Kuka näkee?

Mietityttää

Puolitoista sitten meni poikki jahkailevan miehen kanssa. Mitä näkyy, yrittääkö tulla takaisin vai onko ero lopullinen? Jos yrittää takaisin, muuttuuko mikään vai jatkuuko samanlaisena epämääräisenä touhuna?

1

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Kyllä joku ehdotus tuloillaan on ja ilmassa leijuu toiveikkuutta. Tässä on vaaleahko nainen ja onnistumisen avaimen pitelyä, mutta silti joku asia epäilyttää
   Usko muutoksiin, aiheuttaa aika paljon työtä ja sisuakin vaaditaan. Miksei tuo onnistuakin voi, mut oot tyytymätön kun se jäytää niin paljon ajatuksiasi.
   Täällä on vaalea aikuinen mies, voi olla varakaskin - tai sitten tähän liittyy jotakin rahasopimusasioita, kannattaa pikkusen olla varovainen. Joku iso muutos tulossa ja tässä neuvotaan jättämään vanhat asiat taakseen ja aloittamaan puhtaalta pöydältä. Tässä on jotain touhua selkäs takana ja saatat sen itsekin tiedostaa, sillä stressaat mokomaa. Mitä todennäköisimmin epäilet rakkauden aitoutta.'
   koet että sut on jätetty ulkopuoliseksi ja että mikäli aiot säilyttää mielenrauhasi, jotenkin asia pitää ratkaista. Tämä myös helpottanee ratkaisuasi, sillä jokin juttu paljastuu ja se tuo malta osaltaan sinulle b alanssin ja myös alat vipeltää polullasi keveämmin askelin
   Jonkun vaaleahkon aikuisen miehen taholta, haalit hartioillesi huolia, mutta myös suunnittelet tulevaisuuttasi ja jokin tähän liittyvä viesti, saa sinut 'heittämään vapaalle.' Maailmalta kiirii uutisia, jotka entisestään luo valoa elämääsi.
   Ero/eroon pääsemisen suhteen tulee joku sulle täysin puskista (mustasukkanen ex???) ja ahistut. Tää kaveri yrittää hallita sun tekemisiäs ja luulee olevansa niskan päällä, mutta lopulta oikeus voittaa, vaikka se kipeää tekisikin.
   Koti sulla on oikeinpäin, olkoonkin vaikka edelleen olet vihainen siitä, että piti miettiä uudelleen vanhoja... Jotakin tulossa vääjäämättä ja siihen mennessä sun tapaasi elää, ei horjuta enää mikään, ei edes kilpakosijatar..
   Saat tilaisuuden vetää henkeä ja rakkaus ja kotiasioissa on kaikki hyvin. Joku harvemmin tapaamasi ystävä viestittelee sul jotain. Liittyy johonkin aineelliseen asiaan ja nyt sun pitää olla tarkkana.
   Ristiverinen aikuinen mies ja joku erittäinkin vaikea asia käsiteltävänä, tässä - huomioi faktat. Pohdit asioita aika paljon, mutta sitten luottamuksesi alkaa palailla ja oot sopusoinnussa asioitten kanssa. Täällä on myös uusi alku - uudet kujeet.
   Joku viesti tulossa, jota sun on aika vaikea sulattaa/uskoa todeksi ja kun häly ympäriltäsi hälvenee, vetäydyt omiin oloihisi ja fundeeraat - ehkä haaveiletkin. Tässä on joku ristiverinen, eri paikkakunnalta oleva nainen ja sitä, että ympyrä sulkeutuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4217
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1881
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1096
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   921
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   881
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   881
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   725
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   716
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   680
  Aihe