Valmentaja vei neitsyyteni

Riitta18v

Olen 18-vuotias lukiolaistyttö ja olen harrastanut pesäpallon pelaamista pian 10 vuotta. Olen melko arka ja ujo, vaikka ryhmän mukana kyllä teen ja liikun mielelläni, mutta uusien suhteiden luomisessa olen aivan onneton, etenkin poikien kanssa menen aivan lukkoon. Olen lähes 180 senttiä pitkä ja melkoisen hoikka vartaloltani, tätieni mielestä vaarallisen laiha. Minä olen melko vaalea ja hiukseni ovat oljenvaaleat ja se mikä minua eniten harmitti oli minun rintojeni pienuus. Pidin sportti-rintsikoita jotka saivat rintani näyttämään edes vähän muodokkaammilta.

Lukiossa oli toka vuosi nyt päättynyt ja olin eräässä kioski-myymälässä kesätyössä. Työvuoroni olivat joko 6 tunnin jaksoja joka alkoi aamulla yhdeksältä tai 7 tuntia illalla kymmeneen saakka. Vuorot sopivat minulle hyvin, jos minulla oli peli-ilta niin olin silloin sitten aamussa, ja yleensä kukaan ei halunnut olla iltavuoroissa kesäaikaan mutta minä pidin niistä ja tarvitessani illan vapaaksi sain sen kyllä helposti, koska muuten tein aika paljon iltavuoroja.

Heinäkuu oli jo menossa ja nyt oli keskiviikko ja meillä oli ollut peli sunnuntaina ja seuraava olisi lauantaina. Työkaverini oli pyytänyt minua tekemään hänen aamuvuoronsa ja olin lähdössä töistä kotiin. Pyöräilin kaikessa rauhassa, kun minut yllätti kova vesisade ja olin hetkessä litimärkä. Kaiken kukkuraksi tunsin fillaroivani hetken kuluttua pelkällä vanteella. Lähettelin tulikivenkatkuisia ajatuksia joka suuntaan. Ei muuta kuin pyörää taluttamaan, minua alkoi pian naurattamaan kun vesi kasteli minut läpimäräksi.

Ohitseni ajoi hiljaa punainen pakettiauto joka pysähtyi kadunvarteen ja soitti torvea. Katsoin autoon ja kuljettaja avasi kadunpuoleisen ikkunan. -Hei Riitta, mitä sinä sielä vesisateessa pyörää talutat? Huutaja oli Esko, meidän pelinjohtajamme. Hän oli aloittanut viime syksynä meidän joukkueen valmennuksen ja pelinjohtamisen.

Esko oli joskus liian totinen ja olisi luullut hänen tajuavan miksi kastelin itseäni vesisateessa. -Meni fillarista kumi puhki, siksi vastasin loppujen lopuksi asiallisesti vaikka minua suututtikin, sillä eihän tämä Eskon syytä ollut. Esko hyppäsi autosta ulos saman tien. -Nakataan sun pyöräs autoon ja vien sinut kotiin autolla, hyppää kyytiin Esko kehotti minua. Kipaisin tyytyväisenä autoon sisälle ja kuulin takaa kolahduksen Eskon nostaessa pyörän autoon sisälle.

-Jestas sinähän olet aivan märkä, Esko päivitteli minua. -Eihän tommosessa sateessa kauaa tarvi olla, kastuit sinäkin jo hiukan. Katselin itseäni ja totesin olevani aivan märkä, paitani oli painunut ihoani vasten ja farkkuni olivat vettä valuvat kastellen istuimen ja kengissänikin loiskui vesi sekä tukkani oli kuin uimassa käynnin jälkeen.

-Tämä istuin kuule kastuu farkuistani sanoin Eskolle anteeksipyytävään sävyyn. Samalla tunsin vilunpuistatuksen märissä vaatteissani. -Mennään urheilutalolle niin saat sieltä ottaa kuivat pelivaatteet yllesi, tästä on lyhyt matka sinne. -Joo se vois olla viisasta, suostuin.

Niin Esko lähti ajamaan seuramme tiloja kohti. Olimmekin pian perillä ja juoksimme nopeasti sisälle.

Menimme pukukopeille ja Esko avasi lukitun oven ja lähdimme etsimään kuivaa paitaa ja pelihousuja minulle. Esko avasi kuivaushuoneen oven jossa pelivaatteita yleensä kuivattiin pesun jälkeen. Huoneessa oli vaatteita henkareilla ja siellä oli lämmin ilma, vaikka ei nyt ollutkaan kuivattu vaatteita.

Menin vaateripustimien luo ja aloin etsiä omaa pelipaitaani. Esko tuli perässäni. Löysin paitani ja housuni olivat samalla henkarilla. -Nyt löytyi, menen vaihtamaan nämä märät kuteet pois, sanoin Eskolle ja olin lähdössä ulos huoneesta. -Riitta, älä hätäile, kuulin Eskon sanovan. -Mitä nyt, kysyin uteliaana. -Tätä vain, ja tunsin miten Esko painautui kiinni minuun ja hänen huulensa etsivät suutani. Eskon huulet tavoittivat huuleni ja tunsin miten hänen kielensä yritti työntyä suuhuni. Olin hämilläni Eskon käytöksestä, sillä samaan aikaan hänen kätensä puristui toisen rintani ympärille.

-Eh..mitä sinä yrität sain viimein sanotuksi. -Olet niin kiihottava näky märässä paidassasi, etten voi olla koskematta sinua. Katsoin alaspäin ja näin miten pienet rintani korostuivat märän valkoisen pikeepaidan lävitse. Tunsin miten nännit olivat kovettuneet, sen täytyi olla kylmyydestä johtuvaa minä ajattelin.

Esko oli vähän päälle 30-vuotias liikunnanopettaja eräässä paikkakunnan koulussa ja tiesin hänen olevan naimisissa.

Kuin aika olisi pysähtynyt hetkeksi, katsoin lattialle ja tunsin punastuvani kaulaa myöten. Minua hävetti ja toisaalta olin ylpeä, että olin aikuisen miehen mielenkiinnon kohteena. -Niin, sinä..aloitin ja sanat sotkeentuivat jääden suuhuni, en tiennyt mitä olisin sanonut. Menin taas aivan lukkoon....

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.koeajo.com/eka-kerta/valmentaja-vei-neitsyyteni/

6

3134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toskii

      tosi kiihottava

    • tolta

      Meillä oli lukiossa yks tollanen tapaus

      • kerrokerrokerro

        Hei kerro lisää!


    • mikolat

      No onkos ollut käyttöä.Sitä pitää käytää jos on olut lukiossa .
      Tolasia tapauksia.lk

    • kunjak

      Kunnon jakorasia jo nuoresta

    • käsilover

      Kiihottava tarina tääkin, joutuu kohta käsitöihin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      405
      4119
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      229
      2047
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1520
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      1003
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      127
      965
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      222
      906
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe