Unsin aavikko safari autolla

Hetullll

Onko kokemuksia safari järjestäjistä? Haluttas aavikko safarille kun menemme ekaa kertaa Dubaihin. Meillä on omatoimimatka joten jokin finnmatkojen aavikkosafari ei onnistu... Kai?
Mikä on hyvä safarin järjestäjä?
Mitä tommonen safari maksaa?
Olisko linkittää mitää esimerkki sivuja jos valmiiksi tiiät jonku?

Kiitos

5

142

  Vastaukset

  • En tiedä mistä otsikkoon tuli joku unsin, mut tarkoitus oli kirjoittaa Dubain aavikko safari autolla! :D

  • Kyllähän Finnmatkojen tai minkä tahansa matkatoimiston (Aurinkomatkat, Apollomatkat) järjestämälle aavikkosafarille voi osallistua, jos on tilaa. Safarinjärjestäjiä on monia, netistä löytyy ja samanlaisia ohjelmia ne kaikki järjestää.

  • Platinum Heritage on hyvä.

  • Kirjoita kuukkeliin dubai desert safari niin löytyy. Edullisimmin netistä, kalleinta on matkanjärjestäjän kautta tai hotlan tiskiltä varattuna.

  • Moro,

   Tulimme juuri Dubaista ja sanoinkin tälle Muhammedille että suosittelen häntä suomessa muillekin. Tässä siis yksi todella hyvä vaihtoehto kun haluaa erilaisia safari yms. kokemuksia Dubaissa. Katselimme safarihintoja esitteistä matkanjärjestäjiltä ja hotellien mainoksista, mutta olivat todella kalliita, niin ajattelimme jo jättää väliin koko aavikkosafarin. Dubaissa kun on niin paljon eriaisia vaihtoehtoja ja hienoa nähtävää.

   Yksi mikä on pakko sanoa oli: Global village. Ei paljon näkynyt länsimaalaisia, mutta oli hienosti toteutettu esittelykylä eri maailmankolkista. Disneyland-tyylinen paikka arabeille..

   Satuin kuitenkin törmäämään Muhammediin kun hän haki hotellistamme matkanjärjestäjän kautta myydylle matkalle lähteviä. Kysyin tältä Intialaiselta, onko mitään edullisempaa tarjolla kuin 6 tunnin iltasafari joita hotellit yms. suosittelivat.
   Hän antoi käyntikorttinsa ja sanoi että soita illalla, niin hän esittelee vaihtoehtoja. Soitin ja saimme hyvän diilin suoraan häneltä.
   Auto on Muhammedin oma, mutta hotellit myyvät matkanjärjestäjien matkoja jotka kysyvät sitten kuskeja viemään ihmisiä näille safareille. Matkanjärjestäjillä ei ole muuta omaa kuin esitteet. Kaikki muu on yksittäisiä yrittäjiä joita kuljettajan avulla ketjutetaan tuottamaan kokonaisuus. Silti palkkiosta suuri osa menee matkanjärjestäjälle ja palveluntuottajille jää vain murto-osa.

   Palvelu Muhammedin kautta oli todella hyvää.
   Hieno safari aavikolla, kameliratsastusta yms.
   (Toki kaikki nämä elämykset ovat tehty turisteille, samoissa paikoissa näkyy kokoajan eri matkanjärjestäjien retkikuntia...)
   Kun olimme retkeltä tulossa jo pois kysyi Muhammed haluammeko nähdä muutamia muita paikkoja jotka osuvat hyvin matkanvarrelle, Flamingolahden tähystysalue, Presidentin palatsi yms. ai niin ja veihän hän erikseen vielä yhdelle kamelifarmille, kun tiesi että siellä on kamelin varsoja joita lapset voivat silitellä.
   Näistä mistään extroista ei tullut mitään lisähintaa, vaan sanoi että ne kaikki, vaikka ne eivät kuuluneet sopimaamme pakettiin, olivat hänen omia ideoita ja että haluaa että ihmiset saavat rahoilleen vastinetta.
   Anekdoottina voisin vielä mainita että jätin lompakkoni, passini ja puhelimeni autoon, kun kävimme ihailemassa presidentin palatsia. Muhammed vei auton parkkiin kun olimme muut jääneet kyydistä. Kun tajusin mitä jäi autoon, niin toivoin että hän on niin rehellinen kuin miltä hän vaikutti. Ei tehnyt edes tilaisuus varasta, vaan kaikki pysyi tallessa.

   Suosittelen kysymään suoraan ilman välikäsiä Muhammedilta erilaisia vaihtoehtoja.
   Voi sopia jo valmiiksi suomesta käsin etukäteen Whatsupin avulla tai sitten soittamalla hänelle. Itselläni oli dubaissa paikallinen prepaid-liittymä millä onnistui soittamaan suht edullisesti paikanpäälläkin. Oli DU:n liittymä, jossa piti olla hyvä verkkoyhteyskin, mutta se netti oli kyllä surkea. Aina jos jossain oli Wi-Fi mihin liittyä, niin oli nopeampi kuin mobiilinetti. Ajoi kuitenkin asiansa.

   Kaikki hinnat ylipäätään kannattaa sopia Dubaissa etukäteen, koska etukäteen neuvoteltuna ja sovittuna hinnat ovat aina edullisempia, kuin että jos antaa hinnoittelun tapahtua jälkikäteen. Osaavat varioida hintoja jos heille antaa siihen mahdollisuuden. (tämä siis yleisesti)

   Muhammedin kautta suoraan safarin hinta oli n.puolet matkanjärjestäjien hinnoista ja kaikki mitä olimme sopineet piti, saimme jopa sovittua enemmän vastinetta rahoille.
   Siinä vähän tietoa Muhammedilta suoraan lisää arabi-emiraattien numerosta:
   +971-553143846 / Mohammed puhelimella tai Whatsappilla.

   Jos olette yhteydessä häneen, niin kertokaa terveisiä Hannulta, niin pitäisi olla hintataso kohdillaan. Laittakaa myös palautetta tähän ketjuun, niin tulee kaikille realistinen kuva asiasta. Tulipahan pitkä viesti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5321
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   934
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   878