Schumacherin vammautuminen oli karman kosto!!!

paskainenloppu

1. Jarrutus Macaon kutsukisassa - Häkkinen seinään, mahdollinen Häkkiseen kohdistunut tapon yritys!

2. 1994 Adelaide: kääntäminen Hillin kylkeen - tapon yritys!

3. 1997 kääntö Villeneuven eteen - tapon yritys!

4. 1998 Spa, törmäys Coulthardin perään, syytti Coulthardia, mutta syy MS:n, ei katsonut eteensä - DC:hen kohdistunut tapon yritys!

5. Ura Mercedeksellä - Hungaroring Barrichelloon kohdistunut kiilaus ratamuuriin - tapon yritys!

Lukuisia muita vaarantavia vieheitä, joista ei rangaistu koska oli MS. Vieläkö joku kehtaa väittää, että tätä muista ihmisistä piittaamatonta ihmissaastaa täytyisi arvostaa?

Todisteiden valossa Schumi sai sen mitä kerjäsi ja ehkä hengissä pysyminen on vaimonsa kautta tapahtuva kosto. MS saa virua vaipoissaan tiedostaen jollain lailla olotilansa. Hän saattaa elää vielä kymmeniä vuosia pystymättä mihinkään inhimilliseen tekoon, mutta nytpä hänellä on saastan kohtalo ja saa miettiä rikoksiaan!

23

1491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wiljamsf1

      On tainnut glögin joukkoon lirahtaa jotain vahvempaa kun tällainen purkautuminen on tullut. Ei moottoriurheilussa ketään yritä tappaa kilpakumppaneitaan. Tuo on sinulta naurettava väitös.

      • tahallista

        Vaikka ei olisi yrittänyt tappaa, ei piitannut vähääkään muista, oma voitto ja rahan tulo tärkein. Yksi räikeimpiä tahallisia tekoja oli Hillin kylkeen ajo, sen jälkeen en ole arvostanut juuri ollenkaan schumacheria tai ferraria. Eihän tuollaista kenellekään toivo, mutta vähiten käy michael sääliksi.

        Onhan harvinaisen turha juttu.

        "Schumacherin läheinen ystävä avautui: "Michaelin tila on huono"
        Weber ei osaa sanoa mitään tarkkaa Schumacherin nykytilasta.
        - Michaelin tila on huono. Aivovamma oli lääkärin mukaan vakava. Olen kärsinyt sisäisesti ja kärsin edelleen, Weber kertoo.
        - Tiedämme Michaelin kunnon kehittyneen hieman kahden vuoden aikana onnettomuuden jälkeen. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon kehitystä on tapahtunut? Weber tuumii."
        http://www.iltalehti.fi/formulat/2015122320872603_fo.shtml


      • se.on.tunnettu.siitä

        kyllä jo sen isällä lirahti tippa k..ta, kun se tuollaisen sai siemennettyä.


    • TohtoriTolonen

      Mielenterveytesi ei nyt taida olla ihan kunnossa.
      Nyt yhteys lääkäriin.Aloitetaan lääkitys heti.Sen pitäisi auttaa sinua.

    • Midfh

      Karma on totta mutta en usko että nuo mainitsemasi seikat ovat ne jotka ovat tapaturman takana.

    • kuinkasäälittävää

      Olipahan taas osoitus jonkun ylivertaisesta älykkyydestä. Joo, Schumi sortui härskeihin liikkeisiin kilpaillessaan, hän oli tosi häikäilemätön kuski. So what, niin olivat myös Ayrton Senna, Juan Pablo Montoya, Jacques Villeneuve, Pastor Maldonado ja Indy-kuski Paul Tracy. Jokainen noista on tunnettu kyynärpäätaktiikoistaan kilparadoilla.
      On jokseenkin alhaista ja halpamaista kommentoida Schumacherin onnettomuutta ja nykyistä tilaa tuollaiselle tavalla. Osoittaa täydellistä empatian puutostilaa jolle Hannu Lauerma varmaankin löytäisi oikean psykiatrisen diagnoosin.
      Ainakin Damon Hill on julkisesti osoittanut myötätuntoaan Michaelia ja hänen omaisiaan kohtaan tapahtuneen johdosta ja antanut tunnustusta Schumille huippukuskina. Kertoo siitä miten sivistynyt ja fiksu mies Damon on.

      • kova_mies

        Lasketteli rinteessäkin reitin ulkopuolella, mutta kivi oli kovempi. Tänään juuri näytti TV:ssä miten schumi ajoi jonkun perään, jälkeen päin meni kiukkuisena syyttämään että yritti tappaa vaikka oli täysin omaa syytään, kuten lähes kaikki kolarit missä oli mukana ja osa aivan tahallisia. Melkoisen kusipää on, eniten kaikista ansaitsi kohtalonsa, sinne hupenee nyt voittorahat.


      • hokey87
        kova_mies kirjoitti:

        Lasketteli rinteessäkin reitin ulkopuolella, mutta kivi oli kovempi. Tänään juuri näytti TV:ssä miten schumi ajoi jonkun perään, jälkeen päin meni kiukkuisena syyttämään että yritti tappaa vaikka oli täysin omaa syytään, kuten lähes kaikki kolarit missä oli mukana ja osa aivan tahallisia. Melkoisen kusipää on, eniten kaikista ansaitsi kohtalonsa, sinne hupenee nyt voittorahat.

        Aika mielenkiintoinen heitto toi karma ,koska kyllä fakta on se ,että omaa etua ajateltiin jopa siviilielämässä ,jossa vietiin Heinz-Harald Frentzenin tyttöystävä
        josta tuli myöhemmin schumin vaimo.


    • Saattohoidossa

      Schumi käy päässään läpi aiheuttamiaan kolareita vuosikymmeniä. Mölisee ja ulisee, muuhun ei pysty.

      Schumin sängystä kuuluu seuraavaa: Möl möl möö möö mö mö möö. ... uli uli uli uh huh huh. ..

    • Yrmyläfoksi

      Voihan sen noinkin nähdä. Shumin röyhkeyden edessä säännötkin muuttui tilanteen mukaan. Muistan vieläkin sen kisan missä oli tiukka voitto taistelun schumin ja jonkun toisen kuskin kanssa. En muista tätä kuskia enkä edes kisaa mutta schumi sai jostain rangaistukseksi varikon läpi ajon rangaistuksen. No kisa eteni ja eteni tiukkana mutta schumia ei vain varikkosuoralle ilmestynyt kärsimään rangaistusta. Mutta ylläripylläri tyyppi käänsi viimeisen kierroksen päätteeksi varikkosuoralle- muka rangaistuksen kärsineenä- ylitti maaliviivan varikolla. Ja homma hyväksyttiin!! Vaikka puolet tavallaan suorasta jäi ajamatta ja rangaistusta kärsimättä hehe. Aivan takuu varmasti joku häkkinen olisi hylätty moisestä tempusta.
      Mutta osasihan schumi kyllä ajaakin. Oli monissa sade kisoissa ihan lyömättömän ylivoimainen.

    • tattoroo

      Tasan samaa mieltä. Sääli vaimoa kohtaaan, mutta ei ole vaimon vika, jos mies on kusipää!

    • vituttaakoschumia

      schumi on vammasin ihmispaska joka on koskaan maapallolla elänyt. Mutta miljardit ei vesipäätä enää auta. Ihan hauskaa, että saa maata sängyssä. Paska oli, koskaan ei ketään auttanut, nyt on paskalla hyvä olla!

    • taitaatervehtyä

      Entinen tallipomo joka aikaisemmin surkutellut tilaa, väitti nyt että on tervehtynyt hyvin. Saapa nähdä pystyykö vielä kävelemään, ei ainakaan ennalleen tule.

    • edistystä

      Tietojemme mukaan Schumacher nousee säännöllisen epäsäännöllisesti ylös vuoteestaan siteeraten hämmästyttävän tarkasti Sokratesta muinaissaksalaisella aksentilla, vain vaipuakseen hetkessä takaisin syväuneen.

    • hhjjgf

      Ns. punavalkoinen tupakka ehkä auttaa Schumia toipumaan. Sitä mainostamalla Schumi tienasti rahansa. Tai ehkä Jumala tulee apuun. Jumalaan voi aina luottaa.

    • Anonyymi

      Aloittaja on kyllä täysin oikeassa analyysissaan. Se oli Karman Kosto Schumin pahoista teoista. Turha väittää muuta tai esittää sääliä, sillä oikeus on toteutunut.

      Tervehtyykö Schumi vielä jaloilleen? Ei enää tässä elämässä. Seuraavassa elämässä Schumi syntyy uudelleen ja hänellä on taas "resetoitu" Karma eli pääsee lähtemään liikkeelle nollatilanteesta. Kukaan ei kuitenkaan tiedä millaisena Schumi syntyy uudelleen. Hän voi olla vaikka kuusi, koivu tai rotta. Vain Karma tietää totuuden.

      yst. terv. armoton realisti

    • Anonyymi

      Kerppenin reksillä pyyhkii nykyään ihan hyvin. On kuntoutunut yllättävän hyvin onnettomuudesta. Kävelee jo ilman tukivälineitä ja ymmärtää puhetta. Puheentuottamisessa on vielä vaikeuksia, mutta puheterapia on auttanut ja auttaa paljon. Seurailee mielenkiinnolla poikansa ajoja F1-sarjassa.

      t. Jean

      • Anonyymi

        Heheh! Todellisuudessa on ihan zombi edelleen...eikä muuksi muutu! :-)


      • Anonyymi

        Ei taida pystyä kommunikoimaan kuin silmillään, ei tuollaista toivoisi edes Schumille, jollekin murhaajalle voisi toivoakin. Tunsin syyllisyyttä Sennankin onnettomuudesta kun toivoin ettei voittaisi aina. Verstappen ärsyttää nykyään joskus mutta antaa heidän kilpailla, tuomarit hoitaa jos syyllistyy rikkeisiin, vaikka ei nekään tuomiot aina ihan oikein mene.


      • Anonyymi

        Tuo Michaelin poika on kyllä todella käsi. Ei saa radalla mitään muuta kuin romua aikaiseksi. Ehkä kannattaisi lopettaa tuo "uransa" ennen kuin tulee pahempaa jälkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Michaelin poika on kyllä todella käsi. Ei saa radalla mitään muuta kuin romua aikaiseksi. Ehkä kannattaisi lopettaa tuo "uransa" ennen kuin tulee pahempaa jälkeä.

        Jos Mestari ei olisi kasvi ja kykenisi puhumaan, tiuskaisisi "Ajat kuin äitis!"


    • Epäkunnioittava kirjoitus.

    • Anonyymi

      Aloitus oli täyttä asiaa, eikä siihen ole mitään lisättävää.

      Jos Schumi kykenisi juuri nyt liikkumaan, hän olisi vaaraksi liikenteelle!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe