Volsun raju alamäki alkoi

joutaakinmennä

Jälleen saksalaisen Auto Bildin tekemässä laaturaportissa juhlivat totuttuun tapaan japski merkit. Volsu kylkiäisineen totutusti häntä päätä. Erikois maininta lyhyestä takuu ajastakin, kun kaikilla muilla kunnon merkeillä pidemmät takuut. Pidempää takuuta volsulle ovat neuvoneet alan asiantuntija, mutta totuttuun tyyliin ei ylimielisyyttään" korvaansa lotkauttanut". Nyt sitten huijari firman tekeleillä alkanut raju alamäki. Se on hyvä. Vähenee paidankuluttajien törkeä kuzetus ja huijaaminen kun puupäisimmällekin alkanut selvitä minkälaisesta huijari konsernista on kyse.

9

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pysäyttämätönvoima

      Vaikka VW myynti putoaisi puoleen nykyisestä, se olisi silti vielä reilusti enemmän kuin lähimmän kilpailijan myynti.
      VW on suosion suhteen aivan omassa sarjassaan ja siellä se tulee pysymäänkin. Ensi vuonna saavutetaan uusi virstanpylväs Suomessa kun kaksi VW autoa on myyntitilastossa keulassa. VW jatkaa ykköstilallaan niinkuin aina ja Skoda nousee Toyotan ohi kakkoseksi.
      German engineering tuo markkinoille uusia ja entistä parempia malleja joka vuosi, kilpailijat eivät pysy millään kyydissä kun VW:llä on heittää tuotekehittelyyn miljardeja toisensa perään. Kun Toyiota vaihtaa tärkeimpiin malleihinsa Avensikseen ja Aurikseen ainoastaan maskin ja kojelaudan niin VW tuo markkinoille aidosti uusia malleja kuten Passat, Superb, A4 jne. Siinä on suuri ero.

      • seataudiskodaVWsama

        Suuri ero on käytössä kun korjaat VW tuotetta tuhansilla e vuodessa.
        Ja japanilainen vaan toimii ja toimii.


      • äkäkäkkökökökä
        seataudiskodaVWsama kirjoitti:

        Suuri ero on käytössä kun korjaat VW tuotetta tuhansilla e vuodessa.
        Ja japanilainen vaan toimii ja toimii.

        Eipä sun jutuissa ole paljoakaan järkeä. Mitä luulet olisiko VW ylivoimaisesti Suomen suosituin auto vuodesta toiseen jos niitä joutuisi jatkuvasti korjaamaan tuhansilla vuodessa?
        Liioitella voi mutta mikä idea on suoltaa tuollaista tekstiä joka on täysin absurdia ja jota ei edes kirjoittaja itse usko. Mysteeri minulle.

        Ossssssin korjauskulut eivät johdu siitä että Ossssi osti volkkarin vaan siitä että Ossssi osti kolaroidun ja jeesusteipilla romiksen osista kokoonkursitun vanhan paskan. Ossssia kusetettiin, mutta kusettaja ei ollut VW vaan joppari.


      • kannattaa_harkita
        seataudiskodaVWsama kirjoitti:

        Suuri ero on käytössä kun korjaat VW tuotetta tuhansilla e vuodessa.
        Ja japanilainen vaan toimii ja toimii.

        Jos ajelee ikänsä Vokkareilla, kannattaa hankki ajoissa automekaanikon paperit ja rakentaa ikioma korjaamo kaikin erikoistyökaluin, säästää vuosien aikana ison tukun euroja.


      • saasteVWseataudiskoda
        kannattaa_harkita kirjoitti:

        Jos ajelee ikänsä Vokkareilla, kannattaa hankki ajoissa automekaanikon paperit ja rakentaa ikioma korjaamo kaikin erikoistyökaluin, säästää vuosien aikana ison tukun euroja.

        Ja alvadi Virosta on hyvä ystävä..


      • Tosikupla

        Folkkarimyyjällä kaikki konsernin omistamat merkit ovat Folkkareita Kaikkiko ovat huijaamalla yhteenlaskettuna "menestyneet"?


    • Paskaonpaska

      Volkkarin hyvä brandi on ollut pelkkä rahalla luotu illuusio. Perheemme uusi Passat oli minulle hyvä osoitus volkkarin surkeasta laatutasosta. Auto lepäili korjaamoilla viisi viikkoa heti alussa, kun etsittiin moottorihäiriön aiheuttajaa. Sitten valoumpio rikottiin jossain säätötoimenpiteessä. Nestevuotoja korjattiin kertaalleen ja oven reunukseen tuli jokin mystinen palkeenkieli. Aiheuttajana auton saranalaitteisto. Täyttä paskaa. 7 kuukautta sitä sekoilu riitti. Nyt on uusi japsimerkki alla ja hyvä mieli.

      • näin_se_vaan_menee

        Valehtelu tappa sielun, tiesitkö sen. Juuri siksi sinulla ei ole edes autoa, munamankelilla sotket menemään.


    • Das_Trabant

      Toyotan strategia ulkoistaa myyntinsä ja markkinointinsa VW-konsernille on onnistunut yli odotusten. Ja turhia kustannuksia säästyy. Ja tämä kaikki on tehty Toyota ja VW asiakkaiden parasta ajatellen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe