All Ritmo Cancun

uutta

Hei! Kaipaisin tietoja hotellista All Ritmo Cancunissa?

7

411

Vastaukset

 • Onko ihan tosi, että netti ei kerro kaikkea tarpeellista?
  (Ketunhäntä kainalossa on tässä kohtaa)

  • Kyllähän se netti tietoa antaa, mutta kokemustieto ois mukavaa..
   Minkalainen ranta, huoneet, ruoka.. Ollaan eka kertaa menossa Meksikoon.


 • Terve.
  Netti ei todella kerro kaikkea, sen olen todennut lomalla monta kertaa. Ihan vaan viisastelijalle tiedoksi. Kyseisen hotellin rantatuolista kirjoittelen.
  Ranta on ok, kunhan tuulen mukana tuleva kasvillisuus ei häiritse. Ranta siivotaan päivittäin. Henkilökunta on ystävällisintä mitä olen koskaan tavannut, muutaman päivän jälkeen ollaan älytty tipatakin heitä. Olen aina pitänyt meitä suomalaisia juntteina mutta täällä jenkit todistavat muuta ;)

  Huoneet on remontoitu aika vauhdilla, pieniä kauneusvirheitä siellä täällä. Mikään ei tapahdu heti eikä mikään ole ajoissa. Eikä kovinkaan moni puhu englantia kahta sanaa enempää.
  Nälkää ei tarvitse nähdä ja kun oppii käyttämään mausteita niin ruokakin maistuu.
  Allasalueella on kova meteli, ämyrit huutavat täysillä. Altaassa en ole ollut kertaakaan, kukaan ei nimittäin peseydy eikä edes kastele itseään ennen sinne menoa. Rannalla viihtyy hyvin.
  Jos et ole turhasta nipottaja, tämä on ok hotelli. Jos haluaa 5 tähden paikkaan, tämä ei ole ihan sellainen. Espanjalaisten karaoke on hmmm...mielenkiintoista kuultavaa ;)

  Täältä kulkevat hyvin bussit ja taksit, henkilökunta kyllä tilaa ne. Hotelli on "kaukana" keskustasta. Jos haluat lähelle keskustaa ota hotelli sieltä.
  Kaikenkaikkiaan ollaan tyytyväisiä lomaan :)

  • Kiinnostaisi tietää kauan bussilla kestää keskustan kaupoille esm ja mikä kokemus siulla ma lcartesta hotellissa? Meille se lasten uimapaikkolisikiva ja se oli uusi ja tripadvisorista moni kehunut jopa hotellia ja ruokia. juniorsviitit kyllä näyttävät siisteiltä.vaikka hotelli muuten vanha.


 • Kokemukset vaihtelevat kokijan mukaan, eli ei mitään varmuudella paikkansa pitävää.
  Se tiedon tarvitsijan oma tyylikin ratkaisee, mitä mistäkin saatu tieto auttaa?
  Itse en ainakaan ole tarvinnut mitään yleisesti näkyvillä olevan mainostiedon päälle hotelleista tietää. Tämä toiselle viisastelijalle tiedoksi.

 • Hei, oltiin All Ritmossa viime vuonna eikä siitä hotellista mitään huonoa sanottavaa ole.. ruoka oli erittäin hyvää ja tarpeeksi monipuolista sekä juomapuoli eli myös tuontiviinat sisältyi all inclusiveen ;) henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu altista --> Rommicolaa kannettiin rannalle/rantatuoleihin pienestä tipistä kokopäivän tai niin kauan kuin jaksoi olla :))
  vesipuisto tien toisella puolella on perheen pienimmille ei enää reilulle parikymppiselle :D ranta oli hyvä ja sitä hoidettiin kokoajan.
  Henkilökunta puhuu hyvin englantia paitsi nuorityttö lahjatavara kaupassa ei osaa sanaakaan ,meinas jäädä tupakit saamatta :D

  taksilla keskustaan noin 5-10 minuuttia ja 100pesoa, takseja on kokoajan hotellin edessä oottamassa. Mutta sitten taa collectivolla eli hiacen tapasella pakulla meni n.5 minuuttia kauemmin.. mutta se ei tainnu maksaa kuin 10-15pesoa kaupunkiin. Bussikaan ei kallis ole mutta niillä en kulkenut.
  Hotellisaarelle ja siihen toiseen ostoskeskukseen kesti taksilla yli 20minuuttia melkein 30min.
  Eli aika kaukana hotellisaaresta tämä on..

  Huoneet oli ihan ok, ei mitään ökyä.. ilmastoidut ja siistit.
  Kaiken kaikkiaan tykkäsin ja voisin mennä uudestaankin.

  • Täällä olemme nyt ja juuri kävimme kanootti ajelulla, joka oli myös ilmaista. Ihana hotelli, henkilökunta, sekä ruoka ja kaikenlaista ohjelmaa. Ainut iso miinus on tuo musiikki, joka ihan ok, mutta aivan liian kovalla. Onneksi on korvatulpat mukana ja voi mennä kauemmaksi rannalle, minne melu ei liikaa kuulu.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072