Kahvia, kakkua ja muita ilmaisia virvokkeita!

Namnamkannatanesitystä

Jokaisessa valtuuston kokouksessa näyttää olevan tarjolla kahvia, kakkua ja ties mitä baakkelseja! Valtuutettujen juhlapaiviäkin juhlistetaan pistämällä suut makeaksi! Joka ikisessä kaupunginhallituksen kokouksessakin kuulemma on pöydän antimet ns. kunnossa. Ja tietenkin veronmaksajien piikkiin! Baakkelsien ym. virvokkeiden ilmaisanti, jos mikä vahvistaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja etenkin luottamusta johtaviin viranhaltijoihin. Suu makeana voidaan kaikki esitelty hyväksyä iloisin mielin. Tarjoilussa ei tarvitse säästää, koska se voidaan tehdä vaikka keventämällä koululaisten tai vanhusten ruokalautasta! Kohta taas koittaa kosteiden pikkujoulujen aika ja sitten onkin uuden vuoden juhla, jossa kilistellään viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden kesken shampanjalaseja! Ja tietenkin taas veronmaksajien piikkiin!

Vuositasolla kaikenlaisesta tarjoilusta koituu kaupungin veronmaksajille varmaan kymmenien tuhansien eurojen kulut?Tarjoilu ei tietenkään ole laitonta, mutta moraalitonta se kyllä on, kun lain voimalla kannettuja verorahoja käytetään kepeään kestitykseen!

26

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veripaltoo

      Ehkä sunkin kannatais syödä jotain, ettei verensokeri pääse laskemaan noin alas kuin nyt.

    • Pois.päässyt

      Tuosta vuodenvaihteen juopottelusta kuulin sisäpiiritietoa eräältä nimeltämainitsemattomalta paikallaanolleelta. Kuulemme ryypätään kaupungin kassa tyhjäksi vuoden lopussa, niin helpottaa kirjanpitoa.
      Sitten oli kuvakin Lovarissa näistä ja umpipäissään näyttivät olleen. Kirjoitin jutun Lovarin yleisönosastoon ja se julkaistiin sillä seurauksella, että kaikki tämä juopottelu salattiin, ei ole sen jälkeen kirjoitettu asiasta mitään.
      Näin meillä Hyvät Veljet hoitaa hommat. Kuvitteellisessa demokraattisessa yhteiskunnassa nämä Hyvät Veljet joutuisivat leivättömän pöydän ääreen kavalluksesta, mutta ei täällä. Kun ei kuulemma sitä korruptiotakaan ole!

    • kateussentään

      Ja sinä tietysti kieltäydyt aina jos ilmaista viinaa tai pullaa on tarjolla?

      • monoriinihanilmaiseksi

        Tiedätkö sinä "kateussentään", että ilmaista viinaa ei ole? Ei edes valtuustolle, muista toimielimstä ja virkamiehistä puhumattakaan. Tenun ja pullan tarjoaja odottaa aina vastapalvelua tai muuten myönteistä suhtautumista ainakin kuntariippuvaisilta eläteiltä. Maljoja nostavien ja kuntalaisten pullaa mutustavien on syytä miettiä miksi edunsaajat pyrkivät iholle ja kenelle ilmaisen aterian ja tenun laskut viimekädessä lankeavat?


      • Pois.päässyt

        Onko se ilmaista vai ei, kun se menee verorahoista? Hyvät Veljet pitää huolen, että kirjanpitoon menee oikealla nimikkeellä... Vihje saatu aikanaan sisäpiiristä.


    • hyikunhaisee

      Kateussentään kuuluu ilmeisesti siihen jengiin, jolta ihra tai kermavaahto valuu suupielistä kun se ahmii kansalaisten verorahoilla tarjottuja ilmaisanteja. Nämä ahmijat luokittelevat kateudeksi kaiken arvostelun, joka kohdistetaan verorahojen asiattomaan käyttöön tai julkisen omaisuuden polkumyyntiin jollekin puoluekamraatille!

      Kun moraali puuttuu,niin se puuttuu!

      • ilmankateutta

        En ole kateellinen kun kysyn: Mitä Olavi Kaleva ja opetuslapset tekivät Monorissa, ja mitä hyötyä matkasta saavat loviisalaiset? Oliko kyseessä pelkkä huvi ja ryyppymatka, kuntalaiset maksoivat? Olavi tai matkalla olleet rähmäkieliset voisivat vastata!


    • Sinnesiis

      Tänäänhän ne rahat ryypätään!

    • Nimierkki123

      Pullakahveista nyt ei suuria kustannuksia kerry, joten ihan turha inistä sellaisista.
      Alkoholintarjonta on sitten eri asia jos sellaista harjoitetaan.

      • KansanUrheilijat

        Mene katsomaan niitä hintoja sinne paakelssipaikkoihin. Menee piirakanpalat viinapullon hinnalla nykyään. Suolaiset ja makeat, koska molempia pitää tietty olla. Kori vissyä ja kori limsaa, patteri kahvia ja toinen teetä. Ihmettelen, jos syövät korppuja ja juovat vettä, niin kuin moni veronmaksaja tänä päivänä.

        Päättäjät ovat eriytyneet kansasta kokonaan.


      • Pelkkänukkehallitus
        KansanUrheilijat kirjoitti:

        Mene katsomaan niitä hintoja sinne paakelssipaikkoihin. Menee piirakanpalat viinapullon hinnalla nykyään. Suolaiset ja makeat, koska molempia pitää tietty olla. Kori vissyä ja kori limsaa, patteri kahvia ja toinen teetä. Ihmettelen, jos syövät korppuja ja juovat vettä, niin kuin moni veronmaksaja tänä päivänä.

        Päättäjät ovat eriytyneet kansasta kokonaan.

        Totta haastat. Päättäjät elävät ihan omassa maailmassaan. Heitä eivät kiinnosta kunnan vaan oma etu. Kaupunginhallitus tuskin valvoo lainkaan alaistaan kaupunginjohtajaa. Koko hallituksen kokoonpanokaan ei herätä luottamusta,koska se kasaantuu lähinnä jollain tavalla kuntariippuvaisista tai kunnan kanssa liikesuhteessa olevista tai siihen pyrkivistä. Kuntariippuvaisia ovat kunnan tai kuntakonsernin palveluksessa olevat tai sitten sellaiset joiden läheiset ovat kunnalla duunissa. Ei voi välttyä epäilyksestä, että hallitukseen on oikein haalittu jollain tavalla kuntariippuvaisia!


    • valivalivali

      Kyllä kaikki muuttuu paremmaksi täällä itkemällä, juuu...

      • Uponnut

        Saattaa kuitenkin olla, että joku näistä kirjoituksista provosoi jonkun lajitovereistasi tekoihin asti, jos ei sinuun uponnut.


    • Olwnnaisetasiat

      No voi. Ihan limua saavat, ja hurjimmat aivan paakelssia.

      Kunta talouden epäselvyydet näkyvät kirkkaammin jos ei ensin tehtäisi asiaa naurunalaiseksi tällaisilla postauksilla.

      • Törkypeliä

        Kerro lisää kuntatalouden epäselvyyksistä, joista sinulla on sisäpiirin tietoa? Tarkoitatko esimerkiksi hankintaohjeen toistuvaa noudattamatta jättämistä?
        Veronmaksajain varojen kevytmielinen käyttö vaikka Monorin tapaiseen hupimatkaan ei ole naurunasia! Jos lukee matkakertomuksen, niin mitään järkevää syytä matkalle ei ole siinä esitetty. Viinikellareissa kekkulointi tai jokiristeilyt eivät kuulu veronmaksajien kustannettaviksi!


      • kuormasta.löytyy

        Teillä sentään julkaisivat matkakertomuksen?
        Meillä täällä Oulussa ei kerrota mitään, paitsi jos puoluelehti pikku-uutisessa mainitsee, että kävivät oikein isolla joukolla Luulajassa, Bursassa, Muurmanskissa, Japanissa...


      • narsistiihanoulusta

        Olavi on Oulusta. Jep, nyt ymmärrän mistä tuo kaiken salaaminen ja "minä olen Paras" asenne tulee. Opittu ilmeisesti jo lapsena.


      • kuormasta.löytyy

        Tiedän. Sukututkijana tiedän syntymäajan ja -paikan ja vähän muutakin. Syntynyt kylläkin Rauman maalaiskunnassa, mutta... Onneksi ei ole vielä löytynyt sukulaisuutta, mutta pahaa pelkään jatkossa... Samoin vaimonsa; ei ole vielä sukulaisuutta löytynyt, mutta melko varmasti löytyy kunhan tutkimus etenee, paikkakunnalla kun kaikki ovat toisilleen sukua, minäkin...


    • Veronmaksajasitäjatätä

      Voi että sä jaksat, mikä ajaa ihmisen noin katkeraksi ja vittumaiseksi?

      • virkavastuullavainsitä

        ”Veronmaksajasitäjatätän” ja hänen virkavastuulla toimivien nuoliaistensa on syytä miettiä asemaansa ja tekojaan. Ei pidä hämätä ja aliarvioida tai suhtautua ylimielisesti kunnan veronmaksajiin. Ei ole virkamiehen aseman kannalta asiallista esittää somessa alityyliin kysymyksiä ”mikä ajaa ihmisen noin katkeraksi ja vittumaiseksi?”. Virkamiehen ja virkavastuulla toimivien luottamushenkilöiden on toiminnassaan noudatettava tarkasti lainsäädäntöä.

        Kun luin kh:n pöytäkirjasta hallituksen ja johtavien virkamiesten itsensä Monorin-retkelle valinneiden matkakertomusta, niin jäin ihmettelemään miten retki edisti kunnan ja sen asukkaiden parasta ja toimivatko ”retkeläiset” arvokkaasti, luottamustehtävän edellyttämällä tavalla? Retki olin kiistatta vaativa; hikistä tanssimista, hevospeleillä ajoa sekä viinikellareissa naukkailua. Siihen meni kymmeneltä henkilöltä kultakin kolme työpäivää. Millainen on kaupungin hallituksen ja johtavien virkamiesten arvot ja moraali? ”monorilaisiksi” valmentautuneiden virkamiesten ja luottamushenkilöiden olisi syytä arvioida huolellisesti ja rehellisesti matkansa tarpeellisuutta ja oikeutusta. ”monorilaisten” on maksettava itse matkansa ja virkamiesten todettava matkaan käytetty aika vuosilomaksi. Arviointia pitää tehdä soveltuvia kunnallisia viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä koskevia lakeja vasten. Muun muassa seuraavat lakien pykälät ovat arviointiin soveltuvat:

        Lakia kunnallisesta viranhaltijasta (11.4.2003/304), 17 §
        Yleiset velvollisuudet
        Viranhaltijan on suoritettava virkasuhteeseen kuuluvat tehtävät asianmukaisesti ja viivytyksettä noudattaen asianomaisia säännöksiä ja määräyksiä sekä työnantajan työnjohto- ja valvontamääräyksiä.
        Viranhaltijan on toimittava tehtävässään tasapuolisesti ja käyttäydyttävä asemansa ja tehtävänsä edellyttämällä tavalla.
        Viranhaltija ei saa vaatia, ottaa vastaan tai hyväksyä sellaista taloudellista tai muuta etua, josta säädetään rikoslain (39/1889) 40 luvussa.

        Kuntalaki17.3.1995/365, 32 §
        Kunnan luottamushenkilöt
        …. Luottamushenkilön tulee edistää kunnan ja sen asukkaiden parasta sekä toimia luottamustehtävässään arvokkaasti tehtävän edellyttämällä tavalla. …


      • FrånÖsterbotten

        Veronmaksajasitäjatätä esitti kysymyksen. Vastaus: Kaunainen pohjanmaalainen katso peiliin!


    • Kassiinsitäjatätä

      Joopa joo. Se älähti johon kalikka kalahti. Vaikka ei näitä palstoja koskaan lue.

      Ei muuta kuin perjantaina kovalla tahtotilalla ulos byroosta about klockan 14.00 ja vetävin askelin kohti A-liikettä. Sitten ei v:tuta vähään aikaan!

    • tiinakeskimäki

      KUULUSTELUPÖYTÄKIRJA Rikoksesta epäilty
      Esitutkintapöytäkirjan numero 8060/R/17824/13

      Olavi Kalevan kuulustelukertomuksesta 21.10.2013


      "K: Keskimäki kertoo kuulustelussaan, että hänen terveystietojaan on levitelty Loviisan kuntalaisille mm. Loviisan Sanomien verkkokeskustelupalstoilla, Oletteko kirjoittanut ko. Verkkokeskustelupalstoille? Oletteko kirjoittanut sinne nimimerkeillä Pernåbo ja EPuustinen.

      V: En ole ikinä kirjoitellut mihinkään verkkokeskustelupalstoille nimelläni tai millään nimerkillä. En myöskään tiedä ketkä sinne kirjoittavat. En käy edes lukemassa kyseisiä keskusteluita. Olen kuullut, että Keskimäki on ko. palstoilla itse kertonut terveystietojaan. En ole kirjoitellut missään sosiaalisessa mediassa koskaan. Kiistän syyllistyneeni Tiinä Keskimäen terveystietojen levittämiseen. Kiistän jyrkästi syyllistyneeni mihinkään rikokseen asiassa.
      Kuten aikaisemmin mainitsin, niin en edes tunne Keskimäen terveystietoja koskevia papereita. en ole siksikään edes voinut niitä levitellä.

      K: onko teillä asiaan muuta lausuttavaa:
      V: Ei

      Onko kuulustelun kulkuun mitään huomautettavaa:
      V: Ei"

    • Anonyymi

      Aj ja että kakkua ,,,,

    • Anonyymi

      Tänään saattaa taas olla nähtävänä vuoden mielenkiintoisin kokous kun on joulukin näin lähellä. Näin vuoden loppuunhan aina jätetään kaikista kriittisimmät päätökset jottei niistä kukaan rupeis valittamaan vaan diktaattorit saisivat sujuvasti tahtonsa läpi.

      • Anonyymi

        sori se olikin hallituksen kokous joka ei ole nähtävissä verkossa......
        mutta valtuusto kokoontuu viimeisen kerran 11.12. joten sen jännitys senkun tiivistyy kun on vielä lähempänä joulua kuin tämä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      799
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      660
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      78
      626
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      571
    Aihe