oikeesti jotain hintoja!

olby

Mitä maksaa Phan Thietissä, ruoka, pihvi, olut, onko joku kauppa mistä voi ostaa esim viiniä jne. Ihan raha hinnan jos sais, eikä niin, että halvempaa kuin Thaikuissa. Varmaan kiinnostais muitakin. Kiitos!

11

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysypois

      Ruoka ja olut halpaa, viiniä saa kaupoista. Halvempaa kuin Thaikuissa.
      - ruoka: 10 000 - 5 000 000 dongia annos
      - olut: 10 000 - 200 000 dongia per pullo/tölkki
      - pihvi: 50 000 - 1 000 000 dongia per annos
      - viini: 70 000 - 2 000 000 dongia per pullo

    • Asuntäällä

      Hyvän viinipullon saa 10-15 taalalla. Moneen ruokapaikkaan voi muuten ottaa oman pullon mukaan. Lehmänlihapihvit on aika kalliita kun ne tulee Australiasta, en muista tarkkaa hintaa eikä niitä joka paikasta saakaan. Suosittelen kyllä sianlihapihvejä koska ne paistetaan avotulella ja ne on tosi mureita.
      Mikään muu ei sitten paljon mitään maksakkaan. Yksi ateria katukeittiössä maksaa taalan-puolitoista, kopallisen kaljaa saat 15 taalalla (yksin et pysty sitä määrää päivässä juomaan) ja 10 taalalla ajat taksilla parikytminuuttia. Majoittuminen on 7 taalasta ylöspäin vuorokausi, ainakin isommissa kaupungeissa.
      Turisteilta nyhdetään sitten aina enempi mutta kohtelias tapa tinkiä on kysyä pystytkö myymään hieman halvemmalla?

    • halpaaonn

      Kaljapullo 0.40 senttiä ruoka 3.50 taksi halpa

      • Juurisieltä

        Ei ole muuten ko. alueen mittaritaksit halpoja. 40km matkasta sai pulittaa vajaa 30€. Tietysti, oma moka. Jos teet lyhyen siirtymän ja siitä dollarin maksat, voi se halpa olla. Tuolla nelihenkinen perhe söi pihviateriat (strutsi, kana) alle 20 taalalla.

        Saigonin keskustasta taas taksi kentälle halpa, 9 taalaa.


      • vielähalvempitaxi
        Juurisieltä kirjoitti:

        Ei ole muuten ko. alueen mittaritaksit halpoja. 40km matkasta sai pulittaa vajaa 30€. Tietysti, oma moka. Jos teet lyhyen siirtymän ja siitä dollarin maksat, voi se halpa olla. Tuolla nelihenkinen perhe söi pihviateriat (strutsi, kana) alle 20 taalalla.

        Saigonin keskustasta taas taksi kentälle halpa, 9 taalaa.

        Saigonin keskustasta ei pitäisi 9 taalaa mennä mittarilla, ei ainakaan henkiloautomallisella. Vinasun taxilla noin 0,65 $/km ja kun matkaa esim. Rex hotellin kulmalta (2 le loi) on n. 8,5 km, niin lentokentän tietullinkaan kanssa ei pitäisi paljon yli 6 usd olla matkan hinta.


    • olby

      Vastaan omaan kysymykseeni paikalla käyneenä.
      Hotelli Saigon Mui Ne. En ymmärrä miksi puhutaan taaloista, dongeilla maksetaan ja hotellin kurssi oli hyvä 1€ sai 24000 dongia. Ruoka lähellä olevissa (ei Aurinkomatkojen suosittelemissa) ravintoloissa, muutan euroiksi niin on helpompi kaikkien ymmärtää: sikapihvi 1,25 -4, kana saman verran, lehmää alkaen 4€, krokotiili 4€, koko kobra 17€, Kadulta iso täytetty patonki 0,80 ja smuuti 0,80. Kaikki ruoka todella hyvää. Olut ravintoloissa 0,50-1,30 jostain sai ison 1€. Viini ravintolassa alkaen 5€.
      Kaupassa, olut alkaen 0,50, viini alkaen 2,70, paikallinen menthol tupakki 0,33. Ihan hotellia vastapäätä hyvä pikkukauppa. Hotellilta vasemmalle noin 200m, pikkukatu ylös mäkeen, lukee Kim Village on hieman halvempaa ruoka ja ostokset. T-paidat joka paikassa 10€, eli ei mitään ostettavaa vaate puolelta, mikä oli pettymys. Taksilla muutama satametriä 0,30. Jos on kuuma ja vaikka kantamuksia niin taksi on lyhyillä matkoilla lähes ilmainen. 2 viikossa kului 500€ kahdelta ja joka päivä ruoka 2 kertaa "ravintoloissa", aamiainen oli hotellilla.

      • leksi0201

        Tuliko kokemuksia muista kaupungeista kuin Mui Ne. Pitkäänkö olit matkalla?


      • hotsiminhi

        Kiitos hyvistä vinkeistä ja kivoista hinnoista - täytyykin pistää vielä pari t-paitaa reppuun - lähtö huomenillalla kohti Saigonia!!


      • olby
        leksi0201 kirjoitti:

        Tuliko kokemuksia muista kaupungeista kuin Mui Ne. Pitkäänkö olit matkalla?

        2-viikkoa, paluu perjantaina 12.02. Aurinkomatkojen matka, hotellilla oli monia jotka ovat 4-viikkoa. Phan Thiet pari kertaa. Ei mitään erikoista sielläkään, Lotte Mart ei ole kovin kummonen ostoskeskus. Saigonissa viimeinen yö ja sitten hinnat nousi melkein tuplaten, silti halpaa suomen hintatasoon verrattuna.


      • olby
        hotsiminhi kirjoitti:

        Kiitos hyvistä vinkeistä ja kivoista hinnoista - täytyykin pistää vielä pari t-paitaa reppuun - lähtö huomenillalla kohti Saigonia!!

        Hyvää matkaa :)


    • iugiusaerhuiseyhiuoytity

      Siellä on sikahalpaa! Miljoona dongia eli noin 50 taalaa paloi joka ilta, joskus enemmänkin. Viinikauppaa en tosin Phan Tietistä löytänyt mutta Saigonissa vinkkua myytiin jopa kadulla. Pullon avaajassa olikin etsimistä! Kunnollista ei löytynyt kuin hotellin keittiöstä lainaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe