Unijukka kertoisitko

Tunteetsekaisin

Kohtasin hurmaavan ihmisen. Voi sitä kemiaa, mitä en ole aikoihin tuntenut. Jäimme vain katsomaan toisiamme. Ilma oli täynnä kipinää ja kemiaa. Kohtaamiseemme liittyi hänen työtehtäviinsä ja minä olin työn tilaaja, hän on suunnittelija. Uskon hänen olevan itseäni hiukan nuorempi. Parisuhdestatustaan en tiedä. Kohtasimme tänään uudelleen ja pelkäsin ulkopuolisten huomaavan kemiamme.

Kuvittelenko vain, vai oliko tässä todellista tunnetta hänenkin puoleltaan? Entä kuinka tämän kaiken kortit tulkitsevat? Mhtaisiko tästä kehittyä jotain, mitä?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Näkijätuntija

   Kaikki kemia ja kipinät ovat pelkästään sinun omaa mielikuvitustasi, todellisuudessa hänen mielestään olet rasittava bitch mutta kohteliaisuuttaan hän ei tietenkään kerro tätä sinulle.
   Epätoivoinen haaveilusi luo sinulle tällaisia harhakuvitelmia joten yritä pysyä todellisuudessa.

  • Unijukka15

   Edustaa jollakin tavalla sinulle paranemista menneisyydestä ja kaiketi vanhoista ihmissuhdehaavoista. Mahdollisesti hän on tunnepitoinen ihminen.
   Se mitä asioista kehittyy on tietenkin teidän välillänne. Kuuntele sisäistä ääntäsi miten toimia ja älä ajattele liian "maallista" rakkautta, niin asiat voivat sujua.
   (Vaikka et tiedäkään hänestä paljoa, niin olisit voinut vähän jotakin kertoa itsestäsi, sekin tekee monesti asioista selvempiä.)

  • Tunteetsekaisin

   Kiitos :), ajattelin josko kortit olisivat kertoneet tarkemmin.. Millaisia tuntemuksia herätän hänessä tms..

   On totta, että minulla kesti 15 vuotta päästä eräästä ihnisestä eroon ja ajattelen häntä vieläkin. Olen kuitenkin parantumassa selvästi.

   Mitä tarkoitat maallisella rakkaudella?

   Kiitos sinulle :)

  • kaaka

   Eipä ihme että jylläät taivaissa kun et ole 15vuoteen ihastunut muihin,piiitkä aika ihmiselämässä.Mutta ole neutraali,miehille ei saa näyttää korttejaan tai olettaa olevan tyrkky,siihen se sitten lopahtaakin...varsinkin jos kaadut petiinsä ,saa olla ihastunut ,kiva tunne mutta älä kikata tai liikaa osoita,katso miehen reaktioita,ties vaikka on varattu,ettei siten tule pettymystä.

  • Unijukka15

   Niin, täytyi vielä palata tähän. Rakkaus tai ajatukset ovat joko maallisia tai henkisiä. Rakkaudesta voi ajatella henkisemmin (se ei ole mustavalkoista), ja tuossa ed.nostin, ja sain kuvan, että rakkautesi olisi hyväksi olla enemmän henkistä (mikä se "taulukko" sitten onkaan, sitä en tiedä ...) ...
   Teidän kannattaa edetä vaistoihin, itseenne luottaen. Älä sorru nyt epäilemään. On tietty mahdollisuus, että jossakin vaiheessa tulee esille jokin asia tai jonkinlainen kriisi. Sekin on mahdollista selvittää.
   Tavallaan tunnut jotenkin aidolta rakkaudessasi, joka johtuu ehkä siitä, että et kai rakastu liian helposti. Ehkä tämäkin vaikutti siihen jota kutsuin "henkiseksi rakkaudeksi". Nyt alkuvuodesta sinun kannattaa myöskin levätä, Tämä suhde nostattaa sinussa ilmeisesti myöskin esiin piileviä tuntemuksia, joita voisi luonnehtia "karmisiksi". Älä sorru liikaa huolehtimiseen, anna asioitten tulla esiin vähitellen, ja käsittele mieluummin yksi asia kerrallaan !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2412
  2. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2018
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   146
   1899
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   22
   1289
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1197
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   900
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   48
   846
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   819
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   781
  Aihe