Silver sands sunshine hotellista!

Silversandssunshine

Onko kukaan majoittunut ko. hotellissa? Googlailin sivustoja ja mietin uskaltaako tuohon hotelliin tehdä varausta. Sijainniltaan se on aika ihanteellinen. Minne Candolimin ympäristöön kannattaa tehdä täsmäiskuja, siis käydä retkillä? Onko kaikki nähtävän oloiset jutut hurjan kaukana? Kaikkia vinkkejä odottelen mitä siellä voisi tehdä?

27

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Intiaantalveksi

      Näistä ei koskaan voi sanot toisen puolesta, että mikä on hyvä, toiselle rotankolo ja toiselle taivas. Varaile ja vaihda toiseen, jos ei tunnu hyvältä.

    • Goa2015

      Olimme tammikuussa 2015 ko hotelissa. No, puhdas luteeton vuode, aamupala enemminkin kuin aamiainen. Kadun puolen huoneet meluisia. Sijainti hyvä. Respan nuori rouva tosi ystävällinen. Taitaa olla englantilaisen matkatoimiston hotelli. En muista montako tähteä on listauksessa, mutta ottaisin yhden pois.
      Netti toimi tai sitten ei, yleensä ei, huoneessa tosi harvoin. Nettiaddikteille tiedoksi

      • Aloittajat

        Miten suihkut? Tuliko sieltä vettä millä paineella? Kuvissa näytti kylppärit köykäsiltä:) Aattelinkin että netin kans varmaan just noin:) Onko se lähiranta ihan jees?


      • Aloittajat

        Ja mitä se aamupala piti sisällään:)?


      • Goa2015

        Kaksi palaa leipää, kaksi kananmunaa, kahvia tai teetä, jotain mehukatin tapaista halpamehua.
        Yksi tarjoilijoista oli kuulemma asunut Suomessa. Osasi ainakin kiroilla suomeksi
        Suihkusta tuli kohtalaisesti vettä. Kylpyhuone tosiaan "täyttää intialaiset standardit".
        Rantaan ehkä 300-400 metriä. Kansoitettu tietenkin, mutta ei haitannut meitä. Kaupustelijoita tosi vähän, poliisi kulkee rassaamassa koko ajan.
        Ramesh, täältä tullaan taas viides tammikuuta. Sunshine oli täynnä kun varasimme hotelleja, joten muualle yöpymään.


      • aloittajat

        Ja vielä olisi kysyttävää. Monenko aikaan kannattaa rannalle viimeistään mennä, kun haluan saada sen rantatuolin ihan satavarmasti? Kiitos kun vastailit vielä:)


      • Goa15
        aloittajat kirjoitti:

        Ja vielä olisi kysyttävää. Monenko aikaan kannattaa rannalle viimeistään mennä, kun haluan saada sen rantatuolin ihan satavarmasti? Kiitos kun vastailit vielä:)

        Jos haluaa "eturivin" paikat, siis suora näkymä merelle, kannattaa olla liikkeellä 9-10 välillä. Muista nousuvesi, nousee korkealle. Aina siellä punkka järjestetään. Suurin osa ei laskuta punkasta, jos syö ja ostaa juomaa. Kannattaa kysellä. Venäläisiä oli ainakin tammikuussa 40% edellisten vuosien määristä, joten tilaa yleensä on
        Kysy vaan, vastaan jos osaan. Meillä kahdeksas kerta Intiaan, kierretty pohjois-Intiassa ja Keralassakin


      • tukkahulmuten
        Goa2015 kirjoitti:

        Kaksi palaa leipää, kaksi kananmunaa, kahvia tai teetä, jotain mehukatin tapaista halpamehua.
        Yksi tarjoilijoista oli kuulemma asunut Suomessa. Osasi ainakin kiroilla suomeksi
        Suihkusta tuli kohtalaisesti vettä. Kylpyhuone tosiaan "täyttää intialaiset standardit".
        Rantaan ehkä 300-400 metriä. Kansoitettu tietenkin, mutta ei haitannut meitä. Kaupustelijoita tosi vähän, poliisi kulkee rassaamassa koko ajan.
        Ramesh, täältä tullaan taas viides tammikuuta. Sunshine oli täynnä kun varasimme hotelleja, joten muualle yöpymään.

        Rameshille Eevalta terveisiä, tuntee kyllä. Ainakin arvelen, ketä tarkoitat.


    • aloittajat

      eikä nämä vielä loppuneet lähellekkään tähän...Miten se tallelokero? Se on respassa? Uskalsitteko säilyttää rahaa huoneessa? En tykkää yhtään noista respan säilytyksistä. Siitä ruokapuolesta vielä sen verran...Siellä rannalla uskaltaa ilmeisesti myös syödä? Siis uskaltaako ihan oikeasti:) Kiva jos tekin ootte vielä valinneet Goan lomakohteeksi:) Olemme ekaa kertaa matkalla sinne ja tuntuu vähän laihoilta nämä odotukset tässä vaiheessa. Tosin se mitä eniten odotan on aurinko. Sitten siitä rannasta heti perään kysymys, onko siellä meduusoja? Siis oliko teidän aikana. Uskaltaako mennä uimaan ilman uimatossuja, onko pohja ihan jees? Toivottavasti vielä jaksat vastailla:)

      • Goa15

        Käytimme respan lokeroa, ei ainakaan meillä ongelmia. Rantapaikoissa uskaltaa syödä, ovat pieniä paikkoja, varastoja täydennetään kysynnän mukaan. Saitte vastauksen moneen kysymykseen jo, olen samaa mieltä edellisen vastaajan kanssa joka asiasta. Ei muduusoja, rannat hiekkaa, ei kiviä. Kerran matkoillamme sade, Keralassa vettä kaatamalla kaksi tuntia.
        Goahan on oikeastaan Intian Kanaria, mutta pääsehän siellä paikallisbusseilla lähikaupunkeihin, Mapusa, Margao, Panjim. Margaoon meno tapahtuma, olimme paikallisille matkailunähtävyys. Meno hidasta, mutta eri kuin omassa porukassa taksilla. Turvallista valoisaan aikaan ainakin mielestämme.
        Milloin matkanne? Me olemme Goassa 5.1-5.2 Goassa, Mumbaissa muutama päivä sitten kotiin.


    • goa2016

      Täällä toinen joka on miettinyt samaiseen hotlaan menoa. Onko siinä lähellä mitään kivoja ruokapaikkoja? Entäs kauppa? Pitääkö vettä raahata jostain kaukaa? Rahanvaihtopisteitä ilmeisesti löytyy jostain lähitienoolta?

      • ggooaa

        ranta ihan ok yleensä siellä aina aallokkoa. rantapaikkoja on ei tarvi tapella niitstä menee koska vaan aina saa paikanlähistöltä.
        holiday street katu on lähellä siellä monta ravintolaa esim. nirvana tosi hyvä , mutta olen paljon käynyt eri ruokapaikoissa ja kerran en ollut yhteen ravintolaan tyytyväinen tuotiin väärä ruoka tosin eivät veloittaneet siitä mitään. hyviä ruokapaikkoja on todella paljon.
        meduusoja olen nähnyt laskuveden aikaan kerran rannalla eli mahdollista että niitä on mutta ei siinä määrin kuin thaimaassa ja malesiassa.
        enkä ole kuulluu, että siellä olisi tavattu näitä tappavia meduustoita niinkuin thaimaassa.
        en ole käyttänyt uimakenkiä, mutta ei niistä haitta ole jos vaikka lasi kulkeutuu. rannat on pehmeää hiekkaa mutta tosi polttavan kuumaa päivällä.
        ps. aamulla rantabaareissa saat myös hyvän aamupalan.
        aurinko on taattu ja lämpö. olen viettänyt 5 vuonna talvella golla 3 viikkoa ja kerran oli pilvinen päivä ja tuli sadekuuro, mutta se on todella harvinista.
        olen säilyttänyt rahat ja passin huoneen tallelokerossa tai jos kova matkalaukku niin sitten se lukossa. koskaan minulta ei ole huoneesta viety mitään. mutta sitä ei koskaan tiedä jos tilaisuus tekee varkaan.
        lisäkysymyksiä vaan niin vastaan kokemusta on paljon gooasta ja lähiympäristöstä.


      • Goa15

        Lähellä Newton market,iso paikallisessa mittakaavassa.Sieltä saa melkein mitä vaan, tod.näk. Kohtuuhinnat.
        Olemme vaihtaneet rahaa Elephant shopissa, ravintola Havelin lähellä paras kurssi, matkaa jonkin verran hotellikadulta oikealle pääkatua Sinquerimiin päin.


    • ggooaa

      syön aina jossakin rantabaarissa päivällä . uskaltaa syödä muista pestä aina kädet kun käsittelet rahaa. hyviä keittoja yms...
      äyriäisiä en suosittele rantabaareissa jos niitä ylipäätä on tarjolla siellä.

    • aloittajat

      Kiitos vastauksista! Kerroit että aallokko on kovaa, minua se ei haittaa mutta kaveri arka menemään mereen jos aallot kovat? Mihin kannattaisi suunnata jos haluaa pienempiä aaltoja? Onko missään lähitienoolla vähempi aaltoista rantaa? Jos on, niin millä sinne? Mikä on kaikista paras ranta pohjois-goalla mielestäsi? Mihin hintaan kannattaa taksi tai muut kyytimuodot tinkiä? Voi kauhistus kun näitä kysymyksiä tippuu hitaalla:) Mutta huomenna varmasti tulloo taas lisää:)) Kiitoksia kiitoksia:)

    • ggooaa

      rantoja missä vähemmän aaltoja armbola,vagtor en muista kaikkien nimiä mutta saat hotellista kartan mistä näet rantoja paljon. matkat ei ole pitkät mutta tiet huonot. ei ne aallot niin kovia ole etteikö candolimessä voisi mennä uimaan ja kävely matkan päässä samalla rannalla kun kävelee rannan päätyihin niin siellä vähemmän aaltoa. riippuu tuulista ei joka päivä ei niin tuulista niin silloin aallot pieniä.
      kuskin/auton kannattaa ostaa koko päiväksi tai tuk tuk vähän halvempi.
      hinta sovitaan ennen matkaa hotellin taksit hinnat nähtävissä.
      jos 2 viikon matkalla suosittelen palolem käyntiä etelä goalla. muistelisin että palolem päivän retki maksoimme noin 30 -40€ sinne ajoi noin pari tuntia aamulla lähdimme ja illalla takaisin. taksit ovat halpoja 10€ matkaa jo paljon tuktukilla.
      katsokaa hotellin hinnasto monet taksit vie vähän niiden alle, mutta hotellin hinnasto ei ole suomalaiselle kallis. maksa taxi vasta kun palaatte hotelliin.
      ravintola after seven on myös todella hyvä ravintola lähistöllä kyllä taxit tietää.
      tulee kaipuu golle kun muistelen, mutta nyt menen vaihteeksi muualle, mutta ensi talvena meen taas goalle .
      rahanvaihto paikkoja on paljon.

    • ggooaa

      noin 100 - 150 rupiaa eli about 2€ pääsee taxi maksa noin 2 km matkat

    • Mekinollaanlähdössä

      Kuinka pitkä matka pohjois-Goalta on tuonne Palolemiin? Onko siellä joku tietty paikka mikä kantsii käydä tsekkaamassa?

      • ggooaa

        kaunis ranta matala ja rantaa reunustaa mahtavat palmut rauhallinen ranta vaikka sitä nykyään kutsutaan turistirysäksi. en muista kilometrejä mutta intiassa on helpompi matkoista puhua ajassa tai realistisempaa. liikenteestä johtuen noin 1 1/2-2 h . voit pysähtyä paikallisessa kaupungissa matkalla.
        matkalla näet paikallista menoa muuta nähtävää ei ole kuin todella kaunis ranta ja bungaloveja ja ranta baareja. siellä voi vuokrata vaikka kanootti ja voit nähdä delfiinejä. rantapaikat yleensä ilmaisia, mutta siellä odotetaan että tilaat juomista ja mielellään syömistä. mutta niissä on melkein ilmaista suomalaisille.


    • aloittajat

      Oi teitä ihania kun viitsitte kertoa, olen tosi iloinen kaikista tiedoista. Mitä goalla kannattaa syödä, siis mikä on mielestänne ollut parasta. Kalaa emme juurikaan reissuissa syö ja ruokalistat näyttää varmaan uppo-oudoilta. En kuitenkaan haluaisi syödä hamppari/ranskis linjalla. Olenhan oikeassa siinä, että kaikesta voi halutessaan tingata siis kyydeistä ja kojuista. En ole menossa tinkimään kuitenkaan markettiin:) Oletteko ottaneet mitään "hoitoja", hieronta, manikyyri, pedikyyri tms? Haaveilen jo niistäkin:). Ollaan matkusteltu tosi paljon, mutta tämä Goa uusi paikka meille, ja koko ilmansuunta. Alkaa matkakuume nousemaan ihan satasella kun saa vähän tietoa kohteesta, mielestäni tosi vähän googlaamalla löytyy. Mukavaa iltaa teille ihanaiset:)

      • ggooaa

        nirvna ravintolassa on hyviä liharuokia mikä tarjoilaan kuumlla parillalla ja after seven on romanttinen puutarha ravintola siellä saa pihviä ja muuta länsimaalaista sekä intialaista ruokaa. leolla hyvä palvelu saanut hyvät arvosanat tripavion restaurant listalla.
        kyllä ihan länsimaalaista ruokaa saa pizzoja,pastaa yms...
        hyviä kanaruokia saa valita lisukkeet.
        ps. paikalliset nuudeli ruut hyviä,
        ruokalistat ei eroa muiden maiden listoista.
        paikallinen kuohuviini hyvää joku pomp.... kyllä ne tietää myydään myös newton/delfinos kaupassa.
        jos haluatte mennä paikallisen järjestämälle reissulle suosittelen delfionos marketin vieressä olevaa matkatoimistoa samassa liikkeessä myös korukuppa Raj on luotettava kaveri.

        ps. jos käytät samaa ranta paikkaa ja käytät ravintolan palveluja he varaa pyydettäessä rantatuolin minkä haluat. itse jätin heille aina oman rantapyyheen ja siellä paikka oli aina varattu ei välii koska menee. vielä kun vähän jättää tippiä palvelu parnee .katso kaupan hintoja ensin jos rannalla kauppaita niin tavaroista hinnoista pois -50% vähintään niitä on nykyään tosi vähän. hedelmäkauppiaat ei yleensä laske hintoja.
        rannalla saa halvimmat pedikyydit/manikyyrit hinta noin 4-5€
        tekevät tosi kuniit kynnet itse en viitsisiellä edes kysniä laittaa vaan annan aina tehdä rannalla ollessa samalla kertaa
        rannalla hieronta noin 6e 1 h muualla myös edullinen suosittelen myös ayervera hoitoja.
        hotelleissa kaikkein kalliinmat hinnat liikkeissä vähän kalliinpi mutta siellä saat täydellisen pedigyyrin j suomaliselle edeullinen.
        basari kaupoissa kannatta tinkiä laskevat hinnasta vähän, mutta jos ostat enemmän niin saat enemmän alennuksia. muuten alentavat basaareiss noin 20% luokkaa


      • tukkahulmuten

        Tuosta manikyyristä/pedikyyristä sen verran, että eivät todellakaan desinfioi välineitään asiakkaiden välillä. Samalla raspilla ja leikkureilla seuraavan asiakkaan luokse touhuamaan. Ja noita jalkoja on moneen lähtöön. Minäkin alkuun käytin palveluja rannalla, mutta nykyään en koskaan. Kynsisienet sun muut on hankalia saada pois. Suosittelen menemistä johonkin kunnon paikkaan, joss välineet puhdistetaan välillä. Hintaero ei ole meille suomalaisille ylipääsemätön.Itselläni 12. kerta tulossa, ja innolla odotan noita hoitoja.


      • ggooaa
        tukkahulmuten kirjoitti:

        Tuosta manikyyristä/pedikyyristä sen verran, että eivät todellakaan desinfioi välineitään asiakkaiden välillä. Samalla raspilla ja leikkureilla seuraavan asiakkaan luokse touhuamaan. Ja noita jalkoja on moneen lähtöön. Minäkin alkuun käytin palveluja rannalla, mutta nykyään en koskaan. Kynsisienet sun muut on hankalia saada pois. Suosittelen menemistä johonkin kunnon paikkaan, joss välineet puhdistetaan välillä. Hintaero ei ole meille suomalaisille ylipääsemätön.Itselläni 12. kerta tulossa, ja innolla odotan noita hoitoja.

        leikkuri ja viila ei maksa paljon mitään kaupaussa niin annan omat tarvikkeet millä tehdä ja lakat heiltä itseltään. hoitavat niillä kynnet koko loman. ps. minun paikassa on pesty välineet.vadissa olen nähnyt. samaan tapaan pesevät hoitolassa .


      • tukkahulmuten

        Omin välinein ehkä. Missä minä olen käynyt, on laitteet desinfiointia varten, mutta joka paikassa ei varmaankaan ole. Pelkkä vesipesu usein jo valmiiksi likaisessa vedessä ei paljoa auta. Rannoilla tytöt on täysin kouluja käymättömiä, ei mitään hajua bakteereista ja sienistä sun muista. Varovaisuus on matkailijoiden kontolla ihan täysin. En ole puhtaushysteerikko, mutta sen verran on tullut mikrobiologiaa työn puolesta opiskeltua, että oma terveys on etusijalla lomaillessakin. Hyvää lomaa vaan kaikille. Itse menen helmikuussa muutamaksi viikoksi.


    • Lomamie

      Voin kertoa että unelmat täyttyy goalla. Kannattaa ottaa taksi ja käydä joka paikassa. Taksit oikeasti lähes ilmaisia ja tietävät mihin mennä ja mitä tehdä. Aurinkoa luvassa joka päivä.

      • enkyllähehkuttaisi

        Jos muualle osaa mennä Intiassa, kun Goalle, niin ehkä sitten. Goa on turistien pilaama paikka. Ensikertalaiselle hyvä paikka aloittaa matkailu Intiassa, mutta ei välttämätöntä, Intiassa on helppo mennä muuallekin ensimmäistä kertaa.


    • Goa15

      Reissusta tultua kannatta lukea Hesarin toimittaja Tommi Niemisen kirja: Vastaus on Intia. Kertoo intialaisen yhteiskunnan suoranaisesta julmuudesta. Perhe asuu Mumbaissa miljardin maksaneessa 27-kerroksisessa talossa, toiselle puolella katua alkaa slummi. Korruptio rehottaa..
      Indira Gandhi on sanonut: Intia on erilainen ja haluaa pysyä sellaisena. On pysynyt, hyvässä ja pahassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe