En vain pysty..

14011401

Oon 14v tyttö. Olen lesbo. Vanhempani ovat ainoat jotka tietää siitä eikä heitä haittaa se yhtään. Mutta olen ruvennut miettimään että tulen kaapista ulos kavereilleni, kunnes sitten tänään tajusin että en voi tehdä sitä. Kysyin parilta kaverilta mitä mieltä ne on homoista ja vastaukset olivat nämä : "homot on sairaita ne pitäis tappaa" ja toinen sanoi : " ei haittaa jos on homo kuhan ei rupee keskellä kaupunkia pussailen ja lääppimään toisiaan" miten ikinä voin kertoa että olen lesbo? :(

33

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaivaanKameli

      Kerro vaan, jos ne ei tykkää voit haistattaa paskat ja koska oot jo yläkoulussa siellä on ilmeisesti muitakin homoja ja lesboja jotka ainakin hyväksyvät sinut

      • 14011401

        En halua jäädä yksin. Ne vrm esittää et kaikki on fine mut sit ne on oikeesti sillein " hyi toi ei koskekaan muhun"


      • TaivaanKameli

        Voit kertoa niinkun jollekkin sun parhaalle kaverille ihan kahestaan ja jos se ei tykkää niin koita saada se ymmärtämään kuitenki että sä oot sellane ja koita pikkuhiljaa kertoo muillekki


      • XD


    • Ihnaok

      Kerro eka sille jonka mielestä se on ihan ok ja voitte miettii yhessä kerrotko sit toiselle kaverillesi :)

      • 14011401

        Oliski se vaan noin helppoo.. Ainut jolle voisin miettiä kertomani tästä asiasta on 18v. Mutta tällä hetkellä en halua hänelle enempää tressiä sillä hän erosi vasta.


    • Sinun ei kannata kuunnella sitä, mitä muut sanoo tai ajattelee. Sinulla on oikeus olla juuri sellainen, kuin itse haluat. Kavereillasi ei välttämättä ole mitään kokemusta homoista tai lesboista, josta johtuu, että heillä on niin vääränlaisia ennakkoluuloja. Heidän suhtautuminen voisi muuttua, kun hoksaavat, että sinä, kuten kaikki muutkin ihmiset ovat ihan tavallisia seksuaalisesta suuntauksesta huolimatta. Olisin sitä mieltä, että sinun kannattaa olla rehellinen kaverillesi ja sanoa, että olet kiinnostunut enemmän tytöistä mitä pojista. Mutta jos sinusta tuntuu, että et ole vielä valmis paljastamaan sitä, kukaan ei velvoita sinua siihen. Jokainen ihminen saa olla sellainen kuin on.
      Eve Kalajoen rovastikunnan nettisaapas

      • Nettisaapas

        Vai että oikein nettisaapas


    • homomomo

      HA!!! GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!

      • 14011401

        Kerro jotain uutta.


    • klklk

      Minusta ei kannata naulata seksuaalista identiteettiään noin kiinni vielä 14-vuotiaana. Seksuaalisuus on jatkumo, jossa voi liikkua molempiin suuntiin.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.


    • Danonedanetteduo

      Haluuks tyttöystävän?? ;)

      • 14011401

        Se vähä riippuu.. Et niiku minkä ikänne oot ja mis päi asut ja onks esim. Instaa tai jotain. Mut olis ihan kiva saada ees kaveri joka on omaa sukupuoltaan kiinnostunut :-)


      • Eimulmuut

        Se riippuu siitä onks instaa :D


    • nohohi

      Kauheeta kun jo noin nuori ja persevikanen. tämä on toinen ääripää 14v jotka tyrkyllä sit itkee raiskausta. eikö todella ole ton ikäisillä muuta kuin persevaivat.

    • Danonedanetteduo

      Haistapa kuules paska

    • oighiuqerh

      no ajattele itteäs niiden tilanteessa mul on 2 kaverii jotka ei sillee oo lesboja mut on sanonu et kummatki käy tai et rakastuu mielummin persoonaan ku sukupuoleen eikä se mua häiritse ollenkaa koska ei kukaa ny oikeesti tuu kavereillee sillee moi haluutko mua jos niil on yhtää järkee päässä nii ne on okei asian kanssa

    • Sadnes

      Varo tätä kun kerrot jos joku mun frendeist tulis kaapista tulis aika petetty olo ite heterona luotan siihen että ollaan saman vertaisia ja meillä samat sukupuoli mieltymykset ja tulis ihan helvetin hyväksikäytetty olo ♢

    • Vinkkejä

      Minusta ei paljoa hyötyä varmaan ole ku olen nuorempi, mutta suurin piirtein samassa tilanteessa olen. On ollu pari kaveria jotka on kertonet vinkkejä muille kertomiseen. Tässä muutama niistä:
      Ei ole pakko kertoa kavereille jos et halua, pitää olla ite valmis siihen. Mutta jos haluat kertoa, kannattaa kertoa se niille vain suoraan ja jos he eivät hyväksy sua nii tiiät et ne ei oo sun arvosia. Jokaisella saa olla oma mielipide, mutta jokaisella on myös oikeus päättää ketä rakastaa.
      Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä. Muista aina että täällä on joku joka välittää ja tukee sua. Jos joskus tarvit juttelu seuraa nii voin mahd. antaa Kik nimeni :)

    • Suskiiiiiiiiii

      14-vuotiaana.....ootkohan ihan varma vielä siitä että oot lesbo? Ton ikäsenä sitä vasta aletaan miettiä, saattaa vaihtua kyllä mielipide.
      Ja vaikka olisitkin lesbo, ei siinä mitään väärää oo.
      Miksi ihmeessä yleensäkin jotkut menevät ihan sekaisin jos joku on homo? Ei kai se nyt elämää kaada, jos joku toinen ihminen pitää samasta/molemmista sukupuolista?

    • Veera_16v

      Olen 16v ja myös lesbo. En ymmärrä miksi omaa suuntautumistaan täytyy kuuluttaa kaikkialla? Omat kaverini eivät tiedä, sillä en ole kertonut. Jos kertoisin jollekin heistä niin hän todennäköisesti luulisi minun olevan kiinnostunut hänestä. Olen päättänyt että kerron vasta sitten, kun seurustelen jonkun kanssa. Ennen ei kannata tulla kaapista. On huomattavasti helpompaa tulla kaapista kun on varattu. Ainakin minusta tuntuu siltä.

    • eläkerro

      Miksipä sun edes tarvisi kertoa niille kavereillesi että oot lesbo? Ehkä ei kannata, jos kerta noin lapsellisesti ajattelevat tai puhuvat. Sinuna en menisi kertomaan, koska ootte niin nuoria vielä. Toki monesti nuorilla voi olla taustalla oman seksuaalisen suuntautumisen piilottelua ja siksi vastaavat noin tylysti homoista. Mutta kannattaa vaan pitää omana tietonaan ja hyvä että sun vanhemmat suhtauivat hyvin.

    • Vittujee

      Kerroin kahdelle ystävälle että olen lesbo. Meni välit poikki ja nyt levittää tiedon kaikille.

    • Moikka :)
      Ymmärrän kyllä pelkosi, ylä-asteella on ahdistavaa olla jos kaverit eivät suvaitsekaan seksuaalisuuttasi mutta.. Ensiksi, se mitä tulee ylä-asteen jälkeen on aivan eri maailma eli kaverit muuttuva ja vaihtuvat ja riippuen mihin kouluihin menee, saatat saada aivan uudenlaisen ystäväpiirin ja varmasti saatkin :)
      Ja sit se toinen juttu.. Kerron sulle vähän siitä miten mun kävi kun kerroin parhaalle kaverilleni lesboudestani :)
      Eli olin 18-vuotias ja kun hiffasin olevani lesbo kerroin kaikille tästä uudesta "löydöstä" X) (Olen aina ollut sellainen kovapäinen ja taistellut syrjimistä ja kiusaamista vastaan aikka olin koko ylä-asteen ajan koulukiusattu, silti en antanut kenenkään kiusata muita tai syrjiä.)
      Anyways, eli kaverilleni kun kerroin asiasta toinen oli ihan fine ja toinen.. Lähin ja parhain ystäväni sanoi suoraan päin naamaa että hänen mielestään homot ja lesbot eivät osaa rakastaa niinkuin normaalit(heterot) ihmiset. Ei tuntunut kivalta mutta en välittänyt koska itse en ajatellut samoin. Myöskään ei enää käyty yhdessä saunassa, vaihdettu samassa pukkarissa esim uimapukuja vaikka minulla ei ollut kyseistä kaveria kohtaan minkäänlaisia intressejä mutta hän käyttäytyi kuin olisin ollut joku yliseksuaalinen tirkistelijä tjn (monesti jotkut äärivastustajat tuntuvat ajattelevan näin). Mutta vuodet vieri ja olemalla oma itseni ja henkisellä kasvulla kaverini pelot katosi ja nykyään hän, äitini ja jopa ukkini ovat sanoneet minulle etteivät he ymmärrä miksi ihmiset vastustavat homoja. Nuo sanat merkitsevät paljon koska jokainen heistä ajattelivat kielteisesti suuntautumisestani :)
      Ei ollut tarkoitus kirjoittaa näin pitkästi mutta toivotan sinulle onnea ja muista että tee niinkuin susta tuntuu parhaalta, se on jo todella hienoa että vanhempasi tukevat sinua :)

    • kiinnostavapuheenaihe

      Jaa.

    • MMKHS

      Etköhän sä vuosien vieriessä muutu vielä normaaliks. Siihen asti salaat asian.

      • Normaaliksi? Kuulostaa hyvin asiattomalta kommentilta.
        Ällistyttävää miten ihmiset puhuvat näin epävarmalle ja tukea tarvitsevalle nuorelle, jos et osaa sanoa mitään oikeasti kannustavaa niin ei kannata sanoa mitään.
        Juuri sinun kaltaisten ihmisten takia toiset päätyvät salailemaan ja/tai kuvittelemaan että heissä on jotain vikaa vaikkei oikeasti olisikaan, sietäisit hävetä.


      • MMKHS

        Vaikka sen kuinka koittaisi kieltää, homoja ja lesboja ei nähdä normaaleina tai tasa-arvoisina. Erilainen ei ole normaali ja heitä tullaan syrjimään koko elämänsä.


      • Homot ja lesbot eivät ole sen erilaisempia kuin heterotkaan ;) Ja mitä tulee normaaliuteen niin eiköhän tuon termin määritä jokainen ihan itse.
        Se että sinä et näe meitä tasa-arvoisina ei tarkoita sitä etteikö me oltaisi.
        Voit toki kertoa mitä muuta eroa ihmisenä on homoilla&lesboilla ja heteroilla, siis muu kuin seksuaalisuus.


    • 18dsadsad

      En halua sanoa tätä, mutta se liittyy keskusteluun. Ainut lesbo, jonka tiedän olevan lesbo, on luultavasti yksin koko loppuelämänsä. Hän tuli kaapista ulos ammattikoulussa ja kaikki jättivät hänet ulkopuolelle.

    • Hiljainen.kostaja

      Siitä vaav rohkeasti. Olen itse homo ja vanhemmille kertominen oli mulle se vaikeampi juttu. Kaverit hyväksy yllättävän helposti.

      • tissuss

        hahah tissu


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe