Schumacherin vammautuminen oli karman kosto!!!

paskainenloppu

1. Jarrutus Macaon kutsukisassa - Häkkinen seinään, mahdollinen Häkkiseen kohdistunut tapon yritys!

2. 1994 Adelaide: kääntäminen Hillin kylkeen - tapon yritys!

3. 1997 kääntö Villeneuven eteen - tapon yritys!

4. 1998 Spa, törmäys Coulthardin perään, syytti Coulthardia, mutta syy MS:n, ei katsonut eteensä - DC:hen kohdistunut tapon yritys!

5. Ura Mercedeksellä - Hungaroring Barrichelloon kohdistunut kiilaus ratamuuriin - tapon yritys!

Lukuisia muita vaarantavia vieheitä, joista ei rangaistu koska oli MS. Vieläkö joku kehtaa väittää, että tätä muista ihmisistä piittaamatonta ihmissaastaa täytyisi arvostaa?

Todisteiden valossa Schumi sai sen mitä kerjäsi ja ehkä hengissä pysyminen on vaimonsa kautta tapahtuva kosto. MS saa virua vaipoissaan tiedostaen jollain lailla olotilansa. Hän saattaa elää vielä kymmeniä vuosia pystymättä mihinkään inhimilliseen tekoon, mutta nytpä hänellä on saastan kohtalo ja saa miettiä rikoksiaan!

22

739

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • wiljamsf1

   On tainnut glögin joukkoon lirahtaa jotain vahvempaa kun tällainen purkautuminen on tullut. Ei moottoriurheilussa ketään yritä tappaa kilpakumppaneitaan. Tuo on sinulta naurettava väitös.

   • tahallista

    Vaikka ei olisi yrittänyt tappaa, ei piitannut vähääkään muista, oma voitto ja rahan tulo tärkein. Yksi räikeimpiä tahallisia tekoja oli Hillin kylkeen ajo, sen jälkeen en ole arvostanut juuri ollenkaan schumacheria tai ferraria. Eihän tuollaista kenellekään toivo, mutta vähiten käy michael sääliksi.

    Onhan harvinaisen turha juttu.

    "Schumacherin läheinen ystävä avautui: "Michaelin tila on huono"
    Weber ei osaa sanoa mitään tarkkaa Schumacherin nykytilasta.
    - Michaelin tila on huono. Aivovamma oli lääkärin mukaan vakava. Olen kärsinyt sisäisesti ja kärsin edelleen, Weber kertoo.
    - Tiedämme Michaelin kunnon kehittyneen hieman kahden vuoden aikana onnettomuuden jälkeen. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon kehitystä on tapahtunut? Weber tuumii."
    http://www.iltalehti.fi/formulat/2015122320872603_fo.shtml


   • se.on.tunnettu.siitä

    kyllä jo sen isällä lirahti tippa k..ta, kun se tuollaisen sai siemennettyä.


  • TohtoriTolonen

   Mielenterveytesi ei nyt taida olla ihan kunnossa.
   Nyt yhteys lääkäriin.Aloitetaan lääkitys heti.Sen pitäisi auttaa sinua.

  • Midfh

   Karma on totta mutta en usko että nuo mainitsemasi seikat ovat ne jotka ovat tapaturman takana.

  • kuinkasäälittävää

   Olipahan taas osoitus jonkun ylivertaisesta älykkyydestä. Joo, Schumi sortui härskeihin liikkeisiin kilpaillessaan, hän oli tosi häikäilemätön kuski. So what, niin olivat myös Ayrton Senna, Juan Pablo Montoya, Jacques Villeneuve, Pastor Maldonado ja Indy-kuski Paul Tracy. Jokainen noista on tunnettu kyynärpäätaktiikoistaan kilparadoilla.
   On jokseenkin alhaista ja halpamaista kommentoida Schumacherin onnettomuutta ja nykyistä tilaa tuollaiselle tavalla. Osoittaa täydellistä empatian puutostilaa jolle Hannu Lauerma varmaankin löytäisi oikean psykiatrisen diagnoosin.
   Ainakin Damon Hill on julkisesti osoittanut myötätuntoaan Michaelia ja hänen omaisiaan kohtaan tapahtuneen johdosta ja antanut tunnustusta Schumille huippukuskina. Kertoo siitä miten sivistynyt ja fiksu mies Damon on.

   • kova_mies

    Lasketteli rinteessäkin reitin ulkopuolella, mutta kivi oli kovempi. Tänään juuri näytti TV:ssä miten schumi ajoi jonkun perään, jälkeen päin meni kiukkuisena syyttämään että yritti tappaa vaikka oli täysin omaa syytään, kuten lähes kaikki kolarit missä oli mukana ja osa aivan tahallisia. Melkoisen kusipää on, eniten kaikista ansaitsi kohtalonsa, sinne hupenee nyt voittorahat.


   • hokey87
    kova_mies kirjoitti:

    Lasketteli rinteessäkin reitin ulkopuolella, mutta kivi oli kovempi. Tänään juuri näytti TV:ssä miten schumi ajoi jonkun perään, jälkeen päin meni kiukkuisena syyttämään että yritti tappaa vaikka oli täysin omaa syytään, kuten lähes kaikki kolarit missä oli mukana ja osa aivan tahallisia. Melkoisen kusipää on, eniten kaikista ansaitsi kohtalonsa, sinne hupenee nyt voittorahat.

    Aika mielenkiintoinen heitto toi karma ,koska kyllä fakta on se ,että omaa etua ajateltiin jopa siviilielämässä ,jossa vietiin Heinz-Harald Frentzenin tyttöystävä
    josta tuli myöhemmin schumin vaimo.


  • Saattohoidossa

   Schumi käy päässään läpi aiheuttamiaan kolareita vuosikymmeniä. Mölisee ja ulisee, muuhun ei pysty.

   Schumin sängystä kuuluu seuraavaa: Möl möl möö möö mö mö möö. ... uli uli uli uh huh huh. ..

  • Yrmyläfoksi

   Voihan sen noinkin nähdä. Shumin röyhkeyden edessä säännötkin muuttui tilanteen mukaan. Muistan vieläkin sen kisan missä oli tiukka voitto taistelun schumin ja jonkun toisen kuskin kanssa. En muista tätä kuskia enkä edes kisaa mutta schumi sai jostain rangaistukseksi varikon läpi ajon rangaistuksen. No kisa eteni ja eteni tiukkana mutta schumia ei vain varikkosuoralle ilmestynyt kärsimään rangaistusta. Mutta ylläripylläri tyyppi käänsi viimeisen kierroksen päätteeksi varikkosuoralle- muka rangaistuksen kärsineenä- ylitti maaliviivan varikolla. Ja homma hyväksyttiin!! Vaikka puolet tavallaan suorasta jäi ajamatta ja rangaistusta kärsimättä hehe. Aivan takuu varmasti joku häkkinen olisi hylätty moisestä tempusta.
   Mutta osasihan schumi kyllä ajaakin. Oli monissa sade kisoissa ihan lyömättömän ylivoimainen.

  • tattoroo

   Tasan samaa mieltä. Sääli vaimoa kohtaaan, mutta ei ole vaimon vika, jos mies on kusipää!

  • vituttaakoschumia

   schumi on vammasin ihmispaska joka on koskaan maapallolla elänyt. Mutta miljardit ei vesipäätä enää auta. Ihan hauskaa, että saa maata sängyssä. Paska oli, koskaan ei ketään auttanut, nyt on paskalla hyvä olla!

  • taitaatervehtyä

   Entinen tallipomo joka aikaisemmin surkutellut tilaa, väitti nyt että on tervehtynyt hyvin. Saapa nähdä pystyykö vielä kävelemään, ei ainakaan ennalleen tule.

  • edistystä

   Tietojemme mukaan Schumacher nousee säännöllisen epäsäännöllisesti ylös vuoteestaan siteeraten hämmästyttävän tarkasti Sokratesta muinaissaksalaisella aksentilla, vain vaipuakseen hetkessä takaisin syväuneen.

  • hhjjgf

   Ns. punavalkoinen tupakka ehkä auttaa Schumia toipumaan. Sitä mainostamalla Schumi tienasti rahansa. Tai ehkä Jumala tulee apuun. Jumalaan voi aina luottaa.

  • Anonyymi

   Aloittaja on kyllä täysin oikeassa analyysissaan. Se oli Karman Kosto Schumin pahoista teoista. Turha väittää muuta tai esittää sääliä, sillä oikeus on toteutunut.

   Tervehtyykö Schumi vielä jaloilleen? Ei enää tässä elämässä. Seuraavassa elämässä Schumi syntyy uudelleen ja hänellä on taas "resetoitu" Karma eli pääsee lähtemään liikkeelle nollatilanteesta. Kukaan ei kuitenkaan tiedä millaisena Schumi syntyy uudelleen. Hän voi olla vaikka kuusi, koivu tai rotta. Vain Karma tietää totuuden.

   yst. terv. armoton realisti

  • Anonyymi

   Kerppenin reksillä pyyhkii nykyään ihan hyvin. On kuntoutunut yllättävän hyvin onnettomuudesta. Kävelee jo ilman tukivälineitä ja ymmärtää puhetta. Puheentuottamisessa on vielä vaikeuksia, mutta puheterapia on auttanut ja auttaa paljon. Seurailee mielenkiinnolla poikansa ajoja F1-sarjassa.

   t. Jean

   • Anonyymi

    Heheh! Todellisuudessa on ihan zombi edelleen...eikä muuksi muutu! :-)


   • Anonyymi

    Ei taida pystyä kommunikoimaan kuin silmillään, ei tuollaista toivoisi edes Schumille, jollekin murhaajalle voisi toivoakin. Tunsin syyllisyyttä Sennankin onnettomuudesta kun toivoin ettei voittaisi aina. Verstappen ärsyttää nykyään joskus mutta antaa heidän kilpailla, tuomarit hoitaa jos syyllistyy rikkeisiin, vaikka ei nekään tuomiot aina ihan oikein mene.


   • Anonyymi

    Tuo Michaelin poika on kyllä todella käsi. Ei saa radalla mitään muuta kuin romua aikaiseksi. Ehkä kannattaisi lopettaa tuo "uransa" ennen kuin tulee pahempaa jälkeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo Michaelin poika on kyllä todella käsi. Ei saa radalla mitään muuta kuin romua aikaiseksi. Ehkä kannattaisi lopettaa tuo "uransa" ennen kuin tulee pahempaa jälkeä.

    Jos Mestari ei olisi kasvi ja kykenisi puhumaan, tiuskaisisi "Ajat kuin äitis!"


  • Epäkunnioittava kirjoitus.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   22
   2424
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   2330
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   189
   1782
  4. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   929
  5. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   71
   915
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   41
   861
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   262
   856
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   67
   772
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   724
  Aihe