4smilille.

Lenkkeilijätär

Olen vaalea eronnut nainen, pari lasta(aikuisia molemat), en kapakoi enkä välitä alkoholista. Joten baareista ei tule mies löytymään, mutta löytyykö enää ollenkaan? Vapaa ja liikunnallinen.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      peppu alkaa puutua, mutta ootappas..

      Joku nainen tässä on ollut - ei ihan luotettavimmasta päästä, ollut vissiin jo jonkun aikaa ja tän myötä on kohtalonpyörä raksuttanut omat lyöntinsä tälle jutulle. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja kaikki onnistumisen mahdollisuudet - joku vieti/tieto iittyy tähän.

      Joku muukin tieto tulossa, jossa sun pitää osata ratkaista mitä teet. Liittyy johonkin 'sielunkumppaniisi' ja siihen, että tää kantautuu korviisi jostain muuta kautta - 'maailmalta.' Tää on joku harvemmin tavattu ystäväsi ja tässä nyt on parempikin unohtaa menneet ja aloittaa alusta, kumminkin tää tulee vääjäämättä eteesi ja sun on käytävä tää läpi vielä. Tässä on jotakin mitä sun on aika vaikea mieltää ja kohtaa omat juttunsa, mutta löydät kyllä balanssisi kaikkien vaiheitten jälkeen

      Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen joudut nyt tekeään valintoja, mutta olet sen voitonratsusi kyllä jo satuloinut. Noh, tässä on joku vaalea aikuinen mieso hän 'koituu kohtaloksesi,' tai sitten tää on johtavassa asemassa oleva vaalea mies. Tapahtuu sitten kuinpäin tahansa, tässä kannattaa nyt pitää jalat maassa ja olla kaukaa viisas, ettet joutusi jälkeenpäin katumaan.

      Minkäs teet, joko olet luottavainen/sinisilmäinen, mut kummiskin joudut keskelle kilpailutilannetta ja se sitte alkaa sua ahistaakin. Kysynee myös jonkun verran rohkeutta/voimia, juur ku aattelet et saat vetää henkeä - sulle ehdotellaan ties mitä, et kotis pysyis oikeinpäin (kosintojako?? Lupauksia onnesta???) Lopultas kumminkin järki vie voiton, olkoonkin vaikka kuinka kiinnostavaa olisikin.

      Kun tässä on eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti, tää vissiin tahtoo sanoa, että siitäkin huolimatta oot onnistunut pitämään aineelliset asiat kunnossa, mut välillä pikkusen tökkii ja haaveilet paremmasta. Tilanteet elää ja tässä on joku - joko vaalea nainen, tai sitten kypsään ikään ehtinyt, kokemusta omaava henkilö ja uutta toiveikkuutta, olkoonkin vaikka välillä on tunne, että seinä nousee pystyyn.
      Täällä nyt on joku uus mahdollisuus kuitenkin ja paljon sitä pohdit ja hyvä niin. Oot vahingoista/selkäänpuukotuksista viisastunut ja rauhallisin mielin ajattelet polullesi sattuvaa onnea.
      Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja se, että muutosten tuulet alkavat puhaltaa. Ehkä hän on eri paikkakunnalta TAI sitten tää tapahtuu jonkun ajan päästä, mutta kotiasioita ruvennet suunnittelemaan ja vaikka päättäväinen oletkin, saatat pelätä tippuvas korkealta rakkaudessa. Joku viesti ja ristiverinen nainen, romantiikkaa, harmoniaa ja kaikki syy iloon ja juhlaan ja moisen takia leijut jossain atmosfääreissä.

      Rahasopimusasiat alkaa hiertää ja stressaannut. Jokin kutsu jonnekin sos tapahtumaan, tai yllättävä tieto. Tää tulee sul kyllä täysin puskista. Jokin juttu paljastuu nyt, josta sua ei oo ehkä ees infottu tai jotenkin sut on jätetty ulkopuoliseks.., työasioita ja se, että koittaa valoisampi aika. Menestystä ja sitä, että 'oikeus tapahtuu.' Nyt pitää takoa, kun rauta on kuuma, mutta silti haalit hartioilles liikaa kannettavaa ja se 'vainoaa' sinua..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe