Käytöstavat ja raiskaus

jokiu

Raiskatun naisen kirjoitusta lukiessa heräsi muuta kysymys.
Nainen lähtenyt miehen mukaan ravintolasta, päätyneet toisen asuntoon ja mies raiskannut nukkuvan naisen.
Miksi nainen lähtee miehen mukaan ravintolasta? Entä miksi nainen menee ravintolaan ?

Hän tuo esiin myös seuraavaa:
Keskustelussa häntä ärsyttää myös se, kuinka toisen ihmisen koskemattomuuden sanotaan olevan jokaiselle suomalaiselle päivänselvä asia.

– Minusta on valehtelua sanoa niin. Mene mihin tahansa yökerhoon pilkun aikaan ja näet, että tämä ei ole totta.

Tästä asiasta olen samaa mieltä, sillä tiedän miehiä, jotka eivät edes ole ravintolassa, mutta kärkkyvät pilkun aikaan saadakseen seksiseuraa, sitä tuskin kertovat, mutta siihen saattomatkat päättyvät. Eräs kaveri oikein tunnetaan tästä toiminnasta, tuntee ilmeisesti paikkakunnan aika hyvin ja yrittää saada naisen, jonka tietää lukenut ja naimisissa mukaansa. Eli on rikkonut aika paljon perheitä, eivät nämä naiset ole hänelle kuin leikkikaluja ja seksin kohteita olleet.

Ihmettelen suuresti sitä, että nainen juopuu niin, että oma järki ei pysy päässä ja lähdetään miesten mukaan.
Eihän miehillä ole oikeutta tuollaiseen tekoon, että nukkuvan tai juopuneen kanssa harrastaa seksiä, sillä toinen on ainakin syyntakeeton tapahtumaan tilansa vuoksi.
Mutta jokaiaen tulee myös ymmärtää, että näihin asioihin ei ole helppoa saada näyttöä ja tuomiota tekijälle.
Kyllä minä antaisin neuvon, että nainen älä mene yksin ravintolaan tai vastaavaan paikkaan, miehet usein ajattelevat naisen hakevan miesseuraa ja miehelle se merkitsee seksiä, naisille ehkä vielä keskustelukumppanin saamista.
On syytä mennä kaveriporukalla ja mahdollisuuksien mukaan vielä oman sukupuolen porukalla ja lähteä pois myös samalla porukalla.
Toki en näe perheen äidin paikkana ravintoloita, ehkä joskus tyttöporukan kanssa ja ilman juopumista kotiin paluu.

Jotain vastuuta omasta toiminnasta tulee naisen kantaa itsekin, sillä mies on erilainen tässä asiassa, hänelle seksi on useimmiten se päälimäinen asia ja varsinkin viinan kanssa se korostuu.
Miesten pitäisi enemmän oppia käyttämään itsetyydytystä: Muuten miksi se ainakin minun ymmärrykseni mukaan on hävettävää ja salaista, eikä kerrota esim nuorille miehille, että täten voi jättää sen raiskaamisen tekemättä.

4

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1218

      "Jotain vastuuta omasta toiminnasta tulee naisen kantaa itsekin, sillä mies on erilainen tässä asiassa, hänelle seksi on useimmiten se päälimäinen asia ja varsinkin viinan kanssa se korostuu."

      Voisiko ajatella myös niin päin, että mieskin on "syyntakeeton" tai ainakin hänen harkintakykynsä on alentunut? Jokainen pystyy omalla toiminnallaan jonkin verran vaikuttamaan turvallisuuteensa, esim. millaisissa porukoissa liikkuu ja millaisia päihteitä käyttää ja millä määrällä. Yleinen asenne tulisi tietenkin olla se, että ihminen, joka on mistä syystä tahansa kyvytön huolehtimaan itsestään, ei ole vapaata riistaa vaan tällaisen ihmisen hyväksikäyttö millä tavalla tahansa on törkeää.

      "Miesten pitäisi enemmän oppia käyttämään itsetyydytystä: Muuten miksi se ainakin minun ymmärrykseni mukaan on hävettävää ja salaista, eikä kerrota esim nuorille miehille, että täten voi jättää sen raiskaamisen tekemättä."

      Ei raiskausten syynä aina ole itsetyydytyksen puute vaan esim. vallanhalu. Raiskaukseen liittyy varsinkin uhrin ollessa tajuissaan myös muuta väkivaltaa, se on yksi väkivallan muoto. Toki valomerkin jälkeen tapahtuvat spontaanit tapaukset voivat olla alentuneen arviointikyvyn seurausta - mutta näitäkään tuskin pystytään vähentämään lisäämällä itsetyydytyksen käyttöä. Vaikka itsetyydytys yleistyisi kuinka, se ei poista joidenkin tarvetta/halua raiskaukseen.

      Olet kyllä oikeassa siinä, että itsetyydytyksen ei pitäisi olla kenellekään hävettävää. Seksuaalisuus on yksi ihmisen luontainen tarve, jos ei nyt elintärkeä niin kuitenkin elämänlaatua ylläpitävä. Järkevä ihminen huolehtii myös tämän tarpeen täyttämisestä.

    • KaikkeaVitusti

      Kaikkein turvallisinta on käyttää kaikkea ja vitusti.

    • nollakaksneljäsataa

      Pilluni muuttui kerran lonkerohirviöksi.

      • OysterProblem

        Ja minun kikkelini simpukaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe