ambientesdogs?

Onko jollain näiltä koiraa? Ei ollut hintoja,paikkakuntaa eikä edes nimeä kotisivuilla.
Onko mulla mennyt joku ohitse kun en tiennyt että roturisteytyksillä, siis sekarotusillakin on nykyään kennelnimi?
Apulassa ilmottelee labradoodleja jollasen haluaisin harrastuskoiraksi.
Ei sielläkään nimeä tai paikkakuntaa ollu.
Ovat sen verran kalliita että kerääkö ne huijareita vai mitä luulette?
En viitsisi kysellä turhaan jos vaan joku kirjekaveria vailla tai vastaa että
Ukrainan liikenneministeriö haluaa asp.450e tilillensä ettei pentu jää tulliin tai jotain.
Ilmoita


Unohtu kotisivuille linkki:
http://ambientesdogs.webs.com/
Ilmoita
Jos doodle kiinnostaa hae suoraan paikanpäältä pets4homes uk ja/tai labradoodle uk/sverige. Älä koskaan lähetä rahaa tuntemattomalle tai näkemättä kasvuoloja!
Ilmoita
Täytyy varmaan tehdä niin, koska kotisivuille ja ilmoitukseen on niin helppo kirjoittaa liibalaabaa nimettömänä. Kiitos.
Ilmoita
Moikka! Törmäsin sattumalta tähän kyselyyn :)
Olen kyseinen kasvattaja. Mikäli sinua kiinnostaa labradoodle, laita ihmeessä emailia, niin voin kertoa lisää rodusta ja meidän jalostuskoiristamme.
Meiltä on jonkun verran labradoodleja maailmalla, yksi kasvattimme on mm. koulutettu opaskoira ja toimii oppaana sokealle. Suurin osa kasvateistamme on tyytyväisissä perheissä kotikoirina, muutama on harrastekoirana. Yksi toimii myös terapiakoirana.

Suomessahan on Australian Labradoodle kasvattajia, joilla on oma kattojärjestö (ALAEU), omat tavoitteet ja säännöt (me emme kasvata Australian labradoodleja). Lisäksi monissa maissa on maan omat labradoodle kasvattajat (British Labradoodle, US Labradoodle jne). Joissain maissa näilläkin on omat kattojärjestöt, Suomessa ei. Meitä "Finnish Labradoodle" kasvattajia on tiettävästi muutama,joista me kasvatamme nimellä Ambiente's Dogs.

Me emme koskaan peri maksua (edes varausmaksua) pennuistamme ennenkuin perhe on nähnyt koiran ja me perheen. Ennen varausmaksua teemme vielä kirjallisen sopimuksen kaupasta, jossa näkyy kirjallisena molempien osapuolten vastuut ja velvollisuudet.

Syy miksi nettisivuillamme ei ole paikkakuntaa tai nimeä johtuu Suomessa koirapiireissä vallitsevasta negatiivisuudesta sekarotuisten kasvatusta kohtaan. Olemme saaneet paljon vihaisia viestejä, joten tällä suojelemme perheemme yksityisyyttä. Kaikille, jotka asiallisesti kysyvät sähköpostilla, ja ovat aidosti kiinnostuneita pennuistamme, vastaamme omalla nimellämme. Kun keskustelu etenee, pennunostaja vierailee kotonamme ja luonnollisesti kauppasopimukseen tulee molempien osapuolten tiedot.

Jos rotu kiinnostaa, laita ihmeessä emailia: ambientesdogs@hotmail.fi

Voidaan keskustella, mihin lajiin haet harrastekoiraa, mitä toivot koiralta, mikä sulle on tärkein ominaisuus harrastekoiralle, millainen itse olet luonteeltasi. Millainen koira sopii käsiisi. Mielelläni mietin näitä kanssasi!

Kiitos mielenkiinnostasi :)
4 VASTAUSTA:
SINUN sietääkin saada vihaviestejä!! Mitä "koe labraa" oikein pyörität ja väität olevasi kasvattaja?!
Kiitos mielipiteestäsi. Tässä maassa sinulla on siihen oikeus.
Jos haluat tietää aiheesta labradoodle lisää, kannattaa katsoa Googlesta. Sitä kautta löytyy paljon tietoa eri maiden kasvattajista.
Hei.
Jäi vaivaamaan että mistä tuo nimi tulee? Onko se jonkun yhdistyksen tai kattojärjestön myöntämä ja hyväksymä nimi vai vaan itsekeksitty jota käytätte "omilla luvilla" ?
Moikka! Suomessa ei ole kattojärjestöä FCI ulkopuolisille roduille tai rotuyhdistelmille. Olemme halunneet nimetä 'kennelimme', jotta erotumme jollain lailla muista sekarotuisten kasvattajista.
Nimessä ei ole sanaa kennel sen vuoksi, ettemme sekoittuisi Kennelliiton virallisten kennelien kanssa. Emme siis ole Kennelliiton alainen kennel, ja meitä ei mm. sido Kennelliiton kasvattajasopimus sekarotuisten kasvattamisesta.
+Lisää kommentti
Meillä on labradoodle F1 pentu Ambiente's dogs kennelistä ja olemme erittäin tyytyväisiä. Maksoi toki, koska kysyntää on paljon, mutta pentu on ihana ja terve ja Ambiente's on edelleen säännöllisesti meihin yhteydessä ja toisin päin. Käy tapaamassa kasvattajaa, voin antaa hänelle luvan antaa yhteystietoni.
Ilmoita
Meillä on Labradoodle F1 kyseisestä kennelistä, kohta kolmevuotias ihana perheenjäsen. Ko. Kasvattajaa voi vain kehua, kaikki asiat pentujen suhteen oli hoidettu kuten pitää.
Ilmoita
Onko ei-FCI-hyväksytyille koiratyyppien kasvattajille omaa kattojärjestöä? Labradoodlejen, rekikoirien ja muiden määrätietoisesti omaa koiratyyppiään kasvattavien olisi hyvä saada Kennelliittoa vastaava äänitorvi.
2 VASTAUSTA:
Suomessa ei ole kattojärjestöä FCI:n ulkopuolisille 'roduille'. Mutta ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin, niin siellä ainakin on mm cockapoo kasvattajille oma järjestö jo. Itse toivoisin, että sekarotuisille olisi vähintään jonkinlainen vastaava järjestelmä kuin Kennelliiton jalostustietojärjestelmä, jossa näkyisi avoimesti sekarotuisten taustalla olevat suvut ja tehdyt terveystutkimukset. Kennelliiton fix-rekisteri on siinä mielessä hassu, että sinne ei kerätä kuin koiran omat tiedot, muttei tietoja esim. koiran suvuista.
Miksi kotisivuila ei lue koirien terveystuloksia?
+Lisää kommentti
Hankimme marraskussa 2015 syntyneestä pentueesta hajuaistia vaativaan koulutukseen soveltuvan pennun. Ambientes dog's kennel oli ammattitaitoinen, vastuuntuntoinen ja tarkka pentujen ostajien soveltuvuudesta, sekä jatkosta liittyen pennun hyvinvointiin. Pentu, jonka katsoimme soveltuvan tarkoitukseemme on todellakin hintansa arvoinen. Kasvattajan arvio luonteesta, alun soveltuvuustesti mahdollisti pennun, joka nauttii oppimisesta ja on edistynyt kiitettävästi. Arvostan erityisen paljon pentueen kasvattajan panosta liittyen neuvoihin ja kiinnostukseen yksilön, pennun kasvun seuraamisessa.
Ilmoita
Näin typeränä keksin olemattoman salaliiton tai sitten fiksuna hoksasin pienen huijausyrityksen. Kaikki kolme kokemuksillaan kehuvaa tyyppiä (nimim. Donna2016, Doodeliperhe ja WionaLabradoodle) kirjoittivat tähän keskusteluun 19.2.2016 ja kätevästi vielä samana päivänä kuin kasvattaja ensimmäisen kerran kävi kommentoimassa. Millä todennäköisyydellä kasvattajan lisäksi täällä sattuikin pyörimään myös kolme hänen kasvattiensa omistajaa saman päivän aikana? Muuten tänne ei ole kokemuksia tai muutakaan pahemmin kommentoitu, hyvinkin hiljainen topikki kun on. Joko nyt olen tosiaan vainoharhainen tai sitten harvinaisen oikeassa, mutta epäilenpä jonkun kirjoittaneen useampia kommentteja muka eri ihmisinä. Tiedä sitten kuka.
1 VASTAUS:
Melkoinen sattuma on samanpäivän kirjoitukset *LOL*
+Lisää kommentti
Eipä löytynyt kotisivulta sitä tärkeintä tietoa: Miten pentujen vanhempien terveys on todistettu sellaiseksi, että pennut ovat taatusti terveitä.

Kun tekstissä kuitenkin viitataan rotukoirien pieneen geenipooliin ja perinnöllisiin sairauksiin, luulisi em. tiedon olevan aivan ehdoton.

Eli tämä kennel on tehnyt suunniteltua bisnestä sekarotuisten koirien tehtailusta ilman minkäänlaisia takeita siitä, että pennu tolisivat terveitä.

Rotukoirien järjestöt ja kennellitto ovat tietoisesti tehneet paljon työtä, seurantaa ja valvontaa, rotukoirien terveystilanteen parantamiseksi. Esim. berninpaimenkoirien lonkkavaivat olivat todella yleisiä 15-20 vuotta sitten. Joukkotarkastukset ja jalostus on parantanut koirien terveyttä.

Sekarotuisten pentujen vanhempien terveystilannetta ei kukaan valvo.
Ilmoita
Meillä on kyseiseltä kasvattajalta ollut koira monta vuotta. Terve, pirteä ja hyvätapainen koira.
Kasvattaja on tukenut hyvin alusta asti ja olemme vielä vuosienkin jälkeen joskus yhteydessä.
Pennun vanhemmat sai halutessaan nähdä ja sukutaulukin löytyy. Ja tietenkin lääkärintodistukset olivat kunnossa.
1 VASTAUS:
Oliko ne vanhemmat silmäpeilattuja, kyynär ja lonkkakuvattuja?
Terveys on koirassa tärkeää, ja vain tutkimalla voi terveydestä jotain arvella.Itseä kiinnostaa kovasti kyseinen rotu/yhdistelmä.Mutta terveys arveluttaa.Jos ei tarpeeksi tutkitua oentuetta löydy.Ostan mielummin muun rotuisen, jolla tutkitut vanhemmat.Mutta nyt viellä harkitsen asiaa, eihän koiran rotuvalintaa ja ostoa hetkessä päätetä.
+Lisää kommentti
Doodelikaupan mainontaa?!
Ilmoita
Lisää tulossa markkinoille sairaita koiria? Toivottavasti ei enää enempää....eiköhän nykyisetkin viat jo koirissa riitä ja syy on juuri jalostuksen.
Ilmoita
Tulee vähän myöhässä mutta käy katsomassa ja sitten tee vasta oma arvio haluatko sieltä koiran koska muuten sitä ei koskaan tiedä. Oma koira sieltä ja voi vain kehua kasvattajaa! Kaikki tiedot jota tarvitset saat varmasti kun meilaat hänelle!
1 VASTAUS:
Jos sitä vain kasvattajan sanaan olisi uskominen, niin yhdessäkään kasvattajassa ei koskaan olisi mitään vikaa. Jos myyntipuheet uppoavat kritiikittä, niin onnea vain, mutta omaakin päätä kannattaa käyttää. Jos oman pään käyttö onnistuu, niin saattaa hoksata montakin suoranaista virhettä ja linssiin viilausta myyntipuheista ja -ehdoista. Niitä on tässä ja muissakin aloituksissa käyty tälläkin palstalla läpi, eikä ole kaikkia tarvittavia tietoja tähän päivään mennessä saatu.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ambientesdogs?

Onko jollain näiltä koiraa? Ei ollut hintoja,paikkakuntaa eikä edes nimeä kotisivuilla.
Onko mulla mennyt joku ohitse kun en tiennyt että roturisteytyksillä, siis sekarotusillakin on nykyään kennelnimi?
Apulassa ilmottelee labradoodleja jollasen haluaisin harrastuskoiraksi.
Ei sielläkään nimeä tai paikkakuntaa ollu.
Ovat sen verran kalliita että kerääkö ne huijareita vai mitä luulette?
En viitsisi kysellä turhaan jos vaan joku kirjekaveria vailla tai vastaa että
Ukrainan liikenneministeriö haluaa asp.450e tilillensä ettei pentu jää tulliin tai jotain.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta