Aloitetaanko talven 2017 hehkuttelu

matkakuumettanytjo

Olemme ajatelleet lähteä kokonaiseksi viikoksi Krabille talvella 2017. Huolestuttaa vain sää. Kuinka paljon pitää rahaa ottaa mukaan ja mikä on kurssi missä rahat kannattaa vaihtaa ja ennen kaikkea onko hotellit muuttuneet paljon tästä vuodesta.

16

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syökäächiliä

      Ajattele vielä yksivuosi ja mene vasta 2018 ja sittenkin vaan pidennetyksi viikonlopuksi eli 3 pv lentoineen. Ilmoja siellä pitelee melkein joka päivä. Forexilta vaihdat edullisesti. Kurssi on 2018 siinä 0,0653 ja 5000euroa riittää hyvin, jää ehkä vielä sen verran että saa lunastettua auton lentoparkista. Hotellit on kaikki tuotu suomeen pakolaiskeskuksiksi. Teltta majoitus viidakossa, huom. oma teltta mukaan, eikä toi 5000 hotelliin riittäisikään. Aamupalaahan ei tarvi kun heti teltan pystytyksen jälkeen on se kasattava ja lähdettävä kentälle paluulentoa varten. Oikein ihanaa matkaa teille.

    • penanpoika

      Turhaa huolehdit♡ Sää on melko varmaan lämmin n. 33 Noin lyhyellä lomalla riittää 500e. Raha kannattaa vaihtaa paikan päällä. Veikkaan että kurssi on sama kuin nyt. Villi veikaukseni hotelleista on, ettei ole kovin paljon muuttuneet. En tosin voi luvata. Tsemppiä loman odotteluun♡ p.s. me lähdetään jo huomenna ☆☆☆☆☆☆

    • räiskäle

      Perseaukiset haaveilee vasta talvesta 2017.

      Kannattaa hommaa töitä niin on reissut lähempänä.

    • witsaillen

      Hyvä ap kun avasit hyödyllisen ketjun! Mua vielä kiinnostaisi että missä kannattaa syödä eli ravintolasuosituksia kiitos!!!

    • jotainrajaasentään

      Ai että ihan koko viikoksi lomalle, johan on melkoinen irtiottosuunnitelma arjesta, älkää nyt heti liiotelko, aloittakaa viikonlopusta, käytte tutustumassa lentokenttään ja sitten äkkiä takaisin koneeseen, niin ja vielä, tottahan toki tältä palstalta löytyy tietoa valuuttakurssien muutoksista tulevaisuudessa, olemmehan ennustajia ja kaikki hotellithan päivittävät tänne, koska vaihtavat verhot huoneistaan, ole nyt pikaisesti yhteydessä hotelin keittiöön, että juotko kahvia vai teetä aamupalalla, voivat kaataa sen jo valmiiksi...

    • Nopsajalat

      Oletko tosissasi? Viikoksi Thaimaahan ja vuoden päästä??? En ole koskaan ollut Thaimaassa alle kolmen viikon, ei sinne kannata viikoksi lähteä. Tulet huomaamaan sen, muutama päivä menee totutteluun paikalliseen aikaan ja sittenhän pitääkin jo lähteä kotiin.
      Hyvää matkaa vaan!

      • santtu-1975

        Kaikki eivät vain pysty mitään kolmen-neljän viikon yhtämittaisi lomia pitämään. Itsekin ole kaksi yhden viikon (7yötä perillä) matkaa Thaimaaseen aikoinaan tehnyt, kun vaihtoehdot olivat joko lähteä viikoksi, taikka ei lähteä ollenkaan. Valitsin niistä vaihtoehdoista viikon matkan.
        Nykyään tilanne on se, että noin kahden viikon matkoja voi tehdä 1-3kpl/vuosi, kun ne osuvat tiettyihin työsesonkien "saumakohtiin", missä on hiljaiset jaksot ja voin olla poissa töistä (olen osakkaana yrityksessä missä työskentelen ja voin määritellä lomani asiakkaidemme tarpeiden mukaan).
        Eli kaikki matkustavat omien lähtökohtiensa puitteissa.


    • Ainaeisaamitähaluaa

      Oiskohan trollin aloitus mutta jokainen lomailkoon ihan just niin kauan kuin huvittaa ja resurssit antaa myöten. Ei kaikilla ole mahdollisuuksia reissata neljää viikkoa. Jotkut ovat onnellisia kun pääsevät viikoksi ja silloinko ei saisi Thaimaahan matkustaa?

    • hym

      Minusta tuo oli loistava aloitus (ottaen huomioon palstan yleisen tason). Hymy nousi suupieleen :)

    • hehkutus

      Kuin myös. Matka jo varattu 2017 helmikuulle, kaksi viikkoa.......

    • chillaillaan

      Matkan ollaan lähdössä itsenäisyyspäivänä! toivotaan hyvää keliä :P kerran aiemmin oltu phuketissa joulukuun alussa niin silloin ainakin oli kelit kohdillaan, muutamana päivänä vähän sateli mut ei haitaks asti :) Tällä kertaa mennään ao nangiin nopparath beachin puolelle, siellä on jotenkin niin mahtava se yleisfiilis, reggae soi ja ihmiset oli rentoi :) kovasti jo ootellaan!

      • chillaillen

        Vai että reggae soi Thaikuissa, hahaha. Viime marraskuussa tuli käytyä siellä ja reggaekin soi, mutta sitä ihan aitoa musaa kuulimme Jamaikalla helmikuussa ja oli ero melkoinen. Kalpenee thaikkujen reggae jamaikalaisten live-esitysten rinnalla, oli mahtavat neljä lomaviikkoa.


    • FantastinenKrabi

      Krabi on hyvä kohde. Parempi kuin Hua Hin minne emme taatusti mene uudelleen. Krabilla viihtyy hua hinissä ei.

    • chillaillaan

      Eroa on juu varmasti paljonki mutta tykkäsin fiiliksestä mitä tietynlainen musiikki saa aikaan :) Jamaika varmasti superjees, toivottavasti joskus pääsee sinne sitä alkuperäistä reggaeta kuuntelemaan :) Mutta muutenkin kuin ton musan puolesta Nopparahtin puoli oli mieluinen, joten valkattii hotelli sieltä suunnalta. Viimeks oltiin Peace Lagunassa

    • Apuvaaaa

      Krabi itse on likainen ja tylsä paikka. Jos haluaa kunnon rannoille niin aina on lähdettävä veneellä Saaristoon ja tämä on kyllä rasittavaa. Koskaan tolkussaan oleva ei voi kehua krabia miksikään paratiisiksi. Huonot rannat ja törkyinen ahdas pääkatu,ei muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      97
      2050
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      423
      1588
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1313
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      14
      1126
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      73
      1072
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1035
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      999
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      969
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      249
      950
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      837
    Aihe