Junassa

Junailija

Viimekesän kauan odotettu lomareissu alkoi hyvissä merkeissä. Päivä oli aurinkoinen ja todella kuuma, kävely matkalla juna-asemalle pääni kääntyily jatkuvasti katseen harhaillessa vähissä ja tiukoissa vaatteissa. Mielialani oli todella korkealla, edes ajatus monen tunnin istumisesta kuumassa junassa ei saanut mieltäni mustumaa.

Junassa oli todella kuuma, jo pienen matkan jälkeen tunsin kuinka kainaloni alkoivat kastua. Matkan aikana pakenin tylsyyttä katselemalla junassa kulkevia naisia ja kuvittelin millaisiinhan alusvaatteisin he olivat pukeutuneet näin lähkähdyttävällä kelillä.

Parin tunnin matkan teon jälkeen heräsin horroksestani miellyttävällä tavalla, "anteeksi mutta siinä taitaa olla minun paikkani" kuulin naisäänen sanovan. Olin mielestäni oikealla paikalla ja kerroin naiselle siitä, hän katsoi lippuaan tarkemmin ja huomasi että hänelle kuului ikkunapaikka vierestäni.

Herrasmiehenä nousin ylös, nostin hänen kassit hyllylle ja päästin istumaan ennenkuin itse palasin istuimelleni. katsoin naista tarkemmin tämän katsellessa ikkunasta. Noin 30 vuotias vaalea kaunotar jonka silmälasit korostivat söpöjä kasvonpiirteitä ja kauniita silmiä. Hän oli pukeutunut tiukkaan valkoiseen toppiin ja beigen väriseen melko lyhyeen hameeseen.

Tiukka toppi korosti kauniisti melko pieniä mutta pyöreitä ja kiinteän näköisiä rintoja, hame peitti reittä tuskallisen pitkälle mutta se mitä näkyi oli sitäkin kauniimpaa.

Juttelimme aikamme niitä näitä, kunnes jossain vaiheesa puhe kääntyi hieman intiimimpään suuntaan, Anneksi esittäytynyt nainen sanoi ettei näin kuumalla pysty ajattelemaan oikeen kuin yhtä asiaa. Tokaisin siihen että tämmösillä ilmoilla ajatukset kyllä meinaa pysyä vain tuhmissa asioissa. Anne kysäisi että mitä jos mentäs junan vessaan ja oltas oikeen kunnolla tuhmia, viitaten siihen että hänellä oli mies ja lapsi ja minäkin olin kihloissa. Vaikka kuinka kovasti yritin estellä niin myöntävä vastaus vain tipahti suustani. Anne nousi heti ylös, meni editseni käytävälle ja lähti kävelemään vessaa kohti. Kaluni oli havainnut tilanteen ja pullotti farkuissani jo aivan kovana, joten nousin ylös ja seurasin kiireesti Annea kohti vessaa.

Kun pääsin vessaan lukitsin oven ja aloin avaamaan farkkujani, Anne nosti hameensa helman ylös lanteilleen ja huomasin ettei hänellä ollut lainkaan alushousuja. Hameen alta paljastui kauniiksi trimmattu karvakolmio. Anne nojasi seinää vasten, painauduin häneen kiinni, suutelimme. Anne nosti toisen jalkansa lanteelleni, tartuin siittä kiinni Annen ohjatessa kaluani pilluunsa.

Anne oli niin kiimassa ja pillu kosteana että kaluni upposi heti pohjaan asti tiukan oloiseen reikään. Tartuin Annea pepusta kiinni ja nostin hänet syliini, hän kiersi jalkansa ympärilleni. Suutelimme intohimoisesti samalla kun nussein häntä rajusti, Annen perse paukkui seinää vasten isoon ääneen työntöjen tahdissa.

Melkein heti alettuamme, tunsin saavani ja Anne sanoi myös saavansa. Parin työnnön jälkeen laukesin Annen pilluun, kaluni roiski kuumaa spermaa hänen tiukkaan pilluunsa. Anne oli sylissäni ja kaluni oli vielä hänen sisällä, vaihdoimme suudelmia jonkin aikaa ennenkuin Anne laski jalkansa lattialle ja vedin kaluni ulos pillusta.

Vedin farkut takas jalkana, Anne pyyhki pilluaan paperiin ja laski hameensa takas alas. Vanha pariskunta katseli meitä kummissan tullessamme yhtäaikaa vessasta.

Saavuimme seuraavaksi Annen asemalle ja hän poistui junasta, katsoin ikkunasta kun häntä vastaan tulleet mies ja tytär halasivat häntä. Heidän kävellessään autolle päin Anne kääntyi katsomaan minua ja lähetti lentosuukon.

0

7864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        130
        5195
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        32
        3257
      3. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1847
      4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1810
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        19
        1675
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        71
        1521
      7. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        11
        1385
      8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        11
        1306
      9. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        16
        1287
      10. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        19
        1277
      Aihe