Smilelle...

Samakysyja

Olen odottanut, josko ehtisit minullekin tulkita, ks yst 9.11. ;)) Kiitos sinulle ;)

7

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itkuuuuuu

      Kuinka voitkaan aina hypätä minun ylitseni näissä kysymyksissä ;((

      • 4Smile

        Siis mun koneella ei oo ku 1, 9.11 tehty kysely ja siihen vastasin.. Etkö se ollutkaan sinä??
        Laita tulemaan uus ajatus..,
        luulin että vastasin sulle jo :(


    • Samakysyja

      Hei, ei mitään :). Ehkä ajankohtakin jo mennyt..

      Kysyisin ihanista miehistä ympärilläni, onko joku heistä yksi ylitse muiden? Pari oikeastaan, joita enemmän ajattelen, toisen kanssa pientä kinaa, mutta väittää että kaikki kunnossa, mikä hänellä on? Ei nyt juurikaan kirjoittele. Kuulenko hänestä vielä? Toinen miehistä myös mukava, mutta mitä hänestä tuodaan kortteihin? Otanko miehet vakavasti. Kaipaan piristystä, mutten halua langeta vääriin ihmisiin..

      Vielä kysyn työstäni. Saanko kesälle lomaa järjestettyä enemmän kuin normaalisti?

    • 4Smile

      Noh tuota..

      kun täällä on että jotakin infoa on ilmassa, joka on saanu sut hilpeälle mielelle, kulkemaan polkuasi vailla huolen häivää - mutta tässä myös on vaaran paikka ettet huomaa ihan kaikkea. kun en tiä, ootko vaaleahko nainen - sellainen tässä on ja nyt saatat joutua tilanteeseen joka sinulle on kovinkin ravisteleva, saatat tippua siis aika korkealta. Tornn kortti on tosi kova kortti, vaikka mielletään että kuoleman kortti on pahempi - mutta tää saattaa jollekin jutulle, olla se lopullinen sinetti. Tämä myös voi merkitä positiivisessa tarkoituksessaan sitä, että onni kääntyy yllättäen hyväksi, kun apua tulee vähän odottamattomalta taholtakin. voi myös olla näissä sydämen asioissa kokemuksen tuomaa viisauttakin, tai sitä että pahin vaihe ollaan jo ohittamassa. Tässä nyt on herttojen 10, eli suurin rakkauden kortti ja sen vierellä herttojen 7, joka taas tarkoittaa, että on hyvä luoda tulevaisuuttaan ja toisin ajateltuna taas, että mukana voi pikkusen olla realismin puutettakin mutta,

      muutosten tuulet kumminkin ovat jo alkaneet puhaltaa, mitä tulee johonkin naiseen katsottuna - jota et kauheen luotettavana pidä. Nyt on hyvä huomioida vain faktat, sillä valinnoilta et välty ja tilanne edelleen on suht haastava. Eron/kolmannen osapuolen kortti täällä eittämättä on ja luottamuksesi on pikkusen kortilla.

      Itekses paljon pohdit näitä mielitiettyjäsi ja nyt on ihan hyvä ottaa se järjen lamppu käteen. Tähän tuli nyt vaaleahko aikuinen mies ja se, että kaikelle on oma aikansa, kohtalonpyörä raksuttaa hitaasti ja vääjäämättä ratkaisuihin, jotka aina eivät välttämättä miellytä, mutta lopulta ovat omaksi parhaaksi ja kyllä tästä selkävoiton otatkin, vaikka se stressaa sinua aikalailla.

      löydät balanssisi tässä kilpailua tulvillaan olevassa tilanteessa.
      Rahasopimusasiassa on jotain, mitä sun on aika vaikea sulattaa ja se aiheuttaa sul kiukkua ja tyytymättömyyttä ja aika paljon hallihtee sun ajatuksia, mut sitte alkaa valoisammat ajat ja siin vaihees sun kannattaa unohtaa menneet ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Muutos on iso ja se ratkeaa eduksesi. Tässäkin tapauksessa, kannattaa pitää jalat maassa, sillä jotain viestin tynkää on tulossa, jonka takia pikkusen joudut miettimään asioita uusiks.

      Täällä on vaalea aikuinen mies ja uusi toiveikkuus ja ties mitä ehdotuksia. Hän lienee eri paikkakunnalta ja yllättää sut jollain tapaa tai kutsuu jonnekin kissanristiäisiin Joku tässä jutussa kuitenkin mättää - joko sulle tulee jotain esteitä ettei tää onnistu, tai sitten tää kaatuu omaan mahdottomuuteensa, sinä kuitenkin, pidät kotisi kuosissaan. Noh.., sitte sulle tulee jotain täysin puskista - joku tieto ja se luo sopusointua, miksei tässä voi olla kyse myös anteeksi antamisesta.

      Ristiverinen aikuinen mies ja jokin paljastuu, tää kantautuu korviisi jotain kautta, tässä on kyse joko romantiikasta tai sitten siitä että sinulla on harmoniset olot itselläsi. Tässäkin kannattaa olla tarkkana, kun sielunkumppanisi tai ihminen jonka kanssa olet pitkälle samoilla aallontaajuuksilla, lepertelee sulle rakkauden tunnustuksiaan ja sä haalit hartioilles enemmän ku jaksat kantaa. Tää on pikkusen eläväinen tilanne ja sä oot päättäny mennä tän kans, vaikka perse edellä puuhun ja pikkusen sulla on olo, et oot tässä ulkopuolinen ja se ahistaa sua. Tässä on pikkusen selkäänpuukottamisen makua..

      Ristiverinen aikuinen mies ja vaalea nainen ja jotain aineellisia asioita, tai sit tää on varakas pariskunta ja kovin täällä maljoa kohotellaan. Liittyy koti/perheasioihin ja siihen, että sinä pitelet niitä onnistumisen avaimia hyppysissäsi ja nyt niin kannattaakin tehdä, sillä olet menestyksen tiellä. Tässä voidaan puhua myös isoista summista rahaa (perintö tms..) tää on joku jo jonkun aikaa kestänyt juttu, jonka takia pikkusen oot varpaillas ollu.
      Saat kuulla jostain harvemmin tapaamastasi ystävästä ja se saa sut onnesta soikeaksi. Jotakin tulee vääjäämättä ja sulla on olo, ettei sun tielläsi seiso enää mitään/mikään. Tää koskee sun työ/opiskeluasioita ja tähän jotenkin voi liittyä virkamieskin, ainakin johtavassa asemassa oleva henkilö ja kun pöly ympäriltäsi laantuu, istahdat kannon nokallesi 'uneksimaan,' olkoonki vaikka sen toteutuminen pikkusen kysyy/on kysynyt luonnetta, et mahda sil mitään että tämän uuden tilaisuuden tarjoutuminen, epäonnistumisien jälkeen tuo sinulle tunnetta - että näin piti käydäkin..

      Älä kysy aikoja, niitä en osaa sanoa. Toivottavasti tästä jonkun tolkun saat

    • kiitos--

      Hei Smile ;) on kyllä niin ympäripyöreää, että mikähän oli lopputulelma ;) Nämä miehet tässä ovat jääneet taakseni joista kysyin. Odotellaan nyt tilanteiden kehittymistä ;)

    • 4Smile

      olipa kaunis kiitos..

      • Vielakiitos

        Smile, tarkoitin hyvällä :), kuten itsekin mainitsit "otapa tästä selvää"

        Oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa sinulle :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe