Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Phuketin hintoja

Oiskivatietää

Mitä maksaa taksi, ruoka juoma? Olut ja retket ? :) Kiitos jos etukäteen.

26

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkionsuhteellista
      • kiitoshyvävastaus

        Kiitos, tämä oli todella hyvä vastaus.


      • Patong

        Jopas on löydetty hinnasto :o Enpäs ole moin kalliisiin hintoihin törmännyt...


    • Pikkiriikkisen

      Kaipaisin vielä vähän enemmän tietoa niinku kokeneilta että mitä maksaa esim. Karon beachilla ruuat ja juomat. :) Tuo anto kyllä vähän jo suuntaa..

      • MELKEINSAMAKUINSUOMESSA

        -MELKEIN SAMAN KUIN SUOMESSA, MÄÄRÄ LAATU SUHTEESSA.


    • onneaREISSUUN

      Jos otat matkaasi all incl. jo Suomesta, niin säästät. Mutta, näin, kun teet, niin olet sidonnainen syömään aina samassa paikassa. Itse en mieltynyt Thaikkujen ruokaan, vaikkei siinä välttämättä ollut vikaa. Kukaan ei ollut etukäteen kertonut, että esim. Thaikut maustavat ruokansa tämän tästä voimakkailla mausteilla ja ripottelevat ruokaansa usein myös pähkinöitä. Retket maksavat ihan tarpeeksi, mutta tämän takia matkaa varten kannattaa olla säästeliäs ennen ja jälkeen tripin. Taksi on edullisempi kuin esim. Kanarialla ja oluen hinnasta en tiedä. Tuk tuk on taksia edullisempi vaihtoehto ja tuk tukilla pääsee Puketissa paikasta toiseen näppäristi. Tuk tuk on melko turvaton vempele, mutta sillä minäkin viime vuonna huristelin ja tuk tuk-kuskien kanssa matkan hinnan voi sopia etukäteen.

      • Matkakuumeiset4

        Mielestäni Thaimaahan ei kannata lähteä AI-lomalle. Matkanjärjestäjät pyytävät aterioista hirmuhintoja, syöt paikanpäällä halvemmalla. Itse olimme viimeksi hotellissa, jossa oli AI mahdollisuus. Koko kahtena viikkona emme saaneet niin paljon rahaa kulumaan syömisiin, juomisiin ja ostoksiin, kuin mitä tuo AI olisi meille maksanut ja käytimme rahaa laskematta. Lisäksi Thaimaan AI tarkoittaa kyllä jotakin ihan muuta kuin AI esim. Karibialla, hyvin rajoittunut tarjonta esim. ruuissa ja juomissa. Tämä minun mielipiteeni.


    • sunseekers

      Hello. Viitaten alkuperäiseen kysymykseen olisimme myös kiinnostuneita tämän hetken hintatasosta Karonilla, kuten myös paikallisesta valuuttakurssista. Kuun lopulla ois tarkoitus suunnata sinne. Kiitos etukäteen vastauksista. Kaikista.

      • kaunisMERI

        Viime vuonna Bangtaolla hävisimme heti alkuun vähintään parisataa, kun vaihdoimme valuuttaa kotimaassa omassa pankissa. Kurssi vaihteli lähes päivittäin, mutta uskaltaisin veikata, että isompi valuutta kannattaa vaihtaa vasta perillä.


    • Riittääköhän

      Meillä matka budjetti 650 e per nenä 2 viikoksi. Toivottavasti riittää. Majoitukset on jo maksettu :)

      • Juurikotiutunut

        Kyllä tuolla summalla jo hengissä pysyy ja muutamalle retkellekin pystyy osallistumaan.
        Virallinen kurssi on tällä hetkellä 1 Euro=39,2 THB, tosin kurssi vaihtelee, riippuen vaihtopaikasta. Suomessa ei kannata vaihtaa, vaikka ero ei euroissa iso olisikaan, niin 500 THB on siellä iso raha.
        Taksi lentokentältä maksoi 800-1200 /suunta, riippuu tietenkin alueesta, skootterin päivävuokra 150-200, bensa 23-50, retket Phi Phi/James Bond saarille 2000-2600, vesi 7-20, Coca Cola/Pepsi 20-60, ruoka-annokset 40-140 (ns. paremmissa ravintoloissa on kalliimpaa), rannoilla aurinkovarjo patjat 150-250, hieronnat 300-500, parasailing 1200-1500 vesijetin vuokra taisi olla 800-1000, jos aikoo ostaa vaatteita, laukkuja, koruja, vöitä, kenkiä jne. kannattaa suunnata Phuket towniin viikonloppumarkkinoille, alkavat la-su klo. 16.00. Kysykää paikallisilta, Naka market, osaavat neuvoa.
        Rannoilla ja turistikojuissa on useinmiten selvästi kalliimpaa, joten kannattaa kävellä parisataa metriä, niin säästää melkoisesti.


      • mielumminliikaakuinvähän

        Ei riitä millään 650€/ nenä. 500€ viikko/ nenä. Ei lomilla ole mukava satangeja laskea


    • itsellänipuoletenemmän

      Siinä ja siinä.

    • Menimitämeni

      Viime talvena olimme kuukauden kaksi henkeä ja noin 2500- 3000€ meni syömiseen, juomiseen, omatoimiretkiin ja jonkin verran tuli törsättyä kesäretonkeihin.

    • jokoTÄNÄvuonna

      Kun lähdet lomalle, niin haet lomaltasi jotain tiettyä ylitse muiden tarpeidesi. Jos haet hyvää majoitusta, niin valitse hyvä majoitus. Jos etsit lapsiperheille sopivaa majoitusta, niin etsi tällainen. Jos sinua kiinnostaa yöelämä, niin valitse esim. Patong Beach tms. Kun haluat nauttia rauhasta, auringosta ja merestä, niin etsi majoitus meren lähettyviltä. Skidiniä kuljin eräässä toisessa lomakohteessa myyntikojujen tms. ohitse ja ajattelin, että olisi ihanaa, jos voisi hankkia yhtä ja toista ihanaa rantavaatetta jne. Nyt, kun olen aikuinen, niin shoppailu on menettänyt merkityksensä. Kaikkea, mitä tarvitsen, niin saa Suomesta. Joulun jälkeen alkavat alet ja on myös muita sesonkeja, joilloin voi hankkia tarvitsemiaan asioita tarjoushinnoin. Netti työntää satapäin myyntifirmoja silmiesi eteen ja, kun lykästää, niin merkkivaatteita ym. saa edullisesti ja jopa ilman toimituskuluja. Thaimaa on ihana lomakohde. Meri on kaunis, aurinko lämmittää, voroja ei tarvitse alati pelätä, viihdettä löytyy joka makuun ja lähtöön ja retket ovat saletisti ylitse muiden. Kun matkustat Thaikkuihin ensimmäistä kertaa, niin mieti, mitä eniten lomaltasi haluat ja pyri siihen, että em. toiveesi täyttyy. Thaimaa on oivallinen lomakohde heille, jotka vaativat lomalta mahdollisuuden rentoutumiseen. Minä jättäisin shoppailun viimeiseksi ajanvietteeksi Thaikuissa, mutta, koska olen Thaikuissa jo kerran vieraillut, niin tiedän nyt, mitä Thaimaasta tuon tullessani kotimaahan, jos vielä Thaimaahan rantaudun.

    • Matkallelomaileen

      Tarkoituksena ei ole shoppailla kasapäin tavaraa vaan lähteä viettämään mukava loma. Syödä hyvää ruokaa ja ottaa muutama olut kylkiäiseksi. Ehkä pari retkeäkin olisi kiva heittää. :)

    • toopet15

      Tutki Tripavisorista hyviä ravintoloita, me aina otettu kohteen matkailijoiden arvostelemat ravintolat ja käyty niissä.Ulkoapäin voi näyttää melko rähjiltä, mutta ruoka edullista n. 100-120 baht. Minne olittekaan menossa. Me oltu Katalla, karonilla patongilla ja kamalassa, joten hintatasoa ja hyviä ravintola vinkkejä voidaan antaa. Tuk tuk maksaa 300baht min. vaikka menet lyhyenkin matkan tai sitten 400-500 baht toiseen kylään/ rannalle. Kerron mielelläni lisää jos oltu kohteessa jonne olette menossa!

      • Sandra74

        Hei, me lähdemme Karonille 15.1. ja otamme ilolla vastaan hyviä vinkkejä ravintoloista :) ja muutenkin Karonin alueesta


      • PhuketinTaksiKartelli

        Noi on kyllä törkeitä hintoja eikä kyseessä ole edes oikeat kolmipyöräiset Tuk Tukit. Saman tyylinen kyyti maksaa Pattayalla 10 bahtia. Phuketissa takseihin uppoaa pitkä penni...yli 200€ meiltä meni 2 viikon matkalla tammikuussa 2015. Nyt joulukuussa Pattayalla meni noin 50 € mukana myös taksit lentokentältä.....kentälle.


      • Chang

        Jätit sitten mainitsematta että ne 10 bathin taxit ovat ns. lavatakseja jotka kulkevat määrättyä reittiä.


      • exPhuketnykPattayaFani
        Chang kirjoitti:

        Jätit sitten mainitsematta että ne 10 bathin taxit ovat ns. lavatakseja jotka kulkevat määrättyä reittiä.

        Ensiksi Thaimaan valuutta ei ole bath joka on sauna/kylpy Suomeksi vaan baht.
        Pattayan lavatakseilla on 6 reittiä ja harvoin joutuu yli 3 minuuttia pidempään kulkea. Lavataksin saa myös omaan käyttöön jos haluaa 100 thb yleisin hinta. Mopo taksit ottavat 30- 60 thb kyydistä. Taksimeter Bangkokiin maksaa tie tulleineen 1200 bahtia 1.5 tuntia matka aika. Halvemmaksi yleiset kulkuneuvot tulevat Pattayalla kuin Phuketissa.


    • PilkettäSilmässäLomalla

      Kukin tavallaan. Kovasti on ylistetty thaikkuruokaa. Jnkn kivannäköisen aterian tilasin, mutta, vain yksi em. aterioista oli makuuni. Ko. ateria tuli syötyä Kamalan rannalla ja ko. rantaravintelia suositteli seurueelleni kohdeopas. Ruoka ei ollut halpaa eikä kallista, mutta hyvää. Muut mieluisimmat ateriani olivat pizzaa omassa kohdepaikassa, muttei hotellilla, jonne majoituin. Aamiaisessa ei ollut mitään vikaa eikä välipaloissa, joita ulkoakin tuli hankittua - aitoja Thaikkujen omia herkkuja NAM. Kun lähden Thaikkuihin seur. kerran, niin en odota ruoalta ihmeitä. Vatsaa ei Thaimaan kuumudessa tarvitse ahtaa täyteen all day long, vaan riittää, kun esim. aamupala on monipuolinen ja seur. syöminen(aikuisen) on illalla. Lapsille (vähän isommille) löytyy varmasti hotellin baarista tms. pikkusuolaista. Rannoilta löyttyy maustettuja ja paistettuja maissintähkiä jne. ja, ette usko kuinka pitkään isosta maissista saa energiaa. En lihonut enkä laihtunut viime lomallani, mutten jäänyt nälkäiseksikään. Suurin loman anti olivat upeat elämykset eli saariretki, show ja auringossaloikoilu. Jos voisin, niin jättäisin Phuket Fantasean väliin ekalla Thaimaan reissulla, koska liput jne. Fantaseaan olivat kalliit ja vesipullostakin sai perillä maksaa itsensä kipeäksi. Ekalla reissulla nauttisin loikolusta auringossa, saariretkestä ja shoppailusta Patongilla..Nähdään:)

    • toopet15

      Mm. Red onion, Ann restaurant Karonilla, hyvää ruokaa. Oluthan maksaa 80-120baht, ruoka 120 alkaen. Sitten muistakaa syödä banana pan cake, niitä myydään katujen varsi mopo kärrysistä maksaa 50-80baht, herkullisia. Jos käytte lounaalla katalla, käykää fisherman ravintolassa Katalla rannalla, se on kivien päälle rakennettu ravintola, hienot maisemat hyvä lounas ruoka. Katan rannan toisessa päässä myös kiva ranta ravintola, ihana maisema. Katsokaa tripavisorista niitä ravintoloita

      • KommentoinHintoja

        Olut maksaa muualla kuin Puketissa 45-80 bahtia siis baareissa, drinkit 100 -120 bahtia. Banana pancake 40- 60 bahtia.


    • Itikanpuremiin

      Mekhong 650, vaan on hyvää.

    • Agrimies1

      Moikka! Juuri palattu 3 viikon reissusta Karon Beachiltä, olisi muutama viikko vielä mennyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe