4Smile, olenko pilannut kaiken?

WellaH

Olen mokannut ihmissuhteissani todella pahasti ja kaipaisin apua. Entiseen suhteeseeni (vaalea ristiverinen) liittyvät tunteet ja asiat ovat edelleen pinnalla, vaikka olen yrittänyt päästä niistä eroon. Tulevat mieleen satunnaisten yllättävien törmäämisten yms. muodossa. Suhde oli vaikea.
Tämän johdosta menin mahdollisesti pilaamaan uuden suhteen ihanaan ristiveriseen mieheen. Menettämisen pelossa olin ahdistava ja pelästytin hänet pois, suhde oli vasta aluillaan. Sanoi että miettii asiaa haluaako jatkaa, mutta toimista päätellen luulen ettei voi antaa anteeksi typeryyttäni ja antaa toista mahdollisuutta. Mitä tulevaisuudelle luvassa?

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WellaH

      Olen vaalea nainen

    • 4Smile

      Noh..,
      tässä näkyy että jossakin on muutosten tuulet alkaneet puhaltaa ja että kyseessä on harvemmin tapaamasi henkilö ja joka juttu kun kysyy sulta voimia/rohkeutta. Silti tässä kuitenkin on kolikoitten 8, joka taas kehottaa takomaan, kun rauta on kuuma. Tässä on joku ehdotus, jota kannattaa harkita. Joku kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan tms.. On täällä joku nainenkin, joka sun mielestä on, joko petollinen tai sitten kuviteltu. Ristiverinen nainen ja jotakin joka tulee eteesi täysin vääjäämättä, eli ei välttämättä oo kuvitteellisesta tapauksesta kyse. Arvojen uudelleen asettelua ja en sit tiä, onko tää eron kortti vai kolmannen osapuolen kortti, mut haalit hartioilles ihan liikaa kannettavaa.

      Täällä on joku vaalea aikuinen mies,, jonka kanssa onnistumisessa sulta kysytään aika paljon voimia ja sua ahistaa, mutta kysytään myös luonnetta, mitä tulee koti/perheasioihin. Tää ei ihan putkeen mee tää juttu.
      Noh, sä fundeeraat et puuhaillaanko sun selkäs takana ties mitä, jopa vailla huolen häivää siitä mille susta tuntuu. Nyt en ymmärrä, miks tähän tuli rahasopimusasiat ja se, että alkaa mennä parempaan suuntaan?? Aineelliset asiat vain korostuu ja se että näissä on luotettava nyt faktoihin, mikäli aiot nää selättää???

      Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen, ite pitelet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäs ja voi olla että tää jotenkin liittyy eri paikkakuntaan tai siihen, että tää tapahtuu jonkun ajan kuluttua ja tätä siivittää jonkun asian paljastuminen ja se saattaa sua pikkusen harmittaakin, mutta kaikelle on oma aikansa ja kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa - hitaasti ja arvokkaasti.

      Myöhemmin, saat kuulla jotain romantiikkaan/harmoniaan liittyvää, viestin muodossa ja vaikka kilpailu kovaa onkin, olet onnesi kukkuloilla. Pikkusen sun pitää tehä valintoja, kun kuulet jotain - tää voi olla aika ravisteleva juttukin jollain lailla ja liittyy johonkin 'hengenheimolaiseesi,' mutta luo myös toiveikkuutta jossain jutussa, kun tulee eteesi täysin puskista ja suattaapi pikkusen haastavakin olla TAI sitten tää on nuorehko ristiverinen kaveri (sauvojen ritari) ja sä oot pikkusen varpaillas, jäätkö taas sivustakatsojaksi ja stressaat mokomaa TAI sitten tässä on kyse merimatkasta tms..
      Menestystä ja sopusointua, eli jos nyt kyse on siit sun nuorehkosta ristiverisestä, ni ei tää peli ihan vielä oo menetetty.
      Noh, on täällä vaaleahko aikuinen mieskin ja joku tieto tähän liittyen. Liittyy sydämen asioihin ja sitä, että se saa sut pikkusen levottomaks. Sit maailmalta kantautuu korviisi jotain, joka rauhoittaa sut ja saat pidettyä kotis oikeinpäin. Joku vaaleahko nainen ja sitä, että luottamus alkaa palailla pätkittäin, mutta kannattaa silti pitää jalat maassa.
      Valintoja ja ne jäytää ajatuksiasi, mutta sitten vakain aikein, otayt ja lähet ulos tuulettumaan
      Työkavereittenkin kanssa tää voi olla tai henkilön kanssa, jolla on tekemisiisi aika suuri valta
      Ristiverinen aikuinen mies ja uusi mahdollisuus ja uusi haaveellinen aika

    • WellaH

      Siis haipakkaa taas tiedossa....olisi pieni lisäkysymys jos jaksat katsoa...kannattaako vielä kerran yrittää viestitse korjata tilanne tummempaan ristiveriseen vai antaako vaan olla? En halua ahdistaa häntä enempää vai tuleeko yhteydenottoa häneltä jos odotan? Kiitos.

      • WellaH

        Ja kiitos tosi paljon, oot mulle tietänyt todella hyvin!


    • WellaH

      Kyllä se meni menojaan...ihan hyvässä hengessä, joten tuskin se tämä ristiverinen sitten oli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3411
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1449
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      795
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe