4smile hyvä

Jokotärppäis

Mitä näkyy minulle ja vaalealle naiselle? Kiitos jo etukäteen! :)

17

114

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jokotärppäis

   Nostan

  • Jokotärppäis

   Nostan vain.

  • 4Smile

   Noh.., täällä on ollu sitä, että oot pikkusen ollu pääsemättömissä uuden mahdollisuutesi kanssa tuon vaaleahkon miehen kanssa, mutta että jotakin vinkkiäkin oisit saanut siitä, että sinä tässä niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäs pitelet, kaikki onnistumisen edellytykset tässä on.

   Joitakin ehdotelmia roikkuu ilmassa ja sitten sulle tuleekin täysin puskista jokin tieto, jostain naisesta, joka liittyy johonkin henkilöön jota harvemmin tapaat, mutta tässä nyt on viisasta huomioida vain faktat - ei kaikenmaailman juoruja.

   Jotakin tässä on välissä ennenkun saat jonkun viestin, joka saa sut kertakaikkiaan onnelliseksi ja koet, että sulla on kaikki syy iloon ja riemuun jja koskee jotain vaaleaa aikuista miestä, joitakin valintoja sun pitää kumminki tehä, Ei täällä mitään ihmeempää oo - ihan hyvin tää näitten korttien mukaan näyttäis menevän

  • Jokotärppäis

   Öööö onko tuo vaalea mies.. se vaalea nainen josta kysyin? Kun en ihan ymmärtänyt.. kun kysyin että mitä näkyy minulle ja vaalealle naiselle..
   Mutta kiitos paljon!

   • 4Smile

    Ai.., sori..

    Kurkkaan uudestaan jossain välissä.....


   • 4Smile

    Nyt täs ois että aika paljon fundeeraat romanssia/harmoniaa jonkun eri paikkakunnalla olevan kanssa. Muutosten tuulet ovat alkaneet viuhua ja joko saat jonkun yllättävän tiedon, tai kutsun johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja tämän tiimoilta sulle selviää kaikki ja voi olla sinulle aika rankahkokin kokemus ja tässä sinulta nyt vaaditaan älykkyyttä/lujaa tahtoa.

    Nyt tässä on, että joku nainen, ei välttämättä osoittaudukaan niin luotettavaksi, kun olet halunnut uskoa ja johon kovasti ihastunutkin olet. Kuitenkin jaksat edeleen toivoa ja uskoa tulevaisuuteesi ja onkin hyvä katsoa eteenpäin näissä hommissa ja luoda omaa tulevaisuuttaan. Tässä pikkusen koet, että 'muut juhlii, kun itse katselet ulkopuolelta,' mutta tämäkin tilanne on kulkemassa kohti omaa loppuaan

    Tässä on kaikenlaisia tapahtumia välissä, mutta sitten saat uuden mahdollisuutesi. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja vaalea nainen ja jonkun tapahtuman jälkeen, jota sun on joko ollut vaikea millään mieltää/vaikea ollut nähdä metsää puilta - jokin tässä saa sinut hilpeälle mielelle. Kurkkaa välillä jalkoihisikin, ettet putoa kielekkeeltä. Tässä on aika paljon nyt vääntöä puolin jos toisinkin. Haluaisit ihastua/rakastua, keräät hartioilles ihan liikaa kannettavaa tässä ja lopulta sua alkaa suututtaa koko tilanne

    Myöhemmin täällä on joku ristiverinen nainen ja elättelet toiveita onnistuvasi tässä, mutta eikö just sitte ilmaannu vaaleahko nainenkin kuvioihin, jonka suhteen joudut taas pistämään arvojas uusiks ja tässä on jotain, että ajattelet että tehdäksesi oikeudenmukaisen ratkaisun tässä, se on tehtävä once and for all. Jokin juttu nimittäin paljastuu ja se tuo mukanaan tuon suht isonkin muutoksen, eli tässä tarkoittaa sitä, että kaikki vanha ja kannattamaton, on jätettävä taakse ja aloitettava alusta. Kun pöly laskeutuu, vaivut ajatuksiisi ja mietit, miten ikinä pystyt anteeksi antamaan. Varo kuitenkin jäämästä liiaksi näihin ajatuksiin, vaikka stressaantunut oletkin. Tuonnempana kuulet jonkin viestinkin, jonka jälkeen juttu on taputeltu

    Otin sitten tähän kelttiläisen ristin ja kun en tiedä, oletko vaale vai tumma, vai jotakin siltä väliltä - iskin vaaleahkon ässän pöytään. Tuli seurtaavaa:

    Sydämellä, Torni, eli jokin tapahtuma, on niin vahva, että se uhkaa romuttaa kaikki aiemmat kuvitelmat/suunnitelmat, tämä kortti kuvastaa myös pilvilinnoissa elelemistä ja sitten salama lyö niihin ajatelmiin ja syöksee kertaheitolla niistä alas. Tämä on kova kortti, mutta se tuo myös mukanaan valaistuksen.

    Sylissä: Eri paikkakunta, tai sitten jokin tapahtuu jonkun ajan päästä.

    Jalkoihin poljettu: Jokin yllättävä tieto/kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja tämän asian tiimoilta on 'jopa maljojakin kohoteltu,' kaikelle kuitenkin on oma aikansa.

    Taakse jätetty: Täällä sanotaan, että sinulle on tarjottu uutta tilaisuutta, jonkun maailmalta kiirineen uutisen myötä ja muutosten tuulet ovat alkaneet puhaltaa.

    Pään päällä: Ristiverinen mies. Romanssin tynkää jonkun ihmisen kanssa, jonka kanssa kokee olevansa samoilla aallontaajuuksilla.

    Edestä löydät: Työn kortti ja sitä, että tämä olisi myös menestyksekästäkin. Tämä voi tarkoittaa joko puhtaasti työasiaa tai sitten sitä, että mikäli aiot tuossa romanssissasi menestyä, se vaatii kovaa työtä.

    Toivot: Ettei toiveesi osoittaudu pelkäksi toiveeksi ja sitä, ettet huomaa tuon naisen olevan 'petollinen' ja että sen takia sun ei tarvis tehdä ikäviä ratkaisuita. Tuomion kortti on myös sitä, että kysyjä joutuu vastuuseen aiemmista ratkaisuistaan..

    Saat: Ristiverinen nainen, ehkä varakaskin, tämän asian kanssa menet läpi tuulten ja tuiverrusten - vakaasti ja harkiten ja.., putoamatta. Tämä siis tarkoittaa vakaata tilannetta.

    Tulee tietämättäsi: Haasteita, haasteita...ja kyse on jostain jo pitkään jatkuneesta tilanteesta, jonka takia et hirveen tyytyväinenkään oo.

    Et pääse yli etkä ympäri: Ero/eroon pääseminen jostakin ja tätä sitten fundeerat oikein hartaudella ja liittyy johonkin sinulle läheiseen ihmiseen tai sitten asiaan, jossa olet miettinyt, onko asia tälle ollutkaan koskaan otollinen.

    Pöydän kääntää hertta 9, tämä on pakan suurimpia rakkaus kortteja, mutta kun yleis katsausta noitten korttien ympärillä katsoo - sun ajatuksias myllää nää lemmen asiat ja ainut mikä tuolla oli molemmissa tulkinnoissa - on tuo ristiverinen nainen. Ellei - tää naisesi sitten oo enemmän ristiverinen kun vaalea.....

    Tämän sekavan paatoksen jälkeen - toivon hirveästi, että olen väärässä..


  • Jokotärppäis

   Moro! Kiitos vielä uudemman kerran tulkinnasta. Haluaisin kysyä vielä tuosta vaaleasta naisesta. Että tulenko hänen kanssa siis yhteen mahd.palaamaan? Ja tuosta ei niin luotettavasta kaverista. Onkohän eri kun tuo vaaleanainen? Osaatko sanoa yhtään tarkemmin?

   Ja itse olen tumma ja ruskeasilmäinen.

   • 4Smile

    Sanoisin.., että oo varovainen tuon vaalean naisen suhteen. Saatat katsella vaaleanpunaisten lasien läpi tätä juttua. Jotakin sulle paljastuu vielä ja se voi olla sulle ehkä rankkakin kokemus.
    Sitten kuviohin astuu periaatteessa kaksikin naista. Tää vaaleahan tässä on, jo varastanut ajatuksiasi, mutta tulee myös ristiverinen nainen. Näkisin, että alat luopua toiveistasi tuon vaalen naisen suhteen - silloin tulee tuo ristiverinen nainen ja alat pikkusen jo ajatella, että mikä ettei...
    Ja kas - huomaat ettei tuo vaalea nainen mihinkään oo häippässykkään, mutta että hänestä ilmenee jotakin, joka saa sut tekemään lopullisen ratkaisusi


  • Jokotärppäis

   Osaatko sanoa mitään ajankohtaa millon tuo tummanainen astuu elämääni?

   • 4Smile

    Joku hetki tässä vielä menee. Eli tuskin heti huomenna


  • jokotärppäis

   sellainen kysymys tuli vilelä mieleen että näätkö onko vaalella naisella tällä hetkellä joku ns."kierroksessa"?

   • 4Smile

    Ei tullu siihen mitään, tuli vain, et jotakin paljastuu sinulle. Eihän tää vaalea nainen kokonaan kuvioista poistu, mut siin välissä on myös joku ristiverinen nainen ja sinulle tarjottiin uutta mahdollisuutta tällaisen kanssa. Se, miksi alat tuon vaalean naisen suhteen ^antamaan periksi,^ voi johtua vain siitä, että siitä ei tunu tulevan sen valmiimpaa.


  • Jokotärppäis

   Moro! Tässä on aikaa mennyt ja asijat ovat muuttuneet.. elämääni on astunut ristiverinen nainen. Hän on todella mukava ja olemme samalla aaltopituudella jne.. Ja elämässäni on edelleen tämä vaaleanainenkin.. kerroin tälle vaaleallenaiselle että olen kiinnostunut tästä ristiverisestä naisesta.. ja yllättäen tämä vaaleanainen on kanssa ihastunut erääseen mieheen.. mutta minusta vaan tuntuu että joku hänen tarinassaan haisee.. kun hän sai kuulla tästä uudesta naisesta hänen käytöksensä muuttui.. hän nyhvää kylessä kiinni,tökkii,hakeutuu lähelle jne. Onko se ettähän on ihastunut tuohon mieheen niin paska puhetta? Koittaakohän saada minut sillä tavalla takasin vai mikä tuo sen juttu on? Joku sisälläni vaan huutaa. Että se mitä se vaaleanainen minulle sanoo tuosta ihastuksestaan on täyttä paskaa. Ja onko tällä ristiverisellä naisella tunteita minua kohtaan?

   • 4Smile

    Täällä on ollut vaiks minkälaisia ehdotuksia, etkä oo mahtanu sil mitään et Sulla on ollut suuria vaikeuksia saada pidetyks kotis oikeinpäin. Kuitenkin ilmassa on leijunut toiveikkuutta sen onnistumisessa.
    Täällä nyt kumminkin on vaaleahko nainen ja uudet mahdollisuudet ja ristiverinen Aikuinen mies. Valintoja.. Joku edelleen mättää Tässä onnistumisessa ja aiheuttaa mielipahaa.
    Myöhemmin Täällä on myös tämä ristiverinen nainen, jonka suhteen on hyvä pitää jalat maassa, sillä joku Tässä aiheuttaa liikehdintää ja jotakin voi tulla eteesi äkki arvaamatta. Täällä on joko eri paikkakunta, tai sitten jonkun ajan päästä tapahtuu jotain, joka on lopun alku tai eroon pääseminen jostain. Oli miten oli - penäät oikeuksiasi. Ja teetkin lopulta ratkaisusi.
    Täällä on myöhemmin, joku nainen johon rakastuu silmittömästi, mutta ole varuillasi. Kuvioissa on joku vaalea Aikuinen mies, eli kyse voi olla varausta naisesta.
    Lopulta joskus - saat kotisi oikeinpäin jonkun harvemmin tapaamasi ystävän kanssa ja voidaan puhua kodin perustamisesta ..


  • Jokotärppäis

   Moi! Elämääni on astunut nainen josta olet puhunut.. olen ihastunut häneen. Nainen on hiljalleen eronnut.. vaalesta miehestä.. mitä minun ja tämän tumman naisen välillä tulee tapahtumaan? Onko mahdollisuus vakavempaankin juttuun?

  • Jokotärppäis

   Upp

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2396
  2. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1958
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   146
   1891
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   22
   1273
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1183
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   896
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   47
   842
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   811
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   774
  Aihe