On aika muistella parhaat kuljetusmokat

meharrastelijat

Muut saa aloittaa.. missä mokasit, hajosi jotain..

10

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Panija___

      joo, panin muijaas, se oli moka. Kortsu hajos, kun pistin kakkoseen muijas pyynnöstä. Mitä vielä haluut tietää idiootti.

      • heijastintakkinen

        Juu se kertoi kotona tuosta, naurettiin oikein railakkaasti asialle että nyt rahti keijollakin hiv. Muija kun hankki hiv jokunen vuos sitten ranskan reisullaan, itse en ole koskaan pannut muijaani ilman kumia sen jälkeen kun se alkoi käydä karvaranteiden luona, syystäkin :) No eipä silti, kyllähän nuo nykyään jo osataan hoitaa hyvin, kunhan vaan ajoissa luet tämän ettei pääse asia menemään ohi..


      • Panija___
        heijastintakkinen kirjoitti:

        Juu se kertoi kotona tuosta, naurettiin oikein railakkaasti asialle että nyt rahti keijollakin hiv. Muija kun hankki hiv jokunen vuos sitten ranskan reisullaan, itse en ole koskaan pannut muijaani ilman kumia sen jälkeen kun se alkoi käydä karvaranteiden luona, syystäkin :) No eipä silti, kyllähän nuo nykyään jo osataan hoitaa hyvin, kunhan vaan ajoissa luet tämän ettei pääse asia menemään ohi..

        Mistähän muijas päätteli, et sain tartunnan? Kävin testeis ja ei tartuntaa. Ruma ämmäs kerto saaneen hiv:n ranskassa miehensä veljeltä. Teidän omankin poikanne kannattais käydä testeissä, on ämmäs mukaan myös tonkinu hänen tuhkaluullua pikku katkaravullaan.
        Keskityhän sinäkin niihin idioottimaisiin lervo läppiin, joita täällä yksin viljelet, vitun konkan tehny luuseri.


      • heijastintakki

        Ei se vielä näy, käy testeissä 3kk päästä uuestaan, muija päätteli siitä kun painoit menee sillä matosella hajonneella kortongilla, heheeee.. Ehkä eukkoskin kannattaa käydä testeissä jos sotkit senkin paikkoja..


    • fghi87y

      no ku, niin niin ni tota, ku mulla usein ajossa tulee suuhun tunne, että haluaisin sinne jotakin marjaisaa makua ja olenkin luvannut itselleni juoda silloin aina Puna-Hilkka metsämansikkamehuliinia, mutta joinkin kerran vahingossa vadelma limskaa, joten se oli moka ja lupaukseni hajosi.

    • Lastienkelkkoja

      Mulla kävi hassu moka kun ankaran ajun kelkkomisen jälkeen söin ison annoksen raakasti suolattua makkarapannua niin paskahätä pääsi äkisti yllättämään ja pysäytin Kortsulan Kesoilille ja laahustin kovalla kiireellä vessaan jossa annoin takalistoni puhua puolestaa tiukkaa tavaraa ja asiaa mutta sitten kun oli vartin sylkenyt sitä brojoa pihalle niin noustessani hoksasin että perketti, en havainnut kiireeltäni sitä kantta nostaa lainkaan ja tottakai hymähdin omalle hajamielisyydelleni ja sitten kun olin lähdössä vessasta poiss niin huomasin vielä lisäksi että saatana, enkä muistanut kolitsejanikaan laskea ennen toimitusta alas ja siinä vaiheessa mulla pääsi turhapuromainen todellinen räkänauru ja menin paaritiskille myyjälikalle kertomaan sattuneesta ja siinä pikimustaa ryystäessäni nauraa räkätettiin yhdessä!!

    • aikahurjaan

      Alaku talvesta kävi niin aamusella että oli hytin lukko jäässä, kirosin siinä sitten äänen että v minkä teki. Eräs kolleega kuuli sen ja tuli kysymään että mikäs hätänä, vastasin et lukko jäässä, anna ku helpppaan hän antoi lämpimän pusun ja sanoi että koitas nyt, kas lukko aukes.

      Oli oikein viimesen päälle komee kolleega, ei ollu mitään kolleekoja jalassa vaan timmit duunikuteet ja kaikki ja puhtaat, kertoi joskus että ihailee kyllä näit kolleegahousu ukkoja miten letkeesti ne hoitaa hommat ja tietävät aina neuvoa jos ei osaa jottain.

      Niin se moka oli että etten ollu muistanu laittaa lämmitystä etellis iltana.

      • aikahurjaan

        Niin, kävihän sitten toinenkin moka, runkkasin tallin pihalla hytissä ja olin ihan varma ettei kukaan huomaa, mutta isäntä kiipes salaa kuurkkimaan, että mikä on kun en lähde liikkeelle. Eipä ole tuosta mitään maininnu, mutta helvetin noloa oli. Nyt hoidan runkkaamisen kotona, se oli oppi.


    • rahtarit

      mä paskansin isänän hattuun jota se piti kesällä ,mut nyt käyttiki talvella ja sai tuoreet paskat päähänsä.olin jäädä vielä kiinni sen muijan panemisesta.

    • Rahti-ari2016

      Varauma päivässä, pitää rahtarin päivän mielenkiintoisena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe