4smile hyvä

Jokotärppäis

Mitä näkyy minulle ja vaalealle naiselle? Kiitos jo etukäteen! :)

17

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokotärppäis

      Nostan

    • Jokotärppäis

      Nostan vain.

    • 4Smile

      Noh.., täällä on ollu sitä, että oot pikkusen ollu pääsemättömissä uuden mahdollisuutesi kanssa tuon vaaleahkon miehen kanssa, mutta että jotakin vinkkiäkin oisit saanut siitä, että sinä tässä niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäs pitelet, kaikki onnistumisen edellytykset tässä on.

      Joitakin ehdotelmia roikkuu ilmassa ja sitten sulle tuleekin täysin puskista jokin tieto, jostain naisesta, joka liittyy johonkin henkilöön jota harvemmin tapaat, mutta tässä nyt on viisasta huomioida vain faktat - ei kaikenmaailman juoruja.

      Jotakin tässä on välissä ennenkun saat jonkun viestin, joka saa sut kertakaikkiaan onnelliseksi ja koet, että sulla on kaikki syy iloon ja riemuun jja koskee jotain vaaleaa aikuista miestä, joitakin valintoja sun pitää kumminki tehä, Ei täällä mitään ihmeempää oo - ihan hyvin tää näitten korttien mukaan näyttäis menevän

    • Jokotärppäis

      Öööö onko tuo vaalea mies.. se vaalea nainen josta kysyin? Kun en ihan ymmärtänyt.. kun kysyin että mitä näkyy minulle ja vaalealle naiselle..
      Mutta kiitos paljon!

      • 4Smile

        Ai.., sori..

        Kurkkaan uudestaan jossain välissä.....


      • 4Smile

        Nyt täs ois että aika paljon fundeeraat romanssia/harmoniaa jonkun eri paikkakunnalla olevan kanssa. Muutosten tuulet ovat alkaneet viuhua ja joko saat jonkun yllättävän tiedon, tai kutsun johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja tämän tiimoilta sulle selviää kaikki ja voi olla sinulle aika rankahkokin kokemus ja tässä sinulta nyt vaaditaan älykkyyttä/lujaa tahtoa.

        Nyt tässä on, että joku nainen, ei välttämättä osoittaudukaan niin luotettavaksi, kun olet halunnut uskoa ja johon kovasti ihastunutkin olet. Kuitenkin jaksat edeleen toivoa ja uskoa tulevaisuuteesi ja onkin hyvä katsoa eteenpäin näissä hommissa ja luoda omaa tulevaisuuttaan. Tässä pikkusen koet, että 'muut juhlii, kun itse katselet ulkopuolelta,' mutta tämäkin tilanne on kulkemassa kohti omaa loppuaan

        Tässä on kaikenlaisia tapahtumia välissä, mutta sitten saat uuden mahdollisuutesi. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja vaalea nainen ja jonkun tapahtuman jälkeen, jota sun on joko ollut vaikea millään mieltää/vaikea ollut nähdä metsää puilta - jokin tässä saa sinut hilpeälle mielelle. Kurkkaa välillä jalkoihisikin, ettet putoa kielekkeeltä. Tässä on aika paljon nyt vääntöä puolin jos toisinkin. Haluaisit ihastua/rakastua, keräät hartioilles ihan liikaa kannettavaa tässä ja lopulta sua alkaa suututtaa koko tilanne

        Myöhemmin täällä on joku ristiverinen nainen ja elättelet toiveita onnistuvasi tässä, mutta eikö just sitte ilmaannu vaaleahko nainenkin kuvioihin, jonka suhteen joudut taas pistämään arvojas uusiks ja tässä on jotain, että ajattelet että tehdäksesi oikeudenmukaisen ratkaisun tässä, se on tehtävä once and for all. Jokin juttu nimittäin paljastuu ja se tuo mukanaan tuon suht isonkin muutoksen, eli tässä tarkoittaa sitä, että kaikki vanha ja kannattamaton, on jätettävä taakse ja aloitettava alusta. Kun pöly laskeutuu, vaivut ajatuksiisi ja mietit, miten ikinä pystyt anteeksi antamaan. Varo kuitenkin jäämästä liiaksi näihin ajatuksiin, vaikka stressaantunut oletkin. Tuonnempana kuulet jonkin viestinkin, jonka jälkeen juttu on taputeltu

        Otin sitten tähän kelttiläisen ristin ja kun en tiedä, oletko vaale vai tumma, vai jotakin siltä väliltä - iskin vaaleahkon ässän pöytään. Tuli seurtaavaa:

        Sydämellä, Torni, eli jokin tapahtuma, on niin vahva, että se uhkaa romuttaa kaikki aiemmat kuvitelmat/suunnitelmat, tämä kortti kuvastaa myös pilvilinnoissa elelemistä ja sitten salama lyö niihin ajatelmiin ja syöksee kertaheitolla niistä alas. Tämä on kova kortti, mutta se tuo myös mukanaan valaistuksen.

        Sylissä: Eri paikkakunta, tai sitten jokin tapahtuu jonkun ajan päästä.

        Jalkoihin poljettu: Jokin yllättävä tieto/kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan ja tämän asian tiimoilta on 'jopa maljojakin kohoteltu,' kaikelle kuitenkin on oma aikansa.

        Taakse jätetty: Täällä sanotaan, että sinulle on tarjottu uutta tilaisuutta, jonkun maailmalta kiirineen uutisen myötä ja muutosten tuulet ovat alkaneet puhaltaa.

        Pään päällä: Ristiverinen mies. Romanssin tynkää jonkun ihmisen kanssa, jonka kanssa kokee olevansa samoilla aallontaajuuksilla.

        Edestä löydät: Työn kortti ja sitä, että tämä olisi myös menestyksekästäkin. Tämä voi tarkoittaa joko puhtaasti työasiaa tai sitten sitä, että mikäli aiot tuossa romanssissasi menestyä, se vaatii kovaa työtä.

        Toivot: Ettei toiveesi osoittaudu pelkäksi toiveeksi ja sitä, ettet huomaa tuon naisen olevan 'petollinen' ja että sen takia sun ei tarvis tehdä ikäviä ratkaisuita. Tuomion kortti on myös sitä, että kysyjä joutuu vastuuseen aiemmista ratkaisuistaan..

        Saat: Ristiverinen nainen, ehkä varakaskin, tämän asian kanssa menet läpi tuulten ja tuiverrusten - vakaasti ja harkiten ja.., putoamatta. Tämä siis tarkoittaa vakaata tilannetta.

        Tulee tietämättäsi: Haasteita, haasteita...ja kyse on jostain jo pitkään jatkuneesta tilanteesta, jonka takia et hirveen tyytyväinenkään oo.

        Et pääse yli etkä ympäri: Ero/eroon pääseminen jostakin ja tätä sitten fundeerat oikein hartaudella ja liittyy johonkin sinulle läheiseen ihmiseen tai sitten asiaan, jossa olet miettinyt, onko asia tälle ollutkaan koskaan otollinen.

        Pöydän kääntää hertta 9, tämä on pakan suurimpia rakkaus kortteja, mutta kun yleis katsausta noitten korttien ympärillä katsoo - sun ajatuksias myllää nää lemmen asiat ja ainut mikä tuolla oli molemmissa tulkinnoissa - on tuo ristiverinen nainen. Ellei - tää naisesi sitten oo enemmän ristiverinen kun vaalea.....

        Tämän sekavan paatoksen jälkeen - toivon hirveästi, että olen väärässä..


    • Jokotärppäis

      Moro! Kiitos vielä uudemman kerran tulkinnasta. Haluaisin kysyä vielä tuosta vaaleasta naisesta. Että tulenko hänen kanssa siis yhteen mahd.palaamaan? Ja tuosta ei niin luotettavasta kaverista. Onkohän eri kun tuo vaaleanainen? Osaatko sanoa yhtään tarkemmin?

      Ja itse olen tumma ja ruskeasilmäinen.

      • 4Smile

        Sanoisin.., että oo varovainen tuon vaalean naisen suhteen. Saatat katsella vaaleanpunaisten lasien läpi tätä juttua. Jotakin sulle paljastuu vielä ja se voi olla sulle ehkä rankkakin kokemus.
        Sitten kuviohin astuu periaatteessa kaksikin naista. Tää vaaleahan tässä on, jo varastanut ajatuksiasi, mutta tulee myös ristiverinen nainen. Näkisin, että alat luopua toiveistasi tuon vaalen naisen suhteen - silloin tulee tuo ristiverinen nainen ja alat pikkusen jo ajatella, että mikä ettei...
        Ja kas - huomaat ettei tuo vaalea nainen mihinkään oo häippässykkään, mutta että hänestä ilmenee jotakin, joka saa sut tekemään lopullisen ratkaisusi


    • Jokotärppäis

      Osaatko sanoa mitään ajankohtaa millon tuo tummanainen astuu elämääni?

      • 4Smile

        Joku hetki tässä vielä menee. Eli tuskin heti huomenna


    • jokotärppäis

      sellainen kysymys tuli vilelä mieleen että näätkö onko vaalella naisella tällä hetkellä joku ns."kierroksessa"?

      • 4Smile

        Ei tullu siihen mitään, tuli vain, et jotakin paljastuu sinulle. Eihän tää vaalea nainen kokonaan kuvioista poistu, mut siin välissä on myös joku ristiverinen nainen ja sinulle tarjottiin uutta mahdollisuutta tällaisen kanssa. Se, miksi alat tuon vaalean naisen suhteen ^antamaan periksi,^ voi johtua vain siitä, että siitä ei tunu tulevan sen valmiimpaa.


    • Jokotärppäis

      Moro! Tässä on aikaa mennyt ja asijat ovat muuttuneet.. elämääni on astunut ristiverinen nainen. Hän on todella mukava ja olemme samalla aaltopituudella jne.. Ja elämässäni on edelleen tämä vaaleanainenkin.. kerroin tälle vaaleallenaiselle että olen kiinnostunut tästä ristiverisestä naisesta.. ja yllättäen tämä vaaleanainen on kanssa ihastunut erääseen mieheen.. mutta minusta vaan tuntuu että joku hänen tarinassaan haisee.. kun hän sai kuulla tästä uudesta naisesta hänen käytöksensä muuttui.. hän nyhvää kylessä kiinni,tökkii,hakeutuu lähelle jne. Onko se ettähän on ihastunut tuohon mieheen niin paska puhetta? Koittaakohän saada minut sillä tavalla takasin vai mikä tuo sen juttu on? Joku sisälläni vaan huutaa. Että se mitä se vaaleanainen minulle sanoo tuosta ihastuksestaan on täyttä paskaa. Ja onko tällä ristiverisellä naisella tunteita minua kohtaan?

      • 4Smile

        Täällä on ollut vaiks minkälaisia ehdotuksia, etkä oo mahtanu sil mitään et Sulla on ollut suuria vaikeuksia saada pidetyks kotis oikeinpäin. Kuitenkin ilmassa on leijunut toiveikkuutta sen onnistumisessa.
        Täällä nyt kumminkin on vaaleahko nainen ja uudet mahdollisuudet ja ristiverinen Aikuinen mies. Valintoja.. Joku edelleen mättää Tässä onnistumisessa ja aiheuttaa mielipahaa.
        Myöhemmin Täällä on myös tämä ristiverinen nainen, jonka suhteen on hyvä pitää jalat maassa, sillä joku Tässä aiheuttaa liikehdintää ja jotakin voi tulla eteesi äkki arvaamatta. Täällä on joko eri paikkakunta, tai sitten jonkun ajan päästä tapahtuu jotain, joka on lopun alku tai eroon pääseminen jostain. Oli miten oli - penäät oikeuksiasi. Ja teetkin lopulta ratkaisusi.
        Täällä on myöhemmin, joku nainen johon rakastuu silmittömästi, mutta ole varuillasi. Kuvioissa on joku vaalea Aikuinen mies, eli kyse voi olla varausta naisesta.
        Lopulta joskus - saat kotisi oikeinpäin jonkun harvemmin tapaamasi ystävän kanssa ja voidaan puhua kodin perustamisesta ..


    • Jokotärppäis

      Moi! Elämääni on astunut nainen josta olet puhunut.. olen ihastunut häneen. Nainen on hiljalleen eronnut.. vaalesta miehestä.. mitä minun ja tämän tumman naisen välillä tulee tapahtumaan? Onko mahdollisuus vakavempaankin juttuun?

    • Jokotärppäis

      Upp

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe