Jouluevankeliumi Perseentervaajan mukaan

Siihen aikaan antoi KKO:n presidentti Pauliine Koskelo käskyn, että koko valtakunnasta oli kerättävä kaikki winkkarivoitot valtiolle. Tämä koepallo oli ensimmäinen ja tapahtui Laihon ollessa arpajaishallinnon päällikkönä. Kaikki menivät luovuttamaan voittonsa, kukin omaan käräjäoikeuteensa.

Niin myös Trölli lähti Vöyristä, Pohjanmaan kunnasta ja meni voittojen luovutusta varten Vaasaan, Pohjanmaan maakuntakeskukseen, sillä hän kuului ruotsinkieliseen Trollerna-sukuun. Hän lähti sinne yhdessä ystävänsä Brynolfin kanssa, jolla oli kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. Heidän siellä ollessaan tuli voittojen luovutuksen aika, ja he kuittasivat konfiskaatiovaateensa, ensimmäisensä. Ja he katselivat vaadetta huuli pyöreänä, sillä heillä ei ollut asianajajaa.

Sillä seudulla oli sponsseja yöllä ulkona vartioimassa tunkkejaan. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi EOK:n oikeusturvatoimittaja, ja EOK kirkkaus loisti oikeusturvatoimittajan pulleroista poskista. Pelko valtasi sponssit, mutta oikeusturvatoimittaja sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon kaikille sponsseille. Tänään on teille Vantaan kaupungista löytynyt ei-asianajaja. Hän on OTL, VT, ekonomi. Tämä on merkkinä teille: ”Te löydätte kukin kotoanne puolustusrintaman kirjeen ynnä tilillepanokortin."

Ja samalla hetkellä oli oikeusturvatoimittajan ympärillä suuri koijarijoukko, joka ylisti ei-asianajajaa sanoen: ”Eurooppaa mennään, tappiot muuttuvat voitoksi ja lopulta valtio korvaa kaiken, suuta messingille vaan.”

Kun koijarit olivat menneet takaisin Rovaniemelle, Trölli sanoi Brynolfille: "Nyt kotiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä oikeusturvatoimittaja meille ilmoitti."

He lähtivät kiireesti ja löysivät kirjatun kirjeen, joka makasi postilaatikossa. Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli kirjeestä sanottu. Kaikki, jotka kuulivat Tröllin juttuja, olivat ihmeissään. Mutta Brynolf kätki sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkisteli sitä.

Mutta sponssit palasivat kiittäen ja ylistäen EOK:ta siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu; rahat menivät viimeistä latia myöden.

130

2102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meillä on ollut palstalla kaunis tapa hiljentyä sanan äärellä Joulun sanomaa pohtien. Niin tänäkin vuonna.

      Näin kinkunpaiston ja lahjakiireiden keskellä kannattaa pohtia sitä, että maallinen mammona ei ole elämän keskeinen asia. Se vallan mainiosti joutaa valtiolle.;)))

    • Plösö

      2014 ponzzievalkumisi oli parempi..ilkeempi

      • Mercedespents

        Minne katos johtotähti ja nyt ei puhuta mistää sähköjohdosta


      • Hannug

        Wicapita oli laillista


      • Hannu_ja_Kerttu
        Hannug kirjoitti:

        Wicapita oli laillista

        Se olisi voinut olla laillista mutta ei tällä kertaa.
        Jos asiat olisi tehty eri tavalla niin wc ei olisi ollut petos tai ponzi.
        Nyt se oli molempia.


      • SeAvarakatseinen

        Fiksut keksivät kaikkea fiksua , saadaksen kepulikonstein rahat pois vähemmän fiksuilta, jotka ovat rahansa työllään tienanneet?
        Näinkös Se menee?
        "Rahapeli LOTTO antaavoitot onnenluvuillaan..."
        ja niitä onnenlukuja eivät tiedä lukeneetkaan.... kepulikonsteja tarvitaan!


    • Lauermanto

      Pimpula se taas isottelee avauksellaan. Yrittää trollata reaktioita liikkeelle.

    • "Minne katos johtotähti.."
      Vai joulun tähteä tässä vielä kaipaillaan.

      Kuten totuuksia klubista, myös evankeliumeja on useita. Tähtösistä puhutaan myöhemmin ja toisessa evankeliumissa :

      Kun Rubluutti oli syntynyt Wincapitan klubissa muistinero Hanskin toimesta, arpajaishallintoon tuli Amerikasta kyselyitä. Nämä kysyivät: "Missä se suomalainen EA, joka nyt on syntynyt? Me näimme hänen treidaustuloksensa netissä ja haluamme liittyä klubiin.” Kuullessaan tästä osastopäällikkö Laiho pelästyi, ja hänen kanssaan koko Arpajaishallinto...

      Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille koijareille ja erityisesti Tröllille.;)))

      • A-B-C-D-E

        // Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille koijareille ja erityisesti Tröllille.;))) //

        Lauermanto on aivan oikeassa sanoessaan: "(Pimpula) yrittää trollata reaktioita liikkeelle."

        Synergian vuoksi voisin muutaman irtitrollatun reaktion tuohon Brynolf-Pimpulan toivotukseen todellakin esittää.

        (A) MIllä tavoin sinä toteutat hyvän joulun toivotukset tyhmälle, ahneelle ja puolirikolliselle sukulaismiehellesi, joka oli Winkkarin jäsen: lähetätkö tälle taparikolliselle kortin vai paketin, soitatko aattoiltana, istutteko yhdessä aattoa samaa paistettua sianjalkaa hiljaa tuijottaen ja pukkia odotellen vai annatko hänelle joulun jälkeen siististi pullottamasi kinkunpaistorasvan myöhästyneenä joulumuistamisena?

        (B) Millainen joulutunnelma teillä normaalisti on tämän sukulais-koijarisi kanssa, jos te yhdessä aattoa vietätte? Onko sinulla rokotus näitä taparikollisia vastaan, ja joudutko ottamaan vuosittain vahvistavan rokotteen? Alkaako immuniteettisi olla jo kohdallaan?

        (C) Haluaisitko pyytää Moision kunniakkaalta suvulta anteeksi aikaisempia rumia sanojasi ja meiltä muilta sitä, että Moision Meksikon sombrero-tehtaan kavallusjutun yksityiskohdat jäivät meiltä kuulematta? Jos sinut kasvattanut mummosi vielä eläisi, hän kyllä pesisi suusi saippualla. Puhtaaksi se ei toki tulisi, mutta saisitpahan maistaa makeaa mahan täydeltä.

        (D) Mikä sinua kiinnostaa (tai kiihottaa) sekä miesten että naisten kalapuikkoviiksissä ja paksuissa reisissä? Oli erikoista, että ryhdyit tällaisia asioita jakamaan julkisella foorumilla, mutta ihan hyvä näin.

        (E) Jos nimim. Brynolf olisi sinun lahjoittaa, eikö tämä joulunaika olisikin paras hetki tälle lahjoittamiselle? Valitettavasti Brynolf ei ole eikä ollut sinun lahjoittaa, joten sitä voitaneen edelleen pitää yhteisomistuksessa.

        Mahdollisiin muihin toiveisiin ja toivotuksiin palaamme kenties lähempänä juhlaa.


      • Mitäpä minä teiltä kalastelisin yhtään mitään reaktiota enää mihinkään. Te olette lopultakin vallan kyllästyttäviä tyyppejä. Immuunivasteeni alkaa olla tapissa, kuten itse asian ilmaisit.

        Hyvää ja rauhallista joulua minä toivotan. Sen riittäkööt.;)))

        PS. Mikä ihmeen kankeakielisyys sinuun nyt iski?
        ”Jos nimim. Brynolf olisi sinun lahjoittaa..”

        Kirjoita näin: Olisi sinun lahjoitettavissasi.


      • Anonyymi
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Mitäpä minä teiltä kalastelisin yhtään mitään reaktiota enää mihinkään. Te olette lopultakin vallan kyllästyttäviä tyyppejä. Immuunivasteeni alkaa olla tapissa, kuten itse asian ilmaisit.

        Hyvää ja rauhallista joulua minä toivotan. Sen riittäkööt.;)))

        PS. Mikä ihmeen kankeakielisyys sinuun nyt iski?
        ”Jos nimim. Brynolf olisi sinun lahjoittaa..”

        Kirjoita näin: Olisi sinun lahjoitettavissasi.

        Kirjoitetaan Gupta.


    • 2010Versio

      ouluevankeliumi Rautalankakauppiaan mukaan
      Vt.Lankakauppias 24.12.2010 10:18 Vastauksia: 0 Lukukertoja: 27TEKSTIKOKO: Viestien esitystapa:
      Lupasin Adalla kirjoittaa jouluisen tervehdyksen palstalle.

      Evankeliumi entisen Rautalankakauppiaan mukaan 2: 1-20

      Siihen aikaan antoi Kultasydän käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava kusetus. Tämä kusetus oli ensimmäinen ja tapahtui Laihon ollessa poliisihallinnon kansliapäällikkönä. Kaikki menivät päätteensä luo seuraamaan FxTraderin signaalia, kukin oman pipsimittarinsa ääreen.

      Niin myös Muistinero lähti Pispalasta, Tampereen kaupungista ja meni treidausta varten Etelä-Ruotsiin, Taalainmaan kaupunkiin Nöttöseen, sillä hän kuului rantaruotsalaiseen Guggenbergin sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa Marcon kanssa, jolla ei ollut aikeitakaan odottaa lasta. Heidän siellä ollessaan tuli Marcon pidättämisen aika, ja hän jätti läppärinsä, ainokaisensa. Hän sammutti läppärin ja pani sen läppärilaukkuun, koska läppärille ei ollut sijaan tutkintovankilassa.

      Kuortaneella oli sponsseja yöllä ulkona vartioimassa tunkkejaan. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Viran Omais Rikollinen, ja Viranomaisten kavaluus ympäröi heidät. Pelko valtasi Sponssit, mutta Viran Omais Rikollinen sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään me olemme Taalainmaan Nöttösen kaupungista löytäneet läppärin ja pidättäneet kusettajan. Hän on Muistinero, Kultasydän. Tämä on merkkinä teille: ”Te löydätte hukkaamiskieltopäätöksen, joka makaa kirjattuna kirjeenä postissa." Ja samalla hetkellä oli Viran Omais Rikollisen ympärillä suuri syyttäjän tutkijajoukko, joka ylisti Viranomaisia sanoen: ”Syytön, kunnes tuomitaan. Maan päältä rosvot linnaan ja rahat ihmisille, joita on kusetettu.”

      Kun Viranomaiset olivat menneet takaisin oikeustaloon, sponssit sanoivat toisilleen: "Nyt Peurungalle! Siellä me kuulemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Viran Omais Rikollinen meille ilmoitti." He lähtivät kiireesti ja löysivät hukkaamiskieltopäätöksen, joka yhä makasi postilaatikossa. Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli hukkaamiskiellosta sanottu. Kaikki, jotka kuulivat sponssien sanat, olivat ihmeissään. Mutta Joulupukki kätki Pattajalle kaiken, mitä oli muilta nussinut ja palasi valtion kyydillä kotiin.

      Sponssit palasivat Peurungalta kiittäen ja ylistäen EOK:ta siitä, mitä olivat Peurungalla kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli valuuttakaupasta sanottu ja mitään kusetusta ei ollutkaan tapahtunut.

      Pidän aina lupaukseni. Rauhallista Joulua.

      • Tämä on sitä aitoa vanhan liiton tekstiä tämä 2010 versio. Nykyiset tekstit ovat vesittyneet näissä käännöskomiteoissa. ;)))


      • Lauermanto

        Voi Pimpula... Jo viisi vuotta sitten veivasit tuota vitsiä, joka ei ollut mitenkään erityisen hyvä edes silloin.

        Viisi vuotta on kulunut ja edelleen sinulla on sama väkinäinen veisuu. Et sinä onnellinen ihminen ole Pimpula, vaikka alkuun itsesi sellaiseksi nimesitkin. Ei kukaan, jolla on asiat hyvin, jatka vuodesta toiseen toisten ihmisten julkista pilkkaamista samaa loputonta kierrosta kiertäen. Joka sinua ja toimintaasi katselee vähän etäämpää, ei voi sinusta saada vaikutelmaa tasapainoisena henkilönä. Käytöksesi on jotenkin niin autistista, ettei päätääni puistellen minäkin ihmettelen mikä sinua oikein riivaa. Enkä varmasti ole ainoa, joka sitä mietii.


    • Kailakiitis

      Brynolf: "Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille koijareille ja erityisesti Tröllille."

      Lauermanto: "(Pimpula) yrittää trollata reaktioita liikkeelle."

      Brynolf:"Te olette lopultakin vallan kyllästyttäviä tyyppejä."

      Tuli näytetyksi todeksi, että nimim. Lauermanto oli aivan oikeassa. Kyseessä oli kaikkineen puhdas trollaus, ja totuus Brynolfin ajatusmaailmasta tuli jälleen esille. Jouluntoivotukset olivat vain piiloteltua trollailua, ei todellista ja hyväntahtoista toivottelua. Jokaiseen Brynolfin ajatelmaan sisältyy jotakin vastenmielistä, joka on peräisin hänen henkilöstään. M.O.T.

    • > Nyt köyhän niin kuin rikkaan luo suloinen joulus tuo!

      Vaikka joulu onkin ovella, älä nyt jeesusteluusi tukehdu. ;))))

    • Ettänään

      ---- Brynolf:"Te olette lopultakin vallan kyllästyttäviä tyyppejä." ----

      Kiitos kuitenkin joulun evankeulimisesta.

      T. Kyllästyttyttävien tyyppien puolesta

      • > Ei valtaa eikä kultaakaan, vaan rauhaa päälle maan!

        Ei kestä ja ole hyvä. Joulutoivotuksin. ;))))


      • Ettänäin__

        Vaikka joulu onkin ovella, älä nyt jeesusteluusi tukehdu.


    • Brynolfille_Tiedoksi

      Lainataan mukava teksti EOK:n aikaansaannoksista eli näin mm. Jarmo Juntunen...

      - Rikosasioissa otettaisiin näyttö vastaan vain yhden ja ainoan kerran käräjäoikeudessa. Sen merkitys arvioitaisiin ja päätös syyttömyydestä tai syyllisyydestä tehtäisiin siellä. Asiaa voisi pohtia vaikka viisi tuomaria, jos on tarpeen, Nissinen ehdotti Ylen haastattelussa.

      Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliiton toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen ei ymmärrä valtakunnansyyttäjän ehdotusta. Juntunen lähetti tiedotusvälineille asiaa koskevan tiedotteen maanantai-iltana.

      - Jos Aueriin kohdistuneessa murhaoikeudenkäynnissä näyttö olisi otettu vastaan vain käräjäoikeudessa, olisi hänet ilmeisesti tuomittu syyttömänä miehensä murhasta. Jutussa käräjäoikeus nimittäin tuomitsi Auerin kahdesti murhasta elinkautiseen vankeuteen, mutta hovioikeus kuitenkin vapautti hänet perustellen sitä näytön riittämättömyydellä, Juntunen kirjoittaa.

      - Valtakunnansyyttäjän virastossa tunnutaan ajattelevan, että käräjäoikeuden langettavan tuomion olisi tullut jäädä voimaan. Se olisi kuitenkin tarkoittanut, että asiassa olisi ylemmässä asteessa kahdesti syyttömäksi todettu henkilö joutunut kärsimään elinkautista vankeusrangaistusta, mikä on ankarin rangaistus Suomessa.

      Juntunen kertaa tiedotteessaan erästä oikeusvaltion periaatetta: "parempi kymmenen syyllistä vapaana kuin yksi syytön tuomittuna väärin perustein".

      - Länsimaisessa rikosoikeusjärjestelmässä pyritään kaikin keinoin välttämään syyttömien tuomitsemista rangaistukseen oikeusmurhien estämiseksi. Sen turvaamiseksi Euroopan ihmisoikeussopimuksessa on saatettu voimaan syytettyjä koskevia monia oikeuksia, joista tärkeimpinä voidaan pitää syyttömyysolettamaa ja oikeutta tehokkaaseen oikeussuojakeinoon siinäkin tapauksessa, että oikeusloukkauksen ovat tehneet virantoimituksessa olevat henkilöt.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122120866753_uu.shtml

      • TuomiotkasvaaHOVISSA

        Hannu olis selvinnyt 4 vuoden tuomiolla jos olis jäänyt käräjäoikeuteen.
        Mitä EOK haluaa ?


    • Tirppaannokka

      Kun nyt kerran alettiin vanhoja juttuja muistelemaan, niin lisätään tämäkin erittäin ajankohtainen Moisio-tieto tänne. Olkoonkin, että kovin tukalasti moisioita kohdeltiin palstalla aiemmin.

      http://www.moisio.fi/taivas/aurinko.php

    • Hyvää ja rauhallista joulua myös kaiken maailman oikeusturvatoimittajille.

      Sitä kun aalto lyö ja laine laulaa, vanha merimieskin herkistyy horisemaan menneistä. Silloin olivat oikeusturvat kohdallaan, kun miehistöluettelo oli sekaisin kuin seinäkello ja laivat vaan seilasi myrskyisää merta.

      Mielisairaanhoitajan paperithan siitä saisin, jos meikäläinen alkaisi valtakunnansyyttäjää neuvomaan. Mutta kaikillahan ei päätä palele eikä pipa purista.

      Mutta oikeusturvan ylevistä periaatteista olen samaa mieltä oikeusturvatoimittajan kanssa: " parempi se on kymmenen klubilaista hovioikeudessa kuin yksi syyttämätön vapaalla jalalla".

      • Lauermanto

        "Mielisairaanhoitajan paperithan siitä saisin, jos meikäläinen alkaisi valtakunnansyyttäjää neuvomaan"

        Pimpula ei tainnut edes ymmärtää Nissisen lausunnon ideaa... :-)


    • AtriaHKSnellman

      >>> (A) MIllä tavoin sinä toteutat hyvän joulun toivotukset tyhmälle, ahneelle ja puolirikolliselle sukulaismiehellesi, joka oli Winkkarin jäsen: lähetätkö tälle taparikolliselle kortin vai paketin, soitatko aattoiltana, istutteko yhdessä aattoa samaa paistettua sianjalkaa hiljaa tuijottaen ja pukkia odotellen vai annatko hänelle joulun jälkeen siististi pullottamasi kinkunpaistorasvan myöhästyneenä joulumuistamisena?

      Vallu antaa sukulaismiehelleen joululahjaksi reiden lämmittimet, viiksivahaa sekä 1½ litran pullon tuota kinkunpaistorasvaa.

      Kinkunpaistoterveisin.

    • Tässä yksi kirjoittaja pohtii ja toinen vastaa, miten minun pitäisi Jouluna ottaa huomioon köyhät ja tyhmät sukulaiseni. Turhaan, tämän pohdinnan osaan tehdä ihan itse tykönäni.

      Sen sijaan kehotan kaikkia koijareita pohtimaan, miten Jouluna kuuluisi muistaa niitä tunkkiparkoja, joilta te niin katalasti nusasitte eläkesäästöt. Pitäisikö teidän laittaa ihan kortti ja siihen teksti: ”Sama se on mistä rahat tulevat, kunhan tulevat minulle”.
      Vai olisiko riittävää kirjoitus Suomi24-palstalla:” Oma vika, olisit kotiuttanut ajoissa”.

      Joulun lasta muistaen.

      • Sianihra-joulukäyttöön

        // Joulun lasta muistaen. //

        Vaikka joulu onkin ovella, älä nyt jeesusteluusi tukehdu. Teksteistäsi näkee, että jo pelkästään katseesi on niin kiero, että avaat viinipullon ilman korkkiruuvia pelkästään korkkia katsomalla.

        // Turhaan, tämän pohdinnan osaan tehdä ihan itse tykönäni. //

        Sinun on edellä luvattu antavan Winkkariin sijoittaneelle sukulaismiehellesi joululahjaksi (paksujen) reisien lämmittimet, (kalapuikko)viiksivahaa sekä 1½ litran pullon (ylijäämä)kinkunpaistorasvaa. Nämä samat lahjat voit antaa myös vaimollesi - kätevää, eikö totta. ;)))

        Tuossa kinkunpaistorasvan pullottamisessa on lisäksi se hyvä puoli, että viemärit eivät mene tukkoon, kun et kaada lientä viemäriin: sekä lahja että viemärinsuojaus samalla kertaa. Ellet erityisesti pidä tyhmästä, ahneesta ja taparikollisuuteen taipuvaisesta sukulaismiehestäsi, niinkuin on todennäköistä, voit poistaa hänelle annettavasta viiksivahapurkista todellisen vahan ja antaa tämän vahan vaimollesi. Varsinaiseen viiksivahalahjapurkkiin voit siirtää paksuimman ja valkoisimman osan kinkunpaistorasvasta - ei typerä sukulaismiehesi huomaa kuitenkaan eroa.

        Voitte sitten taparikollisen kanssa joulupöydässä vastapäätä toisianne istuen rupatella mukavia, sinä ihastellen Winkkari-koijarin sianihraa tippuvia ja kiiltäviä viiksiä samalla, kun ainakin toinen teistä sukulaismiehistä hivelee vaimosi uusien lämmittimien peittämiä paksuja reisiä.

        // Miten Jouluna kuuluisi muistaa niitä tunkkiparkoja, joilta te niin katalasti nusasitte eläkesäästöt. Pitäisikö teidän laittaa ihan kortti ja siihen teksti: ”Sama se on mistä rahat tulevat, kunhan tulevat minulle”. //

        Sinä voisit samalla keksiä sen, miten juridiikan professoreja Tapani ja Aarnio sekä VT, oik.lis., ekonomi Pitkästä muistetaan jouluna. Hehän ovat juridiikan ammattilaisia ja kehtasivat rahaa vastaan oikeudessakin esittää, että Winkkarin toiminta oli rehellistä ja että "sama se on mistä rahat tulivat kunhan ne tulivat sääntöjen mukaisina". Nämä kolme heppua ovat siis yli sadan vuoden yhteenlasketulla juridiikan kokemuksella löytäneet lakikirjoistaan kohdan, että mainitsemasi koijarit eivät olekaan koijareita. Ja tuomarit olivat etupäässä samaa mieltä, vaikka Hanskin tekemästä rikoksesta voittorahat pitääkin palauttaa. Hanskihan petti melkein kaikkia.

        // Hyvää ja rauhallista joulua minä toivotan. //

        Me muut puolestamme toivotamme sinulla joulupöytään sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä sekä lämpimiä ja paksuja reisiä. Sekä ihailemillesi joulun miehille että naisille.


      • Eihän tämä joulumieli tunnu lainkaan tarttuvan meidän Trölleröön. Hän käy edelleenkin lämpöisenä kuin termokompostori. Minähän kerroin jo, että kyllä minä sukulaiseni osaan muistaa ihan ilman Tröllin hyvää tarkoittavia neuvojakin. Mutta ei, tämä tallero vaan tyrkyttää neuvojaan. Pitäisikö hänen opetella lukemaan tarkemmin ja ihan ajatuksen kanssa?

        Joulumieltä myös tapaneille, aarniolle, varatuomareille ja kaikille, jotka pääsivät hyötymään puolustusrintaman megalomaanisesta tyhmyydestä. Tämä oli kuitenkin ihan luonnonjärjestyksen mukaista kaikki. Kun savannille syntyy iso raato, kyllä raadonsyöjätkin ovat hetkessä paikalla.

        Samahan se on, mistä rahat tulivat. Eihän kenenkään tarvitse ajatella sitä eläkeläistä, joka menetti elämän mittaiset säästönsä klubiin. Mitäs läksi, kikkeliskokkelis vaan.

        Joulumieltä toivotellen


      • Toistetaan-vielä

        Booooring!

        // Joulumieltä toivotellen. //

        Niin, niin! Me muut puolestamme toivotamme sinulla joulupöytään sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä sekä lämpimiä ja paksuja reisiä. Sekä ihailemillesi joulun miehille että naisille.


      • Täytyy todeta, että Brynolf tuli lahjoitettua oikealle miehelle, kun sen lahjoitin Tröllille.

        Sinähän olet fantasioinut aiheesta jo monta viikkoa. ;))))


      • Kyllä-ei-ei
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Täytyy todeta, että Brynolf tuli lahjoitettua oikealle miehelle, kun sen lahjoitin Tröllille.

        Sinähän olet fantasioinut aiheesta jo monta viikkoa. ;))))

        // Täytyy todeta, että Brynolf tuli lahjoitettua oikealle miehelle, kun sen lahjoitin Tröllille. //

        Se ei ollut sinun lahjoittaa, sen vuoksi Brynolf onkin edelleen yhteisomistuksessa.

        // Sinähän olet fantasioinut aiheesta jo monta viikkoa. //

        En, täällä vain toistetaan sitä, mitä sinä omista fantasioistasi meille muille kerroit.

        Toivotamme siis vielä kerran sinulle joulupöytään sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä sekä lämpimiä ja paksuja reisiä. Sekä ihailemillesi joulun miehille että naisille.


      • Kyllä-ei-ei kirjoitti:

        // Täytyy todeta, että Brynolf tuli lahjoitettua oikealle miehelle, kun sen lahjoitin Tröllille. //

        Se ei ollut sinun lahjoittaa, sen vuoksi Brynolf onkin edelleen yhteisomistuksessa.

        // Sinähän olet fantasioinut aiheesta jo monta viikkoa. //

        En, täällä vain toistetaan sitä, mitä sinä omista fantasioistasi meille muille kerroit.

        Toivotamme siis vielä kerran sinulle joulupöytään sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä sekä lämpimiä ja paksuja reisiä. Sekä ihailemillesi joulun miehille että naisille.

        Tuota, tuota – ystäni Trölli.

        Tämä sinun hehkuttelusi Brynolf-fantasialla taitaa mennä yli kaiken kohtuuden. Minusta ei ole terveellistä, että sinä olet pörrännyt aiheen ympärillä jo useita viikkoja. Suosittelen, että laittaisit jäitä hattuusi ja hieman myös housuihisi.

        Nyt on Joulu, keskittykäämme Joulun hyvään sanomaan. ;))))

        PS. Oletko saanut aivoinfarktin?
        > Se ei ollut sinun lahjoittaa
        Se ei ollut sinun lahjoitettavissasi.


      • Ei-ei-kyllä

        // Tuota, tuota – ystäni Trölli. //

        Kyllä sinun pitäisi nyt jo tässä vaiheessa koulutusta ymmärtää, että en minä ole sinun ystäsi tai edes ystäväsi. Sinua vain on pakko sietää.

        // Tämä sinun hehkuttelusi Brynolf-fantasialla taitaa mennä yli kaiken kohtuuden. Minusta ei ole terveellistä, että sinä olet pörrännyt aiheen ympärillä jo useita viikkoja. //

        Brynolf avauksessaan 20.12.2015 klo 13:29: "Hän lähti sinne yhdessä ystävänsä Brynolfin kanssa, jolla oli kalapuikkoviikset ja vahvat reidet."

        Sinä olet tilanteessa, jossa tekemässäsi avauksessa julkisesti vahvistat omat mielihalusi - siitähän on ihan muutama päivä. Kyllä me muut sinua ymmärrämme, sinulla on omat fantasiasi, ja meillä muilla on puolestaan ihan omamme.

        // Suosittelen, että laittaisit jäitä hattuusi ja hieman myös housuihisi. //

        Katsotaan tilanne uudestaan, kun olet istunut joulupöydässä sukulaismiehesi sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä ihaillen ja vaimosi lämpimiä ja paksuja reisiä sivellen. Tai vice versa.

        // Oletko saanut aivoinfarktin? //

        Nyt on joulu, keskittykäämme joulun hyvään sanomaan, sekä sinun tulevaan jouluateriaasi tyhmän, ahneen ja köyhän taparikollissukulaisesi kanssa.

        // Se ei ollut sinun lahjoitettavissasi. //

        EI ollut ei, mutta en ole niin väittänytkään. En ole yrittänyt sitä lahjoittaa, vaan sinä olet.


      • Ei-ei-kyllä kirjoitti:

        // Tuota, tuota – ystäni Trölli. //

        Kyllä sinun pitäisi nyt jo tässä vaiheessa koulutusta ymmärtää, että en minä ole sinun ystäsi tai edes ystäväsi. Sinua vain on pakko sietää.

        // Tämä sinun hehkuttelusi Brynolf-fantasialla taitaa mennä yli kaiken kohtuuden. Minusta ei ole terveellistä, että sinä olet pörrännyt aiheen ympärillä jo useita viikkoja. //

        Brynolf avauksessaan 20.12.2015 klo 13:29: "Hän lähti sinne yhdessä ystävänsä Brynolfin kanssa, jolla oli kalapuikkoviikset ja vahvat reidet."

        Sinä olet tilanteessa, jossa tekemässäsi avauksessa julkisesti vahvistat omat mielihalusi - siitähän on ihan muutama päivä. Kyllä me muut sinua ymmärrämme, sinulla on omat fantasiasi, ja meillä muilla on puolestaan ihan omamme.

        // Suosittelen, että laittaisit jäitä hattuusi ja hieman myös housuihisi. //

        Katsotaan tilanne uudestaan, kun olet istunut joulupöydässä sukulaismiehesi sianihraa tihkuvia kalapuikkoviiksiä ihaillen ja vaimosi lämpimiä ja paksuja reisiä sivellen. Tai vice versa.

        // Oletko saanut aivoinfarktin? //

        Nyt on joulu, keskittykäämme joulun hyvään sanomaan, sekä sinun tulevaan jouluateriaasi tyhmän, ahneen ja köyhän taparikollissukulaisesi kanssa.

        // Se ei ollut sinun lahjoitettavissasi. //

        EI ollut ei, mutta en ole niin väittänytkään. En ole yrittänyt sitä lahjoittaa, vaan sinä olet.

        Aikas kyllästyttävää lässytystä sinulta, jos et pahastu. ;)))


      • Ei-kyllä-kyllä
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Aikas kyllästyttävää lässytystä sinulta, jos et pahastu. ;)))

        //...jos et pahastu. //

        Miksi pahastuisin? - tekstisi ovat kuin sontakärpäsen surinaa korvissani.


      • Ei-kyllä-kyllä kirjoitti:

        //...jos et pahastu. //

        Miksi pahastuisin? - tekstisi ovat kuin sontakärpäsen surinaa korvissani.

        Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen on mainio kirja. ;))))


    • Anonyymi

      Ennen kuin Moktar taas innostuu jokavuotiseen itsekehuunsa, on syytä ehtiä ensin.

      Haluan toivottaa Moktar-Valkulle surkeaa loppuvuotta, vielä huonompaa joulua ja täysin onnetonta ensi vuotta. Ja samaa siitä eteen päin maailman tappiin.

      Ole hyvä.

      Ps. Kaikille muille kaikkea ihan päinvastaista.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Normi ponssi, ei hampaita eikä aivoja. Tyhjän pään peittää lippis, joku vois luulla idiootiksi, jota tietysti on.

        Heh hahe haa,


      • Anonyymi

        Moktar.Gubta
        2022-11-28 10:19:12
        UUSI

        "Joten mihin aloittaja perustaa väittämänsä...".
        Ei tarvitse pyydellä anteeksi, sillä esitit ihan asiallisen ja aiheellisen kysymyksen.
        Referoimassani YLE:n jutussa asiaa ei todellakaan mainittu.

        Vastaan: Sain tiedon poliisihallinnossa työskentelevältä ystävältäni. Tietolähteeni on ymmärrettävästi luottamuksellinen, muuta tieto pitänee paikkansa. Kun on sellainen työura ja tausta kuin minullakin on, niin sitä tuntee väkisinkin muitakin ihmisiä kuin Eikan ja Arskan.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17647868/maahanmuuttajataustaiset-katujengit-vai-nuorten-tekemia-rikoksia#comment-117726189

        valkkumgperseentervaajan uusin kehaisu, suhteita poliisiin on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Normi ponssi, ei hampaita eikä aivoja. Tyhjän pään peittää lippis, joku vois luulla idiootiksi, jota tietysti on.

        Heh hahe haa,

        Moktar, mihin unohdit sinisen värin? Heh hahe haa,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moktar, mihin unohdit sinisen värin? Heh hahe haa,

        Binauraalinen ääni tulee, jos tulee.
        Jos ei tule, onnitelkaa itseänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Binauraalinen ääni tulee, jos tulee.
        Jos ei tule, onnitelkaa itseänne.

        Hoida nyt vaan se maahantulo kuntoon. Jos pystyt. Heh hahe haa,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoida nyt vaan se maahantulo kuntoon. Jos pystyt. Heh hahe haa,

        Anteeksi, kuinka? Mikä maahantulo? Ääni ei tule maahan, se tulee päähän


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi, kuinka? Mikä maahantulo? Ääni ei tule maahan, se tulee päähän

        Saat anateeksi.

        Haluan toivottaa Moktar-Valkulle surkeaa loppuvuotta, vielä huonompaa joulua ja täysin onnetonta ensi vuotta. Ja samaa siitä eteen päin maailman tappiin.

        Valkku - Moktar ei siis halua enää hoitaa maahantuloa vai iskiköhän karvareuhkan alla paha dementia? On se onneton tunari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat anateeksi.

        Haluan toivottaa Moktar-Valkulle surkeaa loppuvuotta, vielä huonompaa joulua ja täysin onnetonta ensi vuotta. Ja samaa siitä eteen päin maailman tappiin.

        Valkku - Moktar ei siis halua enää hoitaa maahantuloa vai iskiköhän karvareuhkan alla paha dementia? On se onneton tunari.

        Kiitos anteeksiannosta. Vielä MGllä näyttää olevan avatarkuvassa se likaisenharmaa karvareuhka. Onkohan se Nikita-mallia?


    • Anonyymi

      Hoohhhhoohhoohoooo!
      Pascaa joulua moktarvalkulle:)

      • Anonyymi

        toivotan moktarille tuota samaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toivotan moktarille tuota samaa

        Lisäksi liukkaan solmun manillaköyteensä, jos vaikka tulisi järkiinsä jakkarallaan.


    • Anonyymi

      Luukku luukulta
      0 Nämä löytyy takuulla wincaputin saamasta joulukalenterista päivästä päivään..
      1 Tummelipurkki
      2 Joulurauhan julistus vantaan käräjäoikeudesta
      3 Sossun luukku
      4 Gpp ja anonyymin pipsipussi
      5 Tinulin jouluyöt
      6 Suomen lippu vaihdettu thaimaan lippuun
      7 Särjetyt ikkunat
      8 EOK marssi
      9 Suklaata, ihan laillista
      10 Pumpattavat tissibaarit
      11 Ulosottomiehen 20 vuoden tervehdys
      12 Takavarikkopöytäkirja
      13 WISsiin tyhjä 4005 tuotosta huolimatta
      14 Peräkammarin tietokone
      15 Ruostunut robluutti
      16 APM mittari (aito)
      17 ACER tietokone ns. läppäri
      18 Hedelmä, ehkä appelsiini
      19 Vesilintu
      20 Euroopan turneen tuotto
      21 Möttösen mökki
      22 vanhan kirkon tilaisuus
      23 Ripa joulupukkina
      24 Karun sellin ovet avautuu

      Jokainen voi itse koristella kuusensa, osta nyt wincaputjoulukuusenkoristesarja:
      sisältää, pikku ropluuttejaja jotka huutaa osta osta, pieniä punanuttujoulupukkeja malli Ripa, punasia ja valkoisia tummelipurkkeja, panaman/thaimaan/paskalandian lippuja narussa, pieniä sellejä joiden seimessä makaa ihmispolo, tähti joka tuikkii pipsien tahdissa, kynttilöitä jotka palaa molemmista päistä.

      • Anonyymi

        Sinisellä nikillä valkkumg, sinisellä vain lupasit kirjoittaa.


      • Anonyymi

        MItä sä selität turhia, Moktu? Hoida nyt ne lupaamasi maahantuloasiat ensin kuntoon. Vaikka väität olevasi nero, miksi ei onnistu, vaan Ruotsin tiellä ollaan...? Et taida osata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinisellä nikillä valkkumg, sinisellä vain lupasit kirjoittaa.

        Moktar ei vaan osaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinisellä nikillä valkkumg, sinisellä vain lupasit kirjoittaa.

        Tästä pidän kiinni.

        Lauseet, jotka alkavat relatiivipronomineilla joka tai mikä, erotetaan aina päälauseesta pilkulla. Tästäkin osaava henkilö voisi tunnistaa. ;)))


    • Anonyymi

      // Ehkä saat tarvittavan lohenruodon kurkkuun jouluksi. Toivotaan ainakin sitä, kyllä pukki tuo. //

      Moktar-Valkulla on ollut jo pikkulapsesta saakka kinkun luu poikittain kurkussa. Sen vuoksi se on mitä on. Kiusaajaluonne. Vähemmästäkin.

    • "Ehkä saat tarvittavan lohenruodon kurkkuun jouluksi..."
      Se tähti, joka on kirkkaampi muita, loistaa myös Hanskin yksinäiseen mökkin ikkunan. Tähti muistuttaa siitä, että vaikka Muisku otti ritolat ja upposorsat uppoisivat valuuttakaupan pohjattomaan mereen, jäi sentään Landola ja haikeat muistot.

      Näin jouluna voimme mekin hetkeksi unohtaa surumme. Voimme unohtaa hillot, joita ei koskaan ollutkaan ja ruotoiset kalat. Voimme unohtaa pikkusieluisen ilkeytemme ja antaa anteeksi Valuuttakauppiaalle, joka toivoi aina vain sponssien ja tunkkien parasta.

      Rauhallista joulua teille. ;)))

      • Anonyymi

        Et sitten osaa kirjoittaa tuollakaan nimimerkilläsi.
        Heikko heppu. Nauretaan sinulle. :)


    • Anonyymi

      "...joka toivoi aina vain sponssien ja tunkkien parasta."

      Koulukiusaaja se Valkku oli, nykyisin ihan tavallinen turhake.

      "Rauhallista joulua teille."

      Kuten säikeessä on jo toivotettu, muille tuota, MG-Valkulle kalanruotoja ja kinkun luita.

      • Anonyymi

        Ei helvata, ei mg teidän rahoja vienyt kyllä se oli vouti.
        Jouluna pitää syyttää oikeaa miestä,

        Jesse


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei helvata, ei mg teidän rahoja vienyt kyllä se oli vouti.
        Jouluna pitää syyttää oikeaa miestä,

        Jesse

        Äläs nyt Valkku siinä, taas unohtui sininen väri.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Äläs nyt Valkku siinä, taas unohtui sininen väri.

        "...taas unohtui sininen väri."
        Sinulla on huolestuttavan usein tällaisia harhoja. Jos epäilet kirjoittajaa, tarkista vielä, että kuvassa olen minä. Sillä sekin asia selviäisi.

        Eikä jouluna muuten pidä syytellä ketään, ei minua eikä muita. Meidän pitää näin jouluna yhdessä muistaa ihmiskunnan saamaa suurta lahjaa, Kultasydäntä, Muistineroa, joka meidän ahneutemme tähden astui alas vankilaan, nousi viidentenä vuotena kiven sisältä, astui ylös Yläjärvelle ja istuu nyt saunan portailla soitellen Landolaa.

        Kokoontukaamme siis kukin oman pipsimittarin äärelle, katsokaamme neulan viipotusta ja muistelkaamme kaikkea sitä hilloa, jonka Hande niin kätevästi nusaisi ja jota ei sitten koskaan ollut, eikä koskaan tullut.

        Joulun mieltä sinullekin, ystäväni Trölli. ;)))


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        "...taas unohtui sininen väri."
        Sinulla on huolestuttavan usein tällaisia harhoja. Jos epäilet kirjoittajaa, tarkista vielä, että kuvassa olen minä. Sillä sekin asia selviäisi.

        Eikä jouluna muuten pidä syytellä ketään, ei minua eikä muita. Meidän pitää näin jouluna yhdessä muistaa ihmiskunnan saamaa suurta lahjaa, Kultasydäntä, Muistineroa, joka meidän ahneutemme tähden astui alas vankilaan, nousi viidentenä vuotena kiven sisältä, astui ylös Yläjärvelle ja istuu nyt saunan portailla soitellen Landolaa.

        Kokoontukaamme siis kukin oman pipsimittarin äärelle, katsokaamme neulan viipotusta ja muistelkaamme kaikkea sitä hilloa, jonka Hande niin kätevästi nusaisi ja jota ei sitten koskaan ollut, eikä koskaan tullut.

        Joulun mieltä sinullekin, ystäväni Trölli. ;)))

        Tröllillä on jäänyt syyttömyysolettema huomoimatta, syyttelee kaikkia vastustajia ja vain hän on oikeassa, minäkin huutelen puskasta niin kuin trölli, mutta tröllin mielestä muut ei saa huudella, vain hänellä on siihen oikeus...
        jo 14 vuotta jaksanut, ehkäpä hanen elämään ei mahdu muuta kuin Wincaputt ja mielialalääkkeet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tröllillä on jäänyt syyttömyysolettema huomoimatta, syyttelee kaikkia vastustajia ja vain hän on oikeassa, minäkin huutelen puskasta niin kuin trölli, mutta tröllin mielestä muut ei saa huudella, vain hänellä on siihen oikeus...
        jo 14 vuotta jaksanut, ehkäpä hanen elämään ei mahdu muuta kuin Wincaputt ja mielialalääkkeet.

        Älkäämme syytelkö muita, ei edes Trölliä. Onhan nyt joulu ja kristikunnan suuri juhla. Muistakaamme, että Nöttösen mökinkin yllä tuikkii joulun tähti; se tähti, joka on suurempi muita.

        Viisitoista on vuotta on pitkä aika kärvistellä ulosotossa ja sen loppumiseen kuluu vielä vuosia. Viisitoista vuotta on myös pitkä aika mättää Diapamia suuhunsa. Silloin saa jo ihmispolo pohtia sitäkin, kumpi loppuu ensin, ulosotto vai maksa.

        Monia armorikkaita vuosia Tröllille ja kaikille muillekin. ;)))


    • Anonyymi

      Ranskalainen kantis ampui maahanmuuttajia - jäikö huomaamatta?
      Moktar.Gubta
      2022-12-25 11:01:24

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c918a205-66b0-4773-a9a8-1061687c6ece
      Kolme kurdia kuoli ja kolme muuta haavoittui. Ampuja on valkoihoinen kantaranskalainen mies, jolla on aiempaakin taustaa rasistisista teosta. Ampuja itsekin myöntää asian.

      Asia haisee oikeistoterrorismilta taivaaseen saakka. Nyt sitten kummastelen, miksi tällä palstalla ollaankin asiasta ihan hipihiljaa aivan, kuin koko asiaa ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Yleensähän tällä palstalla öyhötetään terroristisista rikoksista aamusta iltaan.

      Koska asia ei antanut minulle rauhaa, kysyin asiaa persujen puoluetoimiston työmieheltä Putkoselta. Hän on aina sorvin äärellä, oli sitten kyseessä kupin nosto tai sosiaalidemokraattien panettelu. Sillä se asia selvisi.

      Kärkkäisen taikapelit, joita persujen puoluetoimisto välittää jäsenilleen, ovat valmistettu Magnitogorskissa Venäjällä. Valmistustavasta johtuen taikapeileissä on hiontavikaa (taittovikaa) vasemmalle. Niinpä putinismimyönteiset asiat kylläkin näkyvät selkeästi ja kirkkaan, kun taas faktat usein sumentuvat.

      Nyt tämäkin asia sitten lopulta selvisi.
      Parhain jouluisin terveisin, Moktar. ;)




      On se ValkkuMG ketku posssu

      • Anonyymi

        Juicen biisin mukainen tulevaisuus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juicen biisin mukainen tulevaisuus?

        teidän mielestä ei hallu ole syyllinen vaan valkku ?

        hannu sai 5 vuotta koppihoitoa petoksesta ..paljonko valkku ?


      • Anonyymi

        Moktarilla on varmaan sukulaismies-sponsorin kanssa aina mukavat joulukeskustelut Winkkarista. Olisi hauska olla kärpäsenä katossa kuulemassa kun koulukiusaaja opastaa sponsoria, mitä olisi pitänyt tehdä.

        Sponsori-sukulainen vei Valkun rahat - vähemmästkin sitä hermostuu ja koulukiusaajan luonne nousee esille. Siinä on turha muistella mummoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Moktarilla on varmaan sukulaismies-sponsorin kanssa aina mukavat joulukeskustelut Winkkarista. Olisi hauska olla kärpäsenä katossa kuulemassa kun koulukiusaaja opastaa sponsoria, mitä olisi pitänyt tehdä.

        Sponsori-sukulainen vei Valkun rahat - vähemmästkin sitä hermostuu ja koulukiusaajan luonne nousee esille. Siinä on turha muistella mummoa.

        "Sponsori-sukulainen vei Valkun rahat..."
        Ihanko totta? Kas, kun itse en ole kuullutkaan asiasta.

        Mahtaisitkos osata kertoa hieman lisää yksityiskohtia asiasta? ;)))


    • Anonyymi

      "Sponsori-sukulainen vei Valkun rahat - vähemmästkin sitä hermostuu ja koulukiusaajan luonne nousee esille. Siinä on turha muistella mummoa."

      Voihan sitä aina tekeytyä muistamattomaksi. Vain harva onneton viitsii apinan raivolla koulu- ja työpaikkakiusata muita, ellei itse ole ko. koulussa tai työpaikassa. Siinä onkin Moktarilla turhaa selittämistä siitä, miksi huutelee vieraisiin pöytiin.

      Joulupöydässä on jälleen kerran ollut sponsorin kanssa kovat keskustelut siitä, milloin sponssi palauttaa Moktarin rahat. Siitä tietenkin luontainen katkeruus; ei auta Talvivaarasta ja Nuasjärven kuhasta saadut myyntivoitot. 😂

      • "...milloin sponssi palauttaa Moktarin rahat.."
        Sinulla on kovin outoja höpinöitä. Ei winkkarisponssin - ei sinunkaan - tarvitse minulle mitään palauttaa. Riittää mainiosti , jos sponssit palauttaisivat rahat kusettamilleen tunkeille.

        Mainio asia olisi sekin, jos sponssit voisivat palauttaa winkkarivoitot voudille, mutta ymmärrän kyllä käytännön hankaluudet. Kansainvälisillä valuuttakauppiailla oli se nolo
        ominaisuus, että raha ei pysynyt heidän hyppysissä, ei sitten niin millään. Kun sijoittaa rahansa ranta-rolexeihin, ladypoikiin, mopoihin tai konkurssileipomoon, ei näillä sijoituksia ole mitään jälleenmyyntiarvoa.

        Mutta huoli pois ja suuta messingille. Vouti kyllä kyllästyy viidentoista vuoden velkomisen jälkeen. Siihen asti kun vaan jaksat sinnitellä, niin sitten se helpottaa. Ja verkostomarkkinointipalstalta löytyy taas uusia, lupaavia sijoituskohteita pelimiehelle.

        Tuskinpa sinä kerrasta opit, et taida oppia kahdestakaan kerrasta. Pelihullua kun ei voi parantaa. ;)


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        "...milloin sponssi palauttaa Moktarin rahat.."
        Sinulla on kovin outoja höpinöitä. Ei winkkarisponssin - ei sinunkaan - tarvitse minulle mitään palauttaa. Riittää mainiosti , jos sponssit palauttaisivat rahat kusettamilleen tunkeille.

        Mainio asia olisi sekin, jos sponssit voisivat palauttaa winkkarivoitot voudille, mutta ymmärrän kyllä käytännön hankaluudet. Kansainvälisillä valuuttakauppiailla oli se nolo
        ominaisuus, että raha ei pysynyt heidän hyppysissä, ei sitten niin millään. Kun sijoittaa rahansa ranta-rolexeihin, ladypoikiin, mopoihin tai konkurssileipomoon, ei näillä sijoituksia ole mitään jälleenmyyntiarvoa.

        Mutta huoli pois ja suuta messingille. Vouti kyllä kyllästyy viidentoista vuoden velkomisen jälkeen. Siihen asti kun vaan jaksat sinnitellä, niin sitten se helpottaa. Ja verkostomarkkinointipalstalta löytyy taas uusia, lupaavia sijoituskohteita pelimiehelle.

        Tuskinpa sinä kerrasta opit, et taida oppia kahdestakaan kerrasta. Pelihullua kun ei voi parantaa. ;)

        Paljonko hävisit sukulaissponssillesi? Taitaa joulupöydässä harmittaa. 🤯


    • Muistellaan nyt vielä kerran tovi yhdessä. Vai mitä Trölli?

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tiinawartti/212906-case-wincapitan-rikoshyodyn-perinnassa-ei-tasa-arvo-ja-ei-yhdenvertaisuus-jatkuu/
      Tiina Wartin blogikirjoittelu lopahti 2.3.2016. Tiinan viimeinen paha mieli oli siitä, että poliisitutkintaan ja myöhemmin ulosottoon eivät joutuneet ihan kaikki klubin ”päätekijä”.

      https://columbonblogi.blogspot.com/
      Columbon blogi vaikeni 2014. Liukaskielinen blogin pitäjä itse kertoi kirjoittavan kirjaa ja häippäsi näkyvistä. Vaan eipä ole kirjaakaan näkynyt.

      https://www.adlibris.com/fi/kirja/wincapita-9789529386260
      Varatuomari Ilkka Pitkänen sen sijaan kirjoitti kirjan. Itse en ole viitsinyt kirjaa tilata, onhan minulla se kuuluisa CD. Siitä kyllä selviää rikollisten nimet ja sotut. En myöskään katso tarpeelliseksi, että kirjan tilaamalla itse lisäisin varatuomarin tuloja. Minusta se riittää mainiosti, kun hätääntyneet höynät kantoivat vähät rahansa varatuomarille bensarahakolehtina.

      Unohduksen armelias peitto laskeutuu aikanaan myös winkkariraunioille. Mitäpä sitä loputtomiin muistelmaan kenenkään tyhmyyttä ja kokemattomuutta. Yksinäinen talitintti saattaa sentään satunnaisesti piipittää raunioilla – niin ja Trölli puskassaan.

      Elämä jatkuu. ;)))

      • Anonyymi

        // Siitä kyllä selviää rikollisten nimet ja sotut. //

        Juuri näin. Siellä sitä on ikiaikaisesti bitteinä sukulaismiehesi ja muiden ystäviesi nimet ja hetut. Sinähän olit mukana vain sukulaissponssisi siivellä eli kuvittelit varjopyramidin kautta olevasi isokin tekijä. Käteisellä ja ilman kuitteja maksoit sponssillesi, kaikki sijoituksesi hävisit ja sukulaismiehesi vielä valtiolle. Valtion pohjattomassa kassassa - kuten olet kertonut - makaavat pysyvästi omasi ja vieraat rahat; siellä ovat ja siellä pysyvät ja turha surkutella niiden perään. Kuten nasevasti kerroit, valtiolle korvamerkityt rikolliset ja saastuneet rahat käytetään yhteiseen hyvään eikä euroakaan tulla palauttamaan rikoksen uhreille.

        🐵 koijataan!

        Ei ole ihme, että olet katkera edelleen kaikesta ja varsinkin sukulaissponssillesi. Sen verran ainakin opit tarinassa, että jos joulupöydässä haluaa keskustella henkevästi, ei pidä lähteä käteiskaupalla sukulaismiehen lipeviin puheisiin. Rahat meni teillä molemmilla, mutta kyllä aika parantaa haavanne ja elämä voittaa. Rahojanne ette enää saa, mutta mielenrauhasi puolesta tilanne menee parempaan. Huomaathan itsekin, että kirjoitat paljon tasapainoisemmin kuin vielä kymmenen vuotta sitten. 💪


    • Anonyymi

      "Paljonko hävisit sukulaissponssillesi? Taitaa joulupöydässä harmittaa. 🤯"

      On varmasti mukavat keskustelut Valkun ja sponssin välillä. Se on lose-lose, jossa Moktu hävisi sukulaismiehelle ja sukulaismies valtiolle. Ihan oikein.

    • Voi olla surullisempaa ääntä kuin se, kun yksinäinen talitintti piiskuttaa raunioilla? ;)))

      • Anonyymi

        Voi. Se kun multinikkiniksuttelijatrolli MGValkku huutaa saadessaan kuivana kakkoseen.


    • Anonyymi

      "On varmasti mukavat keskustelut Valkun ja sponssin välillä. Se on lose-lose, jossa Moktu hävisi sukulaismiehelle ja sukulaismies valtiolle. Ihan oikein."

      Valtion pohjattomassa kassassa ovat molempien rahat. Oikeus on voittanut, ja tyhmyys saanut ansaitsemansa palkkion. Mukavia ovat ne hetket, kun sukulaiset keskustelevat yhteisistä talousseikkailuista.

      Ehkäpä kalaretket Nuasjärvelle ja ylösvedetyt saastuneet kuhat parantavat tilannetta. Katkeruus kuitenkin ohjaa Moktariun puhetta, ei voi mitään.

      • Anonyymi

        Ties monellako nimimerkillä hän on todellakin HÄIRIKÖINYT useita eri palstoja jo 15 - 20 vuoden ajan. Naapurikyylääjä ja koulu- ja työpaikkakiusaaja se on ollut aina. Hänelle ei ole kuin kolme tärkeää asiaa eli minä, minä ja minä. Riidanhaastaja pahimmasta päästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ties monellako nimimerkillä hän on todellakin HÄIRIKÖINYT useita eri palstoja jo 15 - 20 vuoden ajan. Naapurikyylääjä ja koulu- ja työpaikkakiusaaja se on ollut aina. Hänelle ei ole kuin kolme tärkeää asiaa eli minä, minä ja minä. Riidanhaastaja pahimmasta päästä.

        Valuuttakauppias
        2023-02-08 10:34:11
        UUSI

        Anonyymi kirjoitti:

        Kumpa olitsit joskuskaan ollut okeissa töissä jossain metallifirmassa tahi telakalla tietäsit noista työmaista jotain.Nyt kirjottelusi on pelkkää kuvitelmaa, kuten näidenkin jotka ulkomaista työvoimaa ovat maahan tuomassa.

        Terv: Hitsari Eläkkeellä !!

        Äläpä nyt höpötä. Luulenpa, että olen nähnyt oikeita työmaita ja hitsareita enemmän kuin sinä.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17736165/palstan-seksuaalirikospaivystajille-tiedoksi#comment-119039274


    • Anonyymi

      Suomalainen Iltapäivä kertoo tällä tavalla:

      Työpaikkakiusaaminen on toistuvaa, pitkään jatkuvaa kielteistä kohtelua, loukkaamista, mitätöintiä tai sosiaalista eristämistä. Kiusaaminen etenee prosessina, jonka seurauksena kohteeksi joutunut ajautuu puolustuskyvyttömään tilanteeseen. Arjen ohimenevä huono kohtelu muuttuu kiusaamiseksi, kun asiaton ja loukkaava käyttäytyminen on toistuvaa ja pitkään jatkuvaa.

      Kiusaaminen on pahan mielen aiheuttamista, joka on tahallista ja toistuvaa ja koulussa se kohdistuu suhteellisen puolustuskyvyttömään lapseen tai nuoreen Koulukiusaaminen ei ole luokan muusta sosiaalisesta elämästä irrallaan oleva asia, vaan se liittyy usein kokonaisvaltaiseen ”ihmisarvon menetykseen vertaisryhmässä”. Kiusaamista on vaikea määritellä ja mitata, koska siinä on toiminnan lisäksi kyse asenteista; kuinka kiusattu itse asennoituu kiusaamiseensa ja kuinka muut yhteisön jäsenet suhtautuvat kiusattuun.

      Kiusaajien arveltiin aiemmin kärsivän huonosta itsetunnosta. Tutkimuksissa on kuitenkin selvinnyt, että kyse on enemmän kiusaajien näyttämisen tarpeesta, joskus myös psyykkisistä ongelmista. Monille sivustakatsojille ja osallistujille kiusaaminen voi olla ajanvietettä. Äärimmillään kyse on vallankäytöstä ja nokkimisjärjestyksen ratkomisesta väkivallan keinoin.

      Jalkapuu oli häpeärangaistuksen välinen, ja yleensä sijoitettu näkyvälle paikalle, useimmiten kirkon läheisyyteen, niin että koko kirkkokansa näki rangaistusta kärsivän. Oikeus jalkapuurangaistukseen tuomitsemiseen oli rovastilla tai kirkkoherralla yhdessä seurakunnan etevimpien kanssa. Vuodesta 1848 lähtien Suomessa jalkapuuhäpeärangaistus ei ollut enää käytössä.

      --

      Vertauskuvallisesti voitaneen ajatella, että Valuuttakauppias-MG kuvittelee olevansa joko vanhan ajan rovasti kaikilla kirkollisilla oikeuksilla, kiusaamiseen osallistuva oppilas tai jopa opettaja, työpaikkakiusaaja tai kiusaamisen salliva esimies. Kirkkoraatina toimivat eräät alueelliset mediat, jotka kuvittelivat olevansa seurakuntien etevimpiä, ja tilanteessa jakaa oikeutta ilman oikeudenkäyntejä. Kiusatulle tehdään tällä-ja-tällä tavoin ja kiusatulle myös on oikeus tehdä tällä-ja-tällä tavoin, koska..... Kiusaaja ja rovasti keksivät kyllä aina sopivan syyn,

      Koulu- ja työpaikkakiusaamisluonne sekä opettamistarkoitus häpeän kautta. Kiusaamisessa on kyse kiusaajan näyttämisen tarpeesta, joskus myös psyykkisistä ongelmista. Kyse on myös asenteista; kuinka kiusatut itse asennoituvat kiusaamiseensa ja kuinka muut yhteisön jäsenet suhtautuvat kiusattuihin. Lopulta kyse on tietenkin myös vallankäytön ja rangaistusvälineestä.

      • Anonyymi

        Valkku pyrkii käyttämään kiusaajan valtaansa eri kirjoitusfoorumeille, koska onni ei ole suosinut häntä oikeassa elämässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkku pyrkii käyttämään kiusaajan valtaansa eri kirjoitusfoorumeille, koska onni ei ole suosinut häntä oikeassa elämässä.

        Ja sä oot luuseri, haukut muita, mutta sua on seurattu.. täälä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sä oot luuseri, haukut muita, mutta sua on seurattu.. täälä

        Voi sinua, Valkku. Taas oli sininen väri huuhtoutunut maisemaan kuin sukulaismiehen ja sinun yhteiset rahat Wincapitaan! Onko alter egosi, Moktar, hoitanut jo Ukrainan sodan rauhan ja Suomen maahantuloasiat kuntoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sä oot luuseri, haukut muita, mutta sua on seurattu.. täälä

        Täälä täälä
        Valkku änkyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkku pyrkii käyttämään kiusaajan valtaansa eri kirjoitusfoorumeille, koska onni ei ole suosinut häntä oikeassa elämässä.

        "Valkku pyrkii käyttämään kiusaajan valtaansa eri kirjoitusfoorumeille, koska onni ei ole suosinut häntä oikeassa elämässä."

        Valkun elämä on Moktarina eli maahanmuuton suunnittelu mielikuvitusmaailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Valkku pyrkii käyttämään kiusaajan valtaansa eri kirjoitusfoorumeille, koska onni ei ole suosinut häntä oikeassa elämässä."

        Valkun elämä on Moktarina eli maahanmuuton suunnittelu mielikuvitusmaailmassa.

        Heikko heppu tuo MGValkku.


    • Anonyymi

      "En koe, että minulla olisi mitään tarvetta yrittää häväistä tai ivata ketään.

      Parhain terveisin, Moktar. ;)"


      Ehhehehee?

      • Anonyymi

        Valkku on kunnon heppu, jos hän muistaa ottaa määrätyt litiumit. Muuten menee ihan moktariksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkku on kunnon heppu, jos hän muistaa ottaa määrätyt litiumit. Muuten menee ihan moktariksi.

        Lopettanut lääkkeiden ottamisen 8 vuotta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopettanut lääkkeiden ottamisen 8 vuotta sitten.

        Etkö saa unta, omatuntosi kolkuttaa, yölläkin herättävä, kun Perseentervaaja tulee uniin. Olisko kannattanut palauttaa rahat ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö saa unta, omatuntosi kolkuttaa, yölläkin herättävä, kun Perseentervaaja tulee uniin. Olisko kannattanut palauttaa rahat ?

        Sinisellä nikillä, Valkku, sinisellä...
        Lupasit pyhästi vain niin kirjoittaa.
        Tyhjät sanat ja mätä Nuasjärven kuha, siinä kaikki mitä annoit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö saa unta, omatuntosi kolkuttaa, yölläkin herättävä, kun Perseentervaaja tulee uniin. Olisko kannattanut palauttaa rahat ?

        "Etkö saa unta, omatuntosi kolkuttaa, yölläkin herättävä, kun Perseentervaaja tulee uniin. Olisko kannattanut palauttaa rahat ?"


        Taisi osua sikaa suoraan silmään, kun noin kiirehti maahanmuuttopalstalta singahtaen ulisemaan karvahattu keikkuen. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopettanut lääkkeiden ottamisen 8 vuotta sitten.

        Näin on. Vain otettu lääke auttaa.
        Vikahan on on aina kaikissa muissa, ei valuuttakauppiaassa aliaksineen.
        π arvo väärennetty sekä 6468e veronpalautustiedot omakseen anastettu koijarilla. Lääke ottamatta. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkku on kunnon heppu, jos hän muistaa ottaa määrätyt litiumit. Muuten menee ihan moktariksi.

        No nyt sitten on tainnut Valkulla mennä maahanmuutto niin överiksi, että on alkanut pitämään omaa kalasavustamoa ja ruokablogia sille kuulumattomalla palstalla, tottakai!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766599/perussuomalaisten-mm--tiukka-maahanmuuttolinja-vetaa-vakea-puolueen-vaalitilaisuuksissa-#comment-119588934
        Yleisöä ei liiemmin kiinnosta, mutta valheistaan jankkaus ja saivartelu on tavaramerkkinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt sitten on tainnut Valkulla mennä maahanmuutto niin överiksi, että on alkanut pitämään omaa kalasavustamoa ja ruokablogia sille kuulumattomalla palstalla, tottakai!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766599/perussuomalaisten-mm--tiukka-maahanmuuttolinja-vetaa-vakea-puolueen-vaalitilaisuuksissa-#comment-119588934
        Yleisöä ei liiemmin kiinnosta, mutta valheistaan jankkaus ja saivartelu on tavaramerkkinsä.

        Moktar-Valkku on vihattu mies kaikkialla, missä kirjoittaakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moktar-Valkku on vihattu mies kaikkialla, missä kirjoittaakaan.

        Niin sinulle. 99.9 % kansasta tykkää valkun/rautalanka/valuuttakauppiaan jutuista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sinulle. 99.9 % kansasta tykkää valkun/rautalanka/valuuttakauppiaan jutuista.

        Voi, unohdit pipsimittarin. Se vinkuu. Valuuttakauppias (=valkku?) aika äskettäin väitti että se kertoo jotakin pörssikurssien nousemisesta.
        Kuinka väärässä oletkaan.
        Vinkuminen sen korvissa joka sen äänen kuulee (harvinaista), kertoo sille kuulijalle että taas joku identiteetivarkaus tai muu salaliitto hyväksyttiin multinimimerkin totuudeksi koska niin moni oma nimimerkki sen valheen todistaa totuudeksi.
        (Vaikea selittää, epäselväksi tuo jää.)
        Mutta kun siis vuosikymmenien kuluessa näitä rekattuja nimimerkkeä kertyy yhdelle henkilölle vaikkaa 10, niin nämä kymmenen nimimerkkiä saattavat yhdessä liittoutua uhriksi valitsemansa yksilön identiteetin luistamista tavoitellen. (tietämättään)
        Vain uhri kuulee ne naputukset, naksahdukset, vinkunat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi, unohdit pipsimittarin. Se vinkuu. Valuuttakauppias (=valkku?) aika äskettäin väitti että se kertoo jotakin pörssikurssien nousemisesta.
        Kuinka väärässä oletkaan.
        Vinkuminen sen korvissa joka sen äänen kuulee (harvinaista), kertoo sille kuulijalle että taas joku identiteetivarkaus tai muu salaliitto hyväksyttiin multinimimerkin totuudeksi koska niin moni oma nimimerkki sen valheen todistaa totuudeksi.
        (Vaikea selittää, epäselväksi tuo jää.)
        Mutta kun siis vuosikymmenien kuluessa näitä rekattuja nimimerkkeä kertyy yhdelle henkilölle vaikkaa 10, niin nämä kymmenen nimimerkkiä saattavat yhdessä liittoutua uhriksi valitsemansa yksilön identiteetin luistamista tavoitellen. (tietämättään)
        Vain uhri kuulee ne naputukset, naksahdukset, vinkunat.

        Ei luistamista. Piti kirjoittaman "luhistamista"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sinulle. 99.9 % kansasta tykkää valkun/rautalanka/valuuttakauppiaan jutuista.

        Valkkuko se siellä taas vnkuu pahaa oloaan väärällä värillä?

        99.9 % kansasta ei tiedä, mikä on valkku/moktar/rautalanka/valuuttakauppias. Loppuosa kansaa eli 0,1 % vihaa häntä ja hänen tekstejään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkkuko se siellä taas vnkuu pahaa oloaan väärällä värillä?

        99.9 % kansasta ei tiedä, mikä on valkku/moktar/rautalanka/valuuttakauppias. Loppuosa kansaa eli 0,1 % vihaa häntä ja hänen tekstejään.

        No, kokkikouluahan se käy

        Kyllä moktar on aito incelhomo.
        Ei epäilystäkään.
        Äänestä
        Moktar.Gubta
        2023-03-12 11:06:20
        UUSI

        Osa kylmäsavulohestani päättyy tänään päivälliseksi. Sitä ennen käyn hiihtämässä.

        Keitettyjä perunoita, salaatti, kylmäsavulohta ja vieläpä ruisleivän ja piimän kera sekä tietysti pala oikeaa voita kuumien pottujen päälle. Eipä tästä ruoka juurikaan parane.

        Kiitos kun jaksoitte seurata ja myös kiitettävästi kommentoida kylmäsavuloheni valmistusta.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, kokkikouluahan se käy

        Kyllä moktar on aito incelhomo.
        Ei epäilystäkään.
        Äänestä
        Moktar.Gubta
        2023-03-12 11:06:20
        UUSI

        Osa kylmäsavulohestani päättyy tänään päivälliseksi. Sitä ennen käyn hiihtämässä.

        Keitettyjä perunoita, salaatti, kylmäsavulohta ja vieläpä ruisleivän ja piimän kera sekä tietysti pala oikeaa voita kuumien pottujen päälle. Eipä tästä ruoka juurikaan parane.

        Kiitos kun jaksoitte seurata ja myös kiitettävästi kommentoida kylmäsavuloheni valmistusta.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)

        "tietysti pala oikeaa voita kuumien pottujen päälle"

        Piin likiarvon väärentäjänä ValkkuMG on myös ahkera feikkituotteiden käyttäjä ollut.
        Nyt kävi flaksi ja ehtaa -utareesta lypsetystä maidosta tehtyä luonnollista leivänpäällistä- on ollut kerrankin tarjolla kalapuikkoviiksien peittämän ylähuulensa lisäksi.
        Kulinaaristen nautintojen mestarimieheksi, tällä kertaa hetkessä valmistunut ValkkuMG ehti jo pilaamaan jäätyneellä savustuspöntöllään mainion, Norjasta asti matkanneen kassilohen.
        Heikosti meni kurpalla kioskireissu, ei saanut loimulohta, joten kehitti pitkän tarinan haaveistan, palkkakseen sai pelkkiä pähkinöitä rkp-teltalta, Anna-Maja jahtasi ukkoa pitkään, mutta skunkkina tuhnutellut ukko oli liukkaampi lipokkaistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moktar-Valkku on vihattu mies kaikkialla, missä kirjoittaakaan.

        Roolihahmonsa vanki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, kokkikouluahan se käy

        Kyllä moktar on aito incelhomo.
        Ei epäilystäkään.
        Äänestä
        Moktar.Gubta
        2023-03-12 11:06:20
        UUSI

        Osa kylmäsavulohestani päättyy tänään päivälliseksi. Sitä ennen käyn hiihtämässä.

        Keitettyjä perunoita, salaatti, kylmäsavulohta ja vieläpä ruisleivän ja piimän kera sekä tietysti pala oikeaa voita kuumien pottujen päälle. Eipä tästä ruoka juurikaan parane.

        Kiitos kun jaksoitte seurata ja myös kiitettävästi kommentoida kylmäsavuloheni valmistusta.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)

        Moktar.Gubta
        2023-03-12 16:39:29
        UUSI

        Anonyymi kirjoitti:

        Lue 🤣🤣🤣 Persu kannattaja joka täälä roikkuu. Jäi apukoulukin kesken.

        "Jäi apukoulukin kesken."
        Jussi on täälä, Jussi on pahalla päälä . Näin opetettiin apukoulussa.

        Muistelee, Moktar. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moktar.Gubta
        2023-03-12 16:39:29
        UUSI

        Anonyymi kirjoitti:

        Lue 🤣🤣🤣 Persu kannattaja joka täälä roikkuu. Jäi apukoulukin kesken.

        "Jäi apukoulukin kesken."
        Jussi on täälä, Jussi on pahalla päälä . Näin opetettiin apukoulussa.

        Muistelee, Moktar. ;)

        Näin opetettiin apukoulussa.

        Muistelee, Moktar. ;)


    • Vanhat kommunistit eivät luovuta. Ei se haittaa, vaikka Isä Josif otti ja kuoli puurot housuissa oman datšansa lattialle. Ei se haittaa, vaikka Boris kiipesi panssarivaunun päälle ja kaatoi koko Neuvostoliiton. Ei se haittaa, vaikka Vladimir vielä häviää sotansa ja tulee vielä ammutuksi jonkun viemäriputken suulle kuin Gaddaf. Suuri ja mahtava on Neuvostoliitto ja sen voittamaton armeija, kähisevät horisevat ukot punalippuaan heiluttaen.

      Samanlaista uskoa ja luonteen lujuutta olen havaitsevinani näissä vanhoissa Winkkarin sponsseissa. Ei se vielä todista mitään, vaikka klubi kaatui ja Hanski joutui linnaan. Munasta noustaan, julisti Trölli täällä. Sekään ei vienyt uskoa, vaikka ulosottomies vei Tröllin rahat ja Datsunin. Me menemme Lontoon tuomioistuimeen ja korjaamme vääryydet, vaahtosi Trölli. Sekään ei haitannut, että kukertava pikkutakki viimeisteli tappion ja keräsi ne loput kolikot, jotka muilta jäivät keräämättä. Onecoin kyllä korvaa, minkä Winkkari vei. Tätä Trölli sössötti täällä, kun ei ollut enää varaa puolipohjata edes tekareita.

      Jean Sibelius sävelsi Jääkärimarssin, koska halusi kunnioittaa jääkärien määrätietoisuutta ja lujuutta lähes ylivoimaisilta näyttävien vaikeuksien edessä.

      Jos Sibelius eläisi, hän kyllä säveltäisi teidänkin marssinne:
      Ei oikeutta nyt maassa saa,
      jos ei yhdessä käydä sit hankkimaan.
      Meidän EOK,
      Vahva EOK,
      Se on turva meidän kaikkien.

      Ei se haittaa, vaikka myöskin EOK jo raatona. ;)))

      • Anonyymi

        "Ei se haittaa, vaikka..."
        Vanhana saarnaajana MoktarValkku käyttää tuttua kolmen toiston poljentoa saarnoissaan.
        Tahti vaan falskaa ja laahaa ja Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei se haittaa, vaikka..."
        Vanhana saarnaajana MoktarValkku käyttää tuttua kolmen toiston poljentoa saarnoissaan.
        Tahti vaan falskaa ja laahaa ja Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä.

        Lestapiireissä saarnan rytmitys on tärkeää seurakunnan hypnoosissa pitämisen kannalta. Jalka polkee ja Kirja heiluu ValkkuMoktarin kädessä. Sisäsivuille on piirretty hämähäkki väärinpäin.


      • Anonyymi

        Mitä ihmettä tuo valehtelija yritti sanoa? Oliko joku teema tai sanoma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä tuo valehtelija yritti sanoa? Oliko joku teema tai sanoma?

        Moktarilla kun on mennyt kaikki maahanmuutton liittyvät teesinsä penkin alle viime aikoina, saapuu hän pastorina julistamaan Valuuttakauppias-sanomaansa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Ei se haittaa, vaikka..."
        Vanhana saarnaajana MoktarValkku käyttää tuttua kolmen toiston poljentoa saarnoissaan.
        Tahti vaan falskaa ja laahaa ja Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä.

        "...Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä."
        Kielikuvasi on tosi outo.

        Vaan mikäpä minä olen muita tuomitsemaan. Pidä sinä fantasiasi, mutta älä vastedes kailota niitä kaikkien kuultaviksi. ;)))


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ihmettä tuo valehtelija yritti sanoa? Oliko joku teema tai sanoma?

        "Oliko joku teema tai sanoma?"
        Oli toki.

        Tähän pitäisi saada parempi sävellys (2. säkeistö):
        Ei auta vain vääryyttä vaikertaa,
        On myös käytävä yhdessä toimimaan,
        Meidän EOK,
        Vahva EOK,
        Se on turva meidän kaikkien.

        Vaan keltä sen tilaa ja kuka maksaa, kun kunnolliset säveltävät ovat kaikki manan majoilla, EOK on kanttuvei ja Winkkarin koijarit rahattomia veivaajia. ;)))


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        "...Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä."
        Kielikuvasi on tosi outo.

        Vaan mikäpä minä olen muita tuomitsemaan. Pidä sinä fantasiasi, mutta älä vastedes kailota niitä kaikkien kuultaviksi. ;)))

        Einari kulkee tappi anuksessasi ja toisen kaksoisveljesi olet kupolistasi hylännyt julmasti kiskojen kiillottajaksi.
        Kun karvahattusi alla asuu useampikin tyyppi, on sinulla usein vaikeaa valita, millä mielikuvitushahmollasi kulloinkin uliset. MaailmanMatti-parka on jäänyt jo kauas menneisyyteen photoshopattuine pärstöineen, Valkulla vitkuttelet yhä ja Moktar on täysin lopussa. Olet siis loppuunpalanut pösilö. Mene museoon ja jää sinne.


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        "...Einari on jätetty Pöljän asemalle Tröllin ollessa tiukassa tappituntumassa Brynolfin reppuselässä."
        Kielikuvasi on tosi outo.

        Vaan mikäpä minä olen muita tuomitsemaan. Pidä sinä fantasiasi, mutta älä vastedes kailota niitä kaikkien kuultaviksi. ;)))

        Ei se valitettavasti ole mitään fantasiaa, vaan kylmä fakta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Einari kulkee tappi anuksessasi ja toisen kaksoisveljesi olet kupolistasi hylännyt julmasti kiskojen kiillottajaksi.
        Kun karvahattusi alla asuu useampikin tyyppi, on sinulla usein vaikeaa valita, millä mielikuvitushahmollasi kulloinkin uliset. MaailmanMatti-parka on jäänyt jo kauas menneisyyteen photoshopattuine pärstöineen, Valkulla vitkuttelet yhä ja Moktar on täysin lopussa. Olet siis loppuunpalanut pösilö. Mene museoon ja jää sinne.

        Kovin tökeröä, köyhää ja törkyistä ovat tuo sinun rektaalinen huumorisi.

        Ei se minua loukkaa, mutta ei myöskään kiinnosta. ;)))


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        Kovin tökeröä, köyhää ja törkyistä ovat tuo sinun rektaalinen huumorisi.

        Ei se minua loukkaa, mutta ei myöskään kiinnosta. ;)))

        Kiinnostaa se. No pompihan nyt siitä Moktarillesi maahanmuuttopalstaa sotkemaan.


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        Kovin tökeröä, köyhää ja törkyistä ovat tuo sinun rektaalinen huumorisi.

        Ei se minua loukkaa, mutta ei myöskään kiinnosta. ;)))

        Sitä saat, mitä tilaat.

        Joko Kauhava kutsuu, ja asuntovaunu on kiillotettu? Muista tarkistaa rengaspaineet ettet juutu pellolla mutaan kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lestapiireissä saarnan rytmitys on tärkeää seurakunnan hypnoosissa pitämisen kannalta. Jalka polkee ja Kirja heiluu ValkkuMoktarin kädessä. Sisäsivuille on piirretty hämähäkki väärinpäin.

        on on


    • Anonyymi

      Talousrikospalstaa esikuvana käyttää, eräs kirjailija joka tekee kirjaa vihakirjoituksista.
      Joku ihan syytön otetaan hampaisiin, vaikka itse on töpeksitty ja menty laittomuuksiin mukaan ja jostain on löydettävä syyllinen.

      Vihakirjoitteluun syyllistytään yleensä anonyymi nikkiä käyttämällä, erittäin harvoin rekisteröidytään mokkulalla ja pre-paid liittymällä..
      Kuvitellaan, että viranomaiset ei löydä, kyllä löytää.

      Mielenkiinnolla odotan kirjaa, jos haluat että pääset kirjaan, jatka kirjoittelua.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti yritit sanoa jotakin itsellesesi tärkeää. Haluatko yrittää uudestaan?


      • Anonyymi

        "Itsellesesi" moktarin kielellä esitettynä😁😆😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti yritit sanoa jotakin itsellesesi tärkeää. Haluatko yrittää uudestaan?

        Botti? Joo, kai.
        Olethan tietoinen siitä että turhat kunnianloukkausrikosilmoitukset hidastavat poliisin työtä. Ei jää aikaa PU U T T U A todellisiin ongelmiin, esim katuväkivaltaan.
        Binauraalisuus?
        Naurammeko vartin yhdessä?


      • Anonyymi

        Odotellaan Kirjan julkaisua, sitten onnitellaan kädestä pitäen. :)))


    • Anonyymi

      Joulu on kerran vuodessa ja juhannus joka vuosi sanoi ulosvetäjä

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe