4smilille.

Lenkkeilijätär

Olen vaalea eronnut nainen, pari lasta(aikuisia molemat), en kapakoi enkä välitä alkoholista. Joten baareista ei tule mies löytymään, mutta löytyykö enää ollenkaan? Vapaa ja liikunnallinen.

1

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   peppu alkaa puutua, mutta ootappas..

   Joku nainen tässä on ollut - ei ihan luotettavimmasta päästä, ollut vissiin jo jonkun aikaa ja tän myötä on kohtalonpyörä raksuttanut omat lyöntinsä tälle jutulle. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja kaikki onnistumisen mahdollisuudet - joku vieti/tieto iittyy tähän.

   Joku muukin tieto tulossa, jossa sun pitää osata ratkaista mitä teet. Liittyy johonkin 'sielunkumppaniisi' ja siihen, että tää kantautuu korviisi jostain muuta kautta - 'maailmalta.' Tää on joku harvemmin tavattu ystäväsi ja tässä nyt on parempikin unohtaa menneet ja aloittaa alusta, kumminkin tää tulee vääjäämättä eteesi ja sun on käytävä tää läpi vielä. Tässä on jotakin mitä sun on aika vaikea mieltää ja kohtaa omat juttunsa, mutta löydät kyllä balanssisi kaikkien vaiheitten jälkeen

   Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen joudut nyt tekeään valintoja, mutta olet sen voitonratsusi kyllä jo satuloinut. Noh, tässä on joku vaalea aikuinen mieso hän 'koituu kohtaloksesi,' tai sitten tää on johtavassa asemassa oleva vaalea mies. Tapahtuu sitten kuinpäin tahansa, tässä kannattaa nyt pitää jalat maassa ja olla kaukaa viisas, ettet joutusi jälkeenpäin katumaan.

   Minkäs teet, joko olet luottavainen/sinisilmäinen, mut kummiskin joudut keskelle kilpailutilannetta ja se sitte alkaa sua ahistaakin. Kysynee myös jonkun verran rohkeutta/voimia, juur ku aattelet et saat vetää henkeä - sulle ehdotellaan ties mitä, et kotis pysyis oikeinpäin (kosintojako?? Lupauksia onnesta???) Lopultas kumminkin järki vie voiton, olkoonkin vaikka kuinka kiinnostavaa olisikin.

   Kun tässä on eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti, tää vissiin tahtoo sanoa, että siitäkin huolimatta oot onnistunut pitämään aineelliset asiat kunnossa, mut välillä pikkusen tökkii ja haaveilet paremmasta. Tilanteet elää ja tässä on joku - joko vaalea nainen, tai sitten kypsään ikään ehtinyt, kokemusta omaava henkilö ja uutta toiveikkuutta, olkoonkin vaikka välillä on tunne, että seinä nousee pystyyn.
   Täällä nyt on joku uus mahdollisuus kuitenkin ja paljon sitä pohdit ja hyvä niin. Oot vahingoista/selkäänpuukotuksista viisastunut ja rauhallisin mielin ajattelet polullesi sattuvaa onnea.
   Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja se, että muutosten tuulet alkavat puhaltaa. Ehkä hän on eri paikkakunnalta TAI sitten tää tapahtuu jonkun ajan päästä, mutta kotiasioita ruvennet suunnittelemaan ja vaikka päättäväinen oletkin, saatat pelätä tippuvas korkealta rakkaudessa. Joku viesti ja ristiverinen nainen, romantiikkaa, harmoniaa ja kaikki syy iloon ja juhlaan ja moisen takia leijut jossain atmosfääreissä.

   Rahasopimusasiat alkaa hiertää ja stressaannut. Jokin kutsu jonnekin sos tapahtumaan, tai yllättävä tieto. Tää tulee sul kyllä täysin puskista. Jokin juttu paljastuu nyt, josta sua ei oo ehkä ees infottu tai jotenkin sut on jätetty ulkopuoliseks.., työasioita ja se, että koittaa valoisampi aika. Menestystä ja sitä, että 'oikeus tapahtuu.' Nyt pitää takoa, kun rauta on kuuma, mutta silti haalit hartioilles liikaa kannettavaa ja se 'vainoaa' sinua..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   488
   2557
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   155
   1451
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   324
   1428
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   184
   1137
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   138
   1091
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   990
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   899
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   876
  Aihe