Pielaveden petosmuija

HyvääJouluaVaan

25

2716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häpeä
    • Ylläpidonsuojeluksessa

      Pielaveden petosmuija se kyselee täältä asianomistajien yhteystietoja :D Ja ylläpito siunaa ja poistelee viestit minkä ehtii, voi jeesus. Moneen kertaan oikeudessa tuomittu rikollinen jonka tuntee koko Pohjois-Savon poliisi ja koko some. Mutta ylläpito suojelee minkä ehtii. Eipä mitään, googlettakaa Muumimukinainen niin kyllä se Pielaveden oman "julkkiksen" nimi sieltä esiin pullahtaa. Jumalauta mitä touhua Suomi24-ylläpidolta, että oikeudessa tuomioita saaneen rikollisen nimeä yritetään piilotella. Taitaa motiivina olla, että huijarin bisnekset saa jatkua.

    • Lainkoura

      Tottamaar Pielaveden petosmuumi yrittää nyt kaikkensa, että voisi vaikuttaa asianomaisiin, sillä uusi oikeudenkäynti on ovella. Yrittää puhdistaa mainettaan poistamalla kirjoituksia minkä ehtii, jopa kokonaisia ketjuja on hävinnyt. Nämä kirjoitukset eivät ole kuitenkaan tarkoitettu petosmuumin sabotoitavaksi, vaan ennalta ehkäisemään hänen huijausyrityksiään, joten toivoisin harkintaa Suomi-24-ylläpidolta minäkin.

    • nuuskamulkunen

      Jos se on tullut uskoon ja haluaisi pyytää kaikilta huijatuilta anteeksi ihan henkilökohtaisesti? :)

    • Lainkoura

      Persaukiset eivät mitään koskaan maksa, vaan pummivat lisää. Sairas tuo on, mutta siitä huolimatta täytyy joku roti löytyä.

    • SipilänUloste

      Mutta hei! Näin suomi nousee! Ainakin sipilän mielestä!

    • vastuuseenteoistaan

      No minäpä asun samalla paikkakunnalla, enkä halua tervehtiä. Maailmassa ei voi iljettävämpää oliota olla, kuin tuo huijariämmä. Vanhemmat ovat joutuneet maksumiehiksi useaankin kertaan, joten ovat varmasti ylpeitä tyttärestään. Ystäviä tuolla huijarilla ei enään ole, ei kavereitakaan. Kylällä kaikki tietävät, puhuvat ja paheksuvat. Huijariämmä itse luulee olevansa kaiken yläpuolella, koska kuulemma vain Luoja voi hänet tuomita. Jos vielä seuraavassakin oikeudenkäynnissä tuo saa kaiken anteeksi, niin Suomi ei ole oikeusvaltio.

      • Edellinen

        Ei se anteeksi ole oikeudessa saanut. Moneen kertaan on tuomittu ja rikosvastuita on päällään niin paljon ettei tule eläessään niistä selviämään. Lue rivien välistä, mitä "tervehtiminen" tarkoittaa........


      • hoitoon.hoitoon

        Turha tuon on koulunpenkilläkin olla, koska ei opi siellä mitään. Omituinen on ollut jo ihan nuoresta pitäen ja kamala valehtelija. Luulen, että uskoo itsekin omat valheensa ja elää osittain mielikuvitusmaailmassa. Turhaa on tuosta enään mitään kirjoittaa, koska ei ole sen vaivan arvoinen. Uskon ihmisten jo osaavat varoa, sillä niin tunnettu huijari on.


    • vastuuseenteoistaan

      Juu, kyllä minä äkkäsin, mutta jos "tervehtisin" tuota hevosnaamaa niin kuin haluaisin, niin minä joutuisin sinne, missä tuon huijarin olisi pitänyt olla jo ajat sitten.

    • vajaaälyinenkoneäly
      • Sitä.se.on

        Ilmankos lentää täysin asiallisia viestejä taivaantuuliin, joskus nimimerkinkin perusteella.


    • Johannah12

      Tänään viimeksi ko nainen yrittänyt huijata, Lokki valaisinta on kovasti myymässä mulle. En suostunut maksamaan minulle ja on edelleenkin mukamas tuomassa lamppua mulle vantaalle 😂😂 kuinkahan pitkää jaksaa keksiä tekosyitä tai pitkittää. Viimeisin viesti et klo 22 täällä. Teen rikosilmoituksen vaikka en rahoja hälle laittanutkaan

    • seliseliseliseliseliseli

      Jaahas, että oikein Vantaalle täältä Pielavedeltä? Matkaa taitaa tulla sellaset 600 km ja rapiat päälle :) Persaukisella ei ole edes varaa omaan autoonsa bensaa ostaa, vaan äiti kuskaa täällä kylälläkin. Tee rikosilmoitus petoksen yrittämisestä, niin menee samaan nippuun satojen muiden rikosilmoitusten kanssa, mitkä häntä jo odottavat. Uusi oikeudenkäynti on tuloillaan ja akka vain jatkaa huijauksiaan Huh Huh Hullun hommaa! Ai niin, selitellä tuo akka kyllä osaa

    • Etsi.Uusi.Pakopaikka

      Paskan marjat tuo mitään Lokki-valaisinta kiikuttaa, kun makasi eilen Kysin (Kuopion Yliopistollinen Sairaala) päivystyksessä. Taitaa taas olla oikeudenkänti lähellä, kun yrittää sisälle, mutta ilmeisesti tuntevat jo "potilaan", ei taida onnistua Hä Hä Hää Kts. linkki ylhäältä

    • Huijattu_ko

      Liikkuuko tosiaan nyt eri etunimellä?
      Mulle yritti tänään jos ketjussa mainitun niminen nainen PartyLite somisteita. Lähetti muutamia kuvia myytävistä tavaroista. Sen jälkeen alkoikin raksuttaa, että ole täysin samat kuvat nähnyt ennenkin. Kuvat olivat otettu toisilta torin käyttäjiltä, tosin myyjien nimet ja paukkakunnat olivat täysin erit, mitä tällä naisella, joka tavaroita yritti myydä.

    • JulkulanJulkkis

      Eikö tuon kannattaisi keskittyä tulevaan oikeudenkäyntiinsä, eikä täällä kirjoitella itsestään? Toivottavasti vievät nyt asianmukaiseen hoitopaikkaan, että ihmiset voivat taas tehdä nettikirpputoreilla ym. kauppaa pelkäämättä huijatuksi tulemista, tai ainakin se vähenisi huomattavasti, jos tämä yksi päätekijä olisi poissa. Miten tuollainen ihminen ylipäätänsä voi elää itsensä kanssa? Kulkee missä vain, niin ihmiset katsovat inhoten. Oman vanhemmat ja sisarukset surevat ja häpeävät. Ystäviä ei enään ole ja kaveritkin kaikki kaikonneet. Koskahan tuo huomaa. että varasti myös itseltään tulevaisuuden, sillä ei ikinä pääse eroon maineestaan, eikä rikosrekisteristään.

    • huijarinhuiska

      Oikein mukavaa kun tiedän, että pahainen persepää luet viestini. Myönnän, että ideani paskapuroon hyppäämisestä oli huono, en ottanut huomioon ettet todellakaan mahdu siltarummusta. No! oikein paskaa Vappua nyt kuitenkin, hevosnaamari sinulla onkin ihan omasta takaa.

    • JaMaailmaPelastuu

      Mitä sulle pahainen persepää nyt kuuluu? Joko hevosnaamasi alkaa hyytyä tulevan oikeuden istunnon vuoksi? Olen jo laittanut shampanjan viilenemään ja kynttilät esille tulevan vankeustuomiosi julistamisen varalle. Voi sitä ilon päivää, kun sinut kärrätään kaltereiden taakse :)

    • HuijarinHiekkalaatikko

      Ei minun tarvitse vaihtaa hiekkalaatikkoa, koska en ole teidän laatikkoonne pyrkimässäkään. Olkaa te siellä vain ihan rauhassa, olen jo sen verran "aikuisempi", että osaan valita ystäväni. Huijarit ja muut roistot ovat yhteiskunnan pohjasakkaa, enkä halua kuulua siihen porukkaan. Sanotaan, "että seura tekee kaltaisekseen", jos tuo pitää paikkansa, niin ei ruusuiselta näytä sinunkaan tulevaisuutesi.

    • PahaSaiPalkkansa
    • KaikkienHalveksima

      Hei rumilus! Ottaako päähän syksyinen linnaan meno? Kyllä minua ainakin suoraan sanottuna vituttaisi istua siellä telkien takana vartioituna. Mitä aiotkaan selittää sosiaalisessa mediassa poissaolostasi? Kaduttaako rahanahneutesi? Kaduttaako huijauksesi? Millään rahalla et saa enään koskaan takaisin menetettyä mainettasi, ystäviäsi, tai vanhempiesi/sisaruksiesi arvostusta. Kaikki tulevat muistamaan sinut koko loppuelämäsi ajan vankilatuomion saaneena huijariämmänä. Kannattiko?

    • Anonyymi

      Mitähän kyseiselle ihmiselle kuuluu, onko jatkanut huijauksia?
      Törmännyt muutamiin myynti ilmoituksiin

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe