häpyhuulissa ulokkeita

ihmekum

Vuosia ennen raskautta tuli klitoriksen viereen, sisempään häpyhuuleen, 1cm pituudelta ja noin 5mm ulkoneva lerpake. Ikään kuin minihäpyhuuli. Välillä jotenkin oudon tuntoinen, siis ei tuntunut normaalille limakalvolle. Väri on sama.

Nyt synnytyksen toiselle puolelle tuli samanlainen. Eikä eka ole poistunut tai muuttunut vaan samana pysynyt. Nyt alkoi huolettaan et mitä nämä ikäänkuin ylimääräiset häpyhuulet on. Tämän uuden viereen on myös kasvanut ulkoneva, parin millin, kova patti.

Nämä kaikki siis välillä "aktivoituvat" ja tuntuvat oudolle. Eikä mun siis tarvi koskea niihin kun yhtäkkiä alkaa tää tunne, kutina, kirvely tms.

Sukpuolitauteihin en usko. Paitsi se kondylooma tulee mieleen. Kuitekin alapäätä tuli monille näyteltyä raskaus aikana eikä kukaan lääkäri huomannut näitä.

Nyt kaipaan siis kokemuksia.

3

403

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • dfhdfhdhdfh

   Entäpä jos kysyisit lääkäriltä asiasta? Sukupuolitauti ei minustakaan kuulosta vakuuttavalta vaihtoehdolta. Patti voisi olla jonkinlainen talipatti. Voisikohan jonkin verran kasvua ja venymistä kuulua normaaliin varttumiseen/vanhenemiseen?

   Itse en muista, millaiset häppärini olivat nuorena. Sellainen mielikuva on, että olisivat ehkä vähän kasvaneet. Nyt esim. emättimen aukko ei heti näy, vaan pitää ensin vähän levittää sisempiä häpyhuulia. Sisemmät häpyhuulet ovat mielestäni myös sinertävämmät nyt keski-iällä kuin nuoruudessa. Ovat kuitenkin ihan suorat, eli ei mitään irtolärpäkkeitä. Itseäni asia ei mitenkään haittaa. Ovat yhä ihan nätit, eivätkä haittaa elämää tai seksiä.

  • Labiumminus

   Sisempien häpyhuulien ja klitoriksen hupun väliin saattaa joskus muodostua poimu. Luonnollista - ja siksi siihen ei ole kukaan terveydenhoidon hlö puuttunut.

  • ihmekum

   Kiitos.

   Jotain ylimääräistä tosiaan on, minkä toki voi olla iänkin tuomaa ;) En enään siis parikymppinen ole.

   Tuo eka on ollut pari vuotta ja uusi tullut tänä syksynä. Tuo se varmaan on, mitä Labiumminus kuvaili. Kyllähän klitoriksen ja hupun ympärillä on semmoisia pienen pieniä poimuja, vai miks niitä kutsutaan. Mutta nämä minulla ovat siis huomattavasti isompia, tosiaan näyttävät niinkuin ois liikakasvua...... Jospa se ei ois vaarallista, ei ne nimittäin minun elämää muuten häiritse, paitsi se ettei olisi mitään pahanlaatuisia.

   Ja niinkuin kirjoitin, alapäätä on näytelty lääkäreille eivätkä ole sanoneet mitään. Mutta monesti tullut ilmi ettei kaikki lääkärit ole oman alan asiantuntijoita joka asiassa kuiteskaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   3400
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   80
   1599
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   32
   1025
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   437
   957
  5. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   48
   956
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   893
  7. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   73
   780
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   737
  9. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   117
   727
  Aihe