4smile kiltti

surullinen1979

Rakastan kaukana asuvaa vanhempaa miestä. Näetkö minun kuulevan vielä hänestä? Hän on ristiverinen, lempeä mies.

Näetkö meille yhteistä onnea?

7

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 1979nainen

   Nostan :)

  • kyselijä1979

   :)))

  • 4Smile

   Näyttäis siltä, että oot aika vakavissas tän jutun suhteen ja täällä on maagikon kortti, eli sinä - pitelet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi. Oot aika päättäväinenkin ehkä tässä suhteessa, mutta miksi tänne tuli uuden mahdollisuuden kortti ja työn kortti? Vai onko niin, että teet valtavasti töitä tämän asian eteen ja haluat ottaa itrti kaiken mahdollisen?

   Täällä on menestymisen kortti ja sen, että nyt pitää takoa kun rauta on kuuma. Ristiverinen aikuinen mies ja pikkusen varpaillaan oloa - ehkä tää myös voi kuvastaa sitä, että toivot hengähdystaukoa? Tässä on se. että muutosten tuulet ovat alkaneet jo puhaltaa ja oot näistä omalta osalta tietoinenkin, koska näitä paljon pohdit.

   Ja vaikka sinulla on kaikki syy iloon ja juhlaan, lienet peloissasi, että joudut miettimään asioita uusiksi..??

   Rahasopimusasioita, joku viesti niihin liittyen. Jokin paljastuu, mutta ei sulla oo syytä huoleen. Jotenkin tää nyt liittyy eri paikkakuntaan ja siihen, että joko sulle ei oo ihan kaikkea kerrottu - tai sitten koet olevas ulkopuolella, mutta tää tulee auttamatta eteesi.
   Voihan tää liittyä johonkin yllättävään kutsuun jonnekin, josta et vielä tiedä, mutta ihan hyvä juttu se vaikuttaisi olevan.

   Myöhemmässä vaiheessa jokin uhkaa tulevaisuuden suunnitelmiasi ja voi olla aika ravistelevakin sulle, mutta tässä sinä seisot sanojesi takana ja saatat jopa muitakin vaatia tekemään niin. Ihan helppo juttu tää e oo ja saattaa 'syödä' naista, ehkä koet jopa epäonnistumisen tunteitakin ja tässä seisoo joku ristiverinen nainen. Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja joku vaalea aikuinen mies alkaa ehdotella sulle ties mitä, suattaapi täällä olla toinenkin mies. Vaaleahko sellainen.. tämän kanssa saatat tuntea sielujen sympatioita ja hilpein mielin vipellät polullasi, mut sitten tulee eteesi täysin puskista jokin, jonka tiimoilta kannattaa pitää jalat visusti maassa ja järki päässä. Eron/eroon pääsemisen, tai kolmannen osapuolen kortti. 3 miekkaa lävistää sydämen ja siinä on aina 1 miekka liikaa. Kuitenkaan, kaikesta tästä hulinasta huolimatta - et menetä uskoasi huomiseen, olkoonkin vaikka kuinka selkäsi takana kyörittäisiin.
   Ethän sinä sille mitään mahda, että haalit hartioilles pikkusen liikaa ja pähkäilet ratkaisumalleja. Maailmalta kiirii uutisia, jotka saa sut onnelliseksi ja sopusointu löytyy. Harmittaahan sua edelleen ja oot stressaantunut ja sun ajatuksias jäytää joku kuvioihin kuulumaton nainen.
   Kun pöly ympäriltäsi laantuu, istahdat 'soitintasi' soittelemaan ja ulvot kuulle haaveitasi/toiveitasi. Varo kuitenkin jämähtämästä aloillesi, olkoonkin vaikka susta tuntuis kuinka vaikealle. Aurinkokin pikkusen alkaa pilkahdella ja teet omia valintojasi ja saatkin kotisi oikeinpäin.
   Joku harvemmin tavattu ystäväsi/puolituttu ja sitä, että tässä on joko virkamies, tai henkilö jolla on tekemisiisi suuri valta ja joku pitkään jo kestänyt juttu, tässä vaiheessa voisi sanoa, ettei mikään enää yllätä sinua. Menet omaa polkusi, vakain ajatuksin, vaikka sun on aika vaikea sulattaa jonkun sulle läheisen aiheuttamaa luottamuspulaa ja pikkusen ailahtelevana tää jatkuukin, mut kyllä asioilla on lopulta tapana suttaantua..

   • kysynyt

    Kiitos ihana.

    Hän on ristiverinen virkamies.. ja vaaleankin tiedän..


   • kysynyt

    Minun ikäänkuin pitäisi saada uusi mahdollisuus hnen kanssaan.


  • 4Smile

   Nii.., joku uus mahollisuus roikkuu ilmassa, mutta kun mä en nyt sitte osaa sanoa kuka se on. Jos tää on joku sun työkaveris, ni sitte hänen kanssa se uus mahollisuus ku tuli se työn korttikin

   Sen vaalen kohtalo vaikuttaa pikkusen ailahteleva olevan, muttei mahdoton

   • kysynyt

    Ei o työkaveri. Mutta jos sen ristiverisen kanssa onnistuis niin työpaikka vaihtuis..

    Kiitos vielä :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1810
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   429
   1668
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   881
  4. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   875
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   864
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   56
   778
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   775
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   222
   748
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   683
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   656
  Aihe