   41
   1031
  7. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   1010
  8. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   7
   932
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   874
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   828
  Aihe