Julkaiseminen netissä

Unelmaniko

Olen kirjoittanut monenlaista lastenkirjallisuuteen liittyvää. Siis lyhyttä tarinaa. Mietin, kannattaisiko julkaista netissä. Löytäisivätköhän lukijat/vanhemmat niitä? Jotain olen joskus kustantajille tarjonnut, mutta ei ole onnistanut. Nyt ihan kyllästyttää jo lähettääkin. Onko jollakulla kokemuksia asiasta tai vinkkejä asiaan liittyen. Tarinoita on eri-ikäisille lapsille.

5

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeilemallaselviää

      Kokeilemallahan se selviää. Epäilen kyllä, että voi olla vaikeaa löytää lukijoita, sun pitäisi mainostaa sivustoa ja sen pitäisi olla ulkoasultaan hyvin houkutteleva.

    • aloittelevakirjailija

      Omia sivuja on vaikea tehdä tunnetuksi, vaatii todella paljon markkinointityötä, että "rivilukijat", joilta kirjailijoiden tulot loppujenlopuksi ovat peräisin, löytävät sivustosi. Mutta aina kannattaa yrittää.

      Yksi nykyaikana helppo mahdollisuus on julkaista pelkästään e-kirjana, esim. tarjota tekstejään Elisa Kirjalle. Läpimenokynnys ei ole mikään kohtuuton, ja lapset ovat ennakkoluulottomia e-kirjan suhteen. Joka piltillähän nykyisin on jo oma iPad.

      Jos et kaipaa rahaa teksteistäsi, niin julkaista jollakin jo olemassaolevalla ja sitä kautta edes jotenkuten tunnetulla sivustolla. Sellaisia on esim. www.kirjoittaja.fi

    • nominävain

      Omat sivut on helppo tehdä tunnetuksi. Tarvitaan ainoastaan aikaa, kärsivällisyyttä ja hyvä sisältö. Ensin on luotava hyvä sisältö, sen jälkeen etsittävä kohderyhmän lempi blogeja, sivustoja, insta-tilejä, ym. Tuon jälkeen kommentoi mielenkiintoisesti ja POSITIIVISESTI, jätä oman sivustosi osoite ja mikäli olet mielenkiintoinen joku kyllä klikkaa sivuillesi ja lumipallo lähtee vyörymään.

      Kannattaa perusta insta-tili, tweet-tili, facebooksivu ym ja jaella kaikkialla yhteensointuvaa positiivista informaatiota.

      • aloittelevakirjailija

        Tuota juuri tarkoitin. Aikaa palaa tuhottomasti, ja todennäköseisti myös rahaa, jos haluaa kunnollisen sivuston, joka myös tunnetaan riittävän laajalti kohderyhmässä.


    • cvccx

      Hyvä sisältö on suhteellista, eikä pelkkä tekstin suoltaminen riitä vaan sivustosta on tehtävä visuaalisesti houkutteleva. Ja jos sitä ei itse osaa, se on opeteltava tai ostettava. Ja kun kaiken tekee hyvin aikaa kuluu ihan järjettömästi. Ja totuus on, että kyllä satasiakin kuluu ja ihan turha puhua mistään lumipallo-efektistä. Kilpailu on niin kovaa ja ihmisillä rajallinen määrä aikaa, että vaikeaa on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe