Varokaa Sanerallia Oulun seudulla

Laatuako

Kokemuksia Sanerall(/H2Oulu)-nimisestä ulkoremppafirmasta:

Edustaja antoi etukäteen asiallisen ja jämerän kuvan yrityksestä ja lupaili jopa asioita joita ei itse ollut hoksannut edes pyytää, joten kaikki vaikutti lupaavalta. Mutta heti kun nimet oli papereissa niin kaveriin ei enää juuri saanut yhteyttä. Sitten varsinaisen remontin koittaessa asentajien työ oli enimmäkseen kiireessä tehtyä puolihuolimatonta hutilointia, jo ennakkoon sovituista asioista täytyi kaikista vielä erikseen vääntää kättä, materiaalit ei olleet sitä mitä oli moneen kertaan sovittu ja suuri osa lupauksista jäi toteutumatta. Reklamaatioon vastattiin ja reagoitiin todella hitaasti, nihkeästi ja epäammattimaisesti - mitään virheitä ei varsinaisesti suoraan myönnetty vaikka muutamia paikkailuja lopulta joten kuten tehtiinkin...

En voi suositella kenellekään.

46

4709

  Vastaukset

  • Tekivät naapuriin Kajaanissa kattoremontin. Seppä taisi mitata pikkuiseen piippuun kattokulman väärin ja runttasi sen sellaisenaan paikalleen. On muuten piippu niin solmussa kuin vain voi olla. Siellä se piippu on ollut Sanerallin mainoksena kesästä saakka vilkkaasti liikennöidyn kadun varressa.

   • Hakivat kesällä Sanerallille just uutta peltiseppää, mutta ei kuulemma tullut yhtään hakemusta. Luulisi että tällaisina aikoina on paljon ihan jopa osaavaakin porukkaa työtä vailla, mutta eikö sitten työ kiinnosta vai eikö työ kiinnosta juuri tässä firmassa.


  • Hei!

   Olemme pahoillamme huonosta asiakaskokemuksestasi. Meille tyytyväinen asiakas on sydämmenasia. Jotta voimme hoitaa asian kuntoon pyydän pikaisesti ottamaan yhteyttä: info(ät) sanerall.fi.

   • Ja nyt kaikki nyökyttelemme hyväksyvästi ja taputtelemme innokkaasti käsiämme yhteen: kyllä, tässäpä vilpittömältä vaikuttava ja asiakasta herkällä korvalla ja sydämmellä kuunteleva toimitusjohtaja!


   • Mullakin on huono asikaskokemus tästä virmasta. Olen kahen vuoden ajan ainakin kolmesti pyytäny korjaamaan puutteen joka johtui heistä. Eipä oo kuulunu korjaajaa. Siis en ole heidän sydämmenasiansa. Tätä virmaa ei voi todellakaan suositella kellekkään.


   • Huomasin että nykyään niillä on yks heppu ihan työpäällikön tittelilläkin (asentajat sen sijaan ei enää näy nettisivuilla, vaihtunevat niin tiheään). Oisko tj vak ja kumppanit pikku hiljaa heränneet siihen että työn laadussa ois varaa parantaa ja asentajien puuhailut vaatii vähän seurantaa. Hirvittää että koko ajan värväävät uutta porukkaa eli pyrkimys kasvuun on kova, panostasivat nyt kumminkin ennemmin laatuun kun sitä niin mainostavat.


  • Meilläkin hommat kesken ja lasku lähetetty, josta soitin ja sanoin, etten maksa. Laku tuli luottoyhtiön kautta, vaikka olin sanonut, että maksan kerralla homman pois. No enpä pidä kiirettä laskullakaan, josta soittelin luottoyhtiöön. Ovelasti kaveri teki sen luottosopparin, kun luulin, että haluaa tietoja vain siksi, että voi tarkistaa meidän luottotiedot, että uskaltavat aloittaa työt. Valkeni, että ovat luultavasti saaneet rahaa Op:ltä eikä siksi ole mikään kiire lopettaa töitä. Jos eivät ensi viikolla ilmesty tekemään loppujakin niin tilaan Sanerallin laskuun paikalliset miehet tekemään työn loppuun. Meillä on hyvin tehty katto, mutta vaihtui sitten miehet, jotka käväisivät tontilla ja sen jälkeen ei ole kuulunut eikä näkynyt eikä isoista asioista ole enää kyse.

  • Ei paremmin kattoremppa voi mennä Sotkamossa kävivät mulle vaitamassa mineriitti katon ruukin cassik. Ahkeriamiehiä kyllä homma pelas.Kateelisten panettelua .

   • Kanattaisko opetellla oikein kirjotus?


   • Iliman asbestilupia tiedän. Sinäkin kuolet keuhkoahtaumaan


  • Mulle tekivät ulkoverhouksen. Piti olla pintakäsitelty niin että yks maalauskerta riittää, no ei pitäny paikkaansa. Ja naulat ammuttu lautoihin miten sattuu, osa tosi syvälle, samaan läjään, oksankohtiin, naaraspontin laitaan=lauta halki...jne. Tutuille teki pari kirvesmiestä vastaavan rempan ja jälki aivan toista luokkaa.

   Ei Sanerall varmaan ihan huonoin tekijä ole alallaan, mutta parempaan jälkeen ei ihmeitä tarvita. Nää firmat ei vaan tajuu että ihmiset vois oikeesti arvostaa huolella tehtyä työtä, tehdään vaan kiireellä alta pois että päästään seuraavaan rahastuspaikkaan.

   • Noin ne teki naapurissakin. Piti olla kahteen kertaan maalattu. Naulauksen jälkeen jättivät maalaamatta toiseen kertaan, Oli vissiin kiire u-veljien työmaalle?


  • onko lestojen firma?

  • Lessuja koko poppoo

  • Mineriitti katto ruukin classic :DD

  • Luokaton työn jälki yhistettynä olemattomaan reklamaatioiden hoitoon, lisättynä tähtitieteellisiin hintoihin!

   Sanerall on paskafirma!

  • Tehkää parannus parannus koroilla elämisestä älkääkä uhriutuko sonerarallissa.

  • Meillä teki myös Sanerall kattorempan. Mielestäni kaikki meni niin kuin sovittiin, osasimme lukea sopparin ja jos jotain asiaa emme ymmärtäneet, kysymyksiimme vastattiin. Ei mikään huono kokemus, tosin vertaulupohjaa ei ole, ei kattoremppaa niin usein tehdä, että sitä tulisi. Ainoa asia, mistä kritisoin, jättivät sahausjätteet, purut, välikatolle, mistä tuuli niitä heitteli pihaan pitkät ajat. Jos firma lupaa siivota jälkensä, siihen pitäisi kuulua myös katteen alle jäävä jäte. Arvosanaksi 9.

   • Mulla leikkelivät surutta kattopeltejäkin katolla sellasella nakertajalla ja metallilastut jäi aluskatteen päälle, ei varmaan ihan oikeaoppista. Jälkeenpäin sitten alakautta kopistelin aluskatetta niin että purut (puu ja varsinkin ne metalli) varisi räystäiltä maahan.


  • Tämä on vain sitä samaa jatkumoa kuten Remontti-Alexit, Rusthollit ynnä muut.
   Ison teltan porukka on niin päässyt leveämään.
   Itse alan ammattilaisena tiedän kaikki L+-firmat joista varoittelen asiakkaita...

  • Ei tietenkään pyydellä mitään anteeksi, ku ei nää lahkolaiset tee koskaan virheitä, mielestään. He ovat täydellisiä, mielestään. Vääräuskoiset saavat huonompaa palvelua kuin weljet ja sisaret.

  • Saa kattoa ja sitten katua!

   • Paremminkin... pelekääkkö nää kattua, jos et niin saat, jäläkeenpäin katua kauppoja.


  • Mielestäni työ porukka vaihtunut kyseisessä firmassa.
   Työntekijät siellä sen työn tekee, firma toki vastaa siitä.

  • Työturvallisuudessa luotetaan jumalaan ei tarvitse kaiteita katto hommissa .

   • Ensimmäinen asia mikä tulee mieleen kun täällä kommentteja lukee on, että moniko negatiivisista palautteista tulee kilpailevilta yrityksiltä. Ei siinä kaikki toki vastaa mitä firmaa lopulta käyttää.


   • Edellisen nimmarista tuli mieleen toinen "mainio" firma jolta joskus kyselin tarjousta, Kattola. Kaveri puhui ihan puutaheinää, ja tarjous oli jo epäilyttävän paljon halvempi kuin muilla tarjoajilla. Kun kerroin sille tämän, niin siinä vaiheessa alkoikin kummasti löytyä ihmeellisiä lisäkustannuksia, tämä ja tuo ei oikeastaan kuulunutkaan pakettiin vaikka oli siellä mainittu jne... Just joo.


  • Köyhiä v**uttaa ku lessut tekee fyrkkaa xD
   Ps. ekisitte itekkin töitä, suomi24 päivittämisen sijaan, niin pystytte joku päivä samaan :)

   • Kun työntekijöitä vaihtuu, oli firma mikä hyvänsä, kertoo vähintään yhtä paljon kuin asiakkaiden reklamaatiot.


   • Jos tekkee 4,2 milj. liikevaiholla 21 t. € tappiota (2017), niin ompahan palanu rahhaa. Oisko menny omistajan lakkariin. Tai sitten bisnes on ihan kuralla.


   • Pisaron, sanerall groupiin kuuluva firma teki 2,4 milj. liikevaihdolla 1,1 milj. tappiota (vuosi 2018). Omistajien taskuun menny rahat?


  • Teetin minäkin kattoremontin Sanerallilla. Kaikki meni niinkuin olii ennakkoon sovittu. Työn jälkeenkin olen tyytyväinen. En viiti alkaa turhaa moittimaan.

  • Ei moittimista. Hankala ja moniulotteinen katto, jota eivät muut kattofirmat, joilta tarjous pyydettiin, alkaneet tekemään. Saneralla teki. Pieniä korjauksia jouduttiin tekemään jälkikäteen, mutta muutoin ollaan tyytyväisiä.

  • Sanerall on todella huono hyväksikäyttöfirma siellä ei asennustyönjohtaja tai myyjät ja toimitusjohtaja tiedä katon teosta mitään, koittavat lypsää rahaa ahneuksissaan.. Ja mitä muuta hirveyttä ne lestanaiset joutuvat kokemaan hyh.. Ostin katon, eivät oikasseet lainkaan ja jouduin muutenki tekemään uuden itse, kun eivät rekkulana korjanneet... Amatöörimäinen putki/ilmastointi tietämys. Terveisin konesauma-ammattilainen

  • Minulle ainakin tekivät Oulussa katon, pyysin useita tarjouksia joista päädyin Sanerall iin. Olivat tehneet tutulle ja hyvin oli mennyt niinkuin meni meilläkin. Voin suositella.

  • Hyvä työnjälki kun meille tekivät katon oulussa. Olen seurannut kun naapureihin on muut firmat tehny, kaikilla ollut jotain ongelmia. Meilläkin aika monimutkainen katto ja äijät suoriutu tosi hyvin. Vois suositella kaikille

   • Jättävät märät vanhat villat katolle ja sotkevat niin pirusti muutenkin. Valvontakaan ei pelaa niin kuin piti.


  • Joo, en suosittele kyseistä virmaa.Katto luvattiin kahdessa päivässä mutta meni viikko tehdessä ja työmiehet vaihtui päivittäin.Otsalautojen katkaissut ja jiirit puoliksi repimällä,naulaukset upotettu pyssyllä miten sattuu, siis ei kirvesmiehen taitoa.Loppusiivoukset jäi itselle,sahanpurua lentelee vähitellen räystäiden alta alas,kattoruuveja sai keräillä pihalta monta päivää.Näin Kempeleessä lokakuussa 18.

  • Näkeehän sen jo Sanerall Group Oy:n yhteistyökumppaneista, tai ainakin siitä että siellä on Pisaron oy, että paskaa, sutta ja sekundaa syntyy...jos ylipäätänsä syntyy yhtään mitään.

   Siinä firmassa (Pisaron) ainoa ammattitaito on myynnin puolella, sen jälkeen asiakas jää oman onnensa nojaan. Työt hoidetaan puoliammattimaisesti, jos ylipäätänsä hoidetaan. Eivät vastaa tiedusteluihin, eikä reklamaatioihin. Kaipa tuoa Sanerall:kin sen tietää, ja juuri siksi on yhteistyöhön lähtenyt. Kusetetaan asiakkailta rahat, ja työt jää tekemättä, mikäs sen parempi. Tupla tuotto, kun ei ole menojakaan. Ja sitten kun alkaa taas olemaan yksi OY mustamaalattu, niin uutta nimeä vaan kehiin.

  • Sanerall Oy, minulle soitettiin sieltä vesikatto asioilla, myyjä saapui sovittuna aikana kattomaan meidän kattoa ja laski tarkasti mitat kahteen kertaan, jonka jälkeen istu kahville ja kerto rehellisesti katon tilanteen minkä olin jo itse käyny tarkistamassa. Hyvää ja rehellistä palvelua. Katto tehtiin sovittuna aikana ja kahdessa päivässä oli 175 neliön katto valmis. Loppusiivous tapahtui niinku sovittiin ja palvelu oli mainio. Samat asentajat näytti olevan mitä kaksi vuotta sitten, kun tekivät sotkamossa myös naapuriin remontin. Kaikki myyjät ammattitaitoisia ja eivät tule tyrkyttämään palvelua. Lestoja suurin osa, mutta mieluummin luotan näihin ihmisiin ketkä elävät uskossa mitä niihin ketkä tulee krapulassa töihin. Kiitos sanerall Oy, meillä ei enää katto vuoda eikä ole huolta tulevaisuudessa sen uusimisesta, Terv Sotkamon tyytyväinen asiakas

  • Onks tää niitä ainoon oikeen uskonlahkon virmoja eli pisneksiä?

  • Sanerall Oy:ltä tuli nuori mies ovelle, kertoi että voi laskea tarjouksen meidän vesikaton uusimisesta. Kävi ottamassa katolta mitat ja kävi välikatolla ottamassa kuvia ja kävi jokaisen asian siellä läpi, sen jälkeen pyysin miehen kahvi pöytään ja tämä laski hinnan samalla mulle kertoen yrityksestä ja työnteosta. Siinä, kun oltiin jonku aikaa rupateltu tämä nuori mies kertoi rehellisesti katon uusimisen hinnan ja näytti jopa koneelta tarkasti mistä se hinta koostuu, työosuus ja materiaali oli siinä summissa mitä olin ite ajatellukki. Erittäin rehellistä ja suoraa palvelua! Ei valitettavasti vielä päästy kauppoihin, kun joudun edellisen omistajan kanssa vielä tästä talosta neuvottelee. Kohtelias nuori mies, rehellinen ja ei mitään myyntipuheita edes pitänyt. Tykkäsin tästä yrityksestä, en sitten tiedä miten muualla toimiivat, mutta Kajaanissa tämä oli hyvä kokemus

   • Joo no sehän on myyntimiehen tehtävä antaa mahdollisimman hieno kuva firmasta. Minäkin menin siihen vipuun että uskoin niitä Sanerallin edustajan myyntipuheita. Varsinainen remonttityö ja sen lopputulos taas riippuu ihan siitä työporukasta minkä sattuvat lähettämään. Omalla kohdallani niillä oli aivan hirveä kiire (aloitus myöhästyi ja seuraavat keikat jo vissiin painoi päälle), niin että välillä tontilla piti pyöriä useampaakin tiimiä jotka kaikki teki hommia vähän eri tyyleillä ja miten sattuu. Lopussa alkuperäisen tiimin tekijä vaihtui vielä aloittelijaan jonka jälki oli jopa surkeampaa kuin edeltäjänsä. Mutta kaipa niiltä tuurilla voi ehkä löytyä ihan päteväkin tiimi.


  • Tuli ovelle saneralin edustaja, hetki juteltiin ja käytiin asiat läpi. Kilpailutin kattoremontin kaikilla Kajaanin virmoilla ja Sanerall teki parhaan tarjouksen, piipunki muuras sammaan rahaan. Loistava työ, loistava palvelu ja pieni muutos tuli kesken rempan niin joustivat ja päästiin jatkaa hommaa. Suosittelen kaikille ja mukava että saatiin Kainuuseen lisää toimintaa, niin on monipuolisemmin tarjontaa remontti alalla. Elkää ihmiset täällä haukkuko yrityksiä mitkä maksaa veroja paljon ja tuovat työllisyyttä teidän kaupunkeihin. Arvostakaa ja rohkaiskaa kaikkia yrityksiä!

   • Hah, itse ainakin koen melkeinpä velvollisuudeksi varoitella tällaisista firmoista.
    Omasta Sanerallin tekemästä remontista on jo vähän aikaa ja ovat toki voineet sittemmin panostaa työn laatuun, mutta hiukka epäilen. Asenne työhön oli tekijöillä surkea, virheitä ja puutteita (osa vakaviakin) oli todella paljon.
    Eli joko edellisellä kommentoijalla on tosiaan ollut hyvä tuuri ja sattui saamaan pätevän remppatiimin jolla oli riittävästi aikaa eivätkä tehneet mitään virheitä (tai ne jäivät kirjoittajalta huomaamatta), tai sitten tuo oli maksettu mainos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hah, itse ainakin koen melkeinpä velvollisuudeksi varoitella tällaisista firmoista.
    Omasta Sanerallin tekemästä remontista on jo vähän aikaa ja ovat toki voineet sittemmin panostaa työn laatuun, mutta hiukka epäilen. Asenne työhön oli tekijöillä surkea, virheitä ja puutteita (osa vakaviakin) oli todella paljon.
    Eli joko edellisellä kommentoijalla on tosiaan ollut hyvä tuuri ja sattui saamaan pätevän remppatiimin jolla oli riittävästi aikaa eivätkä tehneet mitään virheitä (tai ne jäivät kirjoittajalta huomaamatta), tai sitten tuo oli maksettu mainos.

    Meille teki Sanerall kattorempan kemiin. Edullinen hinta kilpailijoihin nähden ja suositukset naapurista saivat meidät päätymään Sanerallin urakkatarjoukseen. Kaikki meni niinkuin sovittiin ja työntekijät olivat ammattilaisia myyjästä rännimiehiin! Laskukin tuli vasta kuukausi töiden valmistumisen jälkeen. Suosittelen!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   109
   2559
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   118
   1664
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   58
   1413
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   90
   1187
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   13
   1132