Toka kertaa (jatko tarinalle ekakerta)

juliusb

Seuraava tositarina on jatkoa tarinalle eka kertaa kertonut juliusb.

Se oli elokuun helteinen päivä 2015. Olin ollut samaan mieheen yhteydessä jonka kanssa olin menettänyt peppu neitsyyteni lähes vuosi sitten. Useana iltana olinne viestitelleet ja antanut kiimani nousta tasolle, että en ollut voinut muuta kuin sopia lounastapaamisen miehen luona.

Kävelin tutun asunnon ovelle, joka oli sovitusti hueman raollaan. Tälläkin kertaa sydämeni hakkasi mielettömästi kun astuin kirkkasta päivänvalosta hämärään eteiseen.

Mies oli vastassa pelkkä t-paita päällä eteisessä hieroen omaa todella isoa kulliansa. Hän hymyillen tervehti ja halasi, joka ei kyllä tuntunut pahalta. Siirryimme olohuoneeseen ja heitin vaatteeni lattialle. Nopeasti siirryin miehen jalkojen väliin sohvalle.

Mies nojautui taaksepäin vasten sohvan selkänojaa. Polvistuin mieheb jalkojen väliin ja tartuin hänen puoliseisokissaan olevaan kulliinsa. Aloitin runkkaamaan miehen isoa kyrpää. Kyrpä kasvoi käsissäni täyteen mittaansa.

Upotin kyrvän suuhuni ja hyväilin kielelläni terskaa ja nuolin pitkin vedoin hänen kyrpänsä vartta. Mies huokaili ja itsellänikin alkoi kyrpä koveta. Aloin imemään ja runkkaamaan miehen kyrpää. Sulavasti liikutin kyrpää suussani edestakaisin samalla runkaten sitä. Mies painoi kädellään niskasta ja otin tuota suuni täyttävää kyrpää nieluun asti joka sai aikaiseksi pienen yökkäysrefleksin. Se ei haitannut tilanteen ollessa todella kiihkeä. Mies veti kyrpänsä ulos suustani ja nousi seisomaan. Siinä olin polvillaan hänen edesssän kyrvän seistessä kasvojeni edessä yltäpäältä kuolassani. Avasin suuni ja mies työnsi kalunsa suuhuni ja työnteli sitä samalla suuhuni kun runkkasin sen vartta. Mies kehui kuinka hyvältä tuntui kun sai työntää kulliaan kuolaiseen, märkään suuhuni. Mies irroitti otteeni kullistaan ja tarttui niskastani kiinni ja työnsi lujasti syvälle suuhuni tuon valtavan elimen. En pystynyt hengittämään. Olin hänen lutkansa. Hän vetäisi kullinsa ulos suustani ja katsoi minua kiihko silmistä loistaen.

Mies komensi minut sohvalle makaamaan. Hän asetteli tyynyn niskani alle, kumartui jalkojeni väliin ja alkoi imemään kaluani. Olin todella paineissani. Ja tuntui että tulen siinä samalla. Sanoin hänelle että tulee ja mies lopetti imemisen. Hän siirtyi kuitenkin alemmas ja nosti jalkani ylös ja tunsin kuinka hän nuoli peräaukkoani, miten mahtavalta se tuntui.

Hetken nuoltuaan anustani mies nousi ja tuli seisomaan pääni sivulle ja komensi ottamaan kyrpänsä suuhuni. Käänsin päätäni ja mies survoi kalunsa suuhuni ja alkoi panemaan poskeeni. Kielelläni nuolin kyrvän vartta ja käsilläni hieroin palleja. Mies kiihdytti tahtia ja kulli värisi suussani. Mies lopetti liikkeen ja kyrpä suussani vavahteli ja suihkutti kiima nestettä tuota sperman esiastetta. Se maistui suolaiselta.

Minut komennettiin huoneeseen, missä sängyn päälle oli jo valmiiksi aseteltu pyyhe ja yöpöydällä oli varattu liukuvoidetta ja kondoomeja. Mies komensi minut sängylle kontalleen pyyhkeen päälle. Pyllistin niin että perseeni oli sängyn reunan ulkopuolella, painoin pääni tyynyä vasten. Mies otti kondomin ja asetteli sen vaikeasti ison kyrpänsä päälle. Liukuvoide purkista hän puristi kondomin verhoamalle elimelleen runsaasti. Sen jälkeen mies asettui taakseni ja siveli viileää liukuvoidetta peräaukolleni. Tunsin kuinka hän hieroi kulliaan vasten persettäni. Pakaroitani levitettiin ja mies voiteli sormellaan aukkoni myös sisältä.

Sormi vetäytyi ulos. Mies hieroi kulliaan ympäri persettäni, sitten se pysähtyi peräreikäni kohdalle. Tunsin tuon ison kalun painautuvan vasten aukkoani js huokailin ääneen kun se työntyi sisälleni. Vartaloni värisi kiihkosta miehen ollessani sisälläni hetken aikaa paikoillaan. Mies levitti pakaroitani ja alkoi työntämään rauhallisesti kulliaan edestakaisin sisälläni. Aah miten mahtavalta se tuntui. Hetken naituaan mies vetäyti ulos ja meni makaamaan selälleen sängylle. Tule päälleni niin saat ratsastaa hän tokaisi.

Nousin miehen päälle polvilleen. Ujutin hänen kalunsa sisälleni. Se meni jo varsin helposti sisään. Olimme kasvokkain. Aloitin ratsastamisen ja se oli liikaa omalle kullilleni. Imaisin kyrvän syvälle sisälleni ja siinä samassa laukesin voimakkaasti. Kuuma sperma lensi voimalla kullini päästä miehen rinnuksille ja takana olevalle seinälle. Kullini vavahteli ja perseeni purosteli miehen paksua kalua sisälläni. Mies nauroi ja hymyili kuinka mahtavaa se oli.

Nostin itseäni ylemmäs ja mies alkoi nussimaan persettäni. Orgasmin jälkeen jalkani olivat siinä kunnossa etten pystynyt olemaan polvillani hänen päällään. Siirryin takaisin sängyn päähän polvilleen.

Mies siirtyi taakseni ja työntyi rajusti sisääni. Kulli liikkui ahnaasti sisälläni ja mies huokaili. Jonkin kuluttua mies työntyi lujasti perille syvään huokasten puristaen pakaroitani ja hänen kullinsa vavahteli sisälläni syöksien spermaa kondomin täyteen. Hetken päästä moes vetäytyi ja läpsäytti takapuoleen ja tuumasi: "olipa kiihkeätä."

2

1091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe