sss-miehet

ihmetyttää

Eipä ole Suomessa nähty tälläista hallitusta ikinä kuin nyt on,kriminaalisuuteen taipuvaista melkein joka ministeri ja pääministeri siunaa kaikkien teot.pari ollut veronkierron asioita hoitamassa veroparatiiseissa ja eipä ole pääministeri itsekään kovin avoimesti sidonnaisuuksiaan esitellyt vaikka on puheissaan niin avoimuuden kannalla.Ja nää Stubbin viimeaikaiset sadut on kyllä huippu,kerrotaanhan että siivooja kääntänyt hänen helmitaulunsa vahingossa väärinpäin ja siitä syystä mennyt sekaisin prosentit 90 ja 10.Että tälläinen mies hoitaa meidän valtion raha-asioita ,voi Suomi parka millaiset valtionhoitajat meillä on,ei naurata kyllä yhtään.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onsurkeeta

      Ei millään pahalla, mutta ei kaukana kymmenestä vuodesta ole, mitä tämä Suomen alamäki tulee vielä kestämään. Sipilän hallitus ei kelkkaa käännä. Ja taivaan tosi, ikävä kyllä, ei Suomella olisi nyt varaa ottaa ainoatakaan pakolaista. Soinikin petti lupaukset sata nolla.. Ei ole eväitä, niin ei ole. Ja oppositiosta on helppo huudella. Ei se demareilla yhtään sen helpompaa olisi, jos olisivat hallituksessa. Nyt vaan ei ole yhtään sellaista poliitikkoa, joka saisi jotain aikaan. Näin on.

      • silmät_auki

        Jarru taloudelle on yrittäjien huono kohtelu. Ihmiset eivät uskalla perustaa yrityksiä, kun edessä voi olla helvetti, niin parempi olla töissä vieraalla tai notkua kortistossa. Suomalaisilla on pankissa rahaa, ja niitä varoja täytytisi saada liikkeelle. Suurin syy alamäelle on kansainvälinen tilanne. Emme ole yksin päättämässä kuinka hyvin meillä menee. Kaksi edellistä hallitusta olivat mätiä,
        eivätkä tehneet tarvittavia päätöksiä. He eivät tehneet ennalta mitään tiedossa olevalle pakolaisongelle. Haukut saa Sipilän hallitus, joka sai perinnöksi paskat silmilleen, eikä oikein voi mitään antaa, kun ei ole mistä antaa. Oppositiossa räykyttävät vihervasurit saavat kiitoksen pölvästilta kansalta, koska saivat aikaan tämän sopan. Kiitos näkyy gallupeissa. Täytyy kiittää Timo Soinia, että on pysynyt hallituksessa, koska nyt sen täytyy pysyä kasassa ja tehdä (leikkauksia) päätöksiä.
        Jos vasemmisto olisi nuoleskelemassa äänestäjiä, niin oliseimme samassa tilanteessa kuin Kreikka, eikä meiltä kysyttäisi, että mistä ja paljonko nyt leikataan.
        Siis velan määrä on päälle 5 miljardia, HYI SIPILÄÄ, eläköön demarit. Edelliset vaalit
        olivat neljännet vaali joissa äänestin TYHJÄÄ. Seuraavissa vaaleissa saa persut ääneni, ettei demarit pääsisi viemään suomea lopullisesti suohon. Ei tämä maa sosialismista parane.


    • MrJuha82outolintu

      Mut ahahahaha eihän tästä huonompaan enää voi mennä LOL LOLLITILOLLOLLOOO????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Suomi kyntää.
      Pakko nousta.
      Se on kuin seuraisi hyvää komedialeffaa, kun tää talous kyntää.
      LOL
      Huumorilla huumorilla........huumorin tärkeys.
      Nauretaan vaan kaikille asioille.

    • MrJuha82outolintu

      Mutta mulle ei saa nauraa tai vejän turpaan =) XD.

    • MrJuha82outolintu

      Kenties nöyryytän kaikki kiusaajat(myös tässä kommenttiosioissa tai en vastaa teille eli kohtelen teitä kuin ilmaa).
      Olen kuulemma yhden tyypin mukaan nöyryyttänyt liikaa kiusaajia youtubessa ja hänen mielestään se nöyryyttäminen ei ole oikea tapa käsitellä kiusaajia.

      =)

    • Ärjylä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe