surullinen äiti

bioäiti

Minulta kolme lasta sijoitettiin kodin puolelle mielestän heikoin perustein kun eivät uskoneet minun olevan kelvollinen ja hyvä äiti kun totuudessa heidän isä oli heitä kohtaan epäasiallinen ja jopa käytti huonollaan käytöksellään heihin väkivaltaa. Hän ei hyväksynyt heitä varsinkaan keskimmästä lasta mutta kyllä muut lapset saivat sivussa kärsii isänsä huutoa ja haukkumista ym... itsekin sain lasten isältä kuulla päivittäin haukkumiset ym.
Minä yritin olla se suojelija lapsilleni kun heidän isänsä heitä kohteli huonosti mutta kait minun kykyni eivät riittääneet. TUNNEN KAIKEN NIIN TURHALLA MITÄ NS 9 VUOTTA LASTENI ETEEN TEIN KUN HEIDÄN ISÄN KÄYTÖS OLI MITÄ OLI.... ITKETTÄÄ KUN MUISTELEN.
Yritin erota kahdesti mutta lasten isä vaan lasten verukkein takaisin, kukaan ei auttanut minua pääsee hänen eroon.
kukaan ei usko todellisesti mitä oli kotielämä, minut alennettiin huonoksi äidiksi kun lasten isä oli käytökseltään lapsia kohtaan se paha. HÄNENSTÄ naapurit teki lasun ja siitä poliisitutukinta jonka ajaksi minä ja lapset jouduimme sossun järjestämään tuvaan minusta outoon paikkaa kun lastensuojeluyksikköön kytättäväksi vaikka ehdotin että tuttavan luokse menisin ja kyllä pärjää lasteni kanssa. Eivät uskoneet!
jJa mutta sitten kun turvasta pääsimme lasten niin meidän pyydettiin samaan paikkaa sen lasu yksikön ja sossun kautta muka perhekuntoutukseen joka ole minulle ihan tarpeetttonta, muka oli tarkoitus parantaa isä ja lasten suhdetta mutta kun kuntoutuksen aikana muka merkit hyvältä näyttivät kotiin ja sitten ei mennyt kauan niin kotielämä muuttui helvetiksi lasten isän takia, se sama kärsimys lasten ja minun piti kokea. Kunnes vanhimpi lapsi kertoi koulussa että isä löi ym niin siitä seurasi taas minun ja lapsien tie sossun järjestämään turvaan lasu yksikköön, ja sitten siellä muutaman päivän olon jälkeen sain sossulta kirjeen että missä ja miksi ym mutta sitten paperia lukiessa niin lopusa että huostaanoton valmistelu.
HUOSAAN OTON SYYT OLI KODIN TURVATTOMUUSSA MUTTA SEKIN JOHTUI LASTEN ISÄN KÄYTÖKSESTÄ
Silloin minä tunsin että maailma loppuu ja miten sain minun pienet kullanmurut itselläni pysyy ja tuska sydämen täytyi ja pelko ym.
sitten sossu etsiskeli siijaisperheet ja lapset meni kahteen eri perheeseen eivät saaneet kotona käydä koko aikana mitä se huostaanoton valmistelu kesti kaksi kuukautta. juhannus oli vaikea kun nuorin jo muutti sijaisperheeseen oli haikea päivä yritin olla pienen lähellä enemmän hänen oli noin 4 v. Kaksi vanhempaa lasta vielä jäivät ja saivat tulla vielä viikoksi kotiin. (9 v ja 7v). sitten heidän muutto sijaisperheeseen.
IKÄVÄ LAPSIA ON SUURI JA PÄIVITTÄIN HENKINEN MIELI KÄY MAASSA OLEN YKSIN!
Kun lapset oli jo sijaisperheissään niin yritin muka lasten isän kanssa jonkin aikaa olla mutta kun hänen kuvioihin tuli alkoholi niin jätin hänet. EN jaksanut katsoo.
nyt olen ihan yksin ja yritän elämältä löytää joita mutta en löydä.
sossun kanssa tuntuu että menee ihan sekaisin elämä ja olen miettinyt että juristin ottoa peliin mukaan eli lapsilleni ja itselleni. onko hyvä kertokaan mistä löydän vielä sisältöä elämään kun ikävä lapsia on ja pysyy

17

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tehotyttönen900

      Tekstistäsi ei oikein kaikista asioista saa selvää, mitä tarkoitat. Ilmeisesti äidinkielesi ei ole suomi.

      Sinulle ja lapsille on useaan kertaan tarjottu ja annettu turvaa väkivaltaiselta isältä, mutta olet toistuvasti antanut lasten uudestaan joutua väkivallan kohteeksi. Onneksi yksi lapsista osasi kertoa asiasta sellaiselle ihmiselle, joka pystyi auttamaan.

      Ymmärrän kyllä, että ikävöit kovin lapsia ja haluaisit heidät luoksesi ja haluaisit olla heille hyvä äiti - niin kuin varmaan muuten olisitkin, mutta altistat heidät väkivallalle.

      Sanot, että sinua ei autettu pääsemään miehestä eroon. Kyllä autettiin, mutta päästit hänet uudelleen lasten elämään. Ihan virkavastuunsa vuoksi sosiaaliviranomaisten tai koulukuraattorin on vietävä asiaa eteenpäin ja saatava lapset pois väkivaltaisesta ympäristöstä.

      Jos olisit mennyt tuttavan luokse lastensuojeluyksikön sijaan, mies olisi ihan helposti alta aikayksikön saanut teidät käsiinsä - varsinkin, koska sinä ilmeisesti et pystynyt pitämään häntä erossa lapsista.

      Huostaanoton syy oli kodin turvattomuus - aivan oikein, kotihan oli turvaton. Ei ole mitään merkitystä sillä, kenen käytöksen vuoksi.

      Minua jäi hämmästyttämään, mikä sinun mielestäsi olisi ollut oikea ratkaisu. Sellainen, että lapset olisi saatu turvaan.

      • nyteiymmärrä

        "Ilmeisesti äidinkielesi ei ole suomi."

        No haloo, mitä ilmeisimmin ei ole suomi hänen äidinkielensä. HUH mikä kommentti sinulta.

        "Sanot, että sinua ei autettu pääsemään miehestä eroon. Kyllä autettiin, mutta päästit hänet uudelleen lasten elämään. "

        MISSÄ KOHDIN ILMENEE, ETTÄ HÄNTÄ AUTETTIIN??? Saiko äiti turvakodin kautta salaisen asuinpaikan? Saiko äiti vertaistukea tai tietämystä väkivallan seurauksista?

        Olet aivan pihalla! Lapsiensa takiahan äiti on peloissaan. Tajuatko, että äiti tarvitsee todella lämmintä kohtaamista kun hän on vuosia joutunut elämään pelossa? Mistä äiti ammentaa yhtäkkiä jotakin vahvuutta - yksin? Tuen kuuluu kohdistua yhtähyvin äidin kolhujen hoitamiseen kuin lasten hoivaamiseen. Näin äiti kertoo:

        "kukaan ei auttanut minua pääsee hänen eroon. "

        " lasten isä oli käytökseltään lapsia kohtaan se paha. HÄNENSTÄ naapurit teki lasun ja siitä poliisitutukinta jonka ajaksi minä ja lapset jouduimme sossun järjestämään tuvaan minusta outoon paikkaa kun lastensuojeluyksikköön kytättäväksi
        -->
        vaikka ehdotin että tuttavan luokse menisin ja kyllä pärjää lasteni kanssa. Eivät uskoneet!"

        Miten miellät seuraavan:

        "jJa mutta sitten kun turvasta pääsimme lasten niin meidän pyydettiin samaan paikkaa sen lasu yksikön ja sossun kautta muka perhekuntoutukseen joka ole minulle ihan tarpeetttonta, muka
        oli tarkoitus parantaa isä ja lasten suhdetta mutta kun kuntoutuksen aikana muka merkit hyvältä näyttivät"

        Eli "kuntoutuksen" aikana näytti siltä, että isän ja lasten suhde oli parantunut. KUKA siis salli väkivaltaisen isän jatkaa elämää saman katon alla? Äitikö, jota sinä syytät siitä, että hän se päästi isän takaisin lasten elämään?

        Äiti kertoo ettei häntä autettu. Miten ihmeessä ylipäätään voi olla olemassa tuontasoista toimintaa, minne äiti pakotetaan menemään lasten kanssa kun hän kaipaa täysin muunlaista apua?

        Vastaile pliis milloin vain kerkeät. Äidinkielesi on todnäk suomi.


    • Semppiä

      Laita elämäsi kuntoon,nyt sulla on siihen tilaisuus.Saat päättää ihan itse elämästäsi.Löydä itsesi,opettele olemaan vahva.Eivät lapsesi ole minnekkään kadonneet,lähtivät sopeutumaan erillaiseen lapsuuteen.
      Sulle tuli lisä-aikaa valmistua elämään, ennen kuin lapsesi täyttää 18v
      Jos valmistut, kerkiät varmasti olemaan hyvä MUMMO,saatat saada suurempana lapsesi takaisin.Semppaa itseäsi laita taloutesi kuntoon,lapsillasi on kyllä hyvä olla,valvotusti. Lapsilla kävi tavallaan tuuri,perheidenkään lapsia ei viranomaiset seuraa ja kasvata näin hyvin.

    • TotuusEsiin55

      Avaajan kannattaa keskittyä laittamaan omat asiat kuntoon ja ekämä järjestykseen. Kertomuksesta päätellen ongelmia riittää.

      • Kaikkeasitäjatätä

        Luitpa todella huolella pölöpää.Kannattaako aina kommentoida jos ei mitään käsitä?


    • viheliäinenlintunen

      ei voi tarjota suomalaista mallia ehdoitta kaikille, koska Suomi häviää siinä

      ennen kuin päätöksiä syntyy, niin pitää ymmärtää perheen kotimaan tapaa hoitaa perheettä. Kun se on tehty, niin pitää syhteuttaa sen asuinmaahan käytäntöihin. Kompromissi on perus tulos, mutta myös praktisuus ja se, että ei vahingoita muita.

      Jotkut arvot, jotka suomalaisille ovat itsestäänselvyys - vaikka eivät ne ole parempia - voivat maahanmuuttajalle olla erittäin vaikeita. Kertaheitolla hoidettu lastensuojelu voikin olla samanlainen kokemuksena kuin lapsitappo, keskitysleiri, raiskaus.

      Ja se on trauma koko elämäksi.

      • viheliäinenlintunen

        kenestäkään ulkomaalaisesta maahanmuuttajasta tulee edes koko elämänsä aikana suomalaista. Ei kannata siis pakkokäännyttää, vaan todeta että jokainen kansa on erilainen

        Esimerkiksi Afrikassa fyysinen kontakti, että lapsiakin lyödään, kokemukseni mukaan, on yleisempää. Tätä ei voi verrata suomalaiseen lapsihoitokokemukseen. Suomessa perheissä kukaan ei halaa, ei sanoo hyvällä sanalla. Ulkomaalaiselle suomalaisessa perheessä ei ole perheen jäsenten välillä lämpimiä välejä, kosketusta, rakkautta, huolenpitoa, välittämistä. Afrikkalainen kulttuuri on muuteknin fyysesempää ja läheisempää.

        Suomalainen perheenhoitopolitiikkamalli ei tulee toimimaan monen kulttuurin perheen kohdalla. Kun suomalainen perhe alistaa ulkomaalaista lasta - ja lapsiin kohdistuva väkivalta on helpommin suoritettavissa kuin mukana olisi vaikkapa lasten äiti tai aikuinen, niin suomalainen adoptioperhe ja perheenhoitolaitos tekee rikoksen.

        Miksi Suomessa jos ja kun perheen ongelmien taustalla olisi isä, ja kun jatkaa syyttelyketjua, niin päättyy yhteiskunnassa hyväksytyihin toimimisen malleihin, kuten miten suomalainen yhteiskunta ymmärtää maahanmuuttajaa, mitä hyvää ja mitä pahaa ne näkevät, tekevät, ym, niin voikin isän huonon käytöksen takana olla jokin suomalaisessa yhteiskunnassa vallitseva epäkohta, joka on ylitsepääsemätön maahanmuuttajaperheelle.

        Haluan sanoa, että ylitsepääsemättömiä ongelmia maahanmuuttajaperheissä on poikkeuksetta 100 %. Eli jokaisessa perheessä, jokaisessa maailman kulttuurissa, on kohtia, joita ei voi verrata suomalaiseen perhearkeen.

        Erilaisuutta ei kannata pitää huostaanotettavana, muuten päättyy siihen, että suomalaisesta tulee natsi ja alistaja. Kun sortoa jatkuu riittävästi, niin tulee takaisin maksu. Ajatelkaa suomalaiset, ennen kuin teette "helppoja" päätöksiä, jotka perustuvat riittämättömään lakisäädäntöön. Jo nyt maahanmuuttaja näkee, että suomalainen lakisäädäntö ei ole riittävä. Se ottaa huomioon suomalaisia, mutta jättää maahanmuuttaja väliin. Siksi monella maahanmuuttajalla on ylitsepääsemättömiä ongelmia, jotka heijastuvat kotipuolelle. Huostaanotto ei ole ratkausu, vaan se pahentaa todella paljon tilannetta ja ajan myötä ulkomaalaiset vain tulevat saamaan tarpeeksi suomalaisesta perheen hoidosta ja siitä, että maahanmuttajaa erotetaan omista lapsistaan.

        Maahanmuuttaja pitää päästää yhteiskunnan päätöksentekoon kiintiöinä suhteessa maahanmuuttaja lukuun maassa.

        Naisille pitää turvata kiintiöitä suhteessa synnytyslukuun, paljonko heitä syntyy.

        Kuka on keksinyt nykyisen pakolaispolitiikan käytännöksi sitä, että VAIN miehiä tuodaan Suomeen. Mies vailla naista on yhtä kuin sotaa, varsinkin etelän maissa kasvaneilla. Koti on kaikki kaikessa, mitä individualistisessa hullussa Suomessa ole. Pakolaisia syytetään rötöksistä - ja veikkaan, että syytteissä on paljon sepitettä, ainakin mitä itse koin omalla nahallani Ähtäri - Seinäjoki asteikolla, vaikka en ole pakolainen, kuinka maahanmuuttaja kohdellaan, niin voin todeta, että suomalainen on oppinut valehtelemaan ja olemaan pahaa, jopa saatanallisen sadistinen.

        Vieranvaraisuuden puute - ja vieraanvaraisuutta ei löydy edes pääkaupunkiseudusta, tulee maksamaan yhteiskunnalle todella kalliita. Rakkauden puute tulee maksamaan vieläkin enemmän.

        Voi tarkistella historiaa kuinka USA:ssa mustia orjia kohdeltiin ja mikä oli heidän segregraationsa, eli kuinka heitä eristettiin ja pidettiin pitkään erillään kaikesta tai Englanin rotuerottelut niistä ajoista kun intialaiset, afrikkalaiset saapuivat maahan. Nyt on Suomen vuoro näyttää mihin tämä maa kykenee. Toistaiseksi Suomea piti pakottaa maahanmuuttoon. Se tarkoittaa, että maa ei ole vielä tajunut mitä on maahanmuutto ja Globalisaatio ja nykyaika. Huostaanotot ovat suora todistus tälle, että Suomessa harrastetaan erottelupolitiikkaa.

        Miksi virolaisilla on herkkupuotit, arabeilla on pizzat, kiinalaisilla on ravintolansa, mutta venäläisillä ei ole mitään, Ovatko he saaneet erikoiskohtelua?

        Keskustelu on Universaalista. Se että keskustelee tasaarvoisesti saman pöydän ääressä toisen kulttuuriedustajan kanssa, tarkoittaa jo paljon, että suomalainen on hyväksynyt itsensä ja maailmaa miten se on, ilman negativista itsepäisyyttä. Se on jo paljon. Kiitos sellaisille ihmisille.

        Avoimuus on paljon suurempi juttu kuin olla älykäs tai rikas. Edes suomalaiset eivät pääse eroon kun on kyse yhteiskunnan kehityksestä, sitä, että AVOIMUUS JA REHELLISYYS ovat määreitä, joiden turvin kasvaa positiivisesti rauhassa ja rakkaudessa.

        Niin kauan kun ihminen EI hyväksy maahanmuuttajaa ja istuu samaan pöytään jos silloinkaan, vain poliisin tutkintavankeudessa, niin niin kauan maasta puuttuu suvaitsevaisuus ja sen mukana demokratia. Kun demokratia puuttuu niin sen mukana häviää hyvinvointi. Rasismi ei kannata, sillä se köyhdyttää, eikä takaisin paluuta ole, jossa Suomi on vain suomalaisille. Suomi pelkää, eikä astu nykyaikaan.


    • ViheliäinenLintukas

      Syyriä ja Lähti-Itää on pommitettu, runnoltu ja asetettu poliittiseksi näyttämöksi. Sota heijastuu heihin, joiden sukupuu on kotoisin alueelta.

      Jostakin syystä 2000 luku ajaa itsessään ja siksi veikkaan, että syy on Jumalan tahdossa, miksi ihmiset muuttavat ja todellisuudessa ihmisten muutto on ikivanhaa ja on aina ollut, niin kuin Afrikasta, tieteen mukaan, ihminen levisi Lähi-Itään ja Etelä-Eurooppaan ja Etelä-Aasiaan ym., niin Aikakautemme Vesimies Muutto on täysin eri sorttia kuin ennen vahaan kun yhden maan ylittämiseen koko sukuineen olisi voinut kestää vuosikymmeniä ja satoja, niin nykyisin maahanmutto on yhden päivän varassa.

      Onko poliittinen kansainvälinen päätöksen teko ja ihmisyyden turva valmistunut tähän?

      • viheliäinenlintunen

        Joiden sukupuu on Lähi-Idässä maailmanlaajuisesti kärsivät sielullaan. Sotilaallinen nationalisti olisi kutsunut sitä vastakumoukselliseksi agendaksi, mutta todellisuudessa se on sukupuun hätäkutsu maassa tapahtuvaa väkivaltaa vastaan.

        Maahanmuuttaja voi kärsiä mielenterveydellisistä häiriöistä, väkivallasta, ongelmista viranomaisten kanssa, työpaikan menettämisestä, sairastelusta, kotona syntyvistä ongelmista, avioeroista, yhteiskunnan sorrosta.....

        Ei ole maahanmuuttajan syy, että kotipuolella on sotaa. Maahanmuuttaja elää nykyaikaa uudessa asuinpaikassa parhaansa mukaan. Usein Globaalisen poliittisen näyttämön pelaajat ovat mahtimaat: USA, Venäjä, EU, Kiina, Brasilia, Intia ja muut.

        Itse ihmisyydellä ja kivulla ei ole paljoakaan yhteistä poliittisuuden kanssa. Humaanisuus on yleisinhimmillistä ja jokainen ihminen elää samojen humaanien lakien mukaan.

        Pitää lopettaa sodat ja Globaalisti asettaa rauhaa. Poliitikoilla pitää olla oikeat tavoitteet. Kun tavoitteet ovat pienet, eikä ulospääsyä näy, niin tuloksena voi olla sotaa. Kun poliitikolta alkavat puuttua tavoitteet, mitä kohti pyrkiä, niin poliitikko vanhentunut. Maailmassa on liikaa töitä tehtäväksi, jotta olisi vapaata aikaa. Praktinen politikointi ei aina ole oikeassa. Pitää olla korkeat humaaniset päämäärät. Siinä alueella töitä on enemmän kuin kylliksi.

        Rauha ja Rakkaus koko Maailmassa.

        -asekielto
        -köyhyyden poistaminen
        -tasa arvo
        -sotien lopettaminen
        -kansainvälisyys
        -luonnon suojelu
        -perhen suojelu


      • viheliäinenlintunen
        viheliäinenlintunen kirjoitti:

        Joiden sukupuu on Lähi-Idässä maailmanlaajuisesti kärsivät sielullaan. Sotilaallinen nationalisti olisi kutsunut sitä vastakumoukselliseksi agendaksi, mutta todellisuudessa se on sukupuun hätäkutsu maassa tapahtuvaa väkivaltaa vastaan.

        Maahanmuuttaja voi kärsiä mielenterveydellisistä häiriöistä, väkivallasta, ongelmista viranomaisten kanssa, työpaikan menettämisestä, sairastelusta, kotona syntyvistä ongelmista, avioeroista, yhteiskunnan sorrosta.....

        Ei ole maahanmuuttajan syy, että kotipuolella on sotaa. Maahanmuuttaja elää nykyaikaa uudessa asuinpaikassa parhaansa mukaan. Usein Globaalisen poliittisen näyttämön pelaajat ovat mahtimaat: USA, Venäjä, EU, Kiina, Brasilia, Intia ja muut.

        Itse ihmisyydellä ja kivulla ei ole paljoakaan yhteistä poliittisuuden kanssa. Humaanisuus on yleisinhimmillistä ja jokainen ihminen elää samojen humaanien lakien mukaan.

        Pitää lopettaa sodat ja Globaalisti asettaa rauhaa. Poliitikoilla pitää olla oikeat tavoitteet. Kun tavoitteet ovat pienet, eikä ulospääsyä näy, niin tuloksena voi olla sotaa. Kun poliitikolta alkavat puuttua tavoitteet, mitä kohti pyrkiä, niin poliitikko vanhentunut. Maailmassa on liikaa töitä tehtäväksi, jotta olisi vapaata aikaa. Praktinen politikointi ei aina ole oikeassa. Pitää olla korkeat humaaniset päämäärät. Siinä alueella töitä on enemmän kuin kylliksi.

        Rauha ja Rakkaus koko Maailmassa.

        -asekielto
        -köyhyyden poistaminen
        -tasa arvo
        -sotien lopettaminen
        -kansainvälisyys
        -luonnon suojelu
        -perhen suojelu

        Yhdenmukainen valtio ei ole kehityskelpoinen. Siltä puuttuvat vaihtoehdot. Kun ollaan umpikujassa, voi käydä niin, että saa postilähetystä, jossa on ihmeellinen lahja, joka alkaa levitä ja levitä, kunnes valtio rikastuu kokemusessa. Kansainvälisyys on yksi postin lähete. Ja sitä pitää varjela hyvin ja pitää huoltaa, koska se on kuin ruoka ja vettä.


      • viheliäinenlintukas
        viheliäinenlintunen kirjoitti:

        Yhdenmukainen valtio ei ole kehityskelpoinen. Siltä puuttuvat vaihtoehdot. Kun ollaan umpikujassa, voi käydä niin, että saa postilähetystä, jossa on ihmeellinen lahja, joka alkaa levitä ja levitä, kunnes valtio rikastuu kokemusessa. Kansainvälisyys on yksi postin lähete. Ja sitä pitää varjela hyvin ja pitää huoltaa, koska se on kuin ruoka ja vettä.

        valtion ja poliisin tapa merkitä henkilörekisteriä koko elämäksi, johon kirjataan pienetkin jutut, voi kostautua pahasti, jolloin maahanmuuttaja saa harteilleen aika paljon taakkaa. Maahanmuuttajan erilainen käytös ei tarkoita väärin tekoa.

        Viranomainen voi tuhota hetkessä maahanmuuttajan elämää väärillä syytöksillä, eikä maahanmuuttaja osaa puolustautua.

        Suomeen saapuneet Jehovat ja Mormonit ovat pääosin valkoisia usalaisia. Usassa historian saatossa ovat erilleen ajautuneet valkoisten ja mustien alueet, kaupungit, läänit. Epäilen, että ovatko kyseiset uskonlahkot rasistisemmasta päästä? Mitä arvoja he tuovat Suomelle, jolla on sitäkin kovemmat dilemmat sen kanssa kuka ei ole suomalainen? Toisin sanoen onko Suomessa vaarana se, että kansa jää sekoittumatta ja valitsee polukseen, että avioon mennään vain suomalaisten kanssa säilytäkseen identiteettinsä?

        Mitä naiset tästä tuumailevat?

        Kansainvälisessä avioliitossa on paljon töitä kun pitää oppia uutta, mutta kansainvälisen avioliiton tulos on sitäkin tuottoisempaa kaikin puolin.

        Mitä politiikka sanoo kansainvälisiin liittoihin?

        Kaikista suvaitsevin kulttuuri elää suurkaupungin lähiöissä. Missään muualla edes Helsingin keskustassa elää niin paljon kansainvälisyyttä kuin lähiöissä, eikä missään Suomen pohjoisessa vielä pitkään aikaan. Koko Pohjoinen on yhtä rasismia. Kunnia maahanmuuttajille, jotka ovat valinneet pohjoisen asuinpaikkakseen.

        Lähiöistä alkaa kasvaa uusi puu. Se kasvaa lapsista ja heidän kokemistaan vääryksistä, joita he lähtevät muuttamaan. Nykyinen poliittinen johto kun tekee pakottavia vääriä päätöksiä lähiöasukkaita kohtaan, kohtaavat väistämättä tappiota, koska tulevaisuus on juuri maahanmuuttaja ja suomalais nuorissa, jotka kasvoivat yhdessä, eivätkä he näe edes eroa ihon värissä enää. Lasten suojelun toiminta vanhenee silmäräpäyksessä kun saadaan lisää maahanmuuttoa ja maahanmuutto vanhenee eli kotiutuu. Maa Äiti ei ole kenenkään. Se on Jumalain.


      • viheliäinenlintunen
        viheliäinenlintukas kirjoitti:

        valtion ja poliisin tapa merkitä henkilörekisteriä koko elämäksi, johon kirjataan pienetkin jutut, voi kostautua pahasti, jolloin maahanmuuttaja saa harteilleen aika paljon taakkaa. Maahanmuuttajan erilainen käytös ei tarkoita väärin tekoa.

        Viranomainen voi tuhota hetkessä maahanmuuttajan elämää väärillä syytöksillä, eikä maahanmuuttaja osaa puolustautua.

        Suomeen saapuneet Jehovat ja Mormonit ovat pääosin valkoisia usalaisia. Usassa historian saatossa ovat erilleen ajautuneet valkoisten ja mustien alueet, kaupungit, läänit. Epäilen, että ovatko kyseiset uskonlahkot rasistisemmasta päästä? Mitä arvoja he tuovat Suomelle, jolla on sitäkin kovemmat dilemmat sen kanssa kuka ei ole suomalainen? Toisin sanoen onko Suomessa vaarana se, että kansa jää sekoittumatta ja valitsee polukseen, että avioon mennään vain suomalaisten kanssa säilytäkseen identiteettinsä?

        Mitä naiset tästä tuumailevat?

        Kansainvälisessä avioliitossa on paljon töitä kun pitää oppia uutta, mutta kansainvälisen avioliiton tulos on sitäkin tuottoisempaa kaikin puolin.

        Mitä politiikka sanoo kansainvälisiin liittoihin?

        Kaikista suvaitsevin kulttuuri elää suurkaupungin lähiöissä. Missään muualla edes Helsingin keskustassa elää niin paljon kansainvälisyyttä kuin lähiöissä, eikä missään Suomen pohjoisessa vielä pitkään aikaan. Koko Pohjoinen on yhtä rasismia. Kunnia maahanmuuttajille, jotka ovat valinneet pohjoisen asuinpaikkakseen.

        Lähiöistä alkaa kasvaa uusi puu. Se kasvaa lapsista ja heidän kokemistaan vääryksistä, joita he lähtevät muuttamaan. Nykyinen poliittinen johto kun tekee pakottavia vääriä päätöksiä lähiöasukkaita kohtaan, kohtaavat väistämättä tappiota, koska tulevaisuus on juuri maahanmuuttaja ja suomalais nuorissa, jotka kasvoivat yhdessä, eivätkä he näe edes eroa ihon värissä enää. Lasten suojelun toiminta vanhenee silmäräpäyksessä kun saadaan lisää maahanmuuttoa ja maahanmuutto vanhenee eli kotiutuu. Maa Äiti ei ole kenenkään. Se on Jumalain.

        Kaikki keskusta korttelit ovat ylhäisön asuinpaikkoja: Töölö, Arabiarannat, Katajanokat, Keskusta, Kamppi.....Siellä on pieni maahanmuuttajaluku, mutta keskustaa varjellaan tiukasti, koska siellä liikkuu paljon merkittäviä yhteiskunta tekijöitä. Siellä ei voi elää rauhassa, ellei ole saturikas ulkomaalainen, jolla ei ole paljon juttua antaa "perussuomalaiselle".

        Perus elämä suomalainen-maahanmuuttaja elää Kannelmäellä, Itäkeskuksessä, Myllypurossa, Kontulassa, Mellunmäellä, Pohjois Helsingin jotkut alueet ja jotkut Espoon lähiöt....Vantaalla Myyrmäki, Konala....

        Onko Vuosaaresta moni saanut potkuja kun alueelle rakennettiin hienosto kortteleita? Odottaako sama kohtalo kaikkia rantaasuinalueita?

        Suomalainen karsastaa rikasta maahanmuuttajaa. Suomalainen on kateellinen. Hän haluaisi mieluummin nähdä kuinka maahanmuuttaja kituu, kärsii. Miten poliittisesti voi edetä tasaarvoisesti, jos jopa rikas maahanmuuttaja joutu piikittelyn kohteeksi ja varsinkin rikas, jolla on mitä ottaa?!

        Vain 30 elinvuotta on mennyt maahanmuttoa Suomessa. Mustalaisia on asetettu muottiin, josta he eivät liiku pois kaikkineen pähteineen ym. Tataarit ovat häipyneet näkymättömiin pienen pienenä vähemmistönä. Tsaarin venäläiset ovat arpeissaan kestäneet sotien uhat, kovettuneet. Suuret suomalaiset taistelijat ovat Somalit - kunnia heille, Arabit - kunnia heille ja Asialaiset - kunnia heille, sillä ei Suomi ole nähnyt koskaan ennen niin erilaista väkeä. Etelämaiden kansoilla on suuremmat dilemmat kuinka elää täällä pohjoisessa. Olen nähnyt ja kuullut paljon kuinka venäläiset, eestiläiset, Eulaiset ovat sortaneet Etelän maiden ihmisiä....olemme nuoria. Mitä poliittinen päättäjä tai yliopisto tutkija voi tarjota lääkkeeksi rasismia vastaan? Ja tahatonta rasismia vastaan? Joka on opetettu koulussa, kotona, vaikka itse henkilö ei haluaisi, ei uskoisi, ei alistuisi halpaan panetteluun, vaikka henkilö ei usko esi-isien kaskuihin, stooreihin vaan näkee enemmän potentiaalia kansainvälistyvässä maailmassa ja nauttii enemmän siitä kuin olemalla vanhempien pomppu.

        Kun kaikista erilaisimmilla kulttuureilla, jotka ovat vuosisatoja ajan kasvattaneet omaa ituaan uskonnon, tapakulttuurin ym saralla ja nyt EU:n hyvinvoinnissa heidän on pakko yhtäkkiä luopua kaikesta entisestään. Ymmärtääkö EU, Suomi kuilun, mitä heidän on tehtävä, jotta löytyisi itseään tästä maasta, EUsta?

        Siksi pitää antaa aikaa. Ihmisen omaehtoinen yritys nopeuttaa asioita ei välttämättä tuota rauhallista tulosta, vaan aika itse tasapainottaa meitä. Aikaan kannattaa uskoa, varsinkin nykyaikaan. Mitä on kansainvälinen globaalinen uusi kulttuuri, se jää nähtäväksi.


      • Kaikkeasitäjatätä

        Ei aloittaja ollut mikään maahanmuuttaja,ei vaan kirjoittanut ihan kirjakielellä.Kyllä te olette tyhmiä!


      • aivanuhtätyhmiä
        Kaikkeasitäjatätä kirjoitti:

        Ei aloittaja ollut mikään maahanmuuttaja,ei vaan kirjoittanut ihan kirjakielellä.Kyllä te olette tyhmiä!

        KUIN RAISION KAUPUNGIN LASTENSUOJELU JA LASTENVALVOJAT!!!

        - PERÄTÖN LAUSUMA TUOMIOISTUIMESSA LAPSEN OLOSUHTEISTA.


      • Kaikkeasitäjatätä
        aivanuhtätyhmiä kirjoitti:

        KUIN RAISION KAUPUNGIN LASTENSUOJELU JA LASTENVALVOJAT!!!

        - PERÄTÖN LAUSUMA TUOMIOISTUIMESSA LAPSEN OLOSUHTEISTA.

        ihan pätön kommentti tuokin,mene asiaan.Eikä sun mielipiteesi niillä CAPS LOCKEILLA yhtään selvene.Raisiosataha kuuluu julkisuudessa pelkkää hyvää.On näytetty dokumenttia tv.ssakin.Vaikkei heidän työskentelynsä ruudulla kyllä minua vakuuttanut J Kirjastosta lainataan perhetyöntekijää.Raisiossa kuulemma uskaltavat ottaa kauppakyytiinkin,Turussa ei muka saa vakuutusten takia kuljettaa...Mikä se sellainen autovakuutus on?
        Kyllä suomalaisetkin kirjoitavat todella huonoa suomea.Aloituksessa on sellaisia sanoja,joita vieraskielinen ei välttämättä käytä.Tunnen kymmeniä vuosia Suomessa asuneita maahanmuuttajia.


    • Kommmentoija

      Koita ajatella, että vaikka et juuri nyt saisikaan olla lastesi kanssa, niin ei sitä välttämättä ikuisesti kestä. Joskus tulevaisuudessa kaikki voi olla paremmin. Yritä jaksella ja pidä huoli itsestäsi, se on myös lasten etu.

      • tuotasamaapaska

        lätinää; parempi olisi pistää RAISION KAUPUNKI yhteisvoimin vastuuseen sairaasta valehtelusta, perättömästä lausumasta tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, joko hyvällä tai pahalla. Siis rynnäkkö Raision kaupungintalolle ja lastensuojelu, viran-omaiset heti palasiksi, jollei muu auta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe