Kun suvakit putosivat puusta...

avautuukosuvakinsilmät

Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??

http://yle.fi/uutiset/nakokulma_kun_ruotsi_putos_puusta__miten_keskustelu_pakolaisista_muuttui_taysin/8483320
...
Ulkomaat 28.11.2015 klo 14:53
Paula Tapiola asui Tukholmassa vuosina 1997–2012. Nykyään hän työskentelee Ylen ulkomaantoimittajana.

Näkökulma: Kun Ruotsi putos puusta – miten keskustelu pakolaisista muuttui täysin?

Minä olen hämilläni. En ymmärrä, miten Ruotsi voi tehdä pakolaispolitiikassa täyskäännöksen muutamassa viikossa. Olen pudota tuoliltani, kun maahanmuuttoministeri kutsuu koolle lehdistötilaisuuden ja sanoo turvapaikanhakijoille, että Ruotsiin ei kannata tulla, voitte joutua asumaan kadulla.
Suomalainen minäni ymmärtää, että Ruotsin raja on tullut oikeasti vastaan.
,.......

Joidenkin mukaan ulkoministeri Margot Wallström oli ensimmäinen. Hän sanoi Dagens Nyheterin haastattelussa, että jossakin on piste, jolloin pakolaisia tulee niin paljon, että heistä tulee rasite. Oli lokakuun 30. päivä.

Selvin käänne tuli 5. marraskuuta, kun maahanmuuttoministeri Morgan Johansson kehotti turvapaikanhakijoita pysymään Saksassa. Seuraavana päivänä valtiovarainministeri Magdalena Andersson toisti: "Älkää tulko tänne. Meillä ei ole tarjota kattoa päittenne päälle".
11. päivä Löfven ilmoitti, että Ruotsi ottaa käyttöön väliaikaiset rajatarkastukset. Viikkoa myöhemmin niitä jatkettiin. Ja 24. päivä, Löfven ja varapääministeri, ympäristöpuolueen Åsa Romson pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden. EU:n minimitaso. Määräaikaiset oleskeluluvat. Alaikäisten turvapaikanhakijoiden iän määrittely lääketieteellisesti.
,...
Mediatutkija Anu Koivunen sanoo, että tarinat eivät muutu hetkessä. Ruotsalaiset pitävät kiinni tarinastaan maailman demokraattisimpana, tasa-arvoisimpana ja solidaarisimpana maana. Todellisuus tuli vastaan.
,...
Lisää:
http://yle.fi/uutiset/ruotsi_teki_tayskaannoksen_pakolaispolitiikassa__yksin_ei_voi_olla_kansainvalinen/8484218
--,--

Milloinkahan SSS-hallitus pudotetaan puusta?!

364

2557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkipalautumassa
    • JESUS_IST_HERR
      • sotaterrori

        On se nätimpi kuin kristinusko. Islamkiihkoilijat ovat tällä kertaa tapetilla. Ovat siksi kun kristilliset sotavoimat ovat tuhonneet heidän maitaan.
        Kristillinen terrorismi on niin ylivoimaista sotateknolgiaa ja -taitoa, että heidän tappamistaan kutsutaan sodaksi (laillinen!) mutta vastapuoli leimataan ilkeiksi terroristeiksi. USA:n hyökkäys 2 003 Irakiin natokoalition avulla, josta arabiterrorismi sai alkunsa, kuvataan kilttien kristittyjen sodaksi!!!!!! Aatelkaapa, mitä keinoja irakilaisilla oli taistella miehittäjää vastaan. Rintamahyökkäys oli poissuljettu. Samat vuoden 2 003 hyökkääjävoimat mesoavat sodasta terrorismia vastaan. Kysymys: Mikä on sotaa, mikä on terrorismia.....mikä oikeaa mikä väärää.
        Äärikoikeiston julkaisu mv-lehti käy kristillistä ristiretkeä toisinuskovia vastaan. Lehdelle turvapaikanhakijoiden tekemät rikokset eivät merkitse mitään. Ne ovat oiva käyttökeino uskonvihan lietsomisessa.


      • teräaseetmyyntikieltoon

    • eläjaannatoisenelää

      Kantasuomalaisten tekemistä rikoksista tulisi joka päivä satoja sivuja pitkät muistiot. Yksilöitä teräasein tai ilman joka päivä jossain väkivallanteossa. Kantasuomalaisten joukkomajoituksissa esiintyy tämän tästä kahnauksia. Muunmaalaiset eivät eroa joukosta. Yhdysvalloissa maan kansalaiset tekevät tämän tästä joukkomurhia. Suomessa on onneksi muutama vuosi mennyt ilman useiden tappojen yhdistelmää. Jokaisen valtion alueella esiintyy väkivaltaa, rikoksia, valheita, petoksia, murhia, kavalluksia.
      Kuka osaisi luetella kantasuomussalmelaisten tekemät rikokset edellisen viikon aikana! Mielestäni syyttävää sormea ei voi nostaa tiettyä väestöryhmää kohtaan.

      • Eilisätarvetta

        Jos meillä on jo omat konnat,tarvitseeko niitä tuottaa rajojen takaa lisää.Olemme nähtävästi jo omavaraisia tässäasiassa.


      • kukajamitä
        Eilisätarvetta kirjoitti:

        Jos meillä on jo omat konnat,tarvitseeko niitä tuottaa rajojen takaa lisää.Olemme nähtävästi jo omavaraisia tässäasiassa.

        Mikä maa suostuisi ottamaan omat roistomme mm. vastaanottokeskusten tuhopolttajat! Siinäpä se.
        Suuret omat konnamme löytyvät rikkaiden pummien veronkiertäjien joukosta. He kavaltavat vuosittain valtiolta miljardeja. Heitä ei pidä karkottaa. Niille on saatava laki että hoitavat yhteiskunnalliset velvollisuudet mukisematta. Hallituksen tulisi lisätä veronkierron estämisen määrärahoja.
        Turvapaikanhakijoiden rikokset ovat enimmäkseen keskinäisiä kahinoita. Jos tekevät muita rikoksia, tuomiolle kuten paikallisetkin.


    • 1v.jatyhmyystodistettu

      http://yle.fi/uutiset/hallitus_hajasijoittaa_pakolaiset_ympari_suomea__ja_toistaa_ruotsin_virheet/8492672
      "Tutkija kritisoi hajasijoitusta: "Meidän pitää oppia Ruotsin virheistä"
      Pakolaiset siis pyritään ohjaamaan tasaisesti Suomen kaupunkeihin ja kuntiin, mutta onko se järkevää? Helsingin yliopiston kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaaran mukaan ei.
      – Maahanmuuttajat eivät pysy näillä paikkakunnillaan, koska siellä ei ole töitä. Tyhjiä asuntoja ja potentiaalisia sijoituspaikkoja on paljon juuri sen takia, että työmahdollisuudet puuttuvat, Vaattovaara sanoo.
      ...
      Vaattovaara ei ymmärrä miksi Suomessa pohditaan hajasijoittamista, kun siitä ollaan huonojen tuloksien vuoksi muualla pohjoismaissa luopumassa. Ruotsissa alettiin jo 80-luvulla lähettää pakolaisia tyhjeneviin kuntiin.
      – Ajateltiin, että maahanmuuttajat toisivat jotain menetettyä vireyttä ja toimeliaisuutta seuduille. Näin ei käynyt. Tutkimus kertoo, että hajasijoitetut maahanmuuttajat ovat pärjänneet heikommin kuin ne, jotka ovat tulleet suoraan kaupunkiseudulle.
      Maakuntiin lähetetyt pakolaiset eivät löytäneet töitä ja päätyivät lopulta Malmön, Tukholman ja Göteborgin halvimmille vuokra-asuntoalueille.
      – Tällä tavalla toimittaessa maahanmuuttajista tulee paljon enemmän sosiaaliturvan ja virallisen avun varassa eläviä.
      Kaksi kolmasosaa Suomen kunnista kärsii väestökadosta. Vaattovaaran mielestä pakolaisia ei tulisi ohjata niihin, vaan elinvoimaisille alueille.
      – Se, että ongelma jaetaan tasan kaikille, ei tätä ongelmaa poista. Ratkaisun on löydyttävä isojen kaupunkien ja kaupunkiseutujen sisältä. Ja myöskin tänne valtiollinen tuki pitää suunnata.,..
      ,,.,,
      http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttaja_ei_viihdy_maaseudulla__nain_he_siirtyvat_suurkaupunkeihin/8512119

    • 10.12.2015

      Mamut eivät näytä olevan ratkaisu kunnan tyhjien asuntojen täyttämiseen...
      muuttavat pika pikaa suomussalmelaisten nuorten tapaan sinne, missä on elämää.

      http://yle.fi/uutiset/rovaniemella_olisin_aivan_yksin__maahanmuuttajat_kertovat_mika_paakaupungissa_viehattaa/8515846
      ...Helsinkiin Usher ei omien sanojensa mukaan tullut työn, vaan muun muassa sydämenasioiden vuoksi. Hän kuitenkin uskoo, että elinkeinoelämä on yksi syy siihen miksi suuri osa maahanmuuttajista asuu pääkaupunkiseudulla.

      – Se johtuu ehkä osittain työpaikoista ja sosiaalisista syistä. Mutta meidän on myös elettävä tässä hetkessä, nykyisyydessä.

    • hallitus.töihin

      Turvapaikanhakijoiden näkemyksiä tulee kuunnella. Heitä on samoista maista tullut jo aikaisemmin ja keskustelevat keskenään ongelmistaan oudossa maassa. Myös Suomen puoluelta kotouttaminen on kehittynyt. Televisio tekee hyvää työtä ohjelmissa, joissa on mamut, virkailijat, poliitikot ja monet tahot yhdessä pohtimassa asioita.
      Suurin ongelma on työ niin mamuille kuin paikallisille. Hallituksen tulisi paljon tomerammin toimia työllisyyden eteen. Työntekijöiden lomien lyhentämisohjelmat ja ns. pakkolait eivät edistä työllisyyttä lainkaan. Päinvastoin. Vapautuvat varat valuvat rikkaille eikä muuta tapahdu.

    • Sipilänmalliin

      http://yle.fi/uutiset/yli_200_lasta_joutunut_ihmiskaupan_uhriksi_ruotsissa/8517555

      http://yle.fi/uutiset/suomalainen_keskustelukulttuuri_saa_huutia_kun_perustelut_loppuvat_toisen_teilaaminen_alkaa/8517382
      – Kun on viestinnällä on aiemmin ylläpidetty harmoniaa, meidän on kauhean vaikea hyväksyä, että joku on eri mieltä ja sanoo sen julkisesti, ehkä kärjekkäästikin. Tämä voi aiheuttaa ahdistusta tai saa provosoitumaan, jolloin pyrkimys ymmärtää toista voi kadota täysin.
      ,,,,.,,,
      http://yle.fi/uutiset/akvaarioklubi_tuo_moottoritehtaalle_tyohyvinvointia__pakkolakipiiskalla_eivat_tyourat_pitene/8512616
      ...""Itä-Suomesta Nokialle töiden perässä muuttanut Ovaskainen on työskennellyt tehtaalla 20 vuoden ajan. Hänen mielestään työelämä on koventunut ja työntekijöihin kohdistuvat paineet kasvaneet vuosien aikana.
      – Yritykset ovat siirtyneet monikansallisiin käsiin ja silloin johtoportaasta tulee kasvoton. Patruuna-aikana työnantaja oli ikään kuin henkilöitynyt tiettyyn ihmiseen. Nyt eletään kylmässä bisnes- ja pörssimaailmassa, Ovaskainen toteaa.
      -"Porvarihallituksen vetämä linja on järkyttävä. Elinkeinoelämän keskusliiton mantraa ei mielestäni ole koskaan lähdetty lyömään läpi näin suoraviivaisen röyhkeästi.""

    • kultttuurinrikastajia
    • nonäitähänsattuu
    • syyllisiäkinvoisinimetä

      Iltasanomat, Julkaistu: 11.12. 6:25 , Päivitetty: 11.12. 9:54
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449735017709.html
      ..."Poliisiammattikorkeakoulun tutkijan mukaan pakolaiskriisin alkaessa tiedossa olevista ongelmista vaiettiin.
      Kuluneen puolen vuoden aikana Suomeen ulottunut Euroopan pakolaiskriisi on tuonut mukanaan runsaasti turvattomuuden tunnetta. Näin arvioivat Poliisiammattikorkeakoulun tutkijat Kari Laitinen ja Pirjo Jukarainen.
      Kaksikko lataa keskustelun avaukseksi tarkoitetussa tekstissään kovat väitteet
      -Maahanmuuton kasvuun liittyviä turvallisuuskysymyksiä on käsitelty pintapuolisesti ja jopa vähätellen.
      -Suomalaista yhteiskuntaa on syyllistetty turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista ja EU on rikki."

      Polamk (Poliisiammattikorkeakoulu), Avauksia 08.12.2015 14.53:
      http://www.polamk.fi/avauksia/kirjoitukset/1/0/maahanmuuton_turvallisuushaasteet_pitkakestoisia_42243
      ..."1) Suomalaisten syyllistämisellä viittaamme mm. verkkokirjoitteluun seksuaalirikosten ja ahdistelutapausten yhteydessä, joissa herkästi syyllistetään uhria (esimerkiksi julkisella paikalla liikkumisesta, pukeutumisesta, käyttäytymisestä). Ongelmallista on myös etsiä syytä turvapaikanhakijoiden tekemiin rikoksiin heidän täällä kohtaamastaan syrjinnästä, kun taustasyyt lienevät enemmän yksilöllisiä (esimerkiksi pitkään jatkunut näköalattomuus, päihteiden käyttö tai patriarkaalinen suhtautuminen naisen asemaan yhteiskunnassa)."

      "2) Demokratian kriisillä tarkoitetaan luottamuksen rapautumista poliittiseen, edustukselliseen demokratiaan, ja ”politiikan” tekemiseen sen sijaan väkivallalla tai vihapuheella. Perussuomalaisten kannatuksen lasku on esimerkkinä ilmiöstä, jossa äänestäjien luottamus puolueen kykyyn vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon heikkenee. Voidaan miettiä, siirtyvätkö pettyneet äänestäjät muiden puolueiden taakse vai voiko pettymys demokraattiseen vaikuttamiseen saada ihmiset etsimään muita, radikaalimpia tapoja vaikuttaa? Tästä politiikan kriisistä ovat kertoneet viime aikoina mm. politiikan tutkija Jarmo Rinne (Aamulehti 1.10.2015) ja tutkimusjohtaja Leena Malkki (Politiikasta.fi 27.9.2015, Aamulehti 1.10.2015, Ilta-Sanomat 22.11.2015)."

    • eneva

      Murha on aina murha. Rikos on rikos vaikka sen tekisi perussuomalainen. Rikollinen kuuluu saada oikeuteen ja tuomita.

    • kenen.teko
    • JYTKYeivalehtele

      OHOH! nyt tuli paha.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1447654787164.html
      Timo Soini pitää mahdollisena, että Suomessa toimii Isisin soluja.
      Ilta-Sanomat tavoitti ulkoministeri Timo Soinin (ps) hänen omien sanojensa mukaan ”pimeyden ytimestä” eli Brysselistä, jossa on meneillään ulkoministerien kokouksen lisäksi terroristijahti.

      – Suomessa on todennäköisesti Isisin soluja. Heitä on todennäköisesti kaikissa Euroopan maissa. Ongelma on yleiseurooppalainen.

      Soinin mukaan terroristit saattavat käyttää Euroopan vapaata liikkuvuutta hyväkseen.

    • perussuvakki

      Soinin haastattelu oli marraskuun puolivälissä. Hän oli oikeassa. Perusuomalaisten kiihottamina heidän puolueensa piirissä on lietsottu pelkoa ja tehty väkivallantekoja.
      Pahin perussuomalaisen terrorismin piirre on jättää kertomatta mistä kansainvaelluksessa on kyse. Kymmeniltä miljoonilta ihmisiltä arabimaissa on särjetty naton aseilla kodit ja ihmiset elävät miten sattuvat pakolaisleireissä, raunioiden seassa.
      Persut yrittävät vierittää natosotien syyt pakolaisten tai turvapaikanhakijoiden niskaan. Voisi kysyä, onko persuille maksettu naton kukkarosta, koska se hämää konfliktin persussyistä. Persujen valhepropaganda on järjestelmällistä.

      • suievakki

        Täytyy sanoa, että eipä ole tyhmempää kommenttia saanut vielä lukea tällä palstalla, jos eesauta ei oteta mukaan, kuin sinun ''perussuvakki''kommenttisi! Mistä teitä idiootteja sikiääkin??!!


      • niuhahko
        suievakki kirjoitti:

        Täytyy sanoa, että eipä ole tyhmempää kommenttia saanut vielä lukea tällä palstalla, jos eesauta ei oteta mukaan, kuin sinun ''perussuvakki''kommenttisi! Mistä teitä idiootteja sikiääkin??!!

        Turha täällä räkyttää - kannattaa laittaa sähköpostia Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen jos ei "työtäturvapaikanhakijoile" -juttu miellytä.


    • voi_vittula

      On tämä perkelettä, kun veronmaksaja menee viroon pitää olla passi mukana, mutta kaikenmaaliman ählämit painaa euroopan halki lihapatojen äärelle kun on vaan kallis kännykkä mukana.

    • sotaonsyyllinen

      Suomihan ei suoranaisesti ole syyllinen natosotiin Lähi-idässä. Suomi kärsii kuitenkin osansa epänormaalista maahantulovirrasta. Ellei arabimaita olisi tuhottu, ei olisi joukkomittaista pakolaisuutta. Suurin osa pakolaisuutta on toistaiseksi tuhottujen maiden alueella tai lähialueilla. Syyrian pakolaisia on Turkissa, Libanonissa, Jordaniassa ja Egyptissä 3,8 miljoonaa. EU:n alueelle on tullut vasta reilut 300 000. Syyrian sisällä kodittomia on 8 miljoonaa.
      Hävitys on karmea. Hävitys alkoi 2 003 natokoalition hyökkäyksellä Irakiin. Seuraavaksi natokoalitio auttoi tuhoamaan suhteellisen vauraan Libyan talouden ja nyt viimeksi Syyria on raunioitettu. Egyptissä natokoalitio nosti islamilaisen hallituksen valtaan, ajatelkaa, mutta ei suuremmin pystynyt horjuttamaan maata. Syyriassa syntyi 4 vuotta sitten tyytymättömyyttä kuivuuden aiheuttamien vaurioiden takia ja natomaat lietsoivat sitä aseistamalla kapinaliikkeitä (terroristijärjestöjä) ja joiden toimien seurauksena osaltaan ISIS syntyi.
      Natomaat voisivat helposti katkaista ISIKSEN öljynmyynnin ja ISIKSEN talouspohja kaatuisi mutta eivät tee sitä.
      Sodan jatkuessa yhä suuremmat joukot joutuvat pakosta lähtemään sotaa pakoon.
      Natomaiden vahvimmassa liittolaismaassa Saudi-Arabiassa, joka aseistaa terroristiryhmiä, ei ole ISIKSESTÄ poikkeva hallintomuoto. S-Arabia ei kerskaile teloituksilla, ISIS kerskailee - ero on siinä.
      Pakolaisten auttaminen tai niiden torjuminen eivät poista kriisiä. Sota alueella tulee saada loppumaan. Inhimillisyys edellyttää auttamaan hädänalaisia.

      • Niinistöööö

        Näempä......


    • yksittäistapaus1001

      1) 10.12.2015 22:24, 121694 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2015/12/10/muslimit-irvivat-vainajia-suomalaisella-hautausmaalla-video/

      2) Uutiset, Kangasalan Sanomat
      11.12.2015 kello 11:40, lukukerrat: 41450
      http://kangasalansanomat.fi/1449826858
      -Torstai-iltana verkossa alkoi levitä video, joka on kuvattu Kangasalan vanhalla hautausmaalla, melko lähellä kirkon pääovea.
      Videolla esiintyy turvapaikanhakija, joka kulkee haudalta toiselle ja puhuu kovaäänisesti omalla kielellään. Videon taustalta kuuluu äänekästä naurua.
      Video on suututtanut monet kangasalalaiset. Kangasalla pohditaan yleisesti, onko tapahtumassa kyse jopa hautarauhan rikkomisesta.,...

    • jokaiselleomapallo
    • väärennös

      http://mvlehti.net/2015/12/10/muslimit-irvivat-vainajia-suomalaisella-hautausmaalla-video/

      Linkissä on samanlainen väärennetty video kuin perussuomalaiset tekevät suomalaisista poliitikoista mm. keskustalaisista ja vasemmistolaisista. He ottavat toisistaan esim homopornokuvia ja asentavat puhekuplaan hävyttömyyksiä. Osassa pornokuvia tekijät levittelevät päälleen omia ulosteitaan. Tällaisia kuvia ja videoita esitetään netissä eri palstoilla tarkoituksella tehdä kunniallisista ihmisistä siveettömiä moukkia.
      Filmien väärentäminen ottamalla pätkiä sieltä täältä on suhteellisen helppoa. Tässäkin tarkoituksena on leimata kaikki turvapaikanhakijat ääliöiksi. Katsojalle halutaan synnyttää vastenmielinen tunne. Videon tekijät ovat roistoja ja kuuluisivat vankilaan.

      • Vaiväärennetty

      • vaiväärennetty2
        Vaiväärennetty kirjoitti:

        http://kangasalansanomat.fi/1449826858

        Eipä taida olla lavastus!

        Turvapaikan­hakijan hautausmaavideo suututtaa Kangasalla
        Uutiset, Kangasalan Sanomat
        11.12.2015 kello 11:40, lukukerrat: 49196
        Torstai-iltana verkossa alkoi levitä­­­ video, joka on kuvattu Kangasalan vanhalla hautausmaalla, melko lähellä kirkon pääovea.
        Videolla esiintyy turvapaikanhakija, joka kulkee haudalta toiselle ja puhuu kovaäänisesti omalla kielellään. Videon taustalta kuuluu äänekästä naurua.
        Video on suututtanut monet kangasalalaiset. Kangasalla pohditaan yleisesti, onko tapahtumassa kyse jopa hautarauhan rikkomisesta.
        Kaivannon vastaanottokeskuksen apulaisjohtajan Katja Ala-Kapeen mukaan videolla esiintynyttä miestä on puhuteltu. Hänelle on tehty selväksi, että tällainen käytös ei sovi Suomessa.


      • ilmanmuutavankilaan
        vaiväärennetty2 kirjoitti:

        Turvapaikan­hakijan hautausmaavideo suututtaa Kangasalla
        Uutiset, Kangasalan Sanomat
        11.12.2015 kello 11:40, lukukerrat: 49196
        Torstai-iltana verkossa alkoi levitä­­­ video, joka on kuvattu Kangasalan vanhalla hautausmaalla, melko lähellä kirkon pääovea.
        Videolla esiintyy turvapaikanhakija, joka kulkee haudalta toiselle ja puhuu kovaäänisesti omalla kielellään. Videon taustalta kuuluu äänekästä naurua.
        Video on suututtanut monet kangasalalaiset. Kangasalla pohditaan yleisesti, onko tapahtumassa kyse jopa hautarauhan rikkomisesta.
        Kaivannon vastaanottokeskuksen apulaisjohtajan Katja Ala-Kapeen mukaan videolla esiintynyttä miestä on puhuteltu. Hänelle on tehty selväksi, että tällainen käytös ei sovi Suomessa.

        Suvakki "väärennös " (20.12.2015 12:04)
        "Videon tekijät ovat roistoja ja kuuluisivat vankilaan."

        Mites nyt suvakki "väärennös"? Annappas vastaus!


    • eisitteenkään

      ei ei,

    • moukat

      "Al-Hethafin mukaan tällainen käytös hautausmaalla ei kuulu irakilaiseen kulttuuriin tai uskontoon.
      – Tässä on yritetty tehdä komediaa, mutta tämä loukkaa sekä islamia että kristinuskoa. Häpeän hänen puolestaan.
      Al-Hethaf kuitenkin korostaa, että mies ei puheillaan pilkkaa suomalaisia vainajia.
      – Hän käyttäytyy ainoastaan sivistymättömästi."
      http://kangasalansanomat.fi/1449826858

      Sivitymättömiä moukkia löytyy suomalaisista junalasteittain. Onko johtopäätös se, että kaikki suomalaiset ovat moukkia?
      Kysymys: Kuinka suomalainen kameramies sattuikin olemaan paikalla sopivasti filmaamaan, ellei kyse ole jonkinlaisesta lavastuksesta. Ne jotka polttavat pakolaiskeskuksia eivät niin tyhmiä ole, etteivätkö osaisi lavastaa, maksaa rahalla joku kävelemään jossain ja silleensä.
      Voi myös olla niin kuin linkin uutisessa sanotaan, turvapaikanhakija oli suomalaisen moukan yksittäinen vastine.

      • suvakinÄOaikapieni

        etkö nä "moukat"-suvakki tajua että kulttuurinrikastuttajat itse kuvasivat tapahtuneen ja laittoivat huumorivideonsa yleiseen jakeluun!!


    • eisaaepäonnistua
    • ååra

      Perussomalaisten ahkerasti netissä levitetty homopornokuva ja joihin tekstinä on liitetty erikseen kohteen nimi.
      http://aijaa.com/sTpxk6

      Tämäkö on sivistystä. Lestadiolainen yhteisö leimataan yhden kuvan avulla väkivaltaisen homopornoilun harrastajaksi. En hyväksy turvapaikanhakijan tellustelua hautausmaalla. Tämä perussuomalaisiin mediassa yhdistetty väkivaltapornon esittäminen on jotain yli sivistyneen ihmisen hilseen menevää. Tulisiko kaikki persut leimata tämän takia alkeellista sivistystä vailla oleviksi? Tulisko tämän takia vaatia persujen maastakarkotusta vai vain rikollisten vai niidenkään!

    • pietruus

      Todella törkeä homopornokuva. Tekijät mallaavat itsensä väkivaltaiseen homoiluun ja esittävät suuren uskonryhmän kaltaisekseen. Lestadiolaisissa taatusti on homoja mutta ei tuon kaltaisia. Klikkauksella löytyi parjaus tiettyä poliittista ryhmää vastaan. Vastaavankaltaisia kuvia/videoita perussuomalaisten laarista tekstiä vaihtamalla on osoitettu poliittisia tai muita vastustajia kohtaan. Kaikki perussuomalaiset eivät ole tämänlaisia, se sanottakoon. Tällaista propagandaa käytetään myös maahanmuuttajista pyrkimyksenä lietsoa vihaa heitä kohtaan.
      Huomattava on, että Perussuomalainen puolue ei ole irtisanoutunut siveettömyydestä vaikka puoluejohdossa asia tunnetaan.

    • hyväksy.naapuri

      Ikävä kyllä väkivaltainen toiminta maahanmuuttajia kohtaan on terrorismia. Suomalaista terrorismia, joka menee suoraan isiksien pussiin.
      Täällä tulee huolehtia, ettei väkivaltaa ilmene. Maahanmuutosta keskustellaan muualla kuin pakolaisia hätyyttelemällä.

    • suvakittakinkäännössä

      STT:n suvakoima "uutinen" (ei siis kannata uskoa STT:n juttuja uutisina)
      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/ulkomaat/puolet-ruotsalaisista-haluaa-maahan-vahemman-pakolaisia/

      http://yle.fi/uutiset/yli_puolet_ruotsalaisista_ei_halua_lisaa_pakolaisia/8552370
      ..."Dagens Nyheterin ruotsalaiselta Ipsos-tutkimuslaitokselta tilaama gallup paljastaa pakolaisvastaisuuden kasvaneen syksyn aikana Ruotsissa merkittävästi.
      Kun vielä tämän vuoden syyskuussa 30 prosenttia ruotsalaisista halusi vähemmän turvapaikanhakijoita, nousi luku joulukuun mittauksessa vastustajien määrä 55 prosenttiin. Neutraalisti asiaan suhtautuvien ruotsalaisten määrä on pyörinyt noin 20 prosentissa."...

      Tässä Dagens Nyheterin alkuperäisuutiseessa prosenttilukuja on havainnollistettu hyvin pylväsdiagrammeilla:
      http://www.dn.se/nyheter/sverige/mer-an-halften-av-svenskarna-vill-ta-emot-farre-asylsokande-1/

      • netistälöytyytotuus

        STT:n omistajat:
        Suomen Tietotoimisto on Maan johtavien viestintäyhtiöiden omistuksessa. Osakkeet jakautuvat 37 yhtiön Kesken. Suurimmat omistajat Ovat Sanoma Media Suomessa , Alma Media ja TS-Yhtymä .

        Kannattaa siis kavahtaa, jos monopoli- ja muutkin mediat ilmoittavat "uutisensa" perustuvan STT:n tietoihin.

        Kainuun Sanomat irtautui Alma Mediasta, mutta miksi ei irtautunut samalla Suomen Tietotoimiston talutusnuorasta?


    • kakkossuvakki

      Milloin tulee tutkimus pakolaisten keskuudessa omissa maissaan ja ulkomaillle muuttaneiden keskuudessa, haluavatko he itse pakolaisiksi. Haluavatko että heidän kotinsa ja tehtaansa ammutaan hajalle. Luulen että 100 % vastaa, että he haluavat elää kotonaan sotavapaassa ympäristössä. Yksikään ei halua kotejansa ammuttavan mäsäksi, jotta he pääsisivät pakolaisiksi.
      Jos samaa kysytään nälänhätäalueilla, galluptulos voi olla yllättävä. Kukaan ei halua nälänhätää keinoksi ryhtyä pakolaiseksi.

      Natomaiden sotatoimet ovat synnyttäneet ennätysuuren pakolaisvirran. Läntiset natotrollit usuttavat rahvasta pakolaisten kimppuun. Ristiriita on ammottava. SSS hallituksen trollit huutavat: Pakolaiset syövät teidän köyhien elannon. Hallitus itse kurjistaa elinehtoja. Ristiriita on ammottava.

      Natoriippuvuudesta tulee irtautua. Suomen tulee ottaa itsenäinen asema kansakuntien joukossa. Hallitusten tulee ottaa ulkopolitiikan ohjenuoraksi rauhan rakentaminen, sovittelija rooli kriiseissä, hädänalaisten auttaminen. Hallitusten tulee kieltäytyä minkäänlaisista sotapoliittisista liitoista.

      • rankkaa_rankkaa

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/irakilaisperheen-joulu-suomessa-nautimme-rauhasta-kun-kranaatit-eivat-rajahtele/5615020
        .,..Ali on ollut Suomessa aiemminkin ja hän osaa jo jonkin verran suomea.
        – Olin Suomessa jo vuonna 2007 turvapaikanhakijana, mutta silloin minut käännytettiin takaisin.
        .,..
        Rankka matka
        Perheen matka Irakista Suomeen kolmen lapsen kanssa oli luonnollisesti rankka. Isä Waad Saleeh huokaa, kun kysyn millainen matka oli.
        – Ensin matkustimme viisi tuntia [lento Baghdad-Kreikka] Irakista Kreikkaan – sitä matkaa emme halua edes muistaa. Jatkoimme matkaa Ateenaan laivalla, sieltä menimme Makedoniaan, jossa piti kiivetä vuorelle ja alas."...


    • Ihan_joutavaa_porukkaa

      Pitäisikö meidän munattomat päättäjät lähettää jonnekkin?

      • loisetsaivattöitä

        ne suvakit ovat jo matu-asuntoloissa "töissä", eivät jouda enää kirjoittelemaan (eikä ole enää tarvista... palkka juoksee) muuta kuin ylitunti-, matka- ja päivärahakorvauslaskelmia...


    • kotoutusjatkukoon

      1) Ensin "pakolaispojat" asutettiin Kempeleeseen = >

      https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/raiskaus_kempeleessa_41751 :
      Raiskaus Kempeleessä
      24.11.2015
      Oulu
      Maanantaina 23.11.2015 puoli yhdentoista aikaan illalla raiskattiin kempeleläinen 14 -vuotias tyttö Kempeleen Asematiellä ulkona.
      Kaksi ulkomaalaistaustaista miestä oli käynyt tyttöön käsiksi ja hänet oli raiskattu ainakin toisen miehen toimesta. Paikalle oli sattumalta tullut kaksi paikkakuntalaista miestä, jotka soittivat paikalle apua.
      Poliisin koirapartio seurasi tekijöiden jälkiä, jotka menivät erääseen asuntoon. Asunnosta tavoitettiin kaksi miestä, jotka ovat nyt kiinniotettuina epäiltyinä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miehet ovat alle 18 -vuotiaita.
      Asian esitutkinta on aloitettu varsinaisesti tänä aamuna ja tapahtumien tarkka kulku ei ole vielä selvillä. Ensivaiheessa suoritetaan asianomistajan puhuttelu ja kuulustelu sekä aloitetaan epäillyn kuulustelut.

      2) Seuraavaksi Kempeleen "pakolaispojat" siirrettiin piiloon Ylivieskaan =>
      https://www.poliisi.fi/oulu/tiedotteet/1/0/torkea_raiskaus_ylivieskassa_korjattu_versio_42864
      Törkeä raiskaus Ylivieskassa ( Korjattu versio)
      26.12.2015
      Oulu
      Tänään aamuyöllä hieman kolmen jälkeen Ylivieskan keskustassa, lähellä kaupungintaloa kahden ulkomaalaisen miehen " hyvin tummaihoisen " epäillään raiskanneen vuonna 1991 syntyneen naisen. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä raiskauksena.
      Lisätietoja tapahtumasta: tutkija 0295-416479
      .,,.
      3) Olisiko pakolaispojat kutsuttuva nyt Suomussalmelle piiloon, etteivät joudu parin yksittäisen hairahduksen takia kärsimään mahdollisista ennakkoluuloisten "sormella osoittelusta" Ylivieskassa?

    • rikos.rangaistus

      Suomessa oikeuskäytäntö ei siirrä rikollisia kunnasta toiseen. Suomessa rikokset tutkitaan, olipa tekijä suomalainen tai ulkomaalainen. Syyllinen tuomitaan, olipa hän perussuomalainen, ulkomaalainen tai ruotsia/suomea äidinkielenään puhuva.

    • järkevinosuuspuhetta

      Kansalaiset,
      Pakolaisuus yllätti Euroopan siitä huolimatta, että jo vuosia olimme seuranneet Välimeren ylittävää valtavaa väenmäärää. Pakolaisuuden luonnekin on muuttunut: liikkeelle lähdetään muualtakin kuin hädän keskeltä. Pakolaisuus ja kansainvaellus kulkevat nyt käsi kädessä kohti Eurooppaa.
      Olemme Suomessa kohdanneet ennen kokematonta. Puolen vuoden aikana meille on tullut yli 30 000 pakolaista ja heitä tulee yhä lisää. Osa pakenee hätää, osa hakee parempaa, molemmat luonnollisia ja inhimillisiä motiiveja. Muuttoliikkeen taustalla voi olla myös hyväksikäyttöä, jota saatetaan käyttää voimapolitiikankin välineenä.
      Maailmasta tulijoita olisi määrätön määrä, mutta kykymme kantaa huolta heistä on rajallinen. Luulen, että Ruotsin pääministeri Löfven sanoi oleellisen kuvatessaan ”olemme olleet naiiveja”. Ruotsi, monien muiden maiden lailla, onkin tiukentanut maahanmuuttopolitiikkaansa. Olen ymmärtänyt Suomen hallituksen ratkaisut niin, että haluamme turvata voimavarat suurimmassa hädässä olevien auttamiseen. Silloin apua riittää vain vainon vuoksi tuleville.

      • mutkutusta

        Mutku, eeh.....Suomussalmi nyt vaan välttämättä tarvii uutta populaa, jotta tämä seutu elinvoimaistuu, tuovat työtä ja toimeentuloa. Lukeneet ja vaikutusvaltaiset henkilöt näin sanovat ja sitten nin maan perusteellisen vakavissaan.
        Ja suomussalmen nostoon eturivin kasvukunnaksi tarvitaan paljon pakolaisia, PALJON. Puhumattakaan, että edes säilyisi nykyisellään.
        Jos oikein optimistisesti ajatellen yksi sadasta tulijasta olis halukas jäämään pysyvästi Suomeussalmelle, niin vaikka kaikki 30000 syksyn aikaan maahan tullutta siirtoistutettaisiin yksintein tänne, niin yhäkin kunta olisi taantuvaa takahikiää.
        Kolmellasadallatuhannella pakolaisella saadaan jo kunnan palvelurakennetta(10000 vakituisesti asuvaa hlöä) vastaava vakituinen asujaimisto. Mutta onko yhteiskunnalla resursseja moiseen, siinäpä se pulma sitte onkin.

        Täytisi perustaa pakolaisten maassapito-organisaatio. Tämä suorittaisi jonkinlaista, vielä tarkemmin määrittelemätöntä, pakolaisten suomussalmelaistamishommaa. Aivopesisi huonoilla ulkoisilla olosuhteilla sekä pettuleivallä, talkkunapuurolla, naurishauteella ja juhlapäivisin annettavalla hirvipaistilla tulijoita korpieläjiksi, joka takaisi sen että tänne toisaankin jäisi sen verran ihmisiä asumaan jotta edes verotuloista palkkansa saavat voisivat kasvattaa kunnan verotuloja.


      • Pakolaisetmaksaapirusti

        Niin ja pakolaiset maksaa kunnalle enemmän, kuin kunta saa tukia valtiolta. Pitäisi laittaa maksajiksi kunnanjohtaja ja ne valtuutetut, jotka äänestivät pakolaisten ottamisen puolesta. Kunnalta on vaan turha odottaa rehellisiä lukuja pakolaisten todellisista kustannuksista. Onneksi meillä oli kuitenkin muutama rehellinen ja kuntalaisten etua ajatteleva valtuutettu. Seuraavissa vaaleissa suvakeille potkut valtuustosta.


    • rovimo

      Europorvarien politiikka kokee vararikkoja toisensa jälkeen. Työvoiman vapaa liikkuvuus tarkoitti työttömien siirtymistä vapaasti työttömäksi toiseen eu maahan, jossa jo ennestään oli työttömiä. Oleellisinta siinä oli että työttömien ahdinko pakottaisi heidät siirtymään halpatyövoimareserviksi. Tätä EK (Häkämiehen puulaaki) ja istuvakin hallitus puolustaa.
      Nato on hajottanut sodillaan ahkerasti arabivaltioita viime vuosikymmeninä. Se on johtanut palkkatyöläisarabien ennekuulumattomaan ahdinkoon. EU aikoo peruuttaa vapaan matkustamisen ja maastamuuton oikeudet natojäsentensä tuhojen jäljiltä. Sipilän hallitus toimii nato-eu:n linjoilla. Unioni maksaa Turkille miljardeja, jotta se toimisi väkivaltaisena poliisina EU:n alueelle tulevan pakolaistulvan estämiseksi. Vapaa matkustus kumottiin oitis, kun ihmiset alkoivat käyttää sitä hyväksi.
      Suomessa tietyt äärioikeistolaiset piirit haluavat estää inhimillisen hädän kohteeksi joutuvien auttamisen. Tietty peruspuolue löytyy vihanlietsonnan takaa.

      Hallituksen on sanouduttava irti natomaiden sodista arabimaiden tuhoamiseksi Sotiin osallistuneet natomaat on velvoitettava kustantamaan aiheuttamansa sotavauriot. Natomaiden palkkatyöläiset eivät halunneet sotia. Jälleenrakennuksen myötä pakolaisiksi joutuneet voivat palailla kotimaihinsa. Pakolaisten patoaminen eu-rahalla Turkkiin siirtää väistämätöntä räjähdystä siellä ja jonka vaikutukset Eurooppaan voivat olla mittavat.

      • slett

        Oikein. Pakolaisuuden syihin tulee puuttua eikä syyllistää syyttömiä kotinsa ja toimentulonsa menettäneitä.


    • sota_seis

      Jos halutaan olla suomalaisen työläisen puolella, puretaan heti Stubbin hallituksen laatima Isäntämaasopimus naton kanssa ja muut lähentymissopimukset. Suomen asema on olla puolueeton maa ja kriisien sovittelija maailmalla. Meitä ei saa viedä sotiin säkissä kuten 30 ja 40 luvuilla.
      Toinen seikka on purkaa Venäjän vastaiset pakotteet. Meidän etu on olla suhteissa naapurivenäjän kanssa. Uhittelu on turha ja vahingollinen. Keskustalaisten maanviljelijöiden tulisi tuntea asia omakseen. He tuntevat pakotteet tuloissaan miinusmerkkisinä. Hyötyjä pakotteista on USA ja maksajana eu-jäsenvaltiot.
      Arabiväestöllä on erilainen kieli ja uskonto. Ihmisinä he ovat yhtä ystävällisiä kuin suomalaiset ellei ystävällisempiä. Heidänkin joukossaan on henkisesti sairaita ja rikollisia. Siinäkään he eivät poikkea suomalaisista. Heitä tulee tilapäisesti auttaa samalla kun vaaditaan natosotien lopettamista ja niiden kriminalisoimista. Natosotiin syyllistyneet tulee saada Haagin sotarikostuomioistuimeen tuomiolle. Nato on aiheuttanut kymmenien miljoonien ihmisten pakolaisuuden ja kärsimykset.

    • tulejakatso

      Pakolaisia nöryytetään. Se tuli esiin norjalaistutkimuksessa. Heistä tehdään sijoitusmaissa toisen luokan kansalaisia. Kysymys on kotouttamisesta ja ihmisarvosta. Hienoina itseään pitävät eurooppalaiset suhtautuvat toisenlaisiin kulttuureihin alentuvasti. Eurooppalainen kulttuuri on tältä osin sairas. Varsinkin eurooppalaisten siirtomaista tulleet joutuvat koviinkin kohtaloihin. Aikaisemmin siirtomaaherrat pusersivat maista raaka-aineita ja tekivät väestöstä jopa orjia. Nyt natosodat aiheuttavat pakolaisuuttaa ja nöyryytys toistuu toisen kerran. Tällä kertaa Euroopassa.
      Näinhän tapahtui vielä sotien jälkeen meilläkin ja naapurimaissa. Lapissa koltta- ja saamelaislapsilta kiellettiin koulussa oman kielen puhuminen. Laatokan Karjalan siirtolaisia halveksittiin vääräuskoisina niin että useimmat luopuivat isiensä ortodoksiuskonnosta saadakseen hyväksynnän. Norjaan muuttaneet luopuivat omista nimistään saadakseen hyväksynnän. Nykypäivinä eräät piirit käyvät taistoa Suomessa ruotsin puhumista vastaan. Mitään ei ole opittu. Tietynlainen natsilainen rotuoppikäsite elää sitkeästi taustalla.

      Otetaan täällä pakolaiset mukaan yhteiskuntaan. Ei jätetä heitä ulos. Varmistetaan, ettei meidän väestä kukaan pääse tekemään väkivaltaa heille. Haistatetaan vihanlietsojille palttua. Elleivät usko, passitetaan heidät Pohjois-Irakiin tai Syyriaan kokemaan elämän raadollisuutta. Ongelmia tulee. Se on selvä. Milloin kenenkään elämä olisi ongelmatonta. Voittaja on se joka pystyy ratkaisemaan ongelmat.

    • kuusenperseestä

      Voihan jokainen ottaa hyysättäviä kotiinsa niin paljon kuin haluaa, ei tämä yhteiskunta kestä miljoonamäärin elätettäviä, eivät poloiset osaa lukea eikä kirjoittaa, miten hakeudut töihin. Moto kuskiksiko pitäs suurkaupungin pojat kouluttaa.

    • rauhanliike_esiin

      Onko motokuskin ammatti hävettävä? Mielestäni ei ole.
      Pakolaisten auttaminen on valtiollinen asia. Yhteiskunnallisen eriarvoisuuden poistaminen ei poistu yksilöiden ratkaisuilla.
      Miljoonista pakolaisista Suomeen ei ole kysymys. Määrät ovat kuitenkin suuria, samoin ongelmat lähtömaissa. Suomeen tuli syksyllä n. 30 000 turvapaikanhakijaa, joista maahan jää reilusti alle puolet. Niistäkin osa (jos rauha syntyy) palaa kotimaihinsa. Yksin Syyriassa on 8 milj sisäistä pakolaista ja 4 miljoonaa rajojen ulkopuolella. Tehtaat seis. Koulut, terveydenhoito sitä sun tätä. Infra nurin.

      Turkille maksetaan eu-varoista miljardeja, että se pitäisi pakolaiset pois Euroopasta!! Aika hurttia. Natomaiden hyökkäykset arabimaihin synnyttivät pakolaisvirrat. Kukaan eu-eliitistä ei puhu perusasioista. Jos puhuisi, EU:n natomaiden sotahaukat joutuisivat tuomiolle, rauhanprosessi lähtisi liikkeelle ja pakolaisongelma katoaisi. Suomessa aivoinvalidit (persuimmoset) syyllistävät pakolaisia sotien sytyttäjinä ja yrittävät viedä heiltä ihmisyyden väärennetyillä videoilla.

      • samatovathuomiot

        : http://mvlehti.net/2016/01/05/mietteita-suvakeista-paraisten-vastaanottokeskuksen-infotilaisuudessa/
        Punaisen Ristin ja muiden matuilusta innostuneiden sidosryhmien intoilu on ymmärrettävää. Se on raha. Myös tavallaan ymmärrän niiden ihmisten motiivin, jotka luoneet itselleen uran ja työn tämän aiheen ympärille. Vaikkakin kansa kokonaisuudessaan joutuu uhriksi.

        Mutta mikä saa keskiverto suvakin intoilemaan maahanmuutosta, vaikka oma ura tai elinkeino tai sijoitustoiminta ei ole motivaattorina?

        Jokainen tällainen suvakki takuuvarmasti tietää ja ymmärtää minkälaista yhteiskuntaa ja ideologiaa nämä maahantunkeutujat ajavat. Eihän kukaan länsimaisia arvoja kunnioittava voi tällaista ymmärtää tai puolustaa? Eihän? Kyllä voi.

        Katkeruus ja kateus on voima ja moottori, joka on kautta historian saanut ihmiset toimimaan irrationaalisesti ja tästä on kyse. Eilen sain… Tai paremminkin näin omin silmin syyn mikä näiden suvakkien katkeruuden taustalla on.

        Syy on kaunis, naisellinen suomalainen nainen. Nämä läsnäolleet suvakkinaiset olivat nimittäin ainakin ulkoisesti erittäin homogeeninen ryhmä.

        Yhteiset tunnusmerkit olivat seuraavanlaiset. Jokainen heistä oli selvästi ylipainoinen. Jokainen heistä pukeutuu kesät talvet koko kehon täysin peittävään vaatetukseen. Löysät pitkät housut, ei koskaan korkokenkiä, löysät pitkähihaiset paidat ja luonnollisesti erittäin lyhyet miesmäiset hiukset.


      • sodalle_seis
        samatovathuomiot kirjoitti:

        : http://mvlehti.net/2016/01/05/mietteita-suvakeista-paraisten-vastaanottokeskuksen-infotilaisuudessa/
        Punaisen Ristin ja muiden matuilusta innostuneiden sidosryhmien intoilu on ymmärrettävää. Se on raha. Myös tavallaan ymmärrän niiden ihmisten motiivin, jotka luoneet itselleen uran ja työn tämän aiheen ympärille. Vaikkakin kansa kokonaisuudessaan joutuu uhriksi.

        Mutta mikä saa keskiverto suvakin intoilemaan maahanmuutosta, vaikka oma ura tai elinkeino tai sijoitustoiminta ei ole motivaattorina?

        Jokainen tällainen suvakki takuuvarmasti tietää ja ymmärtää minkälaista yhteiskuntaa ja ideologiaa nämä maahantunkeutujat ajavat. Eihän kukaan länsimaisia arvoja kunnioittava voi tällaista ymmärtää tai puolustaa? Eihän? Kyllä voi.

        Katkeruus ja kateus on voima ja moottori, joka on kautta historian saanut ihmiset toimimaan irrationaalisesti ja tästä on kyse. Eilen sain… Tai paremminkin näin omin silmin syyn mikä näiden suvakkien katkeruuden taustalla on.

        Syy on kaunis, naisellinen suomalainen nainen. Nämä läsnäolleet suvakkinaiset olivat nimittäin ainakin ulkoisesti erittäin homogeeninen ryhmä.

        Yhteiset tunnusmerkit olivat seuraavanlaiset. Jokainen heistä oli selvästi ylipainoinen. Jokainen heistä pukeutuu kesät talvet koko kehon täysin peittävään vaatetukseen. Löysät pitkät housut, ei koskaan korkokenkiä, löysät pitkähihaiset paidat ja luonnollisesti erittäin lyhyet miesmäiset hiukset.

        Vastaus pakolaisongelmaan.
        Kaikenlaisen aseistuksen toimittaminen terroristijärjestöille lopetettava. On ironista länsimaiden johtajien puhua isiksistä, kun niille toimitetaan aseita. ISIKSEN öljytulot tulee katkaista. Natomaa Turkki ainakin ostaa ISIKSEN öljyä. Todelliset rauhanneuvottelut tulee saattaa alkuun. ISIS yhtenä osapuolena tulee ottaa mukaan rauhanprosessiin. Jatkossa YK:n ei tule antaa yhtään mandaattia natomaille "rauhaanpakottamissotiin".
        Kehittyneet maat järjestävät teollistamisrahaston kehitysmaiden teollisuuden edistämiseksi. Niillä rahoitetaan tuotantolaitosten rakentamista ja edistetään maatalouden koneistamista. Rahoitus järjestyy asetuotannon supistamisen kautta. Lännen teollisuusmaat kehittävät kauppavaihtoa ja luopuvat sotilaallisista sekaantumisista.
        Läntisten maiden ylijäämäelintarvikkeita viedään hätäapuna vaikka ilmaiseksi nälkäongelman pikalievityksenä.
        Suomi irtaantuu kaikesta yhteistyöstä naton kanssa sen sotaisuuden takia. Hallitus ottaa ulkopolitiikassa käyttöön kriisien sovittelijan roolin. Suomi vähentää sotilasmenoja ja lisää kehitysyhteistyövaroja.
        Lähi-idän rauhanprosessin päämäärässä tärkein on sopia jälleenrakennuksesta. Ulkopuoliset Lähi-itää tuhonneet valtiot ovat päävastuussa aiheuttamiensa tuhojen korjaamisessa.


      • laumaeläimiä

        vain tuhansia yksittäistapauksia


    • JM-velvollisuus

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1451965762234.html
      Jokainen saa ottaa kiinni verekseltä tai pakenemasta tavatun rikoksesta epäillyn, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos.
      Jokainen saa ottaa kiinni myös sen, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava.
      Kiinni otettu on viipymättä luovutettava poliisimiehelle.
      Lähde: Finlex

    • NATONsyytä

      http://24kalmar.se/2016/01/01/gang-borjade-tafsa-pa-tva-flickor-bildade-ring-runt-dem/
      Jengit alkoi nipistää kaksi tyttöä: "Muodostivat ringin heidän ympärilleen"
      (UUTISET, 01 tammikuu 2016 ): Pian puolenyön jälkeen uudenvuodenaattona sattunut useita tapauksia, joissa seksuaalinen häirintä - kaikki Larmtorget Kalmar. Muun muassa kaksi vuotiaat tytöt 17 ympäröi ja tafsade päälle joukko miehiä.
      Jengit alkoi nipistää kaksi tyttöä: "Koulutettu rengas heidän ympärillään"
      - Miehet muodostivat rengas nuoria tyttöjä jotka kokivat hyvin tukahdutettu. He alkoivat grope tyttöjä, ja ei lopeta, vaikka tytöt toistuvasti kertonut pois, sanoo sisäinen komento Kalmarin poliisi.
      Tapaus sattui Larmtorget keskiyöllä uudenvuodenaattona, ja on pääesiintyjänä kuin seksuaalinen ahdistelu.
      Kaksi tyttöä, molemmat 17-vuotias, vietetään uudenvuoden kun useat miehet 25-30 ikä altistaa heidät seksuaalinen ahdistelu. Ja miehet, joukko 25-30-vuotiaita, kieltäytyi kuunnella kun tytöt sanoivat alkaen.
      - Miehet eivät ymmärrä ruotsia, tai millä tahansa muulla kielellä myöskään. He ovat kuitenkin kieltäytyi kuunnella tyttöjä. Meillä ei ole epäiltyjä tällä hetkellä, mutta on turvakamerat jota aiomme tarkistaa,
      Tytöt onnistui pakenemaan maasta miehiä jonkin aikaa, ja ilmoitti tapahtumasta. Kun poliisi saapui paikalle oli jengi jo viety.
      Noin puoli tuntia myöhemmin tapahtui jälleen yksi seksuaalinen hyökkäys Larmtorget kaupungissa Kalmar. Vartija kutsuttiin poliisi, kun hän yritti poistaa henkilö heidän 20s.
      - Hänen olisi pitänyt haparoi kaksi tyttöä sisällä tanssilattialla klo Manana. Poliisi kiinni hänet ja hän kuuli paikan päällä,

    • oteilka

      Suomalaiset rikolliset pyrkivät julkistautumaan kaduille. Ilmiöitä on havaittu eri puolilla maata.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010520913056_uu.shtml
      Asikkalassa "järjestyspartiota" johtaa väkivaltarikoksista tuomittu mies. Paikkakunnilla tulee seurata tarkkaan, ettei muodollisesti hyvän asian varjolla rikolliset tai poliittisesti oikeistolaiset pääse rakentamaan patukkajengejään. Kotimaiset rikolliset tai rikoksiin ryhtyvät osaavat juonia itsensä "syyttömiksi" paljon paremmin kuin ulkomaalaiset.

      Oikeampi linja on että hallitus peruuttaa poliisitoimeen liittyvät määrärahaleikkaukset ja kansalaisten turvallisuus on virkavallan käsissä. Jokainen kansalainen voi ilmoittaa minkä tahansa rikoksen poliisille. Täysin väärin on muodostaa rikollisista "järjestyspartioita". Poliisi on ilmoittanut, ettei se missään tapauksessa hyväksy natsiaatteisiin pohjautuvia jehgejä.

    • mistäjärkeäsuvakeille

      http://yle.fi/uutiset/kolnin_ahdistelujen_ja_rikollisverkoston_yhteyksia_tutkitaan/8575038
      -Kölnin naapurikaupungissa Düsseldorfissa poliisi kertoi tuntevansa yli kaksi tuhatta pohjoisafrikkalaista, jotka sekaantuivat järjestäytyneisiin varkauksiin viime ja toissa vuoden aikana. Osassa rikoksista miehet hämäsivät varkauksien naisuhreja kourimalla heitä.
      Kölnin poliisi kertoi tiistaina, että Kölnissä naisia ahdistelleet ja ryöstelleet miehet olivat ulkonäkönsä perusteella arabeja tai pohjoisafrikkalaisia. Epäiltyjen joukko oli noin tuhannen miehen suuruinen. Miehet toimivat pienissä ryhmissä. Poliisi saamien rikosilmoitusten määrä on keskiviikon aikana noussut yli sataan.
      -Yleisradioyhtiö ZDF pyysi keskiviikkona anteeksi, koska se ei kertonut uudenvuodenyön tapahtumista uutisten tavallisella ripeydellä. Poliisi oli ilmoittanut hyökkäyksistä maanantaina, mutta uutisten johto päätti lykätä television uutisjuttua seuraavaan päivään. Päätös oli virhe, ZDF:n päätoimittaja sanoo.

      • konnatonkonnia

        Suomessa on vuosikymmeniä toiminut monilla rikollisaloilla kansallisia että monikansallisia rikollisliigoja. Nykyään suuret rikolliset toimivat ylikansallisina yrityksinä. Niiden on helppo värvätä yhteiskunnan pohjalla olevia apureikseen. Talousrikollisuus toimii suurissa mittakaavoissa monien maiden rikollisten yhteistyönä. Rikkaat veronkiertorikolliset tarvitsevat tuekseen pankkiireja, pankkeja ja jopa poliittista tukea.
        Suuri joukkomittainen pakolaisuus tuo tullessaan rikollisia että myös helposti liigoihin houkuteltavia. Suomalaiset olivat huonossa huudossa 60 luvulla Ruotsissa samantapaisine ongelmine.
        Nopeimmin ongelma ratkeaa sotien lopettamisella Lähi-Idässä. Ihmiset saisivat palata jälleenrakentamaan maitaan. Mitä hallitus tekee vai tekeekö mitään rauhantilan saavuttamiseksi. Pakolaisten jättäminen kaduille oman onnensa nojaan lisäisi ongelmia monikymmenkertaisesti.


    • vainyksittäistapauksia

      YLE 7.1.2016
      http://yle.fi/uutiset/poliisi_vahvistaa_kolnin_hairinta_uhkasi_tapahtua_myos_helsingissa__1_000_turvapaikanhakijaa_asematunnelissa/8576615
      ...Helsingin poliisi vahvistaa, että turvapaikanhakijat suunnittelivat uudenvuodenaattona mahdollisesti samankaltaista toimintaa kuin Kölnissä.
      Kölnissä Saksassa noin tuhannen ulkomaalaismiehen joukon epäillään syyllistyneen kymmeniin rikoksiin. Jopa 15 naisen kerrotaan joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi.
      Poliisi kertoo saanensa etukäteen vihiä suunnitelmista. Helsinkiin saapui uudenvuoden viettoon turvapaikanhakijoita myös muualta Suomesta.
      – Meillä oli sellaista tietoa, että Helsinkiin on tulossa uudenvuoden juhlijoita jotka aiheuttaisivat erilaisia häiriöitä, sanoo Helsingin poliisin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki Ylelle.
      Koskimäen mukaan Helsingin keskustan asematunneliin kokoontui iltayhdentoista aikaan toista tuhatta turvapaikanhakijaa. Pienempiä porukoita liikkui lisäksi kaupungilla.
      Hän kertoo poliisin varautuneen erityisesti seksuaalisiin ahdisteluihin, varkauksiin ja ryöstöihin.
      – Tämäntyyppisistä asioista oli ennakkotietoa.
      Poliisin ennakkoon saamat tiedot liittyivät Kirkkonummen vastaaottokeskuksessa uudenvuodenaattona tehtyihin turvapaikanhakijoiden pidätyksiin, Koskimäki sanoo.
      Poliisi pidätti kuusi miestä Aavarannan vastaanottokeskuksessa. Miehet vapautettiin lauantaina.

    • rakassuomenmaa

      miten takaatte TURVALLISUUDEN ?
      KUN NIITÄ TULEE KUKA ON KESKIÖSSÄ?
      EI AUTA LEVITELLÄ KÄSIÄ EI TÄMMÖISTÄ TILATTU TULI VAAN.
      vaikeuksia tulee ...
      on hyvä OLLA VASTUUHENKILÖT NIIN HOMMAT HOITUU ..NIINHÄN

    • utuh

      Viestiketjussa esiintyy pääosin pakolaisten syyttelyä massamaahanmuuton ongelmista. Se olisi samaa kuin puunkaataja kapuaisi latvaan ja aikoisi siten kaataa puun. Viestit päästävät täysin pannasta todelliset syylliset pakolaisuudesta.
      Miksi? Ehkä siksi, että Suomea ollaan natottamassa ja pakolaisuuden takana on pääosin suurten eu-natomaiden hyökkäyssodat tai raaka-aineryöstöpolitiikka kehitysmaissa.

      • muuvvammoelanen

        Enpähän enää malta olla kysymättä:kuka Suomen valtionhallinnosta lähetti kaksi lentokoneellista "suvakkeja" 90-luvulla kiertämään arabimaita ja Afrikkaa tehtävänään kehua Pohjoismaiden tarvetta lisäväestöön ja niitä etuja joita saapuja
        saisi?Mistä saivat paljonpuhutut "nigerialaiskirjeet" alkunsa?Entäpä jos siellä
        Euroopassa lasketaan 2 2 eikä tulos olekaan viisi?


    • Noi pikkutaaperot vielä käsittää, niiden äidit mukaanlukien, ehkä ne vanhukset...
      Mutta niitä "17" - 30 raiskariukkoja...

      No, tästä tiedämme kun Turskanpyytäjät ja naapurimme Hillurihiiret alkaa hermostumaan, samoin itäinen naapurimme Pysti-Paavali, niin kaikki katsovat meihin...

      Arvatkaapa mihin lähettävät nämä ylimääräset...

    • 1000yksilöätunnelissa

      http://jussiniinisto.fi/index.php/2016/01/ei-tahririn-aukioita-suomeen/
      ...Eräs Egyptin muslimiveljeskunnan taannoisen vallankumouksen ikävä ilmentymä olivat seksuaalinen ahdistelu sekä kymmenet joukkoraiskaukset Kairossa sijaitsevalla Tahririn aukiolla. Tekojen motiivina on ollut halu näyttää, että naiset eivät ole tasa-arvoisia miesten kanssa vaan heitä voidaan kohdella siten kuin muslimiveljet lystäävät.
      Saksan poliisi selvittää parhaillaan uudenvuodenaaton tapahtumia useissa Saksan kaupungeissa kuten Kölnissä, jossa rautatieaseman aukiolle kokoontui yhteensä tuhatkunta miestä, jotka syyllistyivät kymmeniin seksuaalisiin ahdisteluihin ja ryöstöihin. Tekijät olivat arabiaa puhuvia 15–35-vuotiaita miehiä Lähi-idästä tai Pohjois-Afrikasta.
      ...Tahriri ja Köln olisivat voineet tapahtua myös Suomessa. Helsingin poliisi sai ennen uutta vuotta vihiä, että pääkaupunkiseudulla olevilla turvapaikanhakijoilla oli ehkä samansuuntaisia suunnitelmia. Helsingin rautatieaseman asematunneliin oli sosiaalisessa mediassa suunnitellun mukaisesti kokoontunut jopa 1 000 irakilaista miestä. Kiitos poliisin päättäväisen toiminnan, uhkaavasta tilanteesta selvittiin ”vain” muutamalla ahdistelutapauksella. Niistäkin jokainen on toki liikaa.

      ...Ilmeistä on, että turvapaikan saavien, erityisesti Lähi-idästä kotoisin olevien miesten kotouttaminen Suomeen ei tule olemaan helppo tehtävä. Suomalaisessa tasa-arvossa ei kuitenkaan ole olemassa harmaata vyöhykettä. Vääristynyt suhtautuminen naisten seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen on tuomittava yksiselitteisesti. Maassa maan tavalla, kuten Tasavallan Presidentti uudenvuodenpuheessaan totesi, tai maasta pois. Koto-Suomemme toreista emme anna muodostua Tahririn aukioita.

    • raiskurit-tuomiolle

      1 990 luvulta lähtien eurooppalaiset natomaat ja USA ovat järjestelmällisesti särkeneet arabimaiden tai islaminuskoisten maiden valtioita ampumalla, kauppasaarroilla tai infosodalla. Niiden uskollinen ystävä Saudi-Arabia, jossa on ISIKSEN kaltainen hallinto (joukkoteloitukset hiljattain) on saanut olla rauhassa eikä sieltä ole lähtenyt pakolaisia.
      Voisiko kymmenien miljoonien ihmisten hädänalainen asema synnyttää spontaanisti "maailmanlopun ajatuksen" lähteä sinne mistä heidän maitaan tuhottu. Sota ja hävitys jatkuu, omien keskuudessa nousee pelkästään äärioikeistolaisia hallintoja, millään ei ole enää väliä - köyhään Afrikkaan ei voi mennä siis mennään sinne mistä pommit ja pommittajat ovat kotoisin. Mennään luonnolliseen suuntaan ilman että mitään suunnitelmaa olisi. Sotahävityksen rinnalle syntyisi uusi sodankäynnin muoto. Hävityksen keskeltä paetaan hävittäjien suojiin. Se olisi jotain uutta!

      "Vääristynyt suhtautuminen naisten seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen on tuomittava yksiselitteisesti. Maassa maan tavalla, kuten Tasavallan Presidentti uudenvuodenpuheessaan totesi,"

      Lausunnon alkuosa on oikein. Naisen tulee saada määrätä itse ruumiistaan. Jälkiosaan Suomen laki vaikuttaa siten, että jos raiskausrikolliset halutaan karkottaa maasta, kaikki rikolliset ovat samalla viivalla. Kotoperäiset naisten ahdistelijat saavat silloin lähtöpassit muukalaisten ohella. Se ei mielestäni riitä. Raiskausrikollisia ei saa niin helpolla päästää. Heidät on tuomittava ja jos karkoitetaan, niin vankilaan johonkin toiseen maahan. Tuhansia kotoperäisiä suomalaisia joutuisi vuosittain karkotettavaksi. Ottaako mikään ulkomaa suomalaisia raiskausrikollisia vankiloihinsa? Ken tietäis.

    • eihakatapakolaisia

      Terrrorismista ja lännen virhearvioista.
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1452150286435.html

      IS ei ole kaikkein luotetuimpia kommentoijia mutta kannattaa miettiä terrorismin syitä ja leviämistä ja joka on osaltaan pakolaisuuden syy.
      Terroristit hyökkäilivät Libyassa Gaddafin hallinnon loppuaikoina. Lännen media kuten muistetaan hehkutti Libyan hallituksen kumoamista. Maa joutui kaaokseen ja ryhmät taistelevat edelleen vallasta. Natomaiden liittyminen Gaddafin kaatamiseen saattoi olla raskas virhe ja suuri tuki terrorismille. Libyasta tuli ihmissalakuljetusyritysten Mekka.
      Miksi natoturkin annetaan maksaa ISISILLE öljystä?? Turkki käy avointa sotaa maassaan kurdeja vastaan vaikka kurdit Irakissa ja Syyriassa sotivat ISISTÄ ja muita terroristijärjestöjä vastaan. Mitä peliä EU ja Nato pelaavat hoilottaessaan terrorismivaarasta. Rautaesiripun pystyttäminen EU:n ulkorajoille ei poista ihmisten hätää rajan takana.

    • humpuukiporukkaa

      Sumppilan persut näyttää olevan omasta mielestään olevan vihreällä oksalla, saatana tyhjään meni ääni viime vaaleissa, muttei mee toista kertaa. Kaikenlaisia pe......tä.

    • troiwa

      Lasten raiskauksia Saksassa, kristillisen kirkon piirissä, joukkomitassa. Papit ovat turmelleet ainakin 72 poikalasta vuosien saatossa. Kirkko on tiennyt mutta vaiennut asiasta.
      http://yle.fi/uutiset/katolisen_poikakuoron_jasenia_raiskattiin_ja_hakattiin_vuosikymmenia__tutkimus_kolminkertaisti_uhrimaaran/8581727

      Kristillinen kirkko on suosinut ja hyväksynyt lasten hyväksikäyttöä. Suomesta on löytynyt vastaavia tapauksia vaikkakin pienemmässä mittakaavassa mm lestadiolaisten ja helluntailaisten piirissä. Uskontojen uhrien tukipalstalla on järkyttäviä tarinoita.
      Kaikki raiskaajat tai seksuaalisen väkivallan tekijät ovat pahoja rikollisia ja heidät kuuluu tuomita. Myös ulkomaalaiset.
      On väärin esittää suomalaiset pulmusiksi rikosten suhteen ja jokin toinen kansallisuus synnynnäisinä rikollisina.

      • eipidäyleistäääää

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452224155927.html
        ...Helsingin Kaisaniemessaä tapahtui marraskuun lopussa puukotus, josta epäiltiin kolmea 15-16-vuotiasta poikaa.
        ...Tutkinnassa poliisille on selvinnyt, että yksi tutkintavankeudessa olevista on 25-vuotias mies. Poliisin tietojen mukaan mies on asunut Ruotsissa vuodesta 2007 lähtien.
        ...Aiemmin on kerrottu, että puukotuksesta epäillyt ovat turvapaikanhakijoita ja teon motiivina oli huumausaineiden hankkiminen.
        – Huumausainekaupoista oli kysymys. Pojat asuvat Kallion vastaanottokeskuksessa, josta he olivat lähteneet huumausaineostoksille Kaisaniemen puistoon, kertoi rikoskomisario Heikki Sandberg Ilta-Sanomille joulukuun alussa.
        Pojilla ei ollutkaan tarpeeksi rahaa kauppoihin, joten myyjän ja ostajien välille oli syntynyt riitatilanne.


      • Laumanvartijat

        Hienoa, Suomeenkin pitäisi saada yhä enemmän katupartioita. Ei ole koskaan ollut ongelmaa kohdata jotain ihmisjoukkoa kun turvana on 3 laumanvartijakoiraa :).


    • Oliko ne laumanvartijakoirasi tänään telkkarissa? Hienoja koiria, kyllä niiden kanssa kelpaa kulkea :).

      Terkut etelästä :).

      • ISISvainyksisotapuoli

        Milloin suvakit (ja media) ryhtyvät tutkimaan Irakista tulleiden pakolaisten (nuoret miehet) todelliset taustat?
        Luulisi olevan helppoa etsiä taustatiedot
        - uskontosuuntautumisesta, siia/sunni/kristitty/kurdi/... (on vaikuttanut sotivan osapuolen valintaan Irakissa)
        - sotilasurataustoista
        -- palveluksesta Irakin virallisessa tai epävirallisessa armeijassa
        -- mahdollisista osallistumisista USA-sotilaskoulutuksista Irakissa
        -- osallistumisesta USA-johtoisiin operaatioihin Irakissa
        -...

        Tuntuu itsestään selvälle, että USA:n pääosin 2014 poistutuessa Irakista, siellä tuli todella pakoonlähtö huonomaineisille "USA-kätyreille".
        Samoinhan on käynyt aiemminkin, mm. Vietnamissa.
        Suomi ja Eurooppa ottivat 1970-luvulla vastaan Vietnam-pakolaisia, mutta silloin pahimmassa hädässä olleet pakolaisperheet käytiin omatoimisesti valkkaamassa sotilaspakolaisten joukosta, suhteellisen humaanilla tavalla.
        ,,.,,
        Onko EU-alue nyt, ja etenkin EU-suomi, velvollinen ottamaan turvaan USA:n aiheuttaman sodan seurauksena syntyneet, Irakissa häviölle jääneet paikalliset miessotajoukot ? ?


    • eiuusiamuureja

      Poliisi on ilmoittanut, että sillä täytyy olla resursseja turvata kansalaiset väkivallalta. Poliisi ei hyväksy oman käden oikeutta eikä varsinkaan natsilaisia katupartioita. Kansalla on hyvä muisti suojeluskunta-ajoilta jolloin kansalaisia muilutettiin ja vangittiin työväenlaulun laulamisen nojalla. Tätä ei haluta takaisin. Immosten/halla-ahojen tarkoitusperät eivät osu yksiin kansalaisten turvallisuuden kanssa. Niiden opit tähtäävät yli-ihmissuomalaisuuteen ja seurauksena olisi väkivalta. Heidän ihmisyysoppinsa perusta on viha vieraita kansallisuuksia kohtaan eikä sellaista voi hyväksyä.
      Ihmisen tulee olla suvaitseva vihanlietsonnan sijasta.

      • suvakiteitaivu

        9.1.2016
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1452310502660.html
        Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki pysyy STT:n haastattelussa kannassaan, että Suomeen on saapunut uusi seksuaalirikosilmiö.
        Julkisuudessa herätti lauantaina runsaasti huomiota Koskimäen brittiläiselle The Telegraph -lehdelle antama haastattelu. Lehden mukaan Koskimäki sanoi, että puistoissa ja kaduilla tapahtuneet seksuaalirikokset olivat Suomessa tuntemattomia ennen kuin 32 000 turvapaikanhakijaa saapui maahan viime vuonna.


    • paut

      Kun maahan saapui suurempi määrä "turvapaikanhakijoita", rikoksia tapahtui heidän keskuudessaan luonnollisesti enemmän. Jos 10 tuhatta tai 100 tuhatta suomalaista verrataan keskenään, niin 100 tuhannen joukosta löytyy enemmän rikollisia. Jos vaikka kysessä olisi persuja äänestäneet, tulos olisi samankaltainen. Lisäksi suuri joukko vieraassa maassa synnyttää muutosvaiheessa sopeutumishäiriöitä. Aivan luonnollista.
      Siltikin maahanmuuttajistakin pieni vähemmistö syyllistyy rikoksiin.
      Suomalaiset miehet raiskaavat naisiaan ja pahoinpitelevät vaimojaan. Luvut ovat järkyttävät. Hyvin todennäköisesti persujenkin keskuudesta löytyy raiskaajia jäävätpä kiinni tai ei. Seksuaalirikokset ovat yleismaailmallinen ongelma. Jokainen kiinnijäänyt tulee tuomita. Valistustyötä hyvän käyttäytymisen puolesta tulee tehdä.
      Mitään väestöryhmää ei voi tuomita läpimädäksi yksilöiden tekemien rikosten johdosta. Ei edes persuja. Jos tehdään, silloin ollaan natsien rotuoppien linjoilla.

      ISIS ja suomalainen rasisti ovat samaa maata.

      • missäsuhteellisuudentaju

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010920932861_uu.shtml
        -Helsingin poliisi on kertonut estäneensä Saksan Kölnissä tapahtuneen joukkoliikehdinnän kaltaiset ryöstelyt ja seksuaaliset ahdistelut Helsingin rautatieaseman lähistöllä, jonne oli kerääntynyt uutta vuotta viettämään jopa tuhat turvapaikanhakijaa. Mutta keskusrikospoliisin mukaan viitteitä vastaavasta toiminnasta kuin Kölnissä ei Helsingissä sittenkään ollut.
        Siitä huolimatta poliisi poisti alueelta useita kymmeniä henkilöitä ja vuodenvaiheesta on tehty ilmoituksia useammastakin ahdistelutapauksesta. Lisäksi Kirkkonummella pidätettiin uudenvuodenaattona kuusi turvapaikanhakijaa, joita epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen.
        Sisäministeri Petteri Orpo (kok) sanoo Iltalehdelle molempien poliisitahojen "olevan oikeassa".
        "Näillä kahdella poliisilla on eri roolit, jotka eivät ole ristiriidassa keskenään. Keskusrikospoliisilla on asiasta tiedustelutietoa ja Helsingin poliisilla oli puolestaan operatiivinen vastuu tilanteessa."


    • jaseuraavahakija
    • yksittäistapauksiaXXX

      YLE 10.1.2016:
      http://yle.fi/uutiset/helsingin_poliisi_seksuaalisesta_hairinnasta_syksyn_mittaan_hairioita_ilmioksi_asti/8583599

      ...Poliisipäällikkö Lasse Aapio toteaa Yle Uutisille, että toki yksittäisiä häiriköitä on ennenkin ollut, ja yksittäisiä ahdisteluja ovat suomalaisetkin tehneet vuosien saatossa paljon. Nyt puhutaan erilaisesta ilmiöstä.
      – Ei meillä ole aiemmin tapahtunut tällaista, että suuri joukko ihmisiä toimii samalla tavalla ja kohdistaa samantyyppisiä tekoja alaikäisiin ihmisiin julkisella paikalla, pohtii Aapio.
      Poliisi haluaa tuoda esiin huolen, onko syksyllä alkanut ilmiö jatkumassa, ja mikä on tilanne kesää kohti mennessä. Aapio korostaa, että asiaan täytyy puuttua keskustelun kautta tai muulla tavoin.
      – On haastavaa poistaa tai ottaa kiinni tällainen ryhmä. Se vaatii vastaavan määrän poliisimiehiä. Se on haaste mille tahansa poliisilaitokselle, myös meille, toteaa Aapio.
      Poliisi haluaa ensisijaisesti estää ennalta näihin rikoksiin syyllistymisen.

      MTV 10.01.2016:
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/helsingin-poliisipaallikko-avaa-uutta-ilmiota-iso-porukka-kulkee-ryhmassa-ja-koskettelee-naisia/5682412

      -Helsingin poliisin poliisipäällikkö Lasse Aapio kertoo, että poliisille on jo syksyllä tullut viestejä lukuisista ulkomaalaisten tekemistä aggressiivisista lähestymisyrityksistä Helsingissä.
      Hänen mukaansa asiasta ovat viestittäneet muun muassa Aseman lapset ja Kansalaistori. Aapio avasi näin Helsingin poliisin viimeaikaisia lausuntoja uudesta seksuaalirikosilmiöstä.
      – Iso porukka miehiä kulkee tuolla ryhmässä ja koskettelee naisia. Minun mielestäni se on uusi ilmiö. Puhutaan 30-50 ihmisen ryhmistä. Tarvitaan 50 poliisia, että semmoinen porukka saadaan poistettua paikalta, kun on päihtymystä ja kieliongelmia, Aapio sanoi STT:lle.

    • suvakin.puolella

      Luulen etteikö ulkomaalaisia ja pakolaisia ihmisinä pitävät ymmärtäisi suuren hallitsematoman kansainvaelluksen tuomia ongelmia. Onko ratkaisu rakentaa valtioden rajoille näkyvät tai lakirakenteiset muurit. Poistuuko kansainvaelluksen syy aseistamalla EU:n ulkorajat. Ei poistu. Ongelma siirrettäisiin silmistä takapihalle ja ongelma olisi kuvitteellisesti ratkaistu. Käänteisesti tämänkaltainen ratkaisu ja jota kiivaasti jotkut vaativat merkitsisi maastamuuton kieltämistä.

      Ratkaisu täytyy löytyä. Suurin syy kansainvaellukseen on tällä hetkellä sota arabimaissa. Syylliset sotiin ovat natomaat USA ja Englanti pääpukareina. Niidenkään syyllistäminen ei poista ongelmaa.
      Sota arabimaissa täytyy saada loppumaan. Se ei lopu aseilla. Kaikki diplomatia on valjastettava rauhantekoon. Naton syyllisyys ehditään ratkaista myöhemmin. Sodan osapuolet tulee ottaa kaikki rauhanprosessin valmisteluun yhden päämäärän puolesta. Rauha ja jälleenrakennus.
      Kansanedustaja Ilkka Kanervan lausunto, että ISISKSEN kanssa ei neuvotella on väärä. Se palvelee natoa sodan jatkamiseksi. ISIS ei ole sen kummempi kuin Saudi-Arabian hallinto muuten kuin historian merkkien tuhoamisessa.
      Pääministeri Juha Sipilä lausui Ruotsin pääministerin kanssa toivetta menosta yhdessä sotakentille!!!!??? Ruotsi ja Suomi eivät voi kaksistaan mennä maailmalle sotimaan. Herää kysymys, onko nato suunnittelemassa uutta suursotaa tai laajentamassa selkkausta Lähi-Idässä ja jonne se tarvitsee kaikkea mahdollista tukea. Joka tapauksessa Sipilä luopui täysin Kekkosen viisaudesta olla puolueeton sotaliitoista ja esiintyä maailmalla rauhanomaisena kriisien sovittelijana. Halitus on menossa isänmaan edun vastaiseen ulkopolitiikkaan.
      Hallituksen tulisi tehdä aloitteita ja toimia kaikissa suunnissa sodan lopettamiseen tähtäävien ratkaisujen edistäjänä ilman aseellista uhkailua. Hallituksen tulisi irtautua askeleista natoon lähentymisestä. Isäntämaasopimus sitoo Suomen maaperän jopa naton ydinaseille. Hallitus ei siis nosta riitaa osapuolten väliin vaan esiintyy sodan lopettamisen puolesta kaikin keinoin. Tässä maailmantilanteessa puhua Itämeren alueen "vaarallisesta" tilanteesta on katseiden kääntämisyritys todellisista ongelmista ja jotka ovat muualla.
      Rauha Lähi-Itään. Vieraat asevoimat pois alueelta. Jälleenrakennus. Alueen valtiolle täysi omistusoikeus raaka-aineisiinsa. Suomen hallitus irtautuu natosta eikä liity tai rakenna muitakaan sotaliittoja. Hallitus lähtee kriisien sovittelijaksi.

    • suvakilleterkkuja

      Näin se tasa-arvo kumpuilee, matu-poikiemme mielessä....

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016011120941919_ul.shtml
      ...Suomen Lähi-idän instituutin Kairon toimiston edustaja Said Sadek pitää Kölnissä uutenavuonna tapahtunutta "taharrushina".
      - Sellaista on tapahtunut myös New Yorkin puistossa. Egyptissä seksuaalisesta häirinnästä oltiin liian pitkään hiljaa. Nyt julkinen mielipide on sitä vastaan, ja Egyptin tilanne on muuttumassa, Sadek kertoo.
      Tästä yhtenä esimerkkinä on amerikkalaisen naistoimittajan joukkoraiskaus Kairon Tahririn-aukiolla 2011 arabikevään mellakoissa. Sadek huomauttaa, että samanlaista naisten julkista ahdistelua, jota miehet tekevät isoissa ryhmissä, on muun muassa Intiassa.
      ...,..
      Ja näin asiaan on pitänyt kansalaisten puuttua Egyptissäkin:
      [Iltalehden juttu jatkuu]
      Egyptissä on aktivistiryhmiä, jotka taistelevat naisten ahdistelua vastaan kaduilla. Jos he saavat nuoria miehiä kiinni ahdistelusta, he maalaavat spray-maalilla heidän selkäänsä: "Olen seksuaalinen häiritsijä".
      - Egyptin hallitus ei aluksi tehnyt mitään vastustaakseen näitä ihmisiä. Tällainen rikollisuus pääsi nousemaan suureksi ilmiöksi ja seksuaalinen häirintä aiheutti vakavan turvallisuusuhan. Poliisi jopa pidätti niitä aktivisteja, jotka yrittivät estää seksuaalisia häiritsijöitä.

    • ikom

      Suomalaiset miehet osaavat tehdä seksuaalista väkivaltaa. Ei siinä ole mitään uutta. Valistustyötä tarvitaan hyvän käytöksen puolesta. Joka päivä kantasuomalaiset tekevät jossain seksuaalirikoksia. Tavatkin ovat samanlaisia kuin Egyptissä tai muualla.

    • tulejakatso

      Eilen televisiossa esitettiin ainakin toiseen elokuva Leijonasydän.
      http://nyt.fi/a1381976522647

      Elokuva kertoo työläisten kurjimmista muodostuneesta uusnatsiporukasta. Heidän aatemaailma oli valkoihoisten Suomi ja vääränväristen- ja kielisten hakkaaminen. Kulttuurinäkemys pysähtyi siihen, että vääränvärinen olisi syyllinen heidän työttömyyteensä.

      Päähenkilö rakastui suomalaiseen naiseen, jolla oli tummaihoinen lapsi edellisestä avioliitosta. Lapsi oli alkuun myrkkyä miehelle. Äidin jouduttua sairaalaan, mies joutui vastatusten lapsen kanssa. Alkaa kasvutarina. Miehen kasvutarina. Kun valkoiset lapset kiusaavat poikaa koulussa, mies opettaa muutaman otteen jolla kiusaaja selätetään. Poika noudattaa oppia ja koulu uhkaa erottaa pojan koulusta määräajaksi. Mies menee ja sanoo että poikaa ei eroteta ja kiusaajat joutaisi erotta. Poikaa ei erotettu. Natsiryhmä ei hyväksy porukassaan tummaihoisen lapsen hyväksyjää, tulee tappeluita ja mies kasvaa ihmisyyteen, tekee pesäeron natsiporukkaan, ystävystyy rakastettunsa pojan kanssa.

      Elokuva raaoista kohtauksista huolimatta kertoo ihmisyyden syvimpiä tuntoja. Se on luultavasti nähtävissä Ylen Areenassa. Katsokaa. Lämmin, inhimillinen kuvaus ihmissuhteiden monimutkaisuudesta ja myönteisestä kehityksestä. Lasten kasvatuksessa tulee huomioida erilaisuuden hyväksyminen. Se on välttämätön, olipa lähistöllä toisenlaisia tai ei.

    • hiljaasitäonoltukin

      Nyt se repesi, "Suvakki-Kyllikkien" partiot ovatkin ne vaarallisimmat partiot!

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452757045685.html
      ...Diakonissalaitoksen työntekijät pääsivät tapauksen jäljille, kun he alkoivat ihmetellä, mistä nuoret pojat löytävät rahaa tupakkaan ja muuhun vastaavaan.
      Alaikäiset eivät saa kotouttamisrahaa. He saavat vain pienen summan joka kuukausi.

      – Tässä alkaa olla ihmiskaupan piirteitä,
      -Yksi poika kysyi kerran, että onko Suomessa niin, että naiset saavat pussata silloin, kun he haluavat.
      – Nättejä poikiahan he ovat. Joku ylemmyydentunnehan siinä on. En ole koskaan kuullut, että suoraan tullaan kysymään, jos suomalaiset pojat seisoskelevat jossakin, hän huomauttaa.
      Nuoret turvapaikanhakijapojat ovat pyörällä päästään.
      – Me paasaamme turvapaikanhakijoille, miten täällä pitää kohdella naisia. Ja sitten tämä näyttäytyykin heille tällä tavalla.

      • sangenhuvittavaa

    • omituista

      Perussuomalaisille seksi näyttää olevan ongelma. He eivät tunne normaalia rakkauden välistä seksuaalisuutta. Heille seksi on raiskauksia tai muuten vääristynyttä pornoa.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010920933834_uu.shtml

      Suomalaisten naisten ostamalla seksillä ulkomaalaisilta Helsingissä ei ole mitään tekemistä rasismin levittämisen kanssa.
      Perussuomalaisten piirissä on kuin onkin omituisia näkemyksiä suhtautumisessa ulkomaalaisiin. Toivottavsti suomussalmelaisista ei kasva hakkaajajengejä.

    • suvakkionporsas
    • hyväksy.ihminen

      Vihapuhetta vastaan. Rasismia vastaan. Ulkomaalaisten panettelua vastaan. Turvapaikanhakijoita kohtaan kohdistettua väkivaltaa vastaan:
      Vasemmisto-opiskelijat, Vasop
      Keskustan Opoiskelijaliitto, KOL
      Kokoomuksen Nuorten Liitto, KNL
      Kokoomuksen Opiskelijaliitto, Tuhatkunta
      Liberala Studerande, LSK
      Sosialidemokraattiset Nuoret
      Vasemmistonuoret
      Vihreiden nuosten ja opiskelijoiden liitto, ViNO
      Perussuomalaisten nuorisojärjestöt eivät ole mukana.

      Järjestöt tuomitsevat vihapuheen. MV-nettilehti ja Uber-uutiset keskittyvät ulkomaalaisten mustamaalaamiseen ja levittävät kansallisuusvihaa natsistisilla tunnuksilla . Niiden tarkoitus on levittää pelkoa suomalaisessa yhteiskunnassa ja rahastaa ihmisten ennakkoluuloilla. Lehdet luovat itse skandaaleja ja joiden varjolla leivttävät muunneltua totuutta.
      Järjestöt vetoavat mainostajiin, että ne pidättäytyisivät tukemasta mainittuja lehtiä. Järjestöt vetoavat yritysten yhteiskuntavastuuseen.
      Nuorisojärjestöjen kampanja on purrut. Mainostajia on kaikonnut lehtien tukijapiiristä.
      Mainitut lehdet ovat suosineet suorilla natsitunnuksilla järjestettäviä katupartioita ja joiden ilmaantumista nuorisojärjestöt pitävät ihmisyyden vastaisina partioina.

      • mielipuolista

      • D-uunari

        Siinäpä oiva lista yhteiskunnan rahoilla eläviä elämäntapaintiaaneja. Mitäpä jos menisitte oikeisiin töihin. Työssäkäyvien duunareiden pitää tämä teidän maailmanparannusleikki rahoittaa.

        https://www.google.fi/search?q=poliittisten nuorisojärjestöjen avustukset&espv=2&biw=1527&bih=767&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0wsmk7rbKAhVrnXIKHVTfA8MQ_AUIBygC#imgrc=G3OJJejj8LGLBM:


    • siiderivalashermostui
    • olipauutinen

      Teuvo Hakkaraisen ps. kansanedustaja) sahalta löytyi vainaja kurkku auki viillettynä.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011820976237_uu.shtml

      Pitäisikö mamuvihaajien logiikkaa käyttää tässäkin. Sellaisia persut ovat. Koko porukka on uhka Suomelle. Heidät tulisi pakkokärrätä rajan taakse.

      • persuonainapahin

        oliks se teuvon ulkoportailla sattunu? oliks teuvo sammuneena pirtissä verinen puukko kädessä? oliks se kuollu oikeesti teuvon morsian? oliks oliks, oliks,

        on se vaan hyvä YLEn lauantain uutisvuoto ja koko viikon YLE-persutiedotus ei sitä muuten osaisi varoa persuja!


    • rikos.seuraukset

      Kertomus kantasuomalaisista rikollisista ja oikeuslaitoksesta.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011920980410_uu.shtml

      Mamuja ei mailla halmeilla. Suomalaiset kaikki ovat sellaisia kuin jutun henkilöt!!! Ovatko? Mamuvihalogiikan mukaan näin on. Kantasuomalaisilla olisi jo perimässä kaikenlainen ketkuilu mukana. Mamuvihalogiikan mukaan jokainen suomalainen on uhka suomalaisille. Mihin ja miten kantasuomalaiset voitaisiin karkottaa?

    • KainariBoikottiinHeti
    • konnatkuriin

      Talvivaaran surullisen kaivostoiminnan yhteydessä rikollisiksi epäillyt ovat tuntomerkeiltään kantasuomalaisia. Pörssikeinottelua on epäilty ja epäillyt muistuttavat kainuulaisia. Vahingot ovat suurta luokkaa.
      Olemme taas suomalaisrikollisuuden kierteessä. Luonnollisesti mamut ovat siihen syypäitä joten karkottakaamme savolaiset Ahvenamaalle.

      • ympäristönsuojelua

        Tai kun pysyisivät edes Savossa........tänne tulevat konnuuksiaan tekemään ja myrkkyjään levittelemään kierot savolaiset


    • yksittäistapauksia
      • natojapakolaiset

        Samoilta päiviltä, jos listataan suomalaisten tekemät rikokset, myös seksirikokset, lista olisi monikymmenkertainen.
        Pakolaisongelma on ja se johtuu lähinnä kristillisten valtioiden islaminuskoisten maiden tuhoamisesta.
        Opetus tulisi näkyä kaikkien silmiin. Kannattaako rikkaiden eu-maiden mennä tuhoamaan kehittymättömiä maita ja kerskua sotavoitoilla. Seuraukset tulevat tavallisen rahvaan perkattavaksi puhumattakaan islaminuskoisten maiden rahvaan kärsimyksistä. Natomaiden sotateollisuus lihoo...se on tietty...osingonjako kasvaa.
        Venäjän liittyminen sotakerhoon tuskin auttaa rauhanponnisteluja.


    • Annelillajärkitallessa

      http://jaatteenmaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210325-hyssyttely-lisaa-epaluottamusta
      -"Mediassa on pohdittu, liittyvätkö joukkoahdistelut turvapaikanhakijoiden alkuperämaiden kulttuuriin. Väistämättä mieleen tulee myös islam uskontona ja pelko sitä kohtaan. Asiasta täytyy käydä rehellistä keskustelua.
      Millaista on naisten arki lähtömaissa ja voiko siitä tehdä johtopäätöksiä meidän yhteiskuntamme kriisinratkaisumalliksi? Uuden paidan voi vetää päälle hetkessä, mutta voiko uusia asenteita, tapoja ja tottumuksia vetää päälle yhtä nopeasti ja vieraassa paikassa?
      Hyssyttely ja epämukavien kysymysten välttely lisäävät epäluottamusta niin valtaapitäviä kuin maahanmuuttajia kohtaan. Ihmisten huoli on otettava vakavasti.
      Hallitukset eivät voi ratkaista kriisiä, ellei turvapaikanhakijoihin liittyvää turvallisuusriskiä ja kulttuurien törmäystä kyetä käsittelemään asianmukaisesti omien kansalaisten silmissä."

    • 1yksitt.tapaus

      http://yle.fi/uutiset/alaikainen_englantia_puhunut_poika_laappi_naista_yolla_oulussa/8617145
      Oululainen nainen joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi torstain ja perjantain välisenä yönä puolen yön jälkeen Oulun keskustassa Saaristonkadulla.
      Nainen oli matkalla kohti Mäntylän kaupunginosaa, kun hänen takaansa tullut nuorukainen tiedusteli englanniksi paikkakuntaa. Hän kertoi haluavansa Tornioon. Samalla hän alkoi lääppimään ja puristelemaan naista.
      Nainen yritti kieltämällä ja huutamalla saada lähentelyt loppumaan.
      Nainen sai soitettua 112:een, jolloin nuorukainen poistui paikalta.

    • sotako.tulossa

      Pakolaiskriisin varjolla.....
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012220998279_uu.shtml
      ...Suomea natotetaan ja edistetään EU:n liittovaltioluonnetta.

      Hallitus laatii lakiesitystä Suomen asevoimien käytöstä ulkomailla. Lähinnä EU:n ja naton sotatoimien tueksi. Samalla se saisi pyytää näiltä sotavoimia Suomeen. Sotaanko valmistaudutaan?
      Isäntämaasopimus naton kanssa velvoittaa. Puitesopimus takaa naton sotavoimille vapaan pääsyn maamme maa-, meri- ja ilma-alueille. Lapissa parastaan USA:n armeija harjoittelee talvisodankäyntiä ikäänkuin USA:ssa tai muissa natomaissa ei olisi talviolosuhteita harjoittelulle. Aikaisemmin 1 940 Saksan armeija tuli Suomen maaperälle "kauttakulun" varjolla.
      Herää kysymys, tilasiko EU-eliitti toimillaan pakolaisvyöryn edistääkseen sen varjossa sotilaallisen liittokunnan valmistamista.
      Hallitus on viemässä Suomea sen rajan yli sotilasliittohankkeissa, josta ei helpolla ole paluuta. Suomen asema maailmalla tulee sidotuksi kiinteästi natoon olematta sen jäsen. Suomen liikkumatila puolueettomana valtiona tuhotaan. Konfliktien sattuessa käsiä levitellään "sopimukset velvoittavat....olemme länttä...." ja olemme sodan osapuoli.
      Jahti maassa olevia ulkomaalaisia vastaan suuntaa huomion pois olennaisesta.

    • EiSuosintaa

      Suvakki, lue ja toimi jatkossa laillisesti:
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453440369716.html
      Suhteita työntekijän ja asukkaan välillä ei voida hyväksyä hyväksikäytön mahdollisuuksien vuoksi.
      Kuuden SPR:n vastaanottokeskuksen työntekijän työsuhde on päättynyt siksi, että hänellä on ollut turvapaikanhakijan kanssa seksisuhde tai muu sellainen suhde, jossa on voitu nähdä riski suosimiseen,....

    • slen

      Raaka terroriteko Kanadassa.
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016012321002384_ul.shtml
      Asialla tuiki perikanadalainen valkoihoinen mies.
      Yhdysvalloissa valkoihoisten tai muun väristen periyhdysvaltalaisten terroristisissa joukkomurhissa kuolee tuhansia vuosittain. Muutamaan vuoteen Suomessa ei ole ilmaantunut kantasuomalaisten terroristien tekemiä joukkosurmia. Pelättävissä on milloin seuraava ilmaantuu.

    • totumu

      Järkyttävä tarina Helsingissä asuvan Puolassa syntyneen naisen kottelemuksista natsien keskitysleireiltä.
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/357582-helsinkilaisnainen-selvisi-kolmesta-keskitysleirista-seisoin-jo-kaasukammiossa
      Puolassa virallinen politiikka oli lähes natsien kaltainen juutalaisvihamielisyydessä. Lue jutun alaosasta: Suomen sodanaikainen hallitus luovutti 8 juutalaista natsien keskitysleireille. Vain yksi selvisi hengissä. Juutalainen seurakunta toivoisi että menehtyneiden muistoksi saataisiin muistomerkki ja muistutus fasismin kauheuksista.

      Tietyt piirit korvaavat juutalaiset vihan kohteena islaminuskoisilla ja heittelevät polttopulloja kuten natsit aikoinaan. Sivistynyt Suomi ei hyväksy tällaista. Turvapaikanhakijat tai muut maahantulijat eivät saa olla vihan kohteena. Rikolliset kaikista väestöryhmistä ansaitsevat tuomion. Pakolaisongelmaa ei ratkaista heihin kohdistuneella väkivallalla. Tiedossa on, että suuri pakolaisryhmä on sotaa paossa. Useat eu-maat ovat olleet synnyttämässä pakolaisuuten johtaneita sotia. EU:lla on suurin vastuu lakkauttaa sotatila. Myöhemmin tulee harkittavaksi sotaan syyllistyneiden arviointi Haagin sotarikostuomioistuimessa. Suomen ei pidä menettää kasvojaan naton perässä kuolaamisessa. Naton vastuu on selviö arabimaiden tuhoamisessa. Nato harjoitteli tuhoamissotaa jo Jugoslavian hajoamisprosessissa.

    • eitot

      Suomeen on rantautumassa Hollanista lähtöisin oleva monietninen liivijengi.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012621019998_uu.shtml

      Jengi on tuomittu Ruotsissa huumeiden salakuljetuksesta. Muitakin rötöksiä löytyy. Epäiltävissä on ylikansallinen rikollisryhmä ja jossa on jäseniä monista kansallisista etnisistä ryhmistä.
      Jengi on muodollisesti hakemassa Suomesta uusia jäseniä!! Jengiä johtaa ilmeisimmin kussakin maassa kanta-asukkaat.

    • halleluujasuvakit

      Menkäähän suvakit nyt auttelemaan naapureita, vanhuksia ja muita omanmaan vähäväkisiä, vaikkapa lumitöissä. Suuressa maailman halailukiimassa näyttää unohtuvan oman maan kansa, ei tule tämä maailma parannettua vaikka haalisitte miljoonan kunniakansalaisia tänne köllöttelemään.

    • mitäsmenisyötiksi

      Tosi harvinainen yksittäistapaus, ryöstäjä tummaihoinen, löi pienikokoista naista, otti naisen kädestä lompakon, 190cm pitkä, toppatakin ja housujen värien yhteensopivuus riidassa keskenään... kyllä jos noin harvinaisen kulttuurinrikastuksen kohteeksi onnistuu pääsemään, niin kannattaa heti täyttää lottokuponki...
      ,,.,,
      Kajaanissa poliisi tutkii Huuhkajanvaarassa sattunutta ryöstöä
      26.01.2016
      Oulu
      Poliisille tuli 26.1. iltapäivällä kahden aikoihin ilmoitus, että Huuhkajanvaarassa olisi sattunut ryöstö. Poliisi meni tapahtumapaikalle, joka on Samoojantiellä Rinkkatien ja Nuotiotien välisellä pyörätiellä. Paikalla ollut 1994 syntynyt kajaanilaisnainen kertoi, että oli ollut kävelemässä kohti Reissumiehen kauppaa Samoojantietä pitkin. Hänen takaansa oli tullut tummaihoinen mies, joka oli lyönyt naista kasvoihin ja ottanut naisen kädestä lompakon. Mies oli poistunut paikalta Nuotiotien suuntaan. Nainen kertoi, että mies oli n.190 cm pitkä ja että hänellä oli päällä sininen toppatakki sekä mustat toppahousut. Poliisi kaipaa tapahtumaa liittyviä havaintoja ja tietoja puhelinnumeroon 0295416520.

    • itie
      • tytötkövalehtelivat

    • heitaaskääntyytakki

      Tulikos suvakeilla, ja muillakin, katsottua YLE A-studio 27.1.2016??
      Ei hätää, ohjelma näkyy tänään torstaina, 28.1.2016 uusintana.
      Kannattaa todella katsoa!

      http://yle.fi/uutiset/paatoimittaja_alexis_kouros_turvapaikanhakijoiden_kotouttaminen_on_vaara_laake_euroopan_pakolaiskriisiin/8629256
      "Päätoimittaja Alexis Kouros: Turvapaikanhakijoiden kotouttaminen on väärä lääke Euroopan pakolaiskriisiin
      Helsinki Times -verkkojulkaisun päätoimittaja Alexis Kouros kyllästyi seuraamaan sivusta pakolaiskriisistä käytävää keskustelua ja päätti kehittää oman vaihtoehtonsa turvapaikkapolitiikalle. A-studiossa vierailleen Kouroksen mukaan nykytilannetta ei korjata kotouttamalla vaan kouluttamalla turvapaikanhakijoita kotiinpaluuta varten.
      Päätoimittaja, kirjailija, dokumentaristi Alexis Kouroksen mielestä nykyinen integraatiopolitiikka on väärä lääke pakolaiskriisin hoitoon. Siksi hän päätti kehittää oman mallinsa tilanteen ratkaisemiseksi. Syntyi ehdotus, joka torppaa turvapaikanhakijoiden kotouttamisen ja pysyvien turvapaikkapäätösten antamisen.
      Kouroksen mukaan ongelmana on, että tämänhetkinen turvapaikkapolitiikka saa kriisimaiden tulevaisuuden kannalta tärkeitä nuoria osaajia jättämään kotimaansa pysyvästi.
      Alexis Kouros muuttaisi päätöksentekoa niin, että turvapaikka myönnettäisiin aina enimmillään vuodeksi kerrallaan – ei loppuiäksi.
      – Se on vähän kuin jos ostat arvan ja joka toinen arpa voittaa, ja sillä saat lottovoiton. Silloin kynnys lähteä on matala, koska palkinto jonka voit saada on elinikäinen, Kouros sanoo.
      ...Iranilaissyntyinen, 1990-luvun alussa Suomeen saapunut Alexis Kouros toivoisi, että turvapaikanhakijoita autettaisiin Euroopassa siten, että he itse voisivat myöhemmin kotiin palattuaan auttaa omaa maataan. Hänen ehdotuksensa on, että kotouttamisen sijasta Eurooppaan saapuneita turvapaikanhakijoita koulutettaisiinkin kotiinpaluuta varten.
      Turvapaikanhakijoihin pitäisi Kouroksen mukaan suhtautua kuin vaihto-oppilaisiin, jotka ovat Euroopassa vain kouluttautumassa ennen kuin palaavat taas takaisin kotimaihinsa.
      ...Alexis Kouros ei liputa myöskään turvapaikanhakijoiden työllistämisen puolesta, koska se antaisi väärän kuvan tulijoiden kotimaahan.
      – Sillä olisi kova viehätysvoima, jos he lähettäisivät kotiin viestin, että sain täältä töitä. Sitten kaikki serkut siellä kylässä ajattelevat, että hän lähti vasta kaksi kuukautta sitten ja nyt on jo töissä ja tienaa hyvin, että kannattaa lähteä."

      Ohjelman voi myös katsoa netistä
      http://yle.fi/uutiset/a-studio/
      Tai siis uusintana tänään klo 16:05.
      A-studio keskiviikko
      YLE TV1 keskiviikkoisin klo 21.05
      Uusinta torstaisin klo 16.05

      • jokuajattelevakin

        Alexis Kouros ex-irakilaisena osaa nähdä asiat semmoisina kuin ne tulevat olemaan holtittoman maahantulon seurauksena. Täällä on suuri joukko täysin eri kulttuurista ja ajattelumallista oleva, levoton ihmisryhmä. Miten he ovat toteuttaneet lähtömassaan meidän valtion/kanalaisten mukaisia tapoja, mm ihmisouíkeuskysymyksissä, tasa-arvossa, suvaitsevaiuudessa...demokratiassa..
        Niinpä, eivät oikein mitenkään. Mies on naisen herra, toisuskoinen on halveksittava-alistettava, sika on saastainen kuin myös sen syöjä...
        Tämä pitäsi ymmärtää ja nähdä tulevaisuuden visiona myös täällä, mikäli holtittomasti suvaitaan


    • vainyksittäistapausXXXX
    • suvakittuomaroi
    • pakolaisuuskeppihepona

      Suvakeilla ei ole mitään tajua digitalisaation kehittymisen vaikutuksista EU-suomessakin parhaillaan käytävään uskon-/valloitussotaan.

      31.1.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1454204419079.html
      Europol varoitti maanantaina, että Isis suunnittelisi uusia, suuren luokan iskuja Eurooppaan lähiaikoina. Europolin mukaan terrori-iskun uhka on maanosassa tällä hetkellä suurin kymmeneen vuoteen.
      – Toivotaan, ettei näin käy. Pidätyksiähän on ollut jonkun verran Ranskassa, Belgiassa ja Saksassakin. Terrorismi on kuitenkin muuttunut. Digitalisaatio on muuttanut sitä tiedonkulun, oppimisen ja käskynjaon kannalta vaarallisemmaksi.
      Al-Taeen mukaan pienempien ryhmien on nyt paljon helpompaa iskeä ja tehdä paljon pahaa.
      – Aseita on myöskin Keski-Euroopassa paljon edelleen liikkeellä, lähinnä huumebisneksen ja muun aserikollisuuden vuoksi.

    • vaara.uhkaa

      Olisko jollakin listattuna kainuulaisten persujen tekemät ja tuomion saaneet rikokset vaikkapa parin vuoden ajanjaksolla.

      • murderit-joukossamme

      • kyytpovellasi
        murderit-joukossamme kirjoitti:

        Eepä tähän hättään sulle mistä laittaa tilastoa.. etitään..
        Sitä ootellessasi lukaseppa vaikka tätä:
        "UK TERROR WARNING: ISIS threaten DOOMSDAY ATTACK on major tourist spots in London"

        On siis lontoon murteella, mutta kai senverta oot sivistynyt suomussalmelainen(?) että taittuu se siinä missä muukin sivistys.

        http://www.express.co.uk/news/uk/639675/UK-TERROR-WARNING-ISIS-threaten-DOOMSDAY-ATTACK-on-major-tourist-spots-in-London

        (http://www.express.co.uk/news/uk/639675/......)
        Google Chrome "kääntää":

        JULKAISTU: 13:20, Sun, 31 tammikuu 2016
        UK TERROR VAROITUS: ISIS uhkaavat DOOMSDAY hyökkäys suuria turistikohteet Lontoossa
        Islamilaisen valtion (ISIS) fanaatikot ovat sanoneet he tappavat satoja britit vuonna Doomsday-tyyliin hyökkäys, joka pimentää verilöyly Pariisissa viime vuonna.
        Kuvamateriaalia julkaistiin viime viikolla sisältää kehykset korkean profiilin nähtävyyksiä, jotka voisivat olla kohteen hyökkäyksen.
        Ne ovat myös Buckinghamin palatsi, Trafalgar Square, Tower Bridge ja Big Ben.
        Se merkitsee muututtava Pariisi verilöylystä, jossa pyssymiehiä vierasti kansallisia monumentteja hyväksi ravintoloita, baareja ja musiikkiklubi.
        ISIS viesti verrattuna tulossa lakon kohtauksia Armageddon Koraanissa.
        Mukaan Sunday Times, Se sanoi verilöyly olisi "kääntää lasten hiukset valkoinen" - kuva käyttää apokalyptinen kulkua islamilaisen pyhä kirja.

        Koko passage sanoo: "Tulee olemaan kahleet, ja tulta ja ruokaa, joka kuristimet, ja kivulias rangaistuksia.
        "Sinä päivänä maapallo kouristaa ja vuoret tulee kasa kaatamalla hiekkaa."
        Se jatkaa: "Kuinka voit puolustaa itseänne, jos et usko, mistä päivä, joka kääntää lasten hiukset valkoinen?
        "Sinä päivänä taivaat särkyvät. Lupauksensa on aina täyty."
        Video, joka sisältää pahaenteinen kohtauksia Lontoo, oli julkaistiin viime viikolla .
        17 minuutin mittainen elokuva sisältää joitakin Pariisin hyökkääjät uhkaavat Euroopassa ennen he läksivät niiden hyökkäykset.
        Yksi, Abdelhamid Abaaoud, varoitti, että nukkuja solut vaanimassa noin kauhun tavoitteita.
        Hän sanoi: "Kautta Allahin, me luoksesi. Pikemminkin olemme jo teidän mailla. Tulemme teurastaa sinua sisällä kodeissa."
        MI5 ja poliisi ovat jatkuvassa taistelussa Britanniassa toimiva terroristisoluja estää seuraava isku.
        Niiden toiminta on salassa pidettyä, mutta pääministeri on sanonut ainakin seitsemän uskottava iskut oli paljastunut viime vuonna.
        On erityisesti pelot satoja ISIS sotilaiden tiedetään tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan jälkeen taistelut Syyriassa.


    • stop_terrorille

      Niin surkuhupaista kuin se onkin niin arabiterrorismin loppuminen on natomaiden käsissä. Niiden maiden jotka ovat tuhonneet ja tuhoavat edelleen. Nämä valtiot löytyvät EU:n johtajamaista. USA ulkoa mukana.
      Myöntääkö nato virheensä kansojen elämän tuhoamisessa, menee kiltisti Haagin sotarikostuomioistuimeen ja ilmoittaa kustantavansa tuhoamansa uudelleenrakentamisen kustannukset.
      Kun tämä operaatio lähtee liikkeelle putoaa pohja myös terrorismilta. Nato ilmoittaa luopuvansa terrorismista. Terroria naton sodat viimeisen 15 vuoden aikana ovat olleet.

      ps. Hallitusta tulee painostaa irtisanomaan Stubbin solmima Isäntämaasopimus naton kanssa. Sopimus mahdollistaa naton tuoda maaperällemme jopa ydinaseet. Viime sotien aikainen natsiliitto riittää. Emme tarvitse uutta sotaliittoa ja uutta tuhoa.

    • ornato
      • Konijakeppi

        Maahanmuuttomyönteisten joukossa paljon tuomittuja rikollisia, mutta ei se kai haittaa koska se on oikeutettua?

        Onks tietoo.. Ovatko nuo ´partiot´ rikkoneet lakia? Ei ole näkynyt kuin keppihevosia, noita luomakunnan lahjoja. Mitkä aiheuttavat vain myötähäpeää.


      • allaharmahtaa

        Jopa Suomen hallituksessa ja eduskunnassa on ollut ja on nytkin tuomittuja rikollisia.
        He ovat tuomionsa sovittaneet ja näinmuodoin tulleet yhteiskuntakelpoisiksi.
        Mutta miten on, turvapaikanhakijoiden joukossa on kurkunleikkaajia ja vaikka mitä hämärätyyppejä, he eivät ole tuomioitaan saaneet ja saavat olla "hätää kärsivinä" keskuudessamme, kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunutkaan? Näinkö sen kuuluu mennä?


      • spurr
        Konijakeppi kirjoitti:

        Maahanmuuttomyönteisten joukossa paljon tuomittuja rikollisia, mutta ei se kai haittaa koska se on oikeutettua?

        Onks tietoo.. Ovatko nuo ´partiot´ rikkoneet lakia? Ei ole näkynyt kuin keppihevosia, noita luomakunnan lahjoja. Mitkä aiheuttavat vain myötähäpeää.

        "Onks tietoo.. Ovatko nuo ´partiot´ rikkoneet lakia?"

        On. Kemissä Odinin soturien päällikkö on tunnettu väkivaltarikollinen. Polttopullot ovat lentäneet. Onneksi vakavampaa ei ole vielä sattunut. On pelättävissä että "partiot", rikollisjengit ja huumejengit yhdistyvä ylikansallisiksi liigoiksi ja ottavat mukaansa turvapaikanhakijoita. "Partiot" ovat oiva väline peittämään rikollisaikeet muka hyväntekeväisyysjärjestöinä. Muka mamuvastaisuutena mamuja voidaan käyttää kantavalkoisen erinomaisen rodun konnien tihutöiden apureina. Poliisin tulisi olla tarkkana tämän suhteen.
        Kaikenväriset rikoksia tekevät ovat rikollisia. Suomalaisissa mafioissa esiintyy kurkunleikkaamista. Valitettavasti. Pitäisikö tekijät karkoittaa ja minne!


    • suvakkienPOMO

      Pääsuvakkikaan ei myönnä erehtymistään, eihän sellainen sovi aina oikeassa oleville!:
      http://www.sss.fi/2016/01/sipilan-taloon-kempeleessa-ei-toistaiseksi-tule-turvapaikanhakijoita/
      -Sipilä sanoi yllättyneensä siitä, miten suurta kansainvälistä huomiota hänen talotarjouksensa sai. Tarjous on kuitenkin edelleen voimassa, Sipilä vakuutti.
      ...Sipilä torjui arviot, että hänen ulostulonsa viime syyskuussa olisi lisännyt Suomen houkuttelevuutta turvapaikanhakijoiden keskuudessa. Norjaan on tullut saman verran ja Ruotsiin paljon enemmän turvapaikanhakijoita.
      ,,.,,
      1) http://www.iraqinews.com/arab-world-news/prime-minister-finland-offers-private-home-host-asylum-seekers/
      2) http://www.dailymail.co.uk/news/article-3224102/Borrow-spare-home-Finland-s-millionaire-prime-minister-offers-second-home-migrants-urges-people-ask-help.html
      3) http://www.aljazeera.com/news/2015/09/finnish-pm-offers-home-asylum-seekers-150905110149687.html
      4) http://www.abc.net.au/news/2015-09-05/finland-pm-offers-own-home-to-asylum-seekers/6752778
      5) http://www.stuff.co.nz/world/europe/71793308/finlands-pm-opens-home-to-refugees.html
      6) https://www.middleeastmonitor.com/news/europe/20885-finnish-pm-offers-his-home-to-syrian-refugees
      7 )http://bigstory.ap.org/article/12d9ce2e1cf4434b860431e29e88f40b/finland-suddenly-top-choice-iraqi-migrants
      "Viime vuonna vain 790 irakilaista haki turvapaikkaa Suomessa ja vain 123 hyväksyttiin. Noin 350 hylättiin yli 100 karkotettiin Irakiin ja loput palautetaan muihin EU-maihin, joissa he ensimmäinen saapui.

      Suomen virkamiehet sanovat äkillinen nousu näyttää olevan osittain lähtöisin verkossa huhuja nopeasti turvapaikkahakemusten käsittelyyn, antelias etuja ja runsaasti työpaikkoja. Ihmiset tiensä läpi Euroopassa usein jakaa tietoa ja vinkkejä matkansa Facebookissa ja muissa sosiaalisen median alustoilla.
      ,,.,,
      Taitaa Pääministeri Sipilä olla ainut suvakinörtti, joka ei ole seurannut hänen talomainostensa jakoa ympäri maailmaa; lehdissä, nettilehdissä, netissä, fb:ssa, tw:ssä, yms..
      Sipilän pitäisi kuulemma olla yksi digitalisaation edelläkävijä, mutta jos totta puhuu, niin hän ei ymmärrä höykäsen pöläystä digitaalisen tietovirran massaleviämisestä lähes valon nopeudella ympäri maailmaa, myös arabimaihin.
      Arvio: Kyseessä on säälittävä, Stubbimainen valehteluyritys, jonka läpi näkee lapsikin.

      "Emme tiedä, missä nämä ajatukset tulivat", sanoo Hanna Kautto, tiedottaja Suomen Maahanmuuttovirasto.

      Monet irakilaiset saapuvat Ruotsin Malmössä Tanskasta aiemmin tässä kuussa kertoi AP toimittajille he olivat matkalla Suomessa. Jotkut sanoivat he luulivat he saisivat oleskeluluvan nopeammin siellä. Toisten mielestä mahdollisuudet pysyä siellä pysyvästi olivat suuremmat.

      "Mutta Suomi on erittäin hyvä. Minä rakastan sitä. Irakissa, kaikki ihmiset puhuvat Suomessa.""

      Kehotan kaikkia ei tulla, se on kauhea täällä," mies, joka tunnisti itsensä Ali Bagdadin eteläisen Abu Dsher alue sanoi suosittu videoleikkeen lähetetty Facebookissa. "Kyllä, se on turvallista täällä, mutta vessat ovat likaisia, ei ole vaatteita, ruokaa on kallista, ne tarjoavat vain pieni määrä ruokaa leirillä, ei riitä edes lapsi."


      .

      T

    • hetitreenaamaan

      Suvakit suosittelee, *****-video:
      Yle Oulu
      Oulun poliisin mukaan kielto, kädet ja käsilaukku ovat avainasemassa katuahdistelijaa vastaan. Tässä havainnollistava video / Say No!, push and use your handbag − Top Three methods against the street harassment according to Police -antti&kati

      https://www.facebook.com/yleoulu/videos/10153825767184757/

    • suvakki4

      Perussuomalaisten euromeppi Jussi Halla-aholla ei ole muuta agendaa kuin yrittää selittää kaikki turvapaikanhakijat rikollisiksi roistoiksi. Hänen varhaisemmasta aineistosta löytyy lausuntoja tiettyjen lähinnä islaminuskoisten olevan alempiarvoista kansallisuutta.
      Jussin tukimiehet etsivät juttuja lehdistä niiden tekemistä rikoksista ja jos Suomesta ei löydy niin niitä haetaan ulkomailta. Lukijalle syötetään sellaista kuvaa, että islaminuskoiset olisivat kaikki rikollisia ja maassa ei muita rikollisia olisikaan. Psykologia on tarkkaan harkittu. Jatkuva toisto jää ihmisten päähän ja propagandaan aletaan uskoa.
      Jussin puljua ei kiinnosta rikollisuus sinänsä lainkaan ja sen torjuminen. Bisnesrikollisuus, rikkaiden veronkierto, perisuomalaisten murhat, tapot, varkaudet ja niiden syyt eivät kiinnosta. Jussin puljua ei kiinnosta pakolaisuuden syyt. Heidät yksinkertaisesti leimataan elintasopakolaisiksi. Sotia, nälänhätää tai ongelmia pakolaisuuden takana ei olisi. Kierot islamilaiset tulisivat suomalaisen työmiehen pöytään ahneuttaan.
      Suvakit eivät voi sietää Jussin porukan ideologiaa. Se on takapuolesta. Suvakit eivät lähde hakkaamaan pakolaisia. Suvakit eivät hyväksy pakolaisten tekemiä rikoksia. He vaativat heitä niistä tuomiolle yhtä lailla kuin kantasuomalaisia rikollisia.

      • imekäähäntuosta

        "Suvakit eivät voi sietää Jussin porukan ideologiaa. Se on takapuolesta."
        Ss-suvakit ovat käsittäneet taas asiat aivan väärin... kyllä se on suvakkien ideologiajuoma, joka tulee takapuolesta:
        https://www.youtube.com/watch?v=dMBo2AvDRtI


    • Nuiva111
    • tyhmyyden.huippu

      Perussuomalaisten "suvaitsevaisuuslinjasta". Persujen kansanedustaja Olli Immonen vaatii Suomeen keskitysleirejä. Ulkomailta tulleet tulisi sijoittaa leireille. Mitä vastaa Timo Soini vai edustaako Immonen puolueen periaatetta.
      http://yle.fi/uutiset/olli_immonen_vaatii_turvapaikanhakijoiden_liikkumisoikeuden_rajoittamista/8644054?ref=leiki-uup

      Immosen kanta on yhtenevä Jussi Halla-ahon kanssa. Alempiarvoinen väestönosa - ei yhtäläisiä kansalaisoikeuksia. Ulkomaiden persupuolueet sijoittaisivat sinne Suomesta tulleet suomalaiset vankileireille. Näinkö se menee!
      Ehkä viisaampi olisi sijoittaa immoset kotiarestiin piikkilanka-aitauksen taakse.

      • suvakkieiviisastu

        Olli ja Jussi ovat viisaita ja reaalielämän päällekkin ymmärtäviä ihmisiä, sitä ei vain tyhmemmät näy vuosien saatossakaan huomaavan...
        Ja suuri enemmistö on näissä asioissa aivan eri linjoilla kuin nokkaansa pitemmälle katsomattomat suvakit.
        2.2.2016
        http://www.lansivayla.fi/blogi/360864-saaliksi-kay-tolkun-ihmisia
        -Mikä on pakko vanhuksille, on kohtuutonta turvapaikanhakijoille.
        Suomalainen sosiaaliturva perustuu siihen, että jokainen auttaa itseään viimeiseen euroon saakka. Vasta sen jälkeen saa apua yhteiskunnalta.
        Toimeentuloluukulla tarkastetaan kantasuomalaisen tulot, pankkitalletukset, käteisvarat ja muu omaisuus. Jos tuenhakija on pimittänyt varojaan esimerkiksi ulkomaiselle pankkitilille, tuet peritään takaisin.
        Palvelutaloissa asuvilta vanhuksilta peritään hoitomaksuihin lähes koko eläke. Käteen saa jäädä 120 euroa [eikä edes sitäkään] kuukaudessa henkilökohtaisiin menoihin kuten lääkkeisiin ja puhelinmaksuihin.

        Systeemi on niin ankara, että 96-vuotiaalta sokealta hoitokodin asukkaalta peritään Yle-vero, vaikka hän ei edes näe televisioruutua.

        Suomi kohtelee tolkullista väkeään tavalla, jonka useat kansanedustajat leimaavat pakolaisten osalta ihmisoikeuksien rikkomiseksi. Turvapaikanhakijoille pitäisi jakaa sosiaaliturvaa avokätisemmin kuin kantaväestölle?


      • suvakitärripurriraivona

      • hyväsale

        Presidentin puhe oli täysin oikea ja oikeassa paikassa. Jeesustelun aika on ohi.


      • p-ykälleterveisiä
        hyväsale kirjoitti:

        Presidentin puhe oli täysin oikea ja oikeassa paikassa. Jeesustelun aika on ohi.

        Ss-suvakeille nielemistä...
        3.2.2016
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454405792417.html
        "Lue presidentti Niinistön todella tiukka puhe sanasta sanaan"
        ...MUUTTOLIIKKEEN ongelma on syvä. Eurooppa, Suomi, länsimainen ajattelu ja arvomaailma - kaikki nämä ovat tulleet haastetuiksi.
        ...Maahanmuuttovirta Eurooppaan, myös Suomen osalta, on paljolti kansainvaellusta, siis muuta kuin välitöntä hätää pakenevaa. Kaikkien arvioiden mukaan ihmisvirta on tänä vuonna kasvussa. Tämä haastaa koko läntisen demokratian kyvyn auttaa. Ja haastaa eurooppalaisuuden rakenteet.
        ...Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanoa sanan "asylum", turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli.,...


      • kuinkassattuikaan
        p-ykälleterveisiä kirjoitti:

        Ss-suvakeille nielemistä...
        3.2.2016
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454405792417.html
        "Lue presidentti Niinistön todella tiukka puhe sanasta sanaan"
        ...MUUTTOLIIKKEEN ongelma on syvä. Eurooppa, Suomi, länsimainen ajattelu ja arvomaailma - kaikki nämä ovat tulleet haastetuiksi.
        ...Maahanmuuttovirta Eurooppaan, myös Suomen osalta, on paljolti kansainvaellusta, siis muuta kuin välitöntä hätää pakenevaa. Kaikkien arvioiden mukaan ihmisvirta on tänä vuonna kasvussa. Tämä haastaa koko läntisen demokratian kyvyn auttaa. Ja haastaa eurooppalaisuuden rakenteet.
        ...Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanoa sanan "asylum", turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli.,...

        "Sensuroiko Yle presidentin puheesta noin 1 minuutin ja 18 sekunttia?
        MV-lehti esittää videon, joka kattaa juuri tuon "hiljaisen" kohdan.":

        http://mvlehti.net/2016/02/03/sensuroiko-yle-presidentin-puheesta-noin-1-minuutin-ja-18-sekunttia/

        Ylen Areenalla oleva tallenne presidentin puheesta on kuunneltavissa täältä: http://areena.yle.fi/1-3167745.


    • lopultakin

      vihdoinkin järkimies pressana....

    • konkurssiovella

      Mitähän tulis jos tavja tai matkamara ois valtion peräsimessä?

    • tätäonpelätty

      Kantasuomalaisten ISIS toimii. Petäjäveden vastaanottokeskus on yritetty polttaa.
      http://yle.fi/uutiset/poliisi_mies_myontanyt_petajaveden_polttopulloiskun/8648697

      Tekijä on tunnustanut teon. Poliisi pitä rikosta vakavana murhapolttoyrityksenä. Vastannottokeskukseen on majoitettu kymmeniä lapsiperheitä.
      Jussi Halla-ahon propaganda ei ainakaan ole pyrkinyt estämään suomalaisten typerysten ryhtymisestä väkivallantekoihin. Voidaan varmuudella todeta että vihaviestintä edesauttaa väkivaltaan ryhtymistä. Se voi edesauttaa myös hädänalaisten radikalisoitumista. Vihaviestintä palvelee joka tapauksessa isänmaan etuja vastaan.

      • Ruotsiesikuvamme

        http://mvlehti.net/2016/02/04/ruotsin-poliisin-salainen-raportti-tukholman-vaarallisimmista-alueista-vuosi-julkisuuteen/

        Ruotsin kansallinen poliisin operatiivinen osasto (entinen National Criminal Investigation Department) on tehnyt tutkimuksen kaikkialla Ruotsissa.
        Tutkimus jakaa alueet kolmeen ryhmään:
        -Herkillä alueilla: Alueen alhainen sosioekonominen asema, jossa rikollisilla on vaikutusta paikalliseen yhteisöön.
        -Riskialueita: Alue, joka on kehittymässä vaaralliseksi.
        -Erityisen herkkä alue: Alue, joka tuottaa poliisille paljon vaivaa ja ponnisteluja ylläpitää lakia sekä järjestystä.
        Poliisi on tehnyt 52-sivuisen luettelon Ruotsissa, joista 15 on merkitty punaisella pahimpaan kategoriaan.

        Näillä alueilla rikoksia tapahtuu avoimesti ja lähes kukaan ei uskalla todistaa tapahtumia. Poliisi ei aina pääse alueille, vaikka tulee hälytys.

        [Esimerkki yhdestä jutussa käsitellyistä alueista]
        HALLUNDA / NORSBORG
        Asukasluku: 14080
        Taipumus puhua poliisille: Norsborgsin keskustaa kuvataan epävarmaksi. Halukkuus keskustella poliisin kanssa on alhainen tai olematon. Väkivallan uhreilla ja todistajilla väkivallan uhka.
        Poliisin toiminta: Poliisilla on lähes aina vähintään kaksi autoa partiossa, jossa pyritään suojaamaan poliisia iskuilta. Ilmaapiiriä kuvataan ilkeäksi ja vihamieliseksi.
        Ongelmat:
        • Poliisin analyysin mukaan Norsborgsin keskustassa harjoitetaan avoimesti huumekauppaa ja huumeiden saatavuus on suuri.
        • Paljon huijauksia, kiristystä, törkeitä ryöstöjä, velanperintää ja järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa.
        • Poliisilla on tiedossa, että jopa 12-13 vuotiaat kantavat mukanaan tuliaseita.
        • Autopalot ovat vakava ongelma. Pelkästään keväällä 2015 paloi noin 70 autoa ja useita rakennuksia Pohjois-Botkyrkassa.
        • Hemtjänstin kiinteistöyhtiöt, posti ja koko kunta on joutunut sopeuttamaan liiketoimintaansa. Esimerkiksi talonmiehet joutuvat käyttämään kypärää asukkaiden heitellessä satunnaisesti esineitää kohti parvekkeiltaan.
        • On myös näyttöä arveluttavasta vaikuttamisesta kunnallispolitiikassa, korruptiota, työnvälitystä sisäpiirille ja vakuutuspetoksia.
        • Södertäljessä ja Norsborgissa on muodostunut rikolliryhmä, jota kutsutaan Assyrian National Partyksi. Poliisilla vaikeuksia seurata tätä ryhmää huomaamatta. Rikollisverkosto ulottuu Irakiin ja Syyriaan.
        ,,.,,
        Yhden sekopään polttoisku EU-suomessa ei ansaitse sellaista hehkuttamista, mitä suvakit epätoivoisesti harrastavat.
        Polttopulloiskuntekijä tulee saamaan useamman vuoden vankeusrangaistuksen, mikäli todetaan syyntakeiseksi.
        Soisi matujenkin kohdalla rangaistuasteikon olevan samalla tasolla, nythän näin ei ole.
        ..,..
        http://mvlehti.net/2016/02/04/halla-aho-miten-miellyttaa-asutettavaa-maahanmuuttajaa/


      • suvakkieläähetkessä

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mtv-n-toimituspaallikko-avasi-niiniston-puhetta-presidentti-halusi-varoittaa-tulevasta/5721902
        Tilannekuva ei välttämättä ole kaikilla samanlainen kuin presidentillä – vieläkään, muistuttaa Ahtiainen.
        – Jos lukee ja katsoo ulkomaisia medioita ja seuraa, mitä Etelä- ja Keski-Euroopassa kirjoitetaan, on samanlaisen tilannekuvan muodostaa jo aikaisemmin. Varmaankin on niin, ettei silti edes 200:sta kansanedustajasta kaikki tällaista vaivaa näe.


    • kuritonsukupolvikuriin
      • 26v.suvakinkeski-ikä

    • outotie

      Täällä ei lähdetä matuja hakkaamaan. Ei nykyisiä eikä tulevia.

      • Ebolavaara

        hygienia ennenkaikkea...


    • pakeneheti

      Suopisuomalainen ISIS Sotkamossa.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020621079631_uu.shtml

      Kas kun Halla-ahon jengi ei ole kerinnyt varoittamaan vaarasta. Sotkamolainen mies kirveen kanssa riehumassa kadulla kansalaisten vaarana. Poliisi otti miehen kiinni ennen veritekojen syntymistä. Supisuomalainen on vaaraksi supisuomalaiselle. Minne hänet karkoittaneen!
      Suomalaiset ovat vaarassa suomalaisten toimesta. Minne voimme paeta.

      • kevyttäpuukkohippaa

        Oli sotkamolainen känniääliö.
        Ei riehunut kirveen kanssa.
        Poliisi ei mainitse veriteoista.
        "Karkoitettiin" putkaan selviämään.
        Asiaa tutkitaan "vain" toisen vahingoittamisen soveltuvan esineen ja vaarallisen esineen hallussapitona.

        Kantasuomalaisesta tehtiin kuitenkin väritetty poliisi- ja mediauutinen:

        POLIISI
        06.02.2016
        Oulu
        Hätäkeskukseen ilmoitettiin 6.2.2016 noin kello 13:00 Sotkamon Kievarintiellä ulkoalueella sekavasti käyttäytyvästä miehestä, jolla on kirves jalassa jossain pidikkeessä. Mies oli hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan uhkaillut suusanallisesti ulkopuolisia.
        Tehtävälle osallistui useampi Kainuun alueen poliisipartio. Ensimmäisenä paikalla saapunut Sotkamon poliisipartio havaitsi miehen menevän Kievarintiellä sivullisen yksityisasuntoon. Poliisipartio meni välittömästi asuntoon sisään ja otti miehen kiinni asunnon eteisestä. Maastokuviolliseen luotiliiviin pukeutuneella humalassa olleella miehellä oli vaatetuksessa näkyvillä kaksi kirvestä, kaasutoiminen ilmapistooli, puukko sekä taskussa teleskooppipatukka."
        Asiaa tutkitaan toisen vahingoittamisen soveltuvan esineen ja vaarallisen esineen hallussapitona.
        ,,.,,
        Mutta ulkomaalaistaustaisista ei kummoista juttua tehty, mitä nyt poliisi vähä havaintoja kaipailee... todellisesta murhayrityksestä:

        Poliisi kaipaa havaintoja puukotuksesta Vaasassa 1.2.2015
        02.02.2016
        Pohjanmaa
        Pohjanmaan poliisi tiedotti eilen Vaasassa klo 13-aikaan tapahtuneesta murhan yrityksestä. Vaasalainen mies puukotti entistä aviopuolisoaan Palokärjenkadulla Vaasassa. Nainen loukkaantui vakavasti ja on edelleen sairaalahoidossa. Epäilty ja uhri ovat ulkomaalaistaustaisia suomalaisia.
        Poliisi on selvittänyt, että epäilty ja uhri ovat matkustaneet samassa linja-autossa keskustasta Teeriniemelle, nousseet linja-autosta Teeriniemenkadulla klo 12.20-12.30, ja kävelleet joko yhdessä tai peräkkäin osoitteeseen Palokärjenkatu 3.
        Poliisi pyytää havaintoja epäillystä ja uhrista väliltä Teeriniemenkatu-Palokärjenkatu. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisille puh 050 381 9810 tai sähköpostiosoitteeseen [email protected]
        Pohjanmaan poliisi tiedotta tapauksesta seuraavan kerran perjantaina klo 10.00.

        05.02.2016
        Pohjanmaa
        Pohjanmaan käräjäoikeus on eilen Pohjanmaan poliisilaitoksen esityksestä vanginnut vaasalaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä. Tapauksen syytteen nostopäivä on 30.5.2016. Seuraava vangitsemisoikeudenkäynti asiassa on kahden viikon päästä.


    • total

      Supisuomalaisten ISIS riehui Rovaniemellä ravintolassa. Poliisi joutui puuttumaan asiaan. Valtiolle kahakasta syntyi suuri lasku. Jussi Halla-ahon tietotoimisto ei ole kommentoinut. Olivatko rähinöitsijät perussuomalaisia, siitä poliisi ei lausu mitään.
      Suomalaisen ISIKSEN aiheuttamat kustannukset valtiolle ovat mittavaa luokkaa. Sivulliset joutuvat usein vaaraan. Olisiko harkittava niiden maastakarkottamista!

    • verojakeidas

      Bisneseliitin ISIS kuppaa valtiota. On kupannut jo kauan. Eikö olisi syytä puuttua ongelmiin.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020721083299_uu.shtml

      Sipilä jutustaa muka tyhmänä, että Fortumin sähköverkon uusi omistaja yllättäen kiertää veroja. Se maksaa yritys- ja osinkoveroja tasan 1. 6 % siksi että varat makaavat Hollannissa veronkiertokeitaassa.
      Lipposen ja Vanhasen hallitukset edistivät "laillista" veronkiertoa. Sipilä takuulla tietää jujun. Raharosvopoliittinen ISIS "varastaa" valtiolta verotuloja. Seurauksena palkkaveroja kiristetään tai sotua leikataan.
      Halla-ahon jengi ei puutu supisuomalaiseen Verovaras-Isikseen. Rikkaiden veronkierron edistyminen uhkaa sosiaalisen valtion perusteita. Arvio veronkierron vaikutuksista kulkee 3 - 6 mrd vuosittain.

    • ohohmikäjuttu

      Suomen Uutiset on perussuomalaisten äänenkannattaja. Lehti syyllistyi aiheettomaan panetteluun.

      "Vahvistamattoman silminnäkijähavainnon mukaan kolme poliisia olisi seurannut jopa 40–50 ulkomaalaisen joukkoa Kolmen sepän patsaalta sisälle City centerin rakennukseen. Silminnäkijäksi esittäytynyt ihminen kirjoitti asiasta Facebook-profiilissaan.

      Näin kirjoitti Helsingin Sanomat eilisiltana melkein tapahtuneesta mellakoinnista, josta sosiaalisessa mediassa oli puhuttu monta päivää ja josta poliisi oli hankkinut tiedustelutietoja. Koska Helsingin Sanomien kokoisella lehdellä ei ollut varaa lähettää yhtä toimittajaa parin sadan metrin päähän, niin laitan oikeasti paikalla olleen henkilön eilen illalla noin klo 20 ottaman kuvan tapahtuneesta.

      Kuten eilen kerroin, niin kyseessä oli perussuomalaisten puoluelehti Suomen Uutisten keksimä vedätys. Jo kertaalleen peruttu ja ilmeisesti alkujaankin performanssimielessä perustettu feminismiä vastustavien miesten kokoontuminen muuttui lehden toimituksessa turvapaikahakijoiden suunnittelemaksi naisten joukkohäirinnäksi.

      Tällä valheella juoksutettiin useita medioita Yleä ja Helsingin Sanomia myöten ja poliisi tehosti valmiuttaan. Nyt kukaan ei oikein kehtaa myöntää menneensä halpaan, tulleensa petetyksi ja kerta kaikkiaan nolosti kusetetuksi. Siksi Helsingin Sanomatkin nostaa uutisessaan esille nimettömän ja tarkistamattoman Fb-päivityksen. Pakkohan siellä oli jotain tapahtua.

      No, eipä tapahtunut. Ei ollut maahanmuuttajia eikä edes naisvihamielisiä nössömiehiä. Tiedotusvälineet ja poliisi liukastuivat valheelliseen uutiseen ja katselevat nyt nolona ymärilleen. Näkikö joku? Kyllä, tällä kertaa jokainen näki.

      Poliisi voisi Suomen Uutisten lukemisen sijaan suunnata mielenkiintonsa vaikkapa Rajat kiinni-kansanliikkeen Facebook-ryhmään. Siellä on meneillään äänestys, jossa tiedustellaan ovatko polttopulloiskut hyväksyttävä tapa toimia. Yllättävän monen mielestä ovat. Tämä todellisuus on jo monta kertaa tapahtunut ja tapahtuu luultavasti vielä monta kertaa.

      Elämme merkillistä aikaa. Turvapaikanhakijoihin liittyvät huhut saavat kaikki varpailleen, mutta yllyttäminen heihin kohdistuviin rikoksiin on vain pahaa oloa ja paineiden purkamista.

      Nyt moni katsoo asiakseen linkittää minulle todisteeksi vasemmiston pahuudesta videon, jossa poliisi estää Suvi Auvista kuvaamasta Rajat kiinni -mielenosoitusta. Ei tarvitse, olen jo nähnyt sen. En ymmärrä, miksi kansalainen ei saa kuvata laillista mielenosoitusta ja julkisella paikalla virkaansa hoitavaa poliisia. Sitä ei mikään laki kiellä."
      http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/02/07/melkein-tapahtunut-todellisuus/

      Eipä ole Halla-ahon/Immosen väki tuonut oikaisua puolueensa poskettomaan valehteluun. Asia on vakava. Hallituksen tulisi puuttua "Suomen Uutisten" isismäiseen propagandaan. Katupartioliike hakee kyselyn avulla oikeutusta polttopulloiskuille vastaanootokeskuksiin!!!!!! Tiedämme, että ongelmia on ja niihin tulisi saada pureutua tosiasioiden pohjalla.

    • suvakit_eivät_ole_me

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454820574261.html
      Kouvolalainen lääkäri Ashraf varoittaa Suomea lepsuudesta turvapaikanhakijoiden suhteen: ”Puhuminen ei riitä”
      Egyptiläislähtöinen Ashraf Benyamin haluaa karkottaa rikoksia tekevät ulkomaalaiset ja lakkauttaa koko nykyisen turvapaikkajärjestelmän.
      ,,.,,
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/taytta-asiaa-sata-suomalaista-kertoo-nakemyksensa-niiniston-puheesta/5725990
      [Tutkimus tehtiin 3.2.-5.2. 2016 välisenä aikana. Verkkopaneelissa oli 1234 vastaajaa]
      -Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puhe saa MTV:n kyselyssä ylivoimaisen hyväksynnän suomalaisilta. Lähes yhdeksän kymmenestä vastaajasta oli presidentin ajatuksista täysin samaa tai samaa mieltä.

      • Huolestunut_kansalainen

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1647

        Kannattaa tsekata ja tukea tärkeää aloitetta. Mitä tässä muutakaan toistaiseksi voi :( Sitä paitsi, tuolta suvakki ei saa nillitettyä mielipidettäsi pois mitenkään.

        Kansalaisaloitteella voi vaikuttaa lainsäädäntöön

        Äänioikeutettu Suomen kansalainen voi tehdä kansalaisaloitteen. Kansalaisaloitteella

        ehdotetaan uutta lakia
        muutosta olemassaolevaan lakiin tai
        olemassaolevan kumoamista
        Kansalaisaloite etenee eduskunnan käsiteltäväksi, jos se on kerännyt vähintään 50 000 kannatusilmoitusta kuuden kuukauden kuluessa.


      • Huolestunut_kansalainen

        Tee hyvä työ ja levitä kansalaisaloitteen linkkiä. Vielä ei ole liian myöhäistä vaikuttaa.


    • suvakki3

      Kainuun Sanomat 6.2. 2 016. Onko katupartioliike supisuomalaisen ISIKSEN alkio? Matkailuyrittäjät huolissaan mahdollisesta turistikadosta.
      Ulkomaalaiset suuret uutistoimistot ovat kiinnostuneita Suomessa muokkautuvasta ulkomaalaisvihasta. Uutistoimistot kertovat laajasti katupartioista. Uutisissa kerrotaan totuudenmukaisesti katupartioissa olevan paljon väkivalta- ja muita rikollisia. Brittiläinen Daily Mail kertoo katupartiolaisten natsisympatioista ja muslimivastaisuudesta. Lehti ei valehtele. mv-lehden sivuilla katupartiolaiset kehuvat näin itseään avoimesti. Lehti on haastatellut katupartiolaisia itseään. Katupartioliike aikoo suorittaa maassa etnisiä puhdistuksia tai niiden päämäärä on tämä. Etnisten puhdistusten tarkoitus on pysyttää supisuomalaiset puhtaana "väärästä" verenperinnöstä. Puhdistukset koskisivat silloin myös mm. venäläisiä, thaimaalaisia, filippiiniläisiä puolisoita, joista ulkolainen olisi karkoituslistalla.
      Suomalaisten matkailuyritysten taholla ollaan huolestuneita. Soldiers of Odinin jäsenten rasistiset rotuopit ja islaminuskoisten panettelu heikentää Suomen mainetta turistikohteena. Katupartiot levittävät kärjistettyjä näkemyksiä turvapaikanhakijoista paatuneina rikollisina. Kemissä vuosia ollut vastaanottokeskus ei kuitenkaan ole lisännyt kaupungissa rikollisuutta.

      Jussi Halla-ahon ja Olli Immosen (molemmat persuja) ja Jussin perustaman hommafoorumin opit näkyvät selvästi katupartiotoimminnassa. Tietyllä tavalla toimet liittyvät yhteen pahamaineisten suojeluskuntien oppien kanssa. Lähi-idän sotien seurauksien huumassa hyvin epäilyttyvät piirivät toimivat isänmaan etujen vastaisesti ja kohdistavat vihansa täysin väärään kohteeseen.

      • kirkonpolttajanveli

        Kainuun Sanomat, Sonta Siioni - suvakkien oma äänenkannattaja.


      • eroakirkostaheti
        kirkonpolttajanveli kirjoitti:

        Kainuun Sanomat, Sonta Siioni - suvakkien oma äänenkannattaja.

        http://www.karprint.fi/assets/kan_sis_premi/LU_premi.pdf
        Riuttarannan vastaanottokeskus karkotti vihtiläisiä kirkosta
        Lähes 400 vihtiläistä erosi kirkon jäsenyydestä
        ..,..
        Ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin...


    • aitofinnit.rikoksessa

      Aitosuomalainen ISIS iski jälleen.
      Vuosi sitten huhtikuussa 3 aitosuomalaista miestä raiskasi aitosuomalaisen miehen Vihdissä. Uhri alistettiin köysi kaulassa.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020921091504_uu.shtml
      Lehti ei paljasta viiteryhmää eikä liioin esitä vaatimuksia viiteryhmän karkottamista.
      Puskaradion mukaan taustalla on aitosuomalainen uskonnollispoliittinen ryhmä. Olli Immosen rotuopillinen sisu-järjestö vaikenemisellaan antaa hyväksynnän..... .

      Iltalehden mukaan kyseessä on vakava rikos ja rikolliset ovat tuomiolla. Odotamme mielenkiinnolla, mitä etnistä väestöryhmää immoslaiset vaativat karkotettavaksi. Mitä sanoo osin rikollisistakin koostetut "Odinin soturit" katupartiot.

      • Holodomorhomo

        Kiinnostas tietää minkälainen korpikommari siellä ruuduntakana linkittelee näitä uutisia suomalaisista ISIS-taistelijoista :D taitaa suu vaahdota samalla tavalla kuin vesikauhuisella rakilla


      • strohs
        Holodomorhomo kirjoitti:

        Kiinnostas tietää minkälainen korpikommari siellä ruuduntakana linkittelee näitä uutisia suomalaisista ISIS-taistelijoista :D taitaa suu vaahdota samalla tavalla kuin vesikauhuisella rakilla

        Katupartioliike, jolla on yhteydet Olli Immosen liikeeseen "Suomi aitosuomalaisille", on lähtöisin rikoksista tuomittuihin kansalaisista ja kerää joukkoonsa sellaisia. Näin on mm. Kajaanissa. Mitä vastaat? Liike haluaa kumota vapaan matkustuksen ja puhdistaa Suomen vääräetnisistä. Suomussalmelta poistuisi satoja maahantulijoita. Mitä vastaat?


    • jokseenkintavallista

      9.2.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454990672789.html
      ..Miehet tuomittiin jo käräjillä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Helsingin hovioikeus kuitenkin piti raiskausta törkeänä ja korotti rangaistuksia tuntuvasti.

    • perssskule
      • mitäsläksi

      • Realistinenihminen

        Mitäsläksi nimimerkille. Mitä oikein ajattelet, kun kirjoitat tuollaista. Olet tosi ajattelematon. Nuo kaksi täysi-ikäistä olivat ulkomaalasitaustaisia ja käytännössä olivat pakottaneet suomalaisen pojan tuohon tekoon. Kirjoituksesi perusteella saa käsityksen, että ainoastaan suomalainen on syyllinen.

        Suurin osa tästäkin ketjusta on täysin typerää kirjoittelua puolin ja toisin. Kaikkein typerin kirjoittaja on tämä yksi ja sama henkilö, joka käyttää eri nimimerkkejä ja mollaa kirjoituksissaan suomalaisia monin tavoin. Lisäksi hän kirjoittaa mitä sattuu persuista ja katupartioista jne. Itse en hyväksy väkivaltaa missään muodossa enkä myöskään rasismia. Ihmisten pitää mielestäni kunnioittaa toisiaan, vaikka heillä on erilaisia mielipiteitä.


      • ootsäsokee
        Realistinenihminen kirjoitti:

        Mitäsläksi nimimerkille. Mitä oikein ajattelet, kun kirjoitat tuollaista. Olet tosi ajattelematon. Nuo kaksi täysi-ikäistä olivat ulkomaalasitaustaisia ja käytännössä olivat pakottaneet suomalaisen pojan tuohon tekoon. Kirjoituksesi perusteella saa käsityksen, että ainoastaan suomalainen on syyllinen.

        Suurin osa tästäkin ketjusta on täysin typerää kirjoittelua puolin ja toisin. Kaikkein typerin kirjoittaja on tämä yksi ja sama henkilö, joka käyttää eri nimimerkkejä ja mollaa kirjoituksissaan suomalaisia monin tavoin. Lisäksi hän kirjoittaa mitä sattuu persuista ja katupartioista jne. Itse en hyväksy väkivaltaa missään muodossa enkä myöskään rasismia. Ihmisten pitää mielestäni kunnioittaa toisiaan, vaikka heillä on erilaisia mielipiteitä.

        Eihän tuo ole privaattikirjoitusta vaan Iltalehdestä kopioitua tekstiä.


      • Realistinenihminen
        ootsäsokee kirjoitti:

        Eihän tuo ole privaattikirjoitusta vaan Iltalehdestä kopioitua tekstiä.

        En ole sokea. Tuossa mitäläksin kirjoittamassa osiossa ei mainita muusta, kuin suomalasien nuorukaisen osuudesta ja neljännestä henkilöstä, jonka syytteet hylättiin. Linkeissä toki asia kerrotaan oikein. Et taida itse ymmärtää, mitä luet.


    • fsec

      Raiskaus, hyväksikäyttö, varkaus, petos kaikki ovat rikoksia tekivätpä niitä ketkä tahansa tai vaikkapa porukka joka koostuu monesta kansallisuudesta. Jokaisessa Suomen ulkopuolisessa maassa tehdään rikoksia. Suomessa tehdään paljon kaikenlaisia rikoksia aitosuomalaisten ja ulkomailta tulleiden taholta. Esim. huumeliigat ovat pääsääntöisesti monikansallisia "yrityksiä". Rikosten tutkinnan ja ehkäisyn määrärahojen vähentäminen on väärin. Rikollisista kootut jengit eivät ole luotettavia valvomaan järjestystä.

    • berttil
    • poliisi_pahin_suvakki

      22.1.2016
      http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/01/22/perimmainen-syy/
      ...Muistatteko vielä, miten joulukuun puolivälissä uutisoitiin kolmen turvapaikanhakijan ahdistelleen kahta vihtiläistä tyttöä monin eri tavoin keskellä kirkasta päivää? Se oli suuri uutinen ja herätti lynkkausmielialaa vähän kaikkialla.
      ...Nyt tapaus on osoittautunut perättömäksi. Poliisi kertoo, että turvakameran kuvien mukaan tytöt hakeutuivat itse miesten juttusille eivätkä nämä millään tavalla ahdistelleet heitä, saati että olisivat yrittäneet ostaa seksiä tai peräti yrittäneet raiskata.
      Nuoret keksivät joskus tarinoita, mutta tällaisten juttujen sepittäminen on vaarallista. Ensinnäkin se on vaarallista yleisen ilmapiirin takia ja toiseksi siitä voi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen. Poliisi ei kaipaa yhtään keksittyä tapausta, koska sillä on tutkittavana ihan oikeasti tapahtuneitakin.

      ...Vihdin vastaanottokeskus ja tämä keksitty tapaus lienevät innoittaneet vihtiläisiä julleja perustaamaan naisia suojelevan Soldiers of Odin -järjestön kannattajaporukan.,..
      ,,.,,
      11.2.2016
      http://itsenainensuomi2015.fi/lasten-seksuaalinen-ahdistelu-vihdissa-korjauspyynto-medialle-uutisoinnista/
      ...Uutisessa väitettiin, ettei Vihdissä tapahtunut lasten seksuaalista ahdistelua. Jutussa lainattiin tapauksen tutkinnanjohtajaa rikoskomisario Rauli Salosta Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta. Salonen on jostain syystä antanut medialle lausuntoja epäiltyjen syyttömyydestä ja uhrien valehtelusta tilanteessa, jossa juttu kuitenkin oli vasta syyttäjällä syyteharkinnassa.
      Salosen lausunnosta ilmenee myös, että hän oli tutkinnassa ohittanut uhrien lausunnot rikospaikan osalta. Yleisessä tiedossa Vihdissä oli (ja asia käy ilmi jo äidin marraskuussa antamassa haastattelussa, joka ylempänä), että ahdistelu tapahtui vasta marketin edustan juttelun jälkeen, kun tytöt lähtivät kävelemään pois. Rikospaikalla ei ole kameravalvontaa.
      Vihdin Uutisista lapsia koskeva väärä tieto lähti leviämään nopeasti koko Suomen mediakenttään. Tuntui, että uhreja syyttävä ja syyllistävä ja turvapaikanhakijoiden syyttömyyttä korostava väärä tieto oli mediakentälle mieluinen.
      ...Myös monet suvaitsevaiset blogistit ja facebook-kirjoittelijat riepottelivat vihtiläistyttöjä erittäin ikävään sävyyn väärän tiedon leviämisen jälkeen. Yksi räikeimmistä oli Saku Timonen, jonka Uuninpankkopoika-blogi on hyvin luettu näissä turvapaikanhakijakeskusteluissa. Timonen vaati alaikäisille vihtiläisille tytöille jopa rangaistusta väärästä ilmiannosta...,..
      ...Nettilehtensä vuoksi eniten virheellisen uutisen lähteenä mainittu Vihdin Uutiset kieltäytyi itsepintaisesti melkein kolme viikkoa julkaisemasta minkäänlaista korjaavaa uutista aiheesta.
      ...Syyttäjän päätös asiassa ja poliisihallituksen tutkinta [rikoskomisario] Salosen väärinkäytöksistä ovat vielä kesken.
      Alaikäisten jo kertaalleen uhreiksi joutuneiden tyttöjen maineen puhdistamiseksi toivotaan mediakentän kuitenkin kantavan vastuunsa ja uutisoivan väärän informaation korjaava uutinen asian tämän hetken tilanteesta jo nyt.,...

      • saadaanko_oikeutta

        HUOMIOI AIKA!:

        13.04.2016

        http://mvlehti.net/2016/04/13/tutkinta-vihdin-tyttojen-ahdistelun-tutkinnanjohtajasta-komisario-rauli-salosesta/

        Salosen lausunnosta ilmenee myös, että hän oli tutkinnassa ohittanut uhrien lausunnot rikospaikan osalta.
        Yleisessä tiedossa Vihdissä oli (ja asia käy ilmi jo äidin marraskuussa antamassa haastattelussa, joka ylempänä), että ahdistelu tapahtui vasta marketin edustan juttelun jälkeen, kun tytöt lähtivät kävelemään pois. Rikospaikalla ei ole kameravalvontaa.

        Vihdin Uutisista lapsia koskeva väärä tieto lähti leviämään nopeasti koko Suomen mediakenttään.
        Tuntui, että uhreja syyttävä ja syyllistävä ja turvapaikanhakijoiden syyttömyyttä korostava väärä tieto oli mediakentälle mieluinen. Valtalehdet Helsingin Sanomia myöten toistelivat Vihdin Uutiset lähteenään mainiten virheellisestä uutista

        Kihlakunnansyyttäjä Saila Tuomala on nostanut syytteen kahta Vihtiin sijoitettua miespuolista turvapaikanhakijaa vastaan.

        Toisen vastaajan osalta rikosnimikkeinä on kaksi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja toisen osalta kaksi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sekä kaksi seksuaalipalvelujen ostamisen yritystä nuorelta.

        Asiaan liittyy myös poliisihallituksen tutkinta Vihdin tyttöjen ahdistelun tutkinnanjohtajasta komisario Rauli Salosesta.
        Salonen antoi seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneista lapsista väärää tietoa julkisuuteen 21.1.2016 heidät valehtelijoiksi leimaten tilanteessa, jossa asia oli jo ollut syyttäjällä syyteharkinnassa 1.12. lähtien.

        Poliisin oikeusyksikkö jatkaa tutkintaa Salosesta, josta kanneltiin poliisihallitukseen.


    • nabell

      Jos jostain asiasta uutisoidaan, tulee uutisoida totuudenmukaisesti. Mainitussa tapauksessa toisen tytön äiti korosti ettei hän ole rasisti vaan hän kertoo asian niin kuin se oli.
      Sellaiset uutiset ovat vääriä, joissa kerrotaan jonkun etnisen väestöryhmän olevan erityisen rikollisia tai pahansuopia. Hiljan oli perussuomalaisten lehdessä täysin omasta päästä keksitty raiskaus mamun tekemänä eikä sellaista voi hyväksyä. Jussi Halla-aho esitti muutama päivä sitten televisiossa valheellista tietoa turvapaikanhakijoista. Sisäministeriö ansiokkaasti korjasi väärät väitteet verekseltään.
      Totuudessa tulee pysyä asiassa kuin asiassa.

      • kyllänebellitietää

        nebell = tyypillinen suvakkitrolli. ei mitään faktaa vaan omaa htt:n uutista laittaa uskonvahvistukseksi kanssasisarilleen.


    • l.nipsu
      • samallamitalla

        16.2.2016
        Työntekijät, asiakkaat ja viranomaiset ovat kirjelmöineet muun muassa turvapaikanhakijoiden epäammattimaisesta kohtelusta ja terveydenhuollon puutteista.
        Luona Oy:n linjauksiin kuuluu, ettei mediaa päästetä vierailulle yhtiön vastaanottokeskuksiin.
        http://yle.fi/uutiset/luonan_tyontekijat_vastaanottokeskusten_arjesta_bisnesta_ihmisoikeuksien_kustannuksella/8667593
        Luonan vastaanottokeskukset ovat suuria, useiden satojen turvapaikanhakijoiden majoitusyksiköitä, joten monessa vastaanottokeskuksessa tulisi työskennellä 2–4 terveydenhoitajaa.

        Luonan toimitusjohtaja Milja Saksi kertoi aiemmin Ylelle, että suositukset tulivat yhtiön tietoon viikko pari sitten.

        Työntekijöiden mukaan tämä ei pidä paikkansa.
        – Henkilöstömitoitustaulukko oli kiinnitettynä vastaanottokeskuksen toimiston seinälle jo syksyllä, yksi työntekijöistä kertoo.


    • yksitt.tapaus_xxx
    • rikastatapakulttuuria
      • asialinja

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/ts-mies-kaytti-lasta-hyvaksi-9-vuotta-7-5-vuotta-vankeutta/487787
        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/mies-kaytti-lasta-vuosia-seksuaalisesti-hyvakseen-nelja-vuotta-vankeutta/5706252

        Linkeissä kerrotaan lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Jos kyseessä olisi ulkomaalainen, se mainittaisiin. Teot ovat aitosuomalaisten miesten tekoja. Jos kaikki aitosuomalaisten seksuaalirikokset uutisoitaisiin, viikottainen lista olisi pitkä.
        Seksuaalirikos on yhtä paha tekipä sen kuka tahansa ja joutaisi tiilenpäitä lukemaan.
        Tietyn aitosuomalaisen kristillisen uskonlahkon piiristä on paljastunut erityisen paljon lasten, sekä poikien että tyttöjen, hyväksikäyttöä.
        Halla-ahon porukoilta voisi odottaa että he toimivat kaikkea rikollisuutta vastaan ihonväriin katsomatta. Varkauksia, bisnesrikollisuutta, väkivaltaa vastaan seksuaalirikollisuus mukaanlukien.


    • ei-hyvältä-näytä

      Nyt on mediassa alettu näköjään suomaisten outouden markkinointi; "Maahanmuuttajille kerrotaan suomalaisten oudoista tavoista"

      Näin se homma menee, ME suomalaiset olemmkin outoja, nämä sianpelkoiset, naisia alistavat ja vaatepäällä uijat eivät.
      Paljonko meidän täytyy muuttua?, kyseltiin syksyllä keksutelutilaisuudessa. Näköjään aika paljon.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022421165422_uu.shtml

    • hiekkadyyninhuippu

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001125698.html
      ...Isisin kynsistä vapautetun teinitytön suomalaissyntyinen isoisä kertoo Aftonbladet-lehdelle, että tyttö alkoi lintsata koulusta tavattuaan hänet ulkomaille houkutelleen poikaystävän.
      Hänen mukaansa kaikki oli hyvin, ennen kuin tyttö tapasi hänet ulkomaille houkutelleen poikaystävän.
      – Luulisin, että se oli vuonna 2014. Silloin hän alkoi pinnata koulusta ja matkusti koko ajan Göteborgiin.
      Tyttö itse on aiemmin kertonut, että poikaystävä halusi liittyä Isisiin ja ottaa hänet mukaansa. Kevätkesällä 2015 pari matkusti tytön kertoman mukaan ensin Tanskaan, sitten Saksaan ja lopulta Turkin ja Syyrian rajalle. Isoisä uskoo, että tytöllä ei ollut aavistustakaan siitä, millaisen riskin hän otti lähtiessään.
      – Useimmat nuoret tytöt eivät katso uutisia. Hän ei varmastikaan tiennyt, mitä hän oli tekemässä, hän sanoo.
      Isoisän mukaan vanhemmat olivat tyttärensä kohtalosta niin huolissaan, että joutuivat hakemaan sairaslomaa. Puhetta oli myös siitä, että sukulaiset lähtisivät noutamaan tyttöä takaisin.
      Isoisä vahvistaa tiedon siitä, että tyttö on synnyttänyt poikalapsen ollessaan Isisin hallussa.

    • suvakitpeukuttaa
      • pitäydy.todessa

        Suomalaiset suvakit eivät ole järjestäneet sotia arabimaihin eikä niinollen Isistäkään. Suvakeilla ei ole osaa eikä arpaa valtavaan kansainvaelluksen syihin. Bisnesliigat rahastavat maahantulolla. Tanska kerää rajalla loput varat, jos niitä enää on. Bisnesliigat vievät höyrähtäneitä Isiksen luo Euroopasta.


    • änämä

      Islaminuskoiset aikovat Norjassa perustaa omat katupartiot suojellakseen omiaan Suomesta Norjaan rantautuneelta ismmoslaiselta katupartioliikkeeltä.
      http://yle.fi/uutiset/vg_norjan_islamistit_perustivat_katupartion_vastineeksi_soldiers_of_odinille__tunnuksena_isisin_lippu/8701327

      Milloin Suomessa vastaava. Maahan tulleilla lienee oikeus olla pelkäämättä hakkaamista tai asuintilojensa hävittämistä.
      Luterilainen kirkko on tiettävästi saanut julmia uhkauksia "Rajat kiinni" liikkeeltä. Liike noudattaa immoslaisia (Suomen Sisu, persut) näkemyksiä ulkomaalaisista toisarvoisina ihmisinä.

    • kanojenkakkaravinteena
    • tuna

      Syntyperäinen natsi-ideologiaan hurahtanut Breivik joukkomurhasi 77 syntyperäistä norjalaista. Hän valittaa että häntä kohdellaan vankilassa rikollisena!!
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030321211582_ul.shtml

      Ruotsissa uusnatsit ovat esiintyneet toisenlaisten ihmisten suhteen väkivaltaisesti. Toivottavasti Suomessa otetaan väkivaltarikolliset kiinni ihonväriin katsomatta verekseltään.
      Olli Immosen (ps) rasistisista näkemyksistä riippumatta olemme silti tavallisia ihmiskuntaan kuuluvia kansalaisia olipa meillä nenä tai korva missä asennossa tahansa.

    • mummukinhaluaa
    • kuka.on.konna

      "Jos maahanmuuttajan tekemä raiskaus tekee kaikista maahanmuuttajista raiskaajia, niin Pekka-Eric Auvisen ja Matti Juhani Saaren tekemät koulusurmat tekisivät meistä valkoisista suomalaisista miehistä pahimman luokan terroristeja.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030421217139_uu.shtml

      Viittaan viestiin Breivikistä. Jos maahanmuuttaja tekee rikoksen niin kristinuskoinen norjalainen joukkomurhaaja Breivik tekee kaikista etnisistä norjalaisista terroristeja. Breivik tekee myös kaikista kristityistä terroristeja. Immoslaisten perussuomalaisten logiikan mukaan näin on. Kristinuskoiset tekevät valtavasti rikoksia Suomessa. Immoslogiikan mukaan kristityt olisivat jokainen yksilö rikollisia! Totuus lienee muualla - rikollinen lienee rikollinen eikä ne jotka eivät tee rikoksia.

      • ajakuva

        Kyllä minulla kristittynä on silti parempi tapella näiden muiden kristittyjen kanssa, en tule leimatuksi rasistiksi puolustaessani koskemattomuttani, omaisuutani tai oikeuksiani. Olen tasavertaisessa asemassa suhteessa vastapuoleen.
        Jos puolustaudun islaminuskoista vastaan, tulen tuomituksi rasistiksi. Näin se vaan menee nykyajan maailmassa. Tulen tuomituksi suomalaiskristillisten arvomaailman takia.
        Islam ei ole rauhanuskonto niin kuin me kristityt rauhan ymmärrämme. Tämä eroavaisuus ja fakta löytyy lukemalla niin Raamattua kuin koraania.
        Toivon jokaisen lukevan nuo, koska näistä näissä asioissa pohimmiltaan on kysymys.


      • kuka.on.konna
        ajakuva kirjoitti:

        Kyllä minulla kristittynä on silti parempi tapella näiden muiden kristittyjen kanssa, en tule leimatuksi rasistiksi puolustaessani koskemattomuttani, omaisuutani tai oikeuksiani. Olen tasavertaisessa asemassa suhteessa vastapuoleen.
        Jos puolustaudun islaminuskoista vastaan, tulen tuomituksi rasistiksi. Näin se vaan menee nykyajan maailmassa. Tulen tuomituksi suomalaiskristillisten arvomaailman takia.
        Islam ei ole rauhanuskonto niin kuin me kristityt rauhan ymmärrämme. Tämä eroavaisuus ja fakta löytyy lukemalla niin Raamattua kuin koraania.
        Toivon jokaisen lukevan nuo, koska näistä näissä asioissa pohimmiltaan on kysymys.

        Raamattu ja koraani rinnakkain.
        Hyvässä moraalissa ja eettisyydessä raamattu häviää kirkkaasti. Väkivaltaan kehottamisessa ja mainittujen kirjojen jumalien väkivaltaisuuden asteessa raamattu voittaa kirkkaasti.
        Raamattu kehottaa tuhoamaan sodassa ei vain kaikkia vastapuolen sotilaita vaan myös naiset, lapset, kaikki siiivilit ja lisäksi eläimet ja asutukset maan tasalle. Koraani kehottaa sotimaan pelkäämättä vääräuskoisia vastaan.
        Raamattu tarjoaa ihmiskunnan tulevaisuudeksi Jeesuksen armeijaa tuhoamaan elämän edellytykset maapallolta. Koraanissa ei ole raamatun Ilmestyskirjan kaltaista ihmiskunnan tuhoamissotaa.
        Molempien uskontojen (kristinusko, islam) jumalat lupaavat toimittaa vääräuskoiset kiehuvaan pikipataan kuolemansa jälkeen. Raamatun heprealaisten jumala (VT) lähettää kuolleet tuonelaan ketään erikoisemmin kiusaamatta kuolemansa jälkeen.

        Kaikkien kolmen uskonnon jumalien oppi maailmasta ja ihmisistä on houreellista sepustusta ja moraaliltaan käyttökelvotonta. Koraani kirjana on siistein, jos niin voi sanoa. Kristittyjen vaiko heprealaisten jumala olisi julmin joukkomurhaaja, on vaikea sanoa. Kristittyjen jumala vainoaa kansalaisia vielä kuoleman jälkeenkin. Heprealaisten jumala kehottaa julmiin tekoihin ihmisten elinaikana.
        Kristittyjen ja muslimien jumalien oppi perustuu yli-ihmisoppiin. Uskovat olisivat etuoikeutettuja ja vääräuskoiset tai uskonnottomat saastaa.
        Kaikkien kolmen jumalan oppi vääristää ihmisten psyykettä terveestä ja normaalista suhtautumisesta kanssaeläjiin epänormaaliksi kyräilyksi.
        Moraali tulee rakentaa reaalisten ihmissuhteiden pohjalle irti houreellisista uskomuksista.


      • suvakkipuuma
        ajakuva kirjoitti:

        Kyllä minulla kristittynä on silti parempi tapella näiden muiden kristittyjen kanssa, en tule leimatuksi rasistiksi puolustaessani koskemattomuttani, omaisuutani tai oikeuksiani. Olen tasavertaisessa asemassa suhteessa vastapuoleen.
        Jos puolustaudun islaminuskoista vastaan, tulen tuomituksi rasistiksi. Näin se vaan menee nykyajan maailmassa. Tulen tuomituksi suomalaiskristillisten arvomaailman takia.
        Islam ei ole rauhanuskonto niin kuin me kristityt rauhan ymmärrämme. Tämä eroavaisuus ja fakta löytyy lukemalla niin Raamattua kuin koraania.
        Toivon jokaisen lukevan nuo, koska näistä näissä asioissa pohimmiltaan on kysymys.

        "Kyllä minulla kristittynä on silti parempi tapella näiden muiden kristittyjen kanssa,...
        http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/pahoinpitelija-loi-tuopilla-paahan/


      • ajankuva
        kuka.on.konna kirjoitti:

        Raamattu ja koraani rinnakkain.
        Hyvässä moraalissa ja eettisyydessä raamattu häviää kirkkaasti. Väkivaltaan kehottamisessa ja mainittujen kirjojen jumalien väkivaltaisuuden asteessa raamattu voittaa kirkkaasti.
        Raamattu kehottaa tuhoamaan sodassa ei vain kaikkia vastapuolen sotilaita vaan myös naiset, lapset, kaikki siiivilit ja lisäksi eläimet ja asutukset maan tasalle. Koraani kehottaa sotimaan pelkäämättä vääräuskoisia vastaan.
        Raamattu tarjoaa ihmiskunnan tulevaisuudeksi Jeesuksen armeijaa tuhoamaan elämän edellytykset maapallolta. Koraanissa ei ole raamatun Ilmestyskirjan kaltaista ihmiskunnan tuhoamissotaa.
        Molempien uskontojen (kristinusko, islam) jumalat lupaavat toimittaa vääräuskoiset kiehuvaan pikipataan kuolemansa jälkeen. Raamatun heprealaisten jumala (VT) lähettää kuolleet tuonelaan ketään erikoisemmin kiusaamatta kuolemansa jälkeen.

        Kaikkien kolmen uskonnon jumalien oppi maailmasta ja ihmisistä on houreellista sepustusta ja moraaliltaan käyttökelvotonta. Koraani kirjana on siistein, jos niin voi sanoa. Kristittyjen vaiko heprealaisten jumala olisi julmin joukkomurhaaja, on vaikea sanoa. Kristittyjen jumala vainoaa kansalaisia vielä kuoleman jälkeenkin. Heprealaisten jumala kehottaa julmiin tekoihin ihmisten elinaikana.
        Kristittyjen ja muslimien jumalien oppi perustuu yli-ihmisoppiin. Uskovat olisivat etuoikeutettuja ja vääräuskoiset tai uskonnottomat saastaa.
        Kaikkien kolmen jumalan oppi vääristää ihmisten psyykettä terveestä ja normaalista suhtautumisesta kanssaeläjiin epänormaaliksi kyräilyksi.
        Moraali tulee rakentaa reaalisten ihmissuhteiden pohjalle irti houreellisista uskomuksista.

        Niinpä. Me olemme kristitty kansa, valtion nojaa voimakkaasti kristillisiin arvoihin. Tulijat edustavat toista uskoa ja heidän uskonsa nojaa meidän maallistunutta kristinuskoa voimakkaammin uskonnosta ja Koraanista kumpuaviin lakeihin ja käyttäytymismalleihin. Koraani on heidän ylin lakinsa, ei Suomen tai muidenkaan maiden laki..
        Islamissa ei ole mm. sijaa naisen tasapuoliselle asemalle. Vaikka meidän kiristillisen uskomme peruskirja Raamattu julistaa Paavalin korinttolaiskirjeessä: "nainen vaietkoon seurakunnassa", niin Suomessa jopa piispana toimii nainen. Onko yhden yhdessäkään moskeijassa imaamina naista?
        Kaikkialla maailmassa minne massavalelluksen seurauksena on islam levittäytynyt, on islamilla ollut pahoja ongelmia sopeutua vaillitseviin käyttäytymis- ja yhteiskuntanormeihin mikäli ne ovat olleet muita kuin islamiin pohjautuvia. Miten Suomeen saapuvat poikkeaisivat tästä joukosta?


      • kuka.on.konna
        ajankuva kirjoitti:

        Niinpä. Me olemme kristitty kansa, valtion nojaa voimakkaasti kristillisiin arvoihin. Tulijat edustavat toista uskoa ja heidän uskonsa nojaa meidän maallistunutta kristinuskoa voimakkaammin uskonnosta ja Koraanista kumpuaviin lakeihin ja käyttäytymismalleihin. Koraani on heidän ylin lakinsa, ei Suomen tai muidenkaan maiden laki..
        Islamissa ei ole mm. sijaa naisen tasapuoliselle asemalle. Vaikka meidän kiristillisen uskomme peruskirja Raamattu julistaa Paavalin korinttolaiskirjeessä: "nainen vaietkoon seurakunnassa", niin Suomessa jopa piispana toimii nainen. Onko yhden yhdessäkään moskeijassa imaamina naista?
        Kaikkialla maailmassa minne massavalelluksen seurauksena on islam levittäytynyt, on islamilla ollut pahoja ongelmia sopeutua vaillitseviin käyttäytymis- ja yhteiskuntanormeihin mikäli ne ovat olleet muita kuin islamiin pohjautuvia. Miten Suomeen saapuvat poikkeaisivat tästä joukosta?

        Aivan totta. Sekä koraani että raamattu ovat nihilistejä oppeja. Molempien kirjojen nimissä on tehty suuresti pahoja tekoja. Monissa arabimaissa yhteiskunnallinen kehitys on jäljessä Euroopasta, joissa maalliset lait säätelevät ihmissuhteita. Sodat arabimaissa ovat jarruttaneet edistyksellistä kehitystä. Ne ovat synnyttäneet uskonnon varjolla äärioikeistolaisia liikkeitä.
        Kristinusko vallitsi raamattuineen läntisen kapitalismin siirtomaavaltauksissa ihmisoikeuksien polkemisen välineenä vielä 1 980 luvulla siirtomaiden itsenäistymissodissa.
        Ihmiset ovat uskonnoista riippumatta maallisia ja pyrkivät hyviin ihmissuhteisiin. Se on lähtökohta. Uskonvihasta tulisi päästä irti. Teollinen ja sosiaalinen kehitys islaminuskoisissa maissa kuolettaa (kiihko)uskovaisuutta aivan samalla tavalla kuin lännessä. Arabiterrorismi on puhdasta rikollisuutta, epätoivoinen vastaus arabimaiden kokemiin vääryyksiin, ja joiden järjestöjen aseellisesta ja rahallisesta tukemisesta lännen valtioiden tulisi irtautua.
        Ihmisyys vaatii irtautumaan ihmisten luokittelusta uskonnon avulla. Ortodoksit ovat yhtä hyviä ihmisiä kuin buddhalaiset ja kaikki muut.


      • ajankuva
        kuka.on.konna kirjoitti:

        Aivan totta. Sekä koraani että raamattu ovat nihilistejä oppeja. Molempien kirjojen nimissä on tehty suuresti pahoja tekoja. Monissa arabimaissa yhteiskunnallinen kehitys on jäljessä Euroopasta, joissa maalliset lait säätelevät ihmissuhteita. Sodat arabimaissa ovat jarruttaneet edistyksellistä kehitystä. Ne ovat synnyttäneet uskonnon varjolla äärioikeistolaisia liikkeitä.
        Kristinusko vallitsi raamattuineen läntisen kapitalismin siirtomaavaltauksissa ihmisoikeuksien polkemisen välineenä vielä 1 980 luvulla siirtomaiden itsenäistymissodissa.
        Ihmiset ovat uskonnoista riippumatta maallisia ja pyrkivät hyviin ihmissuhteisiin. Se on lähtökohta. Uskonvihasta tulisi päästä irti. Teollinen ja sosiaalinen kehitys islaminuskoisissa maissa kuolettaa (kiihko)uskovaisuutta aivan samalla tavalla kuin lännessä. Arabiterrorismi on puhdasta rikollisuutta, epätoivoinen vastaus arabimaiden kokemiin vääryyksiin, ja joiden järjestöjen aseellisesta ja rahallisesta tukemisesta lännen valtioiden tulisi irtautua.
        Ihmisyys vaatii irtautumaan ihmisten luokittelusta uskonnon avulla. Ortodoksit ovat yhtä hyviä ihmisiä kuin buddhalaiset ja kaikki muut.

        Miten käyttäytyvät ihmiset, jotka tulevat vahvan ja autoritääristen uskolakien alaisuudesta? Omaksuvatko he rajoilla maallistuneen käytöksen? Avaavatko heti tullessa mielensä uusille ajatuksille? Ruotsissa ja Tanskassa, meidän kaltaisissa maallistuneissa maissa, on suuria määriä uskonnollisiin arvoihin perustuvien valtioiden pakolaisia, tähän heidän maallistumiseen on tutkimuspohjaa yllin kyllin. Minä en ole ollenkaan vakuuttunut että tulijat maallistuisivat ainakaan kovin helposti, mikäli heidän uskonsa opettajat eivät maallistu, omaksu ja ennenkaikkea hyväksy taka-ajatuksitta vastaanottavan maan käyttäytymismalleja/ valtauskontoa. Tulihan mm ilmi että Tanskan moskeijoissa imaamit opettavat hyvin vahvasti shariaan perustuvaa islamia; "Vääräsukoiset on tuhottava, naisen asema on olla miehen tahtoon alistettu".


      • kuka.on.konna
        ajankuva kirjoitti:

        Miten käyttäytyvät ihmiset, jotka tulevat vahvan ja autoritääristen uskolakien alaisuudesta? Omaksuvatko he rajoilla maallistuneen käytöksen? Avaavatko heti tullessa mielensä uusille ajatuksille? Ruotsissa ja Tanskassa, meidän kaltaisissa maallistuneissa maissa, on suuria määriä uskonnollisiin arvoihin perustuvien valtioiden pakolaisia, tähän heidän maallistumiseen on tutkimuspohjaa yllin kyllin. Minä en ole ollenkaan vakuuttunut että tulijat maallistuisivat ainakaan kovin helposti, mikäli heidän uskonsa opettajat eivät maallistu, omaksu ja ennenkaikkea hyväksy taka-ajatuksitta vastaanottavan maan käyttäytymismalleja/ valtauskontoa. Tulihan mm ilmi että Tanskan moskeijoissa imaamit opettavat hyvin vahvasti shariaan perustuvaa islamia; "Vääräsukoiset on tuhottava, naisen asema on olla miehen tahtoon alistettu".

        Kukaan ei hetkessä muutu ylittipä rajoja tai ei. Kulttuuri on kaiken aikaa muutoksessa joka tapauksessa. Suomessakin ero 50 lukuun on selvä.
        Uskonnolliset dogmit ovat ikäviä. Suomessa niistä irtautuminen kesti viime vuosisadan. Suomessa on silti kaiken aikaa ollut kristillisiä kiihkolahkoja ja jotka ovat julmastikin kohdelleet jäseniään. Olli Immosen Sisu-lahko on ideologisesti samansuuntainen kuin kiihkoislamismi, tosin vastakkaiselta puoleltaan.
        Lähtökohta on että kukaan ihminen ei ole synnynnäisesti paha ja että samaa Homo Sapiens lajia olemme kaikki erilaisine näkemyksinemme. Ääri-islamilaisia on sittenkin vähän. Rikolliset terroristit naamioituvat valtauskontoonsa aivan samoin kuin läntiset siirtomaavalloittajat kristinuskoon.
        EU:n politiikka, pelkään pahoin, edistää väkivaltaa. Suuria joukkoja kahlitaan piikkilanka-aidoilla jäsenvaltioiden sisälle/ulkopuolelle ja jopa jätetään mutaisille pelloille pienten lasten kanssa. Katkeruuden siemenet itävät helposti. Perusteeton vihapuhe nettimediassa myrkyttää meitä suomalaisia.
        On aivan luonnollista, että kussakin maassa asuvat velvoitetaan noudattamaan maan lakeja. Uskonnonharjoitus on vapaa oikeus tai olla sitä harjoittamatta. Vihaa edistävät tai lakeja vastaan saarnaavat kansallisuudesta riippumatta tulee tuomita.
        Yhden rikos ei ole ryhmän rikos - tätä ei saisi unohtaa mamukeskustelussa. Suomussalmelaisen tekemä rikos ei ole suomussalmelaisten ominaispiirre.


    • outo_tarina

      Selänteen esittämästä raiskaushuhusta.
      Kenelläkään ei saa olla oikeutta tietää missä ja kuka on raiskattu. Okei, henkilösuoja on ymmärrettävä.
      Vastakysymys - voiko jokaisella olla oikeus väittää epämääräisesti, että joku on raiskattu ja raiskauksen teki ulkomaalainen ja sieltäkin tietyn ryhmän edustaja mutta konkreettista todistusta ei tarvitse antaa kenellekään. Sama koskee minkä rikoksen suhteen tahansa.
      Heitetään ilmaan, että tietyn ryhmän edustaja on tehnyt rikoksen. Poliisi ei tutki asiaa. Poliisille ei ole ilmoitettu. Mistään ei voida todeta, onko rikosta ylipäänsä tapahtunut.

      Selänne on suuri urheiluidoli. Hänen sanansa painaa paljon. Heitto ilman perusteluja keneltä tahansa on edesvastuuton.
      http://yle.fi/uutiset/analyysi_tarina_selanteen_ystavan_lapsen_joukkoraiskauksesta_taynna_kysymysmerkkeja__media_oudon_haluton_tutkimaan/8713367

      • normi-suvakki

        "outo-tarina" -Ss-suvakki, unohdit nämä:
        5.3.2016
        http://yle.fi/uutiset/selanne_kommentoi_sittenkin_raiskauskohua__ei_ole_kenenkaan_oikeus_tietaa/8722124

        https://twitter.com/TeemuSel8nne/status/705919148648374272
        "Teemu Selanne ‏@TeemuSel8nne 5. maaliskuuta
        VAU..Kenelle kuuluu oikeus tietää MISSÄ, MILLOIN ja MITEN joku on raiskattu? Tämän raskaan päätöksen tekee vain ja ainoastaan UHRI ei MEDIA!"


      • jasuvakkejavatuttaa

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031121252824_uu.shtml
        Valomerkki-lehden kolumnisti Samuli Suonpää kertoi maanantaina tehneensä rikosilmoituksen Selänteen blogikirjoituksen raiskausväitteestä, koska esimerkiksi Ylen tekemän selvityksen mukaan rikosilmoitusta tapauksesta ei ole tehty.

        Suonpään rikosilmoituksen tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Mika Myöhänen kertoo Iltalehdelle, ettei poliisi aloita tapauksesta tutkintaa.

        - Emme aloita varsinaista tutkintaa, koska kyse on blogikirjoituksesta. Kukaan ei ole totuusvelvollinen sellaisesta. Lisäksi asiat ovat ehdottoman salassa pidettäviä. Ne eivät ole sellaisia, joita ruoditaan julkisuudessa, Myöhänen perustelee Iltalehdelle.


      • painenousee

    • koskee.meitä

      Meissä aitosuomalaisissa ei ole lainkaan rikollisuutta.
      http://yle.fi/uutiset/nuori_nainen_mukana_aseliikkeen_murrossa__karajaoikeus_vangitsi_rikoskierteen_katkaisemiseksi/8730808?ref=leiki-uup

      Oulun puolen aitosuomalaiset ryöstävät aseita. Mitähän tarkoitusta varten. Viimeksi suurimmat aseryöstöt tapahtuivat syksyllä 1 944 ja keväällä 1 945. Silloin upseereista muodostunut mafia varasti valtion aseita urakalla. Olisiko syytä tutkia linkin asevarkauden kytköksiä mm. Suomen Sisu järjestöön.
      Kouvolassa hiljattain katupartioliikkeen Odinin soturit hakkasivat aitosuomalaisia.

    • kysyjä-ei-tieltä-eksy

      Voisko joku tietävä ystävällisesti kertoa montako islaminuskoista maata(siis islam on valtauskonto) on maailmassa, joissa olisi toimiva demokratia, suurin piirtein samanlaiset ihmisoikeudet ja käytännöt, kuin esim. Pohjoismaissa?

    • toisinvalehdeltu
    • Kjiuygvchtf

      Karvanaamat ne vaan pommittaa ja suvakit selittelee tai ovat mykkiä. Suvakit halailevat puita ja unelmoivat käsi kädessä hyppelystä murjaaniterroristien kanssa.

      • suvakkejapelkääämme

        Montako ristiriitaa täysjäkinen löytää Mertsin "pelottomuussoopasta":

        http://yle.fi/uutiset/merja_kyllonen_brysselin_iskuista_ei_vihalla_vihaa_vastaan/8760427
        – Parlamentin ympärillä kaikissa rakennuksissa on ollut jo toista vuotta tosi tarkat turvallisuussyynit. Naton joukot ovat partioineet täällä koko ajan.
        En usko, että ihmiset ovat antaneet valtaa pelolle ja paniikille.
        Viime viikkoinen pidätys varmasti nosti asian mieliin taas, mutta en usko, että kukaan osasi tähän varautua.


    • normisuvakkitoimittaja
      • VillejaKalle

        YLE tänään:
        Maahanmuuttajataustaisia henkilöitä tulisi hyödyntää vahvemmin turvapaikan saaneiden ihmisten kotouttamistyössä, vaatii Tampereen islamin yhdyskunnan puheenjohtaja Mustafa Kara.

        – Miksi meitä kotouttavat edelleen suomalaiset Minna ja Sannat, Kara kysyy.


    • ajous

      Katsoin Sallan ja adoptiolapsen tarinan televisiosta. Järkyttävä ja opettava tarina. Kuinka suomalainen, olipa persu tai muu äärioikeistolainen, voi käyttäytyä ilkeästi kanssaeläjää kohtaan.
      mv-lehti osoitti karvansa uutisoinnin pohjanoteerauksella. Lehti on tosi törkeä. Jälleen kerran "nimetön todistaja" on lehden uutislähde. Lehti kehtaakin liputtaa kristinuskon herttaisuuteen kun samaan aikaan kristilliset pommit putoilevat maailmalla ihmisten päälle. Ovat tippuneet jo vuosia sinne, mistä väestöä joutuu pakolaisiksi.

      • MustaSepe

        Roteerus osovaan ohjata parempie ja uskottavampie näötelmie. Mee suvakki Retikkaan!


    • ollaan_suvakkeja

      On selvää, että Salla Saarisen ja hänen tummaihoisen adoptiolapsen esiintyminen televisiossa aiheutti Olli Immosen saastajengille Suomen Sisulle kuran valumisen pöksyihin.
      Ohjelma pureutui ihmisyyden perusteisiin. Pienten lasten oikeus on kulkea turvallisesti missä tahansa ilman että heidän erinäköisyytensä oikeuttaisi halveksimaan lasta. Suomussalmelaiset eivät mene immosten kelkkaan. Täällä suojellaan lapsia aikuisten ohella. Vihaajat muuttakoot ISIKSEN helmoihin. Emme tarvitse suomalaista isistä. Jokainen vihateko erilaisia piirteitä omaavia kohtaan tulee ilmoittaa poliisille. Tänne ei tarvita rikollisista koottuja katupartioita eikä rikoksiin kiihottajia. Suojelemme kukin kohdallamme jokaisen kansalaisen ihmisarvoa.
      Keskustelu maahanmuutosta, pakolaisuudesta tapahtuu ilman fyysistä vihan osoitusta. Maahanmuuttoon ei myöskään liitetä immoslaisia rotuoppeja. Homo Sapiens laji on yhtä ja samaa rotua.

    • kunnonsuvakki

      Kunnon suvakki ei anna periksi pienistä, örsäsee ettepäin kaikesta huolimatta.

    • vihersuvakki

      Oikeistopersut ja heidän hengenheimolaisensa jatkavat jopa kristinuskon avulla ulkomaalaisten halveeraamista. Se että raamattu sisältää jyrkät lausunnot tappamista myöten vääräauskoisista ei oikeuta reaalimaailmassa väkivaltaan. Raamatusta ja koraanista tulee ottaa ne kohdat, joissa kielletään tappaminen.
      Jokseenkin lienee selvää, että sodat Lähi-idässä synnyttivät suuren pakolaisongelman. Voimme luetella ne natomaat, jotka siellä ovat olleet osapuolia arabimaiden tuhoamisessa. Niissä maissa nälkäongelmaa ei tunnettu. Afrikasta tulee nälkäpakolaisia. Voi tulla enemmänkin mikäli ilmastonmuutos etenee.
      Lähi-idän pakolaisongelma ratkeaa kun aueelle saadaan rauhantila. Tuhoamisiin osallistuneilla natomailla on velvollisuus kustantaa jälleenrakentamista. Ilman jälleenrakentamista mikään ei muutu.
      Se, että Suomessa vaahdotaan pakolaisten päälle, silloin haukutaan väärää puuta. Puuta jonka latvassa ei ole teeren teertä.

      • emämokaajat

        No mikäpä se olisi se Sinun tapasi toimia? Nato vastuuseen? Siinä voi monta tupakkia palaa ja kahvipakettia kulua, ennen kuin Nato/länsimaat myöntää tehneesä mokien äidin , eli emämokan sotkeentuessaan asiaan.

        Lähi-idässä on tapeltu sen kaksi tuhatta vuotta, jopa ylikin. Länsimaat ampuivat itseään niskaan "demokratiahuumassaan", eli viedessä sinne omaa agendaansa, aseistaessa ja asetumalla "vääryyttä" kärsineiden puolelle. Eikä sovi vähätellä valtaapitävien puolelle tukea antavia tahoja: Venäjää, Kiinaa, rikkaita arabimaita.
        Saddam, Gaddafi ja muut meikäläisittäin ajatellen julmat johtajat pitivät kuitenkin kansan jonkinlaisessa kurissa ja herran nuhteessa. Nyt siellä on sekalainen seurakunta hamuamassa valtaa syntyneesssä valtatyhjiössä. Ja tätä riemua tulee riittämään jopa täällä pohjolan perukoilla, varsinkin, kun vähemmällä ajatustyöllä varustautuneet länsimaalaiset rakastuivat aivan silmittömästi islamiin.
        Jopa niin sokeasti, ettei edes itsensä islamin parissa elävien puheet saa päätä selviämään. Rakastumisen huumassatervekin kritiikki kuitataan rasimiksi ja vihapuheeksi. Ja imaamit julistavat samaan aikaan pyhää sotaa kirstinuskoa ja länsimaita kohtaan jopa länsimaissa. Mutta se on vain kulttuurillista rikkautta...

        Valkenee se totuus vielä aikanaan, mutta tapahtuuko se vasta sitten kun on jo liian myöhäistä, jää nähtäväksi.


    • vainyksitt.tapaus

      Kuuluu heidän kulttuuriperinteeseensä.
      http://yle.fi/uutiset/neljalle_miehelle_vankeutta_helsingin_rautatieasemalla_tapahtuneista_raiskauksista/8782396
      ...Helsingin käräjäoikeus on tuominnut neljä ulkomaalaistaustaista miestä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin rautatieasemalla marraskuun alussa tapahtuneista raiskauksista. Kolme miehistä on Irakin kansalaisia, yksi on syyrialainen.
      ... Käräjäoikeuden mukaan uhri raiskattiin kaksi kertaa. Ensin 24-vuotiaan toimesta, jonka jälkeen 23-, 24- ja 38-vuotiaiden miesten toimesta.
      ...Lisäksi 23-, 24- ja 38-vuotiaat miehet tuomittiin neljän vuoden mittaisiin ehdottomiin vankeusrangaistuksiin törkeästä raiskauksesta.

    • suvakin_ohjelma

      Ihmiset rakastuvat aatteista riippumatta. Onnea vaan rakastuneille. Se nyt puuttuisi että eduskunta kieltäisi rakastumisen.
      "Ja imaamit julistavat samaan aikaan pyhää sotaa kirstinuskoa ja länsimaita kohtaan jopa länsimaissa."
      Eurooppalaisperäiset rasisti- ja fasistiliikkeet julistavat pyhää sotaa islamia vastaan. Jos julistetaan koraania väkivallan kirjaksi, raamattu on aivan samanlainen. Muiden muassa Suomen Sisu (ps) kehuu kristillisiä läntisiä arvoja mutta tekee islamista antikristuksen liikettä. Kuitenkin islam on kristinuskon sisaruskonto. Sekä koraanissa että raamatussa on satoja hyveellisiä, inhimillisiä arvoja puolustavia kohtia. Uskontoja kannattamattomat tukevat hyviä ihmissuhteita muutenkin.
      Lähtökohtaisesti islaminuskoiset ovat kristinuskoisten kanssa kunnon kansalaisia. Immosten uskontorotuoppi on järjetön. Sekä suomalainen (persu)isis että islamilainen isis ovat terroristeja.

      Ehdotus: Suomi sanoutuu irti kaikista natosopimuksista eikä liittoudu sotilaallisesti kenenkään kanssa. Rakennetaan vahva rauhanliike, joka vaatii asetuotannon lakkauttamista ja sotien kriminalisoimista. Natosotiin syyllistyneet poliitikot vaaditaan tuomiolle Haagin sotarikostuomioistuimeen. Suomesta tehdään kriisien sovittelija maailmalla. Pakolaisia autetaan siinä välissä. Sotiin syyllistyneet natomaat vaaditaan kustantamaan tuhojensa jälleenrakentaminen. Hallitusta vaaditaan ohessa kitkemään rikkaiden massiivista veronkiertoa.

    • halusivatliukkaille

      Tuomarit olivat intiimeistä rakastelutuokioista eri mieltä miespuolisten pakolaisten kanssa....
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040121351320_uu.shtml
      ...Käräjäoikeus katsoi raiskauksen törkeäksi, koska tekijöitä oli useita ja uhria on nöyryytetty julkisella paikalla. Käräjäoikeus perustelee tuomiota myös sillä, että raiskaus on ollut törkeä sukupuoliyhteyksien määrään nähden.

      Kaikki neljä tuomittua miestä ovat käräjäoikeuden mukaan ulkomaalaistaustaisia. STT:n syyttäjältä saaman tiedon mukaan miehet saapuivat Suomeen viime lokakuussa.

      Kaikki vastaajat on myös yhdessä velvoitettu korvaamaan asianomistajan oikeudenkäyntikulut.

      Vastaajat kiistivät olleensa sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa.

      Käräjäoikeus on katsonut teon tapahtuneen valvontakameroiden tallentaman tiedon sekä asianomistajan ja silminnäkijöiden lausuntojen perusteella. Asianomistajan tuolloinen tila ja laboratoriotutkimukset myös todistavat törkeää raiskausta.

      • fakt

        eikö teillä perke.e oo mahollista silimätysten tehä tätä inttoa???


      • faktfark

        Eikö pää kestä totuutta?


      • totuushukanperceeccä

      • poliisiutelee
        fakt kirjoitti:

        eikö teillä perke.e oo mahollista silimätysten tehä tätä inttoa???

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032921337356_uu.shtml
        Poliisi tutkii raiskausta Porvoossa - havaintoja kaivataan.
        Kevätkummussa Sammontien ja Siikaväylän tuntumassa sunnuntaina aamuyöllä juuri ennen kello 00.50.
        - Naisuhri on ilmoittanut poliisille, että tekijä on vaaleaan untuvatakkiin pukeutunut mieshenkilö, jolla on kantaväestöön nähden vähän tummempi ihonväri. Uhri oli ennen tekoa keskustellut lyhyesti tekijän kanssa englanniksi,


    • totta-maar

      mv lehti on siinä mielessä totuuden torvi, että se ei tunne yhtään kantasuomalaisten tekemää rikosta eikä varsinkaan äärioikeistolaisten rikoksia bisnesmiesten rikoksista puhumattakaan. Mv lehti soveliaasti totuuden torvena vaikenee natosotilaiden raiskauksista "rauhanturvatoimissaan". mv lehti kertoo siis totuuden Suomen rikollisista. Ennen maahanmuuttajia Suomi oli rikosvapaa maa.
      Persujen ja muiden raiskausrikokset ovat luonnollisesti poissa. Hehän eivät tee sellaisia eikä muitakaan rikoksia. Persupuolueen johtoporukassa ei tietenkään ole raiskaajia vaikka heitä on tuomittujen listalla.
      Näin näppärästi saimme selville ihanteellista Suomineitoa saastuttavat voimat. Samalla mielenkiinto hallituksen kurjasta politiikasta tulee hyväksytyksi.

      ps. mv lehti kopsaa tietyt rikokset muista lehdistä.

    • polliisiluulee

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040221357363_uu.shtml
      Iltalehden toimittaja huomasi poliisin, rajavartiolaitoksen ja tullin tekevän tehoiskua muun muassa Länsiterminaalissa lauantaina illalla.

      - Totta kai tämä liittyy siihen, että varmaan maassa on nyt enemmän ulkomaalaisia luvattomasti. Silloin pitää valvontaakin lisätä.

    • minäkysynvaan

      Rasismi-korttia herkästi heiluttelevien ja yltiösuvaitsevaisten pitää lukea tämä Ylen artikkeli erityisellä hartaudella ja ajatuksen kanssa. Siinä on selvästi nähtävillä se karu tosiasia, että maailma ei ole suvaitsevainen kuin yhteen suuntaan; islamia paapotaan nyt oikein kunnolla.

      http://yle.fi/uutiset/air_francen_lentoemannat_vastustavat_huivipakkoa_iranin_lennoilla/8784287

      Herää kysmys miksi tänne pakkautuvien laittomien tulijoiden mieliksi pitää muuttaa kultuurillisia käytäntöjämme, kun kerran maassa maan tavalla meninki on vallalla isalminuskoisten maissa toimiessa?
      Voisiko joku äärisuvakki selittää tämän edellä esiintyvän ongelman siten ettäselityksessä olisi joku logiikka, ei syrjintää mihinkään suuntaan?

    • kunnanjohtajankynä

      Stereotypiat maahanmuuttajista ovat aivan samanlaisia kuin käsitys suomussalmelaisista muualla Suomessa. Heitähän sanotaan aivan pökelöiksi, vaikka tosiasiassa ovat vain puolisellaisia! Joka porukkaan sopii aina yksi sotkemaan homman, ja sittenpä yleistys onkin valmis, eli kaikki ovat jotakin rikollisia tms. Yhteistä näille molemmille ryhmille on, että ryhmien jäsenet tunnistaa jo kaukaa. Mamuilla on erilainen vaatetus, ja suomusalmelainen tuijottaa vastaantulijoita suu auki odottaen Iki-kiannon tipahtavan taivaasta ja pelastavan tilanteen. Ei näistä voi erehtyä Erkkikään.

      Rasismista puheenollen..Suomussalmella olisi valittu maahanmuuttajia mieleiseksi. Tämä, jos mikä on rasismia ja vieläpä niiltä ihmisiltä, jotka tuijottava kansa on valinnut päättämään. Mikä ihme teitä vaivaa? Matkustakaa muuallakin kuin Kreikassa, niin ehkä sitten ymmärrätte olevanne aika pieni osa miljardeista ihmisistä. Sen osan kannattaisi olla ihmisiksi muiden lailla, eikä lähteä huutelemaan jostain korvesta. Suomussalmella itsellään kuntana on paljon korjattavaa ja opittavaa. Elätte siellä kuin armopalojen varassa tekemättä itse yhtään mitään järkevää. Pakkohan teiltäkin on löytyä fiksua porukkaa, ei kai kaikki yhtä pökelöjä ole.

      • niinsevainmenee

        Minkä sille mahtaa että laiton maahantulija on yllättävän usein stereotyyppinen laiton maahantulija, yleensä vielä täyspökelö?

        Ja mitä tuohon rasimsiisi tulee, niin mieluimmin olen suomalainen "rasisti" kuin erivapauksia vaativa islamisti. Tämä on muillekin turvallisempi vaihtoehto: en ole terroristi, en yritä käännyttä ketäään, en käy uskonsotaa, en vaadi erivapauksia itselleni, en vaadi naisten aseman huonontamista, en vaadi lapsiavioliittoja, en vaadi lasten silpomista, en vaadi pukeutumiskoodeja, en vaadi oikeutta raiskata eri tavalla pukeutuneita/eri kulttuurista tulevia...
        Vaadin vain mielipiteeni, lain ja moraalin kunnioitusta, ihmisten tasavertaisuutta.


      • paratiisin7pakolaispojua

    • uleit

      Olisin mieluummin suomalainen rasisti!! Miksi olla rasisti lainkaan.
      Huivipakko lentoemoilla vaikuttaa koomiselta. mv lehti vastaa siihenkin: Maassa maan tavalla. Iran ja Saudi-Arabia vaativat maihin menevältä naiselta huivia, ei koneen sisällä. Oletan että kun sotatila Lähi-idässä lakkaa sielläkin ateismi alkaa levitä ja sen mukana vapaammat suhteet monissa asioissa.

      • niinsevainmenee

        Nykyäänhän ihminen määriltellään heti rasistiksi jos uskaltaa kritisoida islamia. Minä uskallan kritisoida kristinuskoa, kuin myös islamia, mutta islamin kritisoinnista paukahtaa rasistin leima. Miksi?

        "Oletan että kun sotatila Lähi-idässä lakkaa sielläkin ateismi alkaa levitä ja sen mukana vapaammat suhteet monissa asioissa."

        Noinhan sitä uskotellaan, mutta milloinka lähi-idän islam uskontona on valmis siihen että esim. naisella on itsemääräämisoikeus ruumiiseensa, puolisonsa valinnassa, milloin islam on valmis lupumaan väkivallasta miehen/perheen kunniaa koskevissa asiossa, milloin sunnit ja shiiat pystyvät olemaan kaikessa sovussa arvostaen toisiaan tasavartaisina puhumattakaan islamin suhteesta kristittyihin ja muihin uskontoihin jne.
        Paikat on pommitettu/tuhottu lähes kivikauteen, ihmisten kyräily ja epäluulo toisaan kohtaan jatkuu jatkumistaan...


      • uleit
        niinsevainmenee kirjoitti:

        Nykyäänhän ihminen määriltellään heti rasistiksi jos uskaltaa kritisoida islamia. Minä uskallan kritisoida kristinuskoa, kuin myös islamia, mutta islamin kritisoinnista paukahtaa rasistin leima. Miksi?

        "Oletan että kun sotatila Lähi-idässä lakkaa sielläkin ateismi alkaa levitä ja sen mukana vapaammat suhteet monissa asioissa."

        Noinhan sitä uskotellaan, mutta milloinka lähi-idän islam uskontona on valmis siihen että esim. naisella on itsemääräämisoikeus ruumiiseensa, puolisonsa valinnassa, milloin islam on valmis lupumaan väkivallasta miehen/perheen kunniaa koskevissa asiossa, milloin sunnit ja shiiat pystyvät olemaan kaikessa sovussa arvostaen toisiaan tasavartaisina puhumattakaan islamin suhteesta kristittyihin ja muihin uskontoihin jne.
        Paikat on pommitettu/tuhottu lähes kivikauteen, ihmisten kyräily ja epäluulo toisaan kohtaan jatkuu jatkumistaan...

        Maailmanhistorian kehitys tiedostuksen puolella on siirtymistä uskomuksista todellisen tiedon piiriin. Kaikkia uskontoja ja aatteita tulee voida arvostella ilman rasismin leimaa. Yhtä lailla hindulaisuus, Vanhan Testamentin uskomukset kristinuskon ja islamin ohella ovat kuviteltuja juttuja. Tiede syrjäyttää ne aikanaan. Moraali on aina tullut reaalisen elämän ehdoista eikä uskonnoilla ole niihin muuta kuin että puolustavat mm kristinuskossa vanhentuneita käsityksiä. Uskontojen tai ateismin arvostelu ei ole rasismia.
        Mutta jos joku kansakunta tehdään lähtökohtaisesti paheelliseksi, ollaan rasismissa ja uskonnollisessa fasismissa. Irak ja Syyria olivat hyvin maallisia valtioita mutta sodat katkaisivat kehityksen. Natomaiden vahva liittolainen Saudi-Arabia muistuttaa ISISTÄ ja osin paljon pahempaakin. Islaminuskoiset arabimaat ovat yhteiskunnallisessa kehityksessä 50 - 100 vuotta keskimäärin Eurooppaa jäljessä. Sodat jarruttavat edistystä.
        Pakolaisongelma. Se on ongelma ja eniten pakolaisille itselleen. He ovat loppujen lopuksi suurimpia kärsijöitä. On järjetöntä, rasismia, leimata pakolaiset syntyperäisiksi paholaisiksi. Terve ihminen on inhimillinen pakolaisille. Sota, sodanlietsojat ovat pahasta. Ne ovat syyllisiä. Autetaan pakolaisia minkä voidaan ja toimitaan sodanvastaisissa liikkeissä niin humaanisuus toteutuuu.

        ps. mv lehti tuntee pääosin vain islaminsuskoiset rikolliset. Rikollisia tai huonosti käyttäytyviä löytyy kaikista kansakunnista, myös aitosuomalaisista. Islaminuskoisissa on pikkurikollisia että bisnesrikollisia aivan kuten aitosuomalaisissa.


      • sananvapauskiellettävä
        niinsevainmenee kirjoitti:

        Nykyäänhän ihminen määriltellään heti rasistiksi jos uskaltaa kritisoida islamia. Minä uskallan kritisoida kristinuskoa, kuin myös islamia, mutta islamin kritisoinnista paukahtaa rasistin leima. Miksi?

        "Oletan että kun sotatila Lähi-idässä lakkaa sielläkin ateismi alkaa levitä ja sen mukana vapaammat suhteet monissa asioissa."

        Noinhan sitä uskotellaan, mutta milloinka lähi-idän islam uskontona on valmis siihen että esim. naisella on itsemääräämisoikeus ruumiiseensa, puolisonsa valinnassa, milloin islam on valmis lupumaan väkivallasta miehen/perheen kunniaa koskevissa asiossa, milloin sunnit ja shiiat pystyvät olemaan kaikessa sovussa arvostaen toisiaan tasavartaisina puhumattakaan islamin suhteesta kristittyihin ja muihin uskontoihin jne.
        Paikat on pommitettu/tuhottu lähes kivikauteen, ihmisten kyräily ja epäluulo toisaan kohtaan jatkuu jatkumistaan...

        Lukekaahan Jyrki Lehtolan vuodatus loppuun asti!
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001154484.html


    • pariyksitt.tapausta

      "Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??"
      http://mvlehti.net/2016/04/05/muistatko-musta-muna-on-kallista-raiskaajasomalin-tyton-helvetti-jatkuu-edelleen/
      _Raiskattu tyttö on joutunut raiskauksen jälkeen ahdistelujen, uhkailujen ja useiden pahoinpitelyjenkin kohteeksi. Näitä toteuttavat raiskaajan ystävät ja perhe.
      Esimerkiksi somaliraiskaajan veli on käynyt tyttöön käsiksi jo viisi tai kuusi kertaa ulkosalla tai kun tyttö on ollut tekemässä kaupassa ostoksia.

      Sundsvalls Tidning kertoo, että tytön voimat ehtyivät syksyllä, eikä hän voinut mennä kouluun kolmeen kuukauteen. Sen jälkeen tyttö vaihtoi koulua, mutta vainoajiltaan hän ei saanut rauhaa.
      Kiirastorstaina tyttö poistui linja-autosta, ja samalle pysäkille jäi myös raiskaajan kaksi ystävää, veljekset, joista vanhemmalle on määrätty lähestymiskielto. Nuorempi veljistä löi tytön maahan.
      “Sitten tuli se toinen, jolla on lähestymiskielto, ja luulin, että hän auttaa minut ylös.”
      “Sen sijaan hän löi minua nyrkillä suuhun.”
      “Sitten heidän äitinsä tuli paikalle, ja luulin että he lopettaisivat, mutta sitten äiti potkaisi minua.”
      ...,....
      _Norrlannissa sijaitsevan Medelpadin maakunnan poliisipäällikkö Josef Wiklund kehottaa tyttöä tekemään rikosilmoituksen aina kun jotain tapahtuu, ja pitämään päiväkirjaa, jotta on myöhemmin todistemateriaalia, jos asiat joskus menevät oikeuteen.
      Hän kehottaa tyttöä myös hakemaan lähestymiskieltoa toiselle veljeksistä, jolla sitä ei vielä ole, sekä soittamaan hälytyskeskukseen mahdollisimman pian, jos hänen kimppuunsa käydään.

      5.4.2016
      http://www.friatider.se/efter-barnv-ldt-kten-nu-trakasseras-ida-13-av-muhameds-v-nner
      _Jälkeenpäin 13-vuotias vietiin sairaalaan vammoja takana pään ja useita löysät hampaat.
      Koska väkivallan ja häirinnän oli tyttö kotiin koulusta kolme kuukautta ja sitten vaihtamaan koulua. Mutta siitä huolimatta jatkuvat hyökkäykset.
      Jopa tytön pikkuveli on altistunut Somalian perheen häirintä. Ikkunat myös särkyneet asunnossa, jossa tyttö asuu.
      Sosiaalinen palveluja tarjotaan perheen siirtyä sijaishoitoa tai hostellit.

      http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/13-aring-blev-valdtagen-misshandlas-och-trakasseras-nu-av-garningsmannens-vanner

      • roistot_vankilaan

        Joka vuosi voidaan lukea mainitunlaisia aitosuomalaisten joukkioiden tekemiä rikoksia. Niihin voi lisätä omien lasten pahoinpitelyt, vaimon hakkaamiset. Tietyillä kristillisillä alueilla aitosuomalaisten tekemät seksuaalirikokset ovat olleet karmeita ja joita tekijöitä korkeat tahot ovat suojelleet.
        Jokainen rikollinen ansaitsee tulla tuomituksi.


      • taaspantiinhalvalla
        roistot_vankilaan kirjoitti:

        Joka vuosi voidaan lukea mainitunlaisia aitosuomalaisten joukkioiden tekemiä rikoksia. Niihin voi lisätä omien lasten pahoinpitelyt, vaimon hakkaamiset. Tietyillä kristillisillä alueilla aitosuomalaisten tekemät seksuaalirikokset ovat olleet karmeita ja joita tekijöitä korkeat tahot ovat suojelleet.
        Jokainen rikollinen ansaitsee tulla tuomituksi.

        totta kait, kaikki rikolliset pitää tuomita, kantasuomalaiset myös, sitä mieltä ovat MV-lehden "toimittajatkin".

        http://mvlehti.net/2016/04/08/taksikuski-timo-tervo-raiskasi-nuoren-asiakkaansa-hovioikeus-vahvisti-ehdollisen-tuomion/


    • vähälläpääsivätvieläkin

      Suvakeille takaisku - pakoloisten leikkituomiot muuttuivatkin ehdottomiksi.

      http://yle.fi/uutiset/hovioikeus_tapanilan_joukkoraiskaus_oli_torkea__tuomiot_kovenivat/8801979
      ...Hovioikeus perustelee kovennettuja tuomioita teon törkeydellä. Siihen vaikuttivat mm. se, että tekijöitä oli useita ja teko oli erityisen nöyryyttävä.
      Tapauksen saama voimakas julkinen huomio vaikutti tuomioihin sekä hovissa että käräjäoikeudessa.

      MV-lehden julkituonnit tuottivat siis tulosta. Hyvä niin.
      http://mvlehti.net/2015/03/17/krp-kiinnostui-tapanilan-raiskaus-raivostutti-nettikirjoittajat/
      http://mvlehti.net/2015/06/23/tapanilan-raiskaajat-vapaana-oikeuslaitos-suosii-mamurikollisia/

      https://www.facebook.com/Tapanilan-joukkoraiskaus-oli-rasistinen-viharikos-1562024190736796/

      • Topmost_Mustaa

    • suomutpoissilmistä

      http://mvlehti.net/2016/04/12/paat-pois-pensaista-olemme-kaikki-matkalla-helvettiin-hijabeissa-lataa-musta-tv-tuottaja/
      ...Viime vuonna Phillips teki TV dokumentin nimeltä “Tosiasiat, joita emme saa sanoa roduista”– ohjelma herätti multikulttuurin puolustajissa valtavaa närkästystä.
      Uusimmassa dokumentissaan Mitä Britannian muslimit todella ajattelevat, Trevor selittää, kuinka asioilla todella on tekemistä islamin kanssa.
      Poliitikkojen tulis vakavasti kuunnella Trevorin sanomaa, koska maassamme on yliherkkä ja suvaitsematon muslimijoukko, joka pilkkaa kaikkia muita uskontoja ja tuomitsee kaiken, mitä islaminuskoisilta kielletään jopa väkivallalla uhkailemalla.
      Juuri tuon joukon käytös on islamin tunnusmerkki. Jos haastat heitä, sinut lyödään islamofobistiksi sekä muslimien että virkamiesten taholta.,...

      http://www.theguardian.com/uk/trevor-phillips
      12.4.2016:
      http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/apr/12/what-do-muslims-think-skewed-poll-wont-tell-us

      • eipäskätellä_suvakki

        Suvakin käsi on saastainen:

        Khan, joka toimii myös Ruotsin muslimien rauhanjärjestön puheenjohtajana, kieltäytyi haastattelussa kättelemästä toimittaja Ann Tibergia.
        – Minut on kasvatettu niin, että fyysistä kosketusta toisen sukupuolen kanssa pidetään liian intiiminä, perusteli Khan Expressenin mukaan.
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001162634.html

        Syyrialaisperheen 14-, ja 15-vuotiaat veljekset ilmoittivat kouluviranomaisille Therwilin kunnassa, että fyysinen kontakti perheen ulkopuolisten naisten kanssa rikkoo heidän tulkintaansa islamista.
        BBC:N mukaan poikien isä on syyrialainen imaami, joka muutti Sveitsiin vuonna 2001. Hän sai maasta turvapaikan. Uutistoimisto AFP:n mukaan Baselin maahanmuuttoviranomaiset ovat nyt pyytäneet lisätietoja siitä, minkä takia isän turvapaikkahakemus aikoinaan hyväksyttiin.
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001162554.html


    • raaasisti

      Minä olen rasisti ja ylpeä siitä arvonimestäni joka mulle on myönnetty.

    • villipohjola

      Joko SPR on perustamassa turvapartiointibisneksiä?
      Itä-Suomen kunnissa hyvin tarjolla eläkekurvareita johtajavirkoihin ja yöpäivystyksiin, joten helppo aloittaa vaikka heti.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/poliisiliiton-puheenjohtaja-maalaa-synkan-kuvan-turvallisuudesta-systeemi-rajaytetaan-palasiksi/725272/
      ...Hän sanoo, että tuoreet julkisen talouden suunnitelman leikkaukset osuvat poliisin vastuulla olevaan sisäiseen turvallisuuteen.
      – Näyttää siltä, että sisäisen turvallisuuden alle kasataan aikapommia, jolla koko systeemi räjäytetään palasiksi, Suhonen kirjoittaa.
      Suhosen mukaan Suomen päättäjien perimmäinen tarkoitus on tehdä tietä yksityiselle turvasektorille.

      • suvakittykkäämokasta

        Ulkomaaalaiset ovat ihastuttavan fiksuja... suvakkien mielestä.
        23.4.2016
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001164753.html
        Suomea murtaen puhunut noin 45-vuotias mies oli alkanut noin kello 11.30 esitellä Rauman Hallikadulla autosta käsin mokkatakkeja iäkkäälle miehelle.
        Mies oli mennyt myyjän auton etupenkille tämän pyynnöstä. Mahdollisesti harmaalla henkilöautolla liikkunut myyjä oli ottanut miehen lompakosta noin 300 euroa ja antanut miehelle mokkanahkatakin.
        Ilta-Sanomat uutisoi lokakuussa suunnitelmallisesti ikäihmisiin kohdistuneista huijauksista. Lounais-Suomen poliisista nostettiin jo tuolloin esiin nahkatakkihuijaukset yhdeksi esimerkkitapaukseksi.
        ...Ruohonen sanoo, etteivät nahkatakkihuijauksissa myytävät takit ole minkään arvoisia. Tavallisesti niistä pyydetään enemmän kuin muutama kymppi, ja iäkkäillä ihmisillä käteistä on usein mukanaan mahdollisesti isompikin summa.
        Rikosylikonstaapeli varoittaa, että joskus huijarit voivat viedä samassa yhteydessä muutakin kuin rahaa.
        – Eurassa oli tämän vuoden puolella samantapainen huijaus, jonka yhteydessä huijari oli vienyt myös kaulaketjun uhrin kaulasta. Tavallisesti huijarit ovat ulkomaalaistaustaisia.


      • roistoja_riittää
        suvakittykkäämokasta kirjoitti:

        Ulkomaaalaiset ovat ihastuttavan fiksuja... suvakkien mielestä.
        23.4.2016
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001164753.html
        Suomea murtaen puhunut noin 45-vuotias mies oli alkanut noin kello 11.30 esitellä Rauman Hallikadulla autosta käsin mokkatakkeja iäkkäälle miehelle.
        Mies oli mennyt myyjän auton etupenkille tämän pyynnöstä. Mahdollisesti harmaalla henkilöautolla liikkunut myyjä oli ottanut miehen lompakosta noin 300 euroa ja antanut miehelle mokkanahkatakin.
        Ilta-Sanomat uutisoi lokakuussa suunnitelmallisesti ikäihmisiin kohdistuneista huijauksista. Lounais-Suomen poliisista nostettiin jo tuolloin esiin nahkatakkihuijaukset yhdeksi esimerkkitapaukseksi.
        ...Ruohonen sanoo, etteivät nahkatakkihuijauksissa myytävät takit ole minkään arvoisia. Tavallisesti niistä pyydetään enemmän kuin muutama kymppi, ja iäkkäillä ihmisillä käteistä on usein mukanaan mahdollisesti isompikin summa.
        Rikosylikonstaapeli varoittaa, että joskus huijarit voivat viedä samassa yhteydessä muutakin kuin rahaa.
        – Eurassa oli tämän vuoden puolella samantapainen huijaus, jonka yhteydessä huijari oli vienyt myös kaulaketjun uhrin kaulasta. Tavallisesti huijarit ovat ulkomaalaistaustaisia.

        Viestissä esitetyt persaukisten pennosiin kohdistuvat varkaudet ovat normaali ilmiö ympäri maailmaa. Suomalaiset taskuvarkaat ovat yhtä ammatillisia kuin ulkomaalaiset. Kansallisuusero ei löydy. Suomalaisten etu Suomessa on bisnesrikollisuus. Pakolaisilla on huomattavasti heikommat mahdollisuudet toimeen. Vanhojen ryöstäminen on suomalaisille rosvoille tuttua puuhaa. Loppua ei ole toistaiseksi näköpiirissä.


    • k.unna

      "Suhosen mukaan Suomen päättäjien perimmäinen tarkoitus on tehdä tietä yksityiselle turvasektorille."

      Paljon mahdollista. Hallitus on yksityistämässä tiet ja muutakin yhteiskunnallista infraa. Metsähallituksen metsät ovat menossa yhtiöksi ja sitä kautta yleensä yksityistetään. Seuraavana lienee järvet ts vesi. Vedestä on tulossa markkinatavarakohde.
      Poliisien määrärahojen leikkaukset johtavat rikostutkimuksen, niiden estämisen ja rikollisen bisneksen tutkimisen vaikeutumiseen.
      Kansalaisia kehoitetaan luopumaan palkkatyöläisen arvonimestä ja siirtymään yksinyrittäjän tittelin haltijaksi - myöhemmin tilastoissa "näkyy", että yksityinen sektori työllistää.

      Pakolaiset otamme ystävällisesti vastaan kuten hyviin käytöstapoihin kuuluu.

    • soluttuvatsuvakkeihin

      Joko suvakit osaavat tervehtiä (sallittu vain miehille) "oikein"?!
      23.4.2016
      http://yle.fi/uutiset/kohuvaite_tutkijalta_islamistit_ovat_voineet_soluttautua_ruotsin_ymparistopuolueeseen/8832291
      ...Hänen mukaansa vaikuttaa siltä, että islamistista muslimiveljeskuntaa lähellä olevat henkilöt ovat saaneet vankan aseman ympäristöpuolueessa.
      He esiintyvät tietyissä yhteyksissä veljeskunnan asialla, toisissa yhteyksissä ympäristöpuolueen asialla. Sitä hän pitää tyypillisenä soluttautujille.
      – Näen yhtäläisyyksiä siihen, miten kommunistinen Neuvostoliitto kylmän sodan aikana yritti soluttautua eri demokraattisiin puolueisiin ja siihen, miten ihmiset, jotka ovat lähellä muslimiveljeskuntaa – islamistista puoluetta – ovat saaneet tukevan jalansijan puolueessa, sanoi Nicander TV4:lle
      ...Tutkija Lars Nicander huomauttaa lisäksi, että useat ympäristöpuolueen jäsenet käyttävät muslimiveljeskunnan tervehdystä: neljää sormea ilmassa. Aftonbladetin mukaan muun muassa alkuviikosta eroamaan joutunut ministeri Mehmet Kaplan on käyttänyt merkkiä.
      Kaplan joutui eroamaan, kun hänellä todettiin yhteyksiä äärioikeistolaiseen turkkilaiseen Harmaat sudet -järjestöön ja islamistiseen Milli Görüs -järjestöön.

    • monietninen_suomi

      Suomessa islaminuskoiset kansalaiset asettuvat avoimesti erilaisiin puolueisiin. Monia heistä on valittu kunnanvaltuustoihin ja muutama eduskuntaankin. Ruotsalaisperäistä väestöä ja ruotsinkielistä kansanosaa on vahvasti politiikassa mukana. Kaikilla Suomen kansalaisilla etnisestä taustasta riippumatta on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin kantasuomalaisilla. Romanit ovat vahvasti mukana yhteiskunnallisissa järjestöissä. Saamelaiset ylläpitävät kansankäräjiä. Suomessa saa myös kristityt osallistua muu-uskovaisten ohella yhteiskunnan toimintoihin. Inkeriläisiä maahanmuttajia ei ole estetty olemasta Suomen kansalaisia. Kotikunnassamme on venäläisiä, keskieurooppalaisia ja jopa Filippiineiltä maahanmuuttaneita. Kait sallimme heidän oleskelunsa. Vai....
      Miten lie Ruotsissa? Joko siellä on sallittavaa yksistään "kantaruotsalaisuus"! Kohtako antisuvakit ovat kieltämässä sorakielisten oikeudet. Mites muuten suhtaudutte juutalaisuskoviin - hyväksyttäviä vai poispotkittavia!

    • asekourassatakaisin
    • ura.koisijat

      Loiset sana on Hitlerin natsien sanavarastoa tuhottavista tarpeettomista ihmisryhmistä. Natsit tekivätkin tällä saralla valtavan tuhotyön.

      http://www.karjalansivistysseura.fi/sampo/sites/default/files/kh-artikkelit/KH1996_07-08_088.pdf
      Linkki kertoo Neuvosto-Venäjän syntyvaiheiden kaaoksessa suomalaisten käymien heimosotien tuloksena Suomeen lähteneiden kouluttamisesta sotilaiksi Suomen armeijan tarpeisiin. Linkistä ei saanut selkoa kuinka paljon pakolaisia käytettiin tulevissa hallitusten hyväksymissä epävirallisissa rosvoretkissä itärajan taakse. Julistamattomia heimosotia, siis rosvoretkiä, valkoinen Suomi teki vuoteen 1 922 saakka. Sotaretkiä tehtiin Tarton rauhan 1 920 jälkeenkin, jossa raja oli sovittu ja vihollisuus Suomen puolelta lakkautettavaksi. Motiivina oli aktivistiliikkeen teesi Itä-Karjalasta Suomeen kuuluvana osana. Teesi siirtyi 1 922 Akateemisen Karjalaseuran, AKS:n viralliseen ohjelmaan eivätkä hallituset vuoteen 1 944 mennessä kieltäneet valloitusohjelmaa.
      Linkissa esiteltiin "heimoveljien" suojelijana pahamainen Vihtori Kosola, josta tuli Lapuan liikkeen johtaja ja IKL:n alkuvuosien puheenjohtaja. Kosola osallistui tiettävästi 1 918 kansalaissodassa valkoisten lentäviin kuolemanpartioihin. Lapuan liike syyllistyi moneen sataan väkivallantekoon ja vieraan omaisuuden tuhoamiseen. Jos tuomioita tuli, ne olivat muodollisia ja usein ehdollisia. AKS: jäseniä liittyi joukolla Lapuan Liikkeeseen. Heimosotaliike ja Lapuan liike olivat aikansa terroristiliikkeitä valtiovallan suojeluksessa. AKS esitti ja propagoi suursuomiaatetta, vetosi että kristillinen jumaluus tukee heidän tavoitettaan. Työväenliikkeen kaataminen olletikin oli ohjelmassa.
      ISIKSELLÄ on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä Suojeluskunnat, AKS, Lapuan Liike, IKL ja muihin natsijärjestöihin maassamme itsenäisyyden alkuvuosikymmeninä.

    • vaimitä.desantti

      aikansa terroristit: punaiset.

      • tutki_historia

        Punaisten territeot kansalaissodassa on tutkittu. Niitä on ollut. Ero valkoiseen terroriin on kuin yöllä ja päivällä.
        Valkoisilla terrori oli järjestelmällistä laillistettu ja suunniteltu. Murhapartiot olivat pohjoisessa liikkeellä ennen 27.1.1918. Murhat kohdistuivat paitsi punakaartin sotilaisiin myös siviileihin lapsia myöten. Murhapartiot kulkivat valkoisten edetessä järjestelmällisesti kylästä kylään ja jatkui kauan sodan päättymisen jälkeen. Kansanvaltuuskunta ja punaisten yliesikunta kielsivät teloittamsta ketän ilman tutkintaa. Yksilökosto kiellettiin.
        Valkoisten terrori oli laillistettua, järjestelmällistä ja jopa lapsiin kohdistunutta. Punaisten puolella se tapahtui johdon päätöksistä riippumatta lähinnä yksilökostoina.
        Valkoisten terroria on vihdoin tämän vuosituhannen molemmin puolin tutkittu virallisesti ja päädytty samoihin arvioihin vasemmistolaisen työväenliikkeen kanssa.
        Aihetta on sivuttu myös "Suomalaiset fasistit" kirjassa (2016). Tekijät Oula Silvennoinen, Marko Tikka, Aapo Roselius. Aapo Roseliuksella on tutkimus valkoisesta terrorista.

        Suojeluskunnat toimivat kutakuinkin samoin kuin nykyinen ISIS. Uskonnon tilalla oli luterilainen papisto siunaamassa punaisten joukkotuhontaa.
        Ilmari Kianto: Kärsimysten kentät ja jossa teoksessa Kianto kehoittaa tappaamaan kaikki punanartut, jotteivät synnyttäisi uusia punaisia.


    • ort

      Aikansa maailman mittapuihinkin verrattuna suomalaisen suojeluskunta-armeija suorittama joukkotuhonta oli mittava. Sellaista raakuutta mitä suojeluskunnat kohdistivat voitettuihin punaisiin saa hakea. Senaikuinen luterilainen papisto saarnasi punaisten "paholaisten" tuhoamisen oikeutta. Näistä verenhimoisimmista sotilaista ja papeista muodostui sittemmin Akateemisen Karjalaseuran AKS, Lapuan Liikkeen, Isänmaallisen Kansaliikkeen IKL ja Vapaussodan Rintamiesliiton VRL jäsenten ja johtajien runko.
      Suojeluskuntien kostonhimon motiivi oli kirkon ja valtion eroa vaativan työväenliikkeen tuhoaminen fyysisesti. Islamilainen terrorismi, ISIS mukaanlukien, pitää aatteenaan uskonnollista valtiota ilman työväenliikettä ja ateisteja.
      Sanottakoon menneistä, että nykyään harva suomalainen vaatii samanlaista joukkotuhontaa jota valkoiset tekivät aikanaan. Historia, kipeäkin, on tunnettava.
      Lähdeteos: Suomalaiset fasistit (2 016). Kirja on saatavissa kirjastosta luettavaksi.

      ps. Nykymittapuilla Lapuan Liike oli täysiverinen terroristijärjestö.

    • suvakkitoimittajakärysi

      http://yle.fi/uutiset/soini_hennalan_ku_klux_klan_-kuvasta_suomen_lipun_liittaminen_siihen_on_kuvottavaa/8331507
      ...– Kuvaan ei liity mitään hyvää. Ku Klux Klan on rasistinen ja ihmisvihamielinen järjestö. Suomen lipun liittäminen siihen on kuvottavaa, Soini kommentoi

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1461985089968
      ... Poliisin mukaan paikalla olleen toimittajan epäillään yllyttäneen Ku Klux Klan -asuun pukeutunutta nuorta miestä Suomen lipun häpäisyyn.
      Tutkinnanjohtaja Jari Kiiskisen mukaan toimittajan epäillään kehottaneen lakanamiestä pitämään kädessään Suomen lippua kuvaamistilanteessa. ”Hänellä ei ole kauaa ollut lippu kädessä”, Kiiskinen kertoo.
      ...lakanamiehen ei epäillä osallistuneen kivien heittelyyn tai ilotulitteiden ampumiseen. Poliisin mukaan miehellä ei myöskään ollut enää Ku Klux Klan -asua siinä vaiheessa, kun turvapaikanhakijoita kuljettanut bussi tuli paikalle.
      ...Kiiskisen mukaan paikalta on myös valokuvia ja videomateriaalia, joissa mies esiintyy ilman huppua.
      Parikymppinen lakanamies on itse kuvaillut pukeutumistaan tyhmäksi.

    • kuka_tilaaja

      Immosten ja halla-ahojen ideologia sai aineellisen ilmaisun. USA:n vuosisataisen murhaajakoplan tunnuksia käytetään ulkomaalaisten halventamiseen. Ällöttävää ja moraalitonta. Ku-Klux-Klaania on aiheellisesti verrattu fasistiseen järjestöön.
      http://yle.fi/uutiset/soini_hennalan_ku_klux_klan_-kuvasta_suomen_lipun_liittaminen_siihen_on_kuvottavaa/8331507

      Hennalassa samat huligaanit heittelivät kiviä SPR:n työntekijöiden päälle. Linnaa väkivaltapukareille ja päätteeksi karkotus Syyriaan pakolaisleirille.
      http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_bussia_heitettiin_ilotulitteilla_sprn_tyontekijaa_kivilla/8331041

    • 9mmvaaratonkaliiperi

      Onnettomuudeksemme meistä "huolehtii" virallisesti vain POLIISI.

      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/ravintolakujan-ampuja-on-kuulusteltu/
      ...Laukaukset suuntautuivat yläviistoon, joten ihmisiä ampumislinjalla ei ollut. Perusteita kiinniotolle tai vangitsemiselle ei ole löytynyt.

      – Ketään ei ole yritetty ampua tai uhattu ampumisella. Sen takia tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena, Maksniemi kertoo.

      Asetta ei ole löydetty, mutta poliisin tietojen mukaan ampuja käytti kaliiperiltaan 9-millimetristä pistoolia.

    • eisillemahdamitään

      kun suvaukkius on geeneissä... tehdään vaikka toistuvasti rikoksia omien himojensa tyydyttämiseksi ja etuuksien saavuttamiseksi
      http://yle.fi/uutiset/ruotsissa_esitutkinta_mona_sahlinin_vaarennosepailysta__eroaa_tehtavastaan/8861406
      ...Ruotsin sosiaalidemokraattien entinen puheenjohtaja Mona Sahlin on eronnut tehtävästään väkivaltaisten ääriliikkeiden vastaisen toiminnan koordinaattorina. Hallitus ilmoitti asiasta keskiviikkoiltana. Taustalla on ruotsalaislehti Expressenin paljastama väärennösepäily.
      ...Sahlinista ennustettiin pääministeri Ingvar Carlssonin seuraajaa 1990-luvun puolivälissä, jolloin hän oli varapääministeri.
      Vuonna 1995 ruotsalaislehdistö kuitenkin paljasti Sahlinin käyttäneen työluottokorttiaan henkilökohtaisiin ostoksiin. Ostosten joukossa oli muun muassa pari Toblerone-suklaapatukkaa, mistä tapaus sai nimen Toblerone-skandaali. Sahlin pyysi anteeksi, erosi hallituksesta...

      • SatuRuskeistaSilmistä

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001172943.html
        ...Raitiovaunun optimistinen ja kannustava nainen oli helsinkiläinen kunnallispoliitikko Fatbardhe Hetemaj (kok). Hän kertoo Ilta-Sanomille kuulleensa äidin ja tyttären puhuneen kadonneesta sormuksesta raitiovaunussa. – Ei saisi kuunnella muiden keskusteluja, mutta en voinut olla kuulematta. En malttanut olla hiljaa, vaan yritin miettiä, miten sormuksen voisi löytää"....
        – Sormus aloittaa uuden elämän minun sormessani. Tarina jatkuu...
        [Sen pituinen se ja nyt nukkumaan...]

        https://www.youtube.com/watch?v=GJ2H9afv_eI


    • expentti
    • kara_pemari
    • PesiönAsemamies

      10.9.2016
      http://yle.fi/uutiset/veitsimies_hyokkasi_useiden_matkustajien_kimppuun_juna-asemalla_munchenin_lahella/8869833
      Saksassa Münchenin lähellä sijaitsevassa Grafingissa veitsimies puukotti ainakin neljää ihmistä aikaisin tiistaiaamuna rautatieasemalla sattuneessa hyökkäyksessä.
      Saksalaisen yleisradioyhtiö ARD:n mukaan ainakin yksi ihminen on kuollut hyökkäyksessä. Kolme muuta uhria haavoittui.
      Poliisi tarkistaa silminnäkijöiden havaintoja, joiden mukaan mies huusi hyökkäyksen aikana "Allahu Akbar" eli jumala on suuri arabiaksi.
      – Hyökkääjä sanoi rikospaikalla kommentteja, jotka viittaavat poliittiseen motivaatioon, nähtävästi islamistiseen motiiviin, syyttäjän tiedottaja kertoi uutistoimisto AFP:lle.

    • rotu-vai-oppi.hitler

      Mynschenin tyyppi voi olla aivan hyvin kristititty. Kristityt ovat yhtä lailla fundamentalisteja kuten muslimitkin. Aloituksen avaus ainakin osoittaa sen. Kristityt ovat ollakseen mutta heidän raamattunsa kertoo raakuuksista.
      Aloitus pyrkii tekemään kristityistä kullanmuruja ja muslimeista konnia.
      EU ja unionimaat rakentavat kaikenlaisia muureja ihmisten välille. Myös raudasta tehtyjä materiaalisia muureja. Myös sss-hallitus yhtyy Unionin suunnitelmiin muurien rakentamisista.
      Lisää vain natottumista ja natosotia ja kodittomia syntyy maailmaan. Sitäkö halutaan?

    • tuhommelähenee

      Tämän päivän (10.5.) satoa.

      Hepatiitti voi tarttua paikallisessa uima-altaassakin...
      http://yle.fi/uutiset/suomi-turisti_piikin_kautta_maailmalle__hepatiitti_voi_vaania_uima-altaassakin/8870127
      ,,.,,
      Tämän ketjun avauskysymys:
      "avautuukosuvakinsilmät
      28.11.2015 16:56
      Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??"
      ---------------------,---------------------------
      No iliman muuta!:

      http://yle.fi/uutiset/svt_romaneille_porttikielto_tukholman_euroviisualueelle_kerjays_tolkkien_kerays_ja_mikki_hiiri_-asu_kielletty/8871241

    • Täyskäännös_Heti
    • Pakolaisetrasisteina

      13.5.2016
      http://yle.fi/uutiset/kolarin_vastaanottokeskuksen_apulaisjohtaja_irtisanottiin_asukkaiden_valitusten_jalkeen/8878489
      ...Kolarin vastaanottokeskuksessa asuvat satakunta turvapaikanhakijaa marssivat ulos viime viikolla. Migrant Tales -blogissa he kertoivat syyksi vastaanottokeskuksessa kokemansa huonon kohtelun ja rasismin.
      ...Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön ylitarkastajan Jaana Karhun mukaan asukkaat kritisoivat tuossa kokouksessa eniten saamansa vastaanottorahan pienuutta ja vastaanottokeskuksen syrjäistä sijaintia.

    • ystävä.sä

      Ihmiset ovat erilaisia. Jopa suomalaiset keskenään eri paikoissa omaavat erilaisia tapoja ja näkemyksiä. Siinä ei ole uutta. Arabimaissakin on rasismia. Saudit ja rikkaat emiraatit pitävät roskana maahan tuotua aasialaista halpatyövoimaa. Suomessa persut yrittävät todistaa, että arabimaista tulleet ovat epäkelpoja Suomeen tai että heidät tulee alistaa johonkin loukkoon.
      Suomussalmella ei alennuta rasismiin. Tutustutaan vieraisiin, ollaan kohteliaita, otetaan heidät vastaan eristämisen sijasta. Rakennetaan moskeija ja kuullaan sen pappeja! Vihamielisyys synnyttää vieraissa vihamielisyyttä. Ystävällisyys palkitaan aina.

      • urputustornitstop

        Sarkasmi on vaikea laji.


      • kaikkienkaverion

    • uksikinriittää
    • atech

      Mitä eroa on kristityllä papilla muslimipapilla. Molemmat heittävät vääräuskoiset aliseen helvetin kuumaan pätsiin ja oikeauskoiset yliseen harpunsoittoon vihreille niityille. Molemmat lopputulemat ovat ihmiselle epänormaaleja.
      Suvakkiko terroristi!

    • Ota_banaani

      Miltäs maahanmuutto näyttää mamukriitikosta sieltä puusta katsoen?

    • kakstykkäyspeukutusta

      Kiitos kysymästä, banaania tässä tosiaankin uutisia selatessa napostelen... pientä helpotusta matuinvaasioon näkyy olevan tulossa:
      17.5.
      http://yle.fi/uutiset/oleskelulupien_saanti_vaikeutuu__migri_afganistaniin_irakiin_ja_somaliaan_turvallista_palata/8886939
      "Oleskelulupien saanti vaikeutuu – Migri: Afganistaniin, Irakiin ja Somaliaan turvallista palata
      ...Eilen maanantaina ulkomaalaislaista poistui säädös, jonka perusteella turvapaikanhakijoille on voitu myöntää oleskelulupia humanitaarisen suojelun perusteella.
      ...Myös toissijaista suojelua on jatkossa vaikeampi saada, sillä Maahanmuuttoviraston arvion mukaan turvallisuustilanne keskeisissä lähtömaissa on parantunut."

    • eiolehuva
    • Ranskakehityksenkärki

      14.6.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001200250.html
      -Ranskan poliisi ampui epäillyn rynnäkön yhteydessä. Poliisin erikoisyksikkö löysi asunnosta rynnäkön jälkeen epäillyn ruumiin lisäksi surmatun naisen sekä kolmivuotiaan pojan. Lapsi oli shokissa, mutta vailla fyysisiä vammoja.
      -Isisiin yhdistetty uutistoimisto kertoi myöhään eilen, että poliisin Ranskassa tappanut mies oli yksi Isisin taistelijoista. Amaq-uutistoimiston mukaan hyökkääjä surmasi myös poliisin puolison veitsellä. Amaqin mukaan surmansa saanut poliisi oli Les Mureaux'n poliisiaseman apulaisjohtaja.

    • maassamaantavalla
      • getalife

        Eikö sulla pahvi ole omia mielipiteitä kun aina virittelet tänne jonkun muun vitun kusipään linkkejä?


    • licia
    • MV-lehdenkopiojuttuja

      26.06.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001208428.html
      -25-vuotias mies haettiin ensin kuulusteltavaksi ja otettiin sitten kiinni epäiltynä murhasta.
      Kuollut nainen asui vastaanottokeskuksessa. Poliisi ei ole halunnut kommentoida, asuiko myös kiinni otettu mies vastaanottokeskuksessa tai mikä oli hänen suhteensa naiseen.
      Edellinen vakava rikos Ruotsin vastaanottokeskuksissa tapahtui tammikuussa Mölndalissa Göteborgin lähellä. Keskuksessa asui teini-ikäisiä pakolaisia.
      Uhri, vastaanottokeskuksessa työskennellyt nainen, menehtyi puukotuksesta saamiinsa vammoihinsa sairaalassa. Tekijä oli vastaanottokeskuksen asukas. Hänet saatiin kiinni, kun muut asukkaat pitelivät häntä aloillaan.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001208395.html
      -Keuruun vastaanottokeskuksessa ei ole enää yhtään linja-autoon linnoittautunutta turvapaikanhakijaa.
      – Pikku hiljaa tilanne raukesi ja nyt meillä vietetään taas normaalia arkea, kertoo Keuruun vastaanottokeskuksen johtaja Rasul Azizan.
      Erikoinen tilanne käynnistyi torstai-iltana, kun Kastellin hätämajoituskeskuksesta Oulusta saapui noin 50 turvapaikanhakijaa bussilla Keuruulle.

      Valta-osa matkustavaisista oli alun perin lähtenyt Irakista ja kaikki olivat miehiä. Keuruulla he eivät suostuneet poistumaan bussissa.
      -Azizinin mukaan yksi turvattomuutta aiheuttanut syy saattoi olla, että Kastellin hätämajoituskeskuksessa turvapaikanhakijoille maksettiin täysi vastaanottoraha, jolla he ostivat ruokansa ja kokkasivat sen itse.
      Keuruulla turvapaikanhakijoille tarjotaan ruoka talon puolesta.

      • tasapuolisesti

        Etkö löydä Vihtiä tai Pelkosenniemeä koskevia linkkejä?


    • voi.tavaton
    • tautistasakkia
    • monikulttuurisetasialla

      "Molemmat nuoret kohdistivat uhriin raakaa väkivaltaa, mutta mikkeliläisnuoren mukaan hänen rikoskumppaninsa lopetti ja pyysi lopettamaan väkivallan, kun uhri oli vielä hengissä. Kaveri poistui tapahtumapaikasta, mutta toinen jäi jatkamaan veritekoa."

      Tälaista tämän päivän Iltsikassa... eikä tietetenkään taustatietoja kansallisuuksista yms..

    • ohhhot

      Suomalaiset rasismin kohteena Englannissa.
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062821810885_ul.shtml
      Englannissa suomalaisperäiset ja muutkin eurooppalaisperäiset maahanmuuttajat ovat rasismin kohteita. Suomalaissyntyinen, Englannissa syntynyt ja maan kansalainen syntyessään voi joutua vainon kohteeksi. Joutuisiko hän Suomeen muuttaesssaan täälläkin mamuksi ja vihan kohteeksi.
      Onko perussuomalaisten mamuvihaajat kerinneet sinnekin peittoamaan jopa omia kansallisuusveljiään!!!

    • naurettavavaltamedia

      STT/Ilta-Sanomat saisivat lukea tiheämmin MV-lehteä...
      3.7.2016
      http://mvlehti.net/2016/07/03/poliisi-tehosti-valvontaa-festivaaleilla-seksuaalisia-ahdisteluja-edellispaivaa-enemman/
      4.7.2016
      http://mvlehti.net/2016/07/04/laulaja-pernilla-andersson-yksin-maahan-tulleet-lapset-toivat-mukanaan-ahdistelun-ruotsin-festareille/
      5.7.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001213624.html
      "STT
      Raiskauksista ei ole raportoitu.
      Ruotsissa Karlstadin poliisi on saanut lähes 30 ilmoitusta tyttöihin tai nuoriin naisiin festivaalilla kohdistuneesta seksuaalisesta häirinnästä.
      Asiasta kertovan uutistoimisto AP:n mukaan poliisi etsii ilmoitusten perusteella seitsemää epäiltyä miespuolista hyökkääjää. Ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni.
      Paikallispoliisin mukaan miesten epäillään muun muassa kähmineen tyttöjä ja naisia, jotka ovat 12–20-vuotiaita. Raiskauksista ei ole raportoitu.
      Epäillyt tapaukset sattuivat viikonloppuna Putte i parken -festivaalilla Karlstadissa Etelä-Ruotsissa."
      ......................,.............
      Aiempi nuorisofestivaali Bråvallassa
      2.7.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001212163.html
      " Ruotsalaisfestivaalin seksuaalirikosten määrä kasvaa: jo 3 ilmoitusta raiskauksesta, 9 ahdistelusta."
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      ei ne EU-suomen rahanvaltamedian sensuroinnit aina onnistu.....

    • sodat_lopetettava

      Jos kaikki suomalaisten tekemät raiskaukset ja lasten hyväksikäytöt julkaistaisiin, lehtiin ei paljon muita uutisia sopisi.
      Yllättävää että ulkomaillakin ja ulkomaalaiset tekevät rikoksia. Meitsi piti suomalaisia ainutlaatuisena rikollisten maana.

      • faktaakinko

        "Jos kaikki suomalaisten tekemät raiskaukset ja lasten hyväksikäytöt julkaistaisiin, lehtiin ei paljon muita uutisia sopisi."

        Sulla ilmeisesti on tarkempaa tietoa näistä suomalaisten teoista , kun noin varmana asian esität? Vai ihanko se tuuli mutuhuulia heiluttaa?


    • nopeasujauttaja

      Etenkin naissuvakeille ohjeistus
      18.7.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001222181.html
      ..."Hän uskoo, että paras keino ehkäistä turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia on tehdä turvapaikkaprosessista ja kotouttamisesta mahdollisimman nopea ja sujuva.
      – Myös meidän suomalaisten olisi hyvä pohtia asenteitamme. Olemmeko valmiita kotouttamaan tulijat?".

    • eipätässämuuta

      rajat auki, Saksan malliin... makso mitä makso?

    • Merkelillekantapääoppia

      juu, YLEn mukaan saksalaiset ovat tehneet "Sipilät":
      "klo 21:49: Ihmiset ovat alkaneet avata kotejaan turvapaikkaa tarvitseville."

    • nyt.mynchen.missä.seur

      Aseet laulaa ja pommit säestää eri puolilla Eurooppaa kuuluttaen omalla brutaalilla tavallaan monikultturisuuden ja suvaitsevaisuuden julistajien ilosanomaa. Joku voisi jopa päätellä että kysessä olisi jonkinlainen hyökkäys länsimaista yhteiskuntamallia kohtaan, mutta liene se väärä päätelmä.
      Se on kait sitä uuden ja oudon maanosan olojen kotoisaksi luomista; verta kaduille, pelkoa mieliin, väärinajattelijat maan multiin.

    • laitetaanpasmuistiin

      klo 22:34: Münchenin poliisin tiedottaja: Ei viitteitä islamilaisesta terrori-iskusta
      klo 22:36: Münchenin poliisin tiedottaja: "Karkusalla on ampujia, ja he ovat vaarallisia".

    • tähänköontotuttava

      YLEn naissuvakkitoimittajat poimivat edelleen rusinoita pullasta:
      klo 22:45: Münchenin poliisi pyytää olemaan spekuloimatta hyökkäykseen liittyviä asioita.

      Moni muu media kuin YLE on jo aikoja sitten lainannut Saksan poliisia ja poliitikoita, jotka ilmoittavat kyseessä olevan hyvin varmasti terrori-iskun.

      • herranhaltuun

    • pomminvarmamoskeija

      Ylivoimaisesti paras uutispoiminta YLEn toimittajilta (Erja Tuomaala YLE, Marika Kataja-Lian YLE Twitter: @katajalian):
      klo 00:10: Müncheniläisiä kehotetaan etsimään suojaa auki olevista virastoista tai moskeijoista.

    • 180astettajakarkuun

      Arvaiskos sitä ateistina/kristittynä mennä lähimoskeijaan turvaan islamistiterroristien tulitukselta?

      http://edition.cnn.com/2016/07/22/europe/germany-munich-shooting/index.html?adkey=bn
      ..." • A witness who will only be identified as Lauretta told CNN her son was in a bathroom with a shooter at the McDonald's. "That's where he loaded his weapon," she said. "I hear like an alarm and boom, boom, boom... And he's still killing the children. The children were sitting to ear. They can't run." Lauretta said she heard the gunman say, "Allahu Akbar," or God is great. "I know this because I'm Muslim. I hear this and I only cry."

    • seolikinvainhullu

      On syytä korostaa, että kyseessä oli vain mielenterveysongelmaisen tekemä puukotus - eikä kyseessä ollut siis islamiterroristi:

      http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/lontoon-puukotuksesta-epailty-astui-oikeuden-eteen-naytti-peukkua-tuomarille/734852/
      ...Poliisi on aikaisemmin sanonut, ettei tutkimuksissa ole löydetty viitteitä siitä, että epäilty olisi radikalisoitunut tai hänellä olisi ollut terroristisia motiiveja. Poliisi epäilee, että teon taustalla olisivat miehen mielenterveysongelmat.

    • MeVastaanLähi-Itä

      Suvakkien konsteja... näin tilataan kyselyihin "oikea" äänestys- tai kannatusvoitto:

      http://mvlehti.net/2016/08/11/arabit-muunsivat-kyselyn-tuloksen-voisitko-antaa-turvapaikanhakijalle-yosijan/

    • olkaammesuvaitsevaisia
    • hevostelevapoliisi

      Turha vaiva suvakeilta... toistaiseksiko?
      Tekeekö pääministeri Erdoganit ja vaihtaa tuomarit?
      19.8.2016
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/karajaoikeus-hylkasi-poliisin-vaatimuksen-mv-julkaisun-sulkemisesta/736038/
      - MV-julkaisun sulkeminen oikeusteitse olisi asiantuntijoiden mukaan sananvapauden rajojen määrittelyä. Itä-Suomen yliopiston julkisoikeuden professori Tomi Voutilainen arvioi STT:lle heinäkuun lopulla, että kokonaisen julkaisun alasajo oikeusteitse on poikkeuksellista, ja se tuskin onnistuisi.

    • puhu_totta

      Sananvapaus ei tarkoittane kaikenlaisen sonnan levittämistä. Vapaus on välttämättömyyden tajuamista. Sebastianit ja tynkkyset vääristelevät jo tarpeeksi. ST:n kirjoituksia ihmisyyden loukkauksina lienee tutkinnassa. Hän jäi vasta kiinni valheesta Oulun ylioppilaskunnan asioissa.

      • kuuntelijan_vastuu

        Vaikka toinen puhuisi sontaa, ei hänen puhumistaan voi kuitenkaan estää vedoten että puhuu mitä puhuu. Puhutaanhan mm Suomen eduskunnassakin palturia, suoranaista valhetta aina ministereitä mytöten, mutta onko montaakaan pantu edesvastuuseen sanoistaan?
        Semmosta se on.


    • NytNurmijärviTappelu

      Erittäin harvinaista faktaa poliisilta:
      27.8.2016
      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/apulaispoliisipaallikko-mtv-n-uutisextrassa-joukkoahdisteluja-on-tullut-edelleen-tutkintaan/6045576
      Helsingin apulaispoliisipäällikön Ilkka Koskimäen mukaan...
      – Samanlaista seksuaalirikosten piikkiä kuin oli viime syksynä ja uudenvuodenyönä ei ole ollut. Valitettavasti ahdistelujen kasvu on kuitenkin edelleen jatkunut ja kesältäkin meillä on näitä joukkoahdistelutapauksia ja yksittäisten henkilöiden tekemiä ahdisteluja kadulla.
      Helsingin poliisi kirjasi viime vuonna elokuun puoleenväliin mennessä 20 ahdistelutapausta. Tänä vuonna niitä on ollut vastaavana ajankohtana 80.

    • annattaikuolet

      Suvakkien toivevävy?
      31.8.2016
      http://yle.fi/uutiset/porilaistyton_murhaajan_elinkautistuomio_pysyi_hovissa/9131845
      -Porilaisen teinitytön surmanneen Ramin Azimin elinkautistuomio säilyi hovioikeudessa. Azimi raiskasi ja murhasi porilaisen 17-vuotiaan entisen seurustelukumppaninsa tammikuussa 2015.
      -Murha tapahtui Kokemäellä. Viime vuoden tammikuun lopulla Helsingistä lähtenyt Ramin Azimi otti entisen seurustelukumppaninsa kyytiin Porissa ja vei hänet Ulvilan kautta Kokemäelle, jossa poltti tämän ulkorakennuksessa. Tyttö kuoli sidottuna tulipalossa.
      Muista tuomioon sisältyneistä rikoksista törkeä raiskaus tapahtui oikeuden mukaan Ulvilan Kullaalla. Lisäksi tuomio tuli törkeästä vahingonteosta ja liikennerikkomuksesta.
      Tuomittu mies on asunut Suomessa pitkään, mutta hänellä ei ole ollut Suomen kansalaisuutta vaan pelkkä oleskelulupa.

    • 9.9.voittojanuiville

      Paha takaisku Suomussalmenkin suvakeille... turhia olivat syksyn 2015 mässäilyt "ku klux klaani -odinin sotureit" -uutissontiilla.
      9.9.2016
      http://yle.fi/uutiset/lahden_ku_klux_klan_-jutusta_ei_syytteita/9155676
      ...Lahdessa Hennalan vastaanottokeskuksen käyttöönoton yhteydessä järjestetty mielenosoitus ei johda rikossyytteisiin.
      ...Syyttäjän mukaan miehen teossa ei ollut näyttöä tahallisesta rikoksesta, eikä käyttäytyminen ylittänyt sallitun mielipiteen ilmaisemisen tai sananvapauden rajoja.
      Lisäksi syyttäjä totesi, ettei Suomen lipun käyttäminen ollut epäkunnioittavaa vain miehen asun tai esitettyjen mielipiteiden perusteella.

    • aattelin_vaan

      Unkari rakentaa muuria rajoilleen. Englanti aikoo rakentaa Ranskan puolelle Calaisiin muurin. Norja rakentaa muuria Venäjän vastaiselle rajalle. Trump aikoo laajentaa Meksikon rajan vastaista muuria. Israel elää muurittamansa valtion sisällä. Lisää sotaa Lähi-itään. lisää muureja Eurooppaan. Tässäkö tulevaisuus - rakennamme itsellemme kansallisvankiloita.
      Näin se vapaa matkustus etenee.

    • tappo-oli-poikkeus

      Onko Suomussalmella varattu tarpeeksi vesureita itseämme paremmille metsäinsinööreille....
      12.9.
      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/otanmaessa-tunteet-pinnassa/
      -Mies kertoo tuntevansa vastaanottokeskuksen asukkaita ja sanoo, että he haluavat vain asua ja tehdä töitä Suomessa. Viikonlopun tapahtumia hän pitää poikkeuksena.
      – Tiedän, että he ovat auttaneet kyläläisiä esimerkiksi puunharvennuksessa.

    • bättre_folk

      Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??

      Ruotsin hallitus haluaa antaa poliisille valtuudet tehdä riskiperäisiä tarkastuksia työpaikoilla, jotta paperittomasti maassa olevat löydettäisiin ja heidän oleskelunsa maassa estettäisiin.

      https://ar-ar.facebook.com/helsinginsanomat/posts/10154616977932112

      P.S.
      29.11.2015
      [http://yle.fi/uutiset/nakokulma_kun_ruotsi_putos_puusta__miten_keskustelu_pakolaisista_muuttui_taysin/8483320]
      http://yle.fi/uutiset/3-8483320
      Ruotsi on tehnyt täyskäännöksen. Ruotsi on muutoksessa. Eikä muutoksen loppua näy. Rajojen sulkemisesta puhutaan jo.
      Mutta valtiotieteilijä Ulf Bjereld sanoo, että rasismi ei ole lisääntynyt. Ruotsidemokraatit eivät ole sanelleet hallituksen politiikkaa. Todellisuus tuli vastaan.

    • passport.please
    • oikeusjakohtuuskaikille
    • suvakkihuolissaan

      Valkoinen roskasakki pesiytynyt jo Kajaanin seurakuntaankin?
      11.10.2016
      http://yle.fi/uutiset/3-9223385
      ...Kahdentoista kerjäläisen ammattimaisesti toiminut joukko hämmensi kirkkokansaa Kajaanissa sunnuntaina. EU-kansalaisen passia vilautelleet kerjäläiset tulivat sisälle kirkkoon jumalanpalvelukseen ja vaativat muun muassa kolehdin ohjaamista itselleen.
      -– Ajattelin, että seurakuntaa ei voisi ainakaan syyttää heitteillejätöstä, joten vein heidät kauppaan. Kauppamatkalla lyöttäytyi mukaan neljä ihmistä, jotka halusivat parasta, mitä kaupasta löytyy. Sen jälkeen minun olisi vielä pitänyt tankata heidän autonsa.
      -– Kerjäläisten pääviesti oli, että kristityn pitää auttaa. Niin onkin, että mikäli joku on pulassa, häntä on autettava. Kun totesimme, että emme voi enää heitä auttaa, mutta teemme tässä yhteistyötä myös poliisin kanssa, koko porukka hävisi kerralla paikalta.
      -– Ei ole enää näemmä Kainuukaan lintukoto. Sovimme sisäisesti, että avustuksemme muoto on selkeästi kolehti, jolla on sovitut ja tarkastetut kohteet. Ongelmatilanteissa tulemme jatkossa pyytämään apua vartiointiliikkeeltä tai poliisilta matalalla kynnyksellä.

    • MV-lehtiLöysiPedon
    • hullujenjohtamamaa
    • vieraskulttuuriniloja

      24.102016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001937436.html
      ..." Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty vuonna 1965 syntynyt mies vaatii keskiviikkoista Oulun käräjäoikeuskäsittelyä salaiseksi. Nyt jo aikuinen tytär taas vaatii käsittelyä julkiseksi.

      Kaleva kirjoitti lokakuun alussa, että tytär oli tullut isälleen raskaaksi useita kertoja vuosina 1999–2008 tapahtuneiden epäiltyjen rikosten takia. Tytär on Kalevan mukaan myös synnyttänyt isälleen lapsen.
      Epäiltyjen hyväksikäyttöjen alkaessa uhri oli vasta 9-vuotias.
      Uhrin mukaan hänen afrikkalaissyntyinen isä käytti kovia otteita. Uhrin mukaan isä pieksi remmillä tai nyrkillä, jos käyttäytyminen ei ollut mieleen. Uhrin kertoman mukaan hän tuli ensimmäisen kerran raskaaksi 11-vuotiaana ja hänelle tehtiin abortti. Myös tämän jälkeen hänelle on oman kertomuksensa perusteella tehty useita abortteja, ja hän on saanut useita keskenmenoja.
      Lopulta 17-vuotiaana hän synnytti isälleen poikavauvan, joka on todettu myöhemmin vaikeasti kehitysvammaiseksi. Isä lähti pian syntymän jälkeen ulkomaille. Hänet on sittemmin saatu kiinni Norjasta ja tapauksen käsittely on alkanut Oulun käräjäoikeudessa."

      Suvakkien mielestä jutun konna on MV-lehti, joka ilmiantoi julkisesti poliisille afrikkalaisen konnan asuinosoitteen Norjassa.

    • ovetaukilänteen

      Oikeus ratkaisi:
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001937658.html
      ..."Oulun käräjäoikeudessa käsitellään ylihuomenna seksuaalirikosjuttua avoimin ovin.
      Syytettynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on 51-vuotias mies, jonka tytär on jutussa asianomistajana.
      Juttu käsitellään julkisesti tyttären vaatimuksesta. Tavallisesti seksuaalirikosten käsittely oikeudessa määrätään salaiseksi."

      Ei tartte suvakkien laulaa....

      https://www.youtube.com/watch?v=8mdl-AdZpV8

    • suvakitlautahenkilöiksi
    • tätäetlueMV-l.stä

      Sietäisi eri kulttuureista ja niiden käytännöista tietämättömän rikosoikeuden emeritus- naisprofessorin mennä tutustumaan tuomitsemansa korkeakulttuurilautamiesedustajan kotimaahan, ennen kuin tekee tuomoitaan ja huomioitaan.
      Jos rotuun, uskontoon, kansanyhteisöön yms. kuuluu ja on aina kuulunut erilaiset seksuaaliset riitit kuin meillä, niin mitä sitten? Mikä oikeus meillä on heittää se ensimmäinen kivi? Kivittelyn seurauksena voi tulla jopa kainsainvaelluksia, kuten nyt on käynyt. Tällaistako haluamme lisää?
      Vierasmaassa on sallittava asua ja elää kotimaan tavalla joka suhteessa, eikä tehdä ennakkoluuloihin perustuvia kieltoja - varsinkin pakolaisille, jotka ovat vasta sopeutumassa tähän jääkarhujen ja umpimielisen erakkokansan maahan.

      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/professori-oulun-insestirikoksesta-mielikuvitusta-karmeampaa/

    • omanmaansatavat

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-insesti-isa-ei-valita-tuomiostaan-syyttaja-tyytyvainen-tuomioon/742314/

      Ei löytynyt suvaitsevaisuutta Oulun käräjäoikeudesta!

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001939274.html
      -51-vuotiasta isää kuultiin Oulun käräjäoikeudessa iltapäivällä. Miehellä oli tarjota pitkä ja suomalaisissa oloissa poikkeuksellinen selitys teolleen. Hänen mukaansa tyttären makaaminen oli poppamiehen neuvoma keino rikastumiseen.
      Isä tuli Suomeen jo 1980-luvulla. Uhrikseen joutuneen tyttären Marlenen hän toi kotimaastaan Norsunluurannikolta Suomeen vuonna 1995 mennessään täällä naimisiin suomalaisen naisen kanssa.
      -– Kun tulin Suomeen, kaikki halusivat olla rikkaita ja hyvässä asemassa, saada niin paljon rahaa, että pystyy ostamaan mitä haluaa.
      - Isä oli kertonut halunneensa rikastua, mutta selitti, ettei itsensä tähden, vaan koska tahtoi lastensa parasta.
      Poppamiehellä oli isän mukaan tarjota kaksi vaihtoehtoa.
      – Hän kertoi, että on kaksi tietä. Toinen on, että henkilön, joka annetaan, täytyy kuolla. Sanoin, että en halua, en halua verta käsilleni. Hän sanoi, että on toinenkin tie tai väylä, se ei ole kovin monimutkainen. Riittää, että makaa tämän henkilön kanssa.
      -Isä selitti oikeudelle, että tyttären makaamisesta huolimatta vaurastumista ei tapahtunut.

    • loisillestopit
    • valk.roskasakkimies

      Jo näkyy valoa mediatunnelissa... jospa se ei ole tulossa oleva Länsimetrojuna?
      14.11.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001952440.html
      "Trumpin voiton syylliset: tyhmä, valkoinen roskaväki?
      ...Moni entinen teollisuuspaikkakunta niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin on romahtanut, moni työpaikka kadonnut ja tulevaisuus näyttää epävarmalta. On luonnollista, että tästä kehityksestä on moni huolissaan. Mutta tuntuu olevan yksi ryhmä, joka ei sitä saisi olla. Valkoinen työväki. Heidän kohtalonsa ei tunnu kiinnostavan ketään – ei ainakaan poliitikkoja.
      ...Valkoisen kansalaisen ahdistusta ei saisi ymmärtää samalla lailla kuin muiden – siitä puhuttaessa suussa tulisi joka kerta maistua paha rasistinen (ja sovinistinen) sivumaku.
      ...YHDYSVALLOISSA (ja Suomessakin) on viime päivinä ripoteltu tuhkaa päälle pieleen menneistä ennustuksista. Siihen on syytäkin: kertoohan tulos asiantuntijoiden asiantuntemattomuudesta. Silti peiliin voisi katsoa vieläkin tarkemmin. Eivät median ennustukset näytelleet ratkaisevaa osaa Trumpin menestyksessä – median asenne näytteli.
      ... Ehkä äänestäjiä alkoi ylimieliseltä vaikuttava ohjailu tympiä. Ehkä aikuiset ihmiset eivät tahdokaan sitä, että muut päättävät heidän puolestaan, mikä on se ainoa oikea mielipide: ehkä he haluavatkin, yllätys, yllätys, päättää sen ihan itse."...

    • MuuttoSyyriaan

      Miten ois, Suomussalmen suvakkimiehekeet - kääntyminen islamin uskoon ja parin laillisen lisävaimon laitto?

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611172200028772_ul.shtml
      Syyriassa moniavioisuus ja avioerot ovat lisääntyneet sodan takia - leskeksi jääneet päätyvät kakkosvaimoiksi
      ...Tilastojen mukaan 30 prosenttia Damaskoksessa viime vuonna rekisteröidyistä liitoista oli moniavioisia. Vuonna 2010 vastaava luku oli viisi prosenttia.
      -  Täällä on enemmän naisia kuin miehiä. Minä ja neljä ystävääni päätimme ottaa leskeksi jääneitä naisia kakkosvaimoiksemme suojellaksemme heidän mainettaan, Mahan uusi aviomies Mohammed selittää.
      ...Islamilaista sharia-lakia sovelletaan myös avioliittoa ja avioeroa koskevissa asioissa. Lain mukaan sunnimuslimit voivat ottaa itselleen neljä vaimoa, jos he kohtelevat kaikkia tasa-arvoisesti.

    • tuplasuvakki

      Persuroskan levittäminen jatkuu. Eri maiden ja erinäköiset palkkatyöläiset asetetaan vastakkain. Palkkatyöläiset olisivat keskenään vihollisia. Kun hallitus suunnittelee työttömyyden nimissä rakentaa heistä halpatyövoimaluokka niin paljonko se suomalaisen työläisen käsiä lämmittää.

      Jussi Halla-ahon hengenheimolainen Aleksi Niskanen tukee Australian käytäntöä. Australia rahtaa pakolaiset toisiin maihin ghettoihin. Poissa silmistä ja ongelma olisi ratkaistu. Pakolaiset lapsineen ovat asuneet jo monta vuotta näissä uusissa keskitysleireissä.
      http://aleksiniskanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/226268-suomen-on-luotava-taloudelliseen-hyotyyn-perustuva-maahanmuuttomalli

      Saksassa rakennetaan Mynchenin lähellä pakolaisalueen ympärille Berliinin muuria korkeampi muuri. Kuinka moni uskoo pakolaisongelman ratkevan näillä konsteilla!
      Mainittu puolue eikä moni muukaan mainitse pakolaisuuden syitä. Lähi-idän aavikoilla on yksistään syyrialaisia pakolaisia ghetoissa yli 8 miljoonaa. Rajat kiinni politiikka hukuttaa jatkuvasti Välimerellä pakolaisia.

      Kuka tai mitkä voimat saivat arabimaita sekasortoon niin että siitä syntyi nykyajan suurin terrorismiaalto. Sitäkin suurempana syntyi tavallisten ihmisten hätä. Sota tulee saada loppumaan ja jälleenrakennus vauhtiin. Tuhoamiseen syyllistyneet voimat tulee saattaa rahoittajiksi.
      On säälittävää seurata hallitustemme toimesta työttömiksi jääneiden narinaa ulkomaalaisista, jotka veisivät työpaikkojamme. Tosi surkeaa analysointia.

      Nato tulee saattaa elinkautiseen sotakieltoon ja kenut arabimaihin timpureille apureiksi. Tekisivät kerrankin hyödyllistä työtä.

    • khgdhhgsdfgh

      "Rajat kiinni politiikka hukuttaa jatkuvasti Välimerellä pakolaisia".
      Santaaliläpsyttelijöille pitäisi pitää kumiveneilykurssi. Vink vink TE-keskus.

    • suvakkiparadoksi

      Suomussalmisuvakitkin rääkyivät kuinka Suomi sai apua ja Ruotsi otti vastaan 70 000 pakolaislasta viime sotien aikana.
      Ruotsin SVT:n dokumentti kertoo aivan toista.
      ( Adresslapp okänd. Tuotanto: SVT, Ruotsi, 2012. Dokumentti on esitetty TV1:llä edellisen kerran marraskuussa 2012. )
      Ruotsi masinoi ja rahoitti täysin ko. operaation, koska 1930-luvulla syntyvyys oli romahtanut ja tulevien vuosikymmenten työvoimapula oli uhkaamassa.

      Aivan samoin oli 1960-luvulla. Ruotsi haali voimakkaan nousukauden työvoimaa enimmäkseen Jugoslaviasta ja Suomesta. Täällä suvakit kertovat edelleen satuja kuinka Ruotsi otti vastaan Suomesta tulleita pakolaisia.
      Katsokaahan suvakit ruotsalaisdokumentti ja sen jälkeen miettikää ja hävetkää, jos osaatte.

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/28/osoitelappu-tuntemattomaan

      Katsottavissa yle areenassa:
      http://areena.yle.fi/1-1727897

    • ongelmanpeittelyä

      EU-suomalainen siistitty versio "uutisesta":
      12.12.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005004492.html
      ...Kuusi oppilasta sai puukosta kesken koulupäivän Göteborgissa, Ruotsissa. Uhrit ovat noin 15-vuotiaita poikia, Aftonbladet kertoo.
      Poliisin mukaan tappelu tapahtui koulun läheisellä torilla kello 12 aikaan eikä varsinaisesti koulun alueella.,...

      "Siistimätön" alkuperämaalainen uutinen:
      12.12.2016
      https://www.nordfront.se/knivslagsmal-pa-mangkulturella-bergsjoskolan-goteborg.smr
      ...Stadsdelen Bergsjön har drabbats hårt av mångkulturen med alltifrån misshandlade poliser, våldtäkter, mord, skottlossning, stenkastning och att polisen måste jaga ”ungdomsgäng” med helikopter. Rikskriminalpolisens underrättelsetjänst konstaterade redan 2014 i en rapport att Bergsjön är en av de områden i Sverige där rättssystemet satts ur spel och där polisen saknar kontroll samt förmåga att upprätthålla lag och ordning.

    • pakoloinenratissa

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612202200043387_ul.shtml
      "Iskussa joulumarkkinoille kuoli 12 ihmistä, joista yksi oli ammuttu."
      "...Brandenburgin osavaltion sisäministerin Karl-Heinz Schröterin mukaan Berliinin iskun uhreista yksi oli ammuttu, kertoo Bild-lehti.
      Todennäköisesti uhri on rekka-auton puolalainen 37-vuotias kuljettaja. Hänet löydettiin iskupaikalta kuolleena.
      Puolalaisen uskotaan olleen iskun uhri. Hänen kuljettamansa, Italiasta lähtenyt rekka-auto todennäköisesti kaapattiin. Kuskiin ei saatu yhteyttä kello neljän jälkeen maanantaina. Isku tehtiin kahdeksan aikaan illalla Berliinissä.

      Epäiltynä iskusta on pidätetty mies, joka on mediatietojen mukaan 23-vuotias pakistanilainen turvapaikanhakija."
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..........................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      Mutta tälläkin kertaa muistettav että kyseessä vain yksittäistapaus....
      joten älkäämme antako edelleenkään pelolle valtaa.

    • kranaatti-iskut1

      ja ei kun Ruotsia matkimaan... listat kranaatti-iskuista Ruotsissa 2013 - 2016
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden

      Vuodet 2013 - 2015
      2013:
      9. kesäkuuta Malmö, käsikranaatti räjähti autokatos Ramels väg vaurioittaen useita autoja.
      14. syyskuuta Malmö, kaksi ihmistä joutui sairaalaan, kun kranaatti räjähti Köpmansgatan.
      9. marraskuuta Malmö, laite räjähti portaikon kokoonpanon rakennuksen Norra Grängesbergsgatan.

      2014:
      26. tammikuuta Malmö, käsikranaatti heitettiin ikkunasta perheen kotiin Seved. Oletettavasti on heitetty mukaan hyökkääjät osaksi virheelliseen asunto, perheen kolme todettiin poliisin olevan todennäköisesti säilynyt vain siksi, että isä onnistui sulkea makuuhuoneen oven ajoissa.
      3. helmikuuta Malmö, laite räjähti ulkopuolella Malmö käräjäoikeus rakennus, räjäytys pois useita ikkunoita.
      15. huhtikuuta, Malmö, kranaatti räjähti ravintolan Adelgatan.
      6. toukokuuta Malmö, yksi mies loukkaantui vakavasti, kun kranaatti heitettiin hänen huoneisto Estlandsgatan. Kranaatti ajattelivat poliisi on heitetty virheelliseen huoneiston hyökkääjät.
      19. toukokuuta Malmö, kranaatti räjähti Seved vahingoittamatta kahdeksan autoa ja useita rakennuksia.
      23. toukokuuta Malmö, laite räjähti lähellä Möllevångstorget.
      27. lokakuuta Malmö, pommi-isku yökerhon aluksen Prins Bernard.
      13. marraskuuta Malmö, laite räjähti on ravintola Baltzargatan räjäytys sisäänkäynnin.
      20. marraskuuta Malmö, laite räjähti ulkopuolella omakotitalo perheen sisällä in Rönnbackegatan.
      29. marraskuuta Malmö, Malmö käräjäoikeus rakennus sai vaurioita sisäänkäynti suuri pommi-iskun, joka murskattiin ikkunat lähekkäin.
      20. päivänä Malmö, sisäänkäynnin Victoria Park kiinteistöjen toimistossa räjäytettiin räjähdyksessä.
      24. joulukuuta Malmö, Victoria Park kiinteistöjen toimistot pommitettiin kolmannen kerran, luo reikä seinään ja pauhaa lähellä ikkunoista.

      2015:
      22. tammikuuta Malmö, laite räjähti ulkopuolella asuinrakennus, vahingoittamatta ulkoa ja väsyttävä useita ikkunoita.
      2. helmikuuta Malmö, ikkunat nykyaikainen museo oli räjäytetty ja kaksi autoa vaurioitui räjähdyksen jälkeen Malmön keskustassa.
      7. helmikuuta Sollentuna, kranaatti räjähti rapussa on kerrostalon Edsberg.
      27. maaliskuuta Malmö, laite räjähti ulkopuolella omakotitalo Arlövissä.
      10. huhtikuuta Helsingborg, laite räjähti jälkeen heitetään asunnon parveke.
      23. huhtikuuta Malmö, ravintola oli vaurioitunut jälkeen käsikranaatti räjähti Adelgatan.
      30. huhtikuuta Malmö, laite räjähti ulkopuolella omakotitalo, jossa kolme ihmistä sisälle husie.
      21. toukokuuta Uppsala, kaksi käsikranaatteja räjähti jälkeen heitetään yökerho Birger Jarl.
      4. kesäkuuta Malmö, laite räjähti vahingoittamatta lähikauppa ja useita autoja Kroksbäck.
      12. kesäkuuta Malmö, kaksi ohikulkijoita loukkaantui, kun kranaatti räjähti Rasmusgatan in Seved.
      12. kesäkuuta Göteborgissa, neljä ihmistä mukaan lukien 4-vuotias tyttö kuoli autopommit Torslanda.
      Pääartikkeli: 2015 Göteborgissa autopommit
      16. kesäkuuta Malmö, räjähdys tapahtui Almgården lähellä Rosengårdissa.
      20. kesäkuuta Malmö, kaksi live kranaatteja heitettiin asuinrakennus Kroksbäck, mutta epäonnistui räjähtävyyttä. 60 ihmistä evakuoitiin.
      13. heinäkuuta Malmö, käsikranaatti räjähti ulkopuolella perheen asunnon Augustenborg.
      15. heinäkuuta Malmö, kranaatti räjähti lähellä asuinpaikka Arlövissä.
      17. heinäkuuta Malmö, kolme autoa vaurioitui jälkeen räjähdysmäisesti Branteviksgatan.
      21. heinäkuuta Malmö, yksi mies oli loukkaantunut jälkeen kranaatti räjähti yhteisö salin Norra Grängesbergsgatan.
      23. heinäkuuta Malmö, kranaatti räjähti auton alla Limhamn, vahingoittamasta lähistöllä autoja ja rakennuksia.
      24. heinäkuuta Malmö, kranaatti räjähti sosiaalinen toimistossa ja vaurioituneet lähellä autoa.
      26. heinäkuuta Malmö, kranaatti räjähti parkkipaikka Värnhem vahingoittaen kymmenen autoa ja väsyttävä useita talon ikkunoita.
      5. elokuuta Trelleborg, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetty sosiaalitoimisto.
      9. elokuuta Malmö, käsikranaatti räjähti asuinalueella Möllevångenin, kolmekymmentä ikkunat pirstaleina räjähdyksessä.
      20. elokuuta Botkyrka, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetään poliisin van neljä poliisia sisällä Tumba.
      11. syyskuuta Borås, käsikranaatti räjähti asuinalueella Hässleholmen rikkoen useita ikkunoita.
      13. lokakuuta, Göteborg, kranaatti räjähti Biskopsgården vahingoittamatta kuusi huoneistoa.
      11. marraskuuta Landskrona, ulkopinnan talon ja useita autoja vaurioituivat käsikranaatti hyökkäys.
      16. marraskuuta Malmö, laite räjähti asuinrakennus Lindängen.
      Joulukuun 2. päivänä Uppsala, käsikranaatti räjähti yökerhossa Birger Jarl.
      27 joulukuu, Helsingborg, yökerho Bruksgatan saanut laajaa vahingot pommi.

    • kranaatti-iskut2

      Vuosi vuodelta kranaatti- ja pommi-iskujen määrä on kasvanut, joten vuosi 2016 tarvitsee jo oman sivunsa... vaikkakin terroristit näkyvät pitäneen lomaa "nastarengaskuukausina".
      Miksiköhän Sipilä-suomessa ei näistä asioista ole uutisoitu valtamedioissa.... hhmmmm....

      2016:
      27. tammikuuta Landskrona, useita autoja vaurioitui ja ikkunat särkyneet jälkeen käsikranaatti räjähti Tränggatan.
      12. helmikuuta Göteborg, kaksi kranaatteja räjähti yhdeksän minuuttia huoneistoa kahdessa eri paikassa (Lunden ja Angered).
      28. helmikuuta Malmö, räjähdyksen parvekkeelle puhallettu pois kaikki ikkunat on Rosengård asunnon.
      2. maaliskuuta Nyköping, kaksi ihmistä kuoli, kun pommi he yrittivät tehdä räjähti asunnossa Brandkärin.
      17. maaliskuuta Malmö, räjähdys tuhosi urheiluliike ja vahingoitti rakennuksen julkisivuun.
      22. maaliskuuta Uppsala, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetään asunnon parveke.
      27. maaliskuuta Åmål, laite räjähti jälkeen heitetään asunnon kaksi henkilöä sisällä.
      28. maaliskuuta Tukholmassa, kaksi käsikranaatteja räjähti Tukholman keskustassa, vahingoittamatta sisäänkäynnit ja ulkopuolen yökerho ja ravintoloita.
      6. huhtikuuta Tukholmassa, kranaatti räjähti jälkeen heitetään ravintola Jakobsbergin.
      Huhtikuun 11. päivänä Uppsala, yksi mies joutui sairaalaan, kun kranaatti hän piti räjähti parkkipaikka Stenhagenin.
      17. huhtikuuta Landskrona, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetään asunnon, mahdollisesti vastaan rento tavoite.
      18. toukokuuta Malmö, käsikranaatti aiheutti laajoja vahinkoja jälkeen heitetään huvilan Fosie, todennäköisesti vastaan rento tavoite.
      7. kesäkuuta Botkyrka, käsikranaatti räjähti keskustassa Fittja.
      7. kesäkuuta Botkyrka, yksi mies haavoittui sirpaleet jälkeen kranaatti räjähti ulkopuolella toimistorakennuksen Slagsta.
      23. kesäkuuta Tomelilla, käsikranaatti räjähti ulkopuolella villa.
      24. kesäkuuta Uppsala, käsikranaatti räjähti pizzaravintolan.
      9. heinäkuuta Sollentuna, kranaatti räjähti taas automaattinen aseita ammuttiin asuinalueella, keskellä neljä paikallista aseelliset kahdessa päivässä.
      12 päivänä heinäkuuta Botkyrka, kranaatti räjähti jälkeen heitetään alle pysäköityyn autoon Tumba.
      28. heinäkuuta Malmö, käsikranaatti räjähti asunnossa usean hyökkääjät oli potkittiin oven.
      22. elokuuta Göteborgissa, käsikranaatti räjähti asunnossa Biskopsgården, tappaminen 8-vuotiaan lapsen Yuusuf Warsame Birmingham, Englanti. Hyökkäys oli kytketty jatkuva vihanpito jäsenten välillä Göteborgin Somaliyhteisö, koska henkilö, joka on tuomittu vuoden 2015 Göteborgin pubi ammunta rekisteröidään osoitteessa.
      4. syyskuuta Göteborg, yksi tai kaksi kranaattia räjähti asunnon parvekkeella vanhusten vammaisten mies, luo reikä ja pauhaa useita ikkunoita. Kranaatti ajattelivat poliisi on heitetty umpimähkäisesti asunnon jengin-alue.
      14. syyskuuta Göteborg, pommi räjähti sijaitsevassa koulussa Järntorget.
      14. syyskuuta Malmö, auto pommitettiin Malmön keskustassa.
      15. syyskuuta Malmö, autotallin perheen kotiin räjäytettiin räjähdys Malmön keskustassa.
      10. lokakuuta Malmö, yökerho räjäytettiin räjähdyksessä.
      23. lokakuuta Malmö, käsikranaatti räjähti lähellä autotallin ja auton husie.
      28. lokakuuta Landskrona, käsikranaatti räjähti pizzaravintolan.
      29. lokakuuta Landskrona, pizzeria räjäytettiin räjähdys, toinen kaupungin vuonna kaksi yötä.
      31. lokakuuta Landskrona, käsikranaatti räjähti alle pysäköityyn autoon
      4. marraskuuta Malmö, pohjakerroksessa toimistorakennuksen "Sigmahuset" alistettiin pommi on tuntemattoman räjähde. Koska rakennus on lasinen julkisivu, vahinko oli laaja. Pohjakerroksessa on ravintola päivällä ja yökerho viikonloppuisin ja sijaitsee vieressä asuinalueella.
      11. marraskuuta Göteborg, räjähde asetettiin toimiston ulkopuolella on syndikalistisen liikkeen. Laite räjäytettiin poliisin hallitusti räjähdys.
      11. marraskuuta Malmö, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetään autovuokraamo, joka sijaitsee vieressä huoltoasema.
      21. marraskuuta Ängelholm, kranaatti räjähti lähellä kerrostalossa pauhaa useita ikkunoita.
      30. marraskuuta Solna, käsikranaatti räjähti jälkeen heitetään asunnon parveke, jossa henkilö oli seisoo keittiössä. Henkilö sai ulos asunnosta vahingoittumattomina, kun parveke haaksirikkoutui ja useita ikkunoita olivat särkyneet. Tapahtuma liittyy jengi rikollisuuteen.
      15. joulukuuta Göteborg, käsikranaatti räjähti aiheuttaen vahinkoa Kaksi asuntoa Biskopsgården.

    • Finxit-heti

      Suvakkien sinisilmäisyyspolitikoinnin seurauksista kärsii jo koko Skandinavia.

      ( Ketjun aloitus-pvm.) 28.11.2015
      ""Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??""

      Iltasanomat 28.12.2016
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005023866.html
      ..."Ruotsissa poliisin on entistä vaikeampaa tehdä työtään monissa maahanmuuttajalähiöissä. Useilla alueilla rikolliset ovat lisänneet vaikutusvaltaansa ja monen asukkaan luottamus viranomaisiin on kokenut kolauksen, selviää poliisin aihetta käsittelevästä raportista.
      Raportin perusteella eteläisessä ja keskisessä Ruotsissa on 15 aluetta, joilla poliisin on vaikeaa tai lähes mahdotonta suoriutua sille annetusta tehtävästä. Alueiden taakkana ovat muun muassa sosiaaliset ja taloudelliset ongelmat sekä rikollisten suuri määrä.
      ...Uhkaavia tilanteita voi aiheuttaa esimerkiksi epäiltyyn huumekauppaan puuttuminen julkisella paikalla, kertovat poliisit.
      ...Ruotsin poliisin raportista selviää, että monissa vaikeuksissa olevissa lähiöissä on piirteitä rakenteista, jotka eivät edusta Ruotsin yleistä yhteiskuntajärjestelmää."...

    • mekinkansainvälistymme

      14.1.2017
      http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005045804.html
      http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005045804.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=6d03f1995d0a7a4d98013071e4bca4c5
      ..."Malmössä on kahden viime viikon aikana tapahtunut viisi eri ampumistapausta. Kuolleita on kaksi. Virallisia tilastoja murhista Malmössä ei ole, mutta paikallinen media on laskenut, että niitä oli 12 vuonna 2016. Se on kaikkien aikojen ennätys.
      Uutistoimisto Reutersin mukaan suhteutettuna kaupunkien kokoon Malmössä tehdään kolme kertaa enemmän murhia kuin Lontoossa. Malmössä asuu noin 340 000 ihmistä.
      ...Malmön poliisi on kuvannut kaupungin tilannetta ”kriittiseksi” ja pyytänyt hallitukselta hätäapujoukkoja. Tiukennetut rajatarkastukset Ruotsin ja Tanskan välisellä rajalla ovat syöneet poliisin voimavaroja.
      ...Iso osa poliisin ongelmista johtuu turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta. Vuonna 2016 noin 30 000 ihmistä haki turvapaikkaa Ruotsista, ja yli 90 prosenttia maahanmuuttajista tulee Ruotsiin Malmön tai sen lähikuntien kautta."...

    • todellisiaammattilaisia

      16.1.2017 KALEVA
      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/iso-irakilaisten-maahantuontijuttu-oikeudessa-oulussa/748782/
      ..."Oulun käräjäoikeus ryhtyy maanantaina käsittelemään laajaa irakilaisten maahantuloa koskevaa rikosvyyhteä.
      Aamuyhdeksältä alkavassa käsittelyssä on syytettynä kuusi miestä ja yksi nainen, joille syyttäjä vaatii rangaistusta törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä. Syytetyt ovat noin 30-40–vuotiaita ulkomaalaistaustaisia henkilöitä.
      Syyttäjän mukaan syytetyt kuuluivat kansainväliseen rikollisorganisaatioon, joka toi Suomeen maksua vastaan irakilaisia laittomasti Turkin ja Kreikan kautta syksyllä 2015."
      ..."KRP tiedotti tapauksesta marraskuussa. Sen mukaan organisaation ammattimaisuudesta kertoo muun muassa se, että yhdeltä syytetyistä löytyi pimeännäkölaitteet ja useita GPS-laitteita, joissa oli eri matkareittejä Suomeen."
      ..."Kolmea törkeän laittoman maahantulon järjestämisestä syytettyä miestä syytetään myös muista rikoksista. Yhtä heistä syytetään törkeästä petoksesta ja törkeän petoksen yrityksestä, toista törkeästä petoksesta ja kolmatta avunannosta törkeään petokseen. Kalevan tietojen mukaan heitä epäillään osallisuudesta niin sanottuihin osamaksupetoksiin."

    • refugeescode291
    • oweqfjwioehfg

      Toiset tunkee suomeen ja toiset ruotsiin.. matuilla vaan suurempi palkka oo oo on.
      Kuinka tämän tuntisi omaksi maakseen... matu veti autolla eteiseen.

      • Mitä se veti autolla?


    • poliisilopettisalailun

      19.4.2017
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704192200105395_uu.shtml

      Poliisi on estänyt kahdeksan turvapaikanhakijan suunnitteleman rikossarjan Kuopiossa, Savon Sanomat uutisoi.
      ...Poliisi sai tiedustelutoiminnan kautta vihiä rikoksista niiden suunnitteluvaiheessa.
      - Meille paljastui kahdeksan nuoren miehen suunnitelma, jossa he olivat päättäneet lähteä Suomesta vapaaehtoisesti, mutta suunnittelivat tekevänsä sitä ennen kaikkea mahdollista. Puhetta oli ollut varkauksista, näpistyksistä, ryöstöistä ja jopa raiskauksista, Kxxxxxxx kertoo Savon Sanomille.
      Poliisi sai selville miesten henkilöllisyydet ja hajautti heidät asumaan vastaanottokeskuksiin ympäri Suomea, jotta he eivät voisi toteuttaa yhdessä laatimiaan suunnitelmia.

    • tuliyllättäenkutsuttuna

      "Matkisimmeko, kuten aina, tässäkin Ruotsia??"

      Aloituskysymys joutaa jättää historiaan, koska alamme olla jo samassa tilanteessa kuin Ruotsi.

      YLE 16.6.2017:
      "Ruotsissa oleskelevien radikaalien islamistien määrä on kasvanut nopeasti, kertoo turvallisuuspoliisi Säpo.
      Säpon päällikkö Anders Thornberg on antanut asiasta haastattelun uutistoimisto TT:lle.
      Thornbergin mukaan väkivaltaan alttiita islamisteja oli vuonna 2010 Säpon arvion mukaan noin 200. Nyt luku on jo tuhansia."...

    • sitäsaatumitätilattu

      Matkitaan, matkitaan...
      Iltasanomat tänään:
      ..."Ruotsissa suurimmat radikalismin keskittymät ovat Tukholma, Göteborg, Malmö ja Örebro. Onko tiedossa, että heillä olisi yhteyksiä Suomeen?
      – Voimme kertoa keskittymistä vain Ruotsissa. On myös vaikeaa vastata yksityiskohtaisesti siihen, miten arvioimme yksittäisiä alueita tai kaupunkeja, sillä silloin paljastaisimme yksityiskohtia operatiivisesta työstämme, hän sanoo.

      Mikä on syy radikalismin kasvuun?
      – Syitä on monia, mutta kaksi tekijää voi erityisesti mainita. Ne ovat Isisin propaganda ja tapahtumien kehitys sodissa Syyriassa ja Irakissa. Nämä tekijät yhdessä vaikuttavat islamisteja yhdistävästi sellaisella tavalla, jota emme ole koskaan aiemmin nähneet Ruotsissa, Hellqvist kertoo.

      Suojelupoliisi: Terroritekojen uhka kasvanut
      Ilta-Sanomat kertoi 15.6.2017, että terroristijärjestö Isisin suomenkielinen propaganda kehottaa terroritekoihin Suomessa.
      – Suunnitelmallisten terroritekojen uhka on kasvanut, suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari totesi keskiviikkona Suojelupoliisin.

      Huolta Ruotsissa jo viime vuonna
      Ruotsissa ollaan oltu ja aiemmin huolestuneita siitä, että vakavia rikoksia tehtailevat liigat yrittävät värvätä Ruotsiin yksin tulleita alaikäisiä pakolaisia kuriireiksi liigoihinsa. Varsinkin Malmö on kuulunut ongelmakaupunkeihin. Etelä-Ruotsissa sijaitseva Malmö on ollut maahanmuuttajien reitin pääväylä Ruotsiin."...

    • tuhontammekiihtyy

      13.7.2017, pientä päivitystä tilanteen kehittymisestä Pohjois-Suomessa... Kuusamo Suomussalmea virkeämpi näissäkin asioissa, johtuneeko isommasta lentokentästä?

      Mm. KALEVA:
      1) -Poliisi on saanut päätökseen Rovaniemeltä Pohjanmaalle syksyllä 2016 ja alkuvuonna 2017 tapahtuneen huumausaineiden välitykseen liittyneen esitutkintaan.
      -Tutkinnan aikana suoritetuissa kotietsinnöissä miesten hallusta takavarikoitiin myös 2 900 ekstaasitablettia, joiden katukauppa-arvo on noin 50 000 euroa. Lisäksi miesten hallusta takavarikoitiin yli 40 000 euroa käteistä.
      -Lisäksi rikoskokonaisuudesta on Pohjanmaalla ollut epäiltyinä viisi henkilöä. Epäillyistä kaksi on ollut vangittuna. Päätekijöiden lisäksi myös muut epäillyt ovat olleet pääasiassa ulkomaalaistaustaisia.

      2) -Poliisi löysi Koillismaalta 24 litraa huumeen val­mis­tusai­net­ta – Suomessa ei ole aiemmin takavarikoitu yhtä suuria määriä
      ,,,.,,,

      Muuta mainittavaa, mm. Iltalehti:
      -Viranomaisille ilmoitettiin alkuvuonna yli 22 prosenttia enemmän raiskauksia kuin viime vuonna samaan aikaan, selviää Tilastokeskuksen ennakkotiedoista.
      -Raiskauksia kirjattiin tammi-kesäkuussa yhteensä 623 kappaletta. Luku pitää sisällään raiskaukset ja törkeät raiskaukset...

    • Ssn65vPartalapselle

      Lopultakin näyttää siltä, että valemedioissa rehellisetkin toimittajat saavat juttujaan esille.
      Lue aamun Iltasanomista:

      "Muslimivaikuttaja Iltalehdelle: Tällainen Turun jihadistiverkosto oikeasti on - radikaalisaarnoja yleisissä moskeijoissa"

      ...- Parhaillaan Turun jihadistit ovat kaikki kaivautuneet koloihinsa: ei pidetä yhteyttä, ei liikuta näkösällä, ei käydä edes moskeijassa. Pölyn annetaan laskeutua. Supo kyllä tietää, keitä he ovat, hän sanoo.
      Viranomaisten toiminnasta hänellä ei ole mairittelevaa kuvaa.
      - Supo ja KRP tappelevat keskenään. Ne ovat ihan sekaisin, hän tuhahtaa.
      Poliitikoista hänellä ei ole sen imartelevampaa kuvaa. He askartelevat hänen mielestään täysin turhanaikaisten hankkeiden, kuten puhelinkuuntelulainsäädännön kanssa.
      - Niin kauan, kun Suomessa on prepaid-liittymiä, niin miten niitä kuuntelet, hän napauttaa."...

    • vastuutonpääministeri

      Iltasanomien oululainen toimittaja teki eilen (11.01.2019) julkisesti asiallisen kysymyksen. Saaneekohan hän koskaan vastausta?

      " Hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Miksei nyt? "

    • RajatKIINNI

      Paikkakunnan ikuisesti kepupersukatkera yleissivistymätön blogisti se jaksaa pursuta kaunojaan kuin pare,pikin maailmanparantaja. Luepa blogistitollukka
      Ivan Puopolon kolumni: Raiskaustilastot eivät kotouttamalla pienene

      ( Lue, mieti, lue, mieti, mieti, mieti... ja tunnusta tosiat!
      Totuus ei ole sitä mitä Tervot, uuninpankkopojat, Karit, Li'it, Pekoset, Turuset, Sipilät, Orpot, yms. suvakit suoltavat valemedioiden ja meidän veronmaksajien ryöstöeurojen tuella. )

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe